Revizuirea JustHost – Actualizată în 2020

JustHost Review

În comparație cu frații săi din grajdul EIG, JustHost este o rasă temeinică. Oferă o gamă bună de caracteristici, viteză decentă și prețuri ok. Cu toate acestea, trebuie să luptați cu acea politică de confidențialitate EIG. Citiți recenzia noastră completă JustHost pentru a vedea ce înseamnă asta.


JustHost este unul dintre numeroșii furnizori deținuți de Endurance International Group, care este un conglomerat masiv de găzduire web cu o cotă de piață considerabilă. În comparație cu frații săi, JustHost are un impact mai bun în a fi inclus în cel mai bun ghid al nostru de găzduire web, cu o gamă impresionantă de funcții și viteză solidă.

În această recenzie JustHost, vom vorbi despre binele și răul pe care l-am experimentat în timp ce testăm cel mai ieftin plan comun. Pe parcurs, vom atinge și funcții, securitate, confidențialitate și multe altele înainte de a ne da verdictul.

Deși JustHost are aceeași politică de confidențialitate îngrijorătoare ca și alte mărci EIG, distribuția funcțiilor și viteza mare o fac un concurențial solid. Acestea fiind spuse, dacă prețuiți informațiile dvs. personale, poate este mai bine să vă uitați în altă parte.

JustHost-Slider1

JustHost-slider2

JustHost-slider3

JustHost-slider4

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru JustHost

Caracteristici

JustHost are o mulțime de funcții dacă sunteți dispus să creați un plan mai înalt. Pachetul partajat de bază nu este impresionant, așa cum se întâmplă de obicei cu gazdele ieftine, dar pachetul de top Choice Plus Plus creează un argument solid.

Cu toate acestea, înainte de a intra în asta, ar trebui să vorbim despre planul comun de bază. Este potrivit pentru un singur site web cu până la 50 GB spațiu pe disc. În ceea ce privește funcțiile, JustHost nu include prea multe, dar totuși primiți un domeniu gratuit pentru primul an și un certificat SSL / TLS cu abonamentul dvs..

Planurile Plus, care pot găzdui 10 domenii și 150 GB spațiu de stocare. Mai primiți un domeniu gratuit și un certificat SSL / TLS, dar JustHost include, de asemenea, 150 USD în credite publicitare între Google și Bing, precum și un abonament SpamExperts.

Pentru funcții, costul suplimentar nu merită. Spamul este o problemă, dar care este abordată cu ușurință și, deși creditele publicitare sunt frumoase, 75 USD pe oricare dintre platforme nu vă vor duce departe. Acestea fiind spuse, planul de top, Choice Plus, are multe de oferit.

Puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web cu spațiu de stocare nemodificat. Pe lângă toate caracteristicile anterioare, JustHost include 200 de dolari în credite publicitare, confidențialitate gratuită a domeniului și CodeGuard Basic, care va face site-ul dvs. de rezervă în afara site-ului zilnic. Choice Plus este cel mai bogat în caracteristici, astfel încât dacă sunteți în căutarea de bunătăți, este posibil să fie cea pentru dvs..

Există, de asemenea, pachete Pro care includ o adresă IP dedicată și o viteză mai rapidă, dar caracteristicile sunt în mare parte identice cu Choice Plus.

Deși nu este clarificat, fiecare plan vine și cu o versiune de bază a SiteLock. SiteLock este un instrument de scanare și eliminare a programelor malware, care vă va păstra site-ul web liber de neplăcerile legate de infracțiuni informatice. Versiunea de bază nu va elimina malware, dar va scana site-ul dvs. web zilnic pentru a identifica problemele potențiale.

SiteLock și CodeGuard sunt mărci EIG, așa că nu este surprinzător să le vezi. Acestea fiind spuse, suntem bucuroși să vedem că JustHost include versiuni de bază ale acestora în pachete. În loc să vă solicite pur și simplu să faceți upgrade, JustHost vă tachinează cu funcționalitatea și vă lasă decizia.

Deși nu este o caracteristică în sine, tabloul de bord excelent și integrarea sa cu WordPress, trebuie remarcate. Vom vorbi despre specificul tabloului de bord în secțiunea „ușurință de utilizare” de mai jos, dar, pe scurt, JustHost simplifică administrarea site-ului dvs. WordPress fără a intra vreodată în back-end.

