Revizuire CloudAlly – Aduceți propriul dvs. spațiu de stocare – actualizat 2020

Recenzie CloudAlly

CloudAlly a scos o carte din cartea CloudBerry Backup și oferă un serviciu de rezervă unde furnizați stocarea. Cu toate acestea, este mai scump decât inspirația sa și are unele probleme de interfață. Citiți recenzia noastră completă CloudAlly pentru detalii.


Cele mai bune recenzii de backup online

CloudAlly este o companie de backup cloud, bazată pe Israel. Cu toate acestea, este diferit de majoritatea serviciilor din cel mai bun sistem de backup online, deoarece face o copie de siguranță a datelor care sunt deja în cloud. Furnizorii de servicii Cloud au redundanță și copii de rezervă încorporate pentru recuperarea lor în caz de dezastru, dar cu CloudAlly, puteți crea un alt strat de protecție pentru datele dvs. de rezervă.

Majoritatea furnizorilor de servicii cloud păstrează fișierele șterse într-un folder „coș de gunoi”, dar nu le pot recupera odată ce le ștergeți de acolo. Pentru a evita acest lucru, puteți utiliza CloudAlly pentru a face backup și a restaura fișierele pe care le păstrați cu alte servicii cloud.

CloudAlly se integrează cu mai multe servicii populare de cloud business și are o securitate și confidențialitate puternică, ceea ce este extrem de important, având în vedere că veți face backup pentru cele mai importante fișiere de afaceri..

Acestea fiind spuse, schema sa de preț pentru copierea de rezervă a datelor de la serviciile de stocare în cloud este costisitoare dacă trebuie să faceți o copie de rezervă a multor date. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, va trebui doar să vă salvați datele critice, ceea ce nu ar trebui să necesite mult spațiu de rezervă. Baza de cunoștințe a CloudAlly poate ajuta la rezolvarea problemelor comune, iar echipa sa de asistență tehnică este disponibilă 24/7.

CloudAlly este, de asemenea, ușor de utilizat, dar limitat la un client web. Operațiunile de backup și restaurare sunt simple și rapide. Dacă sunteți curioși cu privire la acest serviciu, rămâneți cu noi, pentru că vă vom spune detaliile din această recenzie CloudAlly.

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Backup-ul clasic în cloud ajută la protejarea datelor de pe computerele personale și de pe unitățile externe. După ce fișierele dvs. sunt în cloud, puteți fi sigur că blocarea hard disk-ului sau glitches-urile software nu vă vor face să le pierdeți.

nor-aliat-servicii

CloudAlly este o bestie diferită în comparație cu astfel de servicii. Nu poate face backup pentru computer sau alt hardware. În schimb, vă ajută să vă protejați fișierele care sunt deja în servicii de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive sau Box. Primele trei sunt nume de gospodărie. Dacă nu ați auzit de al patrulea rând, citiți recenzia noastră pentru a afla mai multe despre ea.

Dacă nu știți diferența dintre stocarea în cloud și backup, citiți explicația noastră.

Pe lângă Google Drive, CloudAlly poate face backup Gmail, contactele dvs., Calendarul Google, Site-urile Google, Sarcini Google și mai multe domenii din G Suite Google. În mod similar, îl puteți utiliza pentru a face copii de rezervă pentru fișierele Office 365 Grupuri, Microsoft Exchange și Microsoft OneNote. OneNote este una dintre cele mai bune aplicații de luat note. Citiți despre asta în recenzia noastră OneNote.

Backup pentru Microsoft SharePoint Online, inclusiv site-uri, documente și biblioteci, este de asemenea disponibil. În plus, puteți face backup email-uri IMAP și Salesforce Production și mediile Sandbox, inclusiv documente, atașamente, feeduri de chat și obiecte standard și personalizate.

Dacă aveți nevoie pentru a face bazele de date de rezervă, puteți face acest lucru pentru bazele de date Amazon DynamoDB și Amazon SimpleDB.

