Revizuirea ElephantDrive – actualizată în 2020

ElephantDrive Review

ElephantDrive este un serviciu de backup versatil care suferă de unele defecte grave. Cu toate acestea, pentru anumiți oameni ar putea fi o potrivire excelentă. Consultați recenzia noastră completă ElephantDrive pentru a vedea dacă sunteți unul dintre ei.


Cele mai bune recenzii de backup online

ElephantDrive este un serviciu de backup cloud bazat în SUA care se străduiește să corespundă serviciilor din partea de sus a recenziilor noastre de backup online. Acest lucru se datorează prețurilor sale necompetitive, experienței slabe a utilizatorului pe desktop, lipsei restaurării fișierelor de la clientul desktop și politicii de confidențialitate slabe.

Acestea fiind spuse, ElephantDrive are avantaje. Pe lângă faptul că vă poate face backup fișierele, le poate sincroniza pe dispozitive și le poate partaja cu alte persoane. În plus, puteți face backup fișierelor dvs. în spațiul de stocare local, inclusiv dispozitivele de stocare atașate la rețea și unitățile externe. Fără costuri suplimentare, vă puteți face backup și pe server. Are o securitate puternică și oferă protecție zero pentru cunoaștere.

În restul acestei recenzii ElephantDrive, vom intra în detalii pentru a vă ajuta să decideți dacă ElephantDrive este serviciul pentru dvs..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru ElephantDrive

Caracteristici

La fel ca și alte servicii din cea mai bună listă de backup online, ElephantDrive vă poate proteja fișierele împotriva eșecurilor de pe hard disk, modificările nedorite și ștergerile accidentale. În plus, oferă mai multe funcții, chiar și unele care sunt mai comune serviciilor de stocare în cloud. Utilizatorii care au nevoie de funcții suplimentare vor considera că ElephantDrive este o potrivire solidă.

Pe lângă backup-ul computerului și dispozitivelor mobile, ElephantDrive vă poate face backup dispozitivelor și serverelor NAS. Serviciile de backup, cum ar fi Keepit, de obicei se taxează suplimentar pentru backup-ul serverului, dar nu este cazul cu ElephantDrive. Planul său de casă include copie de rezervă a serverului și discuri externe. Acestea fiind spuse, dacă doriți să aflați cum o face Keepit, citiți recenzia noastră pentru Keepit.

elefant-drive-peste tot

ElephantDrive poate face mai mult decât doar fișiere de rezervă. De asemenea, le poate sincroniza și partaja. Sincronizarea este scurtă pentru sincronizare, ceea ce înseamnă că puteți sincroniza fișiere pe dispozitive. Vă permite să editați un fișier pe un dispozitiv și să vedeți acele modificări reflectate la altul aproape în timp real.

Pentru a obține acest lucru, trebuie să trageți fișierele într-un folder numit „pretutindeni”, care se află în folderul ElephantDrive. De îndată ce adăugați fișiere la acesta, acestea vor fi copiate pe alte computere și dispozitive pe care executați ElephantDrive. Acest lucru este valabil și pentru modificările pe care le faceți în fișierele dvs..

elefant-drive-sincronizare locație

Numărul de dispozitive este limitat, așa că dacă vă place această caracteristică, dar trebuie să sincronizați multe dispozitive, ElephantDrive nu va face acest lucru. Cel mai bun pariu este IDrive, care este ieftin și poate face backup și sincroniza dispozitive nelimitate. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră IDrive.

elefant-drive-parts

ElephantDrive vă permite, de asemenea, să partajați datele dvs. Puteți partaja fișiere cu prietenii și coechipierii dvs. prin generarea și trimiterea de link-uri URL. Dacă doriți să vă asigurați că niciun terț nu le poate accesa, le puteți proteja prin parolă. Există și o opțiune de a partaja foldere.

Dacă aveți nevoie de aceste caracteristici, dar nu vă place ElephantDrive, consultați SpiderOak ONE. Are o securitate puternică pe partea de sus a funcțiilor de sincronizare și partajare. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră SpiderOak ONE.

ElephantDrive Versioning

Versiunea de fișiere vă permite să regăsiți versiunile anterioare de fișiere pentru a anula modificările nedorite. De asemenea, vă ajută să vă protejați împotriva ransomware-ului, care criptează fișierele dvs. și solicită plata pentru decriptarea acestora. Puteți utiliza clientul web pentru a specifica câte versiuni și pentru câte zile doriți să le păstrați.

