Revizuirea Arvixe – actualizată în 2020

Arvixe Review

Arvixe este scump și greu de folosit, precum și o durere masivă de instalat. Vă recomandăm să căutați în altă parte, deoarece am avut prea multe probleme de menționat. Pentru o contabilitate completă a experiențelor noastre, citiți recenzia noastră completă Arvixe.


Arvixe este unul dintre numeroasele mărci de gazduire web deținute de Endurance International Group și, la fel ca frații săi HostGator și Bluehost, nu va face cel mai bun ghid de găzduire web în curând. Acest lucru a fost spus, chiar dacă a fost o ofertă independentă nu ar fi făcut. Configurația infuriantă și site-ul datat ne-au lăsat să ne întrebăm dacă serviciul funcționează în continuare.

În această recenzie Arvixe, vom vorbi despre experiența noastră cea mai mare parte negativă atunci când am încercat serviciul. Atât de mult efort a fost implicat pentru ca site-ul nostru web să funcționeze, încât nu prea mai există loc pentru orice altceva. Cu toate acestea, vom vorbi despre caracteristicile, viteza, capacitatea de utilizare și securitatea serviciului, chiar dacă sunt umbrite de configurare.

Chiar și fără asta, este greu să-l recomand pe Arvixe. Prețurile sunt mari, pachetele nu sunt atractive, iar capacitatea de utilizare este, sincer, proastă. Este un furnizor mediocru din toate punctele de vedere, cu o performanță deosebit de slabă când vine vorba de configurare.

arvixe-Slider1

arvixe-slider2

arvixe-slider3

arvixe-slider4

arvixe-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Arvixe

Caracteristici

Arvixe nu are multe funcții în afara celor incluse într-o implementare normală cPanel (citiți cele mai bune găzduiri web cu ghidul cPanel). Acestea fiind spuse, bunătățile incluse nu sunt rele și, deși am dorit să vedem mai mult pentru securitate, setul de funcții general satisface.

Deși medie în aproape toate aspectele, Arvixe are o caracteristică neobișnuită. În afara A2 Gazduire, este unul dintre puținele gazde web care oferă servere Linux și Windows, ceea ce înseamnă că puteți alege sistemul de operare care se potrivește cel mai bine site-ului web pe care îl construiți. Planurile Windows sunt mai scumpe, așa cum sunt de obicei, dar ne place să vedem opțiunea indiferent.

În caz contrar, este tariful standard. Obțineți programul de instalare a aplicației Softaculous, care conține scripturi pentru WordPress, Joomla, Drupal și multe altele, precum și 200 USD în credite publicitare distribuite pe Bing și Google..

De asemenea, obțineți un constructor de site-uri, care este din ce în ce mai frecvent. La fel ca în majoritatea gazdelor web, constructorul furnizat de Arvixe vă va ajuta, dar vă simțiți mai bine cu unul dintre cei mai buni producători de site-uri web. Vă recomandăm Wix (citiți recenzia noastră Wix).

Ceva de remarcat este că atunci când am încercat să lansăm constructorul de site-uri, am primit o pagină de avertizare de la Google că este posibil ca conexiunea noastră să nu fie sigură.

Elementele care lipsesc sunt elementele de securitate. Deși securitatea Arvixe este generală, multe dintre funcțiile de securitate gratuite de la alte gazde web sunt plătite aici. De exemplu, găzduirea partajată standard nu vine cu un certificat SSL / TLS gratuit.

Prezentare generală a caracteristicilor Arvixe

Logo Arvixewww.arvixe.com

Începe de la 700 de dolari pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

Arvixe este una dintre cele mai scumpe gazde de acolo, cu tarife multianuale peste ratele lunare ale unor furnizori. De asemenea, aspectul datat al site-ului nu ajută prea mult și face dificil să știți ce cumpărați. Aceasta este o problemă de îngrijorare pentru următoarea secțiune, dar ușurința în utilizare este încă aici.

Pe site-ul web, veți vedea prețul anunțat „cât mai mic”. Aceasta se traduce prin rata lunară pe care o veți plăti dacă cumpărați doi ani înainte, ceea ce am reflectat în tabelul de mai sus. Arvixe oferă planuri pe o durată de unu, trei și șase luni, precum și un an și doi ani, cu șase luni și peste o primire de reduceri.

Totuși, reducerea este oribilă. Bluehost, care este un alt amidou de la Endurance International Group, începe de la aproximativ 4 dolari pe lună pe planuri de mai mulți ani și se reînnoiește cu doar 8 dolari pe lună (citiți recenzia noastră Bluehost). Arvixe începe cu 7 $ pe lună pentru planuri de mai mulți ani și se reînnoiește la aproximativ 10 dolari pe lună.

