Revizuirea Degoo 2020

Degoo Review

Degoo promite 100 GB spațiu gratuit de rezervă online, dar lipsește practic toate celelalte aspecte. Cu excepția aplicațiilor sale mobile, care sunt destul de bune.


Cele mai bune recenzii de backup online

Suntem atât de ușor atrași prin stocare gratuită ca următoarea persoană, aici, pe Cloudwards.net, așa că am decis să îl introducem pe Degoo prin procesul nostru obișnuit de revizuire: pentru a vedea dacă se menține competiția.

Degoo se facturează ca o copie de rezervă cloud, nu ca stocare cloud, serviciu. Dacă nu sunteți neclare cu privire la diferență, iată o informație despre acest subiect. Dar, pe scurt, înseamnă că Degoo nu este orientat către productivitatea muncii precum Dropbox sau Sync.com sunt.

Deci nu există aplicații integrate sau sincronizarea fișierelor, iar opțiunile de partajare a fișierelor sunt limitate și ele. Problema cu Degoo care funcționează în spațiul de rezervă cloud este că, în aceste scopuri, 100 GB nu vă ajunge departe.

Majoritatea utilizatorilor au nevoie de mai mult decât atât, pentru a proteja în mod adecvat conținutul hard disk-ului lor, așa că șansele sunt că veți ajunge să plătiți Degoo pentru un abonament. Și de aici lucrurile încep să se destrame cu acest serviciu. Degoo percepe 9,99 USD pe lună pentru 2 TB de spațiu cloud.

Dar puteți obține stocare nelimitată de la servicii precum CrashPlan și Backblaze, pentru jumătate din această sumă. Cealaltă problemă cu Degoo este că, în principiu, este la fel de tare ca un serviciu de backup.

Nu are nicio opțiune de planificare și nu acceptă o copie de rezervă continuă. În plus, acesta nu procesează eficient fișierele, în comparație cu servicii mai avansate. În plus, securitatea este în regulă, dar nu este grozavă, iar serviciul pentru clienți este la fel de subțire.

Dacă sunteți serios în ceea ce privește protejarea unui hard disk și nu vă gândiți să cheltuiți 5 dolari pe lună, puteți face mult mai bine, începeți să vedeți programul nostru de backup pentru cel mai bun cloud din 2017, pentru câteva idei. Toate cele spuse, ne mândrim că găsim utilitatea din orice instrument și suntem fericiți să raportăm, Degoo are o latură strălucitoare.

Este unul dintre puținele instrumente de backup cloud cu mai multe platforme cu backup mobil disponibil. Dacă sunteți în căutarea unui mod ieftin de a face backup pentru conținut multimedia mobil, 100 GB ar trebui să vă descurce bine. În plus, aplicația mobilă a serviciului oferă cea mai bună interfață, de departe.  

Citiți mai departe pentru detaliile murdare.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Degoo

Caracteristici

Degoo vine cu suficiente funcții pentru a copia dispozitivele oamenilor de rezervă.

Caracteristică: Descriere:
1. Faceți clic pe orice folderSelectați orice folder de pe computer pentru a face backup
2. Aplicații desktopClienți disponibili pentru Windows și Mac OS
3. Aplicații mobileClienți disponibili pentru Android, iOS și Amazon Kindle
4. Copie de rezervă automatăCopiile de rezervă se execută automat la fiecare 24 de ore
5. Copii de rezervă incrementaleDoar fișierele care s-au schimbat sunt reprocesate pentru backup
6. Mod TurboAccelerează backup în detrimentul resurselor de sistem
7. Securitate de criptareCriptare pe server pe 256 biți
8. Securitate transport-strat (TLS)Fișierele care călătoresc către și dinspre nor sunt protejate cu tuneluri TLS sigure

Dincolo de avantajele menționate mai sus, am găsit destul de mult lipsă în analiza noastră. De exemplu, Degoo nu permite utilizatorilor să planifice backup-uri sau să activeze copie de rezervă continuă, precum alte servicii.

În timp ce puteți iniția o copie de rezervă oricând, Degoo rulează copii de rezervă automat la fiecare 24 de ore. Preferăm mai mult control în ce zile și la ce oră se execută copiile de rezervă.

De asemenea, în timp ce Degoo utilizează transferuri de fișiere incrementale, acesta nu utilizează un sistem la nivel de bloc. Cu o arhitectură la nivel de bloc, doar părțile din fișierele modificate sunt protejate. Toate celelalte rămân la fel.

