Revizuirea GoDaddy – actualizată în 2020

Recenzie GoDaddy

GoDaddy este aproape sinonim cu gazduirea web, dar în general nu suntem fani uriași. Este foarte scump în comparație cu concurența și mai are câteva probleme mai mici. Totuși, dacă doriți un magazin unic, puteți face mai rău, așa cum descriem în recenzia noastră completă GoDaddy.


GoDaddy este un nume important în industria de găzduire web și, deși serviciul pe care îl oferă este decent, nu va fi cel mai bun ghid de găzduire web. Eticheta de preț ridicat nu este justificată, având în vedere lipsa de caracteristici din planurile ieftine și, deși există o mulțime de accesorii suplimentare pe care le puteți cumpăra, acestea costă mai mult decât în ​​restul pieței.

Chiar și așa, viteza nu este rea, iar sistemul all-in-One al GoDaddy vă poate atrage. În această recenzie a GoDaddy, vom detalia experiența noastră după lansarea unui site web cu găzduirea sa comună Economy. Vom vorbi, de asemenea, despre prețuri, caracteristici, capacitate de utilizare, securitate și multe altele înainte de a da verdictul nostru.

GoDaddy este o alegere excelentă pentru găzduire web, dar puteți obține mai mult pentru banii dvs. Cu toate acestea, având în vedere câte servicii oferă, costul suplimentar poate merita să ai totul la îndemână.

GoDaddy-Slider1

GoDaddy-slider2

GoDaddy-slider3

GoDaddy-slider4

GoDaddy-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru GoDaddy

Caracteristici

GoDaddy este plin de caracteristici, dar este posibil să nu ajungi să le folosești dacă optezi pentru un plan ieftin. Complexul de reclame pentru adăugarea de servicii la planul dvs. este enervant, mai ales atunci când multe dintre accesorii suplimentare sunt caracteristici esențiale care ar trebui să vină cu orice pachet de găzduire.

De exemplu, primele două planuri partajate nu sunt livrate cu certificat SSL / TLS și niciunul dintre planurile partajate nu vine cu copii de rezervă zilnice. De asemenea, nu există nicio scanare sau eliminare de malware. Aceste caracteristici sunt disponibile, dar numai contra cost.

Copia de rezervă a site-ului este de 3 USD pe lună pe site, scanarea malware este de încă 6 dolari pe lună, iar un certificat SSL / TLS este de 7 dolari pe lună. Când s-a spus și s-a făcut totul, puteți cheltui triplul comisionului de găzduire web sau mai mult pentru suplimente.

Acestea fiind spuse, cea mai enervantă omisiune este constructorul de site-uri web. GoDaddy are un constructor de site-uri decent despre care puteți citi în recenzia noastră GoDaddy GoCentral. Cu toate acestea, nu este inclus în hosting. Am văzut că furnizorii, cum ar fi HostGator, includ o versiune restrânsă a constructorului (citiți recenzia noastră HostGator), dar ascunderea acesteia în spatele unui pachet de plăți pare a fi o taxă de numerar.Aceasta pare să fie tema cu GoDaddy. După cum vom vedea pe parcursul revizuirii, totul are o prevedere și, deși caracteristicile sunt abundente, va trebui să plătiți un ban destul de înainte de a le vedea.

Cele mai impresionante caracteristici provin de la constructorul de site-uri web, iar pachetele de găzduire se simt înrădăcinate prin comparație. Planurile WordPress fac excepție, deoarece se potrivesc cu scanarea și eliminarea programelor malware, copiilor de rezervă gratuite zilnice, un asistent de optimizare a motoarelor de căutare, teme personalizate și multe altele. Acestea fiind spuse, dacă doriți găzduire WordPress, prețul este abrupt.

