Revizuire sigură Pro Carbonite Backup – Actualizată în 2020

Revizuire sigură Pro Carbonite Backup

Carbonite Backup Safe Pro este un furnizor excelent de backup pentru afaceri, deși există câteva avertismente care vă pot îndepărta. Cel mai important este prețul său, care este mult mai mare decât concurenții. Vezi recenzia noastră completă pentru a vedea dacă merită.


backup de afaceri

Dacă sunteți în căutarea unei soluții care vă va ajuta să faceți backup pentru calculatoarele de afaceri și considerați Carbonite Safe Backup Pro, sunteți la locul potrivit. În timpul acestei revizuiri, vom analiza în profunzime.

Carbonitul are un alt produs numit „Carbonit sigur” și, deși numele este confuziv similar, produsele nu sunt aceleași. Carbonite Safe este o versiune de produs care oferă o copie de rezervă nelimitată pentru utilizatorii casnici care nu au multe computere. Dacă ați pășit aici în căutarea versiunii de origine, consultați recenzia noastră despre Carbonite pentru mai multe informații despre aceasta.

Pe de altă parte, Carbonite Safe Backup Pro vă permite să faceți backup pentru computere nelimitate, unități externe și dispozitive NAS. Există, de asemenea, planuri de abonare care includ backup Windows Server.

În general, Carbonita primește o mulțime de lucruri, dar și multe dintre ele greșesc. Partea bună este că poate face backup pentru o mulțime de platforme diferite și are o politică puternică de versiune, suport premiat, o politică de confidențialitate solidă și un set bun de funcții de securitate în cloud, inclusiv criptare privată.

Partea proastă, însă, îi va face pe acei cititori care sunt atenți la finanțele lor să se uite în altă parte. Prețurile carbonitei au depășit rivalii, iar cea mai bună parte a acestuia nu este suficientă pentru a justifica plata acestui preț. Dacă sunteți în căutarea unei soluții la fel de capabile, dar una care nu vă atenuează atât de mult portofelul, citiți cea mai bună copie de rezervă online pentru activități pentru întreprinderile mici.

În plus, versiunea nu funcționează pe Mac, nu există o copie de rezervă mobilă, viteza de descărcare este lentă și algoritmul de criptare nu este unul standard din industrie..

Acesta a fost scurtul, dar continuați să citiți dacă doriți să obțineți detaliile despre performanța Carbonitei. Dacă credeți că aveți nevoie de o soluție diferită, citiți recenziile noastre de backup online de afaceri pentru alternative. În caz contrar, vom începe cu funcțiile Carbonite.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Carbonite Backup Safe Pro

Caracteristici

Carbonite Safe Backup Pro are cele mai multe funcții pe care le așteptați de la o soluție solidă de backup online pentru companii. Aceasta include backup automat pentru computere, hard disk-uri externe și dispozitive NAS, precum și servere fizice și virtuale. 

Puteți afla despre NAS în ceea ce este piesa NAS. Pentru alte servicii non-business care oferă NAS, citiți cel mai bun backup online pentru rezervarea NAS.

Cu un plan Carbonite Safe Backup Pro Core, puteți face backup computere nelimitate, unități externe și dispozitive NAS. Pentru serverele de rezervă, va trebui să utilizați planul de abonament „Power” sau „Ultimate”, care include Backup-ul Carbonite Safe Server. Detaliem toate planurile din secțiunea de prețuri de mai jos.

Rețineți că trebuie să vă conectați unitățile externe și dispozitivele NAS la fiecare 30 sau 60 de zile pentru a împiedica Carbonite să le elimine din backup. 

Presupunem că utilizatorii Carbonite Safe Backup Pro au o limită de 60 de zile, pe baza tabelului furnizat. Dacă ștergeți fișierele folosind software-ul Carbonite, Carbonite vă va elimina fișierele după 72 de ore.

Carbonite funcționează pe Windows și Mac, dar nu pe Linux. Dacă aveți computere Linux pe care să le protejați, IDrive pentru Business v-a acoperit și puteți citi mai multe despre el în analiza noastră IDrive pentru afaceri. Pentru idei alternative, citiți cea mai bună copie de rezervă online pentru articolul Linux. 

