CrashPlan pentru revizuirea întreprinderilor mici

CrashPlan a decis să se concentreze în totalitate asupra clienților săi de la IMM cu CrashPlan for Business; până acum pare să fi dat rezultate. Citiți recenzia noastră completă pentru un serviciu care are acțiunea împreună.


backup de afaceri

CrashPlan for Small Business se situează printre cele mai bune backup online pentru soluțiile pentru afaceri mici disponibile astăzi. Asta este datorită copiilor de rezervă nelimitate, valorii deosebite, criptării private și a unora dintre cele mai bune funcții de versiune a oricărui serviciu de backup online pe care l-am revizuit.

Cu toate acestea, are unele dezavantaje. CrashPlan nu poate face backup în funcție de tipul fișierului, nu există o aplicație mobilă, nu există nici un serviciu de recuperare a curierului și nici un suport live în timpul nopților sau weekendurilor. 

Dacă acest lucru nu contează pentru dvs., rămâneți cu noi în timp ce intrăm în detalii în această recenzie CrashPlan pentru Small Business. În caz contrar, consultați recenziile noastre de backup online de afaceri pentru servicii alternative.

În 2017, CrashPlan și-a întrerupt asistența pentru backup privat. CrashPlan a făcut această mișcare să se concentreze exclusiv pe clienții săi de afaceri. Aceasta a fost o afacere aspră pentru utilizatorii privați, dar majoritatea au trecut probabil la alte servicii. Dacă sunteți în căutarea copiilor de rezervă pentru utilizatori privați, consultați cea mai bună comparație a serviciilor noastre de backup online.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru CrashPlan pentru afaceri mici

Caracteristici

CrashPlan pentru întreprinderile mici este similar cu alte servicii din recenziile noastre de backup online, ceea ce înseamnă că vă poate face backup computerele și alte dispozitive, ferindu-vă de siguranță împotriva pierderilor cauzate de prăbușirile de pe hard disk sau de alte probleme de software. Ceea ce distinge CrashPlan, însă, este faptul că oferă o copie de rezervă reală nelimitată. 

Nu există nici o limită atunci când ajungeți la 10 TB de date și nu există limite de dimensiune a fișierului. Singurele limitări sunt câteva fișiere din anumite foldere de sistem pe care CrashPlan nu le protejează. Concurenții precum IDrive Business și Carbonite for Business vă limitează la 250 GB cu planurile lor inițiale și vă solicită să plătiți o taxă pentru a adăuga mai multă capacitate de stocare.

Dezavantajul abordării CrashPlan este că acesta vă permite doar să faceți backup pentru un computer, în timp ce Carbonite și IDrive pot face backup pentru computere nelimitate. Puteți, totuși, să adăugați calculatoare suplimentare la planul de rezervă contra cost. Mai multe despre asta în secțiunea următoare.

În plus, abonamentul CrashPlan vă permite să faceți backup la cât de multe unități externe doriți și asta include backup NAS, cel puțin dacă utilizați macOS sau Linux. Dacă sunteți utilizator Windows, nu veți putea să faceți backup pentru dispozitivele NAS din cauza unei restricții la nivel de sistem de operare încorporate în Windows. 

CrashPlan vă poate face și backup serverele, dar nu poate face copii de rezervă bazate pe imagini ale computerelor dvs. Pentru asta, trebuie să consultați cel mai bun software de backup și clonare bazat pe imagini.

Caracteristici core CrashPlan

Funcțiile pe care le-am menționat până acum nu sunt caracteristici de bază, așa că nu este surprinzător faptul că unele dintre ele lipsesc din arsenalul CrashPlan. Acestea fiind spuse, CrashPlan include toate caracteristicile de bază de rezervă online pe care ne-am aștepta să le vedem atunci când evaluăm un serviciu. 

