Revizuirea WestHost – actualizată în 2020

WestHost Review

WestHost nu ne-a impresionat cu adevărat în timp ce l-am examinat. Viteza sa este mediocră și trebuie să plătiți prețul complet dacă doriți acces la orice caracteristici decente. Acestea fiind spuse, este destul de ieftin și poate fi o alternativă viabilă pentru fanii WordPress. Citiți recenzia noastră completă pentru detalii.


WestHost este un furnizor de găzduire web bazat în Marea Britanie, deținut de UK2 Group. UK2 Group deține câteva mărci, inclusiv VPS.net și Midphase, dar, din fericire, nu are practicile umbroase ale Endurance International Group. În ciuda acestui fapt, WestHost are o modalitate de a merge înainte de a fi considerat cel mai bun ghid pentru găzduirea noastră web.

În această revizuire WestHost, vom detalia experiența noastră cu serviciul. Am lansat un site web cu planul său comun și am instalat o versiune goală a WordPress pentru a testa viteza, capacitatea de utilizare și caracteristicile. După ce vom vorbi despre locul în care excelează și lipsește, vom da verdictul nostru.

WestHost are avantaje, dar contra sunt prea numeroase pentru a le ignora. Viteza are nevoie de funcționare, la fel ca și funcțiile, și deși prețul este suficient de scăzut, veți ajunge să cheltuiți suplimentar pentru a obține un plan complet. Chiar și așa, pachetele WordPress sunt impresionante, așa că poate fi un concurent pentru tine.

westhost-Slider1

westhost-slider2

westhost-slider3

westhost-slider4

westhost-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru WestHost

Caracteristici

WestHost are o mulțime de caracteristici, dar în funcție de planul pe care îl cumpărați, este posibil să nu fie incluse multe. Găzduirea în comun este neîncetată în această privință, oferind doar minimul minim necesar pentru a vă pune online. Acestea fiind spuse, dacă alegeți un plan WordPress sau mai mare, vă veți bucura de o listă lungă de funcții.

Începând cu planurile partajate, funcțiile sunt mai așteptate decât orice. Obțineți adrese de e-mail nelimitate, un domeniu gratuit pe planurile partajate deasupra primului nivel și un certificat SSL / TLS pe ​​cel mai înalt nivel partajat. Singura caracteristică a notei este instrumentele de optimizare a motorului de căutare, care, deși sunt utile, pot fi achiziționate de unul singur.

Cu toate acestea, planurile WordPress sunt mai impresionante, rivalizând chiar și cu unele dintre cele mai bune opțiuni de găzduire web pentru ghidul WordPress. Obțineți spațiu de stocare complet în stare solidă, Cloudflare, eliminarea automată a malware-ului, backup-uri zilnice și o mulțime de teme gratuite WordPress. Temele sunt datate, dar sunt gratuite, așa că este greu de reclamat.

Există, de asemenea, un constructor de site-uri web și o versiune de bază a acestuia este inclusă cu toate pachetele de găzduire. Planul gratuit este restricționat atunci când vine vorba de pagini, modele, adrese de e-mail și multe altele, dar este suficient să te scoți din picioare. Acestea fiind spuse, versiunile plătite sunt scumpe și nu merită.

westhost-site-constructor

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri web, citiți cel mai bun ghid pentru constructorii de site-uri web. Wix se află în partea de sus a listei (citiți recenzia noastră Wix).

WestHost este axat pe suplimente. Acestea includ SiteLock, servicii de eliminare a programelor malware, SEO Guru și o versiune avansată a Cloudflare. Deși aceste servicii sunt grozave, ar fi bine să vedem o integrare mai profundă cu linia de găzduire.

De exemplu, SiteLock Basic pe toate planurile ar face upgrade-urile mai atractive, mai ales după ce utilizatorii văd ce face serviciul pentru site-ul lor web. În schimb, veți primi o experiență a la carte în care nu veți simți niciodată că ați cumpărat un pachet complet. Funcțiile nu lipsesc, ci doar au fost introduse prea sus în lanț.

Prezentare generală a caracteristicilor WestHost

Logo-ul WestHostwww.westhost.com

Începe de la 199 USD pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

Așa cum am menționat, planurile comune ale WestHost sunt ușoare în ceea ce privește caracteristicile, iar acest lucru nu este bun atunci când vine vorba de preț. Planurile partajate sunt mult mai ieftine decât cele ale Arvixe (citiți recenzia noastră despre Arvixe), dar puteți obține mai mult pentru banii dvs. în altă parte.