Backup server sigur

Suportul de rezervă Carbonite Safe Server acceptă:

 • Linux Server
 • Windows Server
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft SharePoint Server
 • Oracle Server
 • Hyper-V

Cu toate acestea, VMWare nu este acceptat. Backup-ul Safe Server include, de asemenea, o copie de siguranță a imaginii în metal gol, care vă permite să creați o imagine a computerului sau serverului. În plus, Safe Server Backup vă permite să faceți backup atât pe discuri cât și pe cloud, ceea ce înseamnă că veți obține avantajele copiilor de rezervă hibride. Puteți afla cum să o configurați în ghidul nostru de configurare de rezervă hibrid pentru IMM-uri. 

Pe scurt, backup-ul hibrid este util, deoarece creează un alt nivel de protecție pentru fișierele dvs. și grăbește restaurarea lor, deoarece este mai rapid să se restaureze de pe un dispozitiv local decât din cloud. În plus, este necesară o copie de rezervă hibridă pentru a implementa regula de rezervă 3-2-1 și vă recomandăm să faceți acest lucru.

Carbonite include, de asemenea, caracteristici de bază pe care ne place să le vedem oferite de serviciile de backup online. Aceasta include versiunea, dar nu și pentru clientul Mac. 

Versiune carbonită

Versiunea este utilă, deoarece vă permite să derulați modificări nedorite de fișiere și corupții ale fișierelor. De asemenea, este un instrument care ajută la combaterea ransomware-ului, care este o problemă din ce în ce mai frecventă pentru companii.

Politica de versiune a Carbonite este oarecum complexă, dar păstrează întotdeauna cel puțin trei copii ale fișierelor dvs. În plus, păstrează o versiune de fișier pentru fiecare din cele șapte zile anterioare, una pentru fiecare din ultimele trei săptămâni și una pentru fiecare din cele două luni anterioare..

De asemenea, Carbonite păstrează fișierele șterse, dar doar 60 de zile, ceea ce este un pic dezamăgitor, având în vedere că există servicii care le păstrează mai mult sau la nesfârșit. Un astfel de serviciu este Acronis Backup și puteți citi mai multe despre acesta în recenzia noastră Acronis Backup.

Dacă nu doriți să restaurați fișierele pe internet și puteți aștepta mult timp, puteți utiliza serviciul de recuperare prin curier al Carbonitei pentru a vă trimite datele. Utilizatorii Safe Backup Pro au acces și la versiunea sa accelerată. 

Alte caracteristici cheie includ criptarea privată, backup-ul continuu, programarea copiilor de rezervă și copierea fișierului la nivel de bloc la viteze de încărcare. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a salva datele de pe mobil. Dacă doriți asta, din nou, consultați IDrive pentru afaceri sau cea mai bună copie de rezervă online pentru activități de telefonie mobilă. Pentru mai multe informații despre backup pentru afaceri, vizitați biblioteca noastră de backup pentru afaceri.

Privire de ansamblu a Proiectului Carbonite Safe Backup

Logo Carbonite Backup Safe Prowww.carbonite.com

Începe de la 2400 USD pe lună pentru 250 de planuri GBAll

Backup

Backup Scheduler

Backup continuu

Backup incremental

Backup pe bază de imagine

Backup de unitate externă

Backup NAS

Backup server

Backup hibrid

Backup pentru dispozitive mobile

Backup nelimitat

Dispozitive nelimitate

Speed ​​Throttling

Copiere fișier la nivel de bloc

Copiere de rezervă multitreaded

Restabili

Serviciu de recuperare prin curier

Acces browser

Acces la aplicații mobile

versionare

Ștergere fișier păstrare

Restaurare Bare-Metal

Managementul utilizatorilor

Setați rolurile utilizatorului

Setați regulile de backup pentru afaceri

Raportare personalizabilă

Accesați backup utilizator

Monitorizați dispozitivele conectate

Securitate

Criptare privată

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit

Protocolul de criptare
Blowfish 128-bit

Autentificare cu doi factori

Centre de date întărite

Setări server proxy

Conform HIPPA

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Distribuire a unui fisier

Sincronizare dispozitiv

Încercare gratuită
30

Prețuri

Spre deosebire de Carbonite Safe, Carbonite Safe Backup Pro nu oferă un plan de backup nelimitat. În schimb, primiți spațiu de rezervă în funcție de plan, pe care îl puteți extinde cu 100 GB pentru 99 dolari pe an, până la 10 TB.

