Revizuirea site-ului 5 – actualizată în 2020

Site5 Review

Una dintre cele mai utilizate montare de la grajdul EIG, Site5 este rapid și oferă o interfață excelentă. Cu toate acestea, el lipsește unele caracteristici esențiale, făcându-l să se simtă un pic prea scump. Citiți opinia noastră completă în această recenzie a site-ului5.


Site5 este înconjurător din 1998, dar serviciul a luat o întorsătură masivă după ce a fost achiziționat de către Endurance International Group în 2015. Multe dintre punctele sale puternice rămân, inclusiv o linie accesibilă de planuri, o ușurință excelentă de utilizare și o viteză solidă. Acestea fiind spuse, unele dintre punctele sale slabe ne-au lăsat să ne întrebăm dacă șeful companiei are prea multă influență.

În această recenzie a site-ului5, o vom compara cu cei mai buni furnizori de găzduire web pentru a vedea dacă merită dolarul dvs. Am lansat un site web cu cel mai ieftin plan partajat, am instalat o copie goală a WordPress și am început testarea. Site-ul nostru web a fost lansat fără știrea site-ului 5, astfel încât să putem recrea prin ce trece un client normal.

Din păcate, acel proces are puncte mari și mici. Site5 excelează prin ușurință în utilizare și accesibilitate și este destul de rapid, dar lipsa caracteristicilor esențiale face ca planurile să se simtă prea scumpe.

Site5-Slider1

Site5-slider2

Site5-slider3

Site5-slider4

Site5-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Site5

Caracteristici

Site5 are o listă de funcții disjuncte, care, deși nu este grozavă, nici nu este rău. Ne bucurăm să vedem multe dintre caracteristicile esențiale pe care ar trebui să le includă gazdele web, dar ne-am lăsat să dorim mai mult, mai ales în ceea ce privește nivelurile cele mai prețuite..   

Acesta se reduce la lipsa diversității din linia partajată a site-ului Site5, pe care o vom atinge în secțiunea „tipuri de găzduire” de mai jos. Cele trei niveluri ale găzduirii partajate sunt practic aceleași, ceea ce înseamnă că nu este prea puțin stimulent să faceți upgrade atunci când vine vorba de funcții.

Însă, deasupra liniei, există funcții notabile, cum ar fi migrarea gratuită către Site5 și copiile de rezervă automatizate. Chiar și așa, lipsa a ceea ce am considera caracteristici esențiale nu poate fi trecută cu vederea.

Funcții lipsă de site-ul 5

Aceasta nu include niciun certificat SSL / TLS, nici o scanare malware și nici un domeniu gratuit. Deși am văzut primele două omise înainte, puține gazde web au tăiat domeniul gratuit din planurile partajate. Dacă sunteți în căutarea unei gazde care să ofere elementele esențiale și multe altele, citiți recenzia noastră SiteGround.

Chiar dacă lipsesc atât de multe funcții, nimic nu este mai rău decât să nu includem constructor de site-uri. Am văzut că alte mărci EIG, cum ar fi HostGator, oferă integrare gratuită cu Weebly și, după cum puteți citi în recenzia noastră Weebly, este un lucru bun. Deși nu solicităm un nivel de calitate Weebly de la un constructor de site-uri inclus, oferirea unuia este esențială.

Dacă doriți acest lucru, citiți cel mai bun ghid pentru constructorii de site-uri web. Weebly se clasează bine într-o mulțime de categorii, dar preferăm Wix. După cum puteți vedea în review-ul nostru Wix, acesta echilibrează capacitatea de utilizare, puterea și prețul într-un mod pe care puțini construitori de site-uri îl fac, fiind o alegere excelentă pentru începătorii care doresc să înceapă un site web.

