MyPCBackup Review – Defunct Service – Actualizat 2020

MyPCBackup Review

Serviciu de backup online ușor de utilizat. Interfață de utilizator decentă. Adăugări disponibile, dar contra cost, uneori ascunse.


Atenție: Actualizare importantă!

Prezentare generală

Pagina de pornire MyPcBackup

Să ne confruntăm: atât de multe companii apelează la furnizorii de stocare în cloud pentru a-și proteja în siguranță datele importante. Dar stocarea în cloud și online nu este doar ceva pentru utilizatorii de afaceri.

Puteți beneficia de backup online în multe moduri în care veți găsi un cuplu în această recenzie MyPCBackup. MyPCBackup este o companie care oferă aceste servicii. Cu un preț economic și o garanție de 99,99% precizie și timp de funcționare, această companie este aici pentru a le face clienților viața mai ușoară și mai bună.

Sunt cunoscuți pentru fiabilitatea lor, iar majoritatea clienților par cu adevărat mulțumiți de serviciile lor. Deoarece aproape 43% dintre oameni își vor pierde fișierele prețioase, inclusiv e-mail-uri, videoclipuri muzicale, documente și alte fișiere, nevoia de servicii de această natură continuă să crească. 

Totul despre Backup-ul PC-ului meu

O creație a companiei Just Develop It It, Backup MyPC este un lider de afaceri în revoluția de backup online. Obiectivul unității este de a oferi rezoluții simple pentru dificultățile tehnice complexe.

Compania a lansat prima dată în 2010 și oferă aceeași cantitate de servicii pe care le oferă companiile lor surori, ZipCloud și JustCloud. Singura diferență este că au un apel vizual ușor diferit pentru a putea accesa un public diferit.

Planuri & Prețuri

Uneori, puțin greu de găsit pe site-ul lor web, aici sunt informațiile privind prețurile MyPCBackup: 

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru MyPCBackup

Backup

MyPCBackup este conceput pentru persoanele care nu doresc să se gândească la backup-ul fișierelor și la ce să facă backup. Ei înțeleg cât de frustrant poate fi copie de rezervă întotdeauna a datelor, așa că o fac pentru tine.

Totul ține de automatizare și de aceea sistemul lor face în mod constant back-up online, chiar și în timp ce lucrați. Acest proces face foarte ușor, astfel încât indiferent de nivelul de cunoaștere al calculatorului dvs., sunteți protejat în siguranță.

Singurul lucru pe care va trebui să îl faceți este să instalați pur și simplu programul pe sistemul dvs., iar sistemul va face restul pentru dvs. Frumusețea este că nu doar documentele dvs. dactilografiate sunt sigure, ci vor proteja fotografiile, videoclipurile și orice alt tip de fișiere pe care vi le puteți imagina..

De multe ori, după un accident de calculator, poate fi necesar să reinstalați o mulțime de programe din cauza eșecului hard disk-ului. Cu toate acestea, nu veți putea reveni la acele documente sau fotografii, acestea au fost dispărute pentru totdeauna.

Acesta este motivul pentru care a fost creat MyPCBackup. Pe măsură ce oamenii se îndreaptă mai mult în era tehnologică și mai puțin departe de obiectele corporale, amenințarea devine mai mare.

Restaurare fișier

Restaurarea fișierelor dvs. de pe MyPCBackup este ușor din tabloul de bord uimitor de simplu. MyPCBackup a creat o grilă de server excepțională care comunică cu Amazon S3.

Acest lucru le oferă utilizatorilor lor amintirea super rapidă a datelor lor. Pur și simplu accesați fișierele dvs. și găsiți pe cele pe care doriți să le încărcați, este la fel de ușor ca clicul unui buton. Nu există niciun motiv să agonizați și să căutați ore întregi încercând să găsiți fișierele ca în cazul unor companii de rezervă, aceasta face ca totul să fie ușor de utilizat pentru toți.

Toată lumea ar trebui să practice să facă o restaurare a testului de câteva ori. Acest lucru vă va oferi capacitatea de a reacționa rapid și de a ști ce să faceți într-o criză. Puteți selecta fișierele sau folderele specifice pe care doriți să le restaurați sau puteți restaura toate datele dvs., alegerea depinde de dvs..

Nu este nevoie de mult timp pentru a încărca 1 sau 2 documente, dar cu cât se vor restaura mai multe date, cu atât va dura mai mult. Întregul proces este destul de simplu și oricine ar trebui să poată face acest lucru.

Caracteristici & In plus

Puteți accesa întotdeauna comparația noastră de backup online pentru a compara MyPCBackup cu alți furnizori. MyPCBackup nu revoluționează încă piața de rezervă și stocare, vă aduce o varietate de completări utile:

1. Partajare de fișiere

Puteți partaja fișiere sau foldere selectate cu prietenii și familia. Acest lucru face foarte ușor să partajați albumele dvs. foto recente cu un grup de oameni selectat. 

2. Sincronizare fișier

MyPCBackup are caracteristici asemănătoare Dropbox, cum ar fi sincronizarea fișierelor, astfel încât puteți avea întotdeauna cea mai recentă versiune pe orice dispozitiv. 

3. Localizează-mi laptopul

MyPCBackup vă poate localiza laptopul dacă este furat sau pierdut. În acest fel, aveți potențialul de a-l recupera. Lucrul bun este: dacă nu puteți recupera laptopul, cel puțin fișierele dvs. sunt în siguranță. 

Verdict final

MyPCBackup este un concurent foarte puternic pe piața de stocare și backup în cloud, dar are unele defecte. Atunci când compari MyPCBackup cu alți furnizori, există unele limitări. În timp ce oferă bine backup online, nu depășesc prea mult doar aspectele de rezervă online.

Cu toate acestea, aceștia oferă utilizatorilor lor capabilități de backup online și o fac excepțional de bine. De asemenea, trebuie să remarcăm că, având în vedere tabloul de bord, este cea mai ușoară interfață de utilizare din jur. Își actualizează în permanență software-ul și cu aceste îmbunătățiri vin lucruri mai mari și mai bune.

Blogul este o modalitate excelentă de a rămâne conectat cu compania și ce vor să facă în viitor. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me