Преглед хостовања ИнМотион – Ажурирано 2020

ИнМотион хостинг преглед

ИнМотион нуди широк спектар услуга, а све обилује могућностима. Ни цена није лоша, али ћете морати да се борите са мало споријом брзином.ИнМотион Хостинг један је од најбољих независних провајдера веб хостинга на тржишту. Као један од најбољих добављача веб хостинга задивљује дугом списком функција, великом сигурношћу и приступом више алата за изградњу. Ипак, спорије брзине од осталих водећих веб хостинга могу бити за вас прекид посла.

У овом прегледу ИнМотион хостинга детаљно ћемо описати своје искуство након покретања веб локације са пословним хостингом. Разговараћемо о функцијама, ценама, једноставности коришћења, врстама хостинга, брзини, сигурности, приватности и подршци, а затим ћемо донети пресуду.

Ознака више од просечне цене може неколико корисника да скрене, али вредност коју нуди сваки план је огромна. То игнорише чињеницу да је приближно иста цена као и други водећи веб домаћини. Уз то, треба узети у обзир и његову мање од идеалне брзине.

инмотион-клизач1

инмотион-клизач2

инмотион-клизач3

инмотион-клизач4

инмотион-клизач5

Претходна

Следећи

Снаге & Слабости

Алтернатива за ИнМотион хостинг

Карактеристике

За новорођенче који желе да поставе веб страницу, постоји борба између ВордПресс-а и градитеља веб локација. Иако за већину људи препоручујемо најбоље градитеље веб локација, као што је Вик (прочитајте наш Вик преглед), понекад је ВордПресс неопходно зло. У складу са тим, и даље можете да добијете флексибилност ВордПресс-а помоћу драг-анд-дроп интерфејса.

Помоћу ИнМотион Хостинг-а долази у облику БолдГрид-а који можете инсталирати са било којим хостинг планом. БолдГрид је сложенији од наменског градитеља веб страница, али мала замена употребљивости вреди флексибилности коју вам пружа ВордПресс.

инмотион-хостинг-ревиев-болдгрид

Можете да имате и ИнМотион Хостинг да дизајнира веб страницу и за вас. Постоје два начина да се то реши. КуицкСтартер, који у тренутку писања износи само 99 УСД, пружа вам веб страницу са једном страницом у року од два радна дана, која је изграђена на платформи која вам омогућава да проширите веб локацију у будућности. ИнМотион хостинг ће такође поставити форму за пословну е-пошту и генератор генератора.

Ту је и услуга дизајнирања белих рукавица, која ће вас упарити са стручњаком за ВордПресс који ће извршити ревизију дизајна веб странице. То би могло бити једноставно као модификовање кода за бољу оптимизацију претраживача или потпуни ремонт вашег дизајна.

Дизајнерске карактеристике ИнМотион Хостинг-а су најбоље у групи. Неке друге техничке карактеристике, попут чврстог ССД уређаја, нису тако узбудљиве, али још увек имају велику предност. Једна таква карактеристика су дневне сигурносне копије. У свим плановима ИнМотион Хостинг свакодневно прави резервну копију ваше веб локације.

Између дневних сигурносних копија, ССД простора, бесплатног ССЛ сертификата и услуга дизајнирања веб страница, ИнМотион Хостинг издваја се импресивнијим распоном функција од већине. Уклањање злонамјерног софтвера недостаје, на шта ћемо се дотакнути у одељку „безбедност“, али уопште имамо садржај.

Преглед значајки хостинга за ИнМотион

ИнМотион Хостинг Логотипввв.инмотионхостинг.цом

Почиње од 499 долара месечноСви планови

Типови сервера

Дељено гостовање

ВПС хостинг

Управљани ВордПресс

Цлоуд Хостинг

Намјенски хостинг

Хостинг продавача

Усаблити

ФТП приступ

ССХ приступ

цПанел

Роот Аццесс

Дневне сигурносне копије

Вебсите Буилдер

Услуге

СЕО

Маркетинг

Веб дизајн

Сигурност

Приватност домена

ССЛ шифрирање

Уклањање злонамјерног софтвера

Заштитни зид веб апликација

Двофакторна аутентификација

ДДоС заштита

сФТП

Подршка

Подршка путем е-поште

Телефонска подршка

Ливе Цхат Суппорт

Туториали

Кориснички форум

База знања

24/7 подршка

Цене

Ако не говорите о врхунском хостингу који је фокусиран на предузећа, као што је Пагели (прочитајте наш Пагели преглед), ИнМотион хостинг не изгледа јефтино. Дељени или пословни планови отприлике су двоструко већи од цена других добављача који се испоручују на врху, као и ВордПресс планови. Читање ситних отисака на другим веб локацијама показаће да бројеви и даље делују у корист ИнМотион Хостинг-а.

Узмимо Блуехост, на пример. Као што можете прочитати у нашој прегледу Блуехост, основни дељени хостинг можете да купите за 3,95 УСД месечно, али то је једино ако имате три године хостинга унапред. То није случај да Блуехост издвоји – готово сви веб домаћини то раде – већ је то да илуструје нешто необично у ИнМотион Хостингу.