Puteți utiliza toate cele trei planuri pentru a face backup pentru computere nelimitate, unități externe și dispozitive NAS. În plus, toate planurile oferă servicii de recuperare rapidă a curierului, backup video automat și conformitate HIPAA.

Planul de bază nu vă permite serverele de rezervă, dar celelalte două planuri le fac. Cu planul Power, puteți face backup unui singur server virtual sau fizic, în timp ce planul Ultimate îl extinde pe servere nelimitate. Puteți compara planurile aici.

Toate planurile necesită să plătiți cu un an în avans. Puteți obține o reducere de cinci procente dacă vă înscrieți doi ani sau 10 la sută dacă vă înscrieți la trei. Indiferent de ceea ce alegeți, mai plătiți o sumă grea. Din această cauză, ar trebui să utilizați proba gratuită de Carbonite pentru 30 de zile pentru a vedea dacă ceea ce obțineți merită dolarii dvs..

Acestea fiind spuse, este evident că Carbonitul este mai scump decât rivalii săi. IDrive, de exemplu, percepe 74,62 USD pe an pentru 250 GB cu computere nelimitate și include suport pentru backup-ul serverului. Aceasta este cu peste 200 dolari mai puțin pe an decât Carbonita. Obținerea de 2 TB cu carbonită vă va costa mai mult de 2.000 USD, dar cu IDrive, veți obține 2.5TB pentru 599,62 USD.

CrashPlan pentru întreprinderile mici și Backblaze pentru afaceri sunt, de asemenea, alternative rentabile. CrashPlan vă oferă o copie de rezervă nelimitată pentru un singur computer pentru 10 USD pe lună, în timp ce Backblaze face același lucru pentru 6 $. Citiți mai multe despre ele în recenziile noastre CrashPlans pentru afaceri mici și backblaze pentru afaceri. În general, dacă doriți să plătiți mai puțin și să obțineți mai mult, Carbonitul nu este cea mai bună opțiune.

Ușurință în utilizare

La fel ca majoritatea celorlalte soluții de backup online care au reușit să se ridice peste restul, Carbonite prezintă o experiență în general șlefuită, care nu ar trebui să vă ofere probleme atunci când configurați backup-ul dvs..

După ce ați creat un cont cu Carbonite, primul pas este să descărcați clientul de pe site-ul web și să îl instalați pe computer sau server al cărui hard disk doriți să faceți backup. 

Instalarea durează doar câteva minute și nu mai trebuie să vă legați de carbonită dacă nu trebuie. Acest lucru se datorează faptului că Carbonite selectează automat fișierele de rezervă în funcție de tip.

carbonite-safe-desktop-client

Carbonite Safe Backup Pro folosește același client desktop ca Carbonite Safe, ceea ce ar putea ridica câteva probleme pentru utilizatorii de afaceri. Versiunea de afaceri nu oferă spațiu de rezervă nelimitat, astfel încât s-ar putea să rămâneți rapid din cauza selecției automate.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să opriți backup-ul automat din „setări avansate” înainte de a finaliza instalarea.

Aplicația pentru desktop este simplă și arată toate informațiile necesare dintr-o privire. Vizualizarea implicită arată starea copiei de rezervă și oferă link-uri care deschid setări, accesează restaurarea și inițiază procesul de restaurare.

carbonite-safe-web-client

Dacă alegeți să restaurați totul, veți fi ghidat de acest proces de către clientul desktop. În caz contrar, clientul web va lansa dacă alegeți să selectați fișierele pentru restaurare sau accesarea acestora. Vom vorbi mai multe despre procesul de backup și restaurare în secțiunea următoare.

carbonite-safe-backup-politica

Clientul web este simplu, clar și afișează toate computerele, serverele și utilizatorii protejați din partea de jos a ecranului pentru o imagine de ansamblu mai ușoară. De acolo, puteți gestiona politicile de rezervă, cum ar fi obligarea utilizatorilor la backup-ul folderului utilizator.

