O mică recenzie portocalie

Un portocaliu mic este unul dintre numeroasele gazde web deținute de EIG și, ca atare, vine cu o serie de probleme de confidențialitate. Este păcat, pentru că, în caz contrar, este un serviciu destul de decent, după cum puteți citi în recenzia noastră completă A Small Orange.


Un mic portocaliu este una dintre numeroasele companii de găzduire web deținute de Endurance International Group și, din păcate, aceasta îl împiedică să fie în cel mai bun ghid al nostru de web hosting. Cu toate acestea, este mai aproape decât majoritatea, cu prețuri simple, reduse și o experiență impecabilă a utilizatorului. Confidențialitatea este prea proastă pentru a fi trecute cu vederea.

În această recenzie O mică portocală, vom parcurge totul, inclusiv nivelurile minime de confidențialitate și cele mai mari din experiența utilizatorului. Pe parcursul recenziei, vom vorbi și despre experiența noastră de testare a vitezei, de contactare a asistenței și de utilizare a mai multor funcții ale A Small Orange..

La final, vom livra verdictul nostru, care, din păcate, se încheie la fel ca multe alte mărci EIG. Dacă sunteți dispus să abordați problemele de confidențialitate, Un mic portocaliu este o valoare decentă. Acestea fiind spuse, dacă îți place să te joci cu cărțile aproape de piept, politica de confidențialitate EIG îngrijorătoare este prea mare pentru a fi ignorată.

un mic-portocaliu-Slider1

un mic-portocaliu-slider2

un mic-portocaliu-slider3

un mic-portocaliu-slider4

un mic-portocaliu-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru o portocală mică

Caracteristici

Multe dintre caracteristicile A Small Orange sunt concentrate în jurul performanței găzduirii. Deși nu este la fel de interesant precum creditele publicitare sau bunătățile suplimentare, este important să vă asigurați că site-ul dvs. web este performant și face acest lucru în mod consecvent. Există, de asemenea, multe funcții de securitate care asigură păstrarea site-ului dvs. web în siguranță.

Site-ul dvs. este găzduit pe spații de stocare în stare solidă. SSD-urile sunt mai rapide și mai consistente decât hard disk-urile tradiționale de rotire, ceea ce înseamnă timp de încărcare mai rapid și timp de oprire mai mic pentru site-ul dvs. web. În plus, serverele partajate sunt echipate cu procesoare dual hexa-core Intel Xeon E5 sau mai bune, care ar trebui să ofere multă putere fiecărui site web găzduit pe server..

O mică găzduire partajată portocalie

Nimic din toate acestea nu este unic. Ceea ce este rar este că A Small Orange oferă utilizatorilor partajați resurse dedicate. Lățimea de bandă și spațiul de stocare sunt limitate în funcție de nivelul de găzduire partajat pe care îl alegeți, ceea ce vă asigură că site-urile web nu pășesc pe degetele altora..

În plus, serverele sunt protejate cu ModSecurity, protecție distribuită împotriva refuzului, protecție hot-link și lipire, directoare protejate prin parolă, blocare IP și copii de zi cu zi. Deși apreciem toate funcțiile pe care le oferă un Orange Small, le-am dori mai mult dacă serverele foloseau LiteSpeed.

LiteSpeed ​​este o alternativă la software-ul serverului Apache, care are performanțe impresionante pe platforma pe care se bazează. Împărtășește capacitatea de a utiliza multe dintre instrumentele care fac ca Apache să fie atât de grozav, inclusiv ModSecurity, dar are ca rezultat mai puține erori atunci când este instalat pe un server partajat.

După cum vom vedea în secțiunea „viteză”, Un portocaliu mic ar putea fi mai bun atunci când vine vorba de încărcarea timpului. Deși nu este rău, aerul diminuat al LiteSpeed ​​ar ajuta Un Portocaliu Mic să găzduiască mai mulți utilizatori fără erori.

Un mic producător de site-uri Orange

Un mic portocaliu simplifică instalarea oricărei platforme dorite cu ajutorul programului de instalare a aplicației Softaculous. Dacă utilizați mai degrabă un constructor drag-and-drop, Weebly este disponibil. Fiecare pachet de găzduire vine cu acces la o versiune gratuită a Weebly legată de domeniul dvs., care de obicei rulează în jur de 5 dolari pe lună..

interfață weebly

După cum puteți vedea în review-ul nostru Weebly, acesta este unul dintre cei mai buni producători de site-uri, astfel că faptul că obțineți acces gratuit la acesta este excelent. Dacă doriți să adăugați e-mail, să eliminați o marcă Orange Small și să utilizați pagini nelimitate, există pachete dedicate de găzduire a constructorilor de site-uri web.

