Revizuire HostGator – actualizată în 2020

Revizuire HostGator

HostGator este de ceva vreme și este ușor de văzut de ce: este rapid și ușor de utilizat. Cu toate acestea, prețul lasă mult de dorit și puteți obține servicii și mai bune pentru mai puțin. Citiți recenzia noastră completă HostGator pentru detalii.


HostGator este un nume bine cunoscut în lumea de găzduire web, pe care probabil l-ați văzut în partea de sus a celor mai bune ghiduri de găzduire web de pe internet. Pentru un nume mare, HostGator nu impresionează atât cât ar trebui. Viteza și gama de planuri sunt bune, dar prețul ridicat nu pare să merite odată ce totul este pus laolaltă.

În această recenzie HostGator, vom vorbi despre experiența noastră după lansarea unui site cu planul său partajat Hatchling. Pe parcursul recenziei, vom vorbi despre ceea ce ne-a plăcut și ne-a plăcut atunci când vine vorba de caracteristici, preț, securitate, ușurință de utilizare, viteză și multe altele, apoi vom da verdictul nostru.

HostGator nu a ajuns la starea pe care o are în spatele unui serviciu subpar. Este o ofertă solidă, cu viteză rapidă, o interfață excelentă și o gamă largă de planuri. Acestea fiind spuse, se pare că o parte din banii tăi merg la nume și asta îl face să se simtă mai puțin dintr-o valoare.

Hostgator-Slider1

Hostgator-slider2

Hostgator-slider3

Hostgator-slider4

Hostgator-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru HostGator

Caracteristici

La fel ca funcțiile de securitate pe care le vom atinge mai târziu, HostGator are multe de oferit în ceea ce privește funcțiile obișnuite. Acestea fiind spuse, nu există multe caracteristici de notă pentru planurile ieftine, cu excepția cazului în care sunteți dispus să plătiți pentru ele.

Cele mai multe funcții vin prin piața, pe care o puteți accesa prin tabloul de bord al contului. Există multe servicii pe care le puteți adăuga site-ului dvs. web, inclusiv constructorul de site-uri web HostGator, instrumente SEO, Contact constant și Weebly.

Hostgator-review-piață

Constructorul de site-uri web nu este rău, așa cum puteți vedea în recenzia noastră de Gator prin HostGator, dar Weebly este alegerea mai bună. Chiar mai bine decât acesta este Wix, care se află pe primul loc în recenziile site-urilor constructorului nostru (citiți recenzia noastră Wix).

Planurile partajate vin cu bunătăți, dar nimic care să facă o diferență uriașă. Obțineți 200 USD în credite publicitare distribuite pe Bing și Google, precum și 52 de instalatori cu un singur clic. Deși ne plac instalatorii cu un singur clic, am fi dispuși să tranzacționeze creditele publicitare pentru stocarea unității de stare solidă pe planuri partajate.

Dacă mergeți pentru un plan WordPress gestionat, care este cel mai bine cel mai bun din lot, veți mai avea câteva funcții. În afară de CodeGuard și SiteLock, despre care vom vorbi în secțiunea „securitate”, veți obține memorie în cache și o rețea de livrare a conținutului. Așa cum puteți în ghidul pentru începători de a utiliza WordPress, puteți obține memorie de memorie în cache de unul singur, dar dacă este inclus, nu este un lucru rău.

Totuși, toate acestea se simt nevăzute. Micile accesorii sunt aici și sunt atractive, dar preferăm stocarea SSD și scanarea malware-ului pe planurile partajate, ca funcționalități flashy. Planurile mai scumpe sunt pline, așa cum ar trebui să fie, dar capătul scăzut lasă mult de dorit.

Prezentare generală a caracteristicilor HostGator

Logo HostGatorwww.hostgator.com

Începe de la 275 dolari pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului
Plătit

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

HostGator este un exemplu primordial al ceea ce nu ne place să vedem în stabilirea prețurilor. Dispunem de puncte despre care vom vorbi, dar totuși se abonează la practicile de prețuri datate și înșelătoare ale altor gazde web și cel mai bun software antivirus.

Prețurile arată bine când aterizați pe site-ul web. Planurile partajate pot fi avute cu mai puțin de 3 dolari, WordPress gestionat este sub 10 USD și un plan VPS decent este în jur de 30 $. Totuși, aceste prețuri sunt doar dacă achiziționați trei ani în avans. Dacă doriți să cumpărați mai puțin de un an – HostGator oferă o durată de una, trei și șase luni – prețul este mai mult decât dublat.