CloudAlly oferă, de asemenea, backup și retenție nelimitată a arhivelor zilnice. Dacă doriți să salvați o copie de rezervă pe o mașină locală, puteți descărca o arhivă .zip a acesteia. În plus, CloudAlly nu șterge niciodată fișierele dvs., astfel încât să le puteți recupera întotdeauna.

Copiile de rezervă noi nu le suprasolicită pe cele vechi, astfel încât să puteți prelua versiunile anterioare ale copiilor de rezervă. Așa funcționează versiunea de fișiere cu alte servicii de backup cloud. Puteți găsi mai multe articole despre backup-ul cloud și funcțiile sale în biblioteca noastră de backup online.

Prezentare generală a caracteristicilor CloudAlly

Prețuri

CloudAlly are o schemă de prețuri simplă care constă în planuri care pot face backup la diverse servicii și baze de date online.

Toate planurile includ stocarea nelimitată furnizată de Amazon S3. Dacă nu vă cunoștiți, citiți recenzia noastră Amazon S3. Toate planurile CloudAlly au, de asemenea, criptare AES de 256 biți. Vom vorbi mai mult despre asta în secțiunea „securitate”.

Primul plan vă permite să faceți backup pentru G Suite Google și Microsoft Office Office 365 Exchange pentru 3 dolari pe utilizator pe lună. Dacă plătiți anul în avans, prețul scade la 30 USD pentru fiecare utilizator.

Următorul plan vă poate face backup copiilor de pe serviciile de stocare în cloud pentru 2 USD pe utilizator pe lună. Planul este flexibil, deoarece costă pe 5 GB, astfel încât să puteți utiliza cât mai mult sau cât de puțin aveți nevoie. Un abonament de un an scade prețul la 20 USD pe utilizator pe lună pentru 5 GB. Nu este prea mult, să spun cel mai puțin, iar o copie de rezervă de doar 100 GB vă va costa 40 de dolari pe lună.

Dacă aveți nevoie de mult spațiu la un tarif mai ieftin, citiți cel mai bun program de backup online nelimitat.

Planul IMAP vă permite să faceți backup pentru e-mailul IMAP pentru 3 USD pe utilizator pe lună sau 30 USD pe utilizator pe an. Planul Salesforce costă la fel și vă permite să faceți o copie de rezervă pentru Producția, datele și fișierele aferente.

Ultimele două planuri vă pot face backup bazele de date SimpleDB și DynamoDB pentru 12 $, respectiv 15 USD pe lună. Nu există niciun plan gratuit, dar toate planurile au o probă gratuită de 15 zile care vă permite să testați serviciul înainte de a vă abona.

Ușurință în utilizare

CloudAlly nu are un client desktop. În schimb, totul se face prin intermediul clientului web. Este clar și simplu de utilizat. Meniul din stânga vă permite să navigați la copiile de rezervă, pagina de recuperare, facturarea dvs., activitatea contului, setările și asistența. Comutarea între pagini este rapidă.

nor-aliat-web-client

În colțul din dreapta sus, puteți accesa setările contului și vă puteți deconecta. Pagina „copii de siguranță” este locul în care veți ateriza când vă conectați și vă permite să configurați rapid copia de rezervă. Vom vorbi mai mult despre asta în următoarea secțiune.

Abordarea CloudAlly, în care gestionați mai multe copii de rezervă dintr-o singură locație, este similară cu cea a CloudBerry Backup. Acestea fiind spuse, CloudBerry Backup folosește o aplicație desktop, care gestionează mai multe spații de stocare cloud deservite pentru fișierele de rezervă de pe computer și dispozitive. În acest fel, este opusul CloudAlly. Dacă doriți acest lucru, citiți recenzia noastră de backup pentru Cloudload pentru a afla mai multe.

Adăugarea unei aplicații pentru smartphone-uri ar fi binevenită, deoarece atunci puteți verifica starea copiilor de rezervă din cloud sau puteți iniția una din mers.