Când ștergeți fișierele sau folderele din clientul web, acestea nu sunt șterse permanent. În schimb, au fost trimise în folderul „gunoi” ElephantDrive. Pentru a șterge permanent datele, trebuie să le ștergeți din acel folder. Dacă doriți să specificați cum ar trebui să funcționeze păstrarea fișierului șters, puteți utiliza „control de arhivă” în clientul desktop.

În mod implicit, fișierele șterse rămân în cont timp de 30 de zile. Le puteți păstra mai mult timp setând un anumit număr sau alegând să le păstrați la nesfârșit.

ElephantDrive poate programa, de asemenea, backup-uri, inclusiv backup-ul continuu, și vă poate proteja fișierele folosind criptare privată. Vom vorbi mai mult despre asta în secțiunea „securitate”.

ElephantDrive are de asemenea dezavantaje. Plasează limite de încărcare la dimensiunea fișierului: 2 GB pentru planurile Acasă și 15 GB pentru planurile de afaceri. Acest lucru nu este foarte mare, în special pentru utilizatorii de acasă, deoarece filmele de înaltă definiție sunt mult peste 2 GB. În plus, ElephantDrive nu vă lasă să vă restaurați de la clientul desktop. În schimb, trebuie să utilizați clientul web.

Dacă doriți să aflați mai multe despre funcțiile de rezervă, consultați biblioteca noastră de backup online.

Prezentare generală a caracteristicilor ElephantDrive

Logo ElephantDrivewww.elephantdrive.com

Începe de la 833 USD pe lună pentru 1000 de planuri GBAll

Backup

Backup Scheduler

Backup continuu

Backup incremental

Backup pe bază de imagine

Backup de unitate externă

Backup NAS

Backup server

Backup hibrid

Backup pentru dispozitive mobile

Backup nelimitat

Dispozitive nelimitate

Speed ​​Throttling

Copiere fișier la nivel de bloc

Copiere de rezervă multitreaded

Restabili

Serviciu de recuperare prin curier

Acces browser

Acces la aplicații mobile

versionare

Ștergere fișier păstrare

Securitate

Criptare privată

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit
SSL

Protocolul de criptare
AES 256 biți

Autentificare cu doi factori

Centre de date întărite

Setări server proxy

Conform HIPPA

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Distribuire a unui fisier

Sincronizare dispozitiv

Încercare gratuită

Prețuri

ElephantDrive oferă trei planuri de abonament: Free, Home și Business.

Planul gratuit nu vă va costa niciun ban, dar oferă doar 2 GB spațiu de stocare. Nu este mare lucru, dar este suficient de bun pentru a testa ElephantDrive. Puteți încerca cele mai multe caracteristici, inclusiv NAS, backup de server, sincronizare și partajare. De asemenea, vă puteți proteja fișierele utilizând criptarea end-to-end. Utilizatorii gratuite primesc întrebări frecvente și asistență prin e-mail.

Este rar să vezi un serviciu de rezervă care are un plan gratuit. Majoritatea oferă doar încercări. Planurile gratuite sunt mai frecvente în rândul serviciilor de stocare în cloud și puteți vedea care sunt cele care oferă cel mai mult în primii noștri cinci furnizori cu articole de planuri de servicii mari..

elefant-drive-mai-stocare

Majoritatea utilizatorilor personali vor trebui să facă upgrade la planul Acasă. Are 9,95 USD pe lună. Dacă decideți să plătiți cu un an în avans, prețul va scădea la 99,95 USD. Planul îți mărește stocarea la 1 TB și ridică limita fișierului la 2 GB. Puteți face backup la maximum trei dispozitive.

Pe lângă caracteristicile planului gratuit, acesta adaugă posibilitatea de a copia unități externe, fișierele și folderele blocate. Suportul de chat programat este disponibil. Dacă nu oferă suficient spațiu de stocare, îl puteți crește cu 1 TB cu 10 USD pe lună. Cantitatea maximă de stocare pe care o puteți avea este de 10 TB, iar numărul de dispozitive pe care le puteți face backup este de 10. Planul permite trei subconturi.

