Revista GreenGeeks – actualizată în 2020

GreenGeeks Review

Un furnizor de găzduire web cu idei verzi, GreenGeeks este excelent pentru site-urile mai mici sau pentru persoanele care abia încep. Acest lucru se datorează interfeței sale prietenoase și ușurinței generale de utilizare, deși prețurile ar putea descuraja unele, după cum puteți citi în recenzia noastră completă a GreenGeeks..


GreenGeeks este o gazdă web neobișnuită care și-a construit afacerea în jurul oferirii de gazduire eficientă din punct de vedere energetic. Deși obiectivul său este nobil și caracteristicile sunt numeroase, prețul ridicat al GreenGeeks și inconsecvența vitezei îl pun la scurtă parte din cel mai bun ghid al nostru de web hosting. Acestea fiind spuse, nu este o opțiune proastă pentru site-urile web mai mici.

În această recenzie a GreenGeeks, vom detalia experiența noastră după lansarea unui site WordPress cu planul Ecosite Pro al gazdei web. Pe parcurs, vom vorbi despre caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, securitate, viteză și multe altele înainte de a-l completa cu verdictul nostru.

Aspectul „verde” al găzduirii web nu a fost realizat la fel ca și show-urile GreenGeeks. Deși apreciem efortul de a menține reînnoirea găzduirii web, există fisuri care nu au fost detectate. Chiar și așa, experiența simplificată a utilizatorului și bogăția de funcții vă pot vinde în cadrul serviciului.

greengeeks-Slider1

greengeeks-slider2

greengeeks-slider3

greengeeks-slider4

greengeeks-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru GreenGeeks

Caracteristici

În ciuda faptului că este o gazdă web atât de simplă, GreenGeeks include multe funcții cu planul tău comun. Cu toate acestea, înainte de a vorbi despre caracteristicile tehnice, trebuie să vorbim despre ce este vorba despre GreenGeeks.

Este prima gazdă web „verde”, ceea ce înseamnă că încearcă să găzduiască site-uri web într-un mod ecologic. Deși nu s-a vorbit despre multe, utilizarea centrelor de date cu energie electrică are un impact grav asupra mediului, reprezentând aproximativ 2% din energia electrică utilizată în Statele Unite. De fapt, se estimează că industria de gazduire web va trece industria aeriană în poluarea mediului până în 2020..

GreenGeeks își propune să schimbe asta. Pe lângă faptul că este o Agenție pentru Protecția Mediului din SUA recunoscută ca partener de energie verde, achiziționează de trei ori cantitatea de energie pe care o folosește în creditele de energie eoliană. Asta înseamnă că pentru fiecare kilowatt-oră pe care îl folosește serverul dvs., GreenGeeks achiziționează trei kWh în energie eoliană.

Dacă eficiența energetică este importantă pentru dvs., GreenGeeks vă poate ajuta, dar creditele pentru energia eoliană nu schimbă nimic din punct de vedere al performanței. Din fericire, gazda web are un set de caracteristici solide în afara denumirii sale.

GreenGeeks Website Builder

Pentru cei care nu folosesc WordPress, există un constructor de site-uri gratuit. Sitepad, așa cum se numește, este un constructor de site-uri solid, cu o gamă bună de șabloane, dar nu va face cea mai bună listă de creatori de site-uri web. Este similară în funcție de Weebly (citiți recenzia noastră Weebly), oferind o adevărată experiență de construire drag and drop.

greengeeks-review-site-builder

Acestea fiind spuse, îi lipsesc integrările și funcțiile avansate pe care le are Weebly. Sitepad vă poate crea un site web care arată bine, dar dacă sunteți în căutarea unui magazin mare de aplicații sau a unei soluții personalizate, vă veți bucura mai bine cu un constructor dedicat. Weebly este solid, dar ne place mai mult Wix (citiți recenzia noastră Wix).

