AltDrive Review – Defunct Service – Actualizat în 2020

AltDrive Review

Salvare și arhivare ușoară a datelor. Lipsește câteva funcții de personalizare. În general, este ușor de utilizat.


Atenție: Actualizare importantă!

Planuri de prețuri AltDrive

Pentru cine este AltDrive?

Producătorii AltDrive recunosc că în lumea mereu continuă, legată de internet, viața are loc la fel de mult ca online. Aceasta înseamnă că disponibilitatea unui mijloc simplu, eficient și accesibil de securizare, stocare și preluare a datelor este mai importantă ca niciodată.

Cu toate acestea, chiar dacă securitatea și stocarea datelor unesc majoritatea oamenilor din ziua de azi, compania din spatele AltDrive înțelege că utilizatorii înșiși și datele pe care aceștia le creează nu sunt decât monolitice – și de aceea programul vine atât în ​​iterații pentru companii, cât și pentru persoane fizice / individuale..

Acum, partea bună este că AltDrive oferă stocare nelimitată pentru fișierele dvs. Nu credeți că este posibil? S-ar putea să doriți să consultați articolul nostru despre serviciile de backup online nelimitate sau să folosiți diagrama noastră de comparare a stocării în cloud. Copie de rezervă online nelimitată te scutește de îngrijorarea cu privire la cât de multe date ai sau vei crea în viitor. Știi întotdeauna că există o mulțime de spații disponibile pe serverele AltDrive fără ca tu să fii nevoit să plătești mai mult. 

Pare prea bine dintr-o afacere? Citiți mai departe pentru a obține toate detaliile. 

Alternative pentru AltDrive

AltDrive Acasă

AltDrive Home este exact cum sună – o simplă utilitate de rezervă a fișierelor pentru clienții individuali și mici, indiferent de vârstă sau cerințe. Cel puțin asta este teoria.

Indiferent dacă este vorba despre albumele foto ale bunicii, bibliotecile iTunes ale adolescenților dvs. sau propria teză de masterat, AltDrive Home oferă un mijloc elegant și lipsit de confuzie pentru a-l menține pe tot în siguranță și accesibil. Nu contează nici pe ce sistem de operare sunteți. Când vine vorba de acest lucru, Mac-urile și PC-urile pot juca frumos … și nu numai unele cu altele, dar și cu Linux.

AltDrive oferă funcții similare precum Backblaze și alte servicii de backup online nelimitate. În testările noastre, a funcționat foarte bine, în comparație cu ambele încărcări rapide ale fișierelor dvs. și, de asemenea, rulând fără probleme în fundal. 

85

Planurile din linia AltDrive Home includ Gold (stocare, securitate și backup / recuperare de fișiere pe o singură mașină) pentru 4,95 USD USD / lună. sau 44,50 USD / an, și AltDrive Platinum, care include toate caracteristicile pachetului Gold, dar cu un plus de spațiu pentru până la trei computere și / sau alte dispozitive.

În cazul în care un utilizator potențial constată că fiecare bănuț contează cu adevărat în căutarea lor pentru cea mai bună soluție la nevoile lor, va găsi nivelul Platinum cea mai bună valoare a companiei, planurile lunare costând 9,95 USD USD, în timp ce planurile anuale sunt stabilite la 99,50 USD, sau doar un păr peste doi dolari pe lună.

În ceea ce privește setul de caracteristici AltDrive Home, „robust” este poate cel mai bun cuvânt pe care l-am putea folosi pentru a-l descrie. Există problema siguranței, de exemplu: criptarea dublă SSL / AES de 256 biți a AltDrive, protocoalele sale de autorizare care utilizează cheile generate de utilizator și decriptarea dispozitivului țintă asigură că chiar și cele mai sensibile fișiere rămân în siguranță atât pe mașinile dvs. cât și pe AltDrive servere proprii.

Planurile de acasă ale AltDrive vin cu o capacitate nelimitată și o fereastră de păstrare de două luni, în timp ce algoritmul său unic urmărește schimbările și le susține treptat, crescând mult viteza de acces pentru utilizatorul final. Desigur, acestea nu sunt singurele funcții disponibile cu AltDrive Home, dar o listă exhaustivă ar fi aproape imposibil de oferit în această scurtă recenzie; utilizatorul este încurajat să profite de proba gratuită AltDrive, care durează 30 de zile și are timp suficient pentru a explora tot ceea ce sistemul AltDrive are de oferit.

AltDrive Biz

AltDrive Business – Pentru antreprenori serioși și întreprinderi mici

Dețineți sau gestionați o afacere de nivel mediu până la Fortune 500? Poate că sunteți un administrator de sistem responsabil pentru operațiunile tehnologice cotidiene ale unei astfel de entități. Dacă da, știți cât de crucial poate fi accesul în timp util și de încredere la fișierele și programele dvs. AltDrive poate că se potrivește nevoilor tale. Să vedem de ce. 

Pe lângă toate caracteristicile discutate mai sus în secțiunea AltDrive Home (și multe dintre care nu erau, încă sunt standard în cadrul acesteia), AltDrive Biz vine cu un set propriu de caracteristici specifice și unice pentru întreprinderi..

De exemplu, clienții AltDrive Biz se bucură de zero plafonuri în ceea ce privește lățimea de bandă, ratele de transfer și așa mai departe, precum și fără restricții de fișier. Ce aveți nevoie este ceea ce aveți nevoie, iar AltDrive este acolo pentru a vă asigura că îl aveți, indiferent de ce este, ce dimensiune ar putea fi sau ce sistem de operare vă aflați. În același sens, ratele de stocare și transfer sunt foarte competitive; tarifele pentru stocarea simplă sunt în jur de cincisprezece cenți (USD) pe lună, în timp ce utilaje întregi pot fi gestionate la doar nord de 3 USD USD pe lună. 