Planurile partajate sunt oferite într-o durată de unu, doi și trei ani, precum și trei luni. Din fericire, WestHost este transparent prețul listat doar pentru termenul inițial și face clar în timpul plății ce veți plăti la reînnoire. Chiar și așa, prețul planului de trei luni cu 1 dolar mai mult decât prețul de reînnoire cu majoritatea furnizorilor.

Termenul inițial este destul de ieftin, dar puteți obține o reducere mai scăzută cu Hostinger (citiți recenzia noastră Hostinger). Planul de bază se reînnoiește cu aproximativ 8 dolari pe lună, ceea ce, deși nu este rău, este un cuplu de mai mulți decât concurența. Dacă sunteți în căutarea de găzduire web ieftină, însă, cel mai bine este să mergeți cu un furnizor, cum ar fi iPage (citiți recenzia noastră pentru iPage).

iPage este în jur de același preț, dar funcțiile fac diferența. WestHost nu se află prea mult peste piață, dar faptul că planurile partajate se simt aride când vine vorba de caracteristici, le face mai puțin atractive.

Planurile WordPress sunt o afacere mult mai bună, având în vedere că vin cam la același preț cu multe alte funcții. În plus, nu există nicio creștere a prețurilor la planurile WordPress dacă mergeți mai puțin de un an și sunt oferite lunar.

În afara categoriei, planurile WordPress și VPS sunt cele mai bune, opțiunile partajate și dedicate oferind o mică valoare pentru prețurile lor. Chiar și așa, transparența câștigă ziua. WestHost este destul de ieftin pentru a fi competitiv, fiind în același timp clar despre schema sa de prețuri, care este un câștig în cartea noastră.

În plus, achiziția dvs. este susținută timp de 30 de zile. Deși InMotion Gazduire oferă o fereastră de rambursare mai lungă, perioada de lună WestHost este suficientă (citiți recenzia noastră pentru Hosting InMotion).

Ușurință în utilizare

Înscrierea la WestHost este o briză – după ce alegeți un plan. La fel ca GoDaddy, WestHost are multe lucruri și acest lucru poate îngreuna găsirea a ceea ce aveți nevoie (citiți recenzia noastră GoDaddy). Chiar și așa, după ce obțineți rulmenții, site-ul nu este prea greu de navigat.

Plata din acel moment este standard. Veți selecta durata pe care doriți să o achiziționați, o să alegeți suplimente și să vă înregistrați sau să indicați un domeniu. După finalizarea achiziției, WestHost vă va trimite pe un ecran de confirmare a comenzii unde puteți seta parola.

westhost-review-order-confirmare

La fel ca Kinsta, WestHost este un sistem închis, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă abateți de site-ul web pentru a finaliza configurarea contului dvs. (citiți recenzia noastră Kinsta). WestHost vă va trimite un e-mail de confirmare a comenzii, dar nu trebuie să-l deschideți pentru a vă configura contul. Deși pare minor, face utilizatorului să experimenteze mult mai fluid.

Apoi, veți fi direcționat către panoul de control, pe care WestHost îl numește CHI. Cu toate acestea, nu îl vei putea utiliza imediat, deoarece WestHost trebuie să adauge site-ul tău pe server și să configureze panoul de control, astfel încât este nevoie de câteva minute pentru actualizarea informațiilor. Puteți sta și reîmprospăta pagina, dar WestHost vă va trimite un e-mail atunci când este configurat CHI.

westhost-recenzie-chi

CHI nu este cPanel, ceea ce poate fi negativ dacă sunteți familiarizați cu acea interfață (citiți cel mai bun gazduire web cu ghidul cPanel). Totuși, designul proprietar al WestHost funcționează bine, chiar dacă nu este la fel de fluid ca, să zicem, Pagely (citiți recenzia noastră Pagely). cPanel este inclus și el, dar urmărirea acestuia este dificilă.

Acest lucru se datorează faptului că majoritatea CHI se construiește în jurul achiziționării altor produse. Meniul din partea stângă conține filele pentru fiecare produs pe care WestHost îl oferă, iar cele pe care nu le aveți vor fi lăsate la culoare. Făcând clic pe ele te trimite la o pagină de produs.

