BullGuard Antivirus Review – Actualizat în 2020

BullGuard Antivirus Review

BullGuard Antivirus este un serviciu decent, care ar putea să se descurce puțin mai bine pe aproape fiecare față. Interfața sa nu este foarte intuitivă, personalul de asistență este amețit și atunci când vine vorba de protecție, nici nu este cel mai bun. Citiți despre toate descoperirile noastre în această revizuire completă BullGuard.


best-antivirus comentarii
BullGuard Antivirus este un pachet antivirus moderat de utilizat, care are nevoie de muncă. Are caracteristici bune, inclusiv backup-ul cloud și controale parentale, dar acestea sunt disponibile numai pentru planurile la prețuri mai mari. Protecția firewall-ului, care ar trebui să fie disponibilă pe toate planșele, suferă de aceleași restricții.

În această revizuire antivirus BullGuard, vom acoperi avantajele și contra contra funcțiilor, asistență pentru clienți, protecție și prețuri. Te vom parcurge astfel încât să știi cu ce ai de-a face dacă te gândești să obții acest lucru. Pentru un nivel mai înalt de protecție, ar trebui să aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune programe antivirus.

Alternative pentru BullGuard Antivirus

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Pe fața sa, BullGuard Antivirus are un set frumos de caracteristici. Nu există nimic special în ceea ce oferă, dar se pare că este un concurențial solid pe piață (citiți recenzia noastră pentru Trend Micro Antivirus pentru a vedea cum arată bogatele caracteristici).

Ecranul principal conține șapte categorii de protecție, dar doar primele trei – „antivirus”, „vulnerabilități” și „game booster” – sunt activate. Celelalte funcții necesită o actualizare la nivelul următor.

BullGuard-01-main-ecran

Făcând clic pe butonul de setări de la „antivirus” apare o serie de submeniuri intuitive. Făcând clic pe butonul „de bază” vă indică dacă funcția este activată sau dezactivată. Trebuie să faceți clic pe butonul „avansat” pentru a obține mai multe detalii.

Aici puteți modifica setările, precum scanarea fișierelor și comportamentului, protecția traficului web și protecția prin e-mail, bifând casetele pentru a le activa sau dezactiva. Există, de asemenea, un buton pentru scanarea profilurilor în care puteți seta tipul și frecvența unei scanări, ce va fi scanat și așa mai departe.

BullGuard-02-antivirus-settings

Opțiunile de reglare antivirus prezintă numeroase căsuțe pentru scanarea sau omiterea diferitelor tipuri de fișiere și media.

BullGuard-03-tuning setări

Există o opțiune diversă care vă permite să activați sau să dezactivați detectarea euristică și a programelor spyware. O categorie de navigare sigură include o opțiune de a gestiona o listă albă pentru site-uri web sigure și o listă neagră pentru cele nesigure sau excluse în mod deliberat. Este ușor de utilizat și în locul controalelor parentale ar putea fi o modalitate rapidă și murdară de a-i feri pe copii de site-uri web necorespunzătoare.

Dacă doriți controale parentale, va trebui să actualizați software-ul sau să obțineți un program care este echipat cu ele, cum ar fi Bitdefender Antivirus sau Webroot SecureAnywhere (citiți recenzia noastră Antivirus Bitdefender și Webroot SecureAnywhere).

L-am testat pe un site de descărcare a fontului inofensiv și BullGuard Antivirus ne-a oprit la rece când am încercat să îl accesăm.

BullGuard-04-blocat-site

Dacă copiați și lipiți adresa URL a unui site web pe care doriți să îl introduceți pe una dintre liste, fiți conștienți că BullGuard Antivirus respinge partea „http: //”. În afară de asta, este ușor să adăugați sau să eliminați elemente din liste.

Software-ul urmărește cu atenție vulnerabilitățile sistemului, cum ar fi siguranța rețelei wireless, executarea automată a programelor pe unitățile amovibile, actualizările Windows lipsă și fișierele de configurare. De asemenea, inspectează driverele de dispozitiv semnate digital.

Există o caracteristică bună de rapel a jocului pentru a vă păstra în siguranță în timp ce jucați jocurile preferate, fără a vă supune la mesaje interminabile pentru firewall. Îți optimizează jocul pentru a rula într-un mediu sigur, fără degradarea sistemului.