Aceasta include backup programat, backup continuu, backup incremental, copie de rezervă la unitățile locale, deduplicare, compresie de fișiere, accelerare rapidă, notificări prin e-mail și copiere de fișiere la nivel de bloc. 

Copia de rezervă continuă este importantă, deoarece vă permite să etichetați un computer pentru copie de rezervă și să nu vă faceți griji despre uitarea adăugării fișierelor pentru copie de rezervă. Backupul incremental se potrivește bine cu acesta, deoarece permite backup-ului procesului doar fișierele care sunt adăugate sau modificate, economisind astfel timp și lățime de bandă.

Copia de rezervă la unitățile locale califică CrashPlan ca o copie de rezervă hibridă, ceea ce înseamnă că puteți face backup atât în ​​cloud cât și în unitățile locale, cum ar fi unitățile externe. Aceasta facilitează implementarea regulii de rezervă 3-2-1.

CrashPlan Versioning

CrashPlan oferă, de asemenea, o versiune de fișiere, care vă permite să restaurați versiunile anterioare ale fișierelor pentru a evita modificările nedorite sau corupțiile fișierelor. Spre deosebire de multe alte servicii de backup cloud, CrashPlan vă oferă opțiunea de a personaliza politica de versiune de la clientul desktop.

crashplan-versionare

Versiunea CrashPlan nu este exact nelimitată, dar, deoarece puteți reține la nesfârșit versiunile de fișier pe baza creșterilor de 15 minute, s-ar putea să fie și el. CrashPlan vă oferă și opțiunea de a păstra fișierele șterse la nesfârșit, ceea ce este frumos, având în vedere că mulți furnizori de backup online elimină definitiv fișierele după 15 sau 30 de zile.

CrashPlan acordă funcții esențiale pentru afaceri, cum ar fi accesul administrativ pentru a monitoriza copiile de rezervă ale angajaților și chiar pentru a accesa fișierele lor.

Funcțiile de securitate în cloud, pe care le vom descrie în detaliu într-o altă secțiune de mai jos, includ criptarea în repaus, criptarea în tranzit și criptarea privată opțională.

CrashPlan nu ratează foarte multe caracteristici. Cu toate acestea, în afară de asistența sa NAS lipsească, CrashPlan nu vă lasă să rulați copii de rezervă cu mai multe fire pentru a accelera lucrurile, așa cum face Backblaze.

De asemenea, nu există un serviciu de recuperare a curierului.

Probabil cele mai mari ratări sunt lipsa suportului mobil și faptul că CrashPlan face o copie de siguranță în funcție de locația fișierului, mai degrabă decât de tipul fișierului. Dacă doriți să faceți backup pentru dispozitivele dvs. mobile, citiți cea mai bună copie de rezervă online pentru piesa mobilă. Vom vorbi mai mult despre o rezervă de locație puțin mai mult în secțiunea noastră de utilizare ușoară. Puteți afla mai multe despre backup-ul afacerii în biblioteca noastră de backup pentru afaceri.