Utilizatorii de afaceri vor beneficia la maxim de bine, de asemenea, de planul de afaceri. Oferă utilizatorilor 2 TB de stocare pentru 39,95 USD pe lună. Limita de dimensiune a fișierului este de 15 GB. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, îl puteți adăuga în pași de 1 TB. Fiecare increment vă va costa 20 USD pe lună. Spațiul maxim de stocare pe care îl puteți atinge este de 50 TB.

Puteți face backup la 20 de dispozitive folosind 25 de conturi. Planul adaugă, de asemenea, o linie telefonică directă la ElephantDrive și capacitatea de a avea restauri gestionate.

Dacă planul de afaceri nu îl reduce, puteți contacta ElephantDrive pentru a obține un preț pentru planul personalizat. Oferă 5 TB de stocare, ridică limita dimensiunii fișierelor la peste 50 GB și nu plasează o limită pentru cantitatea de stocare pe care o puteți cumpăra. Dacă achiziționați spațiu de stocare suplimentar, plătiți pe GB. De asemenea, vă permite să faceți backup mai mult de 100 de dispozitive și să aveți peste 100 de subconturi.

Ca utilizator personalizat, veți primi asistență prioritară și un manager de cont dedicat.

Am menționat că IDrive are caracteristici similare, dar planurile sale sunt și mai bune. Planul de acasă al ElephantDrive este de 95,99 USD pe an și oferă doar 1 TB, în timp ce planul personal de 5TB al IDrive este de 74,62 USD pe an.

Dacă doriți doar 1 TB la prețuri ieftine, în timp ce puteți face backup pentru dispozitive externe, consultați recenzia noastră Zoolz Home. Planul familiei Zoolz Home este de 39,95 USD pe an la momentul scrierii și oferă 1 TB de spațiu de rezervă.

Ușurință în utilizare

Clienții ElephantDrive sunt disponibili pentru Windows, macOS, Linux, iOS și Android. Este ușor să configurați clientul. Trebuie doar să furnizați o adresă de e-mail și o parolă pentru a vă înregistra un cont. După ce este creat, puteți descărca clientul pentru sistemul dvs. de operare și îl puteți instala.

elefant-drive-configurare

În timpul instalării, ElephantDrive vă oferă opțiunea de a crea o copie de rezervă a dosarelor comune, cum ar fi folderele „desktop”, „muzică” și „documente”. După aceea, vă solicită să specificați unde doriți să plasați folderul „ElephantDrive”. În interiorul său, va crea un folder pentru copie de rezervă și un folder pentru sincronizare.

Clientul nu are un centru de control așa cum fac clienții celorlalte servicii, dar are o pictogramă a tăvii de sistem pe care o puteți utiliza pentru a seta preferințe, a deschide folderele de rezervă și de sincronizare, a lansa clientul web și altele.

elefant-drive-backup-tragere

Puteți face backup și sincroniza fișierele folosind câteva metode, dar cea mai simplă este prin sistemul de operare. Trebuie doar să trageți și să fixați fișierele în folderele pe care ElephantDrive le creează și să așteptați finalizarea încărcării. Dacă trebuie să faceți o copie de rezervă a unui folder, puteți să faceți clic dreapta pe el și să selectați „backup acest folder” din meniul ElephantDrive.

elefant-drive-ul web-client

De asemenea, puteți face backup de pe telefon sau browser. Clientul web este ușor de utilizat, dar se simte oarecum datat și nebun.

Când vă conectați la contul dvs., veți vedea o listă a dispozitivelor dvs., cu butoanele de acțiune și o bară de căutare în partea de sus. Butoanele vă permit să descărcați, să redenumiți, să ștergeți și să efectuați alte acțiuni în dosarele și fișierele dvs. Funcția de căutare este rapidă, dar poate căuta doar prin dosarele actuale. Puteți încărca fișiere în cloud prin intermediul clientului web, dar nu există niciun drag and drop.

elefant-drive-mobil

Aplicația mobilă poate face backup pentru fotografii și contacte de pe telefon, dar asta este totul. Puteți seta backup-ul să fie difuzat zilnic sau lunar. Dacă nu doriți o copie de rezervă automată, puteți trece la modul manual. Aplicația mobilă vă permite, de asemenea, să accesați fotografii, fișiere audio și fișiere video stocate online.