Backup de fișiere & Restaurare

nor-aliat-crea-backup-start

Tot ce trebuie să faceți pentru a crea o copie de rezervă pentru fișierele dvs. este să vă conectați la contul dvs. CloudAlly și să selectați un serviciu pe care doriți să îl faceți backup din pagina de început..

nor-aliat-AUTHENTICATE-dropbox

În continuare, trebuie să oferiți serviciului CloudAlly acel serviciu. Faceți acest lucru introducând datele de acreditare, utilizând un jeton OAuth sau deschizând o fereastră nouă care vă permite să vă conectați la serviciul respectiv. Metodele disponibile depind de service. Am ales Dropbox Business și am introdus datele de acreditare în pagina care s-a deschis atunci când am dat clic pe butonul „autentificare”.

nor-aliat-nou-backup opțiuni

După aceea, veți vedea opțiunile pe care le puteți modifica. Puteți alege să porniți automat o copie de rezervă atunci când este adăugat un utilizator nou, ceea ce face mai ușor dacă aveți multe dintre ele. Acestea fiind spuse, puteți porni backup-uri individuale făcând clic pe pictograma de redare de lângă o copie de rezervă din panoul „cont”.

CloudAlly rulează automat backup la 2 a.m. UTC, dar îl puteți schimba din secțiunea din partea de jos. Backup-ul este configurat să funcționeze în fiecare zi, dar îl puteți rula în fiecare a treia zi sau o dată în fiecare săptămână.

Configurarea copiei de rezervă este ușoară și rapidă. Nu trebuie să faceți legătura cu setările dacă nu doriți.

Dacă doriți să inițiați procesul de restaurare, trebuie să faceți clic pe „recuperare” din meniul din stânga. După ce veți face acest lucru, veți vedea o pagină care listează conturile dvs. active. Puteți căuta activități create sau crea unul făcând clic pe panoul „cont”.

nor-aliat-restore-start

Am ales contul nostru Dropbox Business, iar pagina următoare ne-a arătat o listă de copii pe care le putem restaura. Totuși, singura copie de rezervă disponibilă a fost cea pe care am rulat-o manual, așa că am dat clic pe pictograma săgeată dreapta de lângă ea.

nor-aliat-restore-selecție alegere

Următoarea fereastră vă permite să restaurați datele prin instantaneu sau un fișier specific. O instantaneu vă permite să restaurați întreaga copie de rezervă dintr-un interval de date setat. Am ales o instantanee pornind de la backup-ul nostru inițial și am făcut clic pe butonul „continuare” pentru a continua procesul.

nor-aliat-restore-list

Puteți alege elementele pe care doriți să le restaurați din pagina următoare. Pentru noi, conține o singură instantanee. După ce selectați instantaneul, îl puteți restaura la serviciul de stocare sau îl puteți descărca. Opțiunea de descărcare vă permite să exportați fișierele dvs. în format .zip în Amazon S3, Microsoft Azure Blob, Box sau Dropbox.

nor-aliat-restore-descărcare

Nu este dificil să restaurați fișierele, dar este nevoie de mulți pași. Am prefera să avem o opțiune de a restabili totul cu un singur clic sau două sau trei. Aceasta ar fi mai rapidă decât procedura actuală.

Viteză

Backup-urile inițiale pot dura mult timp. Cât timp durează depinde de cât de multe date trebuie protejate, dar spre deosebire de alte servicii de backup cloud, nu contează cât de aproape sunteți de un serviciu care vă deține datele. Mai degrabă, este important cât de aproape de serverele CloudAlly sunt de serverele serviciului tău. În acest caz, am testat CloudAlly cu Dropbox Business.

Dropbox Business se află pe lista noastră cu cei mai buni furnizori de sincronizare și distribuire a fișierelor pentru întreprinderi, așa că, dacă acest lucru vă intrigă, citiți recenzia noastră despre Dropbox Business.