Prezentare generală a caracteristicilor CrashPlan

Logo CrashPlan pentru Small Businesswww.crashplan.com

$ 1000 pe lună pentru GB nelimitat

Backup

Backup Scheduler

Backup continuu

Backup incremental

Backup pe bază de imagine

Backup de unitate externă

Backup NAS

Backup server

Backup hibrid

Backup pentru dispozitive mobile

Backup nelimitat

Dispozitive nelimitate

Speed ​​Throttling

Copiere fișier la nivel de bloc

Copiere de rezervă multitreaded

Restabili

Serviciu de recuperare prin curier

Acces browser

Acces la aplicații mobile

versionare

Ștergere fișier păstrare

Restaurare Bare-Metal

Managementul utilizatorilor

Setați rolurile utilizatorului

Setați regulile de backup pentru afaceri

Raportare personalizabilă

Accesați backup utilizator

Monitorizați dispozitivele conectate

Securitate

Criptare privată

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit

Protocolul de criptare
AES 256

Autentificare cu doi factori

Centre de date întărite

Setări server proxy

Conform HIPPA

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Distribuire a unui fisier

Sincronizare dispozitiv

Încercare gratuită
30

Prețuri

Pentru a menține lucrurile simple, CrashPlan are un singur plan de prețuri. Este de 10 USD pe lună pe computer și beneficiați de backup nelimitat cu care să lucrați. Copie de rezervă nelimitată este excelentă, deoarece înseamnă că dvs. și angajații dvs. nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește ceea ce este salvat și ce nu. La rândul său, acest lucru vă ajută să vă concentrați asupra aspectelor importante ale activității voastre.

De asemenea, este ușor de adaptat, deoarece CrashPlan simplifică adăugarea de calculatoare noi în planul de rezervă. Din această cauză, CrashPlan percepe o taxă pe lună, deci nu există opțiune de abonament anual. Dezavantajul este că puteți anula oricând. Cu toate acestea, înainte de a vă abona, puteți profita de încercarea gratuită de 30 de zile pentru a testa serviciul.

Rețineți că, cu acest abonament nelimitat de date, plătiți pentru numărul de calculatoare pe care CrashPlan le consideră active în consola de administrare, indiferent dacă au salvat date sau nu.

Dacă nu mai doriți să plătiți pentru un dispozitiv, îl puteți dezactiva în consola de administrare CrashPlan pentru Small Business. După ce faceți asta, toate datele de rezervă existente pentru acel dispozitiv vor fi șterse.

Planul de preț pare bun atunci când îl comparați cu IDrive Business, care percepe 74,62 USD pe an pentru 250 GB de rezervă pentru computere nelimitate.

La o notă similară, Carbonite poate, de asemenea, face backup de 250 GB de date pe computere nelimitate, dar costă 287,99 USD pe an. Puteți câștiga mai mult spațiu de stocare pentru 99 USD pentru 100 GBP suplimentar. Având în vedere acest lucru, o copie de rezervă de 1 TB de date pe un singur computer cu Carbonite înseamnă că va trebui să plătiți aproximativ 900 USD pe an, față de 120 USD cu CrashPlan.

Lucrurile nu merg atât de mult în favoarea CrashPlan atunci când o comparăm cu Backblaze for Business, care vă permite să rezervați date nelimitate cu doar 6 USD pe computer pe lună sau 60 USD pe computer dacă plătiți un an în avans. Puteți afla mai multe despre această opțiune în revizuirea noastră Backblaze pentru afaceri.

Ușurință în utilizare

Clientul desktop al CrashPlan funcționează pe Windows, Mac și Linux. Va trebui să vă bazați pe clientul web, deoarece CrashPlan nu mai acceptă aplicații mobile pentru Android și iOS. Clientul necesită doar câteva minute pentru instalare, după care vi se va cere să vă conectați.

crashplan-desktop-client

Acestea fiind spuse, nu este greu de utilizat, dar operațiunile de rezervă cu CrashPlan pot fi mai simple. CrashPlan face backup în funcție de locația fișierului, ceea ce înseamnă că trebuie să etichetați manual folderele și fișierele pentru backup. Acest lucru necesită mai mult timp și crește șansa ca veți uita să etichetați un fișier. 

Dacă CrashPlan a făcut o copie de rezervă în funcție de tipul de fișier, nu ar trebui să vă faceți griji dacă ați adăugat documentele, imaginile, videoclipurile și alte fișiere la planul dvs. de backup, deoarece totul ar fi protejat. Așa funcționează Backblaze și Carbonite.

În plus, CrashPlan nu oferă o structură de arbore, ceea ce face mai rapidă etichetarea fișierelor și a folderelor. În schimb, trebuie să navigați prin dosare, ceea ce nu este convenabil.

