Revizuirea McAfee Total Protection – Actualizată în 2020

McAfee Total Protection Review

McAfee este unul dintre cele mai vechi nume din antivirus și din motive întemeiate. Cea mai recentă iterație a pachetului său de protecție totală poate fi încă cea mai bună, cu o protecție aproape 100% garantată împotriva virușilor. Consultați recenzia noastră completă McAfee Total Protection pentru a vedea că nu tot ce strălucește este aur.


best-antivirus comentarii

McAfee este printre cele mai bune programe antivirus pe care le puteți cumpăra, cel puțin pentru bani. În ultimii ani s-a observat o îmbunătățire a rezultatelor laboratorului. Atinge sau atinge o performanță de 100 la sută la capătul antivirus și oferă un manager de parole și o stocare securizată a fișierelor pentru a completa pachetul Total Protection.

În această recenzie McAfee Total Protection, vom analiza unele dintre aceste rezultate și vom scoate software-ul pentru un test de testare noi înșine. Vom vorbi despre caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, protecție și asistență înainte de a da verdictul nostru.

Considerăm că McAfee Total Protection este o valoare bună, dacă îl cumpărați pentru mai multe mașini. Acesta a pus numere bune în testele noastre practice și s-a clasat bine la laboratoarele independente, dar ar putea folosi unele lucrări de ușurință pentru utilizator. Citiți mai departe pentru gândurile noastre despre McAfee Total Protection.

Alternative pentru protecția totală McAfee

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Nucleul Mcafee Total Protection este antivirusul, care scanează fișierele dvs. pentru corupție. Totuși, Protecția totală oferă mai mult decât atât, cu monitorizare web, actualizări automate și un manager de parole.

True Key este administratorul de parole, un instrument care rulează în mod normal 19,99 USD anual pentru 10 000 de înregistrări, care la fel de bine ar putea fi nelimitate. Protecția totală include cinci licențe ale managerului gratuit, în mod normal o valoare de 99,99 USD, iar noi suntem impresionați de performanță.

McAfee-True-cheie

În comparație cu cei mai buni manageri de parole, True Key este suficient, dar nu este uimitor. Obțineți o interfață de utilizator curată similară cu LastPass (citiți recenzia noastră LastPass) și opțiunile de autentificare cu doi factori, dar nu acceptă cele mai bune aplicații 2FA.

Adevărata cheie este un plus frumos, dar vă recomandăm Dashlane (citiți recenzia Dashlane) pentru treburile managerului de parole.

De asemenea, aveți monitorizare web în timp real. McAfee va filtra site-urile pe măsură ce le accesați, precum și scanarea fișierelor înainte de descărcare. Veți vedea și o marcă urâtă de verificare în rezultatele căutării Google.

Am testat cât de mult a dat monitorizarea web cu rezultate performante și nu am putut detecta nimic semnificativ. Au fost modificări ușoare de la fiecare test, dar ar trebui să vedeți puțin până la niciun efect asupra vitezei.

Monitorizarea web elimină, de asemenea, trackerele și cookie-urile și vine cu control parental. Controlul parental este dezactivat în mod implicit, dar îl puteți activa în fila „Confidențialitate” a interfeței de utilizator pentru a seta site-uri restricționate.

McAfee-Quick-Clean-Setări

Total Protection realizează actualizări automate pentru dumneavoastră, atât timp cât vi-l permiteți. Ori de câte ori executați o scanare, McAfee va verifica dacă există actualizări ale aplicației. Să ai o locație centrală pentru actualizări este plăcut.

Caracteristica noastră favorită este McAfee Shredder. Ca un mărunțitor de hârtie, acest instrument șterge datele dvs. digitale sensibile. Puteți mărunți orice dosar, dar în mod implicit, McAfee este îndreptat către coșul de reciclare.

McAfee nu are clar ce face Shredder, dar dacă ar trebui să ghicim, ar fi rescris binarul pe o unitate. Chiar și atunci când eliminați un articol dintr-o coș de reciclare, un hacker priceput îl poate reconstitui folosind criminalistică pe hard disk.

Shredder îndeplinește probabil o funcție similară cu Dban, rescrie binarul, astfel încât un fișier șters nu poate fi retezat împreună.

Prezentare generală a caracteristicilor McAfee Total Protection

Logo McAfee Total Protectionwww.mcafee.com

Începe de la 208 dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici

Manager de parolă

Tocător de documente

Suport multi-OS

Control parental

Curățarea discului

VPN

Profiluri

Protecţie

Protecție Ransomware

Protecție cameră web

Monitorizare în timp real

Browser securizat

Descărcare de protecție

Protecție împotriva infracțiunilor

Firewall

Sistem de operare

ferestre

MacOS

Linux

Android

iOS

Usability

UI pentru desktop

Aplicatie de mobil

Extensia browserului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutorial video

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Antivirusul nu este ceea ce era: securitate pentru un singur computer central pentru casă. Acum, cu mai multe laptopuri, smartphone-uri și tablete rulând, antivirus trebuie să accepte mai multe mașini.