Pentru a vedea cât de rapide sunt operațiunile de backup și restaurare ale CloudAlly, am efectuat teste de transfer și descărcare folosind un folder cu zip de 1 GB. Am folosit o conexiune Ethernet din Belgrad, Serbia, cu o viteză de descărcare de 95,88 megabit pe secundă. Teoretic, la această viteză, descărcarea noastră ar trebui să dureze aproximativ un minut și 30 de secunde.

CloudAlly nu este ușor de comparat cu alte servicii de rezervă, deoarece nu încarcă fișiere de pe computer, ci le transferă de la un serviciu cloud partener. Acestea fiind spuse, a fost nevoie de o medie de un minut și 20 de secunde pentru a transfera spațiul nostru de lucru al echipei partajate Dropbox Business, care conținea folderul nostru de test de 1 GB. Acesta este un rezultat excelent.

Operația de restaurare este o chestiune diferită, deoarece îi putem compara timpul cu timpul teoretic pe care îl așteptăm. La un timp mediu de șapte minute și 15 secunde CloudAlly nu a fost nici măcar aproape de minut și 30 de secunde ar trebui să dureze. Acest lucru este lent în comparație cu alte servicii, care durează aproximativ două minute.

Prima încercare: A doua încercare: Media:
Timp de transfer:00:01:1800:01:2200:01:20
Timpul de descărcare:00:07:0000:07:3000:07:15

Securitate

CloudAlly stochează datele în stocarea Amazon S3 și le criptează folosind criptarea AES-256 biți. Protocolul SSL protejează și criptează datele în tranzit. Cheile de criptare sunt unice pentru fiecare client și sunt stocate în siguranță. În plus, utilizarea unui folder unic Amazon S3 pentru fiecare client asigură izolarea datelor.

Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a accesa direct datele de rezervă ale clienților. Acesta poate fi accesat numai folosind platforma CloudAlly. În plus, numai administratorul de date poate gestiona backup-urile CloudAlly. Personalul CloudAlly nu poate accesa datele clienților și doar un număr limitat de membri ai echipei „trebuie să știe” au acces la cheile de producție pentru a putea rezolva problemele..

Centrele de date ale CloudAlly sunt securizate, întărite și includ cele mai recente corecții de securitate. În plus, CloudAlly este certificat ISO 27001, care este un standard recunoscut internațional pentru gestionarea securității informațiilor. CloudAlly este, de asemenea, compatibil cu HIPAA.

Nu este necesar să stocați datele de autentificare ale utilizatorilor CloudAlly în sistemul CloudAlly, deoarece utilizează standardul OAuth al industriei pentru acces bazat pe permisiuni. OAuth oferă numai informațiile de bază necesare pentru CloudAlly, astfel încât să poată face ceea ce trebuie să facă. Puteți revoca OAuth în orice moment sau stoca acreditările și le puteți cripta cu criptarea AES-256 biți.

În plus, puteți activa autentificarea în doi factori pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate pentru contul dvs..

intimitate

CloudAlly face o treabă bună în securizarea fișierelor și în limitarea accesului angajaților la acestea. Cu toate acestea, am intrat în politica de confidențialitate pentru a verifica clauze de confidențialitate suspecte.

La fel ca multe servicii, CloudAlly vă cere să creați un cont care să conțină informații personale, cum ar fi numele și prenumele și e-mailul. Folosește aceste informații pentru a-ți îmbunătăți serviciile, a te contacta, a te autentifica și a-ți oferi acces la serviciile sale.

Acesta poate transfera informațiile dvs. personale în cadrul CloudAlly sau către furnizori terți de servicii, dar numai pentru a vă oferi servicii. În plus, informațiile personale pot fi transferate în alte țări.

Filialele și afiliații pot primi, de asemenea, informații personale și non-personale pentru a le prelucra pentru CloudAlly. CloudAlly impune ca aceste părți să proceseze datele în conformitate cu politica sa de confidențialitate.