Indiferent de felul în care îl feliați, Arvixe este scump. Mai enervantă decât prețul ridicat este distribuirea ciudată a prețurilor. De exemplu, planurile de afaceri încep de la 25 USD pe lună, dar există o versiune „pro” disponibilă pentru 38 de dolari pe lună. Singura diferență dintre ele este că planurile „pro” oferă domenii nelimitate, în timp ce Business standard oferă doar șase. Același lucru este valabil și pentru Personal.

Nu mai este cum se vinde găzduirea web. Luați Hostinger, de exemplu. Acesta oferă trei niveluri de găzduire partajată și, cum ar fi Arvixe, există o limită la numărul de domenii pe care le puteți găzdui pe cel mai ieftin plan. Acestea fiind spuse, planurile mai scumpe vin cu o putere suplimentară de procesare, caracteristici precum backupuri zilnice și o limită de lățime de bandă mai mare (citiți recenzia noastră Hostinger).

Diviziunea Arvixe între versiunile pro și non-pro nu are sens, iar majorarea masivă a prețurilor între cele două înseamnă că veți ajunge să plătiți mult mai mult dacă aveți nevoie de mai mult de șase domenii.

Din fericire, există o garanție decentă de returnare a banilor. Arvixe vă oferă 45 de zile pentru a vă răzgândi, ceea ce, deși nu este la fel de generos ca fereastra de 90 de zile a InMotion Hosting, nu este rău (citiți recenzia noastră pentru Hosting InMotion).

Ușurință în utilizare

Site-ul Arvixe este datat și, deși o față urâtă nu face în mod inerent o utilizare slabă, în acest caz se întâmplă. Există o cantitate copleșitoare de informații pe paginile de produse, reducerea prețurilor pentru tipurile de găzduire este confuză și o mare parte din informațiile din paginile de produs nu sunt relevante pentru mulți utilizatori.

Simplificarea procesului ar ajuta, dar, din fericire, grijile se termină pentru o clipă în timpul plății. Este aproape o copie carbonă a paginii de checkout a lui Hostgator, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere că ambele sunt deținute de aceeași companie. Există suplimente care pot fi confuze.

arvixe-review-checkout

De asemenea, există o mulțime de confuzii cu privire la prețul pe care îl plătiți. Cel mai ieftin plan partajat costă 168 USD timp de doi ani la data scrierii. În partea de jos, se spune că planul se va reînnoi la 168 de dolari la doi ani de la data înscrierii, dar spune și „prețurile introductive se aplică la primul termen”. Acesta este prețul introductiv, deci ceea ce dă?

Problemele nu se termină acolo. După înscriere, nu ne-am putut autentifica. Parola pe care am setat-o ​​nu a funcționat, iar după ce am solicitat resetarea parolei, ni s-a trimis un e-mail în care solicită să verificăm identitatea noastră, ceea ce, în acest caz, însemna încărcarea unei culori complete , ID foto. Am examinat o mulțime de furnizori de găzduire web și nu am mai văzut o dată un proces de verificare de genul acesta.

Răspunsul la e-mail nu a funcționat, în ciuda faptului că ni se spune. În cele din urmă, ne-am adresat asistență pentru a întreba despre acesta, ceea ce ne-a solicitat să încărcăm documentul din nou. După tot acest fiasco, puteam să ne autentificăm.

Cu toate acestea, nu am putea face nimic cu hostingul nostru. De parcă nu ar fi fost suficient să se ocupe de verificare, contul nostru a fost „în așteptare”, fără nicio explicație despre ce înseamnă asta. Încă o dată, am avut nevoie de asistență, iar de această dată a durat două runde, deoarece agentul de asistență nu ne-a activat complet contul pentru prima dată.

arvixe-review-client-zona

După ce ne-am conectat, nu am mai putut accesa cPanel. În zona client, ceea ce este de fapt bun, linkul pentru a vă conecta la cPanel tocmai a fost redirecționat înapoi în zona clientului. Ne-am întins să ne sprijinim pentru a treia oară, așteptând din nou cinci până la 10 minute, în timp ce reprezentantul ne-a extins informațiile despre cont.

Utilizabilitatea dincolo de înregistrare nu este rea. Tabloul de bord al contului Arvixe afișează cele mai importante informații, inclusiv lățimea de bandă și utilizarea discului, într-un format ușor de citit, împreună cu link-uri rapide către articole cPanel importante. În plus, vă arată informațiile de facturare, inclusiv data la care urmează să plătească următoarea plată și cât costă.

