MediaFire Review: MediaFire este sigur în 2020

MediaFire Review

O soluție de depozitare cu oase extrem de goale, MediaFire nu are prea multe recomandări, cu excepția prețului scăzut. Acestea fiind spuse, dacă stocarea simplă este tot ceea ce ți-ai dorit, atunci această recenzie Mediafire ar putea fi în valoare de citire.


Recenzii de stocare în cloud

MediaFire se aruncă pe piața de stocare în cloud cu aspectul său roz, dar nu poate fi destul de umăr la umăr cu serviciile în cea mai bună comparație a noastră de stocare în cloud. Are prețuri accesibile, împreună cu un plan gratuit de 10 GB, care are un program fin de trimitere, dar prea multe dezavantaje pentru noi să-l recomandăm pentru utilizare serioasă.

Dezavantajul principal este lipsa unui client de sincronizare desktop, care este un element fundamental în serviciile de stocare în cloud. Versiunea este de asemenea obișnuită, dar MediaFire nu o oferă. Utilizatorii care au nevoie de colaborare nu vor fi mulțumiți, deoarece MediaFire nu are aplicații de productivitate nativă sau terță parte.

Dacă acea listă de erori nu te împiedică să dai o lovitură, rămâne cu noi pentru această revizuire MediaFire.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru MediaFire

Caracteristici

MediaFire flirtează cu faptul că este un serviciu de stocare în cloud, dar îi lipsește caracteristicile proprii. Cel mai notabil dintre ei este clientul de sincronizare desktop. O avea, dar a scăpat de ea, lăsând doar clientul web și mobil. Le puteți utiliza doar pentru a încărca și accesa fișiere.

Pentru servicii capabile care oferă clienți desktop pentru Windows și Linux, citiți cel mai bun stocare cloud a Windows și cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru articolele Linux. De asemenea, majoritatea alegerilor din macOS-uri de suport pentru ghid.

Acestea fiind spuse, dacă lipsa de asistență pentru desktop nu este o problemă pentru dvs., MediaFire oferă mult spațiu la tarife competitive. Oricine are nevoie să-și elibereze spațiu pe computer prin stocarea de fișiere pe termen lung, ar putea beneficia de prețurile accesibile. În plus, aplicația web are viteze rapide de încărcare.

mediafire-foto-preview

Aplicația mobilă vă permite să copiați automat fotografii și videoclipuri. Acest lucru va beneficia de utilizatorii care fac o mulțime de poze. Deficiențele sale îl împiedică să facă cel mai bun stocare online pentru ghidul fotografiilor. Aplicația web vă permite să previzualizați fotografiile, dar nu și tipurile de fișiere cu care ne-am obișnuit să previzualizăm în timp ce folosim alte servicii.

Utilizatorii vor constata că multe caracteristici oferite de alte soluții de stocare lipsesc în MediaFire, inclusiv versiunea de fișiere. Singura opțiune pentru a recupera fișierele cu acesta este să le scoateți din coșul de gunoi după ce le-ați șters.

De asemenea, s-ar putea să aveți probleme dacă doriți să încărcați fișiere mari. Deși limita de dimensiune a fișierului de 20 GB se potrivește cu Microsoft OneDrive, nu poate concura cu Sync.com, care este cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru compararea fișierelor mari. Sync.com nu plasează o limită la dimensiunea fișierului, așa că citiți recenzia noastră Sync.com dacă acest lucru vă interesează..

Aplicația web a MediaFire are o bară de căutare care vă ajută să găsiți fișierele de care aveți nevoie. Puteți introduce numele fișierului și selectați tipurile de fișiere pe care doriți să le filtrați.

MediaFire nu este bun pentru colaborare, deoarece nu oferă o suită de birouri precum OneDrive și Google Drive și nu are nicio integrare de aplicații cu servicii terțe..