Clientul de desktop în sine este bine realizat și este suficient de intuitiv, cu butoanele „acasă”, „descărcări” și „setări” poziționate de-a lungul vârfului. Panoul principal al ferestrei arată setul de backup online. Adică fișierele și folderele selectate pentru backup. Veți vedea și destinația de rezervă acolo.

crashplan-web-client

Pentru a accesa CrashPlan în timp ce vă aflați departe de computer, trebuie să vă conectați la clientul web CrashPlan. De asemenea, are funcții de supraveghere a contului care vă permit să verificați statisticile utilizatorilor și să monitorizați restaurarea fișierelor dintr-o imagine de bord. 

Există, de asemenea, vizualizări care vă permit să monitorizați și să dezactivați dispozitivele de rezervă, adăugați și dezactivați utilizatorii, descărcați aplicațiile client și creați rapoarte pentru a vă menține la curent cu eșecurile de rezervă. 

Aceste funcții de gestionare sunt un plus excelent pentru proprietarii de afaceri. Singura problemă pe care o avem este că designul nu se simte atractiv și modern. Cu toate acestea, probabil că acest lucru nu este atât de important pentru antreprenorii care apreciază bunele capabilități de gestionare peste aspect.

Backup de fișiere & Restaurare

După cum am menționat, CrashPlan vă solicită să etichetați manual fișierele și folderele pentru backup. Dacă nu doriți să faceți backup pentru anumite tipuri de fișiere, le puteți exclude din meniul de setări.

crashplan-add-backup-dest

În primul rând, totuși, veți dori să adăugați o destinație de rezervă, astfel încât CrashPlan să știe unde să vă faceți backup fișierele. În mod implicit, acesta este cloud-ul CrashPlan, dar puteți selecta, de asemenea, unitățile locale ca destinație pentru backup. 

crashplan-select-backup-files

Un aspect negativ al acestei a doua abordări este că puteți restaura datele de pe unitățile locale mai repede decât de pe internet. Prin copierea de rezervă la o unitate locală, veți fi, de asemenea, o copie de rezervă în cloud, care adaugă un alt nivel de protecție.

În plus, CrashPlan vă poate face backup pentru unitățile externe. Cu toate acestea, trebuie să le atașați prin USB sau FireWire pentru a le selecta pentru backup. Acestea fiind spuse, nu puteți face același lucru pentru dispozitivele NAS (dacă aveți nevoie să citiți cea mai bună copie de rezervă online pentru articolul NAS).

După ce planul dvs. de rezervă va fi finalizat și copia de rezervă inițială va fi finalizată, CrashPlan va rula în modul de rezervă continuă. Vă recomandăm să lăsați CrashPlan să funcționeze în acest mod, deoarece va încărca imediat fișierele pe care le adăugați sau le modificați în locațiile selectate pentru backup.

accident plan-resurse-ștrangulare

Acestea fiind spuse, o copie de rezervă continuă poate utiliza, de asemenea, o mare parte din resursele sistemului dvs. și poate împiedica alte activități. Pentru a atenua acest lucru, puteți limita câtă putere de procesare poate utiliza CrashPlan în timp ce lucrați activ pe computer.

crashplan-backup-program

Puteți, de asemenea, să opriți complet copie de rezervă continuă și să treceți la copii de rezervă programate. Acest lucru vă permite să alegeți orele la care începe și se încheie copiile de rezervă și în ce zile poate fi difuzat.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, executarea copiilor de siguranță continuă nu ar trebui să fie o problemă, deci ar trebui să îi permiteți să vă protejați cel mai bine fișierele de afaceri.