Acest sistem ajută la accelerarea procesului de rezervă și îl împiedică să elimine resursele unui sistem. Cealaltă problemă principală cu Degoo este că utilizatorii nu pot iniția încărcări de fișiere sau accesați conținutul lor direct printr-un browser.

Ceea ce ridică anumite probleme de flexibilitate și securitate pentru noi, deoarece înseamnă că va trebui să instalați aplicația desktop pentru a prelua conținut, dacă vă aflați pe computerul altcuiva.

Prețuri

Majoritatea utilizatorilor Degoo s-au înscris probabil la 100 GB de spațiu de rezervă gratuit, în plus, utilizatorii pot obține spațiu de stocare suplimentar, dând un prieten. Ai 3 GB pe prieten, placat la limita de 500 GB.

Există, de asemenea, o opțiune de a „împrumuta” resursele procesorului Degoo nefolosite, pentru 10 GB spațiu suplimentar. Degoo folosește această putere suplimentară a procesorului pentru:

 • Monedele digitale mine
 • Predice tiparele meteorologice
 • Ajutor în calcule științifice

Este modul în care câștigă bani din utilizatorii gratuit. Odată ce acei utilizatori liberi vor începe să rămână fără spațiu, Degoo Premium îi va ridica la 2 TB de spațiu de rezervă.

Vă puteți înscrie lunar pentru 9,99 USD sau puteți beneficia de o reducere de 20% plătind un an în avans. Sau vă puteți înscrie cu cinci ani în avans pentru o reducere de 60%. Sau, dacă vrei să înnebuni, primești o reducere de 90% înregistrându-te doar pentru 100 de ani!

Vă recomandăm să respectați opțiunile lunare sau anuale, având în vedere ritmul în care tehnologiile se schimbă și companiile dispar.

Sincer, însă, după ce ai început să te gândești să plătești pentru backup online, ești mai bine să privești dincolo de Degoo. Alte companii oferă o valoare mai mare a costurilor și servicii mai bune. Un avantaj pe care Degoo îl are peste aproape orice alt serviciu de backup (altul decât IDrive și SpiderOak) este posibilitatea de a face backup pentru mai multe dispozitive cu un singur abonament.

Deci, dacă aveți mai puțin de 2 TB la backup și 3-4 computere, Degoo ar putea avea mai mult sens decât alte opțiuni. Cu toate acestea, înainte de a lua această decizie, vă recomandăm să înțelegeți limitările semnificative ale acestui serviciu, atunci când vine vorba de caracteristici și experiența utilizatorului.   

Experiență desktop

Majoritatea operațiunilor de rezervă de bază de pe Degoo vor fi rulate din aplicația desktop. După instalare, vrăjitorul vă va parcurge pașii timpurii, începând cu o selecție de dosare pentru a stoca online.

Puteți adăuga mai multe dosare la procesul de rezervă făcând clic pe ele. O casetă de selectare de lângă numele fișierelor ar fi ușurat procesul, dar nu este mare lucru

.  

După ce fișierele au fost selectate, Degoo va rula o copie de rezervă inițială. Programul vă ține la curent cu cât de departe sunt lucrurile, cu o bară de stare și un ceas înapoi.

Dacă găsiți că Degoo rulează prea încet, faceți clic pe „ajutor” din partea de jos a interfeței pentru a oferi câteva opțiuni suplimentare.

Acestea includ modurile „turbo” și „economisire de energie”. Amplasarea și comutarea acestor opțiuni sunt cam confuze. Am preferat să le vedem localizate într-un meniu „setări”, care ar fi mai intuitiv. Pentru a porni turbo-ul, apoi opri din nou, trebuie să deschideți, să închideți și să redeschideți panoul „ajutor” – convenabil, corect?

Nu există nicio modalitate simplă de a o activa / dezactiva. Această perspectivă se referă mai ales la faptul că, cu modul turbo oprit (care este implicit), Degoo rulează prea încet pentru a fi un instrument de backup viabil.

Asigurați-vă că citiți secțiunea „Performanță” pentru mai multe detalii despre această problemă. Designul stângace plagiează și Degoo în alte zone, de exemplu, serviciul nu are un program de rezervă, spre deosebire de majoritatea celorlalte instrumente de backup online.