McAfee a urmărit această tendință și și-a prețat produsele în consecință. Protecția totală nu este costisitoare pentru un utilizator individual, dar cea mai bună rată apare atunci când o cumpărați pentru mai multe calculatoare.

Rata de 24,99 USD pentru un singur dispozitiv nu este rea. Este mai ieftin decât planul de bază al Norton (citiți recenzia noastră antivirus Norton) și vine cu mai mulți pentru banii dvs., cel puțin pentru primul an. Odată ce vine timpul de reînnoire, prețurile vor scădea.

Vă recomandăm să mergeți cu un plan pentru cinci sau 10 dispozitive. Are mai puțin de 10 USD pe mașină și beneficiați de aceleași funcții. Dispozitivele includ orice smartphone, tabletă sau computer și toate acestea se sincronizează atunci când deschideți McAfee UI.

Ratele introductive sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut, însă McAfee nu impresionează la reînnoire. Prețul depinde și de locul în care faceți cumpărăturile. De exemplu, un singur plan de dispozitiv pe site-ul McAfee este de 54,99 USD, în timp ce același plan în magazinul McAfee este de 24,99 USD.

Ratele de reînnoire sunt aceleași pentru ambele.

McAfee nu oferă software antivirus gratuit decât dacă este preinstalat pe aparat. Chiar și atunci, va trebui să-l reînnoiești. Cu toate acestea, oferă un proces de 30 de zile de protecție totală fără a necesita informații despre cardul de credit.

Ușurința în utilizare

Interfața McAfee este înșelător de simplă. Doar să te arunci este ușor, dar să găsești instrumentele de care ai nevoie atunci când cauciucul întâlnește drumul este o altă poveste.

În special, este modul în care McAfee alege să organizeze informații în UI. Aveți cinci file în partea de sus a ferestrei pentru scanare, confidențialitate, utilizare web și setări ale contului. Al cincilea te duce înapoi la pagina principală. În aceste file, veți găsi legături rapide către funcții, cum ar fi actualizările de aplicații și managerul de parole.

McAfee-Total-Protection-Interface

După ce vă adaptați la interfață, este simplu de navigat, dar credem că există o modalitate mai bună de a expune interfața de utilizator. McAfee folosește prea mult spațiu pentru a vă arăta caracteristicile sale și nu suficient pentru starea dvs. de securitate.

Pentru a rula o scanare, faceți clic pe fila cu eticheta „Securitate PC”. În partea de jos a ferestrei, faceți clic pe butonul „rulați o scanare”. Puteți face o scanare rapidă sau completă. Scanările rapide caută probleme în procesele Windows, fișierele de pornire și zonele comune de exploatare, în timp ce o scanare completă va parcurge toate fișierele de pe toate hard disk-urile.

McAfee-Scan-Setări

Aplicația este disponibilă pe Windows, macOS, iOS și Android. Puteți adăuga noi dispozitive în contul dvs. în interfața de utilizator făcând clic pe „Protejați mai multe dispozitive” din fila de pornire. După ce faceți clic pe asta, McAfee vă va trimite un e-mail pentru a descărca Total Protection pe un alt dispozitiv.

Cea mai mare parte a interfeței se găsește făcând clic pe pictograma roată. Aici, puteți modifica toate setările McAfee, de la scanare în timp real la monitorizare web. Vă recomandăm să parcurgeți aceste opțiuni, deoarece este principalul control pe care îl aveți asupra McAfee.

McAfee-Total-Protecție-Setări

În afara UI, cea mai mare parte a timpului dvs. va fi petrecut cu extensia True Key Chrome și pictograma tavă McAFee. Din păcate, acele două părți ale serviciului nu rămân acolo unde ar trebui.

Când configurați McAfee, desktopul dvs. va fi bombardat cu o mulțime de pop-up-uri. Totul, până la adăugarea unei parole noi până la instalarea extensiei Chrome garantează o fereastră pop-up separată, care persistă până la închiderea acesteia.

Liniștirea marcajelor verzi de la McAfee de lângă rezultatele căutării este enervantă. Dacă urmăriți cu adevărat pașii online, este în regulă, dar am optat pentru a opri extensia.

Monitorizarea în timp real a browserului și a fișierelor locale funcționează bine. Am avut încărcat McAfee pe parcursul acestei recenzii și nu am observat nicio scădere a performanței. Totuși, calculatorul încetinește să se târască în timp ce scanează. Fanii se ridică de parcă ar fi fost pe ultima lor respirație și totul pare lent.

Este logic, întrucât McAfee parcurge fiecare fișier, intrare în registru și multe altele pentru a vă asigura că nu există nimic acolo care nu ar trebui să fie. Din această cauză, vă recomandăm să efectuați scanări noaptea. McAfee vă poate închide aparatul după ce scanarea este finalizată.

Protecţie

Folosim rezultatele laboratorului, în combinație cu testarea practică, pentru a vedea cât de bine vă acoperă protecția totală. Vom folosi exemplele din lumea reală ca factor principal, dar, deoarece aceste teste nu pot acoperi totul, vom consulta și laboratoare independente.