Aceasta aduce cel mai ieftin plan comun la aproape 11 dolari pe lună, ceea ce reprezintă mai mult decât cea mai mare parte a pieței de găzduire web. A2 Gazduire este în jur de jumătate decât la reînnoire și același preț la cumpărarea termenului inițial, iar DreamHost este și mai puțin (citiți recenzia noastră A2 Hosting și recenzia DreamHost).

Primele impresii sunt totul, iar HostGator stăpânește puntea în favoarea sa, apărând mai ieftin decât toată lumea, în timp ce de fapt este mai scump. Înțelegem că întreprinderile trebuie să facă ceea ce trebuie să facă pentru a supraviețui, dar acest lucru este în detrimentul clientului în acest caz.

Acestea fiind spuse, HostGator oferă planuri pentru una, trei și șase luni, precum și un an, doi și trei ani, ceea ce reprezintă o flexibilitate mai mare decât oferă majoritatea gazdelor web. Reducerea se aplică doar pachetelor anuale și multianuale, însă, inclusiv planurile de trei și șase luni nu fac diferența.

Aveți 45 de zile pentru a vă răzgândi, ceea ce nu este rău. Nu este impresionant în comparație cu fereastra de rambursare a celor 90 de zile de InMotion Hosting sau cu perioada de 97 de zile a lui Dreamhost, dar o lună și jumătate mai este mult timp pentru a vă recupera banii (citiți recenzia noastră pentru Hosting InMotion).

Ușurință în utilizare

Înscrierea la HostGator nu este dificilă în sine, dar definirea unui plan este. După cum vom ajunge în următoarea secțiune, aceasta oferă aproape toate tipurile de găzduire disponibile, iar încercarea de a înțelege acest lucru poate fi copleșitoare. Este clar că HostGator își pune cel mai bun pas înainte pentru a eficientiza site-ul, dar există încă obstacole pentru a trece peste.

De exemplu, tipurile de găzduire sunt prezentate în meniul superior, găzduirea partajată conducând pachetul. Acea parte ne place, dar alături de găzduirea partajată este o opțiune pentru constructorul de site-uri, care are o structură diferită de prețuri. Spre deosebire de GoDaddy, care include un constructor de site-uri cu găzduirea dvs., HostGator este o entitate separată (citiți recenzia noastră GoDaddy GoCentral).

Există și o zonă de conectare separată pentru constructorul Gator, dar ceea ce este confuz este că puteți utiliza un cont Weebly gratuit cu planul dvs. de găzduire partajat (citiți recenzia noastră Weebly). Deși este unul dintre cei mai buni producători de site-uri, includerea Weebly este ciudată, mai ales când HostGator are propriul său constructor de site-uri web..

Densitatea pură a produselor face ca găsirea a ceea ce aveți nevoie este confuz, ceea ce nu este bine, având în vedere că găzduirea web este deja intimidantă. Site-ul HostGator nu arată sau navighează prost, dar distribuirea planurilor este dificil de digerat.

După ce alegeți un plan, verificarea este simplă. HostGator nu este cel mai clar în ceea ce privește prețurile promoționale și există mai multe suplimente neobișnuite cu care puteți face cont în pagina de checkout, dar procesul nu este dificil.

Hostgator-review-checkout

După ce ați terminat, HostGator vă va trimite câteva e-mailuri, dintre care unul conține informațiile de conectare. Deși nu suntem fani ai acelei metode de livrare a acredităților, nu este cel mai rău. HostGator se confruntă, de asemenea, cu furnizarea de link-uri către zona de facturare și panoul de control, împreună cu serverele de nume pentru conturile partajate.

Parola furnizată este generată la întâmplare cu numere, litere și caractere speciale, așa că asigurați-vă că o depozitați în cel mai bun manager de parole Dashlane (citiți recenzia Dashlane).

Problema pentru noi a fost că parola nu a funcționat. A fost inițial. Putem să vă autentificați, să accesăm cPanel și să ne confruntăm cu lucrurile, dar când am încercat să ne autentificăm din nou, parola a eșuat. Rețineți că aveam parola stocată la LastPass (citiți recenzia noastră LastPass) și am verificat-o de două ori prin e-mailul trimis de HostGator. Chiar și așa, a trebuit să resetăm.

Totuși, după acest fiasco, am putea să ne autentificăm. HostGator împarte administrarea între tabloul de bord al contului și cPanel (citiți cel mai bun găzduire web cu ghidul cPanel). Tabloul de bord al contului este excelent, HostGator oferind link-uri rapide către secțiuni importante ale cPanel și oferind o piață de unde puteți achiziționa SiteLock, un certificat SSL / TLS și multe altele.