Prezentare generală a micilor caracteristici portocalii

Un mic logo portocaliuasmallorange.com

Începe de la 592 dolari pe lună Toate planurile

Tipuri de server

Gazduire comună

Gazduire VPS

WordPress gestionat

Gazduire în cloud

Gazduire dedicată

Gazduire pentru distribuitori

Usablity

Acces FTP

Acces SSH

cPanel

Acces la rădăcină

Backup-uri zilnice

Site Web Builder

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

Securitate

Confidențialitatea domeniului

Criptare SSL

Eliminarea programelor malware

Firewall pentru aplicații web

Autentificare cu doi factori

Protecție DDoS

sFTP

A sustine

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Asistență Live Chat

Tutoriale

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Suport 24/7

Prețuri

Un portocaliu mic arată mai scump decât o mulțime de piață de găzduire web la început. Spre deosebire de fratele său Bluehost, totuși, A Small Orange anunță prețul corect (citiți recenzia noastră Bluehost). Prețul pe care îl veți plăti de-a lungul timpului cu un portocaliu mic este prețul afișat pe pagina de checkout.

Din păcate, asta pune un mic portocaliu în dezavantaj în comparație cu alte gazde web pe hârtie. Suferă o soartă similară cu 1&1 IONOS, care, după cum puteți citi în 1 nostru&1 recenzie IONOS, pare mai scump pe hârtie, dar este mai ieftin pe termen lung.

De exemplu, Arvixe este aproximativ același preț ca și O portocalie mică și este unul dintre cele mai scumpe gazde web din jur. După cum puteți citi în recenzia noastră Arvixe, prețul reînnoirii este chiar mai mare. Din fericire, cu Un portocaliu mic, nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

În plus, nu ești obligat să contractezi pe mai mulți ani. Cel mai ieftin plan partajat este limitat la un, doi sau trei ani, dar toate celelalte niveluri au și o opțiune lunară. De asemenea, nu penalizezi că ai accesat opțiunea lunară. Nu numai că prețul lunar este același ca și celelalte durate, dar, de asemenea, nu există taxe de configurare ridicole dacă optați pentru un termen mai scurt.

Asta vine însă cu dezavantaje. Spre deosebire de Hostinger și Hosting24, nu veți avea posibilitatea să economisiți mare dacă sunteți dispus să cumpărați mai mulți ani de găzduire în avans (citiți recenzia noastră Hostinger și recenzia Hosting24). Anul acesta vine cu avantajul unui domeniu gratuit, dar, în afară de asta, există prea puțin stimulent pentru a plăti lunar.

Depinde de ceea ce poți gestiona portofelul, dar avem mai degrabă flexibilitate decât nu. În plus, A Small Orange oferă o politică de rambursare excelentă. Obțineți 90 de zile pentru a primi banii înapoi, la fel ca în cazul InMotion Hosting (citiți recenzia noastră pentru Hosting InMotion). După această perioadă, contul dvs. poate fi eligibil și pentru o rambursare proporțională.

Ușurință în utilizare

Un portocal mic este o bucurie de a folosi. Site-ul cheesy, saturat de clementină este neobișnuit, dar nu este insult ca FatCow (citiți recenzia noastră FatCow). În schimb, culorile sunt luminoase, aspectul este curat și nu există niciodată o întrebare despre locul în care trebuie să mergeți pentru a găsi ceva.

Cu toate acestea, înainte de a vă plimba în linia planului, puteți profita de sistemul de recomandări pentru planul A Small Orange. De pe pagina principală, puteți face clic pe butonul din bara „nu sunteți sigur ce căutați”. Vă va trimite la o pagină cu patru întrebări despre cât de experimentat aveți și ce tip de site web căutați să construiți.

un mic-portocaliu-review-recomandare

Pe baza răspunsurilor dvs., Un mic portocaliu va face o recomandare. Ne-am așteptat ca instrumentul să exagereze pachetele inutile și să facă recomandări înalte, dar, spre surprinderea noastră, sugestiile erau în conformitate cu ceea ce recomandăm. Este foarte surprinzător faptul că vine de la un brand EIG.