Nu spunem că WestHost este doar o reclamă prin CHI, dar este puțin probabil să aveți mai mult de două sau trei secțiuni activate în meniul din partea stângă. Focusul este problema. Pentru administrarea de găzduire web, primiți pur și simplu un mic meniu de top care, din nou, include suplimente pentru serviciul dvs..

westhost-review-ul web-hosting-gestionare

În cele din urmă, este dificil să găsești informațiile importante, ceea ce înseamnă că navigarea către cPanel este o corvoadă. Ar trebui să existe un buton sau o legătură rapidă pentru gestionarea site-ului, în loc de un baraj de reclame. De exemplu, un nou venit poate presupune că fila „WordPress” este locul în care instalați WordPress, pentru a fi întâlnit doar cu o pagină de produs.

cPanel este la fel cum îl știi întotdeauna. Tabele sunt ușor de deplasat, iar lista de elemente bazată pe pictograme simplifică găsirea a ceea ce aveți nevoie. Acestea fiind spuse, instalatorul de aplicații Softaculous este îngropat în partea de jos, astfel încât poate fi dificil să instalați platforma dorită.

westhost-review-cpanel

CHI este un panou de facturare, dar pare mai mult și poate fi înșelător. Este aproape toate fumurile și oglinzile, vă redirecționează către pagini de checkout, în loc să afișeze informațiile importante de care aveți nevoie pentru gestionarea site-ului. Acest lucru nu este mai clar ilustrat decât este navigarea către cPanel.

Tipuri de gazduire

WestHost oferă hosting partajat, VPS și dedicat, împreună cu o opțiune gestionată de WordPress. Deși alinierea este cuprinzătoare, aceasta nu atinge rangul HostGator, în principal pentru că îi lipsește gazduirea în cloud (citiți recenzia noastră HostGator). Chiar și așa, WordPress-ul administrat este plăcut de văzut.

Planurile partajate, la care WestHost se referă la „gazduire web”, pun mai multe site-uri web pe același server. Aceste site-uri web împărtășesc resursele de calcul ale serverului, care economisesc bani gazda web. Deși un punct de intrare excelent în gazduire web, găzduirea partajată vine de obicei cu limitări de viteză și de funcționare.

Cu WestHost, însă, există mai multe limitări. După cum am menționat, cele trei niveluri ale găzduirii partajate nu includ multe bunătăți, ceea ce face ca pachetul deja plictisitor să fie și mai puțin atractiv.

Planurile WordPress gestionate sunt mult mai atractive, care folosesc și o arhitectură comună. Încă o dată, WestHost oferă trei niveluri, dar peste ele, există funcții precum backup-ul site-ului, eliminarea automată a malware-ului și stocarea SSD. Deși nu este la fel de bun ca planurile gestionate de SiteGround (citiți review-ul nostru SiteGround), WestHost este excelent pentru WordPress.  

Planurile VPS sunt urmatoarele in lant, iar WestHost permite mai multe configuratii in functie de nevoile dumneavoastra. Serverele private virtuale, așa cum au fost numite, folosesc o arhitectură partajată, dar alocați site-ului dvs. web o cantitate dedicată de resurse. Acest lucru înseamnă că beneficiați de măsurile de economisire a costurilor pentru găzduirea partajată, obținând în același timp rezistența unei găzduiri dedicate.

Planurile VPS ale WestHost sunt echipate cu stocare SSD completă, capacitate de rețea de 200 de gigabit și o adresă IPv4 dedicată (citiți ghidul nostru IPv4 vs. IPv6). De asemenea, aveți control asupra sistemului de operare, așa că dacă nu sunteți fan Linux și cPanel, puteți utiliza Windows și VDesk.

În partea de sus se află serverele dedicate, pe care WestHost le numește „WestHost Pro”. Gazduirea web dedicată îți oferă un server totul, permițându-ți să folosești resursele și capacitatea rețelei. Există trei opțiuni dedicate, dar divizarea este ciudată. De exemplu, procesorul Xeon E3-1231v3 din cel mai ieftin server D2 are performanțe mai bune decât Xeon E5-2620v2 în flagship.

Găzduirea cloud, care permite site-ului dvs. web să apeleze la o rețea de servere pentru resurse suplimentare, după cum este necesar, lipsește din linie. Este o soluție din ce în ce mai populară, în special pentru WordPress, așa că este păcat că WestHost nu o oferă.

Viteză & Uptime

Am testat viteza WestHost folosind Pingdom Speed ​​Test și Load Impact cu o versiune goală a WordPress instalată pe cel mai ieftin plan partajat. Deși rezultatele noastre arată finalul scăzut al serviciului, acestea oferă o bază de bază solidă pentru cât de bine vă puteți aștepta să funcționeze.