Prezentare generală a caracteristicilor Mediafire

Logo MediaFirewww.mediafire.com

Începe de la 375 USD lunar pentru 1000 de planuri GBAll

Sincronizare

Folder de sincronizare

Sincronizare la nivel de bloc

Sincronizare selectivă

Managementul lățimii de bandă

Sincronizați orice dosar

Distribuire a unui fisier

Partajarea legăturilor de fișiere

Parole de legătură

Conectați datele de expirare

Partajarea dosarelor

Permisiuni de dosar

Limitele de descărcare a linkului

Încărcați link-uri

Productivitate

Previzualizări fișiere

Editează fișiere

Colaborare în aplicație

Office Online

documente Google

Note pentru aplicații

Redare media

Aplicații pentru mobil

Ștergere fișier păstrare

versionare

WebDAV

Securitate

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit

Protocolul de criptare
n / A

Cunoaștere zero

Autentificare cu doi factori

Locația serverului
NE

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

MediaFire are un plan gratuit de 10 GB, ceea ce este mult mai bun decât OneDrive, care oferă jumătate din spațiul de stocare. Totuși, acest lucru nu a ajutat MediaFire să facă cea mai bună listă de stocare în cloud gratuită. Unul dintre motive este faptul că vă vor elimina datele dacă nu vă accesați contul gratuit pentru un an.

În prezent, planurile premium sunt actualizate cu 50%. Abonarea la ele elimină anunțurile enervante care sunt prezente pe un cont gratuit. Planurile premium includ, de asemenea, asistență prioritară, caracteristici avansate de partajare a linkurilor și protecție de parolă pentru fișiere. Ele cresc și dimensiunea fișierului la 20 GB.

Chiar dacă sunteți într-un cont premium, veți vedea anunțuri pe pagina de descărcare dacă utilizați mai mult decât limita lunară de lățime de bandă pentru descărcări.

Planul Pro este de 5 dolari pe lună sau echivalentul a 3,75 dolari pe lună dacă plătiți pentru anul, ceea ce este foarte mare. De fapt, rivalizează cu unele dintre serviciile din cele mai bune oferte din lista de stocare în cloud. Dacă doriți de două ori spațiul de stocare pentru 96 USD pe an, ar trebui să încercați pCloud. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră pCloud.

Planul de afaceri este potrivit pentru utilizatorii de întreprinderi mici, care nu au nevoie să colaboreze mult, dar au nevoie să stocheze fișierele lor. Oferă 1TB de stocare în mod implicit, dar puteți avea până la 100TB. De asemenea, acordă până la 100 de conturi de utilizatori. Planul adaugă, de asemenea, branding personalizabil și acces la un jurnal de securitate detaliat.

Dacă aveți nevoie de mult spațiu de stocare, caracteristici puternice de colaborare și productivitate, vă sugerăm să consultați cea mai bună sincronizare a fișierelor noastre pentru întreprinderi și să partajați articolul pentru mai multe servicii care le oferă.

Ușurință în utilizare

mediafire-web-client

Deoarece nu există o aplicație pentru desktop, veți interacționa cu MediaFire utilizând aplicațiile web și mobile. Aplicația web este modernă și ușor de utilizat și are un aspect frumos. Puteți naviga în fișierele dvs., împreună cu coșul de gunoi pentru fișierele șterse, folosind structura arbore care este întotdeauna vizibilă pe stânga.

Puteți previzualiza fișierele dvs. în afișări grilă sau listă.

Pentru a încărca fișiere, puteți utiliza funcționalitatea drag and drop, care vă permite să aruncați fișiere oriunde pe pagină. Puteți face același lucru și cu folderele.

Pagina implicită pe care o vedeți când intrați în aplicația web este „fișiere”, dar puteți vedea activitatea dvs. în pagina „recentă” și fișierele pe care le urmați pe pagina „urmăriți”..

Pentru a modifica fișiere sau foldere individuale puteți face clic pe micul semn săgeată asociat acestora, faceți clic dreapta pe acestea și selectați o acțiune din meniu sau selectați una sau mai multe și efectuați o acțiune din meniul de sus.

mediafire-mobil-app

Aplicația mobilă este, de asemenea, simplă de utilizat, dar designul său este un pas în spatele altor soluții. Butonul de încărcare nu este la fel de proeminent, iar butonul de meniu nu este butonul modern „burger” care vă permite să accesați rapid cele mai relevante opțiuni. Acestea fiind spuse, nu vă va da probleme. Funcționează pe Android și iOS.