Nu există nimic de notat în cPanel, în afară de faptul că este cPanel. Este vorba despre o cantitate de stoc pe care o puteți obține, ceea ce nu este un lucru rău, dar nu este nimic special. Dacă doriți să vedeți cum arată un panou de control teribil, citiți 1&1 recenzie de găzduire web.

arvixe-review-cpanel

Acestea fiind spuse, orice câștig câștigat de Arvixe în panoul de control este umbrit de oribilul proces de configurare. Presupunem că ceea ce am trecut nu este procesul pentru toată lumea, ci ni s-a întâmplat și, în general, este un semn bun că s-a întâmplat înainte. Configurația infuriosă ne-a făcut să dorim să închidem cartea cu o poveste care tocmai începea și care nu este niciodată bună.

Tipuri de gazduire

Arvixe oferă partajare, VPS, găzduire dedicată și cloud. Formația este mai complexă decât asta, cu o împărțire între două tipuri de găzduire partajată, dar practic se reduce la asta. Din păcate, WordPress nu este oferit, așa că citiți cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress dacă vă interesează acest lucru.

Recenzia noastră pentru Kinsta poate fi de asemenea utilă, având în vedere că există puteri reduse în afara găzduirii partajate pentru WordPress. Arvixe împarte găzduirea partajată în clase personale și de afaceri, fiecare dintre acestea fiind în două niveluri cu Linux sau Windows, la fel ca A2 Hosting (citiți recenzia noastră de gazduire A2).

După cum am menționat, singura diferență între cele două niveluri este numărul de domenii pe care le puteți găzdui. Altfel, sunt la fel. Acestea fiind spuse, ne place să puteți alege între Windows și Linux.

Există, de asemenea, găzduire pentru revânzători, dar este doar un pachet partajat pe care îl puteți revinde. Prețurile nu sunt cele mai rele, dar ne place abordarea SiteGround bazată pe credit pentru distribuitorul care găzduiește mult mai mult (citiți recenzia noastră SiteGround).

Sunt oferite planuri VPS, care furnizează resurse dedicate pe un server comun, dar nu le recomandăm. Prețul este mult mai mare decât cel al concurenței, iar specificațiile sunt mediocre. De asemenea, dezvoltatorii nu vor putea economisi bani, Arvixe oferind doar planuri VPS gestionate.

De asemenea, sunt disponibile servicii dedicate și găzduire în cloud, iar noi nu le oferim decât pentru că Arvixe o face. În fila „DedicatedClass”, veți găsi servere dedicate și cloud, acestea din urmă parând că au fost amenajate cu pantofi la un moment dat. Specificațiile nu sunt groaznice, dar prețul este ridicat, așa că cel mai bine este să te uiți în altă parte. Recenzia noastră pagină este un loc bun pentru început.

Formația nu este rea, dar prețurile sunt mari. Principalele tipuri de găzduire sunt reprezentate și cu multă flexibilitate datorită alegerii în sistem de operare. Chiar și așa, prețul ridicat și lipsa WordPress-ului gestionat face ca linia să pară mai puțin decât de dorit.

Viteză & Uptime

Viteza este una dintre primele zone pe care le judecăm cu o gazdă web. Este ușor să vă puneți în funcțiune, oferă o bază solidă pe care se poate baza restul serviciului și, spre deosebire de majoritatea zonelor, este obiectiv.

Acestea fiind spuse, a fost ultimul lucru pe care l-am putut trimite pentru Arvixe. Site-ul nostru a avut peste patru zile pentru a obține online, mulțumită multiplelor ori pe care a trebuit să le oferim pentru a vă ajuta. O parte a problemei erau numitorii. Propagarea DNS – care este explicată mai bine în ceea ce privește ghidul de înregistrări DNS – nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore, dar au trecut peste trei zile înainte de a vedea ceva.

Asta se datorează faptului că, în ciuda ștergerii plății și a adresării de asistență de două ori pentru confirmarea contului nostru a fost activat, site-ul nostru web nu a fost niciodată configurat pe server. Am petrecut aproape o săptămână completă de lucru încercând să funcționeze serviciul și confirmând că ar trebui să fie, doar să ni se spună că banii noștri au fost luați, dar serviciul nu a fost activ.

arvixe-recenzie-inactiv

Odată ce site-ul web a funcționat, am testat viteza folosind Pingdom Speed ​​Test și Load Impact. Inițial, testul de viteză Pingdom a returnat un scor perfect, cu un timp de încărcare de aproximativ 200 de milisecunde și 100 din 100. S-a dovedit că nu era o adevărată reprezentare a site-ului..

