Revizuirea FatCow – actualizată în 2020

Recenzie FatCow

Aruncăm o privire la găzduirea web FatCow, o companie de găzduire fără sens, care credem că este cea mai potrivită pentru începători sau pur și simplu pentru persoanele care nu doresc o investiție pe termen lung. Cu toate acestea, utilizatorii mai experimentați se vor enerva la viteza sa lentă; citiți recenzia noastră completă FatCow pentru detalii.


FatCow este încă o gazdă web de la Endurance International Group, care este un conglomerat de găzduire web care supraveghează și Bluehost și HostGator. Ca și frații săi, FatCow nu este o ofertă proastă, dar nici nu este cel mai bun material de găzduire web. În această recenzie FatCow, vom explica de ce.

Deși nu este groaznic, FatCow nu are cotletele care să fie în fața furnizorilor noștri de top. Viteza este mediocră, prețul este ridicat și caracteristicile lipsesc. Acestea fiind spuse, are o mulțime de integrări cu alte platforme care pot face atrăgător pentru începători.

Vom vorbi despre experiența noastră după lansarea unui site WordPress cu planul de găzduire partajat de FatCow. Pe parcurs, vom vorbi despre ceea ce ne-a plăcut și ne-a plăcut în ceea ce privește funcțiile, prețurile, securitatea, confidențialitatea și multe altele înainte de a da verdictul nostru.

FatCow-Slider1

FatCow-slider2

FatCow-slider3

FatCow-slider4

FatCow-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru FatCow

Caracteristici

FatCow este ușor în privința caracteristicilor, în ciuda creditelor de marketing și a instrumentelor de construcție gata. Funcțiile seamănă mai mult cu reclame pentru alte produse EIG și asta costă caracteristici esențiale care vor face ca pachetele să se simtă mai bine rotunjite.

Însă, începând cu ceea ce obțineți, FatCow oferă 100 de dolari pentru Google Ads și Bing, lucru obișnuit pentru gazdele ieftine. Aceste credite vă aduc puțin, dar dacă doriți să începeți publicitatea prin motoarele de căutare, FatCow vă oferă un impuls.

Instrumentele de construcție sunt mai impresionante. Sunteți restricționat la WordPress, la creatorul de site-uri FatCow sau la Weebly, cu excepția cazului în care doriți să instalați manual o platformă, dar adăugarea Weebly este o afacere importantă. Este unul dintre cei mai buni producători de site-uri pe care le-am revizuit, cu o listă lungă de funcții și mai multe integrări (citiți recenzia noastră Weebly).

interfață weebly

În cele din urmă, primiți Constant Contact, care este un instrument de marketing prin e-mail care, în mod surprinzător, este deținut de EIG.

Cu toate acestea, lipsesc atât de multe caracteristici esențiale. Copiile de rezervă zilnice, de exemplu, nu sunt incluse. Deși lista de funcții FatCow spune că este păstrată o copie de rezervă zilnic a serverului, trebuie să cumpărați o copie de rezervă și să restaurați suplimentul pentru a-l accesa..

Același lucru este valabil și pentru certificatele SSL / TLS. FatCow susține că include un certificat SSL / TLS partajat gratuit cu planul dvs., dar făcând clic pe fila din panoul de control pentru certificate vă trimite la pagina unui produs.

Din păcate, aceasta este o temă cu FatCow. Există rămășițe ale unei versiuni anterioare a gazdei care nu au fost suprascrise de actualizările moderne. Se simte disjunct și dificil de navigat, ceea ce este deosebit de important în timpul plății. Funcțiile cheie lipsesc, în ciuda faptului că FatCow le promite.

Prezentare generală a funcțiilor FatCow

Logo FatCowwww.fatcow.com

Începe de la 375 USD. Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel
cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice
Plătit

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului

Criptare SSL
Plătit

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

FatCow arată ieftin, dar dacă găzduiești web ieftin este ceea ce ai fost, nu va oferi. Prețul inițial este redus, iar FatCow este generos pentru a vă oferi mai multe durate din care să alegeți, dar rata de reînnoire, care este clarificată doar în colțurile întunecate ale site-ului, este mult mai mare decât concurența..