Prezentare generală a caracteristicilor JustHost

Logo JustHostwww.justhost.com

Începe de la 395 USD pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

Deși JustHost împărtășește foarte mult cu iPage – vor exista mai multe aspecte în următoarea secțiune – nu va câștiga un loc lângă iPage în ghidul nostru de găzduire web ieftin. JustHost are prețuri pe acțiuni, dar se luptă când vine vorba de reînnoire. Rata inițială este bine, deși nu este bună, dar veți ajunge să cheltuiți câțiva dolari mai mult decât media pentru a obține un plan.

Planurile partajate sunt în trei niveluri, variind de la 4-4 $ 7 pentru termenul inițial. Acest preț este doar dacă achiziționați trei ani în avans. JustHost oferă planuri comune în durate de un, doi și trei ani, iar prețul crește pe măsură ce timpul devine mai scurt. Există și un plan lunar, dar numai pe nivelul de bază.

În mod ciudat, prețul lunar de bază este mai mic decât prețul de reînnoire, care este în jur de 10 dolari. Chiar și așa, această rată mai mare decât media este ceea ce bate JustHost în câteva cârlige. Comparativ cu 1&1 IONOS, care oferă o găzduire ieftină fără a vă obliga să contractați pe mai mulți ani, JustHost arată doar prea scump (citiți numărul nostru 1&1 recenzie IONOS).

În plus, JustHost nu are clar ce veți plăti. Pagina produsului spune că cel mai ieftin plan partajat se reînnoiește la 9,49 USD, în timp ce pagina de plată pretinde că rata lunară este de 7,99 USD. Cu toate acestea, în cadrul defalcării prețurilor situată în baza de cunoștințe, se spune că prețul lunar este de 11,99 USD.

Acestea fiind spuse, indiferent de prețul stabilit, este clar că JustHost este prea scump. Comparativ cu 1&1 IONOS, este o glumă, dar chiar și contra Hostinger, care are o schemă de preț similară, tarifele sunt prea mari (citiți recenzia noastră Hostinger).

Totuși, primiți o mulțime de funcționalități pentru bani. Deși JustHost are un preț ridicat, acesta are funcțiile care să-l justifice, în special dacă creezi pe WordPress. Nu este în aceeași categorie ca Pagely când vine vorba de raportul caracteristic-preț, dar lista este suficientă (citiți recenzia noastră pagely).

În ceea ce privește încercarea JustHost, vă oferim 30 de zile pentru a solicita o rambursare, care, deși este bună, nu este atât timp cât InMotion Hosting, DreamHost sau A2 Hosting (citiți recenzia noastră de Hosting InMotion).

Ușurință în utilizare

Pentru a începe cu JustHost este simplu. Site-ul web este conceput la fel ca cel al lui iPage și, dacă ați citit recenzia noastră pentru iPage, știți că acesta este un lucru bun. Există puțin spațiu de îndoială atunci când vine vorba de configurarea contului dvs., cu butonul mare, „roșu de început”, roșu, care ghidează calea de efectuare a plății.

După ce faceți clic pe el, JustHost vă va trimite la o pagină de produs în care sunt detaliate cele trei planuri comune. Pur și simplu selectați unul, alegeți un domeniu și continuați cu plata. Există câteva suplimente preselectate în pagina produsului final, deci debifează-le dacă nu vrei să cumperi servicii suplimentare.

JustHost-review-produs-pagină

În cele din urmă, veți fi trimis la un ecran de confirmare a comenzii unde puteți seta parola. Ca și Kinsta (citiți recenzia Kinsta), este un sistem închis, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă conectați la e-mail pentru a vă stabili datele de autentificare (citiți recenzia noastră Arvixe pentru a vedea asta în acțiune).

JustHost-review-order-confirmare

Panoul de control este la fel de eficient pe măsură ce vin. JustHost are un meniu de navigare din partea stângă care vă va permite să vizualizați site-urile dvs. web, să configurați adrese de e-mail, să adăugați domenii noi și multe altele. Există chiar și o filă „piață” în care puteți achiziționa teme, servicii, pluginuri și instalatori.

Deși panoul de control oferă multă putere, acesta nu este cPanel (citiți cel mai bun hosting web pentru ghidul cPanel). JustHost încă folosește cPanel și îl puteți accesa dând clic pe fila „avansată” din meniul din partea stângă.

JustHost-review-panou de control

Această implementare a cPanel este stoc, ceea ce nu este rău, având în vedere că restul panoului de control este atât de util. În acest caz, se simte corect să ascundă cPanel sub o filă „avansată”, deoarece majoritatea lucrurilor începătoare vor dori să fie încurcate pot fi accesate din panoul principal de control. Chiar și așa, dacă doriți să vă gestionați bazele de date sau să săriți în managerul de fișiere, cPanel este oferit.  