Prezentare generală a caracteristicilor site-ului 5

Logo site 5www.site5.com

Începe de la 695 USD pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware
Plătit

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

Site5 face ceva neobișnuit în rândul mărcilor EIG: își face prețurile clare. Deși prețul este ridicat, Site5 nu se confundă cu shenanigans de mai mulți ani precum fratele său Bluehost (citiți recenzia noastră Bluehost). În schimb, face clar din pagina produsului ce preț veți plăti.

Acesta ia notițe de la A2 Hosting (citiți recenzia noastră de găzduire A2). Pe pagina produsului pentru fiecare tip de găzduire, veți găsi durata în care se oferă fiecare pachet și prețul lunar pentru acea durată. Asta înseamnă, de exemplu, este ușor de știut că hostPro + Turbo este de 13,95 USD pe lună dacă cumpărați doi ani, dar 19,95 USD pe lună dacă mergeți lunar.

Site5-review-produs-pagină

Deși ne place transparența, prețurile nu sunt grozave. Site5 este departe de 1&1 IONOS când vine vorba de planuri lunare partajate (citiți 1 nostru&1 recenzie IONOS). Site-urile extinse 5 includ atrăgătoare, dar există o mulțime de gazde web care fac același lucru mai ieftin, cu 1&1 IONOS care conduce pachetul.

Asta ar fi bine dacă ar exista o mulțime de caracteristici, dar, după cum am menționat, elementele esențiale lipsesc. Protecția împotriva programelor malware, de exemplu, este disponibilă, dar vă va aloca 50 USD pe an, pe lângă rata lunară. De asemenea, un domeniu gratuit nu este inclus în planul dvs., așa că va trebui să îl luați în considerare și în prețul de finalizare..

Chiar și așa, Site5 nu este prea grav și are o perioadă de rambursare solidă. Utilizatorii revânzători și partajați pot încerca serviciul până la 45 de zile și pot primi o rambursare, fără întrebări. Utilizatorii VPS au doar 15 zile, din păcate, ceea ce reprezintă jumătate din ceea ce oferă majoritatea gazdelor web.

Ușurință în utilizare

Verificarea cu Site5 este o simplă aventură, în special cu cât de clare sunt paginile de produs. Gama limitată de planuri este segmentată gânditor, astfel încât nu există nicio întrebare despre ce este disponibil sau ce preț veți plăti pentru a-l accesa.

Procesul de check-out în cinci părți este ușor, cu o tentă minimă de a include suplimente cu pachetul dvs., lucru plăcut de văzut. Deși similar cu Namecheap, deoarece există un proces de checkout în mai multe etape, Site5 nu se simte prea mult. După cum puteți vedea în review-ul nostru Namecheap, pașii în timp ce verificați s-au simțit inutili, ceea ce, din fericire, nu este cazul aici.  

Site5-review-checkout

Imediat după efectuarea plății, veți primi o baterie de cinci e-mailuri, dar nu trebuie să vă uitați la ele pentru a vă autentifica. Ca și Kinsta (citiți recenzia Kinsta), Site5 vă direcționează de la checkout către tabloul de bord al contului dvs., fără a fi necesar întinderea între ele.

Tabloul de bord este în mare parte identic cu cel al InMotion Hosting (citiți recenzia noastră pentru Hosting InMotion). Din ecranul principal, puteți vedea serviciile, domeniile și facturile, precum și codul de asistență și informațiile contului. Făcând clic pe fila „servicii”, va apărea tabloul de bord de administrare a găzduirii.

Site5-review-cont-tablou de bord

La fel ca în InMotion Hosting și alte câteva gazde, aceasta este cea mai bună parte a experienței utilizatorului. Afișează utilizarea discului și a lățimii de bandă, informațiile de facturare și informațiile despre plan. Mai important, însă, oferă legături rapide către articolele cPanel, ceea ce face ușor să adăugați o adresă de e-mail sau să deschideți managerul de fișiere fără să vă conectați efectiv la cPanel.