ElephantDrive este simplu de utilizat atunci când nu trebuie să schimbați nimic, dar nu este atât de plăcut când trebuie să schimbați setările de rezervă. Aceasta implică accesarea meniului „acțiuni” din bara de activități, navigarea la backup-ul dorit, selectarea acestuia și apăsarea butonului „editați backup”. Nu este dificil, dar se simte stângace și plictisit.

Am prefera să vedem un centru de control care arată starea copiei de rezervă, împreună cu alte opțiuni, într-o manieră mai convenabilă. Acestea fiind spuse, unii ar putea prefera abordarea „subțire” a ElephantDrive.

Backup de fișiere & Restaurare

Modul principal de a crea copii de rezervă este cel pe care aplicația vi-l arată în timpul instalării. Aceasta implică glisarea și plasarea fișierelor în cele două dosare pe care le creează clientul de pe unitatea principală.

Există un folder pentru backup și un folder pentru sincronizare, dar rezultatul final va fi același. Puteți face foldere de rezervă din sistemul dvs. de fișiere efectuând operațiunea cu clic dreapta pe care am discutat-o ​​în secțiunea anterioară.

elefant-drive-folder

În timpul încărcării, folderele arată un simbol de transfer albastru pe măsură ce se încarcă și o bifă verde la final. Nu aveți mai multe informații despre ceea ce se întâmplă decât dacă nu deschideți fereastra activității. ElephantDrive poate face backup tipurilor de fișiere comune, împreună cu unele rare.

elefant-drive-edit-backup

Modificarea setărilor de rezervă nu este simplă. Trebuie să utilizați pictograma barei de activități pentru a gestiona preferințele, inclusiv editarea copiilor de rezervă. Din preferințele de rezervă, puteți seta excluderi pentru copiile de rezervă. Ele pot fi foldere, tipuri, fișiere specifice mai mari decât o limită setată sau mai vechi decât o dată specifică.

De asemenea, puteți regla cât de des se execută copii de rezervă. Clientul vă permite să le programați zilnic, săptămânal, lunar sau continuu. Vă recomandăm să folosiți o copie de rezervă continuă. Dacă îl utilizați, nu va trebui să vă faceți griji dacă ați făcut o copie de rezervă pentru că face o copie de siguranță a fișierelor noi și modifică automat fișierele existente.

elefant-drive-restore-folder

Din păcate, nu puteți restaura fișierele folosind clientul desktop. În schimb, trebuie să utilizați clientul web. Există două opțiuni pentru a restabili fișierele cu acesta. Primul este să descărcați un dosar sau un fișier, iar al doilea este să restaurați un folder. Pentru a face aceasta din urmă, trebuie să localizați folderul pe care doriți să-l restaurați, faceți clic dreapta pe el și selectați „restaurare dosar”.

elefant-drive-Restore-folder-settings

Veți vedea o fereastră care vă cere să introduceți informații și să configurați setările. Puteți alege dispozitivul în care doriți să restaurați, să introduceți o cale de restaurare, să alegeți când să executați lucrarea, să suprascrieți sau să salvați fișierele existente și să includeți sau să excludeți fișiere arhivate.

elefant-drive-restore-post-activitate

După ce creați un loc de muncă, clientul desktop va începe și va începe să lucreze la acesta. Nu am văzut notificări despre acest proces. Mai degrabă, a trebuit să deschidem fereastra activității. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma tăvii sistemului, apoi treceți peste „acțiuni” și selectați „activitate”. Locul de muncă a durat ceva timp să înceapă pentru noi, dar dosarul a ajuns acolo unde trebuia.

Cealaltă abordare necesită să găsiți un fișier sau folder pe care doriți să îl restaurați, faceți clic dreapta pe acesta și selectați „descărcați”. În continuare, va începe startul ElephantDrive Transfer Manager și vă va cere să alegeți unde doriți să vă salvați datele. După ce faceți asta, descărcarea va începe.

Ambele abordări sunt obositoare și complicate în comparație cu modul în care alte soluții gestionează restaurările. Preferăm o caracteristică de restaurare cu un singur clic pe care o puteți modifica dacă este necesar.

Viteză

Copiile de rezervă inițiale pot dura mult timp, în funcție de cantitatea de date pe care doriți să o faceți.

Viteza dvs. de încărcare se va baza pe cât de departe sunteți de centrele de date ale ElephantDrive, care se află în S.U.A., furnizorul dvs. de servicii de internet și cât de rapid gestionează ElefantDrive criptarea și deduplicarea datelor dvs..