În cadrul setărilor generale, există două subpoziții: „principal” și „actualizări”. În subpoziția principală, veți găsi căsuțe de selectare pentru a rula la pornire pe Windows, resetați valorile implicite, setările de conectare proxy și actualizările automate.

Proxy-urile nu sunt VPN-uri, dar pot fi utile. Pentru mai multe informații despre diferențe, consultați articolul nostru VPN vs. Proxy vs. Tor.

BullGuard-05-general-setări principale

Prezentare generală a caracteristicilor BullGuard

Logo Antivirus BullGuardwww.bullguard.com

Începe de la 250 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici

Manager de parolă

Tocător de documente

Suport multi-OS

Control parental

Curățarea discului

VPN

Profiluri

Protecţie

Protecție Ransomware

Protecție cameră web

Monitorizare în timp real

Browser securizat

Descărcare de protecție

Protecție împotriva infracțiunilor

Firewall

Sistem de operare

ferestre

MacOS

Linux

Android

iOS

Usability

UI pentru desktop

Aplicatie de mobil

Extensia browserului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutorial video

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Marele salt al valorii vine între BullGuard Antivirus și BullGuard Internet Security, cu adăugarea firewallului, a controalelor parentale și a copiei de rezervă integrate. Dacă doriți protecție pentru dispozitivul Android sau un Mac, va trebui să achiziționați pachetul Internet Security, deoarece Antivirus nu îl include în funcțiile sale.

Diferența dintre Securitatea Internetului și Premium este limitată la adăugarea scanării rețelei de domiciliu și protecția identității.

Protecția identității vă protejează informațiile personale prin scanarea pe internet a numelor de utilizator, a e-mailului, a numerelor de telefon, a numerelor cărții de credit, a parolelor și a oricărei alte informații pe care le furnizați. Atunci când detectează că oricare dintre informațiile respective sunt postate online, acesta avertizează apoi oferă sfaturi despre un curs de acțiune.

Scanerul pentru rețelele de acasă accesează întreaga rețea, inclusiv termostate inteligente, monitoare pentru bebeluși și toate dispozitivele conectate. Când un nou dispozitiv este adăugat în rețea, acesta îl detectează și îl scanează automat pentru probleme de siguranță.

Nivelul scăzut al pachetului Premium este pentru 10 dispozitive cu 16 USD mai mult decât cinci dispozitive pentru nivelul intermediar de pe Internet Security. Aceasta vă oferă un plus de protecție pentru alte cinci dispozitive. Într-o gospodărie cu trei sau mai multe persoane, fiecare cu un telefon și un computer, veți economisi bani prin actualizarea la software-ul Premium.

Antivirus vă optimizează sistemul atunci când este încărcat, dar adăugarea de PC Tune Up cu Internet Security merită să vă gândiți. Micile modificări pot adăuga multă reacție la sistemul dvs. și ar putea merita pe termen lung.

Ușurința în utilizare

În timpul instalării, BullGuard Antivirus începe să-și optimizeze sistemul pentru performanță fără a cere. Este o caracteristică drăguță, standard pe majoritatea antivirusurilor, dar cel puțin ar trebui să vă ofere șansa de a amâna acțiunea consumatoare de timp. În schimb, se lansează automat ca parte a instalării, fără nici un mod evident de a renunța.

Instalarea durează mai mult decât ne-am dori, la fel și scanarea inițială. Mașina noastră de testare nu are prea multe instalări pe ea, iar BullGuard Antivirus a mai avut nevoie de o oră pentru a-l scana.

Dacă găsește un fișier infectat, acesta trece în acțiune. Odată ce un fișier este oprit, fixat sau pus în carantină, trebuie să mergeți la centrul de mesagerie pentru a vedea raportul.

Informațiile pe care le oferă aici sunt minime. Supraîncărcarea informațională este o problemă în lumea de azi, dar obligarea utilizatorilor să vâneze este și o problemă.

Nu există un buton sau o filă separată pentru vizualizarea fișierelor din categoriile respective. Este în regulă, dar pictograma centrului de mesagerie este un pătrat negru mic într-un colț care nu-și indică funcțiile până nu treci mouse-ul peste el. Nu este ascuns, dar nu este la fel de ușor de utilizat ca alți antivirusuri ”.

