Revista de backup online SOS – actualizată în 2020

Revizuire SOS Online Backup

Deși SOS Online Backup face o treabă bună în general, schema sa de prețuri ar trebui să le ofere cumpărătorilor o pauză. Alte probleme sunt securitatea slabă, lipsa unei interfețe a browserului și alte lucruri despre care puteți citi totul în această revizuire completă de backup online SOS.


Cele mai bune recenzii de backup online

SOS Online Backup a fost lansat în 2001. În 2012, compania și-a schimbat numele în Infrascale, dar principalul său produs de rezervă cloud a păstrat numele vechi. Prețurile SOS Online Backup nu pot concura cu unele dintre serviciile despre care vorbim în recenziile noastre de backup online, dar asta nu înseamnă că nu obține note pozitive.

Aceasta include caracteristici precum suportul de rezervă NAS și mobil, criptarea privată, arhivarea adevărată și versiunea nelimitată. Acestea fiind spuse, îi lipsesc funcții importante, cum ar fi accesul browserului la fișiere, backup-ul continuu și autentificarea cu doi factori, ceea ce ne oferă sentimente mixte.

Dacă doriți să faceți backup pentru dispozitivele de afaceri, puteți utiliza versiunea de birou a SOS Online Backup, dar rețineți că aceasta suferă și de un preț care va atrage doar cei care nu se gândesc să sângereze bani în plus.

În această recenzie SOS Online Backup, vă vom oferi detaliile despre bine și rău, așa că rămâneți la noi dacă doriți să aflați mai multe despre servicii. Acestea fiind spuse, dacă credeți că avantajele sale își depășesc avantajele, ar trebui să consultați cea mai bună comparație a copiilor de rezervă online pentru alternative.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Backup Online SOS

Caracteristici

SOS Online Backup oferă backup pentru dispozitivele și smartphone-urile. A fi capabil să faceți backup pentru smartphone-uri este plăcut, deoarece multe servicii concurente de backup sunt concepute doar pentru backup-ul computerului. Cu o copie de rezervă în joc, puteți fi sigur că fișierele dvs. sunt în siguranță împotriva pierderilor cauzate de prăbușirile de pe hard disk sau de alte probleme de software.

Puteți face backup pentru dispozitive mobile nelimitate, dar un singur abonament vă limitează la doar cinci computere. Acest lucru este suficient pentru majoritatea utilizatorilor casnici, dar IDrive vă oferă opțiunea de a face backup la telefoane și computere nelimitate la un preț mai bun. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră IDrive.

SOS Online Backup poate, de asemenea, face backup pentru unități externe nelimitate și chiar dispozitive NAS. Dacă aveți nevoie de alte opțiuni pentru acestea din urmă, consultați cea mai bună copie de rezervă online pentru prezentarea NAS.

SOS Online Backup nu vă restricționează copiile de rezervă în funcție de dimensiunea, tipul sau numărul de fișiere, ceea ce este standard pentru majoritatea copiilor de rezervă online..

Copia de rezervă continuă este de asemenea o bază, dar, în mod surprinzător, nu este furnizată de SOS Online Backup.

Singurul lucru pe care îl puteți face este să planificați backup-uri pentru a rula ore, zilnic sau săptămânal. Vom vorbi mai mult despre asta când vorbim despre procesul de backup și recuperare într-o secțiune ulterioară.

-backup-SOS încărcare-limită

O altă ratare este că nu puteți accelera viteza de încărcare sau descărcare, care este o opțiune oferită în mod obișnuit și de instrumentele moderne de rezervă. Există o opțiune de a stabili o limită de încărcare zilnică, dar nu este la fel de utilă, având în vedere că operațiunile de backup vă pot împiedica conexiunea la internet și vă pot împiedica să faceți alte lucrări.

Arhivare și versiune de backup online SOS

SOS Online Backup vă permite să folosiți arhivarea adevărată, ceea ce înseamnă că atunci când ștergeți fișierele de pe computer, acestea nu vor fi șterse automat din cloud. Există, de asemenea, o opțiune pentru criptarea privată, ceea ce înseamnă că vă puteți păstra cheia de criptare, astfel încât nimeni, dar nu vă puteți citi fișierele.