Restaurarea fișierelor cu CrashPlan

crashplan-restabili start-

CrashPlan vă permite să utilizați câteva opțiuni pentru a restabili fișierele din cloud. Primul este să folosiți clientul dvs. desktop apăsând butonul „restaurarea fișierelor”. Aceasta va deschide o fereastră pop-up care vă permite să navigați prin dosarele și fișierele stocate, apoi selectați ce doriți să restaurați de pe server.

crashplan-restore-files

După ce selectați fișierele de restaurat, aveți mai multe opțiuni pe care le puteți regla înainte de a începe procesul de restaurare. Puteți restaura fișierele în locația lor originală, „desktop” sau „downloads” sau puteți selecta o anumită destinație. Dacă există deja un fișier în acea locație, puteți rescrie sau redenumi noul. În plus, puteți acorda permisiuni originale sau curente fișierelor.

Celelalte opțiuni de restaurare folosesc clientul web al CrashPlan. Trebuie să navigați la vizualizarea „dispozitive” și să faceți clic pe pictograma de restaurare asociată dispozitivului de la care doriți să restaurați. Acest lucru vă permite să restaurați fișierele pe un computer care nu este al vostru, fără a fi nevoie să descărcați clientul CrashPlan. De asemenea, dacă sunteți admin, puteți accesa fișierele pe care alți utilizatori le-au făcut backup.

Rețineți că puteți restaura până la 250 MB doar utilizând clientul web, ceea ce înseamnă că pentru restaurări mari, utilizarea clientului desktop este singura opțiune.

Deoarece nu există o aplicație mobilă, nu puteți accesa fișierele dvs. sau nu puteți iniția un proces de restaurare din aceasta. Nu există niciun serviciu de recuperare a curierului. Recuperarea prin curier înseamnă că furnizorul ar putea stoca fișierele dvs. pe un dispozitiv și să vi le livreze. Asta ar ajuta la restaurările care variază în sute de gigabyte.

Viteză

Salvarea computerului este inteligentă, dar poate dura mult timp. Acest timp se poate întinde în zile sau săptămâni, în funcție de mai mulți factori, inclusiv ISP-ul dvs., distanța de serverele CrashPlan din S.U.A. și Australia și cât de bine administrează serviciul dvs. de backup online..

Pentru a testa viteza de încărcare și descărcare CrashPlan pentru Small Business, am efectuat mai multe teste simple de încărcare și descărcare folosind un folder comprimat de 1 GB format din diferite tipuri de fișiere. Ne-am făcut testele folosind o conexiune WiFi din Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de 9,4 MB / s și o viteză de descărcare de 44,19 MB / s.

Prima încercare: A doua încercare: Media:
Timp de încărcare:00:36:1200:35:5800:36:05
Timpul de descărcare:00:04:2500:03:4200:04:04

Încărcarea unui folder de 1 GB prin conexiunea noastră a durat în medie 36 de minute și cinci secunde, ceea ce este mult mai lung decât cele 15 minute și 11 secunde ar trebui să dureze fără nicio depășire. 

Viteza de descărcare a fost mai în concordanță cu ceea ce ne așteptam. A durat în medie patru minute și patru secunde, față de cele trei minute și 14 secunde așteptate.

Acestea nu sunt cele mai bune rezultate, dar nici nu sunt cele mai rele. Pentru un serviciu mult mai rapid, citiți recenzia noastră de imagine Acronis True Image.

crashplan-lățime de bandă-pedalei de accelerație

CrashPlan vă permite să accelerați viteza de transfer de fișiere pentru a limita câtă lățime de bandă folosește procesul de rezervă. În plus, CrashPlan vă permite chiar să reglați clientul astfel încât să crească viteza atunci când sunteți departe de computer.

După finalizarea copiei de rezervă inițiale, copiile de rezervă ulterioare ar trebui să ruleze mai repede datorită algoritmului de copiere a fișierelor la nivel de bloc, care etichetează doar părțile fișierelor care s-au schimbat de la ultima copie de rezervă sau transferul în cloud.

Securitate

CrashPlan for Small Business folosește criptarea AES de 256 biți pentru a-ți scramba datele în timp ce este în repaus pe serverele sale. Această criptare are loc înainte ca fișierele tale să părăsească computerul, dar în mod implicit, CrashPlan va ține cheia de criptare pentru tine. Aceasta vă asigură că compania vă poate reseta parola dacă o uitați vreodată.

Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că angajații sau hackerii rău intenționat care au acces la serverul care stochează acreditările utilizatorilor ar putea răsfoi prin proprietatea intelectuală, rapoarte și alte date de afaceri..

crashplan-securitate

Dacă doriți să vă asigurați că nu se va întâmpla, puteți configura o cheie de criptare privată din panoul de setări de securitate al clientului desktop.

Criptarea AES este considerată destul de sigură și nu s-au cunoscut hack-uri ale acesteia. De fapt, s-a estimat că ar fi nevoie de un supercomputer miliarde de ani pentru a forța brutală o fisură AES.

Nu se poate spune despre parola personală, deoarece criptarea nu vă protejează parola și este ușor să spargeți una slabă (consultați articolul nostru cu parola nereușită pentru a afla despre cele mai frecvente greșeli la crearea unei parole). Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă asigurați că configurați o parolă puternică.

În plus, ar trebui să activați autentificarea în doi factori, care vă ajută să vă protejați datele de acreditare. Face acest lucru prin faptul că vă solicită să introduceți un cod unic în plus față de informațiile de conectare atunci când accesați CrashPlan de pe un computer necunoscut.

Versiunea, o caracteristică despre care am menționat anterior, oferă și o măsură de protecție împotriva ransomware-ului, ceea ce reprezintă o preocupare din ce în ce mai mare pentru companii. 

Odată cu versiunea în joc, nu va trebui să plătiți bani pentru răscumpărare pentru copii ne corupte ale fișierelor dvs. În schimb, puteți reveni la versiunile anterioare ale fișierelor dvs. după ce ați eliminat programele malware care au cauzat problema.

În ceea ce privește securitatea centrelor de date, CrashPlan folosește supraveghere 24/7 a instalațiilor sale, pe lângă alte garanții împotriva intruziunilor. Facilitățile sunt, de asemenea, echipate pentru a rezista defecțiunilor, fie din defecțiunea dispozitivului, întreruperea curentului electric, incendiu, cutremur sau un alt dezastru.

În plus, Code42, compania mamă a CrashPlan, este o organizație certificată ISO 27001, iar centrele de date ale CrashPlan sunt supuse autentificării anuale SOC 2 Type 2. În plus, dacă lucrați cu fișiere și rapoarte medicale, veți fi încântat să știți că CrashPlan respectă HIPAA..

intimitate

Pentru a asigura o protecție maximă pentru confidențialitatea dvs., ar trebui să optați pentru criptarea privată. Acestea fiind spuse, am verificat modul în care Code42 vă gestionează confidențialitatea. 

CrashPlan colectează datele personale pe care le furnizați, care includ informațiile pe care le introduceți pe site-ul CrashPlan sau pe care le trimiteți electronic. Poate include informații precum numele, adresa, e-mailul sau telefonul. De asemenea, colectează date când participați la unul dintre evenimentele CrashPlan, în timpul convorbirilor telefonice cu reprezentanții de vânzări sau când contactați asistența pentru clienți.

În plus, CrashPlan colectează automat date care pot include dispozitivul specific pe care îl utilizați, versiunea sistemului de operare, software-ul browserului web și adresa dvs. IP și MAC. 

CrashPlan colectează, de asemenea, statistici cu privire la activitățile dvs. pe site-ul web, informații despre modul în care ați venit și utilizați site-ul, țara dvs. sau locația la nivel de oraș, precum și alte date tehnice colectate prin cookie-uri, pixeli și etichete. CrashPlan colectează, de asemenea, informații despre modul în care dispozitivul dvs. a interacționat cu site-ul său web, inclusiv paginile accesate și link-uri cu clic.

Datele colectate în acest fel se numesc metadate și majoritatea serviciilor folosesc acest lucru pentru a îmbunătăți site-urile web și serviciile de backup, astfel încât acest lucru nu este nimic ieșit din comun.