Există un proces de checkout în cinci părți, care este ușor de parcurs. Puteți merge peste bord când segmentați checkout-ul în pași – citiți recenzia noastră Namecheap pentru un exemplu în acest sens, dar Un portocaliu mic nu-l face să simtă prea mult o corvoadă. De asemenea, veți seta o parolă a contului înainte de a finaliza plata, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta imediat la cPanel.

un mic-portocaliu-review-checkout

O mică zonă Orange Orange Client

După ce plata dvs. a fost procesată, veți găsi un link pentru a vă autentifica în zona client, fără a fi necesară parola. Zona client afișează serviciile dvs. active, informațiile contului, domeniile și multe altele. Nu este un panou complet de administrare de găzduire web, dar are mai multe opțiuni decât majoritatea. Este aceeași zonă de client ca Site5. Dacă ați citit recenzia site-ului nostru 5, știți că acesta este un lucru bun.

un mic-portocaliu-review-client-zona

Dacă utilizați un domeniu înregistrat în altă parte, veți dori să verificați e-mailul de bun venit înainte de a săpa în zona client. Acolo, veți găsi serverele DNS pe care va trebui să le indicați cu registratorul de domeniu.

După configurarea domeniului dvs., vă puteți gestiona găzduirea făcând clic pe caseta „servicii” și găsiți domeniul pe care îl găzduiți. După cum am văzut cu Site5 și InMotion Hosting, prezentarea generală a găzduirii este mai puternică decât pare la început. Puteți vedea utilizarea discului și a lățimii de bandă, precum și accesul la elementele utilizate frecvent în cPanel.

un mic-portocaliu-review-hosting-gestionare

Deși ne place cPanel – puteți vedea cât de mult în cele mai bune noastre de găzduire web cu ghidul cPanel – poate fi copleșitor. Un mic portocaliu pune o mulțime de informații importante la îndemână, în timp ce aruncă opțiunile de nișă mai extrane, pe care le are cPanel.

Un mic cPanel portocaliu

cPanel este acolo, însă, dacă aveți nevoie de aceste opțiuni. Îl puteți accesa făcând clic pe butonul „autentificare la cPanel” din prezentarea generală a gestionării dvs. Aspectul este clasic cPanel. Există categorii și pictograme, ceea ce face ușor să găsiți ceea ce aveți nevoie, precum și o bară de căutare dacă vă pierdeți în discuție.

un mic-portocaliu-review-cpanel

Ne bucurăm să vedem că Un mic portocaliu are și o secțiune pentru instalatorul de aplicații Softaculous. Multe mărci EIG folosesc în exclusivitate programul de instalare MOJO Marketplace – citiți un exemplu al recenziei JustHost – despre care am considerat că este mai puțin consistent decât instalatorul de aplicații Softaculous, în ciuda interfeței sale mai moderne.

Softaculous este încercat și adevărat, iar instalarea WordPress cu acesta, de data aceasta, s-a stins fără nicio apăsare. Deși unele mărci EIG au făcut ca ghearele corporative să sape prea adânc, A Small Orange a menținut o parte din ceea ce a făcut-o atât de mare gazdă înainte.

Tipuri de gazduire

Un Orange Mic oferă VPS-uri partajate, cloud și pachete dedicate de găzduire. Dacă nimic nu are sens pentru dvs., citiți descrierea generală a tipurilor de găzduire. Aceste tipuri de găzduire sunt ceea ce ne așteptăm să vedem de la majoritatea gazdelor web, dar adăugarea de planuri VPS cloud face ca A Small Orange să iasă în evidență.

Gazduirea partajată este centrul liniei, pe care am văzut-o cu nenumărate mărci EIG (citiți recenzia noastră iPage pentru un exemplu). Acest lucru a spus că, spre deosebire de HostMonster (citiți recenzia noastră HostMonster), Un mic portocaliu nu oferă resurse nelimitate pe planurile sale comune.

Desi contraintuitiv, acesta este un lucru bun. Din cauza structurii de găzduire partajată, o cantitate dedicată de spațiu de stocare și lățime de bandă înseamnă că site-urile web nu vor păși pe degetele altora. Puteți găzdui cât de multe site-uri doriți, dar acele site-uri web sunt limitate la cantitatea de stocare și lățimea de bandă cu care vă oferă pachetul.