Utilizatorii-carbonite-safe-invita

Există, de asemenea, opțiuni pentru a invita utilizatorii și alți administratori la backup-ul calculatoarelor pentru a vă ajuta. În plus, puteți implementa Carbonite pe multe computere într-o singură acțiune.

În afară de aceasta, puteți exclude copierea de rezervă a anumitor tipuri de fișiere, ceea ce face mai ușor să gestionați spațiul dvs. de rezervă limitat, asigurându-vă că nu va fi plin cu lucruri care nu vă interesează.

carbonite-safe-mobil-client

Carbonite are, de asemenea, aplicații pentru Android și iOS, care vă permit să accesați fișiere copiate de pe computer. De asemenea, puteți salva fișierele pentru acces offline, dar în afară de aceasta, aplicația nu oferă prea multe. Acest lucru îl face lipsit de lumină, în comparație cu rivalul său, IDrive, a cărui aplicație vă permite să faceți backup pentru datele smartphone-ului, inclusiv media, date despre aplicații, texte, contacte și date din calendar.

În general, carbonitul este ușor de utilizat, dar nu la fel de ușor ca CrashPlan pentru Small Business sau Backblaze for Business, care nu vă limitează spațiul de stocare.

Backup de fișiere & Restaurare

După cum am menționat, backup-ul va începe automat după instalarea clientului. Nu trebuie să petreci timp selectând fișierele și folderele pentru backup. 

Acest lucru se datorează faptului că Carbonite scanează automat hard disk-ul și selectează fișierele de rezervă pe baza tipului de fișier. Tipurile de fișiere preselectate includ documente, fotografii, muzică, fișiere zip, fișiere de date financiare și videoclipuri. Rețineți că fișierele individuale mai mari de 4 GB – precum și sistemele, aplicațiile și fișierele temporare – nu sunt selectate automat.

În mod implicit, backup-ul este continuu. Acest lucru înseamnă că pe măsură ce fișierele noi sunt create sau fișierele existente sunt schimbate, Carbonite le va încărca în cloud în timp real. Dacă credeți că ar putea lua prea multe resurse de sistem, puteți să îl dezactivați și să reveniți la copii de rezervă o dată pe zi, dacă doriți. Puteți instrui, de asemenea, Carbonite să nu ruleze backup în anumite ore.

Clienții altor servicii, cum ar fi Acronis Backup, au un set mai bogat de opțiuni de planificare. Acestea includ backup zilnic, săptămânal și lunar, împreună cu condiții specifice pe care le puteți seta.

carbonite-safe-restore-alege

Pentru a iniția o restaurare, trebuie să faceți clic pe butonul „recuperați fișierele mele” din clientul desktop. În continuare, puteți alege fie anumite fișiere pentru a restaura sau restaura totul. Dacă decideți să restaurați totul, Carbonitul vă va ghida în procesul de restaurare simplă. Până la urmă, puteți alege să restaurați fișierele în locația lor originală sau nouă.

Dacă alegeți să restaurați anumite fișiere, clientul web se va deschide și puteți selecta fișiere din acesta pentru a restaura. Acestea fiind spuse, în mai multe rânduri, clientul web a arătat că lista noastră de fișiere cu copii de rezervă era goală. În general, însă, nu am avut multe probleme, însă restaurarea fișierelor specifice de la clientul desktop ar fi o completare bună. 

Am trecut prin procesele de backup și restaurare folosind o mașină Windows, deci în funcție de dacă faceți o copie de rezervă pentru un Mac sau un server, backup-ul și restaurarea dvs. ar putea funcționa un pic diferit.