Hostgator-review-cont-tablou de bord

HostGator folosește un cPanel modificat, ceea ce este un lucru bun în cazul său. Deși nu este la fel de integrat cu alte servicii ca Bluehost (citiți recenzia noastră Bluehost), HostGator face o treabă excelentă în afișarea celor mai relevante informații fără a deveni copleșitor..

Hostgator-review-cpanel

Între tabloul de bord al contului și cPanel completat, HostGator este o bucurie de a folosi. Cu toate acestea, după ce v-ați înscris. Alegerea unui plan și a ști ce cumpărați este confuză și obositoare, iar problema noastră cu datele de acreditare a cauzat dureri de cap. HostGator face efortul meritat, dar nu credem că ar trebui să fie nevoie de așa ceva.

Tipuri de gazduire

HostGator este linia de bază când vine vorba de tipurile de găzduire. Deși acest lucru provoacă probleme în timpul înregistrării, cantitatea de opțiuni este incontestabilă. Indiferent de felul de site-uri web pe care încercați să le construiți sau pe ce scară se poate găzdui HostGator.

Am atins creatorul de site-uri confuz și am distribuit dilema de găzduire, dar o vom recapita.

HostGator oferă trei niveluri de Hostgator, care pune mai mulți utilizatori pe același server pentru a economisi bani și puteți utiliza o versiune gratuită sau plătită a Weebly cu planul partajat. Există, de asemenea, constructorul site-ului Gator, care este similar din punct de vedere al găzduirii, dar diferit de cel al unei clădiri.

Mergând linia, există găzduire WordPress cloud gestionată. Este ieftin în comparație cu Kinsta și Pagely (citiți recenzia Kinsta și recenzia Pagely), dar îi lipsește funcțiile dedicate WordPress ale unor opțiuni mai costisitoare. Chiar și așa, a câștigat un loc în cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress.  

Dacă căutați mai multă putere, există VPS și planuri dedicate.

VPS, sau server privat virtual, folosește o structură similară pentru găzduirea partajată prin faptul că mai mulți utilizatori se află pe un singur server. Spre deosebire de găzduirea partajată, totuși, există un server virtual separat care vă este dedicat. Gândiți-vă la VPS ca la un compromis între găzduirea partajată și dedicată. Obțineți un mediu dedicat de server și resurse, dar fără costul unui server fizic.

Dacă doriți un server fizic, HostGator se poate acomoda. Există trei tipuri de server din care să alegeți și le puteți configura cu unitatea de hard disk sau stocarea SSD, împreună cu Linux sau Windows. Puteți alege să faceți ca serverul să fie complet gestionat sau semi-administrat dacă vă simțiți confortabil cu mâinile murdare.

Ne-a impresionat linia cu HostGator, în ciuda aspectului confuz al planurilor partajate cu constructorii de site-uri web. Găzduirea WordPress se remarcă printre loturi, dar ne dorim ca HostGator să ofere hosting cloud care nu este WordPress. Totuși, în general, nu avem prea multe de ce să ne plângem.

Viteză & Uptime

Folosim testul de impact al sarcinii și viteza Pingdom pentru a măsura viteza site-ului. Între cele două, ne putem face o idee decentă a performanței unei gazde web în raport cu concurenții săi, dar viteza site-ului nu este în totalitate pe gazdă. Sunt foarte mulți implicați, așa că citiți ghidul nostru despre cum să îmbunătățiți timpii de încărcare a site-urilor web dacă aveți probleme.

Ambele teste pe care le-am efectuat au fost cu cel mai ieftin plan partajat de HostGator și o versiune goală a WordPress, la fel ca toate testele noastre de viteză de găzduire web.

HostGator a funcționat decent, dar am văzut mai bine. Pingdom Speed ​​Test i-a oferit 83 din 100, cea mai mare parte a timpului fiind contabilizată de solicitările DNS. Măsura „așteptați”, care este principala preocupare pentru noi, nu a fost rea. Chiar și așa, HostGator nu poate atinge SiteGround când vine vorba de viteză (citiți recenzia noastră SiteGround).

Hostgator-review-viteza-test

Testul nostru de încărcare a impactului, care a trimis 50 de utilizatori virtuali pe site-ul web pe parcursul a cinci minute, a produs rezultate mai puțin decât de dorit. În timp ce încărcătura utilizatorului a crescut o cantitate decentă de variații, ceea ce sugerează că găzduirea partajată de HostGator nu este cea mai bună cu vârfuri mari de trafic. Consistența SiteGround și A2 Hosting arată mai bine.