Găzduirea partajată sau găzduirea FatCow așa cum este numită, începe de la 5 USD pe lună. Din fericire, acest lucru nu contează indiferent de durata pe care o alegeți. Este oferit lunar, anual, bienal și trienal, cu o ușoară reducere doar dacă treceți la planul multianual. Diavolul este în detalii, dar acest lucru este valabil mai ales aici.

Planurile lunare se reînnoiesc cu aproape 15 dolari, așa că, deși FatCow pare chiar mai ieftin decât Hostinger (citiți recenzia noastră Hostinger), reînnoirea este mai dură pe portofel. FatCow urmărește doar să vândă termenul inițial și este ușor să aruncați o privire peste rata de reînnoire mai mare decât media atunci când faceți check out.

Planurile WordPress sunt ciudate. În locul numerelor rotunde utilizate la stabilirea prețurilor celorlalte planuri, FatCow folosește o schemă de prețuri diferită și pagina de checkout. Probabil că a venit din EIG, deoarece alte mărci din rețea, cum ar fi Bluehost, au planuri în același preț (citiți recenzia noastră Bluehost).

FatCow-revizuire-wordpress-planuri

VPS și planurile dedicate sunt, sincer, rău. Prețurile sunt destul de mici, dar specificațiile nu impresionează, în special fără opțiuni neadministrate pentru a salva câteva oase. Vă recomandăm Găzduirea A2 dacă căutați VPS sau planuri dedicate (citiți recenzia noastră de găzduire A2).

Deși FatCow pare ieftin, este mult mai ieftin decât restul pieței. 15 dolari pe lună pentru un plan comun este aproape necunoscut, în ciuda reducerii generoase pe care vi le-ați acordat la termenul inițial. Garanția de restituire a banilor nu impresionează nici prin furnizorii precum InMotion Hosting, care oferă triplul duratei de 30 de zile pe care vi-o oferă FatCow (citiți recenzia noastră de Hosting InMotion).

Ușurință în utilizare

FatCow împărtășește foarte mult cu Arvixe când vine vorba de ușurința în utilizare și, dacă ați citit recenzia noastră despre Arvixe, știți că nu este un lucru bun. Site-ul este datat, navigația în plan este dificilă și plata este surprinzător de complexă. Deși panoul de control este excelent, orice altceva despre FatCow este o luptă.

După ce alegeți un plan, vi se va cere să înregistrați un domeniu. Este important să rețineți că vi se va solicita să înregistrați domeniul fără a vă putea adăuga propriul dvs. Din această cauză, a trebuit să contactăm asistența pentru a adăuga domeniul de testare în cont după efectuarea check-out-ului.

FatCow-review-checkout

Căutarea domeniilor disponibile este necesară pentru totdeauna. Site-ul FatCow este lent, ceea ce nu este un semn bun atunci când achiziționați găzduire web.

După finalizare, veți primi un e-mail cu numele de utilizator generat la întâmplare și un link pentru a vă seta parola. Deși preferăm configurarea incluzivă a Kinsta (citiți recenzia Kinsta), sistemul de e-mail al FatCow nu este prea rău.

Panoul de control este identic cu cel al lui iPage, ceea ce nu este surprinzător având în vedere că sunt ambele mărci EIG (citiți recenzia noastră pentru iPage). La fel ca iPage, FatCow vă va întreba cum vă construiți site-ul dvs. web când ați accesat prima dată în panoul de control. Este un gest drăguț, în special pentru noii care pot să nu cunoască toate opțiunile.

FatCow-review-cpanel

În loc de un cPanel tradițional, FatCow este dezbrăcat (citiți cel mai bun site de găzduire web cu ghidul cPanel). Deși navigarea este simplă, se pare că FatCow pune mai multe balustrade decât are nevoie. Găsirea zonelor esențiale, cum ar fi administrarea domeniului, este o sarcină, iar numărul limitat de aplicații din cPanel vă poate obliga să utilizați o platformă pe care nu doriți să o.