Site5-review-hosting-gestionare

Deși ne place cPanel – puteți vedea cât de mult în cel mai bun nostru de găzduire web cu ghidul cPanel – este un panou de control dens care poate îngreuna găsirea unor articole simple. Dacă aveți legături rapide din tabloul de bord al contului principal, nu numai că utilizarea este mai eficientă, dar o face și mai puțin frustrantă.

Din fericire, totuși, cPanel este disponibil dacă sunteți dispus să săpați, spre deosebire de LunarPages (citiți recenzia noastră LunarPages). Este cPanel-ul pe care l-am cunoscut și iubit, care se potrivește cu navigarea pe bază de pictograme și categoriilor pliabile. Acestea fiind spuse, lipsește un singur element important.

Site5-review-cpanel

Nu veți găsi instalatorul de aplicații Softaculous în cPanel, ceea ce utilizează majoritatea gazdelor web pentru instalarea scripturilor, cum ar fi WordPress. În schimb, veți găsi „QuickInstall”, care este o interfață similară care este alimentată de MOJO Marketplace, un alt brand EIG.

Dacă ați citit recenzia noastră FatCow, știți că nu suntem fani ai instalației prin MOJO Marketplace, deoarece se pare că eșuează întotdeauna. Totuși, spre surprinderea noastră, instalarea a mers fără probleme de această dată. MOJO Marketplace este în continuare plictisit să cumpărați o temă în timp ce instalarea se întâmplă, dar este un proces simplu în general.

Tipuri de gazduire

Site5 are o linie simplă de planuri. Doar două forme de găzduire sunt oferite: VPS partajat și gestionat. Există, de asemenea, planuri de revânzători, dar sunt doar planuri partajate grupate în scopuri de revânzare. Deși ne place să vedem o gamă mai variată de planuri, ne mulțumim cu linia limitată a site-ului Site5 pentru piața pe care o vizează..

Planurile comune, care sunt numite pur și simplu „găzduire web” pe site-ul Site5, sunt centrul inimii. Există trei niveluri disponibile, dar diferențele dintre ele sunt mai mici decât sugerează numele. hostBasic este un plan partajat construit pentru un singur site web, în ​​timp ce hostPro este unul construit pentru un număr nelimitat de site-uri web.

În partea de sus, însă, există un plan numit hostPro + Turbo, despre care am presupus că ar avea un beneficiu de performanță față de un plan standard HostPro. Beneficiul de performanță nu este detaliat pe pagina produsului, așa că am adresat un reprezentant de vânzare și am întrebat care sunt diferențele dintre planuri.

Spre surprinderea noastră, nu există nici o diferență. În afară de prețul mai mare, singurul lucru pe care îl oferă hostPro + Turbo este contul multi-cPanel pentru site-urile web pe care le utilizați. Caracteristicile, specificațiile serverului și securitatea sunt aceleași, astfel încât, dacă nu aveți nevoie de mai multe conturi cPanel, hostBasic ar trebui să fie același ca hostPro + Turbo când vine vorba de performanță.

Site5 Planuri de revânzători

Planurile revânzătorului apar și în trei niveluri, dar există diferențe mai mari între ele. Toate nivelurile sunt nemodificate, ceea ce înseamnă că poți vinde cât mai multe pachete dorești, atâta timp cât ai spațiu pe disc și lățime de bandă pe care să le acomodezi. Aceste specificații sunt diferența dintre niveluri.

Cele mai scumpe planuri sunt cele VPS. Site5 oferă șapte niveluri de găzduire VPS variind de la sub 70 USD pe lună la peste 300 USD pe lună. Ca și planurile revânzătorului, singurele diferențe între niveluri sunt specificațiile. Toate planurile vin cu două adrese IP dedicate, cPanel / WHM și gestionare completă de pe Site5.

Cu toate acestea, lipsesc, sunt gestionate planurile WordPress și cloud. Planurile WordPress gestionate, care sunt comune printre cele mai bune noastre de găzduire web pentru alegeri WordPress, oferă găzduire gestionată, adaptată pentru WordPress. Asta înseamnă actualizări automate de bază, instalare depanare și multe altele.