Hostgator-încărcare-impact

Acestea fiind spuse, HostGator nu este cel mai rău pe care l-am văzut atunci când vine vorba de testul Load Impact. Au fost doar câțiva vârfuri, iar variația dintre timpii de încărcare nu a fost masivă. Dacă doriți să vedeți cum arată un interpret inconsistent, citiți recenzia noastră pentru GreenGeeks.

La fel ca în majoritatea serviciilor de găzduire web, HostGator are o garanție de funcționare de 99,9 la sută, dar spre deosebire de HostMonster, care nu garantează prea mult nimic (citiți recenzia noastră HostMonster), HostGator merge pe jos. Dacă găzduirea dvs. distribuită sau distribuită nu reușește pragul de 99,9 la sută, veți primi o lună de credit pe contul dvs..

Va trebui să vă adresați pentru a obține creditul, ceea ce nu este surprinzător. Rețineți că garanția se aplică numai planurilor distribuite și revânzătorului. Găzduirea dedicată este acoperită de o garanție separată, în cazul în care veți primi un credit proporțional pentru orice perioadă de timp în care serverul este redus.

Securitate

HostGator oferă foarte multă securitate, dar este posibil să nu obțineți gratuit. Cu mai mulți parteneri în domeniul securității site-ului web, este ușor să găsești serviciile de care ai nevoie pentru a rămâne protejat. Acestea fiind spuse, unele gazde web oferă servicii similare în mod gratuit, ceea ce pune HostGator în urmă.

Totuși, totul depinde de planul pe care îl alegeți. Ceea ce nu depinde de acesta este un certificat SSL / TLS gratuit. În conformitate cu toate planurile, puteți instala un certificat SSL, care va spune browserelor care vizitează site-ul dvs. web este sigur. Dacă tocmai începeți, citiți cum să instalați un certificat SSL în ghidul WordPress pentru a vă asigura că îl faceți corect.

Este vorba despre planuri partajate, dar puteți face upgrade folosind piața din tabloul de bord al contului. HostGator oferă CodeGuard și SiteLock contra cost și, deși suntem mulțumiți de calitatea acestor instrumente, alte gazde web oferă articole similare gratuit.

CodeGuard este un serviciu de backup automat care vă va stoca fișierele în afara site-ului zilnic. Deși limita de 1 GB este o glumă în comparație cu cele mai bune servicii de backup online, ai permis fișierelor și bazelor de date nelimitate pentru aproximativ 2 USD pe lună. Dacă sari la abonamentul de 8 USD pe lună, vei primi 10 GB stocare, copii de rezervă la cerere și monitorizare zilnică a site-ului web.

Pentru preț, s-ar putea să merite doar să faceți o copie de rezervă manuală sau să investiți într-un plugin WordPress care vă permite să utilizați stocarea în cloud pentru a face backup site-ului dvs. web. Citiți recenziile de stocare în cloud pentru recomandări.

SiteLock merită mai mult. Practic, este un antivirus pentru site-ul dvs. web care îl va scana zilnic pentru a găsi malware. Pachetul de bază, care rulează în jur de 3 dolari, scanează doar site-ul dvs. web. Va trebui să faceți upgrade la un pachet de 7 dolari pentru a elimina malware.

În plus, dacă doriți un firewall pentru aplicații web, care, din nou, multe gazde web includ gratuit, va trebui să sari la un pachet de 40 USD. SiteLock este un serviciu excelent și credem că merită prețul, dar o formă de scanare malware gratuită pe hostingul comun de bază a devenit norma.

Totuși, aceasta se află pe găzduire partajată. Gazduirea WordPress, de exemplu, include versiuni de bază ale CodeGuard și SiteLock gratuit. Acestea fiind spuse, am vrut să vedem cel puțin backupuri săptămânale și scanarea programelor malware pe planurile partajate. A cheltui 10 – 20 $ în plus pe lună pentru a obține gratuit ce includ alte gazde web, nu are sens.

intimitate

Când vorbim despre confidențialitatea site-ului web, începem întotdeauna cu domeniul dvs. Domeniul dvs. deține informații legate de acesta, cunoscut sub numele de înregistrare WHOIS, care poate fi căutată public on-line. Asta înseamnă că, de fiecare dată când înregistrați un domeniu, oricine are o conexiune la internet vă poate vedea pe care îl dețineți, împreună cu adresa, numărul de telefon și multe altele.

Modul de a evita această confidențialitate a domeniului, care înlocuiește informațiile dvs. cu registrul. HostGator oferă confidențialitate domeniului, dar nu gratuit. Este de 15 USD pentru un an, care este același preț ca și înregistrarea domeniului. Deși nu pare mult, confidențialitatea domeniului nu ar trebui să fie un serviciu.