SOS Online Backup oferă, de asemenea, o versiune nelimitată de fișiere, dar care poate ocupa mai mult spațiu de rezervă. Acestea fiind spuse, deoarece copiile de rezervă funcționează la nivel de bloc, ceea ce înseamnă că sunt salvate doar părți schimbate ale fișierelor, versiunea nu ar trebui să folosească prea mult spațiul de rezervă.

Nu există nicio opțiune de a utiliza o copie de rezervă cu imagini în oglindă cu SOS Online Backup pentru acasă. Pentru aceasta trebuie să folosiți versiunea de business a instrumentului. Dacă aveți nevoie de funcții de imagistică și de clonare, citiți cel mai bun articol de copiere de rezervă bazat pe imagine și software de clonare pentru alternative.

O ratare majoră este faptul că SOS Online Backup nu vă permite să utilizați interfața web pentru a accesa fișierele pe care le-ați făcut backup, ceea ce este ciudat, să spunem cel puțin.

SOS Online Backup este un amestec de caracteristici bune și rele. Consultați biblioteca noastră de backup online dacă aveți nevoie de mai multe informații despre funcțiile de rezervă.

Prezentare generală a caracteristicilor de backup online SOS

Logo SOS Backup onlinewww.sosonlinebackup.com

Începe de la 375 USD lunar pentru 50 de planuri GBAll

Backup

Backup Scheduler

Backup continuu

Backup incremental

Backup pe bază de imagine

Backup de unitate externă

Backup NAS

Backup server

Backup hibrid

Backup pentru dispozitive mobile

Backup nelimitat

Dispozitive nelimitate

Speed ​​Throttling

Copiere fișier la nivel de bloc

Copiere de rezervă multitreaded

Restabili

Serviciu de recuperare prin curier

Acces browser

Acces la aplicații mobile

versionare

Ștergere fișier păstrare

Securitate

Criptare privată

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit
SSL

Protocolul de criptare
AES 256 biți

Autentificare cu doi factori

Centre de date întărite

Setări server proxy

Conform HIPPA

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Distribuire a unui fisier

Sincronizare dispozitiv

Încercare gratuită
15

Prețuri

SOS Online Backup For Home are mai multe niveluri, începând cu nivelul de 50 GB pentru 4,99 USD pe lună. Este plăcut să alegi din mai multe niveluri de abonament, spre deosebire de majoritatea serviciilor de rezervă.

În afară de aceasta, schema de prețuri SOS Online Backup nu câștigă premii. Este mult mai scump decât cele oferite de concurenți. Nu veți putea face multe cu doar 50 GB, iar alte soluții vă oferă mult mai mult spațiu de rezervă pentru costuri similare. De exemplu, Backblaze oferă backup nelimitat pentru 6 dolari pe lună. Dacă vi se pare o ofertă bună, citiți recenzia noastră de Backblaze.

Celelalte planuri nu ajută prea mult, deoarece prețurile lor nu sunt mai bune. Planul de 100 GB este de 7,99 USD pe lună, dar oferă doar 100 GB spațiu de rezervă. Pentru 7 dolari pe lună, BigMIND Home vă permite să vă bucurați de 500 GB, pe care le puteți utiliza pentru a face backup la mai multe calculatoare și dispozitive mobile, precum și unități externe nelimitate. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră BigMIND Home.

Într-o altă modalitate similară, planul Premium 1TB al Acronis True Image este de 8,33 USD pe lună, în timp ce 150 GB de la SOS Online Backup este de 9,99 USD pe lună. Dacă Acronis True Image sună atrăgător, citiți mai multe despre asta în recenzia noastră Acronis True Image 2018.

Tarifarea nu este singura categorie importantă, dar este relevantă. Cu prețul său ridicat, SOS Online Backup nu oferă o valoare suficientă pentru a justifica achiziționarea acesteia prin multe soluții care au prețuri mai competitive..