Vezi recenzia noastră Avira sau revizuirea Avast Pro pentru a vedea cum ar trebui să funcționeze o interfață.

BullGuard-06-mesaje-centru-buton

Modurile de scanare pot fi găsite pe pagina antivirus. Există un buton „gestionați profilurile” în colțul din dreapta jos. Faceți clic pe acesta și veți fi trimis pe un ecran unde puteți seta controalele pentru ce trebuie scanat și când trebuie să faceți. Butonul „Opțiuni avansate” vă duce la o altă pagină cu mai multe setări ale căsuței de selectare.

Butonul pentru a rula o scanare manuală nu este evident. Trebuie să faceți clic pe liniile orizontale mici din bara pentru scanarea completă sau scanarea rapidă pentru a începe. BullGuard Antivirus nu încearcă să ascundă lucrurile atât cât nu le face la fel de disponibile sau evidente cum ne-am dori. Nu trebuie să cauți un buton sau un submeniu, dar te face să faci asta.

BullGuard-07-buton manual de scanare

Scanarea începe cu registrul și puteți urmări împreună cu fiecare fișier din centrul de mesagerie pe măsură ce scanarea se execută. Un buton de pauză / reluare este inclus dacă trebuie să întrerupeți scanarea, deoarece este nevoie de o cantitate imensă de resurse de sistem, în medie între 50 și 75 la sută din cea mai mare parte a timpului, cu scurgeri ocazionale sub 50 la sută și crește până la 95 sau 100 la sută..

BullGuard-08-CPU-utilizare-in timpul-scan

Ecranul principal arată o bară de stare pentru scanare sau puteți face clic pe notificări pentru a urmări detaliile. Pe un laptop Windows 10 cu software de bază Office instalat, împreună cu o mână de programe precum GIMP și Skype, scanarea completă a durat o oră.

În timpul scanării inițiale complete, bara de progres s-a așezat la nota de 99 la sută timp de peste 30 de minute, dintr-un timp de scanare total de o oră și 16 minute. BullGuard Antivirus nu este singura parte vinovată în această privință – toate antivirusurile o fac într-o măsură – dar acest lucru trece peste bord. Barele de progres trebuie să fie cel puțin puțin exacte.

Protecţie

Protecția antivirus este aceea în care ne concentrăm foarte mult atenția. Descărcările de programe malware, indiferent dacă sunt manuale sau drive-by, phishing, ransomware, navigare sigură și scanere de vulnerabilitate constituie cea mai mare parte a preocupărilor noastre.

Site-urile de laborator pe care le folosim cel mai des, AV-Test și AV-Comparatives, au testat BullGuard Internet Security, care este o actualizare de la BullGuard Antivirus. Un alt site web, MRG Effitas, nu a testat BullGuard Antivirus. Rezultatele MRG Effitas ar trebui să fie similare, dar, fără teste separate, nu există nicio modalitate de a fi sigur. Celelalte două au găsit rezultate decente.

AV-Comparatives plasează BullGuard Internet Security în treimea superioară a pachetului atunci când testează falsele pozitive. Scorurile mai mici sunt mai bune, deoarece acestea înseamnă mai puține false pozitive. Din cele 18 antivirus testate, rezultatele au variat de la un scor scăzut de la unu la un maxim de 59. BullGuard Internet Security a avut 13.

La un test de performanță cu programe care rulează în fundal, BullGuard Internet Security a obținut „foarte rapid” peste tot, cu excepția unei categorii. Acesta a marcat „mediocru” la prima rundă de copiere a fișierelor, dar a marcat „foarte rapid” la rulările ulterioare. Acesta a obținut 80 din 100 la eliminarea programelor malware existente și 99,89 la sută la protejarea împotriva amenințărilor online.

AV-Test a oferit BullGuard Internet Security o evaluare de 100 la sută în ceea ce privește protecția împotriva atacurilor malware și amenințărilor prin e-mail de zi zero, precum și detectarea și prevenirea malware. Pentru performanță, laboratorul i-a acordat un scor de 6 din 6.