Cu Degoo, backup-urile rulează pur și simplu la fiecare 24 de ore.

Dacă nu doriți să așteptați, faceți clic pe săgeata din partea de jos pentru a rula imediat o copie de rezervă. Uneori a trebuit să facem clic pe el de două sau de trei ori pentru a-l face să funcționeze, ceea ce este confuz, deoarece nu este clar faptul că apăsând săgeata inițiază o copie de rezervă imediată.   

Pentru a recupera fișierele, faceți clic pe fila de mijloc a interfeței, numită „descărcați fișierele dvs.”. Apoi, faceți clic pe butonul „începeți recuperarea nouă”.

Se va deschide o fereastră de browser care vă permite să căutați prin dosarele stocate de pe Degoo. Găsiți ceea ce doriți (pe baza structurii fișierului dvs.) și înainte de a atinge „începe recuperarea”, verificați locația de descărcare listată în partea de jos a ferestrei.

Faceți clic pe „Modificați” dacă doriți să desemnați o altă locație.

Fila finală din aplicația desktop Degoo este „Preferințe”.

Unde, veți găsi un indicator care arată cantitatea de stocare obișnuită, plus opțiuni pentru:

 • Obțineți mai mult spațiu împărțind puterea procesorului neutilizată
 • Păstrați fișierele în Degoo după ce le-ați șters de pe un hard disk

Există, de asemenea, o opțiune de a deconecta calculatoarele de la Degoo, ceea ce va șterge tot conținutul pe care l-ați făcut backup pe computerul (PC-urile) acum neconectat.  

Experiență browser

Experiența browserului Degoo nu se măsoară la alte servicii de rezervă, deoarece nu există nicio modalitate de a accesa conținutul memorat. Cu servicii precum IDrive și CrashPlan, dacă hard disk-ul unui computer nu reușește și ai nevoie de un fișier rapid, mergi online pe alt computer și obține-l.

Cu Degoo, trebuie să descărcați mai întâi clientul desktop. Un act care prezintă un risc de securitate, dacă utilizați dispozitivul altcuiva pentru a accesa conținutul dvs., în plus, este nevoie de timp.

Abilitățile online ale Degoo sunt limitate la activități precum verificarea cantității de stocare pe care ați folosit-o, invitând prietenii să vă înscrieți, să schimbați o parolă și să actualizați conturile. Există, de asemenea, o opțiune de a trimite fișiere altor persoane, care nu sunt legate direct de fișierele de rezervă. Funcționează mai mult ca un serviciu de transfer de fișiere, similar cu WeTransfer.

Experiență mobilă

Degoo are aplicații mobile pentru:

 • Android
 • iOS
 • Amazon Kindle

Iată un lucru clar, imediat ce am început să testăm experiența mobilă pe Samsung Galaxy Note 5 (care nu este combustibil): experiența mobilă este de departe cel mai convingător motiv pentru a utiliza Degoo.

Majoritatea soluțiilor majore de rezervă oferă acces la conținutul memorat dintr-o aplicație mobilă, dar nu mulți permit utilizatorilor să facă backup pentru datele mobile în sine. Cu Degoo, puteți face backup în mod automat fotografii, documente, videoclipuri și muzică, plus puteți alege orice alt fișier de rezervă.

Există, de asemenea, o opțiune de „optimizare” a fotografiei, în care toate imaginile dvs. sunt încărcate automat pe Degoo și reduse pentru a se potrivi cu un ecran de telefon.

Puteți accesa în continuare fotografiile cu dimensiuni complete pe Degoo, deoarece imaginile stocate pe telefon sunt versiuni doar mai mici. Închiderea butonului „meniu” din partea stânga sus a aplicației vă va permite să verificați starea de rezervă, să accesați fișierele, să faceți modificări de rezervă și să efectuați alte sarcini

Există, de asemenea, un buton în partea de sus a aplicației, desemnat „trimiteți fișiere”.

Ca și în cazul aplicației browserului „trimite fișiere”, puteți trimite orice fișier prin telefon. Nu vă limitați la cele stocate într-o copie de rezervă. Puteți accesa și trimite fișiere copiate de rezervă pe un computer.

Când selectați un fișier de trimis, Degoo creează un link URL și îl copiază în clipboard. Puteți copia linkul într-un text sau adăugați-l prin intermediul rețelelor de socializare. Degoo va permite utilizatorului să aleagă cu ce aplicații să trimită fișierele în mod automat, ceea ce poate fi aproape orice: WhatsApp, Gmail, Slack, etc. Totuși, aplicația mobilă nu justifică 9,99 dolari pentru 2 TB de spațiu, dar, în general, experiența este destul de fluid.