Acestea fiind spuse, dacă găsiți SOS Online Backup interesant, puteți încerca încercarea gratuită de 30 de zile pentru a vă satisface curiozitatea.

Ușurință în utilizare

-backup-SOS conectare

Pentru a începe utilizarea SOS Online Backup pe computerul de acasă, trebuie să descărcați și să instalați clientul desktop pentru sistemul dvs. de operare. Funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Citiți cel mai bun backup online pentru articolul Linux pentru idei în acel departament.

Instalarea durează aproximativ un minut. După ce ați terminat, trebuie să vă conectați furnizând datele de acreditare pe care le-ați creat la înregistrarea contului.

-backup-SOS pe desktop-client

După ce vă conectați, clientul vă va solicita să alegeți între continuarea ca un cont obișnuit sau trecerea la criptarea gestionată, numită „ultrasafe standard” sau criptare personală, numită „ultrasafe max.” Vom vorbi despre cele mai detaliate în secțiunea de securitate.

După aceea, contul dvs. va fi gata și puteți începe să faceți backup pentru fișierele dvs. Interfața desktop este minimă, clară și ușor de utilizat. Este și pe partea atractivă. Abia în frâu, va scana unitatea de disc pentru a face recomandări pentru crearea unui plan de rezervă. Fereastra principală are un link care te duce către portalul web.

-backup-SOS web-client

După ce vă conectați, clientul web vă va afișa tabloul de bord, care vă afișează statisticile de rezervă, cum ar fi spațiul total utilizat și notificările. Clientul este simplu și ușor de utilizat. Veți folosi bara de navigare din partea de sus pentru a vă deplasa între pagini. Pentru a accesa meniul contului, trebuie să faceți clic pe caseta cu e-mailul dvs. înregistrat, care se află deasupra meniului principal.

Clientul are, de asemenea, puncte de vedere pentru monitorizarea proceselor și generarea de rapoarte. Vă vor permite să consultați jurnalele și istoricul copiilor de rezervă. Puteți să le exportați în Excel, care este o atingere frumoasă. Majoritatea utilizatorilor casnici nu au nevoie de aceste funcții, dar sunt un avantaj interesant pentru a deține concurența.

-backup-SOS web-cont-cleanup

O altă caracteristică utilă a clientului web este capacitatea de a curăța spațiul de rezervă prin setarea politicilor de păstrare și versiune. Puteți accesa portalul de asistență SOS Online Backup și localiza dispozitivul.

Clientul web are multe funcții, dar îi lipsește posibilitatea de a accesa fișierele pe care le-ați stocat în cloud. Această omisiune este surprinzătoare, deoarece majoritatea soluțiilor de rezervă vă permit acest lucru. Cu SOS Online Backup, singura modalitate de a face acest lucru este din aplicația desktop sau un dispozitiv mobil.

SOS mobile-home-

Aplicația mobilă SOS Online Backup oferă funcțiile la care ne așteptăm de la clienții mobili ai soluțiilor de rezervă. Meniul ecranului de pornire al aplicației mobile vă permite să accesați stocarea în cloud, să vedeți ce ați descărcat, să parcurgeți fișierele preferate și să creați un plan de backup pentru mobil.

-mobil-SOS de backup

La fel ca multe soluții, clientul mobil SOS Online Backup vă solicită să selectați tipurile de fișiere pe care doriți să le faceți backup. După ce ați făcut, puteți rula backup-ul imediat sau îl puteți programa. Planificarea vă permite să alegeți în ce zile ale săptămânii și la ce oră se va executa copia de rezervă.

Aplicația are un rating de 3,8 stele și puțin peste 10 000 de descărcări pentru Android. Există multe recenzii în care utilizatorii se plâng de erori. Atribuim numărul de descărcări serviciului fiind scump. Este disponibil pentru Android și iOS.

SOS Online Backup oferă o experiență bună a utilizatorului, dar lipsesc caracteristici convenabile, cum ar fi accesarea fișierelor din browserul dvs. Acest lucru face ca experiența utilizatorului să fie limitată, dar este încă decentă și ușor de utilizat.