Pentru a testa viteza de încărcare și descărcare, folosim un folder cu zip de 1 GB. Pentru această recenzie, am folosit o conexiune WiFi din Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de 6 megabits pe secundă și o viteză de descărcare de 100 Mbps.

Prima încercare: A doua încercare: Media:
Timp de încărcare:00:25:2000:25:1600:25:18
Timpul de descărcare:00:04:5300:04:4700:04:50

După cum puteți vedea din tabel, încărcarea a avut în medie 25 de minute și 18 secunde. Este aproape 21 de minute. Majoritatea serviciilor necesită aproximativ o oră pentru a încărca un folder de 1 GB, deci acesta este un rezultat excelent.

Nu se poate spune același lucru pentru timpul de descărcare, deoarece în teorie ar trebui să fie puțin peste un minut, un pic mai mult când ne prezentăm în procesele generale. A lua aproape cinci minute este un rezultat slab. ElephantDrive nu are un algoritm de transfer la nivel de bloc pentru a accelera transferul fișierelor deja încărcate, trimițând doar porțiunile modificate.

Securitate

ElephantDrive criptează fișierele înainte de a părăsi dispozitivul folosind criptarea AES de 256 biți. În timpul transferului, protocolul SSL pe 128 de biți îi protejează împotriva atacurilor omului în mijloc.

elefant-drive-criptare

Puteți regla criptarea în funcție de nevoile dvs. În mod implicit, criptarea este din partea serverului, ceea ce înseamnă că ElephantDrive generează și administrează automat o cheie pentru dvs. ElephantDrive vă va decripta fișierele atunci când le descărcați, astfel încât nu va trebui să vă ocupați cu furnizarea unei chei.

Dacă alegeți să vă gestionați cheia, vă veți bucura de avantajele oferite de criptarea end-to-end, ceea ce înseamnă că angajații ElephantDrive nu vă vor putea accesa datele. Înseamnă, de asemenea, dacă uitați parola, ElephantDrive nu o va putea reseta pentru dvs. Obțineți unul dintre cei mai buni manageri de parole pentru a vă asigura că nu vă veți uita parola.

A treia opțiune este să nu aveți nicio criptare pentru a accelera backup-urile. Cu toate acestea, nu recomandăm acest lucru, având în vedere numărul de amenințări online pentru securitatea dvs..

Criptarea nu va fi de folos atunci când cineva încearcă să vă fure datele de autentificare. O va face autentificarea cu doi factori, dar ElephantDrive nu o are. Ce poți face pentru a-ți proteja contul este să creezi o parolă puternică.

ElephantDrive deține datele dvs. în centrele de date întărite la care numai personalul autorizat poate avea acces. Instalațiile controlează temperatura, au putere redundantă, conectivitate și protecție împotriva inundațiilor și a incendiilor. În plus, folosesc cuști blocate pentru a proteja serverele.

Proiectarea sistemului de securitate este transparentă pentru a permite experților independenți de securitate să-l examineze și să ofere feedback despre vulnerabilități. Puteți citi mai multe despre asta și alte caracteristici de securitate pe care le folosește ElephantDrive pe această pagină.

intimitate

Am decis să verificăm politica de confidențialitate a ElephantDrive, deoarece clauzele suspecte v-ar putea afecta confidențialitatea, chiar dacă aveți criptare privată.

Acestea fiind spuse, am constatat că ElephantDrive respectă UE-SUA. și elvețian-U.S. cadre de protecție a vieții private. Cadrele gestionează colectarea, utilizarea și păstrarea informațiilor personale transferate din Uniunea Europeană și Elveția în S.U.A..

Când vă creați contul, ElephantDrive combină informațiile pe care le-ați furnizat cu informațiile de la terți pentru a crea un profil. Cu toate acestea, pentru unele servicii, puteți renunța la asta.

Informațiile includ numele, adresa și adresa dvs. de e-mail. De asemenea, stochează informațiile cardului dvs. de credit într-o formă criptată. Deși este criptat, acest lucru este încă îngrijorător.