Serviciul de recuperare prin curier Carbonite

Dacă nu doriți să așteptați mult timp, și ar putea fi necesar, în funcție de dimensiunea copiei de rezervă, puteți utiliza serviciul de recuperare prin curier al Carbonitei pentru a vă livra fișierele. Pentru a face acest lucru, veți colabora cu un specialist Carbonite pentru a alege fișierele pe care doriți să le recuperați. Apoi, aceste fișiere vor fi încărcate pe un DVD sau pe o unitate externă și vi se vor trimite prin poștă.

Avantajul serviciului este că recuperarea prin curier este mult mai rapidă decât recuperarea pe internet. Acestea fiind spuse, la 175,99 USD, serviciul este mult mai scump decât serviciile similare oferite de concurență și este disponibil numai pentru clienții din Statele Unite. 

De asemenea, va trebui să trimiteți dispozitivul înapoi sau veți fi taxat: 130 USD pentru dispozitivele cu mai puțin de 3 TB de spațiu sau 300 USD dacă au mai mult. În plus, veți fi taxat cu 10 dolari pentru fiecare cordon pe care nu îl returnați.

Acei utilizatori care au ales să își administreze cheia privată singuri nu vor putea utiliza serviciul de recuperare a curierului dacă nu își încărcă cheia privată. Acest lucru este de așteptat, deoarece Carbonite nu poate restaura fișierele într-o formă decriptată fără el. 

Viteză

Indiferent de serviciul de rezervă pe care îl alegeți, copiile de rezervă inițiale vor dura destul de mult. Acest lucru se poate întinde în zile, săptămâni sau mai mult, în funcție de cât de multe date doriți să protejați.

Am testat capabilitățile de transfer de fișiere ale Carbonite prin efectuarea de teste de rezervă și restaurare folosind folderul nostru de test de 1 GB. Ne-am efectuat testele de la Moscova, Rusia, printr-o rețea WiFi cu o viteză de încărcare de 38,04 Mbps și o viteză de descărcare de 15,87Mbps. Iată rezultatele noastre:

Prima încercareSecunda tentativăAverage
Timp de încărcare:00:16:3300:12:2200:14:28
Timpul de descărcare:01:02:9800:58:4601:01:12

Cu viteza noastră – și fără niciun fel de aer – teoretic, ar trebui să ne așteptăm să facem o copie de rezervă de 1 GB în aproximativ patru minute și 10 secunde și ar trebui să-l restaurăm în aproximativ 10 minute și o secundă. Rezultatele, după cum puteți vedea din tabel, nu sunt aproape nicăieri de ceea ce ne așteptăm.

Pentru a fi corect, criptarea și alte procese care sunt rulate în timpul backup-ului încetinesc procesul. În acest sens, este o viteză excelentă pentru backup, dar nu putem spune același lucru pentru procesul de restaurare. A fost nevoie de mult mai mult timp pentru a restabili decât ne-am fi așteptat și asta fără procesele care încetinesc criptarea.

Nu există nicio modalitate de a permite o copie de rezervă cu mai multe filete pentru a crește rata transferurilor de încărcare, însă Carbonite folosește un algoritm de copiere a fișierelor la nivel de bloc, care va accelera încărcările după cel inițial prin transferul doar porțiilor modificate ale fișierelor.

Securitate

Carbonitul face o treabă decentă în furnizarea securității cloud, folosind criptarea Blowfish pe 128 de biți. Nu este AES, care este codarea implicită a industriei, dar este în continuare capabilă. Versiunea sa pe 64 de biți nu este sigură, dar versiunea pe 128 de biți folosită de Carbonite nu a fost fisurată, din câte știm. 

Acestea fiind spuse, Bruce Schneier, creatorul Blowfish, a recomandat migrarea la algoritmul său succesor, Twofish. Având în vedere acest lucru, am prefera ca Carbonitul să folosească AES 256 biți.

În afară de criptarea în repaus, Carbonite folosește TLS (citiți mai multe în comparația noastră SSL vs. TLS) pentru a proteja fișierele în tranzit pe serverele Carbonite. Aceste servere sunt stocate în facilități de date întărite, concepute pentru a rezista la atacuri virtuale, dezastre naturale și incursiuni fizice.