Prezentare generală a caracteristicilor GoDaddy

Logo GoDaddywww.godaddy.com

Începe de la 299 dolari pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină
VPS

Backup-uri zilnice
Plătit

Site Web Builder
Plătit

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului
Plătit

Criptare SSL
Plătit

Eliminarea programelor malware
Plătit

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

GoDaddy oferă o mulțime de tipuri de găzduire, așa că înainte de a intra în grosul acestuia, dorim să clarificăm tabelul de mai sus. Prețul este listat pentru cel mai ieftin nivel pe termen lung. De exemplu, găzduirea web merge de la 2,99 USD la 12,99 USD pe lună, în funcție de nivelul ales, dar mai degrabă decât să enumerăm fiecare nivel, care ar fi în jur de 25 de intrări, le segmentăm pe categorii..

Aceasta ignoră găzduirea Windows, care are propria structură de preț separată. Este suficient să spunem că dacă căutați prețul unui anumit plan, cel mai bine este să consultați site-ul web GoDaddy.

Oricum, prețurile nu sunt grozave. GoDaddy este scump, în special cu cât de limitate se simt planurile de nivel inferior. Gazduirea economică, care este cea mai ieftină ofertă, începe de la aproximativ 3 USD pe lună dacă cumpărați trei ani și reînnoiește la aproximativ 8 dolari pe lună. Acesta este standard pentru majoritatea gazdelor web, cu excepția faptului că permite doar un singur domeniu și lipsește caracteristici, precum backup-urile zilnice.

Prin comparație, un plan cu un singur domeniu la DreamHost este în jur de jumătate din preț (citiți recenzia DreamHost). În plus, acel plan include un certificat SSL / TLS gratuit, confidențialitatea domeniului și copii de rezervă automate.

De asemenea, GoDaddy are obiceiul enervant de a percepe mai mult pentru o valoare mai mică de un an. Puteți achiziționa găzduire partajată în durate de trei luni, un an, doi ani și trei ani și, deși planurile pe mai mulți ani se reînnoiesc la 8 USD pe lună, planul pe trei luni este de 11 USD pe lună..

Planuri WordPress GoDaddy

Planurile WordPress sunt mai bune atunci când vine vorba de caracteristici, dar încă mai scumpe decât concurența. Dacă doriți să găzduiți WordPress, citiți cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress. SiteGround este alegerea noastră de top (citiți recenzia siteGround).

Tipurile mai scumpe de găzduire nu sunt rele, dar totuși se simte ca GoDaddy încearcă să-ți scurgă portofelul. Există atât de multe suplimente care nu sunt incluse încât veți plăti de două ori prețul deja ridicat doar pentru a obține un pachet complet de găzduire. Dacă doriți o găzduire ieftină, citiți recenzia noastră pentru Hostinger sau recenzia iPage.

Politica de rambursare este de asemenea ratificată. La fel ca garanția uptime – la care vom ajunge într-o secțiune ulterioară – politica de rambursare a GoDaddy este zgârcitoare. Toate planurile de găzduire sunt rambursabile, dar intervalul de timp este scurt. Orice plan pentru un an sau mai mult are o fereastră de rambursare de 30 de zile de la data tranzacției. Planurile cu durate mai scurte primesc doar o fereastră de 48 de ore.

În plus, puteți obține o rambursare numai dacă apelați linia de asistență pentru clienți GoDaddy și solicitați una. Rețineți că restituirile sunt emise în mod specific prin solicitări telefonice. De asemenea, nu puteți solicita rambursarea după anularea contului.

Există o fereastră, deși nu este atât timp cât InMotion Gazduire (citiți recenzia noastră de Hosting InMotion), dar problema este de cercurile prin care GoDaddy vă face să treceți. Din nou, ca garanția uptime, blocurile în vigoare par a fi o încercare de a limita banii plătiți și ne imaginăm că puține rambursări sunt efectiv procesate.