Din păcate, WestHost este departe de A2 Hosting când vine vorba de viteză (citiți recenzia noastră de A2 Hosting). Acesta a marcat un 84 din 100 de la Pingdom Speed ​​Test, care este neimpresiv. Deși un B sună decent, testăm o versiune goală a WordPress, ceea ce înseamnă că ar trebui să existe câteva obstacole la finalul nostru.

westhost-review-viteza-test

Săparea în backup-urile de date. Măsura „aștepta”, care măsoară cât timp durează browserul să înceapă să primească date după trimiterea cererilor, a reprezentat cea mai mare parte a timpului. Deși acest lucru este valabil în mod normal, WestHost a avut un timp de așteptare mai lung decât media.

Load Impact nu a fost mult mai bun. Deși WestHost a început puternic, timpul de răspuns a devenit mare după doar câțiva utilizatori virtuali. Load Impact trimite utilizatorii virtuali pe server într-o perioadă de timp specificată pentru a vedea cum funcționează atunci când este pus sub presiune. La cinci minute, cu 50 de utilizatori virtuali, testul nostru este modest și, ca atare, potrivit pentru testarea găzduirii partajate ieftine.

westhost-review-încărcare-impact

Totuși, WestHost nu a putut suporta presiunea. Timpul de răspuns a crescut la aproximativ 25 de utilizatori virtuali și s-a aplanat de acolo. Acest lucru sugerează că serverul a fost supraîncărcat cu cereri și nu a putut să le îndeplinească.

Aceasta se traduce prin viteză lentă sub orice sarcină de trafic. În unele cazuri, acest lucru poate însemna că site-ul dvs. web nu va putea fi accesat. Deși este de așteptat o găzduire comună pentru o încărcătură substanțială, simularea noastră modestă nu ar trebui să fie o problemă. Faptul că WestHost a rupt aproape imediat nu este un semn bun.

Securitate

La fel ca restul funcțiilor, funcțiile de securitate sunt bune, dar probabil că nu veți avea acces la ele. Planurile partajate sunt aproape lipsite de funcții de securitate, cu excepția cazului în care cumpărați cel mai scump plan și chiar atunci, linia nu este prea impresionantă.

Cel mai scump plan partajat vine cu un certificat SSL / TLS, care, deși bun, ar trebui introdus mai devreme în interval. Certificatele SSL / TLS devin standard cu majoritatea platformelor de găzduire web, mai ales că browserele împing pentru a îngropa site-uri web nesigure.

În mod ciudat, toate planurile WordPress includ unul, în ciuda faptului că sunt mai ieftine decât gama comună. De fapt, toate funcțiile de securitate WordPress sunt mai bune. În plus față de un certificat SSL / TLS, obțineți scanare și eliminare automată a programelor malware, Cloudflare și copii de rezervă.

Chiar și așa, există problema reclamei. La fel ca SEO Guru, WestHost vă întreabă în mod constant dacă doriți să achiziționați Cloudflare Plus sau o versiune a SiteLock. Acestea sunt instrumente excelente pentru securizarea site-ului dvs. web și am dorit să le vedem incluse cu cel puțin câteva planuri.

Concluzia noastră pentru această secțiune este similară cu cea a caracteristicilor. Totul este prezent, dar veți ajunge să plătiți mai mult pentru a avea acces la gamă. Am dori să vedem versiuni de bază ale funcțiilor de securitate pe planurile partajate, mai ales când planurile WordPress mai ieftine le includ.

Deși ar fi grozav să recomandăm doar planurile WordPress, aceasta nu este platforma pentru toți, ceea ce limitează opțiunile la WestHost. Funcțiile de securitate pentru planurile partajate sunt aproape inexistente, în timp ce planurile WordPress au o linie impresionantă. Dacă aceste caracteristici ar putea duce la planurile partajate, această secțiune ar fi un câștig ușor.

intimitate

WestHost este unul dintre doar câteva gazde web care înțeleg cât de importantă este confidențialitatea pentru găzduirea web. De fapt, WestHost subliniază câteva dintre numeroasele motive pentru care doriți să păstrați private informațiile de găzduire web, incluzând concurenții de afaceri, recoltarea datelor la scară masă și, în unele cazuri, chiar și utilizatorii.

Aceasta începe cu confidențialitatea domeniului, care înlocuiește informațiile dvs. personale cu informații de la registrator. Când achiziționați un domeniu, trebuie să creați o înregistrare WHOIS, care vă arată numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și multe altele. Cu toate acestea, informațiile pot fi suprascrise cu confidențialitatea domeniului.

WestHost este printre puținele care includ confidențialitatea domeniului gratuit. Asta arată că, la fel ca DreamHost, WestHost tratează confidențialitatea drept un drept și nu un serviciu, ceea ce este bun în ochii noștri (citiți recenzia DreamHost). Este oferit pentru primul an când înregistrați un nou domeniu la WestHost. Domeniile existente vor trebui să plătească în continuare o taxă de 10 USD.

