Revizuirea HostMonster – Actualizată în 2020

Recenzie HostMonster

HostMonster este un furnizor ciudat de hosting, deoarece împărtășește o mulțime de backend cu Bluehost, dar fără caracteristicile și sprijinul fratelui său mai mare. Rezultatul final este un serviciu pe care poate doriți să-l evitați în favoarea unei opțiuni mai bune. Citiți recenzia noastră completă HostMonster pentru detalii.


HostMonster este un furnizor impresionant de găzduire web, în ​​ciuda site-ului datat care sugerează altfel. Acestea fiind spuse, multe dintre punctele sale puternice îl fac să pară că merge pe coattrailul unuia dintre cei mai buni furnizori de găzduire web, Bluehost. Acest lucru are sens, de asemenea, având în vedere că ambele sunt deținute de conglomeratul de găzduire web Endurance International Group.

Dacă găzduirea web ieftină este ceea ce urmați, nu o veți găsi aici. Eticheta prețurilor ridicate de HostMonster, suportul spotty și funcțiile nepotrivite lasă mai multe contravalori decât avantajele profesionale, chiar dacă împărtășește interesele excelente pe care le are Bluehost. Având în vedere că este mai scump decât copilul cu stea EIG, nu prea există stimulent să alegem HostMonster pentru fratele său mai mare.

Acestea fiind spuse, suntem aici pentru a furniza revizuirea HostMonster, care detaliază experiența noastră după lansarea unui site web cu cel mai ieftin plan comun. Vom vorbi despre cPanel, e-mail, funcții, viteză și multe altele înainte de a da verdictul nostru.

HostMonster-checkout

hostmonster-control-panel

HostMonster-cpanel

HostMonster-încărcare-impact

HostMonster-speed-test

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru HostMonster

Caracteristici

HostMonster este la fel cum Bluehost este aproape în orice mod, și care include funcții. Lista este lungă, în special pentru utilizatorii WordPress, dar prețul ridicat face ca unele dintre funcții să își piardă strălucirea.

Planurile comune, care alcătuiesc cea mai mare parte a liniei, vin cu bunătăți impresionante. Toate nivelurile includ un certificat SSL, care este plăcut de văzut, dar va trebui să sari la Plus sau mai sus pentru a vedea lista de funcții intră în sine. Planul Choice Plus, care se află în partea de sus a liniei, include prevenirea spamului, confidențialitatea domeniului, backup-uri CodeGuard, oferte de marketing și multe altele.

Nu ne gândește că HostMonster ascunde anumite funcții în spatele unui panou de plată, deoarece nu considerăm esențiale creditele de marketing sau prevenirea spamului. Noțiunile de bază sunt acoperite pe toate nivelurile, inclusiv copiile de rezervă complete ale cPanel și un certificat SSL, deci suntem conținut.

Caracteristici WordPress HostMonster

Deși nu sunt oferite planuri specifice WordPress, HostMonster include multe pentru sistemul preferat de gestionare a conținutului tuturor. După cum vom discuta în secțiunea „ușurință de utilizare” de mai jos, HostMonster vă va solicita să alegeți o temă după ce vă înscrieți pentru un cont, care va fi folosit pe copia preinstalată a WordPress pe care o utilizează site-ul dvs..

Cu toate acestea, dacă nu doriți să folosiți WordPress, veți avea probleme. HostMonster este construit în jurul excelentului panou de control WordPress al Bluehost și al MOJO Marketplace, care vinde teme pentru, ați ghicit, WordPress. Alți instalatori sunt acolo, dar HostMonster este concentrat pe utilizatorii WordPress.

Prezentare generală a caracteristicilor HostMonster

Logo HostMonsterwww.hostmonster.com

Începe de la 495 dolari pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului
Anumite niveluri

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web
n / A

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS
Necunoscut

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

După cum vom vedea pe parcursul acestei recenzii, HostMonster are multe în comun cu fratele său EIG, Bluehost. De fapt, sunt aceleași în aproape toate aspectele. Acest lucru a spus, deși HostMonster împrumută unele dintre tactici înșelătoare de stabilire a prețurilor Bluehost, prețul său este chiar mai mare.