Distribuire a unui fisier & Sincronizarea

MediaFire nu merge bine la sincronizare. Sincronizarea între dispozitivele mobile se întâmplă destul de bine, dar fără posibilitatea de a vă sincroniza pe desktop, veți petrece mult timp încărcând și descărcând în loc să plasați fișierele într-un folder de sincronizare și să uitați de ele..

Așa o fac majoritatea furnizorilor din recenziile noastre de stocare în cloud, așa că este surprinzător să vedem că MediaFire nu o face. Chiar nu poate fi considerată o supraveghere, deoarece MediaFire a oferit o aplicație desktop simultan, dar a eliminat-o treptat, ceea ce limitează potențialul serviciului.

mediafire-sharing

Partajarea fișierelor funcționează așa cum se presupune, dar este simplu de utilizat. Trimiteți cuiva un link și îl pot folosi pentru a descărca fișierul. Îți poți partaja linkul direct către Facebook, Twitter și alte social media. Fără abonament, link-urile pe care le distribuiți vor fi acceptate de anunțuri, deci fiți atenți că nu este un aspect curat.

Dacă cumpărați unul dintre planurile premium, puteți crea linkuri unice care vă permit să decideți când expiră. Puteți, de asemenea, face din folderele dvs. un FileDrop, pentru ca alții să le poată încărca direct pe ele.

Dacă aveți nevoie pentru a securiza un fișier partajat anterior, puteți dezactiva linkul, închizând fișierul oricui nu îl urmărește.

Partajarea folderelor funcționează ca partajarea linkurilor, ceea ce înseamnă că nu puteți invita pe alții într-un folder și nu le puteți da permisiuni.

Aceste caracteristici de partajare sunt decente, dar datele de expirare pentru toate link-urile și posibilitatea de a le proteja prin parolă, împreună cu partajarea folderului, ar fi mai utile. Puteți găsi servicii care au opțiuni de partajare și control de conținut mai puternice în cel mai bun stocare în cloud pentru articol de partajare.

MediaFire le permite oamenilor să urmeze fișierele. Această capacitate curăță colaborările, astfel încât nu este necesar să trimiteți linkuri înainte și înapoi atunci când lucrați cu cineva pe termen lung.

Viteză

MediaFire ne-a surprins în prima noastră încercare de încărcare, realizând viteze despre care am considerat că nu este posibil. A doua încercare a fost mai în concordanță cu alte servicii și teorie. Viteza de încărcare a înregistrat o medie de 22 de minute și șapte secunde pentru un folder cu 1 GB cu zip, care este destul de rapid.

Ne-am făcut testele folosind o conexiune Ethernet în Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de 6 megabit pe secundă și o viteză de descărcare de 100 Mbps.

Timpul de descărcare a fost de aproximativ șase ori mai lent decât celelalte servicii pe care le-am testat, cu o viteză medie de 12 minute și 47 de secunde. Teoretic, ar trebui să dureze aproximativ un minut și jumătate.

Prima încercareSecunda tentativăAverage
Timp de încărcare:00:18:0000:26:1500:22:07
Timpul de descărcare:00:11:3400:14:0100:12:47

MediaFire nu utilizează un algoritm de sincronizare la nivel de bloc, care ar grăbi transferul fișierelor care au fost deja încărcate prin transferul doar a porțiunilor schimbate. Totuși, este de așteptat, având în vedere că nu există o aplicație desktop pentru sincronizarea fișierelor.

Securitate

Lumea online poate fi un loc înfricoșător din cauza amenințărilor din partea hackerilor și a altor persoane răutăcioase. Aceasta înseamnă că o securitate bună este o necesitate pentru serviciile de stocare în cloud. Căutăm caracteristici de securitate care se potrivesc acelei descrieri.

Securitatea Cloud se bazează pe protocoale și criptare pentru a vă proteja fișierele în tranzit și în repaus. Acestea includ protocolul TLS pentru a opri atacurile între oameni, criptarea în repaus și în tranzit pentru a scramba fișierele dvs. și criptarea privată pentru a vă asigura confidențialitatea.

Autentificarea în doi factori va împiedica hackerii care ți-au furat parola să-ți acceseze contul. Chiar dacă un furnizor îl are, totuși, ar trebui să creați o parolă puternică.