Am efectuat testul folosind o versiune goală a WordPress, dar din orice motiv, WordPress nu a fost instalat în rădăcina site-ului. Asta înseamnă că atunci când vizitați domeniul nostru de testare, veți primi un index al site-ului în loc de WordPress. De ce WordPress instalat așa este dincolo de noi.

Am obținut rezultate mai rezonabile atunci când am reamenajat testul, Arvixe a notat 90 din 100. Acestea fiind spuse, cea mai mare parte a timpului nostru de așteptare a venit de la găzduire, nu cereri DNS sau strângeri de mână SSL. Din această cauză, rezultatele noastre sugerează că Arvixe ar putea fi mai rapid.

arvixe-review-viteza-test

Aceasta este susținută de testarea noastră cu impactul sarcinii. Am trimis 50 de utilizatori virtuali pe site-ul web peste cinci minute și, deși Arvixe a fost la început solid, a primit un număr mai mare decât media de erori HTTP pe măsură ce încărcarea utilizatorului a crescut, ceea ce sugerează că resursele serverului au fost împinse la limita lor.

arvixe-review-încărcare-impact

În ceea ce privește ora de funcționare, există o garanție de 99,9% la sută, care vă va oferi o lună de serviciu dacă site-ul dvs. web se situează sub acest prag. Având în vedere că nu avem patru zile de serviciu, acestea ar intra sub garanție, dar atunci când ne-am adresat pentru a susține, nu a fost menționat un credit. Nu vă țineți respirația.

Securitate

Dintre numeroasele defecte pe care Arvixe le are, securitatea nu este printre ele. Toate planurile sunt dotate cu o gamă impresionantă de caracteristici de securitate, care seamănă cu ceva care a fost reportat din zilele de glorie ale lui Arvixe.

Serverul dvs. este protejat cu detectarea atacului de forță brută, un firewall, purtători de energie redundanți, monitorizare constantă a rețelei și actualizări de securitate pe timp de noapte.

Acestea fiind spuse, ceea ce părea atrăgător cu câțiva ani în urmă și-a pierdut strălucirea. De exemplu, Arvixe oferă un răspuns distribuit la atac de refuz de serviciu. Răspunsul, nu protecția, ceea ce înseamnă că poate atenua un atac DDoS odată ce a început, dar nu ia măsuri proactive pentru a nu le produce.

Un alt exemplu vine cu certificatele SSL / TLS. Câțiva ani în urmă, certificatele SSL erau plătite aproape exclusiv, dar majoritatea gazdelor web includ acum un certificat de nivel scăzut gratuit. DreamHost și InMotion Hosting sunt printre cele care fac acest lucru, însă chiar și partenerii Arvixe Bluehost și HostGator includ unul.

De asemenea, nu există copii de rezervă automate, ceea ce este important, în special pentru WordPress. Citiți ghidul nostru cu privire la backup-ul manual al site-ului dvs. web, astfel încât să nu vă pierdeți munca.

Acestea fiind spuse, există o licărire a unor facilități moderne cu lucruri precum integrarea gratuită a Cloudflare. Securitatea este solidă, însă unele dintre bunătățile pe care le includ și alte gazde gratuit vă vor costa la Arvixe.

Singura omisiune clară este eliminarea programelor malware. Deși un serviciu plătit aproape peste tot, Arvixe nu oferă nici măcar o modalitate de a-ți scana site-ul. Având în vedere că SiteLock face parte din Endurance International Group precum Arvixe, ar fi bine să vedem o integrare mai profundă cu acea platformă.

intimitate

Arvixe este deținut de Endurance International Group și, dacă ați citit recenzia noastră HostGator, știți că acest lucru înseamnă că confidențialitatea utilizatorului nu este cea mai mare îngrijorare. Deoarece toate mărcile Endurance International Group au o politică de confidențialitate, preocupările pe care le-am avut cu HostGator, Bluehost și iPage se aplică și la Arvixe.

Să începem cu confidențialitatea domeniului. Când înregistrați un domeniu, de asemenea, înregistrați o mulțime de informații personale, care sunt cunoscute sub numele de înregistrare WHOIS. Aceste înregistrări sunt online, ceea ce înseamnă că numele dvs., adresa, numărul de telefon și multe altele pot fi căutate public și pot fi conectate la domeniul deținut de dvs..