Înainte de a instala WordPress, ne-am îndreptat către domeniul nostru de testare pentru a fi întâmpinați de o pagină „site-ul în curând”. Deși acesta este un gest normal și, sincer, frumos de văzut, subsolul din partea de jos a citit „un site web bazat pe Bluehost”.

Facem cercetările noastre, așa că suntem conștienți că JustHost și Bluehost se află sub aceeași umbrelă EIG. Cu toate acestea, până în acest moment, nu am văzut acest nivel de contaminare încrucișată. Pe baza a ceea ce am văzut, am presupus că mărcile sub umbrela EIG funcționau independent, dar mesajul de subsol sugerează că nu sunt.

De fapt, JustHost este o copie de carbon a Bluehost, care, pentru această secțiune, este un lucru bun. Panoul de control oferă o integrare profundă cu WordPress, ceea ce vă permite să vedeți și să gestionați teme și pluginuri fără a vă conecta la back-endul WordPress.

Când accesați back-end-ul WordPress, veți găsi o mulțime de funcții, cele mai multe dintre ele fiind incluse în fila „Bluehost”. După ce am vorbit cu JustHost, putem confirma că folosește servere Bluehost pentru găzduire WordPress, ceea ce explică fila din WordPress și subsolul din pagina de înregistrare..

Tipuri de gazduire

JustHost oferă găzduire partajată, VPS și dedicată. Cu toate că planurile WordPress nor, distribuitor și gestionat lipsesc, linia se simte în continuare solidă, în special cu abordarea axată pe începător de JustHost.

Găzduirea comună este în mod clar pâinea și untul, deoarece VPS și planurile dedicate sunt ascunse în subsolul site-ului web. JustHost oferă trei niveluri de găzduire partajată în funcție de numărul de site-uri web, de cantitatea de spațiu de stocare și de suplimentele de care aveți nevoie.

De obicei, găzduirea partajată este cel mai bun punct de intrare pentru site-uri web noi. Gazdele Web combină mai multe site-uri pe același server și le fac să partajeze resursele. Făcând acest lucru, gazda web poate economisi bani pe numărul de servere de care are nevoie pentru a rula și a vă trece aceste economii. Acestea fiind spuse, deoarece partajați resursele, este posibil să vă confruntați cu probleme de viteză sau de funcționare.

În afara celor trei planuri comune, JustHost oferă un plan Pro. Deși încă folosește o structură partajată, există mai puține site-uri web pe server, ceea ce înseamnă că fiecare site ar trebui să aibă o bucată mai mare din plăcintă. JustHost oferă, de asemenea, o adresă IP dedicată, certificat SSL / TLS gratuit, confidențialitate în domeniu și backup automat al site-ului web cu planurile Pro.

Dacă aveți mai degrabă un set de resurse dedicat, JustHost oferă planuri VPS. Deși planurile VPS încă folosesc o structură partajată – fiind faptul că există mai multe site-uri web pe același server – obțineți un set dedicat resurselor pentru dumneavoastră. Dacă găzduirea partajată locuiește într-un apartament, găzduirea VPS cumpără o casă.

În partea de sus sunt planurile dedicate, care vă oferă un server și toate resursele sale. JustHost oferă trei pachete dedicate care variază de la trei la cinci adrese IP și de la 500 GB la 1 TB de stocare RAID 10. Nu vom intra în RAID 10 – puteți citi care este ghidul RAID pentru asta – dar este cel mai bun pentru găzduire web, deoarece oferă viteza RAID 0 și redundanța RAID 1.

Deși nu ne lipsește planurile WordPress gestionate, având în vedere câte caracteristici WordPress oferă JustHost, lipsa de cloud hosting este de-a dreptul. Dacă căutați acest lucru, ar trebui să consultați fratele EIG de la JustHost, HostGator (citiți recenzia noastră HostGator).

Viteză & Uptime

Am lansat un site web WordPress gol, folosind planul comun de bază al JustHost pentru a testa viteza. Pentru a efectua testele, am rulat domeniul nostru prin testul de viteză Pingdom și Load Impact, care ar trebui să ne ofere două perspective în care să apreciem cât de performant este JustHost..

