Avast Pro Review – Actualizat în 2020

Avast Pro Review

Deși departe de a fi perfect, Avast Pro este o soluție antivirus care se potrivește bine celor care nu se deranjează să plătească pentru a se păstra în siguranță, dar nu vor să rupă banca fie doar din cauza unei amenințări cu malware. În general, acest serviciu are rezultate bune, după cum puteți citi în recenzia noastră Avast Pro.


best-antivirus comentarii

Avast a fost mult timp o alegere perfectă pentru antivirus gratuit. Este bogat în caracteristici, ușor de sistem și destul de sigur, pentru a fi pornit. Versiunea Pro plătită vine cu câteva caracteristici suplimentare, cel puțin suficiente pentru a-și justifica prețul scăzut. Este nevoie de un bancheta la cel mai bun software antivirus din punct de vedere al protecției, dar printr-o marjă suficient de mică pentru a-l face un concurent serios.

În această revizuire Avast Pro, vom trece peste funcțiile și protecția pe care le oferă acest antivirus. Înainte de a da verdictul nostru, vom vorbi despre funcții, prețuri, ușurință pentru utilizator, protecție și asistență. Vom compara, de asemenea, rezultatele laboratorului cu testările noastre practice pentru a vedea cât de bine te-a protejat.

În general, se potrivește unei părți mai puțin deservite de pe piață, celor care vor să plătească pentru un antivirus robust, fără a ieși din capăt. Avast Pro umple bine acest gol cu ​​o listă frumoasă de caracteristici, dar există câteva compromisuri care trebuiau făcute pentru a ajunge acolo.

Avast Pro Slider1

Avast Pro Slider2

Avast Pro Slider3

Avast Pro Slider4

Avast Pro Slider5

Anterior

Următor →

Alternative pentru Avast Pro

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Avast Pro are o serie de caracteristici care fac ca concurența să pară jenantă, cel puțin pentru preț. Aveți protecție împotriva malware-ului de bază, împreună cu navigarea sigură, protecția rețelei și monitorizarea comportamentului. În afara acestui lucru, aveți un mod sandbox pentru testarea fișierelor, un manager de parole și multe altele.

Administratorul de parole nu este mult în contextul recenziilor de la managerul de parole. Va stoca autentificări, carduri de credit și note și le va completa automat în browser. Cu toate acestea, este pe finalul lucrurilor. Vă recomandăm să folosiți unul dintre cei mai buni manageri de parole, precum Dashlane, pentru mai multă flexibilitate (citiți recenzia Dashlane).

Administrator de parole Avast Pro

Un administrator de parole inclus este ceva ce am mai văzut, cum ar fi de la Kaspersky (citiți recenzia noastră Antivirus Kaspersky). Ceva unic pentru Avast este modul Sandbox unde puteți testa fișiere suspecte într-un mediu sigur. Acest lucru este deosebit de util pentru pirații care acumulează date de pe web (consultați cel mai bun VPN pentru a face torrenting dacă vă încadrați în această descriere).

Avast include și browserul său securizat. Arată și funcționează identic cu Google Chrome, dar fără integrarea Google. Nu veți avea aici legături rapide către contul dvs. Gmail sau Drive.

Din ceea ce putem spune, este o versiune de Chrome fără integrare Google și completată cu extensii Avast. Din listă, veți avea blocarea tracker-ului, protecția împotriva extensiilor, blocarea și anti-phishing-ul. Extensiile nu sunt disponibile în magazinul Chrome, astfel că Browserul securizat este singurul mod în care le poți accesa.

Avast Pro Secure Browser

Una dintre extensiile unice este un descărcător video. Avast vă permite să descărcați videoclipuri de pe platformă precum YouTube și Vimeo în rezoluție nativă. Cu toate acestea, nu poate prelua fișiere de pe platforme de streaming precum Netflix.

Ne place Secure Browser foarte mult. Nu este tipul browserului combinat cu antivirus, deoarece îți oferă un strat suplimentar de protecție fără a forța motoarele de căutare sau încetinirea vitezei. În orice caz, viteza este îmbunătățită din blocurile de anunțuri și flash pe care Avast le implementează.