Deseori, găzduirea WordPress administrată folosește o arhitectură cloud, pe care am văzut-o din Kinsta, DreamHost și Pagely (citiți recenzia noastră pagely). Stilul de găzduire permite serverului să apeleze la resurse suplimentare atunci când este nevoie, ceea ce înseamnă că este foarte dificil, dacă nu imposibil, ca site-ul dvs. să se deconecteze.

Creșterea vitezei și a securității au determinat multe gazde web să includă o formă de hosting cloud, așa că este dezamăgitor să vezi că Site5 nu s-a alăturat clubului. Dacă sunteți în căutarea de găzduire cloud ieftin, citiți recenzia noastră MDDHosting.

Viteză & Uptime

Procesul nostru de testare rapidă este simplu. Lansăm un site web cu cel mai ieftin plan partajat fără cunoștința gazdei, instalăm o copie goală a WordPress și rulăm teste cu Load Impact și Pingdom Speed ​​Test în configurația implicită de găzduire. Asta înseamnă că optimizările, cum ar fi cache-ul din partea clientului sau gzip-ul, nu sunt incluse decât dacă sunt configurate de gazdă din start-go.

Aceasta este o notă importantă de făcut aici, deoarece site-ul5 ar putea merge mai bine dacă s-ar face memorie în cache din partea clientului. Site5 a obținut rezultate decente de la Pingdom Speed ​​Test, cu un scor de 90 din 100, dar sub fila „recomandări”, Pingdom Speed ​​Test a sugerat să adăugăm anteturi la paginile noastre..

Site5-review-viteza-test

Pe scurt, asta înseamnă că nu se produce cache, dar ar trebui să scadă timpul de încărcare. Suntem mulțumiți de performanțele site-ului 5 din cutie și s-ar putea să strălucească și mai mult cu cache, dar va trebui să vă murdăriți mâinile pentru a face tot ce poate fi.

Site5 Test de stres

Deși rezultatele noastre cu un singur punct de viteză au fost impresionante, testul nostru de impact Load nu a fost. Load Impact, în scopurile noastre, este un instrument construit pentru a stresa resursele site-ului nostru web pentru a vedea în ce moment se va rupe. Acest lucru este realizat prin trimiterea mai multor utilizatori virtuali pe site-ul web pe o anumită perioadă de timp și măsurarea timpilor de răspuns și a numărului de solicitări îndeplinite.

Am constatat că, de obicei, planurile partajate ieftine nu se rup când trimitem 50 de utilizatori peste cinci minute. Din păcate, Site5 s-a rupt mai repede decât atât. Load Impact a detectat un număr ridicat de erori de solicitare HTTP atunci când lovim aproximativ 30 de utilizatori, ceea ce ar putea însemna câteva lucruri.

Site5-review-încărcare-impact

Poate însemna că serverul pe care este găzduit site-ul nostru este la limita de performanță, ceea ce înseamnă că nu există suficiente resurse pentru a acoperi numărul de solicitări care provin din toate site-urile web. În plus, s-ar putea însemna că există o anumită cantitate de limitare a ratelor care se întâmplă la sfârșitul Site5.

Suntem aici pentru a raporta concluziile noastre, nu pentru a specula. Indiferent de motiv, testarea noastră sugerează că planurile partajate se sparg sub presiune mai devreme decât mulți dintre concurenții Site5.  

Site5 Garanție Uptime

Cu toate acestea, există o garanție uptime care vă protejează planul. Pe pagina produsului, Site5 spune că garantează 99,9 la sută uptime sau banii înapoi. Chiar ajunge până la a spune că veți primi 100% din bani.

Săpând termenii, este clar că nu este adevărat. Serverele partajate și revânzătorii vor primi până la 100 la sută credit, dar acest lucru este doar dacă uptime-ul este sub 95 la sută. Mai presus de asta, veți primi un credit proporțional. Planurile VPS sunt mai aproape de garanția publicizată, oferind totuși 100% credit pentru o durată de funcționare mai mică de 99,5%.