100 GB de spațiu gratuit (plus opțiuni de spațiu bonus) pe care le obțineți, fac din Degoo o modalitate drăguță, ieftină de a face backup și de a partaja conținut mobil, dacă spațiul gratuit care vine cu Google Drive sau iCloud nu mai este suficient.

Performanța vitezei (Turbo Mode: ON)

Ca majoritatea oamenilor, ne impacientam cand asteptam finalizarea sarcinilor pe calculator. Deci, de fiecare dată când Cloudwards.net testează o soluție de stocare sau backup cloud, efectuăm câteva teste de viteză.

În acest caz, am transferat un director de test comprimat de 250 MB, format din mai multe tipuri de fișiere diferite. Acest folder este același pe care l-am folosit pentru experimente similare cu alte servicii cloud.

Am efectuat testul printr-o conexiune Wi-Fi într-o locație chiar în afara Bostonului, MA. Vitezele de descărcare și încărcare la momentul testului au fost de 40Mbps, respectiv 12Mbps.

Dacă decideți să încercați Degoo, notați acest lucru.

În mod implicit, Degoo are modul „turbo” dezactivat. Dacă este oprit, fișierele se vor încărca în ritmul melcului de 300 Kbit / s. Sub această viteză, a fost nevoie de 1,5 ore pentru a încărca folderul nostru de test! Porniți modul „turbo” și este nevoie de patru minute pentru a încărca un fișier sau un folder de 250 MB.

Diferența de viteză este atât de uluitoare încât nu are sens să ai chiar turbo ca o caracteristică care poate fi dezactivată în primul rând! Degoo susține că menținerea turbo ajută la eliberarea resurselor sistemului, dar nu am observat nicio problemă cu care este activat.

Singurul motiv pentru care putem crede că turbo-ul este dezactivat în mod implicit este faptul că Degoo ar prefera să reducă la minimum resursele pe care un CPU le dedică copiilor de rezervă, astfel încât să poată folosi procesorul dvs. pentru minarea monedei digitale (presupunând că ați optat pentru această opțiune pentru alte zece gigabyte gratuite de stocare).

Odată ce turbo-ul este activ, Degoo depășește majoritatea serviciilor de backup în cloud pe care le-am analizat, cel puțin atunci când vine vorba de viteza inițială de încărcare..

Serviciu: Încărcare:
Backblaze10:50
CrashPlan06:30
Eu conduc08:40

Cu toate acestea, când vine vorba de actualizarea fișierelor pe care le-ați încărcat deja, aceleași servicii aruncă peste Degoo în ceea ce privește viteza. De ce? Ei bine, se datorează faptului că Degoo nu utilizează procesarea datelor la nivel de bloc în arhitectura lor. Prelucrarea la nivel de bloc înseamnă că doar părțile unui fișier modificat sunt recuperate din nou, în loc să recopere întregul fișier.

Deci, este mult mai rapid. Am încercat să confirmăm absența transferurilor la nivel de bloc cu Degoo, dar nu am putut primi un răspuns (mai multe despre această problemă în continuare).

Este prea rău, deoarece adăugarea procesării la nivel de bloc ar economisi resursele sistemului, în timp ce transferurile de date se vor deplasa de-a lungul – ceea ce Degoo ar putea apoi să îndrepte către activitățile lor miniere (dacă este ceva care sunteți capabil să faceți).

Securitate

Multe persoane trec cu vederea securitatea atunci când aleg un serviciu de backup cloud. Totuși, la Cloudwards.net, lipim confidențialitatea în partea de sus a listei de verificare. Degoo are sediul în Suedia, care pune la dispoziția vieții private datele din afara guvernului Statelor Unite.

Notă: Desigur, dacă sunteți în S.U.A., activitățile dvs. de date ar putea fi monitorizate în continuare, inclusiv acum de către ISP-uri. Acum este momentul să luăm în serios serviciile VPN.