Cu toate acestea, HostMonster nu este la fel de scump ca Arvixe. O comparație cu recenzia noastră Arvixe va arăta că HostMonster nu a plecat de la capătul profund în ceea ce privește prețul, dar veți ajunge să cheltuiți cu 1 $ 2 USD mai mult decât ati face cu multe opțiuni partajate pe piață.

Nu ne opunem să cheltuim mai mult dacă serviciul merită – Kinsta, Pagely și MDDHosting se încadrează în această categorie – dar HostMonster nu îți va folosi moneda în plus. Planurile sunt aceleași cu cele ale lui Bluehost în ceea ce privește specificațiile și caracteristicile, cu doar un dolar sau cu două mai scumpe.

Asta ignoră faptul că puteți obține găzduire partajată și mai ieftin. 1&1 IONOS, de exemplu, oferă un pachet complet comun pentru aproximativ jumătate din prețul HostMonster (citiți 1 nostru&1 recenzie IONOS).

HostMonster nu este prea scump, dar este greu de justificat să cheltuiești câțiva dolari mai mult decât ai face cu Bluehost atunci când o parte din cele două servicii sunt aceleași. Chiar și domeniile sunt mai scumpe, HostMonster percepe în jur de 5-6 USD mai mult pentru un domeniu .com decât GoDaddy (citiți recenzia noastră GoDaddy).

Indiferent, veți fi acoperit timp de 30 de zile dacă decideți să alegeți un pachet de găzduire la HostMonster. Deși nu se menține fereastra de rambursare de trei luni a InMotion Hosting (citiți recenzia noastră pentru Hosting InMotion), o lună este standard pentru majoritatea gazdelor web.

Ușurință în utilizare

HostMonster rulează la fel ca majoritatea fraților săi EIG. Veți alege un plan, introduceți un domeniu pe care îl dețineți sau doriți să îl înregistrați, completați informațiile dvs. personale și așteptați procesarea plății. Acestea fiind spuse, procesul este mai enervant decât este cu, să spunem, Bluehost.

Acest lucru se datorează faptului că HostMonster folosește un font ușor pe un fundal întunecat. Deși preocupările estetice încep cu mult înainte de efectuarea checkout-ului, contrastul strălucitor face dificil să găsești unde se află totalul tău, ceea ce este deosebit de important, având în vedere faptul că HostMonster preselectează suplimentele la finalizare.

checkmon revizuire hostmonster

După ce ați fost dragat prin finalizare, veți fi trimis la o pagină de confirmare a comenzii și vi se va cere să setați o parolă. Deși am prefera o experiență de checkout actualizată, cum ar fi cu Hosting24 (citiți recenzia noastră de Hosting24), sistemul închis HostMonster funcționează bine.

După aceea, vă puteți conecta la cPanel sau la un mesaj web folosind domeniul și parola dvs. În mod alternativ, dacă v-ați înscris folosind opțiunea de conectare unică Google, vă puteți autentifica în acest mod.

Dacă optați doar pentru a vă conecta direct la panoul de control, veți fi trimis la un ecran care vă solicită să alegeți o temă. Deși HostMonster nu o clarifică, pachetul dvs. de găzduire este configurat automat cu creatorul de site-uri web dacă selectați o temă. Din fericire, puteți sări peste acest pas și continuați la cPanel.

HostMonster cPanel

Site web sau nu, HostMonster câștigă puncte importante atunci când vine vorba de panoul de control. Folosește aceeași interfață ca Bluehost, care se concentrează pe utilizabilitate și personalizare simultan, o combinație dificil de eliminat.  

HostMonster-review-panou de control

Dacă ați omis să selectați o temă, HostMonster va configura WordPress pe un domeniu temporar. Este o versiune etapizată a site-ului dvs. web, ceea ce înseamnă că puteți face modificări înainte de a împinge datele pe domeniul live. În timp ce faceți acest lucru, domeniul live va afișa o pagină „în curând”.