Deoarece JustHost utilizează serverele Bluehost, nu ar trebui să surprindem că performanța este solidă, chiar dacă este mai slabă decât cea de A2 Hosting (citiți recenzia noastră de găzduire A2). Acesta a marcat 90 din 100 de la testul de viteză Pingdom, ceea ce este bun, dar nu este grozav. Chiar și așa, JustHost se limitează la WestHost când vine vorba de scorul Pingdom Speed ​​Test (citiți recenzia noastră WestHost).

JustHost-review-viteza-test

Testul de viteză Pingdom oferă o bază solidă pentru compararea între furnizori, dar este un punct de date individual. Pentru a evalua cât de bine funcționează JustHost sub sarcină, am apelat la Load Impact. A trimis 50 de utilizatori virtuali pe serverul nostru peste cinci minute, măsurând numărul de solicitări îndeplinite și timpul de răspuns pentru fiecare utilizator.

Din păcate, JustHost a avut rezultate slabe în testul nostru Load Impact. Deși timpul de răspuns al fiecărui utilizator virtual a fost relativ consistent, au existat multe erori HTTP pe parcursul testului, ceea ce sugerează că serverul se află la limita de performanță (citiți recenzia noastră GreenGeeks pentru a vedea un alt exemplu în acest sens).

JustHost-review-încărcare-impact

Aceasta se traduce prin cereri neîmplinite sau viteză lentă în lumea reală. Este probabil că există prea multe site-uri web găzduite pe planul de bază care caută resurse, iar JustHost nu le poate satisface pe toate. Dacă vă interesează JustHost, vă recomandăm să optați pentru un plan mai scump sau să vă mutați la un alt furnizor.

În ceea ce privește timpul de funcționare, JustHost nu garantează nimic în afara faptului că este „angajat să ofere un mediu de găzduire sigur și de încredere”. Pagina despre bazele de cunoștințe care vorbește despre aceasta spune pur și simplu că serverele vor avea timp de oprire și că JustHost va face tot posibilul să rezolve rapid problemele.

Există motive pentru a nu avea încredere într-o garanție de funcționare, dar a avea unul nu este un lucru rău. Deși nu am avut timp de oprire în timpul testării noastre, a avea o garanție în loc ar fi un lucru bun.

Securitate

JustHost are multe moduri de securitate, în ciuda aspectului său umil. Deși caracteristicile de securitate nu ajung la planuri, linia se simte tot mai bine rotunjită, cu caracteristici principale de securitate a site-ului web, cum ar fi un certificat SSL / TLS, scanare malware și copii de rezervă automatizate.

JustHost include un certificat SSL / TLS cu fiecare plan. Certificatul arată practic browserul care se conectează la site-ul dvs. web, care sunteți cine spuneți că sunteți. Procedând astfel, browserul este capabil să deschidă o conexiune criptată între acesta și site-ul dvs. web, protejând toate datele sensibile pe care utilizatorul le transferă.

Certificatul pe care JustHost îl furnizează este în regulă pentru majoritatea site-urilor web, dar magazinele de comerț electronic ar trebui să scape pentru unul mai sigur. Din fericire, JustHost oferă certificate SSL / TLS de nivel superior pe piața sa.

O versiune de bază a SiteLock este inclusă și cu fiecare plan, ceea ce nu este surprinzător având în vedere că este o marcă EIG. SiteLock este practic un antivirus pentru site-ul dvs. web, dar spre deosebire de cel mai bun software antivirus, acesta nu va elimina malware în configurația de bază. SiteLock Lite, care vă oferă JustHost, este creat exclusiv pentru scanare.

Asta înseamnă că poate identifica probleme, dar nu le poate remedia. Acestea fiind spuse, dacă descoperiți că site-ul dvs. web este infectat cu malware, puteți trece la un nivel mai înalt de SiteLock pentru a rezolva problema.

Este posibil să nu aveți nevoie, totuși, dacă achiziționați planul partajat Choice Plus. Include un abonament la CodeGuard Basic, care primește copii de zi cu zi ale site-ului dvs. Aceste copii de rezervă sunt stocate redundant, ceea ce înseamnă că ar trebui să le poți găsi întotdeauna și pot fi restabilite cu un singur clic.

JustHost nu iese cu toate funcțiile de securitate în partea de jos, dar oferă suficient pentru a crea o suită coezivă. Puteți identifica problemele cu SiteLock, puteți proteja datele utilizatorului cu un certificat SSL / TLS și vă asigurați că nu vă rupeți site-ul cu CodeGuard. Dacă aveți vreodată nevoie de mai multă putere în aceste instrumente, JustHost simplifică și actualizarea.

intimitate

Confidențialitatea este de obicei o preocupare pentru recenziile VPN, dar așa cum am văzut și cu alte mărci EIG, este și o problemă de găzduire web. JustHost are aceeași politică de confidențialitate ca orice companie sub umbrela EIG, ceea ce o face la fel de neprietenoasă ca și celelalte gazde care o distribuie.