În mod esențial, puteți cumpăra și pachete de planuri partajate cu pachetele revânzătorului. Sunteți limitat de stocare, lățime de bandă și site-uri web găzduite, dar planurile oferă un mod ușor pentru designerii web de a oferi găzduire clienților lor.

Un mic VPS portocaliu

Planurile partajate sunt grozave, dar A Small Orange iese în evidență prin planurile sale VPS cloud. Am văzut o mulțime de planuri VPS grozave – citiți recenzia noastră de găzduire A2 pentru un exemplu de unul – dar Un mic portocaliu nu oferă doar pachete VPS grozave. Acesta oferă pachete cloud VPS, care, după cum puteți citi în rezumatul tipurilor de găzduire legate mai sus, oferă securitate și viteză superioară.

Un mic portocaliu oferă opt niveluri de hosting VPS cloud, dar puteți adăuga sau scădea resurse în funcție de necesități. Platforma este scalabilă, ceea ce înseamnă că vă puteți actualiza planul în mijlocul unei perioade de facturare, fără timp de întrerupere. Unele gazde, cum ar fi MDDHosting, oferă doar hosting de cloud din această cauză (citiți recenzia noastră MDDHosting).

Acesta este motivul pentru care veți găsi adesea o structură cloud asociată cu hostingul WordPress. Un Orange Mic nu oferă găzduire dedicată WordPress, dar planurile VPS din cloud sunt o casă naturală pentru sistemul de gestionare a conținutului. Ca și cel mai bun site de găzduire web pentru opțiuni WordPress, Un mic portocaliu oferă multă putere pentru WordPress.

Am văzut arhitectura cloud VPS folosită de Kinsta și Pagely pentru WordPress (citiți recenzia Kinsta și revizuirea Pagely). Un portocaliu mic este mai aproape de Kinsta în ceea ce privește prețul și puterea, dar Pagely oferă o alternativă excelentă pentru aplicațiile de întreprindere.

Deasupra planurilor VPS cloud, există servere dedicate, iar A Small Orange are o selecție solidă din care să alegeți. Deși nu veți găsi servere la fel de ieftine ca WebHostingBuzz (citiți recenzia noastră WebHostingBuzz), finalul de sus este impresionant. Un mic portocaliu oferă servere dedicate la fel de puternice precum LunarPages ”fără costuri suplimentare (citiți recenzia noastră LunarPages).

Viteză & Uptime

Viteza site-ului web este un subiect complex – citiți doar modul nostru de a îmbunătăți ghidul timpului de încărcare a site-urilor web – deci este important să reduceți variabilele atunci când testați viteza de găzduire web. Folosim două instrumente, Pingdom Speed ​​Test și Load Impact, pentru a testa viteza site-ului web, care oferă o vedere completă a performanței gazdei web..

Metoda noastră este simplă. Lansăm un site web cu cel mai ieftin plan partajat, instalăm WordPress fără pluginuri sau teme și rulăm adresa URL prin repere. În loc să ne concentrăm pe viteza site-ului, care poate varia în funcție de memorie în cache, de compresie și mai mult, luăm notele date de cele două instrumente noastre.

Un mic portocaliu a obținut rezultate decente, dar viteza nu a fost aproape de cele mai rapide servicii de găzduire web. Am primit un 90 din 100 de la Pingdom Speed ​​Test, care sună excelent, dar este mai puțin decât ideal. Este important să ne amintim că site-ul nostru web nu are conținut, astfel încât viteza va încetini și mai mult după adăugarea conținutului.

un mic-portocaliu-review-viteza-test

Testul de viteză Pingdom a sugerat să adăugăm anteturi care expiră, ceea ce înseamnă că nu există nicio memorie în cache. Deși puteți instala memorie în cache pe site-ul dvs. WordPress – citiți ghidul nostru pentru începători cu privire la utilizarea WordPress pentru a afla cum – cache-ul din partea serverului ar ajuta la îmbunătățirea timpilor de încărcare.

Un mic portocaliu uptime

Load Impact a dat rezultate dezamăgitoare. Îl utilizăm ca instrument de testare a stresului, trimițând 50 de utilizatori virtuali pe site-ul nostru de testare pe parcursul a cinci minute. Am constatat că numărul de utilizatori trebuie să fie în jurul punctului de rupere pentru majoritatea planurilor partajate, astfel că se așteaptă câteva erori HTTP sau cereri neîmplinite până la sfârșitul testului.