Backup de fișiere & Restaurare

Trebuie să spuneți SOS Online Backup ce fișiere doriți să faceți backup pentru a putea începe procesul de backup. Clientul desktop vă ajută să faceți acest lucru scanând automat fișierele pe care le poate face backup. Puteți lansa scanarea făcând clic pe pictograma cheie pentru a configura backup-ul.

După ce scanarea se termină, veți vedea fișierele pe care le-a găsit și cât spațiu de rezervă va trebui să le faceți copie de rezervă. Butonul „avansat” vă permite să editați scanarea pentru a exclude fișierele în funcție de dimensiune sau tip sau puteți selecta anumite fișiere. Puteți exclude folderele doar alegându-le. Există, de asemenea, o opțiune de a include tipuri de fișiere personalizate.

Puteți sări peste procesul de scanare dacă știți deja ce fișiere doriți să faceți o copie de rezervă, dar a durat doar aproximativ 30 de secunde pentru a fi completate pentru noi. Timpul dvs. poate fi diferit în funcție de cantitatea de date pe care o aveți. Indiferent, apasă „următorul” pentru a continua configurarea planului de rezervă.

-backup-sos selecție

Următorul pas vă solicită să etichetați manual conținutul pentru backup. Puteți face acest lucru la nivel de dosar sau fișier. Rezultatele scanării sunt în roșu și sunt preselectate.

Este posibil să aveți mult mai multe fișiere de rezervă decât aveți spațiu de rezervă pentru care trebuie să creșteți spațiul sau să excludeți unele dintre fișierele incluse automat. Acest lucru este similar cu serviciile concurente, precum Carbonite.

Diferența este însă că Carbonite este un serviciu nelimitat și selectează în mod implicit cele mai comune tipuri de fișiere. De asemenea, este mai ieftin decât Backup Online SOS, așa că, dacă asta vă pare o ofertă bună, citiți recenzia noastră despre Carbonite pentru a afla mai multe despre ea.

După ce ați terminat, faceți clic pe „Următorul”. Aceasta va afișa următoarea fereastră, care vă permite să configurați setările, dar majoritatea pot fi configurate ulterior.

Planificarea de backup online SOS

-backup-SOS opțiuni

Trebuie să decideți programul cu care vor fi executate copiile de rezervă. Trebuie să faceți acest lucru pentru că nu vă puteți baza pe o copie de rezervă continuă, care vă va proteja fișierele așa cum au fost editate.

În schimb, Backup Online SOS implicit în programul zilnic. Puteți seta să funcționeze în fiecare oră dacă doriți, dar cel mai mic interval este de doar o oră, ceea ce înseamnă că o copie de rezervă continuă nu este o opțiune. Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici și una dintre cele mai multe soluții, așa că SOS Online Backup nu o are este un defect major. Este un motiv bun pentru a lua în considerare alte opțiuni.

Dacă doriți, puteți activa backup-urile manuale prin debifarea opțiunii „copie de rezervă chiar și fără intervenția utilizatorului”.

Înainte de începerea procesului de rezervă, puteți alege, de asemenea, să faceți backup atât în ​​cloud cât și într-un folder local, care poate fi o unitate externă. Aceasta este o soluție de rezervă hibridă, care vă permite să profitați de avantajele spațiului de stocare în cloud și local. De asemenea, vă ajută să implementați regula de rezervă 3-2-1.

De asemenea, puteți regla politica de păstrare pentru fișierele care au fost șterse de pe computer. Opțiunea este dezactivată implicit, ceea ce înseamnă că SOS Online Backup oferă o arhivare adevărată. Este util dacă doriți să ștergeți spațiu pe computer, dar nu primiți spațiu de rezervă nelimitat, așa că probabil veți dori să setați clientul să elimine fișierele șterse din cloud după 30 de zile.

După ce ați configurat-o, faceți clic pe „Următorul” pentru a începe copia de rezervă. Va apărea o nouă fereastră și vă va arăta progresul copiei de rezervă, dar dacă îl închideți, SOS Online Backup va continua să funcționeze în fundal.