Ușurință în utilizare

Dacă construiți un site web, se pare că nu există nimic pe care GoDaddy nu îl oferă. Site-ul său este plin de caracteristici interesante și, deși strălucirea vă poate atrage atenția, se dovedește prea distractiv în practică. Găsirea a ceea ce aveți nevoie pe site-ul web GoDaddy nu este ușor, ceea ce cauzează mai mult de câteva probleme în timpul plății.

În primul rând, însă, trebuie să găsiți un plan. Meniul de top al GoDaddy distribuie servicii într-un mod ciudat, cu o mulțime de încrucișări între categorii. De exemplu, fila „site-uri web” are constructorul de site-uri, dar vorbește și despre WordPress, în ciuda faptului că există o filă „WordPress”.

Pachete GoDaddy-review-hosting-

Există o densitate ridicată de servicii și toate au o valoare egală pe site-ul web al GoDaddy. Găsirea planului de găzduire de care aveți nevoie printre serviciile suplimentare pe care le puteți achiziționa este dificilă.

Acest lucru duce la selectarea planului tău. De exemplu, atunci când selectați „găzduire web”, veți fi întâmpinat cu o linie de planuri și o filă pentru navigarea între web, business și hostingul pentru distribuitori. Dacă faceți clic pe planurile de afaceri, fila va dispărea. Este acel tip de design disociat care poartă site-ul web.

Site-ul lui GoDaddy nu arată rău, dar se pare că o mulțime de piese au fost blocate împreună care nu funcționează. Acest lucru poate face ca înțelegerea liniei de plan să fie confuză, cu atât mai puțin navigarea acestuia.

Încercarea nu este groaznică, dar GoDaddy se încadrează în capcana enervantă a suplimentelor preselectate pentru dvs. Acestea fiind spuse, suplimentele sunt reduse la minimum și există o mulțime de explicații care însoțesc fiecare produs.

GoDaddy-review-checkout

Spre deosebire de alte gazde, însă, GoDaddy nu vă întreabă pentru ce domeniu achiziționați găzduire web. Mai degrabă, va trebui să atribuiți găzduirea pe un domeniu din tabloul de bord. Încă o dată, acesta este un mod invers de a face ceva care ar trebui să fie simplu.

Dacă ați cumpărat vreodată un domeniu, tabloul de bord al GoDaddy ar trebui să fie familiar. Aspectul este mult mai ușor de digerat, serviciile dvs. sunt segmentate în categorii pliabile. Pentru gestionarea găzduirii dvs., găsiți domeniul selectat și faceți clic pe „gestionați”.

GoDaddy-review-tablou de bord

Veți găsi data reînnoirii contului, adresa IP a serverului, instalatorul de aplicații și multe altele acolo, dar ceea ce este cel mai important este legătura către cPanel (citiți cel mai bun gazduire web cu ghidul cPanel). cPanel este harul mântuitor atunci când vine vorba de utilizare. Alegerea unui plan poate fi dificilă, dar administrarea găzduirii dvs. este orice.

GoDaddy-review-cpanel

GoDaddy folosește un stoc de cPanel, care, în acest caz, strălucește. Puteți vizualiza statisticile site-ului dvs. web, adăuga servicii și puteți face o configurație avansată. Deși nu este la fel de profund integrat cu WordPress ca versiunea cPanel a lui Bluehost (citiți recenzia noastră Bluehost), stocurile de stocuri ale GoDaddy sunt suficiente.

Tipuri de gazduire

După cum am menționat, GoDaddy are o gamă densă de servicii, oferind totul, de la domenii la numere de telefon de afaceri. Gama de găzduire web este complexă, de asemenea, însă lipsesc câteva tipuri cheie de găzduire.

Pentru utilizatorii obișnuiți, găzduirea partajată are sens. Gazda web pune mai multe site-uri web pe același server și le permite să partajeze resursele. Procedând astfel, poate găzdui mai multe site-uri web cu mai puține servere, ceea ce reduce costurile pentru toată lumea.