Puteți accesa modul Bank în Secure Browser sau Avast UI. Este similar cu Bitdefender Safepay (citiți recenzia noastră Antivirus Bitdefender). Este un desktop separat pentru orice tranzacții online, protejându-vă de exploatările care ar putea fi efectuate cu o fereastră normală a browserului.

Dacă optați pentru browserul dvs. normal, există totuși protecție. Avast folosește monitorizarea în timp real împreună cu o caracteristică numită Real Site pentru paginile web de tip spoof. Protecția împotriva redirecționării DNS vă direcționează de la o adresă URL autentică către una falsă în care un hacker poate fura nume de utilizator, parole și informații despre cardul de credit.

Site-ul Avast Pro Real

Ultima și cea mai unică caracteristică oferită de Avast Pro este Wi-Fi Inspector. Acesta va scana toate dispozitivele de pe wi-fi de la domiciliu sau publice pentru vulnerabilități, o modalitate rapidă de a ști dacă routerul sau un alt dispozitiv este infectat. Într-o setare publică, vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor dispozitivelor conectate la rețea, astfel încât să știți dacă există un hacker care se află în contact cu dvs..

Inspectorul Wast Avast

Avast vă va avertiza despre o vulnerabilitate a confidențialității atunci când utilizați cele mai multe funcții. Este doar o solicitare pentru VPN Avast SecureLine. Este o VPN competentă, deși costisitoare, care nu prea se înscrie în cea mai bună listă de VPN-uri. Puteți citi, de asemenea, recenzia noastră Avast SecureLine pentru gândurile noastre complete.

Avand in vedere pretul sau, Avast este generos cu caracteristici. Aveți instrumente pentru navigare rapidă, sigură și convenabilă între browserul securizat și managerul de parole. Sandbox este o caracteristică unică, pe care am dori să o vedem mai multe antivirus implementate și merită doar o actualizare la Pro.

Prezentare generală a caracteristicilor Avast Pro

Logo Avast Prowww.avast.com

Începe de la 500 de dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici

Manager de parolă

Tocător de documente

Suport multi-OS

Control parental

Curățarea discului

VPN

Profiluri

Protecţie

Protecție Ransomware

Protecție cameră web

Monitorizare în timp real

Browser securizat

Descărcare de protecție

Protecție împotriva infracțiunilor

Firewall

Sistem de operare

ferestre

MacOS

Linux

Android

iOS

Usability

UI pentru desktop

Aplicatie de mobil

Extensia browserului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutorial video

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Monikerul „Pro” insinează un buff de caracteristici, dar nu este cazul aici. Nu există multe diferențe între versiunea Avast și cea gratuită, cel puțin pentru protecția de bază. Plătești în principal pentru Avast Sandbox.

Cea mai mare competiție a Avast este însăși, dar în mod clar modelul de afaceri funcționează. Avast Pro este mult și dincolo de cel mai ieftin antivirus pe care l-am întâlnit, cel puțin pentru termenul inițial. Norton Antivirus Basic, de exemplu, este cu 10 USD în plus pentru primul termen, dar prețurile sunt aceleași la reînnoire (citiți recenzia noastră pentru Norton Antivirus pentru gândurile noastre despre acest lucru).

Doar pentru că există o mică diferență între gratuitate și Pro nu înseamnă că acesta este un antivirus mai mic atunci când este pus în raport cu restul pieței. Este surprinzător câte funcții are pachetele Avast în ediția sa gratuită, atât de multe, de fapt, că am fi dispuși să plătim eticheta de preț Pro pentru asta.

Oricât de generos este Avast cu această ofertă, lipsesc câteva caracteristici pe care le includ antivirusurile mai costisitoare. Printre listă se află un procesor de rupere a fișierelor, scutul camerei web, firewall și protecție ransomware. Pentru aceste caracteristici, vă recomandăm să faceți upgrade la încă foarte ieftin Avast Internet Security.

Diferențele dintre Avast Free și Avast Pro sunt puține, dar totuși credem că un upgrade merită. Sandbox este o includere plăcută și vă va oferi un gust de ceea ce are mai multe caracteristici bogate pe Internet Security. Tarifele sunt ieftine, de asemenea, punând acest antivirus într-o categorie de prețuri la propriu.