Nu trebuie să vă conectați la WordPress atunci când începeți, însă utilizarea butonului mare, violet din centrul panoului de control, face acest lucru ușor. În schimb, puteți răsfoi teme și plugin-uri din panoul de control, permițându-vă să configurați site-ul dvs. web fără a face față cu back-end-ul, în mod cert neplăcut, WordPress.

Dacă doriți să săpați în detaliile cPanel, puteți face acest lucru. Fila „avansată” arată aspectul cPanel clasic, care a obținut Bluehost un loc în cel mai bun găzduire web cu ghidul cPanel.

HostMonster-review-cpanel

E-mailul este gestionat în altă parte, în ciuda faptului că există un „e-mail & fila de birou ”din panoul de control. Dacă faceți clic pe această filă, va apărea câteva reclame pentru Microsoft Office 365 și Google G Suite, precum și opțiunea de a crea adrese de e-mail în domeniul dvs. Pentru a accesa e-mailul web, va trebui să vă întoarceți din panoul de control.

HostMonster Webmail

Va trebui să vă deconectați pentru a accesa e-mailul web dacă doriți să faceți acest lucru prin intermediul site-ului web HostMonster, pe care nu îl recomandăm, având în vedere că nu a reușit să ne conectați constant. În schimb, este mai bine să găsiți adresa pentru contul dvs. de e-mail și să vă logați. în direct. Alternativ, puteți utiliza o aplicație de e-mail.

Acest lucru poate fi configurat prin panoul de control navigând prin „e-mail & fila Office ”și faceți clic pe„ Verificați e-mail ”pentru adresa corectă. Aceasta va deschide pagina de configurare a email-ului unde puteți configura Horde, Roundcube sau SquirrelMail. Există, de asemenea, instrucțiuni de configurare pentru mulți clienți de e-mail local, inclusiv Thunderbird, Microsoft Outlook și Poștă poștală.

Tipuri de gazduire

HostMonster are mai multe tipuri de găzduire, dar acest lucru poate să nu fie evident la început. La fel ca și iPage-ul său pentru fratele EIG (citiți recenzia noastră pentru iPage), HostMonster arată doar planurile sale partajate pe pagina sa de pornire. Celelalte planuri, care includ VPS și hosting dedicat, sunt retrogradate în subsolul site-ului web.

Dacă nu aveți cunoștință de tipurile de găzduire și ce înseamnă acestea, citiți prezentarea generală a tipurilor de găzduire.

Așa cum se întâmplă cu majoritatea gazdelor web orientate către începători, HostMonster se concentrează pe planuri comune (citiți recenzia noastră JustHost pentru un alt exemplu). Există trei niveluri de găzduire partajată – Basic, Plus și Choice Plus – care reflectă schema de denumire și specificațiile generale ale liniei partajate la Bluehost.

Spre deosebire de Bluehost, prețul HostMonster este ridicat. După cum puteți citi în recenzia noastră de Bluehost, avem probleme chiar și cu prețul său, astfel încât premiul suplimentar al HostMonster nu arată excelent pentru planurile partajate.

Deși schema de denumire și aspectul planurilor sunt aceleași cu cele ale lui Bluehost, polonezul nu este.

HostMonster oferă, de asemenea, trei niveluri de găzduire partajată, care au o reclamă pentru „merge pro”, care adaugă o adresă IP dedicată și un server performant. Acestea fiind spuse, se pare că HostMonster a uitat să actualizeze copia de marketing, deoarece anunțul spune că planul include tot ceea ce include pachetul Prime HostMonster. Acest pachet Prime nu există.

HostMonster VPS și Gazduire dedicată

Formația comună nu este impresionantă și, având în vedere că HostMonster se concentrează asupra acestuia, am presupus că VPS și planurile dedicate vor fi la fel de mediocre. Din fericire, nu este cazul. Deși HostMonster nu oferă flexibilitatea gazduirii A2 atunci când vine vorba de planurile VPS (citiți recenzia noastră de găzduire A2), acestea nu sunt prea agitate.

În principal, asta se datorează faptului că HostMonster oferă planuri VPS cloud, care vă pot ajuta site-ul dvs. web cu securitate și viteză. Abordarea MDDHosting și Kinsta centrată în cloud funcționează mai bine (citiți recenzia noastră MDDHosting și recenzia Kinsta), dar dacă doriți să mergeți cu HostMonster, oferta sa VPS nu este rea.