De asemenea, CloudAlly poate dezvălui informațiile dvs. personale sau orice alte informații pe care le-ați trimis pentru a respecta legile, pentru a preveni problemele de securitate sau pentru a proteja oamenii de vătămări.

Criptarea privată nu este disponibilă, dar doar un număr limitat de angajați au acces la mediul de producție care deține informațiile utilizatorilor. În plus, reprezentantul CloudAlly ne-a informat că toate lucrările asupra mediului de producție sunt înregistrate și revizuite.

Protocolul de securitate CloudAlly

Atunci când o operațiune de rezervă sau restaurare are nevoie de atenție din cauza unei probleme legate de fișier, echipa CloudAlly trebuie să examineze mai întâi necesitatea de a accesa fișierul, apoi să obțină permisiunea proprietarului de date pentru a-l accesa. Este o practică bună și face ca lipsa cunoașterii zero să fie suportabilă.

CloudAlly păstrează datele dvs. de rezervă atât timp cât vă mențineți abonamentul. Dacă vă anulați abonamentul, CloudAlly vă va șterge arhivele în două săptămâni. Dacă dezactivați backup-ul unui utilizator individual, aceste date vor fi șterse într-o zi.

Puteți stoca datele dvs. pe Amazon în centre de date din SUA, Canada, Europa sau Australia. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care doresc să evite proiectul PRISM al unchiului Sam și legile de confidențialitate, cum ar fi actul CLOUD.

CloudAlly respectă, de asemenea, Regulamentul general privind protecția datelor, care este legea puternică a Europei privind confidențialitatea datelor online. Puteți afla mai multe despre asta în ghidul nostru GDPR.

Tot ce este tarif standard pentru serviciile cloud. Nu există clauze îndoielnice care vă pot deteriora confidențialitatea aici.

A sustine

CloudAlly are o echipă de asistență tehnică care operează non-stop. Cu toate acestea, înainte de a le contacta, puteți parcurge baza de cunoștințe pentru o soluție la problema dvs..

nor-aliat-knowledgebase

Este separat în diferite subiecte de ajutor, dar dacă nu găsiți un răspuns navigând prin ele, puteți utiliza bara de căutare. Articolele sunt ușor de urmărit și au capturi de ecran pentru a ușura completarea soluțiilor. În plus, există o secțiune cu videoclipuri care vă ajută să rezolvați probleme comune.

Dacă baza de cunoștințe nu vă ajută, puteți trimite un e-mail cu întrebarea dvs. Am primit și am primit un răspuns în termen de 10 ore, care nu este la fel de rapid ca unele servicii, dar este totuși rapid. Cei care au o problemă urgentă pot apela direct la asistență. Liniile de telefon din SUA, Marea Britanie și Australia sunt disponibile.

Verdictul

CloudAlly este un serviciu specific. Este posibil sau nu să aveți nevoie de acesta, în funcție de câtă încredere vă acordați în furnizorul dvs. de stocare sau backup. Este posibil să nu doriți să vă păstrați ouăle într-un coș, caz în care este o soluție bună. Puteți să-l conectați la serviciul pe care doriți să îl faceți copie de rezervă și să-l lăsați să facă lucrurile sale fără prea multe date de la dvs..

Dacă trebuie să reglați ceva, nu va trebui să apelați la ajutor, deoarece serviciul este ușor de utilizat. De asemenea, este securizat datorită protocoalelor de criptare, funcțiilor care vă asigură datele de acreditare și centrelor de date întărite. CloudAlly are mare grijă și de confidențialitatea ta.

Cu toate acestea, nu există niciun client mobil care să îl pună la dispoziție în timp ce vă aflați departe de computer. Prețurile CloudAlly nu sunt ieftine dacă doriți să faceți backup pentru o mulțime de fișiere, dar sunt în regulă dacă vă limitați backup-ul la cele mai importante.

Ce părere aveți despre CloudAlly? Este ceva de care aveți nevoie sau aveți încredere în mecanismul de recuperare în caz de dezastru pe care îl utilizează serviciul dvs. cloud? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me