JustCloud Review – Actualizat în 2020

JustCloud Review

JustCloud oferă o experiență dezamăgitoare care ar putea să devină dezastruoasă. Cloudwards.net recomandă folosirea acestui serviciu, aflați de ce.


Recenzii de stocare în cloud

JustCloud este o dezamăgire copleșitoare: setul său de caracteristici este foarte limitat și este ridicol de scump în comparație cu oricare dintre cei mai buni furnizori de stocare și backup. Dacă nu era suficient de rău, utilizatorii au raportat că fișierele lor lipseau pur și simplu de pe servere atunci când aveau nevoie de ele.

Deși aici, la Cloudwards.net preferăm cititorii noștri să-și creeze propria minte, vom încălca propria noastră regulă și vă vom sfătui cu fermitate să utilizăm acest serviciu. Dacă încă sunteți dispus să-i oferiți o fotografie, vizitați Justcloud și înregistrați-vă, primiți gratuit 1 GB spațiu de stocare și 15 MB de sincronizare.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru JustCloud

Caracteristici

JustCloud face puțin pentru a ieși în evidență din mulțime. Oferă un hibrid de rezervă și stocare cloud într-o singură aplicație.

Cu toate acestea, serviciul de rezervă este destul de puțin de încredere, iar serviciul de sincronizare este slab integrat și frustrant de utilizat. JustCloud permite, de asemenea, partajarea, dar numai cu alți utilizatori JustCloud și sunt foarte puțini dintre aceștia.

Chiar și cele mai elementare caracteristici la care vă așteptați de la un serviciu de stocare în cloud – cum ar fi sincronizarea automată a fișierelor video în foldere sau încărcarea de fișiere mai mari de 1 GB – sunt suplimente care trebuie achiziționate la un cost anual ridicat.

Chiar și butonul „setări” deschide o recomandare pentru actualizarea contului dvs. înainte de a vă trimite în meniul de setări efective.

Prețuri

Prețurile pentru JustCloud sunt extraordinar de abrupte. Chiar și planurile mari cu un angajament pe termen lung sunt mai scumpe decât primul nivel de stocare de la furnizori, cum ar fi Google Drive (pentru mai multe informații, citiți recenzia noastră Google Drive).

Ați putea utiliza chiar și un serviciu, cum ar fi Backblaze (revizuirea Backblaze) pentru backup-ul său nelimitat, în timp ce, de asemenea, puteți utiliza o soluție independentă de stocare în cloud pentru nevoile cotidiene la un preț mai mic decât plătiți pentru JustCloud.

Prețurile lui JustCloud, începând de la peste 0,14 USD pe GB, nu sunt competitive pe o piață în care majoritatea celor mai bune servicii de stocare în cloud oferă planuri care încep de la 0,02 USD pe GB și sunt mai ieftine de acolo..

Deși obținerea primului gigabyte gratuit este cam frumoasă, dar este în comparație cu ceea ce este oferit de oricare dintre cei mai buni furnizori de stocare în cloud gratuit..

Ușurință în utilizare

Este imposibil să folosești JustCloud fără să simți că luptă înapoi. Dosarul de sincronizare nu se integrează cu structura fișierului computerului dvs., o caracteristică destul de standard pentru soluțiile de stocare în cloud, ceea ce îl face accesibil doar prin intermediul clientului JustCloud.

În plus, deschiderea unui fișier de la JustCloud îl trimite în folderul dvs. de descărcări. Acest lucru înseamnă că, pentru a salva orice modificări pe care le faceți, va trebui să adăugați fișierul manual la JustCloud din nou. Pentru a adăuga această frustrare, drag and drop nu funcționează în mod constant în interfață.

De asemenea, nu puteți încărca foldere în aplicația JustCloud, forțându-vă să faceți toată gestionarea fișierelor din interfața folderului de sincronizare, care este destul de dificil de utilizat.

Dacă doriți să vedeți copiile de rezervă, nu există nici măcar o modalitate de a face acest lucru din aplicația nativă. Butonul „Fișierele mele” vă duce pur și simplu la interfața web, care arată, de asemenea, destul de datat și, de obicei, nu este sincronizat.

De obicei, fișierele pe care le-am făcut o copie de rezervă nu au apărut. În schimb, pagina ar raporta că nu am salvat nicio fișier. În ciuda acestui fapt, ar mai exista o notificare că am rămas fără spațiu și că am nevoie să cumpăr mai multe.