Nu se poate spune același lucru pentru planurile dedicate. Nu sunt rău, dar am văzut aceeași melodie și dans la același preț de la alți furnizori. Și mai rău, serverele dedicate folosesc hard disk-uri tradiționale în loc de unități de stare solidă, care devin obișnuite în rândul gazdelor web.

Dacă sunteți în căutarea de găzduire dedicată, WebHostingBuzz este o modalitate excelentă de a-l obține ieftin, deoarece oferă servere dedicate pentru eliminare care încep sub 50 de dolari pe lună (citiți recenzia noastră WebHostingBuzz). În mod alternativ, dacă căutați mai multă putere, puteți citi recenzia noastră LunarPages, dar avertizați, veți cheltui o primă considerabilă pentru acea putere.

WordPress gestionat de HostMonster

În ciuda faptului că HostMonster oferă mai multe opțiuni decât partajate, lipsesc pachetele WordPress gestionate. Aceste planuri, care sunt comune printre cele mai bune noastre de găzduire web pentru alegeri WordPress, vă permit să lansați un site web WordPress fără să vă faceți griji cu privire la instalarea acestuia sau la actualizarea acestuia.

Planurile VPS din cloud par o casă naturală pentru că am văzut că structura prezintă performanțe excelente cu planurile DreamPress de la DreamHost (citiți recenzia DreamHost). Din păcate, aceasta nu este oferită.

Dacă căutați o soluție WordPress gestionată, există câteva opțiuni. Ne place SiteGround pentru că oferă un pachet complet WordPress gestionat pentru mai puțin decât majoritatea (citiți recenzia noastră SiteGround). Acestea fiind spuse, dacă aveți nevoie de mai multă putere, puteți citi recenzia noastră pagină.

Viteză & Uptime

Pentru testarea vitezei, utilizăm Pingdom Speed ​​Test și Load Impact. Folosind ambele aceste instrumente, putem aduna o vedere cuprinzătoare a vitezei și a funcționării. Testul de viteză Pingdom ne permite să conectăm un singur utilizator și viteza pe care o pot experimenta, iar impactul de încărcare ne arată modul în care serverul funcționează sub stres.

În mod surprinzător, HostMonster s-a comportat similar cu Bluehost. Când trecem în revistă JustHost, am vorbit cu sprijin despre asemănările dintre acesta și Bluehost. Deși reprezentantul a respins întrebarea, a fost clar că o parte din arhitectura folosită de JustHost a fost deținută și operată de Bluehost.

Acesta pare să fie și cazul HostMonster, având în vedere că am obținut aceleași rezultate ca și pe cele obținute în testul nostru Bluehost pe același nivel de găzduire, precum și panoul de control oglindit. Din fericire, aceste rezultate sunt bune, cel puțin pentru testul nostru cu un singur punct. HostMonster a obținut 94 din 100, ceea ce nu este la fel de rapid ca Hostinger (citiți recenzia noastră Hostinger), dar este mai rapid decât majoritatea.

HostMonster-review-viteza-test

Load Impact spune o altă poveste, la fel cum s-a întâmplat cu Bluehost, deși valorile minime sunt chiar mai scăzute cu HostMonster. Folosim Load Impact ca instrument de testare a stresului, trimitând 50 de utilizatori virtuali pe site-ul web pe parcursul a cinci minute pentru a vedea cum a funcționat. Am considerat că aceste numere sunt maxime pentru majoritatea planurilor partajate cu nivel scăzut.

Unele erori HTTP sau solicitări ratate nu sunt o problemă mare, dar mai mult de jumătate dintre noi s-au confruntat cu erori la testarea HostMonster (citiți recenzia GreenGeeks pentru un alt furnizor care se luptă cu acest lucru).

După 36 de utilizatori, timpul de răspuns a scăzut la zero, ceea ce înseamnă că site-ul nu a încărcat nimeni peste acel punct. Numărul ridicat de erori HTTP sugerează că prea mulți utilizatori sunt găzduiți pe același server.