În plus, nu există instalator de aplicații Softaculous. Este folosit pentru a instala WordPress, Joomla și multe altele cu majoritatea gazdelor web, dar FatCow își gestionează instalările prin MOJO Marketplace, care este un alt brand EIG. În timp ce am analizat Arvixe, care utilizează același sistem, am avut probleme la instalarea WordPress prin MOJO Marketplace și au persistat aici.

Panoul de control nu este rău, dar nu oferă flexibilitatea unei implementări complete a cPanel sau a unui design proprietar, cum ar fi Kinsta sau DreamHost. În afară de aceasta, procesul de checkout este lent și confuz, ceea ce nu este îmbunătățit prin designul site-ului datat.

Tipuri de gazduire

FatCow oferă trei tipuri de hosting: partajat, VPS și dedicat. Există planuri WordPress oferite pe site-ul web, dar pur și simplu sunt partajate planuri cu WordPress preinstalate, precum și câteva teme și plugin-uri..

Pentru majoritatea utilizatorilor, planurile partajate au sens. Gazduirea partajată este acolo unde există mai multe site-uri web găzduite pe același server. Site-urile web distribuie resursele serverului. Deși o modalitate excelentă de a începe site-ul dvs., găzduirea partajată are adesea o durată de viață și o viteză mai puțin consistente, deoarece alte site-uri web de pe server ajung la același grup de resurse..

Planurile WordPress folosesc arhitectura comună, dar vin cu câteva caracteristici specifice WordPress. Veți primi WordPress preinstalat în domeniul dvs., împreună cu o listă de teme tratate. FatCow include, de asemenea, plugin-uri esențiale pentru WordPress, cum ar fi W3 Total Cache și Jetpack, despre care puteți afla despre ghidul începătorului nostru de a utiliza WordPress.

Nimic nu este rău, dar cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress este un punct de plecare mai bun dacă doriți să utilizați acea platformă.

VPS reprezintă un server privat virtual, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. Web se află pe un server partajat, dar primește propriul set de resurse. Există un server virtual pe serverul fizic, oferindu-ți, în esență, un procent din puterea de calcul. Planurile VPS ale FatCow nu sunt rele, dar specificațiile serverului nu sunt clarificate.

Cu toate acestea, planurile dedicate oferă o privire asupra a ceea ce ar putea fi specificațiile. Spre deosebire de găzduirea partajată, găzduirea dedicată îți oferă un server pentru tine. Acest server poate fi utilizat pentru unul sau multe site-uri web, dar resursele pe care le are sunt dedicate.  

FatCow-preview-dedicat-hosting

Cel mai scump pachet dedicat FatCow este dotat cu Intel Xeon E3-1230V2, care, deși un performant decent, nu este cel mai bun procesor pentru servere. Chiar și așa, planurile dedicate sunt în mare parte în conformitate cu ceea ce oferă alte gazde web.

Cu toate acestea, lipsește din gama, este cloud hosting. Acest tip de găzduire vă oferă în continuare un server, dar serverul apelează la resursele altor servere din rețea, oferindu-vă eficient resurse nelimitate. Dacă doriți acest lucru, citiți recenzia noastră pagină.

Viteză & Uptime

Am testat viteza FatCow folosind testul de viteză Pingdom și impactul de încărcare. Testele au fost efectuate pe o instalare goală a WordPress pe planul comun al FatCow. În acest fel, putem evalua performanța celui mai ieftin pachet și să le comparăm cu celelalte rezultate ale noastre.

Din păcate, FatCow nu a avut rezultate bune. Pingdom Speed ​​Test i-a oferit 84 din 100, ceea ce este mediocru pentru o copie goală a WordPress. Săpând în detalii, pe care le puteți vedea în graficul de mai jos, am observat un timp de așteptare mult mai mare decât media, care măsoară cât timp durează serverul să înceapă să trimită date către browser.