De asemenea, am făcut propriile noastre teste, dar metodele noastre de testare nu sunt la fel de ample ca și ceea ce fac laboratoarele. Organizarea standardelor de testare anti-malware este unul dintre site-urile noastre web preferate pentru utilizarea fișierelor de test Eicar standard din industrie pentru a determina dacă un antivirus este configurat și funcționează corect. Fișierele Eicar sunt false malware utilizate în scopuri de testare pe mai multe platforme.

BullGuard Antivirus a eșuat 10 din 15 teste diferite pe site-ul AMTSO. Acesta a oprit .zip și unele fișiere .exe, dar ignorate infectate .cab, .jar, .zipx și altele. Nu a detectat aplicații potențial nedorite și nu a reușit să ne oprească accesarea unei pagini de phishing. De asemenea, a lăsat sistemul nostru de testare vulnerabil la nor.

BullGuard-09-a oprit-infectate-zip-file-descărcare

Pe un alt site de testare pe care îl folosim, Wicar, Firefox a oferit mai multă protecție decât BullGuard Antivirus. Initial ne-am gandit ca ar putea fi instalate extensii de browser fara sa ne avertizeze, dar acest lucru a fost repede respins.

BullGuard-10-firefox-extensii-pagini

Doar pentru a ne asigura, am vizitat Wicar cu o mașină curată, fără niciun software antivirus, iar Firefox ne-a oprit din nou, sugerând că face treaba și BullGuard Antivirus nu a fost.

BullGuard-11-red-screen-curat-sistem

Peste două treimi din timp, BullGuard Antivirus nu a reușit să ne protejeze sistemul de testare. Rezultatele contradictorii dintre testarea noastră și laboratoarele terțe, care i-au dat note decente, creează un pic de dezordine. Totuși, de obicei, suntem alături de laboratoare, deci sunt un indiciu mai puternic despre cât de bine veți fi protejați cu BullGuard.

A sustine

Am testat linia de chat a asistenței clienților, trimițând o întrebare despre funcția de rapel a jocului. Sistemul său ne-a spus că discutăm cu „Alisa”. A durat cinci minute ca ea să vină online să răspundă. Am întrebat dacă există cerințe speciale pentru utilizarea jocului de rapel și ea a răspuns că nu există.

După ce i-a amintit că BullGuard Antivirus spune că necesită minimum patru nuclee de procesor, a spus că acestea sunt specificații recomandate și că va funcționa pe un singur nucleu de peste 4,0 GHz. Pe sistemul nostru de testare, deși BullGuard Antivirus spune în mod specific că opțiunea este dezactivată, deoarece este eficientă doar pentru sistemele cu cel puțin patru nuclee de procesor.

BullGuard-12-joc-rapel-cerințe

Suportul pentru chat-ul live nu a fost cunoscut la acest scor, atunci am întâmpinat mai multe probleme cu acesta. După descărcarea și instalarea unei versiuni gratuite a BullGuard Antivirus, am decis să plătim pentru o actualizare la versiunea completă obișnuită. Au fost necesare peste 24 de ore pentru a obține codurile de activare. Când am încercat să introducem codul, nu am fost niciodată capabili să-l acceptăm, în aplicație sau pe site-ul web.

Am mers în jur și în jurul ei, doi dintre noi făcând echipa de linie de asistență pe o perioadă de câteva ore și nu am primit niciodată un răspuns acceptabil. În cele din urmă ne-am dat seama de noi, dar asistența clienților BullGuard a lăsat un gust rău în gură.

Verdictul

BullGuard Antivirus nu ne-a impresionat. A lua din experiența noastră este că acest pachet cu costuri reduse este o modalitate prin care compania poate pune un picior în ușă, apoi te defectează până când treci la un pachet mai scump BullGuard Internet Security. Nu avem nimic în raport cu pachetele și funcțiile reduse, dar ne așteptăm să funcționeze așa cum sunt anunțate.

Nu a fost cazul aici. Rezultatele testelor terțe au fost decente, dar testele noastre au arătat o rată de eșec inacceptabil de mare. Interfața de utilizator alternată între obscur și mediocru și serviciul pentru clienți a fost un coșmar.

BullGuard Antivirus este un pachet antivirus decent, dar avem rezerve în acest sens. Poate că BullGuard Internet Security va funcționa mai bine sau puteți consulta alte recenzii antivirus.

Sunteți de acord cu evaluarea noastră cu BullGuard Antivirus? Spuneți-ne de ce sau de ce nu în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map