GoDaddy oferă patru planuri partajate și, deși primele două sunt în concordanță cu concurența, nivelurile superioare sunt mai scumpe în timp ce oferă puțin mai mult decât restul pieței.

Planurile WordPress sunt ca versiunile fixe ale planurilor partajate. Deși mai există o gamă cu patru planuri, ofertele WordPress administrate de GoDaddy includ funcții esențiale, precum backupuri zilnice și detectarea de malware. Deoarece s-au gestionat, veți beneficia, de asemenea, de actualizări automate WordPress și de migrare gratuită.

Găzduire de afaceri GoDaddy

După aceea, lucrurile devin complicate. GoDaddy oferă găzduire de afaceri, despre care spune că folosește un server privat virtual. Planurile VPS asigură puterea unui server dedicat fără costuri suplimentare prin utilizarea unei mașini virtuale pe un server partajat. Acestea fiind spuse, GoDaddy are și o gamă independentă de planuri VPS.

Este vorba despre două seturi de hosting VPS pe patru niveluri care, din ceea ce putem spune, fac același lucru. Bănuim că este o încercare de valorificare a cuvintelor cheie căutate, dar este totuși confuză atunci când navighează pe site.

În partea de sus sunt servere dedicate, dar nu le recomandăm. Pe lângă prețul ridicat, specificațiile nu sunt grozave, cu singura diferență între cele patru niveluri situate în memoria RAM și spațiul de stocare. Procesorul GoDaddy utilizează toate nivelurile – un Intel Xeon E3-1220 v3 – este un performant solid, dar planurile mai scumpe apelează la un procesor mai bun.

Ceea ce lipsește este cloud hosting, în special pentru WordPress. Kinsta, de exemplu, oferă găzduire WordPress de cloud gestionată pe Google Cloud, potrivită cu o listă lungă de funcții și viteză rapidă, pentru a porni (citiți recenzia Kinsta).

Viteză & Uptime

Am testat gazduirea comună GoDaddy Economy cu Pingdom Speed ​​Test și Load Impact. Site-ul nostru de teste a fost pur și simplu o instalare goală a WordPress, cu nimic altceva pe el. Din păcate, natura economică a planului nostru a arătat. Deși viteza nu a fost rea, rezistența serverelor partajate ale GoDaddy a lăsat mult de dorit.

Pingdom Speed ​​Test i-a dat 90 din 100, ceea ce este bun, deși nu este la fel de mare ca rating A2 Hosting (citiți recenzia noastră de A2 Hosting). Punctul de comparație este Arvixe, deoarece ambii au marcat un 90, și la fel de mult ca acel serviciu, majoritatea timpului de încărcare de la GoDaddy a fost mulțumită valorii de așteptare, care măsoară cât timp durează browserul pentru a primi date (citiți recenzia noastră Arvixe).

GoDaddy-review-viteza-test

GoDaddy ar putea fi mai rapid, dar având în vedere că am testat cel mai ieftin plan partajat, performanța a fost bine. Testul nostru de impact Load, pe de altă parte, a avut probleme. Am simulat o încărcare prin trimiterea a 50 de utilizatori virtuali pe site-ul nostru web pe parcursul a cinci minute, măsurând timpul de răspuns și numărul de erori pe care fiecare dintre acești utilizatori le-a primit.

Nu s-a luptat când s-a ajuns la consecvență – citiți recenzia noastră pentru GreenGeeks pentru a vedea cum arată – dar GoDaddy a returnat mai multe erori HTTP decât media. Testul este conceput pentru a stresa serverul, dar nu pentru a sparge ceva. Cu toate acestea, presiunea ușoară s-a dovedit prea mare și aproximativ 20 la sută din solicitările HTTP au fost întâmpinate cu erori.

GoDaddy-review-încărcare-impact

Asta sugerează că serverele sunt umplute până la capăt. Ori de câte ori un site web începe să returneze erorile HTTP sub sarcină, serverul este în general fără resurse, astfel încât să nu vă așteptați că planurile partajate de GoDaddy de a ține sub vârfuri masive de trafic.   