Distribuire a unui fisier & Sincronizarea

Puteți partaja fișiere folosind JustCloud, dar numai cu alți utilizatori JustCloud. Indicatorul de partajare afirmă că link-ul va permite accesul, dar acest link va duce direct la o pagină pentru a configura un cont. Acest lucru poate fi foarte frustrant dacă așteptați să partajați rapid un singur fișier cu cineva.

De asemenea, sincronizarea nu este în întregime funcțională. Nu există o versiune, deoarece fișierele trebuie să fie încărcate manual de fiecare dată când le editați din folderul de sincronizare. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, în cazul în care faceți ceva în timp ce efectuați modificări, va trebui să reveniți la cea mai recentă încărcare, decât la cea mai recentă salvare.

Spre deosebire de soluții de stocare mai de renume, care se sincronizează automat de fiecare dată când salvați. Simplul fapt că un disc eșuat ar putea să vă distrugă munca ar trebui să vă țină departe de acest serviciu.

Viteză

Viteza de încărcare pare a fi destul de utilizabilă la început. Cu conexiunea mea de 29.86Mbps în jos și 6Mbps în sus, un folder de aproximativ 1 GB a terminat backup în 1:15.

Cu toate acestea, nu am avut cum să confirm această viteză, deoarece fișierul nu a apărut niciodată în interfața online a lui JustCloud, chiar și după cele 24 de ore în care declară că poate dura..

Viteza de încărcare și descărcare pare rapidă, deși este greu de confirmat, dar timpul necesar pentru sincronizarea fișierelor se măsoară în zile, în loc de secunde.

Securitate & intimitate

JustCloud susține că folosește „criptarea de 265 biți”. Criptarea pe 256 de biți pe care probabil JustCloud înseamnă că o folosește este o caracteristică plăcută, dar preocupările dvs. ar putea crește din alte motive decât doar marketingul nepăsător.

JustCloud precizează că informațiile utilizatorilor pot fi partajate cu companii terțe în scop publicitar. JustCloud are, de asemenea, acces la fișierele dvs., astfel încât, dacă ar trebui să fie hacked vreodată sau să fie furnizat cu un mandat, datele dvs. sunt în pericol.

Nu numai că vă protejează în mod necorespunzător confidențialitatea, JustCloud își iese de asemenea la dispoziție pentru a evita orice răspundere. JustCloud afirmă în politica sa de confidențialitate că „nu pot garanta securitatea completă”. Sau orice siguranță chiar: vă sfătuim să păstrați ceva chiar și de la distanță pe serverele JustCloud.

Serviciu clienți

S-ar putea să vă așteptați că, dacă produsul este atât de dificil de utilizat, este posibil să fiți în măsură să îl utilizați, dar documentația JustCloud este foarte limitată. Site-ul web este de puțin ajutor și nu există un forum comunitar pentru a obține ajutor de la alți utilizatori.

Asistența telefonică nu este mai bună: în timp ce JustCloud se mândrește cu un timp de răspuns de 24 de ore prin e-mail – care este mai bun decât multe alte servicii – asistența pe care o veți primi nu merită. Exemple abundă de faptul că JustCloud este pur și simplu teribil pentru clienții săi, inclusiv e-mailuri necruțătoare după dezabonare și apeluri telefonice constante.

JustCloud a acuzat chiar și un utilizator privat că a utilizat serviciul pentru afaceri, apoi a procedat la creșterea prețului serviciului său fără permisiune. Timpul de răspuns nu este totul: dacă sunt doar spam inutil, nu merită.

Verdictul

Cu confidențialitate și securitate slabă, practic fără integrare cu dispozitivele dvs., fiabilitate îndoielnică și un preț ridicat de preț, JustCloud nu este doar o investiție înțeleptă pentru nimeni în nicio situație.

Indiferent dacă ai nevoie de spațiu de stocare sau copie de rezervă în cloud, ești mai bine să citești cele mai bune recenzii de stocare în cloud sau să vezi articolul nostru despre cele mai bune servicii de backup online și să alegi orice alt furnizor. Literal, oricare alta va fi o afacere mai bună decât JustCloud.

Aveți experiențe cu JustCloud? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me