FatCow-review-viteza-test

Având în vedere aceste rezultate, este sigur să spunem că FatCow este responsabil pentru viteza lovită. Acest lucru este probabil, deoarece cache-ul nu este inclus în planul dvs. din partea serverului sau a clientului. Dacă ar fi fost, v-ar putea crește viteza, dar sunt necesare optimizări suplimentare de la FatCow pentru a obține viteza la egalitate.

Load Impact a avut însă performanțe mai bune decât se aștepta. A trimis 50 de utilizatori virtuali pe site-ul nostru de testare pe parcursul a cinci minute, simulând modul în care serverul va reacționa sub sarcină. Spre deosebire de multe gazde partajate ieftine, FatCow a menținut, neîntorcând erori HTTP în timpul testării noastre.

grăsime-recenzie-încărcare-impact

Asta sugerează că serverele nu sunt umplute până la capăt. Erorile HTTP semnifică de obicei lipsa resurselor de calcul, ceea ce indică faptul că există prea mulți utilizatori pe server. Deși FatCow nu a returnat nimic, a avut totuși o anumită inconsecvență pe măsură ce sarcina utilizatorului a crescut. Chiar și așa, a fost un performant mai bun în testul nostru Load Impact decât GreenGeeks (citiți recenzia noastră GreenGeeks).

În timpul testării noastre nu am înregistrat timp de oprire, dar asta nu înseamnă că site-ul dvs. va fi întotdeauna live. FatCow nu are o garanție de funcționare, așa că, dacă site-ul dvs. web se reduce, nu veți avea noroc. Având în vedere viteza neplăcută, nu ne respirăm pentru funcționare excelentă cu FatCow.

Securitate

Securitatea este un punct slab pentru FatCow, chiar în comparație cu performanțele neplăcute din unele secțiuni de mai sus. Lipsesc caracteristici esențiale de securitate pe toate planurile, atât de mult încât se pare că securitatea nu a fost luată în calcul la realizarea serviciului împreună.

Un certificat SSL / TLS este esențial pentru orice site web și, din păcate, FatCow nu include unul. În ciuda pretenției de a include un certificat partajat pe pagina cu caracteristici, acesta nu este inclus sau, cel puțin, nu pare să fie. Când am încercat să activăm certificatul, am fost redirecționate către o pagină de produs.

Același lucru este valabil și pentru backup-urile zilnice. FatCow, încă o dată, spune pe pagina sa de produse că backup-urile zilnice sunt incluse, dar atunci când parcurgem site-ul, am fost întâmpinați cu un alt ecran care ne cerea să cumpărăm.

În plus, nu există scanare sau eliminare de malware. Fiind un brand EIG, FatCow vă oferă acces rapid la SiteLock, care este practic un antivirus pentru site-ul dvs. web. Nici planul său de scanare de bază nu este inclus în găzduire. Este ciudat, mai ales când alte gazde EIG o includ gratuit.

intimitate

FatCow face parte din EIG și, dacă ați citit recenziile noastre despre alte mărci EIG, știți că confidențialitatea nu este un punct forte pentru ei (citiți de exemplu recenzia HostGator). Informațiile dvs. personale sunt utilizate ca marfă, fiind tranzacționate și vândute mai multor mărci private de confidențialitate.

Cu toate acestea, ar trebui să discutăm despre confidențialitatea domeniului. Când înregistrați un domeniu, trebuie să puneți informațiile personale pe înregistrare. O înregistrare WHOIS, așa cum au fost numite, conține informații precum numele, numărul de telefon și adresa dvs. și este disponibilă online.

Confidențialitatea domeniului înlocuiește acea înregistrare cu informații despre registrator. Unele gazde web o includ gratuit, cum ar fi DreamHost (citiți recenzia DreamHost) și aceasta este o direcție pe care am dori să o vedem luată de alți furnizori. Din păcate, FatCow percepe taxe pentru confidențialitatea domeniului.

Asta a venit probabil de la EIG. Alte mărci EIG, cum ar fi Arvixe, au inclus confidențialitatea gratuită a domeniului înainte de a fi aglomerați de conglomerat.