În afara celui mai scăzut nivel al GreenGeeks, primiți și PowerCacher, care este un instrument proprietar de memorie în cache creat de gazda web. Caching-ul vă permite să stocați elemente ale site-ului dvs. web, astfel încât nu trebuie să se încarce de fiecare dată când un utilizator accesează domeniul dvs. și am văzut versiuni ale acestuia de la majoritatea gazdelor web. GreenGeeks funcționează bine, după cum puteți vedea în secțiunea „viteză și funcționare” de mai jos.

Există și alte funcții, cum ar fi stocarea completă în stare solidă și integrarea Cloudflare gratuită, dar acestea au devenit comune printre gazdele web. Vom vorbi mai multe despre caracteristicile de securitate din secțiunea „securitate” de mai jos.  

Prezentare generală a caracteristicilor GreenGeeks

Logo GreenGeekswww.greengeeks.com

Începe de la 295 dolari pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

GreenGeeks se concentrează pe găzduirea partajată. Am văzut câteva alte gazde web de genul acesta – citiți recenzia noastră pentru Hostinger pentru a vedea un exemplu. Deși este ușor să presupunem că GreenGeeks este la fel de ieftin ca acești furnizori, nu este cazul. Tarifele promoționale sunt în concordanță cu a lor, dar prețul complet al abonamentului este mai mare decât ne-am dori.

Prețul menționat mai sus este rata lunară dacă cumpărați trei ani în avans, pe care GreenGeeks nu o clarifică până când nu sunteți pe punctul de a face check out. Acest tip de preț înșelător este comun în rândul gazdelor web și nu ne place aici mai mult decât noi, spune, Bluehost (citiți recenzia noastră Bluehost).

Folosind Bluehost ca bază, GreenGeeks este mai ieftin pentru termenul inițial. Cu toate acestea, prețul este mai mare. Bluehost, HostGator, InMotion Hosting și A2 Hosting se reînnoiesc la aproximativ 8 USD pe cele mai ieftine planuri comune, în timp ce GreenGeeks se reînnoiește cu 10 USD. Dacă căutați ceva și mai ieftin, citiți recenzia noastră Arvixe.

Deși GreenGeeks este mai scump decât restul pieței, câțiva dolari în plus nu ne ard prea mult banii colectivi. Ceea ce privește mai mult este prețul înșelător. În loc să clarificăm că prețul listat este doar pentru un plan de trei ani, GreenGeeks așteaptă până când sunteți pe punctul de a face check out. Planul pe trei ani este, de asemenea, preselectat.

Din fericire, planurile lunare sunt disponibile, dar GreenGeeks are o blocare blândă împotriva lor. Există o taxă de configurare de 15 USD care se aplică numai planului lunar, deși rata lunară pentru un plan comun de bază ar trebui să fie de doar 10 USD, este de 25 USD.

Cu câțiva ani în urmă, nimic nu ar fi o problemă, dar multe gazde web se îndreaptă spre a fi mai transparente în ceea ce privește prețul lor, furnizori precum InMotion Hosting, A2 Hosting și SiteGround sunt responsabili de taxa..

GreenGeeks încă se încadrează în tabăra enervantă, care arată doar rate pe mai mulți ani.

Acestea fiind spuse, această secțiune nu reprezintă toate reclamațiile. GreenGeeks include o mulțime de planuri și face acest lucru, indiferent de nivelul pe care îl puteți permite. Indiferent de cum ați cumpăra, veți obține un domeniu gratuit, transfer gratuit de site-uri web, constructor de site-uri web și copii de rezervă. Prețul merită, pur și simplu preferăm să fie mai clar ceea ce cumpărați în avans.

Dacă vă răzgândiți, puteți profita de garanția de returnare a banilor de 30 de zile a GreenGeeks. Este disponibil pe durate, dar taxa de configurare de 15 USD pentru planurile lunare nu este rambursabilă.

Ușurință în utilizare

Înscrierea cu GreenGeeks este simplă, mai ales că nu există mai multe opțiuni pe parcurs. Veți găsi tipul de găzduire pe care îl doriți în meniul de sus, selectați nivelul pentru găzduirea respectivă și mergeți la checkout.