Ușurința în utilizare

Avast Pro utilizează o interfață curată care reflectă oferta gratuită. Fundalul gri de ardezie este completat de dungi de verde cu patru file pe lateral pentru gestionarea protecției. Este la fel cu Bitdefender care are interfața noastră antivirus preferată.

Interfața Avast Pro

Există patru file, dar veți folosi doar trei pentru a vă deplasa. Făcând clic pe oricare dintre ele, va apărea un meniu cu pictograme pentru diferitele caracteristici prevăzute ca plăci. Unele funcții pe care Avast Pro nu le oferă, cum ar fi scutul ransomware, vor apărea cu o blocare portocalie lângă pictogramă.

Navigare Avast Pro

După asta devine dificil. Doar unele dintre funcții vor afișa blocarea, dar nu toate. Dacă faceți clic pe SecureLine VPN, de exemplu, veți fi adus la o pagină de checkout pentru a o achiziționa.

Avast Îndulci afacerea

Nu ne deranjează că Avast își face publicitatea celorlalte produse, în special cu cât de ieftin este Pro. Cu toate acestea, nu ne place modul în care a fost tratat înapoi. Acționând ca și cum o caracteristică este inclusă atunci când aceasta nu este neplăcută și ne-ar fi plăcut dacă Avast ar avea un indicator că acele funcții nu fac parte din pachet.

Cu toate acestea, eliberează spațiul în UI unde ar fi în mod normal reclamele.

Majoritatea utilizării dvs. vor veni cu fila de protecție. Aici, puteți seta scanări, utilizați Wi-Fi Inspector, accesați Sandbox și multe altele. Avast include patru moduri de scanare diferite, cu o opțiune suplimentară pentru configurații personalizate.

Moduri de scanare Avast Pro

Ați efectuat scanări direcționate, complete și de pornire, dar preferatul nostru este Smart Scan. Acesta rulează mătura normală a antivirusului, dar verifică și aparatul pentru amenințările de rețea, extensiile de browser incomplete, software-ul vulnerabil și problemele de performanță.

De asemenea, a avut un impact minim asupra performanței în timpul unei scanări. Utilizarea procesorului nostru s-a ridicat la aproximativ 15 la sută în timp ce a fost în gol, ajungând la 25 la sută în timpul scanării. Au fost câteva vârfuri care au ajuns până la 40 la sută, dar nici o încărcare susținută.

După cum am menționat în secțiunea de caracteristici de mai sus, Avast include browserul său securizat, dar nu este necesar să-l utilizați pentru protecție. Există monitorizare în timp real a browserului dvs. care nu necesită extensii suplimentare. Este departe de barbatul pop-urilor pe care McAfee îl impune atunci când navigați (citiți recenzia noastră pentru McAfee Total Protection pentru mai multe detalii).

Ne place că atingerea ușoară pe care Avast o are asupra resurselor de sistem și a ecranului imobiliar. Este un antivirus neintruziv, cu o interfață bine gândită, dar vine cu detalii despre solicitări furișe.

Protecţie

Folosim testarea hands-on în combinație cu rezultatele laboratorului pentru a obține o imagine de ansamblu asupra performanței unui antivirus. Ar trebui să se pună mai mult în greutate rezultatele laboratorului, deoarece există o dimensiune a probei și un nivel de control mai mare, dar ne place să scoatem fiecare antivirus pentru un test de testare.

Am început cu verificarea setărilor de funcții ale Amtso pentru antivirus pentru desktop. Avast a blocat cinci dintre cele șase teste, nereușind descărcarea unei aplicații potențial nedorite. Webroot, pe de altă parte, a marcat perfect când l-am testat cu această linie (citiți recenzia noastră Webroot Antivirus).

Continuând, am testat mai multe exploatări ale browserului folosind mostrele lui Wicar. Avast a blocat toate cele 13 dintre adresele URL, încetând conexiunea înainte ca orice fișier să poată fi descărcat. În general, s-a descurcat bine cu testările noastre practice.