Din păcate, Un mic portocaliu a interpretat ca GreenGeeks, care, după cum puteți vedea în recenzia GreenGeeks, nu este un lucru bun. Puțin mai puțin de un sfert din solicitările noastre HTTP au fost confruntate cu erori, ceea ce sugerează că există prea mulți utilizatori și nu sunt suficiente resurse pentru a le acomoda.

un mic-portocaliu-review-încărcare-impact

Acest lucru este deosebit de dezamăgitor având în vedere că A Small Orange face reclamă că oferă utilizatorilor resurse dedicate. Site-ul web încărcat în continuare pentru toți utilizatorii noștri virtuali, dar aplatizarea în cererile HTTP ar putea însemna că site-ul web a încetinit la o rampă sau anumite elemente nu au arătat niciodată.

Indiferent, pachetul dvs. de găzduire este acoperit de o garanție de funcționare de 99,9 la sută, dar este de remarcat faptul că se aplică numai pentru găzduire partajată. După primele 45 de minute de oprire, veți primi credit pentru o zi de serviciu pentru fiecare 45 de minute suplimentare, până la maximum o lună de serviciu. Ca și în cazul majorității gazdelor web, va trebui să trimiteți o solicitare pentru a valorifica garanția.

Securitate

Atunci când evaluăm securitatea, căutăm trei lucruri: un certificat SSL, backup-uri zilnice și scanare malware. Securitatea serverului este importantă, dar, în unele cazuri, cum ar fi în cazul Bluehost și HostMonster, nu putem verifica ce caracteristici de securitate funcționează o gazdă web..

Din fericire, nu este cazul cu Un mic portocaliu. Vorbind cu asistență, am putut verifica dacă serverele Apache A Small Orange folosește ModSecurity instalat, care este un firewall de aplicație web open-source, care este foarte personalizabil și protejează DDoS. În plus, o parolă Orange Mică vă protejează directoarele și oferă suport pentru blocarea IP-ului.

Site-ul dvs. este securizat în continuare cu copii de rezervă zilnice. Un portocaliu mic face o instantanee a contului dvs. șapte zile pe săptămână și vă permite să restaurați acea copie de rezervă cu un singur clic. Dacă pierdeți victima neplăcerii legate de infracțiuni informatice, vă puteți restabili contul.

Din păcate, Un portocal mic nu vă protejează atât cât ne-am dori. Deși măsurile de securitate luate la nivel de server ar trebui să fie suficiente pentru a descuraja majoritatea, dacă nu toate, malware, scanarea și eliminarea dedicată este întotdeauna un plus. SiteLock, care este ca un antivirus pentru site-ul dvs., este oferit, dar va trebui să plătiți suplimentar pentru asta.

Cu toate acestea, este puțin probabil să nu fiți victima a nimic, și cu backup-uri zilnice gata, Un mic portocaliu este capabil să vă prindă site-ul în cazul în care cade.

Un SSL mic portocaliu

Deși Un portocaliu mic este excelent atunci când vine vorba de backup-uri zilnice și securitate server, lipsește o caracteristică vitală de securitate: un certificat SSL gratuit. Am văzut că multe gazde web includ Criptarea certificatelor SSL gratuite cu planuri de găzduire, ceea ce permite unui browser să știe că site-ul dvs. web poate fi de încredere.

Aceasta deschide o conexiune criptată între site-ul web și utilizator. Deși pare o măsură necesară doar pentru site-urile web care preiau informații personale, multe browsere vor afișa un avertisment pe site-uri web nesigure.

Din această cauză, este vital ca fiecare site web să fie securizat cu un certificat SSL. Un portocaliu mic care nu include unul este inacceptabil, iar faptul că încasează aproape 40 de dolari pe an pentru unul înrăutățește problema. Dacă vă înscrieți pentru un cont cu un portocaliu mic, verificați „Cifrăm” pentru a obține un certificat gratuit.

intimitate

Un portocaliu mic are ascensiunile și coborâșurile sale, și, deși, în mod normal, acesta ar ajunge pe lista noastră de recenzii, confidențialitatea își cimentează locul în partea de jos. Ne-a întâmpinat un sentiment de teamă că vom vedea politica de confidențialitate, deoarece am devenit prea familiarizați cu termenii îngrijorători ai EIG.  