Ca multe gazde, GreenGeeks preselectează un plan pe mai mulți ani. În acest caz, este de trei ani. Așa cum am menționat, prețul nu este clar până când mergeți la checkout și acest lucru poate fi frustrant. În plus, nu este clar că planurile lunare necesită o taxă de configurare de 15 USD.

greengeeks-review-checkout

După ce GreenGeeks a procesat plata, veți primi o serie de e-mailuri care detaliază achiziția și detaliile contului. E-mailul cu care v-ați înscris va fi numele dvs. de utilizator al contului, iar GreenGeeks va genera o parolă pentru dvs. Parola este un pachet aleatoriu de numere și litere, așa că vă recomandăm să consultați cei mai buni manageri de parole pentru o modalitate de stocare a acesteia.

Puteți să vă conectați la tabloul de bord al contului dvs. cu ajutorul certificatului de acreditare GreenGeeks. Este simplu, dar din culpă. Puteți să vă gestionați facturarea, să vă vizualizați serviciile și să deschideți bilete de asistență, dar în caz contrar se simte arid. O integrare mai profundă cu cPanel sau o vedere mai clară a serviciului dvs. ar putea ajuta.

greengeeks-review-cont-tablou de bord

Există o informație importantă care lipsește din zona contului și numele de utilizator ale GreenGeeks. Dacă veniți cu un domeniu înregistrat în altă parte, va trebui să indicați acest domeniu către serverele DNS de la GreenGeeks. Singurul mod în care am putea găsi adresa serverelor de nume a fost să căutăm pe Google.

cPanel este ușor de accesat, însă nu este surprinzător, având în vedere că GreenGeeks a câștigat un loc în cel mai bun site de găzduire web cu ghidul cPanel. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „conectare cPanel” din tabloul de bord al contului.

GreenGeeks cPanel

Construcția este în mare parte stoc. GreenGeeks arată informațiile dvs. tehnice din dreapta și aplicațiile dvs. din stânga. Ordonarea categoriilor este însă ciudată. În loc să punem, de exemplu, instalatorul de aplicații Softaculous în partea de sus, este în partea de jos. În schimb, gestionarea fișierelor, instrumentele de optimizare a motorului de căutare și configurația bazei de date ocupă sloturile de top.

greengeeks-review-cpanel

Având în vedere cât de simplu este de utilizat GreenGeeks, ar fi bine să aveți zone mai avansate de cPanel în partea inferioară. În schimb, Softaculous și, în mod surprinzător, constructorul de site-uri Sitepad sunt îngropate în partea de jos a interfeței.

Desigur, un mic defilare face un drum lung, dar cu cât de copleșitor poate fi cPanel pentru nou-veniți, ar avea mai mult sens să îndepărtați opțiunile avansate, astfel încât noii să se aclimatizeze. Este posibil să nu știe ce să caute și, având în vedere toate opțiunile de configurare din partea de sus, s-ar putea să se sperie să nu spargă ceva.

Cu toate acestea, în general, capacitatea de utilizare a GreenGeeks este solidă. Gazda web a eficientizat procesul de efectuare a plăților, atât de mult încât unele detalii mici, precum taxa de configurare, nu sunt clarificate. În afară de asta, am dorit să vedem un aspect mai inteligent cPanel, dar GreenGeeks nu face nimic greșit.

Tipuri de gazduire

GreenGeeks nu oferă mai multe tipuri de găzduire, ci mai degrabă unul singur. Gazduirea partajată este numele jocului și, deși ne place să vedem un set divers de servicii pentru care clienții pot alege, specializarea nu este un lucru rău.

Gazduirea partajată este atunci când gazda web stochează mai multe site-uri web pe un singur server. În loc să obțină resurse dedicate, site-urile web împărtășesc CPU, RAM și lățimea de bandă a serverului. Avantajul unei astfel de configurații este că puteți cumpăra în hosting la un preț mic. Acestea fiind spuse, există și consecințe.