Securitate

Site5 are o listă solidă de caracteristici de securitate, deși suntem dezamăgiți de faptul că am văzut lipsa scanării gratuite a programelor malware. În afară de aceasta, suita de asistență este impresionantă, protejându-vă site-ul dvs. împotriva infracțiunilor informatice, a eșecului sau a oricărei alte neplăceri cu care ar putea apărea.

Deși la început nu pot părea așa, automat, backup-urile zilnice sunt cea mai bună apărare pentru site-ul dvs. web. În același mod, ați utiliza cele mai bune servicii de backup online pentru a vă proteja împotriva, de exemplu, ransomware-ului, veți folosi copiile de siguranță ale site-ului dvs. pentru a vă asigura că îl puteți pune în funcțiune din nou în cazul în care ceva nu merge bine..

Nu este doar o copie de rezervă a site-ului și descărcarea locală. Site5 adoptă regula 3-2-1 prin faptul că generează o copie de rezervă a fiecărui fișier de pe serverele sale, în același timp permițându-ți să generezi backup-uri manuale și să le stochezi oriunde vrei.

În plus, stocarea pe fiecare server este configurată în RAID 10, care asigură și mai multă redundanță. Puteți citi care este ghidul RAID pentru a afla specificul, dar pe scurt, RAID 10 oferă viteza RAID 0, păstrând o copie redundantă a tuturor datelor scrise pe unități.

Site5 SSL

Deși redundanța este mare, Site5 lipsește în alte domenii. De exemplu, acesta nu include un certificat SSL / TLS în planul dvs. Acest certificat permite browserelor care vizitează site-ul dvs. web să deschidă o conexiune criptată între dvs. și utilizator, care protejează datele pe care le transferă utilizatorul.

Deși certificatele SSL / TLS erau rezervate în principal pentru magazinele de comerț electronic în trecut, fiecare site web ar trebui să aibă unul acum. De fapt, dacă site-ul dvs. web nu are unul, Google îl va îngropa în clasamentele de căutare, ceea ce va face imposibilă obținerea unei audiențe. Certificatele SSL / TLS sunt esențiale pentru rularea unui site web, iar faptul că Site5 nu include unul este o veste proastă.

De asemenea, scanarea și protecția împotriva programelor malware nu sunt incluse. Deși aproape niciodată nu vedem eliminarea malware, este de obicei oferită o formă de scanare de bază. Cu Site5, veți ajunge să cheltuiți 50 USD pe site pe an pentru a rămâne protejat.

Este și mai enervant dacă EIG deține SiteLock, care este un instrument de scanare și eliminare a programelor malware. Multe mărci EIG includ o versiune „Lite” a SiteLock care include scanarea malware, astfel încât omisiunea Site5 pare doar ciudată.

intimitate

În trecut, brandurile EIG au pierdut puncte majore în ceea ce privește confidențialitatea – citiți recenzia noastră iPage de exemplu – și Site5 nu este diferit. Confidențialitatea pare a fi ultima preocupare pentru mărcile EIG, ceea ce înseamnă că informațiile dvs. personale vor fi vândute și împărtășite atât timp cât șefii companiilor consideră că sunt potrivite.

Acestea fiind spuse, spre deosebire de Arvixe, nu pare că site-ul5 a fost prea fierbinte pentru confidențialitate înainte de achiziție (citiți recenzia noastră Arvixe). Conform unui Q&O postare din 2012, confidențialitatea domeniului era un serviciu plătit și atunci este valabil și astăzi.

Confidențialitatea domeniului este atunci când registratorul înlocuiește informațiile personale din registrul WHOIS cu propriile informații, protejându-vă de spaming sau de recoltarea de date urât. Unele gazde web, cum ar fi DreamHost, au început să îl includă gratuit, iar faptul că mărcile EIG nu au sărit la bord încă se referă (citiți recenzia DreamHost).