După cum puteți citi în recenzia noastră HostGator – sau orice revizuire a unui produs EIG, în acest caz, politica de confidențialitate pentru toate mărcile sale permite vânzarea datelor dvs. personale către o listă lungă de terți. Este important să rețineți și „partea personală” a datelor dvs. Deși am văzut că alte gazde web împărtășesc date care nu pot fi identificate personal, A Small Orange împărtășește tot.

Prin aceasta, ne referim la EIG. Datele precum adresa dvs. IP, amprenta browserului, locația geografică și metadatele sunt capturate, dar EIG vă păstrează numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon. Pentru a fi sigur că are fiecare informație pe tine, își rezervă dreptul de a monitoriza „orice dispozitiv sau altă metodă de comunicare pe care o folosești pentru a interacționa cu serviciile.”

Toate aceste date sunt partajate cu mărci precum Facebook, Google Ads, Salesforce, Verizon, WPBeginner, Yahoo și Commission Junction. Putem înțelege să împărtășim date cu, de exemplu, Comisia Junction în scopuri de afiliere, dar unele dintre celelalte mărci nu au sens dacă nu considerați că EIG ar putea vinde datele dvs. pentru profit.

Am trecut de aceste practici în toate recenziile noastre EIG, iar politica este redusă la fel de mult ca în trecut. Politica de confidențialitate este agravată de faptul că Un mic portocaliu nu oferă confidențialitate gratuită pentru domenii.

Nu ne-am aștepta așa, așa cum nu o fac majoritatea gazdelor web, dar unii furnizori s-au ocupat de includerea în mod gratuit a confidențialității domeniului (citiți, de exemplu, recenzia Midphase). Confidențialitatea domeniului înlocuiește informațiile personale care sunt de obicei necesare pentru a înregistra un domeniu cu informații de la un registrator. Din păcate, cu Un portocaliu mic, veți câștiga 7 $ pe an.

A sustine

Toate mărcile EIG au asistență similară pentru clienți, care constă din două opțiuni de contact. În cazul A Small Orange, aceste opțiuni sunt prin e-mail și chat live, ambele rulând în permanență. Deși calitatea sa de asistență nu este la fel de bună ca SiteGround (citiți recenzia noastră SiteGround), Un mic portocaliu este mai bun decât mulți dintre frații săi EIG.

Am discutat cu chat-ul live de multe ori în timpul recenziei noastre și, spre deosebire de unele gazde web EIG pe care le-am testat, reprezentantul a fost întotdeauna direct cu un răspuns. În trecut, am văzut gazde web, cum ar fi JustHost și HostMonster, care dansează în jurul întrebărilor noastre, în încercarea de a vinde produse suplimentare. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat cu Un portocaliu mic.

Dacă doriți să rezolvați singur problemele, există o bază de cunoștințe. Un portocaliu mic este mai bun decât majoritatea mărcilor EIG de aici, oferind o bază de cunoștințe care este ușor de navigat și plină de articole. În plus, articolele au cantitatea corespunzătoare de detalii. Piesele simple oferă răspunsuri simple, în timp ce tutoriale mai complexe se potrivesc cu capturi de ecran și instrucțiuni pas cu pas.

Există, de asemenea, un echilibru solid între articole, tutoriale și clarificări pentru rezolvarea problemelor, ceea ce face ca baza de cunoștințe a unui Small Orange să se simtă mai bine rotunjită decât majoritatea. Majoritatea răspunsurilor de care veți avea nevoie pot fi găsite acolo, cu chat live și asistență bazată pe bilete, gata, dacă nu puteți.

Verdictul

Un portocaliu mic are punctele sale puternice, inclusiv un punct de preț mic, o listă decentă de caracteristici și o ușurință excelentă de utilizare. Acestea fiind spuse, este greu să-l recomand. Deși aspectul de găzduire al serviciului nu este rău, confidențialitatea conducătorului său corporativ este. Din fericire, unele dintre tendințele mai enervante ale mărcilor EIG nu sunt prezente, dar nu există nicio garanție că va rămâne așa..

Chiar și așa, Un portocaliu mic nu este o alegere proastă în gazda web, mai ales dacă vă place interfața și prețurile fără sens.

Ce părere aveți despre Un mic portocaliu? Vei încerca? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me