Deoarece nu există reguli care să reglementeze cine folosește ce, cei care folosesc găzduire partajată vor avea mai multă inconsecvență în ceea ce privește viteza și timpul de funcționare. De exemplu, dacă un alt site de pe serverul dvs. este victima unui atac distribuit de refuz de serviciu, acesta ar putea lua serverul și toate site-urile web găzduite pe acesta, offline.

Acest lucru este deosebit de important în ceea ce privește GreenGeeks, deoarece garanția uptime nu acoperă nimic care nu este sub controlul GreenGeeks. Asta înseamnă că dacă un alt site web blochează resurse sau face ca serverul să se prăbușească, acesta nu va contoriza garanția uptime de 99,9 la sută pe care GreenGeeks o are.

Gândind deoparte, planurile partajate sunt oferite pe trei niveluri și le puteți achiziționa cu sau fără WordPress preinstalat (citiți cel mai bun site de găzduire web pentru WordPress). Găzduirea distribuitorilor este de asemenea disponibilă, deși ne place mai mult abordarea bazată pe SiteGround pe credit (citiți recenzia noastră SiteGround).

O varietate mai largă de planuri ar fi plăcut de văzut, dar GreenGeeks a fost întotdeauna o gazdă web axată pe finalul comun al lucrurilor – citiți recenzia noastră pentru iPage pentru a afla mai multe. Acestea fiind spuse, dacă doriți mai multă varietate, ar trebui să citiți recenzia noastră HostGator.

Viteză & Uptime

Am testat GreenGeeks folosind testul de viteză Pingdom și impactul sarcinii pe un plan Ecosite Pro. Pentru noi a fost important să testăm Pro în loc de Starter, deoarece este primul plan care utilizează PowerCacher de GreenGeeks. Testele au fost făcute cu o instalare goală a WordPress pe domeniul nostru pentru a păstra totul cât mai simplu.

Viteza de GreenGeeks a fost surprinzător de bună, deși nu demn de cel mai rapid ghid de web hosting. Ne așteptăm la performanțe mai scăzute la planurile partajate de nivel mediu, dar GreenGeeks pune la dispoziție numere care concurează cu planuri partajate de înaltă calitate de la gazde, cum ar fi A2 Hosting (citiți recenzia noastră de gazduire A2). Pingdom Speed ​​Test i-a dat un scor de 92 din 100, care, deși nu este cel mai bun pe care l-am văzut, este destul de mare.

greengeeks-review-viteza-test

Timpul nostru total de încărcare a ajuns la 1,2 secunde, cu aproximativ 400 de milisecunde din cele provenite din cererile DNS. Așa cum am menționat în secțiunea „ușurință de utilizare”, am indicat un domeniu înregistrat în altă parte către GreenGeeks, care reprezintă timpul DNS mai mare decât media.

Nu suntem atât de impresionați de rezultatele testului Load Impact. Primul nostru test, pe care îl vedeți mai jos, a avut ca rezultat viteza sporadică. Load Impact a trimis 50 de utilizatori virtuali pe domeniul nostru pe parcursul a cinci minute pentru a măsura cât a durat până la încărcarea site-ului web pe măsură ce numărul de utilizatori a crescut.

greengeeks-review-încărcare-impact-1

A spune GreenGeeks era peste tot ar fi o subestimare. Chiar și furnizorii inconsistenți, cum ar fi InMotion Hosting (citiți recenzia noastră de găzduire InMotion) arată în comparație. De fapt, GreenGeeks a fost atât de sporadic, am adăugat o rată de eșec în grafic și a efectuat testul a doua oară.

Al doilea test, pe care îl puteți vedea mai jos, a produs rezultate similare, dacă nu chiar mai rele. Nu suntem siguri ce se întâmplă pentru a provoca rezultatele sporadice, dar, indiferent, testarea noastră a fost neobișnuită.

greengeeks-review-încărcare-impact-2

În ceea ce privește timpul de funcționare, a fost solid pe parcursul testării, iar GreenGeeks oferă o garanție de 99,9 la sută. Este plasat pe tot site-ul, cel puțin. Săpând în termenii serviciului, cuvântul „uptime” este menționat doar de patru ori, cu puține clarificări cu privire la ce garanție, bine, garantează.