Când vine vorba de accesarea datelor dvs., lucrurile nu sunt atât de clare. Politica de confidențialitate spune că ElephantDrive nu va accesa datele dvs. fără permisiunea dvs., dar există o excepție. Această parte a politicii scrie:

„ElephantDrive nu va monitoriza, edita sau dezvălui nicio informație cu privire la datele dvs. de la Vault fără permisiunea dvs., cu excepția cazului în care respectă această Politică și Termenii noștri de serviciu. ElephantDrive vă poate accesa contul, inclusiv Vault Data, pentru a răspunde solicitărilor clienților sau în cursul auditului, cercetării și analizelor, pentru a menține, proteja și îmbunătăți serviciile noastre. “

Serviciul vă poate accesa datele și nu este suficient de clar în această privință în politica de confidențialitate.

Pentru a înrăutăți, ElephantDrive are sediul în S.U.A. și se pare că nu ar avea probleme cu gestionarea informațiilor către Agenția Națională de Securitate din SUA. Compania stabilește ce trebuie trecut prin utilizarea următoarei metode:

„Avem credința de bună credință că accesul, utilizarea, conservarea sau divulgarea acestor informații este rezonabil necesară pentru (a) satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală aplicabilă, (b) să aplice Termenii și condițiile aplicabile, inclusiv investigația (potențiale încălcări ale acestora), (c) detectează, prevină sau abordează altfel fraude, probleme de securitate sau tehnice sau (d) protejează împotriva vătămării iminente a drepturilor, proprietății sau siguranței ElephantDrive, a utilizatorilor săi sau a publicului, după cum este necesar sau permis de către lege.”

La fel ca în majoritatea serviciilor, ElephantDrive are clauze în politica sa de confidențialitate cu privire la distribuirea informațiilor dvs. cu terțe părți în afara aplicării legii. Împărtășește informații personale cu terțe părți numai dacă are acordul dvs. și face acest lucru numai cu filiale, companii afiliate sau alte companii de încredere sau persoane pentru prelucrarea informațiilor personale în numele său.

Când ElephantDrive transferă informațiile, se va asigura că aceste date pot fi procesate doar în scopuri specifice și că terța parte va oferi același nivel de protecție ca ElephantDrive și o va notifica dacă nu poate face acest lucru.

În plus, ElephantDrive respectă Regulamentul general privind protecția datelor. GDPR este o lege care ajută la protejarea informațiilor personale ale cetățenilor UE. Puteți afla mai multe despre asta în ghidul nostru GDPR.

Politica de confidențialitate nu se ocupă de confidențialitatea dvs. în cel mai bun mod posibil. Pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt în siguranță, vă recomandăm să gestionați cheia dvs. privată, ceea ce vă va oferi o protecție fără cunoștințe zero.

A sustine

elefant-drive-suport

Tipurile de asistență pe care le primiți depind de tipul de cont pe care îl aveți. Planul Acasă are un chat programat, dar trebuie să aveți biletul escaladat pentru a-l iniția. Planul de afaceri adaugă asistență telefonică programată, în timp ce planul personalizat vă oferă asistență prioritară. Toate planurile, inclusiv cea gratuită, au acces la cererile de e-mail și la centrul de ajutor.

Puteți căuta în centrul de ajutor un răspuns la problema dvs. sau îl puteți selecta din secțiunea FAQ. Există multe răspunsuri și sunt clare și ușor de urmărit. Cei care explică cum să faci ceva au și capturi de ecran care să te ajute. Cu toate acestea, un forum pentru utilizatori ar ajuta la probleme mai puțin frecvente. Videoclipurile ar fi, de asemenea, binevenite.

Asistența prin e-mail nu funcționează 24/7, dar puteți trimite o solicitare oricând. Am făcut și am primit un răspuns în mai puțin de o zi, ceea ce este rapid.

Verdictul

ElephantDrive are multe avantaje, dar are și dezavantaje grave. Serviciul funcționează excelent dacă doriți să faceți backup pentru mai multe calculatoare și alte dispozitive, inclusiv unități externe, NAS și servere. Totuși, experiența utilizatorului are mare nevoie de o reelaborare, deoarece nu se potrivește cu cele mai bune servicii de pe piață. Acest lucru este valabil și pentru modelul de prețuri.

După crearea copiei de rezervă, puteți utiliza serviciul pentru sincronizarea și partajarea fișierelor, permițându-vă să imulați unele dintre funcțiile mai comune serviciilor de stocare în cloud. Fiind un serviciu de rezervă, nu este de mirare că ElephanDrive nu va potrivi serviciile în cea mai bună comparație a noastră de stocare în cloud.

Ce părere aveți despre ElephantDrive? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map