Securitate

Desigur, securitatea este esențială într-un context de informații despre afaceri, motiv pentru care nivelul de activitate al produsului AltDrive utilizează criptare SSL / AES de 256 biți duble, facilități de stocare off-site sigure, cu caracteristici de securitate redundante (rafturi pentru server în cache, multiple straturi de supraveghere, etc.) și așa mai departe.

În plus, administratorii de sistem pot set up profiluri de acces personalizate atât la nivel individual, cât și la nivel de grup, cu atât mai bine să controlăm cine poate vedea și interacționa cu ce. Păstrarea datelor este redundantă, ferestrele ștergându-se implicit timp de 30 de zile, șapte ani și sunt deschise – adică datele dvs. rămân pentru totdeauna. Indiferent de ce alegeți, datele sunt salvate din nou pe un server complet separat. Pierderea a ceea ce contează cel mai mult pentru tine și pentru clienții tăi nu trebuie să mai fie temut. 

Ca și în cazul serviciului AltDrive Home, o listă exhaustivă de caracteristici este o întreprindere prea mare pentru o revizuire de acest tip. Poate fi atrasă cel mai bine curiozitatea unui potențial client prin utilizarea încercării gratuite de 30 de zile disponibile tuturor clienților noi.

Despre AltDrive

Compania AltDrive a fost fondată în 2005. Așa cum se întâmplă de multe ori cu avansarea tehnologică, fondatorul acesteia – un inginer – și-a văzut propria nevoie de o soluție simplă și sigură pentru depozitarea fișierelor sale și a decis să facă ceva în acest sens..

Opt ani mai târziu, această pornire odată umilă se desfășoară în negru și mai bine ca niciodată, ceea ce nu este nimic mic într-un oraș ca Seattle – cereți doar toate companiile pe care orașul le-a mestecat și le-a scuipat! Doar vă va arăta ceea ce o companie construită pe baza unui etos de ajutorare a altora poate realiza.

Backup & Restabili

Cum să faceți backup și să restaurați fișierele cu AltDrive

Bineînțeles, cea mai importantă parte a unui serviciu de backup online este cât de bine își rezervă copii. Dar backup-ul nu este suficient dacă procesul de restaurare este defectuos, puteți uita de caracteristicile fanteziste și avantajele frumoase de securitate. 

AltDrive face o copie de siguranță atât automată, cât și hands-off și poate fi efectuat fie într-un program definit de utilizator, fie pur și simplu lăsat la presetările automate ale programului.

Restaurarea fișierelor este la fel de intuitivă – selectați doar orice dintre fișierele individuale pe întreaga dvs. mașină, iar AltDrive se va ocupa de restul și toate sub protocoale stricte de securitate. Utilizatorii pot savura pur și simplu o ceașcă de cafea sau încurcați pe Facebook și lăsați AltDrive să facă lucrurile în fundal, majoritatea utilizatorilor raportând niciun decalaj semnificativ sau scăderea vitezei Internetului. Este la fel de aproape de un singur clic pe cât poate obține o operațiune ca aceasta. 

În comparație cu alte programe de rezervă, suntem bucuroși să raportăm că AltDrive funcționează perfect, restaurând fișierele noastre de test fără incidente majore.. 

Verdict final

Nu este un secret că în prezent există o multitudine de utilități de backup pentru fișiere. Cu toate acestea, multe dintre ele suferă de diverse limitări, unele dintre ele putând fi destul de severe.

AltDrive se străduiește să fie accesibil tuturor, fie că este tânăr sau bătrân, bogat sau nu, mare bizar sau prăjit mic, iar serviciul lor reflectă asta. Concluzia este: S-ar putea să nu rămâneți cu ei pentru totdeauna, dar dacă sunteți în căutarea unei soluții abordabile, bogate în caracteristici, elegante pentru stocarea fișierelor, securitatea și necesitățile de acces care să funcționeze pentru dvs. indiferent de cine sunteți (și care nu-ți va face portofelul să se obosească din cauza tratamentelor tale rele), atunci ar trebui să arunci o privire asupra AltDrive. 

Alternative pentru AltDrive

 • «
 • <
 • {numărul paginii}
 • >
 • »

Furnizor de
rating în cloud
$ pe lună

caracteristici de top
Mai Mult

 1. 1
 2. AltDriveLogo AltDrive
  www.altdrive.com
 3. 371 USD
  Economisiți 17% / lună
  • Backup continuu
  • Backup incremental
  • Backup de unitate externă
  • Backup NAS
  • Backup nelimitat
  • versionare
  • Criptare privată
 4. Accesați AltDriveAltDrive Review
 1. 2
 2. JustCloudLogo JustCloud
  www.justcloud.com
 3. 761 USD
  Economisiți 29% / lună
  • Backup continuu
  • Backup incremental
  • Backup de unitate externă
  • Backup NAS
  • Backup nelimitat
  • versionare
  • Criptare privată
 4. Vizitați JustcloudJustcloud Review
 1. 3
 2. CrashPlan pentru afaceri miciLogo CrashPlan pentru Small Business
  www.crashplan.com
 3. 1000 $ / lună
  • Backup continuu
  • Backup incremental
  • Backup de unitate externă
  • Backup NAS
  • Backup nelimitat
  • versionare
  • Criptare privată
 4. Accesați CrashPlan pentru BusinessCrashPlan pentru business Review
 1. 4
 2. carboniteLogo carbonit
  www.carbonite.com
 3. 600 USD / lună
  • Backup continuu
  • Backup incremental
  • Backup de unitate externă
  • Backup NAS
  • Backup nelimitat
  • versionare
  • Criptare privată
 4. Vizitați CarboniteCarbonite Review
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map