HostMonster-review-încărcare-impact

Performanța este aceeași cu cea a lui Bluehost, la fel și garanția de funcționare. Adică nu există una. De fapt, intrarea bazei de cunoștințe care se adresează uptime-ului este copiată și lipită direct de la Bluehost, ceea ce spune că HostMonster va încerca să păstreze timpul de funcționare 100%, dar nu există nicio garanție.

Securitate

HostMonster are cele trei caracteristici principale de securitate pe care le căutăm: un certificat SSL, backup-uri zilnice și scanare malware. De asemenea, Bluehost are acea trifectă și, la fel ca experiența noastră acolo, nu am putut verifica securitatea serverelor Apache.

În aproape toate recenziile noastre, vă oferim asistență pentru a întreba despre caracteristicile de securitate pe server, care includ protecția distribuită împotriva refuzului, ModSecurity, BitNinja și multe altele. Toate aceste funcții sunt necesare pentru păstrarea serverelor de găzduire web protejate și, deși bănuim că serverele Bluehost au unele dintre ele, nu avem cum să știm sigur.

A le numi „servere Bluehost” nu este nici un tip. Așa cum vom vorbi în secțiunea „asistență”, reprezentantul HostMonster cu care am vorbit în acest fel s-a referit la servere, sugerând că HostMonster este doar o versiune cu preț redus, costisită de Bluehost.

HostMonster SSL

Deoparte, caracteristicile de securitate sunt impresionante. Obțineți un certificat SSL gratuit, care permite navigatorilor care vizitează site-ul dvs. web să știe că este în siguranță. Aceasta permite browserului să deschidă o conexiune criptată între site-ul dvs. web și utilizator, protejând informațiile care trec între ele.

În plus, beneficiați de copii de zi cu zi ale contului cPanel care pot fi restabilite cu un singur clic și o versiune de bază a SiteLock. SiteLock este ca un antivirus pentru site-ul dvs. web, protejându-l de orice infracțiuni informatice care vă pot veni. Versiunea Lite inclusă oferă scanare de bază, dar nu va elimina malware de pe site-ul dvs. web.

Chiar și așa, suntem bucuroși că aceste trei caracteristici de securitate sunt prezente. Puteți actualiza versiunea site-ului SiteLock sau puteți achiziționa copii de rezervă suplimentare prin CodeGuard, dar HostMonster oferă suficiente funcții de securitate pentru toate planurile pentru a fi conținut.

intimitate

HostMonster este deținut de EIG, ceea ce este un semn rău pentru confidențialitate. Dacă ați citit review-ul nostru HostGator, veți ști că EIG deține companii de găzduire web, dar se află în vânzarea datelor dvs..

Începând cu problema mai mică, HostMonster nu include confidențialitatea domeniului în planuri cum este WestHost (citiți recenzia noastră WestHost). Acestea fiind spuse, HostMonster este mai bun decât majoritatea prin faptul că include confidențialitate domeniului cu anumite planuri partajate. Primele două niveluri oferă confidențialitate domeniului, așa că, deși am prefera-o în funcție de planuri, este greu să ne plângem.

Confidențialitatea domeniului ascunde informațiile dvs. personale de la recoltoarele de date în masă, înlocuind informațiile pe care le stocați în registrul dvs. WHOIS cu informațiile registratorului. Este primul pas în protejarea identității dvs. atunci când lansați un site web și am văzut furnizori precum WestHost și DreamHost să-l introducă gratuit în programele lor.

Acestea fiind spuse, este o mică preocupare în comparație cu politica de confidențialitate a EIG. Politica de confidențialitate oferă EIG dreptul de a partaja și de a vinde informațiile dvs. în orice mod consideră că este potrivit, ceea ce este deosebit de îngrijorător, având în vedere lista partenerilor cunoscuți pe care îi are.

Politica de confidențialitate spune că EIG vă poate vinde informațiile personale pe Google Ads, Bing, WPBeginner, Verizon și altele. De fapt, lista partenerilor cunoscuți este atât de lungă, încât este nevoie de aproximativ șase pagini pentru a tipări.