În ceea ce privește politica de confidențialitate, FatCow împărtășește aceeași politică ca toate celelalte mărci EIG. În esență, permite șefului companiei să adune cât mai multe date pe care le dorește despre tine și să le împărtășească. Deși politica spune că va împărtăși doar informații de identificare personală cu terți terți, lista se referă.

Lista include Google AdWords, Facebook, Salesforce, Verizon, WPBeginner și Yahoo. Deși unele înregistrări, cum ar fi PayPal și Google Maps API, au sens pentru construirea unui site web, partenerii enumerați mai sus nu. Singurul lucru pe care îl putem presupune este că datele dvs. personale sunt vândute sau partajate în scopuri de marketing.

În plus, informațiile dvs. pot fi partajate intern. EIG este o companie masivă, cu mai mulți registratori de domenii, gazde web și servicii periferice prinse pe web. Din această cauză, informațiile dvs. personale de la FatCow vor fi probabil partajate cu MOJO Marketplace, SiteLock și multe altele.

Confidențialitatea nu reprezintă o preocupare pentru FatCow sau EIG și, deși majoritatea gazdelor web îngropă ceea ce este colectat despre tine, practicile EIG sunt deosebit de jignitoare. Nu putem conjura nicio explicație rezonabilă pentru lista sa de parteneri și, pe baza propriei noastre experiențe, putem confirma o apariție semnificativă a anunțurilor EIG după examinarea unuia dintre serviciile sale.

A sustine

Suportul este decent, așa cum se întâmplă cu toate celelalte mărci EIG. Ca și frații săi, FatCow are chat live în permanență, pe care am avut plăcerea de a-l testa în timp ce încercam să creăm site-ul nostru web. Este funcțional, dar îndepărtat. Spre deosebire de SiteGround, care pune un nume pe față, te uiți pur și simplu la un bloc de text cu FatCow (citiți recenzia noastră SiteGround).

Există și asistență telefonică, dar, ciudat, nu e-mail. Acest lucru este în contradicție cu jurământul, în mod cert înșelător, heifercratic, pe care îl are FatCow, care spune că va răspunde prin chat, email și telefon în direct 24 de ore. Încă o dată, aceasta pare a fi o rămășiță din forma anterioară a FatCow.

În ceea ce privește ajutorul de sine, există o bază de cunoștințe. Ei bine, de fapt, există două baze de cunoștințe. În timpul testării noastre, am găsit versiuni diferite ale aceleiași baze de cunoștințe, în funcție de modul în care am accesat-o. Dacă veți găsi cel mai nou aspect, vă va redirecționa pur și simplu către cel vechi.

FatCow-review-knowledgebase

De ce FatCow s-a setat așa este dincolo de noi. Dacă faceți clic pe o categorie în noua bază de cunoștințe nu vă redirecționează către acea categorie în cea veche. Doar vă redirecționează către ecranul de selectare a categoriilor.

Navigarea nu este cea mai bună, FatCow a adoptat o listă familiară de subiecte din stânga și un meniu lung de articole. Articolele sunt scurte, dar totuși completate cu suficiente detalii pentru a fi de ajutor. Unele dintre subiectele mai profunde au capturi de ecran, ceea ce este bine de văzut.

Verdictul

FatCow nu este rău neapărat, dar prețul ridicat nu este justificat în niciun fel. Este lent, dificil de navigat și costisitor, ceea ce înseamnă că puteți obține mult mai mulți bani. Cu toate acestea, are puncte forte în ceea ce privește integrările, ceea ce vă permite să beneficiați de o găzduire decentă în timp ce construiți pe o platformă precum Weebly.

Acestea fiind spuse, pur și simplu să sări pentru un constructor de site-uri precum Wix poate fi mai bun dacă vă încadrați în tabăra respectivă (citiți recenzia noastră Wix). Dacă căutați mai multă flexibilitate în găzduirea dvs., citiți alte recenzii de găzduire web.

Ce părere aveți despre FatCow? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me