Avast Pro amenințare detectată

De fiecare dată când am încercat să încărcăm un fișier rău intenționat, în loc de un popup mic, Avast a strigat trei sunete puternice, spunând „virus detectat”. Nu spunem că este un lucru rău, dar ne-a făcut să sărim de pe scaun cu mai multe ori.

Rezultatele testelor Avast

Avast arată rezultate bune, dar nu grozave, de la majoritatea laboratoarelor. Testul AV a considerat că 98,9 la sută este eficient împotriva atacurilor malware de 0 zile folosind malware-ul viu, în scădere peste media de 99,5 la sută din industrie. Totuși, a fost 99,9 la sută efectiv față de setul de referință AV-Test.

Testele de performanță au fost mult mai bune decât media industriei. AV-Test a înregistrat doar o încetinire de la șapte până la nouă la sută la lansarea de site-uri web populare peste 12% din industrie. Această tendință a avut loc prin celelalte teste, excepția fiind instalarea aplicațiilor utilizate frecvent, care a fost cu șase la sută mai lentă decât media industriei.

Evaluarea AV-Comparatives a antivirusului din februarie-iunie a înregistrat un blocaj de 99,4%, oferind lui Avast un scor perfect de trei stele. Acesta a obținut cea mai mare evaluare posibilă, avansată +, în performanță, dar un nivel de mai jos pentru detectarea fișierelor și eliminarea malware.

Avast s-a comportat surprinzător de bine în simulacrul dur bancar al MRG-Effitas. A fost 100% eficient împotriva unei botnet-uri live, dar a eșuat simulatorul de malware. Totuși, două treimi din grupul de testare nu au reușit această simulare. MRG-Effitas a descoperit că Avast Internet Security în timpul utilizării Secure Browser a trecut simularea.

A sustine

Avast se concentrează mai mult pe suportul DIY și contactul direct. Există rute de contact, dar acestea sunt restricționate de produsul pe care îl utilizați. Totuși, ne place baza de cunoștințe organizată și forumurile active, deși datate.

Baza de cunoștințe este împărțită pe produs, fiecare oferind între 15 și 20 de articole. Există intrări limitate, deoarece Avast acoperă atât de mult teren în fiecare. Fiecare articol acoperă sisteme de operare majore și furnizori, cu instrucțiuni pas cu pas și capturi de ecran.

Suntem impresionați de detalii, dar mai impresionat de eficiență.

Bază de cunoștințe Avast

Forumurile nu sunt la fel de eficiente. Este un design datat, dar familiar, care acoperă toate produsele oferite de Avast. Comunitatea este totuși masivă, ceea ce face din aceasta o resursă de sprijin de neprețuit. Sunt peste un milion de membri înregistrați și, la momentul scrierii, peste 400 erau activi.

Avast forumuri

Totuși, lucrurile devin dezordonate când încerci să contactezi Avast. Asistența telefonică este disponibilă pentru orice întrebare pre-vânzare, cu facturare și întrebări tehnice rezervate pentru e-mail. Orice produs Avast gratuit nu are suport.

Singura excepție de la acest model este Avast Total Care în cazul în care un agent se va conecta de la distanță la mașina dvs. pentru a-l mătura pentru probleme. Consultația inițială este gratuită, dar acoperirea completă vă va efectua 199 $ anual.

Ne place bazele de cunoștințe pentru organizația sa și pentru comunitate pentru dimensiunea ei, dar suportul nu lipsește. Chiar și clienții plătitori au opțiuni de contact limitate, completând un formular simplu care ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea.

Verdictul

Avast este un antivirus bun, ieftin, care protejează bine calculatoarele. Nu atinge valori la fel de mari decât alte antivirusuri, scorând puțin mai mic decât cel mai bun antivirus din testele noastre practice și de laborator. O actualizare la Internet Security ar trebui să rezolve majoritatea acestor probleme.

Recomandăm Avast Pro pentru oricine are nevoie de o mulțime de funcții antivirus pentru un preț mic. Cei care caută performanțe superioare vor fi mai potriviți cu Internet Security, care are suficiente caracteristici distincte pentru a justifica un upgrade.

Din fericire, puteți obține cea mai mare parte a experienței Avast descărcând antivirusul gratuit și încercând singur.

Vă rugăm să ne cunoaștem gândurile despre Avast în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map