În ceea ce privește politica de confidențialitate, WestHost este departe de brandurile Endurance International Group – citiți de exemplu recenzia noastră Bluehost – în ciuda faptului că sunt deținute de un conglomerat de gazduire web. Este similar cu 1&1 IONOS prin faptul că informațiile dvs. personale sunt colectate, dar nu sunt vândute (citiți 1 nostru&1 recenzie IONOS).

Politica de confidențialitate a WestHost spune că informațiile dvs. personale vor fi împărtășite cu câteva terțe părți în scopul operațiunii, inclusiv procesoarele de carduri de credit și serviciile care vin cu serviciul de găzduire. În afară de aceasta, WestHost poate partaja informații personale cu forțele de ordine, alte mărci din rețeaua grupului UK2 și agențiile de prevenire a fraudei.

Totuși, este clar că nu „vinde informații personale ale utilizatorilor către terți”.

Colectarea informațiilor personale este necesară pentru operațiunile de găzduire web, dar WestHost se îndreaptă în direcția bună. Cu o politică clară de confidențialitate și confidențialitate gratuită a domeniului, este una dintre câteva mii de gazde care se ocupă de plata pentru confidențialitatea gazduire web.

A sustine

Există o secțiune dedicată de asistență a CHI, ceea ce facilitează găsirea opțiunilor de contact și a resurselor de auto-ajutor pe care WestHost le oferă. Pentru contact, primiți link-uri pentru a trimite un bilet sau pentru a începe un chat live, cu orele de departament enumerate în apropiere. De asemenea, primiți un cod PIN de asistență telefonică dacă aveți nevoie să vă puneți la telefon cu un reprezentant.

westhost-review-suport din zona

Experiența noastră cu chat-ul live a fost excelentă. WestHost a fost prompt și acomodat, rezolvând problemele pe care le-am avut cu înregistrările DNS fără o a doua gândire. Având în vedere cât de complex este găzduirea web, este plăcut să vezi reprezentanți de asistență care sunt dispuși să acționeze și să rezolve o problemă, în loc să te redirecționeze către o intrare în baza de cunoștințe.

Acestea fiind spuse, a trebuit să vorbim cu un reprezentant a doua oară după ce site-ul nostru web nu a apărut în direct. În loc să verifice înregistrările DNS pentru a vedea dacă propagarea a fost completă – ceea ce nu a fost – reprezentantul ne-a întrebat despre adresele IP ale serverelor administrate de WestHost. Cele două experiențe ale noastre arată laturi diferite ale WestHost, astfel încât este posibil să nu obțineți cel mai bun sprijin.

Sub opțiunile de contact, există o bară pentru căutarea bazei de cunoștințe, care, deși este utilă, nu este un înlocuitor potrivit pentru o legătură către baza de cunoștințe. Baza de cunoștințe nu este rea, dar pare neterminată. Există un sistem ciudat de etichetare care creează articole înrudite într-o manieră neatractivă și fiecare intrare are sigla Google Docs..

westhost-review-knowledgebase

Preocupări estetice deoparte, articolele sunt utile. WestHost include un cuprins, instrucțiuni pas cu pas și capturi de ecran pentru subiectele complexe și răspunsuri simple pentru cele simple. În plus, articolele sunt organizate într-o ierarhie, deci este simplu să prăbușiți o categorie și să navigați în altă parte.

Câteva tutoriale au și videoclipuri. Din fericire, au fost înregistrate cu o calitate bună a audio și instrucțiuni clare.

Acestea fiind spuse, coerența sprijinului direct ar putea folosi munca. Poate că aceasta este doar o consecință a încercării de a rezolva problemele prin chat-ul live, dar asta ar trebui să fie o preocupare pentru WestHost, nu pentru tine. În afară de aceasta, baza de cunoștințe nu arată grozav, dar funcționează bine, cu o navigare clară și intrări detaliate.

Verdictul

WestHost este dificil de evaluat. Prețurile nu sunt rele, deși funcțiile nu sunt impresionante în planurile partajate, iar panoul de control este accesibil, dar se simte ca o reclamă masivă mai mult decât orice. Utilizatorii WordPress au noroc, însă WestHost prezintă una dintre cele mai impresionante game gestionate de WordPress pe care le-am văzut.

Chiar și așa, acea mulțime ar trebui să fie îngustă, în special cu rezultatele mediocre ale vitezei WestHost. Nu este un furnizor rău, dar puteți obține mai mult pentru banii dvs. în altă parte.

Ce părere aveți despre WestHost? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me