La fel ca și celelalte mărci din rețea, JustHost nu oferă confidențialitate domeniului gratuit, decât dacă achiziționați un abonament Pro. Confidențialitatea domeniului înlocuiește informațiile cu care vă înregistrați site-ul dvs. web cu registratorul. Deși acest lucru pare mic, înregistrările WHOIS sunt disponibile public on-line, ceea ce înseamnă că oricine poate afla cine ești, unde locuiești și multe altele.

Majoritatea gazdelor nu oferă confidențialitate domeniului, dar furnizori precum DreamHost și 1&1 IONOS conduce taxa (citiți recenzia DreamHost). Este greu să te aștepți la confidențialitatea domeniului de la EIG, dar ar fi plăcut să vezi.

Din păcate, confidențialitatea domeniului ar trebui să fie cea mai mică dintre preocupările dvs. EIG are o politică de confidențialitate îngrijorătoare, care îi oferă dreptul explicit de a partaja și de a vinde informațiile dvs. către terți majori.

Pe listă se află Facebook, Google AdWords, Google Maps, WPBeginner, Bing, Yahoo, Verizon și multe altele. Înțelegem să împărtășim informații personale de dragul de a oferi un serviciu mai bun, dar nu putem genera nicio explicație rezonabilă pentru mărcile de deasupra publicității.

În plus, EIG vă poate împărtăși informațiile personale cu alte mărci din rețeaua sa. Știm deja că Bluehost și JustHost utilizează în mod dublu datele dvs. personale, dar la fel este SiteLock, MOJO Marketplace, CodeGuard și Constant Contact, chiar dacă nu utilizați aceste servicii..

După cum am spus în alte recenzii referitoare la EIG, informațiile dvs. sunt tratate ca mărfuri. Deși JustHost nu poate face schimbul sau vânzarea, compania sa mamă este cea care vă lasă în apă caldă ca utilizator.

A sustine

La fel ca și alte mărci EIG, JustHost oferă suport în timp real chat și telefon în permanență. Calitatea asistenței este bună, cu răspunsuri prompte și de ajutor, dar reprezentanții se simt la distanță. Spre deosebire de SiteGround, unde puteți pune un nume pe o față, tot ce vedeți cu JustHost este un bloc de text (citiți recenzia noastră SiteGround).

Acestea fiind spuse, experiența noastră cu sprijinul nu a fost rea. Ne-am adresat cu întrebări despre server, cum a fost configurat și de ce am văzut Bluehost în fiecare colț. Spre surprinderea noastră, reprezentantul presales a putut să răspundă la întrebările noastre. În multe cazuri, întrebările complexe necesită reprezentantului să solicite unui supraveghetor sau să vă redirecționeze.

Totuși, chat-ul live și asistența telefonică sunt cele mai bune modalități de a obține ajutor. Baza de cunoștințe, deși utilă, este o mizerie datată. JustHost nu are categorii pentru a naviga sau o ierarhie de articole. Mai degrabă, există o listă cu cele mai populare articole și o bară de căutare.

JustHost-review-knowledgebase

Este clar că baza de cunoștințe este construită și pe o versiune anterioară a site-ului web, cu anteturi precum „găzduire web” și „de ce noi” încă în meniul de sus. Aceste legături sunt rupte și în afara legăturii de domiciliu. În plus, deși puteți naviga înapoi la pagina principală, nu puteți ajunge la baza de cunoștințe de acolo.

Chiar și așa, articolele sunt bine scrise și detaliate. Va trebui să săpați pentru a găsi ceea ce aveți nevoie, dar am minti dacă am spus că baza de cunoștințe nu este utilă.

Verdictul

JustHost este decent în ceea ce privește viteza, este important în ceea ce privește funcțiile și este neglijent în privința vieții private. Bunul se amestecă cu răul, dar acest lucru este valabil pentru majoritatea produselor EIG. JustHost impresionează mai mult decât majoritatea, în special datorită integrării profunde cu WordPress și a listei lungi de caracteristici de securitate.

Acestea fiind spuse, elefantul proverbial din cameră este intimitatea. Deși este un lucru important pentru noi, este posibil să nu fie pentru dvs. și, dacă nu, JustHost pare mult mai impresionant.

Ce părere aveți despre JustHost? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map