Aceasta ignoră și tranzacțiile interne care se desfășoară. EIG deține o mulțime de mărci, dintre care multe furnizează servicii de găzduire web. De exemplu, probabil că veți vedea o creștere a reclamei SiteLock și MOJO Marketplace după achiziționarea unui pachet de găzduire. Ca dovadă anecdotică, cel puțin, recenzorul dvs. are cu siguranță.

A sustine

De-a lungul acestei recenzii, am vorbit despre cât de similar este HostMonster cu Bluehost, dar la testarea asistenței, am primit răspunsul nostru cu siguranță. Am întrebat despre securitatea serverelor, care a primit un răspuns similar cu întrebarea la Bluehost. Acestea fiind spuse, după o sumă decentă de indispoziție, reprezentantul de asistență s-a referit la servere drept „servere Bluehost”.

HostMonster-review-live-chat-

Numele din partea de sus a ferestrei live chat este diferit, dar se pare că reprezentantul răspunde la întrebări pentru HostMonster și Bluehost (și probabil și pentru JustHost). Știind asta, concluzia noastră este aceeași. HostMonster are asistență rapidă la telefon și chat live, dar reprezentanții sunt mai interesați să ofere mici clarificări decât să vă ajute să rezolvați site-ul dvs..

Acestea fiind spuse, centrul de ajutor nu este același. Ne place foarte mult centrul de ajutor al lui Bluehost, astfel încât să ne vedem aici nu va fi rău. Totuși, HostMonster a decis să nu fure baza de cunoștințe. În schimb, este dificil de citit și de navigat în colecția de articole.

HostMonster-review-knowledgebase

În plus, HostMonster nu are resursele de asistență pe care Bluehost le are. Există doar o mână de articole bazate pe cunoștințe și, deși au detalii și instrucțiuni solide, tutoriale video, webinarii și ghiduri de călătorie pe care le oferă Bluehost sunt mai utile.

Aceasta nu este o piesă de comparație Bluehost vs. HostMonster (puteți citi meciul nostru DreamHost vs. Bluehost dacă doriți să îl vedeți în ring). Acestea fiind spuse, este greu să nu stabilești o așteptare de bază atunci când cele două servicii sunt, în mare parte, aceleași. Când vine vorba de sprijin, din păcate, HostMonster a adoptat punctele slabe ale fratelui său, fără cele puternice.

Verdictul

HostMonster este Bluehost – nu există nicio soluție în acest sens – dar este o versiune ceva mai clunky și mai scumpă a acesteia. Deși apreciem caracteristicile, în special în ceea ce privește securitatea, unele dintre aspecte negative sunt prea mari pentru a fi trecute cu vederea. În comparație cu Bluehost, HostMonster se încadrează.

La fel ca în toate mărcile EIG, confidențialitatea și asistența sunt puncte slabe, dar viteza HostMonster este mai bună decât majoritatea fraților săi.

Ce părere aveți despre HostMonster? Este doar o versiune redimensionată de Bluehost? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Întrebări frecvente HostMonster

 • Ce este HostMonster?

  HostMonster este un furnizor de găzduire web deținut de Endurance International Group. Prezintă găzduire partajată, dedicată și VPS pe serverele Apache cu cPanel.

 • De ce nu se încarcă HostMonster?

  HostMonster s-a luptat în timpul testării noastre de stres, sugerând că există prea mulți utilizatori pe un server și nu sunt suficiente resurse. Acest lucru ar putea determina site-urile găzduite cu HostMonster să nu se încarce.

 • Cum trimit un e-mail în HostMonster?

  Puteți configura redirecționarea prin e-mail în panoul de control HostMonster făcând clic pe „e-mail & birou ”și adăugarea unei noi adrese. Puteți afla despre setarea acesteia la redirecționare citind documentația cPanel.

 • Unde se află Managementul numelor de domeniu în HostMonster?

  Puteți găsi zona de gestionare a numelor de domeniu făcând clic pe fila „Domenii” din panoul de control HostMonster. Acolo, puteți adăuga un certificat SSL, gestiona domeniul și multe altele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map