Pur și simplu spune că veți avea 99,9 la sută uptime, nu ce se întâmplă dacă serviciul se încadrează sub acest lucru. Ar fi un lucru să folosești o formulare vagă pe o pagină de produs, dar să nu clarifici ce presupune garanția în termenii serviciului este un mare nu. Dacă doriți să aflați mai multe despre motivul pentru care este cazul, consultați articolul nostru despre motivul pentru care nu ar trebui să aveți încredere în garanția de funcționare a gazdei dvs..

Securitate

Ca și în cazul funcțiilor, este surprinzător cât de multă securitate este încorporată în planul dvs., având în vedere cât de simplu este GreenGeeks. Acestea fiind spuse, una dintre cele mai mari probleme de securitate pe care trebuie să le depășească este protejarea găzduirii partajate pe care o oferă.

După cum am menționat, un măr rău de pe serverul comun poate strica mult. Din fericire, GreenGeeks se protejează împotriva acestui lucru prin izolarea contului de găzduire. Deși împărtășiți resurse cu alți utilizatori, contul și site-urile dvs. web sunt izolate de alții, ceea ce înseamnă că, dacă un site web se infectează, nu vă va infecta site-ul..

Cu toate acestea, site-urile web nu ar trebui să aibă probleme cu malware. GreenGeeks include scanarea malware în timp real pe planuri, care acționează ca un antivirus pentru site-ul dvs. web (citiți cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus). Deși o măsură preventivă solidă, GreenGeeks nu include un instrument de eliminare a programelor malware (citiți recenzia DreamHost pentru un furnizor care face acest lucru).

În fundal, GreenGeeks are redundanță hardware și putere pentru a asigura serverele să rămână online, monitorizarea constantă a serverului și actualizări automate ale aplicațiilor pentru vulnerabilități de corelare. În timp ce nu veți vedea niciodată acest lucru, acesta vă va proteja site-ul împotriva ultimelor amenințări la nivel de server.

De asemenea, în fundal sunt și copii de noapte automatizate. Deși acest lucru nu pare a fi o funcție de securitate, este important să faceți o copie de siguranță a site-ului dvs. web. Dacă site-ul dvs. web este infectat, veți putea restaura una dintre copiile de rezervă curate pentru a rezolva problema fără a apela la servicii de curățare costisitoare.

Deși GreenGeeks este generos în a oferi backup-uri nocturne gratuit, ar trebui totuși să-ți faci un backup site-ul manual. Citiți cum să faceți backup pentru site-ul dvs. WordPress pentru procesul de realizare.

intimitate

GreenGeeks poate fi excelent atunci când vine vorba de protejarea mediului, dar protecția vieții private ar putea folosi munca. Nu este rău bazat pe standardele de găzduire web, dar abisal în comparație cu oricare dintre recenziile VPN.

În primul rând, este confidențialitatea domeniului, pe care GreenGeeks o oferă contra cost. Când înregistrați un domeniu, trebuie să puneți informații WHOIS în înregistrare care să includă numele, adresa, numărul de telefon și multe altele. Aceste informații pot fi căutate public și online, ceea ce înseamnă că oricine vă poate găsi dacă înregistrați un domeniu.

Puteți înlocui informațiile personale utilizând protecția confidențialității WHOIS, dar GreenGeeks nu o include gratuit. La aproximativ 10 dolari pe an pe domeniu, acesta nu percepe nicio taxă la fel ca alți furnizori, dar gratuit este totuși mai bun. DreamHost, de exemplu, conduce taxa de confidențialitate a domeniului, asigurând protecția gratuită a confidențialității WHOIS cu fiecare înregistrare.

Politica de confidențialitate a GreenGeeks este un tarif standard pentru un furnizor de găzduire web. GreenGeeks colectează informațiile de înregistrare și vă urmărește utilizarea prin cookie-uri. Deși nu este ideal, acesta este status quo-ul pentru lumea de găzduire web.