Clientul vă informează despre viteza de încărcare a fișierelor dvs., dar nu afișează nicio altă informație utilă, cum ar fi durata de rezervă a dvs. Vedeți următoarea categorie, „viteză”, pentru a afla cât timp a durat procesul nostru de rezervă.

Restaurarea fișierelor de rezervă online SOS

-backup-SOS start-restabili

Pentru a restaura fișiere, trebuie să faceți clic pe butonul „vizualizare / restaurare”. Clientul vă permite să răsfoiți fișierele stocate în cloud sau să utilizați o bară de căutare pentru a le găsi rapid dacă le cunoașteți numele. Vă permite, de asemenea, să filtrați fișierele după dimensiune și data de rezervă.

-backup-SOS restabili-fereastră

Puteți restaura fișierele în locația lor originală sau una nouă. Dacă ați activat criptarea personală, trebuie să introduceți parola pentru a finaliza restaurarea.

-backup-SOS restabili-locație

După cum am spus, puteți restaura doar fișierele de pe desktop și aplicațiile mobile. Acesta este un dezavantaj serios pentru SOS Online Backup, deoarece accesul browserului la fișiere este o caracteristică majoră a majorității instrumentelor de backup online.

Viteză

Copiile de rezervă inițiale pot dura destul de mult dacă aveți la dispoziție sute de gigabyte la copie de rezervă. Timpul necesar va depinde și de cât de bună este conexiunea dvs. și de cât de aproape sunteți de un server. Cu cât ești mai aproape cu atât mai rapid va fi viteza ta.

Este posibil să nu vă aflați prea departe de un centru de date, deoarece SOS Online Backup are 16 distribuitori în întreaga lume. Țările care le dețin sunt S.U.A., Canada, Australia, Marea Britanie, Australia și Africa de Sud.

Pentru a vedea cum se compară SOS Online Backup cu alte soluții de rezervă, am efectuat mai multe teste de rezervă și recuperare folosind un folder cu zip de 1 GB. Ne-am efectuat testele folosind o conexiune WiFi din Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de 10 megabits pe secundă și o viteză de descărcare de 31 Mbps.

Cu aceste viteze, fișierul nostru ar trebui să dureze aproximativ 14 minute pentru a încărca și puțin peste patru minute pentru a descărca fără procesele aeriene, cum ar fi deduplicarea, criptarea sau decriptarea. Rezultatele testelor noastre nu s-au apropiat de acestea, chiar dacă am dezactivat procesul de criptare.

Prima încercare: A doua încercare: Media:
Timp de încărcare00:34:1600:34:3200:34:24
Timp de încărcare00:08:0100:08:3000:08:16

SOS Online Backup a durat 34 de minute și 24 de secunde în medie pentru a încărca fișierul nostru. Serviciile de backup online necesită adesea aproape o oră pentru a încărca o gigabyte, așa că orice altceva este mai bun decât media.

Rezultatele descărcării sunt comparabile. A fost nevoie de SOS Online Backup opt minute și 16 secunde pentru a descărca fișierul nostru. Acesta este de două ori mai mult decât trebuie. Dacă aveți nevoie de un serviciu cu viteze rapide și consistente, ar trebui să încercați Acronis True Image.

Vitezele de descărcare sunt ciudate, având în vedere că SOS Online Backup a făcut rapid o copie de rezervă a folderului nostru de teste și are servere din întreaga lume. Cel puțin folosește un algoritm de copiere a fișierelor la nivel de bloc, care ajută la transferul fișierelor care au fost deja încărcate transferând doar porțiuni modificate.

SOS Online Backup nu vă permite viteze de accelerare, ceea ce este o caracteristică utilă dacă procesele de backup sau restaurare încordează computerul. De asemenea, nu oferă un serviciu de recuperare sau recuperare prin curier pentru utilizatorii de acasă, cum ar fi IDrive. Serviciile de curierat vă ajută atunci când trebuie să restaurați cantități uriașe de date.