Confidențialitatea domeniului înconjoară acest lucru înlocuind informațiile dvs. cu registratorul și, cum ar fi DreamHost, Arvixe obișnuia să le ofere gratuit (citiți recenzia DreamHost). O intrare în baza de cunoștințe a Arvixe creată în 2009 vorbește despre confidențialitatea gratuită a domeniului, dar a fost editată în 2015 pentru a reflecta faptul că serviciul nu îl mai oferă.

arvixe-review-domeniu de confidențialitate

Totuși, nu mi se pare o surpriză. Endurance Insurance Group a achiziționat Arvixe la sfârșitul anului 2014, ceea ce sugerează că schimbarea vieții private a domeniului a venit din puterile care sunt. Acum rulează 10 dolari pe an pentru un singur domeniu, care, deși nu este scump, este în mod clar o strângere de numerar de sus.

De asemenea, politica de confidențialitate este proastă. Poziția Endurance International Group nu este în favoarea clientului. Politica de confidențialitate subliniază că va vinde informațiile dvs. personale și le va partaja cu oricine dorește. Printre companiile cu care vă împărtășesc informațiile se numără Facebook, Google, Amazon Web Services, WPBeginner, Bing și Yahoo.

Există, de asemenea, o mulțime de partajări interne. Endurance International Group este o companie masivă, cu mai multe gazde web și registratori de domenii prinși pe web. Există și produse periferice, inclusiv SiteLock și MOJO Marketplace.

Pe scurt, asta înseamnă că Endurance International Group știe că tocmai ai cumpărat un domeniu și ar putea avea nevoie de găzduire web sau că tocmai ai lansat un site WordPress și ai nevoie de o temă de la MOJO Marketplace. Politica de confidențialitate îi permite să partajeze cât mai multe informații pe care le dorește pe plan intern, ceea ce pare a fi o încercare de a vă menține inclus în sistemul pe care l-a creat..

Singura preocupare aici este vânzarea mai multor produse, nu protejarea vieții private. Schimbarea confidențialității domeniului este o demonstrație clară a acestui lucru.

A sustine

Sprijinul este decent, dar nimic special. La fel ca și celelalte mărci Endurance International Group, personalul de asistență este util, dacă este apăsător și impersonal. Chiar și așa, puteți găsi răspunsuri la întrebările pe care le aveți prompt.

Puteți contacta Arvixe prin chat sau e-mail live, dar nu este clar când acest suport este disponibil. Pe pagina „contactați-ne”, se spune că asistența este disponibilă 24/7, dar departamentele care se ocupă de facturare, migrații și abuzuri nu sunt. În special pentru primii doi, i-am clasificat pe aceștia drept sprijin general, deci este necesară o clarificare.

arvixe-review-contact de pagină

În afara contactului direct, există o bază de cunoștințe, la care puteți accesa dând clic pe butonul „centru de asistență” oriunde pe site-ul web al Arvixe. În mod enervant, baza de cunoștințe deschide un subdomeniu separat, fără opțiunea de a naviga înapoi la pagina principală.

Baza de cunoștințe nu este rea, dar navigația datată face mai dificilă ocolirea decât în ​​cazul altor oferte. Chiar și așa, problema este atenuată de categorii clare și de o bară de căutare. Din păcate, nu veți găsi prea mult ajutor. Deși există o mulțime de articole în baza de cunoștințe, lipsa de detalii și referințe vizuale le face greu de urmărit.

arvixe-review-knowledgebase

Alături de butonul „centru de asistență” se află butonul „forum de discuții”, pe care am presupus că a dus-o la un forum. Nu a fost. Mai degrabă, consiliul de discuții este un tablou de buletin care detaliază starea serverelor și întreținerea viitoare.

În general, asistența nu este rea, dar alte gazde oferă mai multe rezultate. Se pare că Arvixe a fost plasat în minimul minim atunci când vine vorba de crearea de resurse de asistență și, deși asta înseamnă că puteți găsi răspunsuri, nu este cea mai plăcută experiență.

Verdictul

Arvixe nu este impresionant, dar nici nu este rău. Viteza este decentă, chiar dacă utilizarea din lumea reală poate cauza probleme, iar caracteristicile de securitate nu sunt groaznice.

Acestea fiind spuse, experiența noastră de configurare a site-ului nostru web nu poate fi ignorată și, deoarece ni s-a întâmplat nouă, nu ne putem imagina că suntem primii. Utilizabilitatea este oribilă, ceea ce nu ar fi o problemă dacă nu s-ar adăuga niciodată site-ului nostru la server.

În general, Arvixe este scump și nu merită costul, chiar și atunci când experiența noastră nu este luată în considerare. Veți fi mai bine să citiți celelalte recenzii de găzduire web.

Ce părere aveți despre Arvixe? Experiența noastră a fost una mai veche? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map