Acestea fiind spuse, confidențialitatea domeniului nu este o problemă prea mare cu cât de îngrijorătoare este politica de confidențialitate a EIG. Toate mărcile EIG împărtășesc aceeași politică de confidențialitate, așa că preocupările pe care le-am avut în recenzia HostGator sunt prezente și aici.

Site5, sau EIG, într-adevăr, își rezervă dreptul de a vinde și partaja informațiile dvs. personale, după cum consideră acestea de cuviință. Deși puteți trece peste înregistrarea adresei dvs. IP și a amprentei browserului cu cel mai bun VPN al nostru, informațiile cu care vă înregistrați contul este încă un joc corect.

Asta înseamnă că EIG îl poate împărtăși cu lista sa lungă de parteneri de publicitate, care include Google, Facebook, Yahoo, Bing, WPBeginner și multe altele. Nu există niciun motiv pentru care unii dintre acești parteneri publicitari sunt prezenți, în afară de profit. Dacă vă preocupă datele personale, orice marcă EIG este o veste proastă.

A sustine

Ca aproape toate mărcile EIG, Site5 oferă două forme de contact: live chat și e-mail. În timp ce am lucrat la revizuire, am discutat cu multe repetări de asistență, solicitând totul de la modul în care serverele au fost configurate până la ce măsuri suplimentare de securitate are Site5.

Spre surprinderea noastră, Site5 a reușit să răspundă la întrebările noastre în mod rapid, arătând o cunoaștere decentă a platformei și a complicațiilor tehnice ale acesteia. Chiar și așa, netezimea și comoditatea chatului live cu, să zicem, Hostinger funcționează mai bine (citiți recenzia noastră Hostinger).

Există trei resurse de auto-ajutor, dar baza de cunoștințe este cea mai utilă. În ceea ce privește scrierea, există 560 de articole care acoperă totul, de la începerea până la rezolvarea problemelor comune. Deși majoritatea bazelor de cunoștințe sunt o resursă set-it-and-uit-it, se pare că Site5 își păstrează actualizarea bazei de cunoștințe, acoperind lucruri precum WordPress 5.0 la lansare.

Numărul de articole nu contează dacă nu sunt utile. Din fericire, nu este cazul cu Site5. Răspunsurile simple sunt tratate pur și simplu, în timp ce problemele complexe sunt tratate cu complexitate. Site5 reușește să reducă subiectele într-un format digerabil, potrivindu-se cu capturi de ecran și instrucțiuni pas cu pas.

Site5-review-încărcare-impact

În plus, există o întrebare&O secțiune care funcționează ca un forum. Acestea fiind spuse, ultima postare, la momentul scrierii, a fost din 30 martie 2016. Este logic, de asemenea, deoarece în timpul testării noastre, nu am putut găsi o modalitate de a pune o întrebare acolo.

Site5-review-q & a

Cu toate acestea, răspunsurile sunt încă vii, ceea ce poate fi util pentru a răspunde la mici întrebări care nu justifică o intrare a bazei de cunoștințe. Acestea fiind spuse, nu am recomanda să ne adresăm întrebării&A pentru întrebări de facturare. EIG a achiziționat Site5 în 2015, deci aspectele legate de facturare și confidențialitate sunt probabil schimbate de atunci.

Verdictul

Site5 combină unele dintre aspectele mai bune ale fraților săi EIG. Este accesibil ca iPage, având în același timp interfața puternică a Bluehost. Totuși, la fel de bine, tot greșește. Mashmash-ul caracteristicilor îl face să se simtă echilibrat în unele zone și disjunct în altele.

Ați putea face mai rău – consultați recenzia noastră HostMonster pentru a vedea cât de mult mai rău – dar puteți face și mai multe.

Ce părere aveți despre Site5? L-ai folosit? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map