Degoo încorporează mai multe centre de date pentru a se asigura că conținutul este întotdeauna disponibil. Aceste centre de date sunt „întărite”, ceea ce înseamnă că sunt protejate

 • Eșec hard disk
 • Dezastre naturale
 • Încercări de jaf
 • Hoții de date digitale

Serviciul criptează datele în timp ce sunt în tranzit între dispozitiv și centrul de date, cu tuneluri SSL / TLS. Odată ce informațiile ajung la centrul de date, acestea sunt criptate pe server cu criptare AES de 256 biți.

Acest nivel de criptare este cel mai standard pentru serviciile cloud și nu a fost niciodată încălcat (încă). Degoo securizează, de asemenea, parole în sistemul lor cu PBKDF2, un algoritm de întindere a cheilor și HMAC512, un cod de autentificare a mesajelor cu cheie.  

Acest lucru este bine și bine, dar dorim ca Degoo să ofere și criptare privată end-to-end, de asemenea. Cunoscută și sub denumirea de criptare cu cunoștințe zero, această abordare a securității înseamnă că un serviciu nu vă stochează deloc parola și cheia de criptare..

Cunoștința zero, recunoscută înseamnă, de asemenea, că uitarea parolei cheie este aceeași cu sărutarea datelor la revedere pentru totdeauna. Dar acest lucru nu poate fi rezolvat de un bun administrator de parole. Pentru utilizatorii care preferă un nivel mai înalt de criptare, IDrive, CrashPlan și Backblaze, toate oferă criptare cu cunoștințe zero..

Pe o notă finală legată de securitate, Degoo nu oferă autentificare în doi factori; un mijloc de a proteja un cont cu o cerință suplimentară de verificare la introducerea de credințe pentru utilizatori (de obicei, sub forma unui mesaj text sau a unui cod de e-mail).

Această supraveghere îl face pe Degoo mai susceptibil la atacuri cu forțe brute. 

Relații Clienți

Un suport bun este esențial atunci când stocați conținut sensibil la timp și este, de asemenea, singurul loc în care multe instrumente cloud se încadrează, bine, Degoo se încadrează chiar în prăpastie cu această tendință. Portalul lor de asistență oferă o serie de articole utile care pot fi căutate, deși cea mai mare parte a conținutului este destul de subțire în detalii, cu siguranță am văzut mai rău.

Iată principala problemă: dacă nu găsiți ceea ce căutați, Degoo are o singură opțiune de contact: e-mailul. Nu sunt disponibile asistență telefonică sau opțiuni de chat live.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Degoo nu răspunde la e-mailuri. Am pus câteva întrebări de testare, pentru a le testa timpul de răspuns și acuratețea informațiilor. Apoi am așteptat cu răbdare, apoi cu mai puțin răbdare.

Am așteptat deja o săptămână și încă nu am răspuns!

În momentul publicării, încă nu am primit niciun răspuns la e-mailurile noastre inițiale și de urmărire, dar dacă aceasta se schimbă vreodată, vă vom anunța.

Acordat, s-ar putea să auziți de la nepoții noștri pe această temă (poate că planul de 100 de ani are sens până la urmă).

Gânduri finale

Este bine să îi oferiți lui Degoo o scuturare corectă pe un smartphone, deoarece nu numai că 100 GB (sau mai mulți) de spațiu de rezervă gratuit sunt foarte bineveniți la telefon, experiența mobilă a lui Degoo pare a fi singurul lucru pe care îl oferă. De când browser-ul său, și experiențele desktop sunt mai puțin decât stelare.

De asemenea, Degoo nu este la fel de rentabil ca și opțiunile mai moderne de backup pentru cloud. Pe deasupra, aplicația sa de desktop rară, designul complex, experiența de browser aproape inexistentă și suportul care nu răspunde ne-au lăsat să clatine din cap. Este greu să nu ne întrebăm dacă Degoo este atât de dornic să folosească puterea procesorului dvs. neutilizată pentru a câștiga bani, încât le-a fost scos din ochi să dezvolte un produs de rezervă bun.

Acestea fiind spuse, câteva dintre serviciile noastre preferate de backup nu oferă nicio copie de rezervă pentru date mobile. Așadar, dacă sunteți un client al acestor servicii și aveți nevoie de backup pentru smartphone care nu va sparge banca, Degoo merită să aruncați o privire.

100 GB vor fi destui pentru majoritatea și nu vă vor costa niciun ban. Așadar, noi ne ocupăm de Degoo. Ne-ar plăcea să-i auzim pe ai tăi în secțiunea de comentarii de mai jos și mulțumim pentru citit!  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map