Acestea fiind spuse, MediaFire nu este prezentat cu informații despre caracteristicile sale de securitate, așa că trebuie să presupunem că nu le va folosi. Ca atare, se umflă de umăr cu Yandex Disk și Amazon Drive. Cu toate acestea, clasăm Amazon Drive mai mare decât MediaFire. Vedeți de ce în recenzia noastră Amazon Drive.

Dacă doriți o securitate puternică, vă sfătuim să citiți cel mai sigur articol de stocare în cloud.

MediaFire nu are niciun fel de cunoștințe zero, astfel încât datele dvs. ar putea fi vulnerabile la hackuri sau la alt acces nedorit. Nu este ceva de ignorat, deci nu ar trebui să stocați nimic sensibil pe acesta.

Vă încurajăm să aruncați o privire la soluționarea noastră a celor mai bune servicii cloud de cunoștințe zero pentru a evita problema.

intimitate

mediafire-privacy-politica

MediaFire nu utilizează în mod greșit informațiile dvs. personale, pe care le primește din interacțiunile dvs. în timpul utilizării serviciului. Așa funcționează și alte servicii, dar MediaFire spune că „îi oferiți informațiile în mod voluntar, atunci când interacționați cu [anunțurile] sale”. Aceasta include atunci când vizionați videoclipuri. Folosește informațiile pentru a „afișa conținut relevant și interesant”.

Poate colecta informații personale, cum ar fi nume și adrese de e-mail, pe care le adăugați și în dosarele și fișierele partajate.

Faptul că politica de confidențialitate se află într-o casetă de text cu un font mic, care face dificilă citirea, nici nu câștigă puncte. Ne place abordarea pe care Tresorit o face. Politica sa de confidențialitate este clară, ușor de citit și are chiar și un text sumar pentru cei cărora nu le place să citească avocatură. Citiți mai multe despre acest serviciu în recenzia noastră Tresorit.

MediaFire promite să nu vândă informațiile dvs. personale către agenții de publicitate. Cu toate acestea, va coopera cu terțe părți, dacă este impus de lege.

Serviciul susține că respectă și Regulamentul general privind protecția datelor, dar nu am văzut niciun drept asociat cu GDPR în politica sa de confidențialitate. În plus, pagina de conformitate nu a fost actualizată încă de la intrarea în vigoare a GDPR. Puteți afla mai multe despre GDPR în ghidul nostru GDPR.

Serviciu clienți

Dacă aveți o problemă, puteți consulta baza de cunoștințe sau asistența de contact. Baza de cunoștințe a MediaFire poate fi utilă pentru sarcinile de bază. Este împărțit în categorii, ceea ce vă ajută să găsiți răspunsul cu ușurință.

Articolele sunt scrise bine și au capturi de ecran utile pentru a vă ghida. Pentru sarcini mai complicate, ați avea norocul să găsiți articole înrudite și MediaFire nu oferă forumuri utilizatorilor pentru a primi ajutor de la membrii mai experimentați. De asemenea, chat-ul live și asistența telefonică nu sunt disponibile.

Dacă nu găsiți un răspuns, puteți contacta direct asistența tehnică. Am făcut acest lucru, dar nu am primit niciun răspuns în mai mult de o zi.

Verdictul

MediaFire are o mulțime de ratări. Nu are versiuni sau sincronizare desktop. Opțiunile sale de partajare și control de conținut sunt limitate. Nu există aplicații de terță parte sau de productivitate nativă. De asemenea, trebuie să presupunem că nu are opțiuni de securitate, deoarece nu oferă informații despre acestea.

Dacă este prea mult pentru dvs., consultați cel mai bun ghid de stocare în cloud pentru a vă ajuta să alegeți serviciul potrivit pentru dvs..

Îi lipsește foarte mult, dar nu încărcă un braț și un picior. Viteza de încărcare este rapidă. Puteți utiliza 10 GB de stocare a planului gratuit pentru a testa serviciul și îl puteți mări la un respectabil 49 GB.

Ce părere aveți despre MediaFire? Există prea multe dezavantaje pentru dvs. sau sunteți dispus să încercați datorită prețurilor sale decente? Spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map