În ceea ce privește timpul de funcționare, testarea noastră a fost în regulă. GoDaddy a rămas în afara întreținerii programate. Există o garanție uptime în cazul în care ceva nu merge bine, dar este special. Sunteți garantat 99,9 la sută uptime și dacă GoDaddy nu reușește să mențină asta, veți primi un credit extraordinar de 5 la sută pentru taxa dvs. de gazduire lunară..

Totuși, probabil că GoDaddy nu plătește asta. Garanția de disponibilitate spune că timpul de oprire este determinat exclusiv de GoDaddy și nu include reparații sau întreținere (programată sau nu), întreruperi FTP sau e-mail, întreruperi legate de anumite medii de programare sau întreruperi din instalarea de aplicații terțe. Pe scurt, există o garanție, dar nu garantează mult.

Securitate

GoDaddy are o mulțime de caracteristici de securitate, dar vă vor administra un bănuț destul de bun. Deși ne bucurăm că avem atât de multe opțiuni, GoDaddy ascunde chiar și funcții de securitate de bază în spatele unui panou de plată. Acest lucru face această secțiune dificilă, deoarece toate opțiunile sunt acolo, dar este posibil să nu le vedeți fără să faceți mai multe bani.

Este oferită monitorizarea și eliminarea programelor malware, care este practic un antivirus pentru site-ul dvs. (citiți cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus). Planurile încep cu scanarea și eliminarea de bază și se deplasează pentru a include o rețea de livrare de conținut, firewall pentru aplicații web și altele (citiți ghidul Cloudflare pentru a afla ce este un CDN).  

GoDaddy-review-malware-ștergere

Deși nu este la fel de scump ca SiteLock, eliminarea malware a lui GoDaddy este costisitoare și am dorit să vedem cel puțin o scanare de bază pe planuri ieftine.

Există și backup-ul site-ului web, care, încă o dată, nu este inclus în toate planurile. Din păcate, este scump, cu planul de bază care include doar 5 GB spațiu de stocare. Dacă aveți un site web mare, ar putea fi mai bine să faceți o copie de rezervă manuală cu un furnizor de stocare în cloud. Citiți recenziile de stocare în cloud pentru recomandări.

Certificatele SSL / TLS sunt oferite, dar GoDaddy, din păcate, nu include unul cu găzduire ieftin. Deși este un vânzător, GoDaddy vinde certificate avansate. Vă vor conduce foarte mult, dar certificatele la nivel înalt pot fi importante, mai ales dacă vindeți online.

Gama de securitate a lui GoDaddy este bună, dar prețul este preocuparea aici. Nu avem altceva decât lucruri pozitive de spus dacă funcțiile esențiale de securitate, cum ar fi un certificat SSL / TLS de nivel scăzut și copii de rezervă zilnice, au fost incluse cu găzduire de bază partajată. Cu toate acestea, văzând că nu sunt, GoDaddy va trebui să se mulțumească pentru un scor mai mic.

intimitate

GoDaddy este mai bun decât majoritatea în ceea ce privește confidențialitatea, dar nu include gratuit confidențialitatea domeniului, cum ar fi DreamHost. Când înregistrați un domeniu, creați și o înregistrare WHOIS, care conține informații personale precum numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și multe altele.

Aceste informații pot fi înlocuite cu registratorul prin cumpărarea confidențialității domeniului. Problema este costul. Deși GoDaddy este cu majoritatea în care se percepe pentru confidențialitatea domeniului, speranța noastră este ca industria de găzduire web să se deplaseze spre a o include gratuit. Acestea fiind spuse, GoDaddy nu conduce pachetul.