În plus, CrashPlan primește informații de la terți. Exemple de astfel de informații includ informații de contact, prezența la eveniment, rolul postului și profilul angajării publice și informații despre interesele produsului sau serviciului dvs.. 

De asemenea, primește informații despre dvs. de la trimiteri sau surse comerciale pline. Cu toate acestea, în acest caz, CrashPlan va trimite un e-mail prin care vă informează că a primit datele dvs. personale, tipul de date pe care l-a primit și sursa, împreună cu un link către declarația de confidențialitate.

Colecția de date CrashPlan

CrashPlan colectează date despre tine în mai multe moduri, dar este deschis în acest sens. Colectarea informațiilor despre dvs. de la terți nu este obișnuită, dar cel puțin CrashPlan vă va anunța despre aceasta într-un e-mail.

Uneori, datele colectate ar putea fi identificate cu dvs. Code42 folosește aceste date cu caracter personal pentru a furniza produse și servicii, precum și pentru a analiza frecvența, durata și tipurile de utilizare a site-ului său web pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. 

În plus, îl folosește pentru a actualiza și extinde înregistrările sale cu informații noi și pentru a analiza acele înregistrări pentru a identifica potențialii clienți, înțelegând rolul tău în organizația ta. De asemenea, vă poate contacta cu reclame personalizate pentru produse și servicii care vă pot interesa, pe baza experiențelor sale anterioare cu privire la clienți cu caracteristici similare. 

Partajarea datelor CrashPlan

Cod42 vă permite să vă partajați doar datele personale, după cum este necesar pentru a-și opera afacerea. Nu vinde și nu distribuie informațiile altora, decât în ​​anumite cazuri. Aceste cazuri pot implica afiliați Code42 care îl ajută să își mențină serviciile. Acești afiliați vor prelucra datele dvs. personale în conformitate cu declarația de confidențialitate a Code42.

Este similar cu partenerii de afaceri. Code42 împărtășește datele dvs. cu caracter personal pentru a îndeplini solicitările de produse și informații. În plus, Code42 ar putea împărtăși informațiile dvs. cu companii și persoane care furnizează servicii în numele său. Cu toate acestea, li se interzice utilizarea datelor cu caracter personal în orice alt scop.

În plus, Code42 împărtășește datele cu caracter personal pe care le deține în cazul transferurilor de afaceri, atunci când este cerut de lege și cu acordul dumneavoastră, caz în care veți primi o notificare despre aceasta și veți putea alege să nu partajați informațiile respective. De asemenea, orice informație pe care o publicați pe paginile sau blogul comunității Code42 este disponibilă publicului.

Code42 are sediul central în Statele Unite, dar uneori vă poate transfera datele la nivel internațional. Acest lucru este realizat sub protecția UE-SUA. și elvețian-U.S. scut de confidențialitate.

Dacă vă aflați în anumite teritorii, cum ar fi Spațiul Economic European, aveți aceste drepturi suplimentare de confidențialitate:

  • Dreptul de a nu da consimțământ sau de a retrage consimțământul pentru anumite date cu caracter personal
  • Dreptul de acces: aveți dreptul de a accesa datele dvs. personale
  • Dreptul la ștergere: în anumite circumstanțe, aveți dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal
  • Dreptul de a opune prelucrării: aveți dreptul de a solicita ca Cod42 să nu mai prelucreze datele dvs. personale. O va face dacă prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru comercializare sau dacă se bazează pe interesul său legitim de a prelucra datele dvs. personale, cu excepția cazului în care demonstrează motive obligatorii legitime pentru a continua prelucrarea
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul de a obține datele personale pe care ați consimțit să le furnizați Codului 42 sau care i-au fost furnizate pentru a îndeplini contractul cu dvs.
  • Dreptul la rectificare: aveți dreptul de a solicita corectarea oricăror date personale inexacte sau incomplete
  • Dreptul de a restricționa procesarea: aveți dreptul de a solicita restricționarea procesării datelor dvs. personale în anumite circumstanțe
  • Dreptul de a depune o reclamație la autoritatea de protecție a datelor: Dacă aveți o preocupare cu privire la aceste practici de confidențialitate, inclusiv modul în care sunt gestionate datele dvs. personale, îl puteți raporta autorității de protecție a datelor care este autorizată să audă aceste preocupări