Măsurile lor de protecție includ camere CCTV, agenți de pază 24/7, acces biometric și carduri de securitate. În plus, fișierele dvs. sunt păstrate în serverele RAID-6 într-un cadru climatizat cu unități de alimentare neîntreruptibile și generatoare la fața locului.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți securitatea și confidențialitatea, puteți opta, de asemenea, pentru criptarea privată – uneori numită zero-cunoaștere – în timpul instalării Carbonitei (aflați mai multe despre aceasta în ceea ce este cunoașterea zero în articolul cloud). 

În mod implicit, Carbonite ține cheia de criptare pentru dvs. În acest fel, dacă uitați parola, puteți solicita o resetare. Carbonite vă salvează cheia privată într-un centru de date securizat, dar nu este la fel de privat ca atunci când îl gestionați. 

Acest lucru înseamnă că, posibil, Carbonitul ar putea decripta și preda fișierele către forțele de ordine, cum ar fi celebrul program PRISM al ANS (rețineți că compania nu a fost legată de ANS).

carbonite-safe-ENC-cheie

Cu toate acestea, dacă gestionați cheia dvs., scenariul de mai sus nu va fi posibil, deoarece numai dvs. veți putea decripta datele. Acestea fiind spuse, Carbonite nu va putea să vă reseteze parola dacă o uitați. Puteți utiliza unul dintre cei mai buni manageri ai noștri de parolă pentru alegerile pentru afaceri mici pentru a evita uitarea parolei.

Carbonite acceptă, de asemenea, autentificarea în doi factori, pe care o puteți mandata asociaților care utilizează contul. Autentificarea în doi factori vă ajută să vă protejați compania, asigurând că eșuarea parolei nu va permite persoanelor dăunătoare să vă fure acreditările utilizatorilor. 

Autentificarea cu doi factori funcționează necesitând un cod de securitate unic, pe lângă datele de acreditare normale, când vă conectați de la un computer necunoscut. Acestea fiind spuse, ar trebui să creați o parolă puternică în primul rând.

intimitate

Politica de confidențialitate a Carbonite este ușor de citit și precizează clar ce tipuri de date colectează, care include datele pe care utilizatorii le furnizează, cum ar fi numele dvs., adresa, numărul de telefon, e-mailul, cardul de credit și alte informații necesare pentru înregistrarea și achiziționarea unui produs Carbonite..

Pe lângă asta, Carbonite stochează numele fișierelor, dimensiunile și extensiile, împreună cu metadatele. Metadatele includ tipul dispozitivului dvs., tipul browserului, adresa IP, furnizorul de servicii internet, trimiterea sau ieșirea din pagini, sistemul de operare și timbrele datei și orei.

Carbonitul prelucrează datele colectate în diverse scopuri, cum ar fi trimiterea de materiale de marketing (cu acordul utilizatorului sau al clientului), facilitarea copiilor de rezervă, restaurarea datelor, furnizarea de asistență tehnică, arhivarea și respectarea legii.

Serviciul spune că nu va vinde informații personale către marketeri sau alți furnizori și că nu accesează datele stocate de clienți. Acestea fiind spuse, Carbonite împărtășește uneori informațiile respective cu terții. 

Acestea includ servicii care ajută Carbonite să furnizeze produsele sale, împreună cu partenerii de afaceri, rețelele de publicitate, furnizorii de analize și serviciile de plată și livrare.

Rețineți că, „Carbonitul este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le primește și, ulterior, le transferă unui terț care acționează ca agent în numele său.” Această clauză face parte atât din UE-SUA. Privacy Shield și Elveția-SUA. Cadre de protecție a confidențialității. Carbonitul aderă la ambele.

Acest lucru este util, considerând că Carbonite spune că, „Drept urmare, datele colectate de noi, inclusiv datele cu caracter personal, pot fi transferate sau accesate de filialele și filialele Carbonite din alte țări din lume, indiferent de clientul sau țara de reședință a utilizatorului.”

Este posibil ca unele dintre aceste țări să nu aibă nivelul de protecție a confidențialității garantat de legile țării tale. În acest caz, Carbonite promite să ofere un nivel adecvat de protecție în conformitate cu scuturile de confidențialitate menționate.