Furnizorii precum DreamHost conduc taxa de confidențialitate gratuită a domeniului la fiecare achiziție, dar chiar și gazdele care se percep, cum ar fi InMotion Hosting, nu solicită la fel de mult ca HostGator. În primul rând, nu ar trebui să fie un serviciu plătit, iar impozitul HostGator nu ajută problema.

Politica de confidențialitate se referă și ea. HostGator își rezervă dreptul de a împărtăși informațiile dvs. cu „mass-media, observatori din industrie, parteneri de marketing și publicitate, furnizori, clienți, potențiali clienți sau parteneri.” Aceste informații nu sunt identificate personal, deci nu reprezintă o problemă prea mare, dar există încă.

Ceea ce este de îngrijorare sunt terții cu care HostGator împărtășește informații de identificare personală. Printre lista se numără Amazon Web Services, Commission Junction, Facebook, Google AdWords, PayPal, Salesforce, Verizon, WPBeginner, Yahoo și Bing. Pe scurt, informațiile dvs. sunt vândute sau distribuite cel puțin către platforme de publicitate.

Există, de asemenea, îngrijorarea Endurance International Group. Este un conglomerat de găzduire web care deține HostGator, Bluehost, SiteBuilder, MOJO Marketplace, iPage și multe altele (citiți recenzia noastră pentru iPage). Informațiile dvs. personale sunt partajate pe platforme, astfel încât nu este rezonabil, să spunem, MOJO Marketplace să conștientizăm că este posibil să fiți pe piață pentru o temă WordPress.

Confidențialitatea nu reprezintă o preocupare majoră pentru HostGator. Informațiile dvs. vor fi vândute și împărtășite cu cine dorește, toate în efortul de a vă vinde mai multe produse.

A sustine

Sprijinul HostGator este omniprezent. După conectare, indiferent de locul în care vă aflați, există o bară de căutare a bazei de cunoștințe și un link pentru a începe chat-ul live. Totuși, acestea nu sunt singurele modalități de a obține sprijin. HostGator oferă, de asemenea, discuții live în permanență pentru clienții din SUA și internaționali.

Deși ne place cât de ușor este accesarea asistenței, suportul ar putea folosi munca. HostGator are o bază de cunoștințe datată, care se potrivește cu imagini și clipuri cringey. Dreptul de autor a fost actualizat pentru anul în curs, astfel încât este clar că baza de cunoștințe nu a fost abandonată, dar este încă o perspectivă.

Hostgator-review-knowledgebase

Un aspect datat nu este o problemă, dar implicațiile pentru ușurința utilizatorului sunt. HostGator folosește o versiune veche a site-ului său web în bazele de cunoștințe, așa că dacă faceți clic pe oricare dintre elementele din bara de sus, vă va redirecționa către site-ul principal.

Nu este doar pentru meniul superior. Unele articole se află într-o bază de cunoștințe actualizată, în timp ce altele utilizează în continuare aspectul datat. Se pare că, la momentul examinării, am prins-o pe HostGator cu pantalonii proverbiali în jos, deoarece face un efort pentru a trece la un sistem mai eficient.

Hostgator-review-knowledgebase

Din ceea ce putem vedea despre noua bază de cunoștințe, acel sistem funcționează, dar nu este complet implementat. Trebuie să judecăm pe baza a ceea ce vedem la un moment dat, așa că dacă găsiți HostGator atunci când baza sa de cunoștințe a fost modificată, ajustați în consecință.

Chat-ul în direct nu este rău, dar repetițiile nu sunt întotdeauna clare. Abordarea de susținere a HostGator este mai ușoară decât, să spunem, SiteGround sau InMotion Hosting și, deși asta nu înseamnă o experiență de asistență inerentă proastă, nici nu iese în evidență. Sprijinul pentru HostGator nu este rău, dar am văzut mai bine.

Verdictul

HostGator se simte disociat. Gama de planuri este excelentă, dar prețul este ridicat, iar caracteristicile de securitate sunt excelente, dar majoritatea utilizatorilor nu au acces la ele. În general, este o gazdă care poate oferi o viteză decentă și o experiență de utilizator solidă, dar cu un preț ridicat și o cantitate mică de substanță atunci când vine vorba de funcții.

Nu este rău, dar puteți face mai bine pentru preț. Dacă căutați mai multe opțiuni, citiți celelalte recenzii de găzduire web.

Ce părere aveți despre HostGator? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map