Chiar și așa, politica de confidențialitate nu este rea, în ciuda faptului că legătura cu aceasta în subsolul site-ului este stricată. GoDaddy colectează informațiile dvs. personale, la fel ca toate gazdele web, și le folosește pentru a monitoriza analizele site-ului și pentru a facilita reclame direcționate.

Nu este un lucru bun, dar este status quo în industria de gazduire web. GoDaddy este foarte deschis cu privire la confidențialitatea dvs., totuși, merge până la înființarea unui centru de confidențialitate unde se răspund la întrebări comune.

Nu am discutat despre vânzarea de date personale de dragul publicității, dar este greu să greșești GoDaddy atunci când fiecare altă gazdă face același lucru. O menținem parțial responsabilă, întrucât suntem toți gazdele web și creștem ușor scorul datorită deschiderii în politica de confidențialitate.

A sustine

Există o mulțime de domenii în care GoDaddy lipsește, dar suportul nu este unul dintre ele. Baza de cunoștințe este curată, minuțioasă și accesibilă, ceea ce este revigorant după ce ați uitat prin mizeria înfundată a FatCow (citiți recenzia noastră FatCow). Acestea fiind spuse, autoajutarea pare a fi cea mai bună rută, deoarece urmărirea suportului poate fi un proces care necesită mult timp și greoi.

Puteți contacta GoDaddy prin telefon sau prin chat live. Prima este disponibilă la nivel mondial, cu linii dedicate pentru țările din întreaga lume. Pe de altă parte, chat-ul live, este oferit toată ziua de luni până vineri, dar am fost întotdeauna întâmpinați cu o notificare „chat busy” atunci când încercam să vă adresăm.

Nu există asistență prin e-mail, care se aude mai mult decât ar trebui să se acorde chat-ului în coadă în care am intrat. Ar fi frumos dacă ați putea lăsa un mesaj pentru GoDaddy – trimiteți un e-mail – și să-l anunțați când un reprezentant de asistență vă poate lua solicitarea.

Din fericire, resursele de auto-ajutor sunt abundente, așa că este puțin probabil să aveți nevoie să ajungeți la multe. Bază de cunoștințe este organizată ca un tutorial, care vă trece de la elementele de bază la funcțiile avansate din mai multe categorii. Fiecare categorie are, de asemenea, o secțiune de depanare care vă poate ajuta să rezolvați erori comune.

GoDaddy-review-knowledgebase

Ne place formatul foarte mult. Baza de cunoștințe nu servește doar ca instrument de asistență, ci și ca resursă de învățare. Există chiar și o secțiune „cum să faceți” care vă va oferi sfaturi despre pornirea, construirea și creșterea site-ului dvs. web.

Ceea ce iese cel mai mult, însă, este forumul. Este greu să găsești o gazdă web care să ofere un forum, cu atât mai puțin unul activ. GoDaddy este înfloritor, cu o mână de postări crescând în fiecare fir în fiecare zi. În plus, comunitatea răspunde, sugerând că forumul nu este doar o coajă scobită în care vor muri întrebări.

GoDaddy-review-forum

GoDaddy se poate lupta în alte domenii, dar suportul este de primă clasă. Deși opțiunile de contact direct s-ar putea îmbunătăți, resursele de auto-ajutor sunt incredibile. De la aflarea despre găzduire web până la rezolvarea problemelor, GoDaddy v-a acoperit când vine vorba de asistență.

Verdictul

GoDaddy nu este o gazdă web proastă, dar va trebui să te ocupi de obținerea de nichel și de nuanțare dacă vrei să o folosești. Prețul este ridicat și, deși caracteristicile și tipurile de găzduire sunt abundente, factura finală pe care o veți plăti este mai mare decât majoritatea. Acestea fiind spuse, având în vedere cât de multe servicii oferă GoDaddy, pachetul all-in-one poate merita costul suplimentar pentru dvs..

Ați putea face mult mai rău, dar puteți face și mai bine.

Ce părere aveți despre GoDaddy? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map