Am folosit fișierul de test Eicar standard pentru a vedea dacă antivirusul își poate îndeplini funcția de nume. Nu este surprinzător, McAfee a blocat fișierul și l-a eliminat imediat de pe mașina noastră.

În continuare, am trecut la Wicar, care testează cât de bine un antivirus îndeplinește protecția web. McAfee a blocat 100% din cele 13 teste pe Internet Explorer și Firefox. Presupunem că va fi și pe Chrome, dar protecția încorporată a browserului a ajuns la prima dată.

McAfee-Web-Consilier-Protecție

Am folosit AntiTest pentru a merge mai profund și pentru a testa exploatările comune în troieni. Pe listă se află cheylogger-uri, reportofoane și editori de registru. McAfee a blocat și a eliminat aplicația atunci când am încercat să o rulăm. După adăugarea acestuia ca o excepție, testele s-au derulat fără sughițe.

De asemenea, McAfee este protejat împotriva testelor noastre de phishing, dar majoritatea conturilor de e-mail moderne au deja protecție împotriva acestui lucru.

După câteva testări preliminare, am trecut la rezultatele laboratorului. AV-Test a constatat că McAfee Internet Security, un serviciu inclus în Total Protection, a avut 98,9 la sută de succes împotriva atacurilor malware de zero zile și 100 de reușite perfecte împotriva protecției împotriva malware extinsă.

Acest rezultat este sub media sa de 99,5%.

MRG Effitas a găsit rezultate diferite. McAfee încă a protejat decent, dar nu a reușit să blocheze un botnet financiar real de la logarea datelor de utilizator și parolă. McAfee s-a comportat bine în toate simulările sale de malware, totuși.

Testele AV-Comparatives arată ambele performanțe reunite. În raportul său de performanță din iunie, AV-Comparatives a descoperit că McAfee a fost eficient cu 99,6 la sută împotriva testelor sale, cu un neglijabil de trei positive false din 80 posibile..

Protecția este bună, dar nu cea mai bună. McAfee a înregistrat o evoluție a rezultatelor laboratorului în ultimii ani, dar nu a reușit să atingă un antivirus ultra sigur, cum ar fi Webroot (citiți recenzia noastră antivirus Webroot).

A sustine

McAfee oferă live chat și telefon, precum și o bază de cunoștințe și un forum comunitar. Dacă aveți o problemă tehnică, puteți descărca, de asemenea, instrumentul de depanare, care vă va scana fișierele de instalare și le va repara pe cele corupte..

Puteți scana baza de cunoștințe accesând secțiunea de asistență a McAfee și selectând zona în care aveți nevoie de ajutor. Nu există o organizație clară pentru articole. Puteți selecta produsul și zona în care aveți nevoie de ajutor, după care ați rămas în bara de căutare și pe roata mouse-ului.

McAfee-Knowledgebase

Articolele sunt clare în instrucțiunile lor, dar nu oferă nicio referință vizuală.

Vă recomandăm să folosiți asistentul virtual pentru întrebări comune. Este un agent de asistență AI care folosește baza de cunoștințe pentru a te îndruma prin orice problemă ai. Nu este perfect, așa cum este rareori AI, dar își face treaba pentru sarcini simple.

McAfee-Virtual Assistant-

Forumul este un loc mai bun pentru subiecte aprofundate. Este un conglomerat de tehnologii care vorbește despre securitate. Dacă ați făcut vreodată o discuție în jurul acestor tipuri de forumuri, veți ști că sunt active și ele.

McAfee-Forum

Dacă sunteți în partea opusă a spectrului și nu puteți opera un computer în afara browserului, atunci McAfee vă oferă TechMaster. Este un serviciu plătit pentru instalarea software-ului, depanarea și eliminarea virușilor. Este totuși scump.

Chatul live și asistența telefonică sunt utile și rapide. Ar trebui să fiți conectat la un agent în câteva minute, dar poate fi mai lung, în funcție de volumul de muncă. Dacă nu se răspunde la întrebarea dvs., puteți trimite un bilet separat la McAfee care a ridicat coada prioritară, astfel încât problemele dvs. pot fi rezolvate.

Verdictul

Total Protection este o alegere excelentă pentru casele care au nevoie de antivirus pe mai multe mașini. Reducerile și suplimentele oferite de acesta, pentru o opțiune precum Avast (citiți recenzia Avast Pro), sunt suficient de mari, atâta timp cât aveți mașini pentru a completa lista.

Utilizatorii individuali se descurcă mai bine cu un alt antivirus, cum ar fi BitDefender Antivirus Plus (citiți recenzia noastră Bitdefender Antivirus Plus). Veți avea acces la o listă mai mică de dispozitive și o protecție mai bună împotriva amenințărilor. Pentru alte câteva opțiuni, consultați alte recenzii antivirus.

Ce părere aveți despre McAfee Total Protection? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me