Acestea fiind spuse, politica de confidențialitate clarifică faptul că „GreenGeeks nu comercializează, nu închiriază sau vinde informațiile personale sau datele către alte organizații sau terțe părți.” Cu excepția cazului în care se prevede altfel în politica de confidențialitate, GreenGeeks respectă aceste reguli.

În ceea ce privește vânzarea către companii de publicitate, GreenGeeks precizează că în niciun caz nu va vinde datele de identificare personal către agenții de publicitate. Cu toate acestea, vă poate împărtăși informațiile personale cu agențiile de aplicare a legii. Nu se menționează o hotărâre judecătorească sau ceva de acest fel. Dacă GreenGeeks dorește să partajeze, își rezervă dreptul de.

GreenGeeks nu este rău când îl judeci după standardele de găzduire web. Acestea fiind spuse, industria de gazduire web în ansamblu ar putea folosi o lovitură bună în spate atunci când vine vorba de confidențialitatea utilizatorilor, iar GreenGeeks nu conduce sarcina.

A sustine

GreenGeeks oferă aproape orice formă de asistență pe care am putea-o solicita. Puteți contacta prin e-mail, telefon sau chat live, cu un număr solid de resurse de auto-ajutor disponibile. În conformitate cu restul serviciului, secțiunea de asistență a site-ului este ușor de navigat, prezentându-vă toate formele de contact fără o ierarhie ciudată.

greengeeks-review-suport-centru

E-mailul și chat-ul live sunt disponibile în permanență, în timp ce asistența telefonică este limitată la programul de lucru. Acestea fiind spuse, asistența telefonică funcționează șapte zile pe săptămână, așa că nu este prea dificil să pui mâna pe cineva la telefon.

Chat-ul live este excelent pentru răspunsuri rapide, dar repetițiile sunt în mare parte pentru a oferi pași simpli de depanare sau pentru a vă orienta către secțiunea corespunzătoare din bazele de cunoștințe..

Totuși, acest lucru nu ar trebui să fie subsol. Găsirea bazei de cunoștințe nu este dificilă, dar navigarea este. GreenGeeks are foldere pe dosare care conțin nenumărate articole de asistență, forțându-ne să renunțăm la căutarea manuală și să folosim în schimb bara de căutare. Nu este ofensator, dar având în vedere cât de eficient este restul site-ului, am avut anumite așteptări.

greengeeks-review-knowledgebase

Chiar și așa, articolele din baza de cunoștințe sunt detaliate, care acoperă multe subiecte cu mare precizie. Subiectele sunt însoțite de capturi de ecran mari, etichetate, de asemenea, ușor de urmărit.

Există, de asemenea, tutoriale de site-uri, care ar trebui să vă ajute să obțineți de la configurarea contului GreenGeeks până la instalarea unei platforme specifice pe site-ul dvs. Din păcate, tutorialele nu merg atât de adânc cum ne-am dori, dar ca o bază de bază pentru a începe cu găzduirea web, acestea sunt grozave. Dacă căutați tutoriale WordPress, consultați ghidurile noastre WordPress:

 • Ghid pentru începători pentru utilizarea WordPress
 • Ghid intermediar pentru utilizarea WordPress
 • Ghid avansat de utilizare a WordPress

Verdictul

GreenGeeks este o gazdă web ușor de utilizat, care se concentrează pe o zonă de găzduire web despre care se vorbește foarte rar. Deși un spin neobișnuit și nobil pe lansarea web normală de găzduire, lasă multe de dorit. Vitezele sunt decente, dar rezistența nu este, iar caracteristicile sunt excelente, dar prețul este ridicat.

În general, GreenGeeks nu este o gazdă web proastă, dar te-ai putea descurca mai bine pentru dolarul tău. Acestea fiind spuse, accentul pe gazduirea ecologică este important, așa că dacă vrei să rămâi conștient de mediu, GreenGeeks dovedește că poți face acest lucru fără să sacrifici performanța. Dacă doriți să parcurgeți un alt traseu, consultați recenziile noastre de găzduire web.

Ce părere aveți despre GreenGeeks? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map