Securitate

În mod implicit, Backup Online SOS nu vă criptează fișierele. Acestea fiind spuse, puteți adăuga criptare AES pe 256 biți, pe care vă recomandăm să o faceți.

-criptare SOS

Puteți lăsa SOS Online Backup să genereze și să păstreze cheia de criptare pentru dvs. sau să o gestionați singuri. Dacă faceți aceasta din urmă, veți avea o criptare privată, de la capăt la capăt, cunoscută și sub denumirea de criptare cu cunoștințe zero. Se asigură că numai dvs. vă puteți citi fișierele.

Dacă doriți să vă controlați cheia de criptare, trebuie să o activați înainte de a începe să faceți copii de siguranță. Nu o puteți schimba mai târziu, ceea ce este normal pentru serviciile care oferă criptare privată.

Criptarea privată este mai sigură, dar SOS Online Backup nu va putea să vă resetați parola dacă o uitați. Asigurați-vă că o scrieți undeva sau folosiți unul dintre cei mai buni manageri de parole pentru a-l depozita.

Protocolul SSL / TLS protejează fișierele în tranzit împotriva atacurilor omului în mijloc, ceea ce este comun printre serviciile de backup online.

În centrele de date, fișierele sunt stocate pe servere. SOS Online Backup utilizează configurații avansate RAID pentru redundanță și monitorizare în timp real a rețelei. Securitatea centrului de date include personal de supraveghere 24 de ore și video, acces la ecusoane, sisteme de mediu controlate la temperatură, construcție cu acțiune seismică și sisteme de alimentare redundante.

Cel mai mare defect de securitate este lipsa autentificării în doi factori, care vă va ajuta să vă asigurați acreditările.

intimitate

Din start, politica de confidențialitate ne informează că SOS Online Backup respectă UE-SUA. și elvețian-U.S. cadre de protecție a vieții private. Cadrele ajută la gestionarea colectării, utilizării și stocării informațiilor personale pe care le transferați din UE și Elveția în S.U.A..

Infrascale deține SOS Online Backup, deci politica sa de confidențialitate este găzduită pe site-ul web Infrascale. Deși SOS Online Backup vă permite să activați criptarea privată, politica de confidențialitate este încă importantă în ceea ce privește informațiile personale ale utilizatorului.

Ce colectează SOS Online Backup

Infrascale colectează informațiile standard pe care le colectează majoritatea serviciilor de backup online. Se reduce la două categorii de informații despre utilizator. În primul rând, datele prelucrate de hardware-ul și aplicațiile sale în scopuri de rezervă, arhivare sau reîncărcare.

În al doilea rând, Infrascale colectează date ale utilizatorilor referitoare la conturile clienților și managementul acestora, cum ar fi informații despre reprezentanți și contacte la organizațiile sale de clienți, inclusiv numele lor, adresele, numerele de telefon, adresele de e-mail, titlurile postului și numele angajatorului lor.

Infrascale colectează, de asemenea, informații despre cardul de plată pentru procesarea plăților pentru produsele și serviciile sale. Compania generează metadate și date de sistem în legătură cu furnizarea serviciilor sale.

Infrascale colectează informațiile personale pe care le oferiți atunci când utilizați site-ul web SOS Online Backup pentru a comunica cu reprezentanții, pentru a trimite un bilet de asistență sau pentru a utiliza funcția de chat.

Utilizarea informațiilor personale

Infrascale prelucrează informațiile utilizatorilor colectate de serviciile sale pentru a oferi servicii de backup, arhivare și reîncărcare failover utilizatorilor. În plus, folosește informații legate de cont pentru a furniza servicii de piață, pentru a stabili relații, pentru a obține plata serviciilor, pentru a oferi asistență și pentru a comunica altfel cu clienții.

Infrascale folosește de asemenea metadate și alte sisteme de date pentru a-și rula serviciile și a le furniza clienților. Acesta păstrează numai informațiile dvs. personale atât timp cât este permis de lege.