Aceste drepturi asigură, pe scurt, respectarea Codului 42 cu Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR. GDPR este legea UE care consolidează confidențialitatea datelor online ale utilizatorului. În plus, CrashPlan oferă criptare privată, iar declarația de confidențialitate este clară despre datele pe care le colectează, cum le folosește și cum împărtășesc datele dvs..

A sustine

Puteți contacta echipa de asistență a CrashPlan prin telefon, e-mail și chat live. Prezența asistenței de telefon și chat ar trebui să facă apel la proprietarii de întreprinderi mici care au nevoie de asistență imediată.

Cu toate acestea, asistența telefonică este disponibilă de luni până vineri între orele 19:00 și 19:00. CST. Suportul pentru chat este disponibil în aceleași zile, dar de la 7:00 la 17:00. CST. Dacă întâmpinați o problemă în timpul nopții sau în weekend, va trebui să așteptați, să o identificați singuri sau să trimiteți o solicitare de e-mail.

crashplan-help-desk

Asistența prin e-mail este disponibilă 24/7. Am trimis o solicitare la 5:50 a.m. CST și am primit un răspuns în patru ore. Reține, totuși, că am pus o întrebare simplă despre procesul de deduplicare. CrashPlan menține o echipă de triaj care escaladează bilete mai importante pentru răspunsuri mai rapide.

crashplan-suport-site-

Dacă doriți să vă murdăriți mâinile, puteți să accesați site-ul de asistență CrashPlan, care are articole atât pentru CrashPlan pentru Small Business cât și pentru Enterprise. Articolele pentru Small Business includ un ghid pentru administratori, un ghid de utilizare și întrebări frecvente. Dacă nu găsiți ceea ce căutați acolo, puteți utiliza funcția de căutare pentru a găsi un răspuns.

CrashPlan păstrează, de asemenea, o pagină a comunității, care ar putea fi o modalitate bună de a trata problemele dvs. Cu toate acestea, majoritatea subiectelor sunt depășite și nu au multe răspunsuri. În general, CrashPlan oferă o mulțime de suport, care ar trebui să facă treaba pentru majoritatea utilizatorilor de afaceri.

Verdictul

CrashPlan for Small Business nu este o soluție perfectă. Cea mai mare greșeală a acesteia este că nu profită de capacitatea sa de backup nelimitată pentru a simplifica experiența utilizatorului cu tipul de fișier, mai degrabă decât cu locația de rezervă. În plus, nu are o aplicație mobilă, ceea ce înseamnă că nu o puteți folosi pentru a face backup la datele mobile sau pentru a accesa backup-ul din mers.

De asemenea, nu există niciun serviciu de recuperare prin curier și asistență în direct nu este disponibil în weekend și în nopți. Cu toate acestea, dincolo de aceste plângeri, CrashPlan are o serie de avantaje. 

Un stoc nelimitat care vă permite să faceți backup pentru tot ceea ce aveți nevoie pentru 10 USD pe computer. Criptarea privată vă ajută să vă protejați confidențialitatea, iar CrashPlan are, de asemenea, unele dintre cele mai puternice configurații de păstrare și de păstrare a fișierelor șterse ale oricărei soluții de backup online pe care le-am testat vreodată..

În general, considerăm că CrashPlan este un serviciu excelent, în ciuda unor deficiențe. Care sunt gândurile tale despre CrashPlan? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me