Împărțirea datelor despre carbonit

În plus, în conformitate cu legile în vigoare privind protecția datelor, clienții și utilizatorii au următoarele drepturi cu privire la datele personale gestionate de Carbonite:

 • Dreptul de acces la datele cu caracter personal deținute de Carbonite
 • Dreptul de a solicita corectarea datelor personale incomplete, incorecte, inutile sau depășite
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor personale incomplete, incorecte, inutile sau depășite într-o perioadă rezonabilă de timp
 • Dreptul de a solicita restricționarea procesării datelor cu caracter personal din anumite motive
 • Dreptul de a obține o copie a datelor cu caracter personal de la Carbonite într-un format structurat, sigur, utilizat în mod uzual și care poate fi citit automat
 • Dreptul de a retrage consimțământul pentru ca datele personale să fie prelucrate în orice moment, în cazul în care datele respective sunt procesate pe baza exclusiv a consimțământului și nu pe orice altă bază legală
 • Dreptul de a contacta autoritatea de reglementare relevantă pentru protecția datelor cu privire la manipularea de către Carbonite a datelor cu caracter personal

Carbonitul respectă, de asemenea, regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR pe scurt, care este legea UE care reglementează confidențialitatea online pentru cetățenii UE. Citiți mai multe despre asta în ghidul nostru GDPR.

În general, politica de confidențialitate a Carbonite este simplă și nu are clauze care să creeze alarme, așa cum fac unele servicii cloud.

A sustine

carbonite-safe-suport

Când întâmpinați o problemă, prima comandă de afaceri este să atingeți baza de cunoștințe a Carbonitei În ea, veți găsi o secțiune dedicată pentru Carbonite Safe Backup Pro. De acolo, puteți alege o secțiune pentru backup Windows, Mac sau server. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, puteți utiliza bara de căutare pentru a localiza rapid articole relevante. 

Acestea fiind spuse, căutările noastre au returnat regulat articole fără legătură. Însă articolele în sine sunt, în general, bine scrise și ușor de urmărit.

Dacă baza de cunoștințe nu vă ajută, puteți contacta întotdeauna echipa de suport a Carbonite, care a câștigat 64 de premii pentru activitatea sa. În plus, Carbonite susține că agenții săi de afaceri și de escaladare dețin toate certificările Microsoft Technology Associate, ceea ce este o atingere frumoasă. 

Puteți contacta echipa de asistență prin telefon, chat și e-mail. Asistența prin telefon și chat este disponibilă șapte zile pe săptămână, dar numai de la 9:00 la 20:00. EST în zilele lucrătoare și de la 9:00 la 17:30. EST în weekend. 

Asistența prin e-mail este disponibilă 24/7 și, după cum spune Carbonite, timpul său mediu de răspuns este de 24 de ore. Am trimis câteva e-mailuri în timpul săptămânii și am primit răspunsuri după aproximativ o zi. Acest lucru este lent în comparație cu majoritatea serviciilor, care de obicei durează mai puțin de șase ore pentru a răspunde.

Asistența Carbonite este bună, dar IDrive oferă asistență de chat în direct 24 de ore pentru 7 ore pentru rezolvarea instantanee a problemelor și este mai bine.

Verdictul

Carbonitul are o mulțime de aspecte, inclusiv criptare privată, suport puternic și versiuni puternice, precum și backup nelimitat pentru computer, NAS și server. Cu toate acestea, planurile sale de stabilire a prețurilor nu pot concura cu alte servicii care furnizează același lucru. Acest lucru este valabil atât pentru costurile abonamentului, cât și pentru prețul recuperarii prin curier. Dacă doriți să câștigați mai mult pentru mai puțin, puteți face mai bine.

În afară de asta, Carbonite are viteze de descărcare foarte mici, versiunea sa nu funcționează pe Mac și nu utilizează AES pentru criptarea fișierelor în repaus. În plus, aplicația sa mobilă vă permite doar să accesați fișierele dvs. de rezervă și nu face efectiv copie de siguranță a datelor mobile.

Ce părere aveți despre Carbonite Safe Backup Pro? Prețul său ridicat este un element de descurajare sau considerați că carbonitul merită? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map