Acestea fiind spuse, Infrascale poate dezvălui informațiile utilizatorilor și datele încărcate angajaților, agenților, reprezentanților, consilierilor, afiliaților și contractorilor independenți. Politica de confidențialitate spune că este în legătură cu serviciile lor pentru sau în numele clienților Infrascale, dar asta înseamnă că cineva ar putea accesa datele dvs. decât dacă activați criptarea privată.

De asemenea, poate împărtăși datele cu furnizorii de servicii care o ajută în operațiuni comerciale, vânzări și marketing, tehnologie informațională sau servicii profesionale. De asemenea, acesta poate partaja datele cu agențiile de aplicare a legii, dacă sunt solicitate.

Infrascale poate utiliza Amazon Web Services, Google Cloud sau alți furnizori de platforme cloud pentru a găzdui soluțiile sale cloud și pentru a colecta și întreține datele utilizatorilor încărcate pe servicii..

Din această cauză, Infrascale încheie acorduri cu terții care găzduiesc aceste date. Aceste acorduri impun terților să respecte confidențialitatea datelor, să le utilizeze numai în scopul furnizării de servicii la Infrascale, să nu le dezvăluie fără autorizație și să respecte practicile de confidențialitate rezumate în politica de confidențialitate.

Drepturile tale

Serviciile Infrascale vă permit să accesați și să actualizați datele pe care le-ați încărcat. Puteți vedea, actualiza, adăuga și corecta datele pe care le-ați încărcat la serviciile Infrascale sau la propriile soluții cloud publice sau private.

Puteți revizui informațiile despre dvs. stocate în bazele de date ale Infrascale și puteți corecta, șterge sau bloca date incorecte, conform legislației aplicabile și a politicilor Infrascale. În astfel de cazuri, puteți edita informațiile dvs. conectându-vă la profilul contului sau contactând Infrascale.

Trebuie să trimiteți o solicitare scrisă la Infrascale pentru a vă putea șterge informațiile.

Dacă o agenție de aplicare a legii sau o terță parte solicită acces la informațiile dvs., Infrascale vă va anunța. De asemenea, va respinge toate cererile dacă nu sunt valabile în condițiile legii sau ale unui contract.

Majoritatea clauzelor din politica de confidențialitate există pentru a vă proteja, dar faptul că agenții și alții pot accesa datele dvs. reprezintă o încălcare simplă a vieții private. După cum am menționat, cel mai bine este să activați criptarea privată și să gestionați cheia dvs..

A sustine

-backup-SOS help-centru

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți accesa centrul de asistență SOS Online Backup prin interfața web. Puteți căuta articolele de care aveți nevoie utilizând bara de căutare sau puteți utiliza ghidul, care vă ajută să selectați dispozitivul, sistemul de operare, categoria de probleme și apoi să enumerați articole de asistență.

În momentul scrierii, existau 90 de articole pentru utilizatorii casnici. Sunt subțiri, dar ușor de urmărit și oferă videoclipuri care vă pot ajuta.

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., puteți contacta echipa de asistență pentru clienți SOS Online Backup. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza chat-ul live sau suportul de ticketing. Asistența telefonică este rezervată utilizatorilor de afaceri.

Am încercat să participăm de câteva ori la chat-ul live, dar în ambele ocazii, agenții de chat erau ocupați. Din această cauză, am trimis un bilet de asistență. Am primit un răspuns a doua zi, care este cât timp durează cele mai multe servicii.

Verdictul

SOS Online Backup are aspecte proaspete, inclusiv criptare privată, NAS și backup mobil, viteze de descărcare rapide și posibilitatea de a efectua backup-uri hibride. Acestea fiind spuse, dezavantajele sunt ambalate mai mult cu un pumn.

Lipsa de rezervă continuă, niciun acces la backup-ul dvs. din browser și un preț abrupt împiedică să concureze împotriva serviciilor din cea mai bună listă de backup online. Dacă puteți înghiți prețul, acordul nu este atât de rău, dar vă recomandăm să folosiți mai întâi proba gratuită de 30 de zile.

Spuneți-ne ce părere aveți despre SOS Online Backup în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map