ИнМотион хостинг има промотивне цене као и било који други веб домаћин, али је ближи стопи обнављања. У ствари, основни дељени пакет из њега и Блуехост кошта исто, али је јасније шта купујете унапред.

За нас, то је професионалац. Транспарентност у ценама ретко се види код веб домаћина и можемо ценити напоре ИнМотион Хостинг-а да то уравнотежи са промотивним ценама. Упркос томе, ако желите да уштедите што више новца унапред, ИнМотион хостинг неће вас довести тамо. Прочитајте нашу Хостингер рецензију добављача који ће.

Из линије ИнМотион хостинга, ВордПресс планови су најзанимљивији. У већини случајева, ВордПресс планови су једноставно прекинути заједничке планове са неколико додатних функција – прочитајте нашу рецензију СитеГроунд да бисте видели пример. Поред тога, ИнМотион хостинг пружа шест ВордПресс пакета за смештај различитих нивоа места ВордПресс.

О техничким разликама ћемо говорити више у доњем одељку „Врсте хостинга“. Међутим, за цене су вишеструки нивои одлични. Ако планирате да покренете веб локацију ВордПресс, можете је купити по нижој цени и надоградити на виши ниво након што ваш саобраћај то захтева.

Преко линије, постоји један мали проблем, а то је могућност куповине једног месеца хостинга. То није рима или разлог. Јефтини планови се нуде само у трајању од једне или две године. На пример, ВП-3000С, ВордПресс план од око 15 УСД, не може се купити месечно, али сличан дељени план по истој цени може бити.

Све у свему, то је мали проблем и онај који је засјењен неугоднијим системима цена неких других домаћина – гледајући вас, Блуехост.

Било који недостатак који ИнМотион Хостинг има у цени, надмашује издашна гаранција за поврат новца. Део разлога што не можете да купите месец дана хостинга по јефтиним плановима је тај што вам ИнМотион Хостинг пружа три месеца да се предомислите. У том је погледу лидер у индустрији.

Лакоћа коришћења

Бирање плана на ИнМотион Хостингу је теже него што мора бити. Његова веб локација не пати од застарелог дизајна попут ФатЦов-а (прочитајте нашу рецензију ФатЦов), али промене дизајна здравог разума знатно би олакшале одабир плана.

На пример, почетна страница веб странице приказује све врсте хостинга ИнМотион Хостинг-а, али креатор веб локације и дељени хостинг су најудаљенија права. То звучи мало, али имајући у виду да већина људи чита и пише лево удесно, мање је пажње на јефтиним плановима за које се чини да би већина људи посегнула.

инмотион-хостинг-ревиев-хоме-паге

Ништа од тога није повратно, али постоје одлуке о дизајну са којима се не слажемо.

То ипак раздваја длаке. Једном када пронађете услугу коју тражите, одабир плана је једноставан. ИнМотион Хостинг приказује чему служе типови хостинга, као и разлике између слојева. Постоји чак и детаљна поређења за сваку врсту хостинга која показује шта ћете добити са својим планом.

инмотион-хостинг-рецензија-поређење

Након што извршите одјаву, ИнМотион ће вам послати низ е-порука са детаљима како да се пријавите. Пријавите се на плочи за управљање рачунима, где управљате подацима за наплату, купујете нови хостинг и шаљете карте за подршку. Такође се можете пријавити у цПанел, али тамо не морате нужно да идете.

ИнМотион Хостинг укључује многе корисне ставке са цПанела у АМП-у. На пример, можете да додате адресе е-поште на свом домену и приступите продавници апликација Софтацулоус, а да притом не одлазите до цПанела.

инмотион-хостинг-ревиев-амп

То не значи да ћете желети да избегавате цПанел. Имплементација ИнМотион Хостинга достојна је нашег најбољег веб хостинга са водичем цПанел, атрактивног изгледа и једноставне навигације. Једна велика промена од уобичајене имплементације цПанела је додавање главног менија за приступ различитим категоријама.

инмотион-хостинг-ревиев-цпанел

Изван проблема приликом првог проналаска хоста који желите, ИнМотион Хостинг је поједностављен и једноставан. Подручје издвајања је АМП, који укључује не само податке о наплатама и подацима о домену, већ и многа корисна подешавања са цПанела. цПанел ни није лош, али углавном се скупља залиха.

Врсте хостинга

ИнМотион хостинг нуди солидну линију услуга, али недостаје му хостинг хостинг у облаку. Због тога нема толико избора као што је рецимо са ХостГатор-ом (прочитајте нашу рецензију ХостГатор-а), али бисте и даље требали бити у могућности да пронађете план који вам одговара..

Основна основа је пословно хостинг, што је назив који ИнМотион Хостинг даје заједничким плановима. Дељени хостинг ставља више корисника на један сервер да би могли да деле ресурсе. Ефекат удруживања је одличан за уштеду новца, али није најбољи за брзину или продужење рада. Корисницима се не намећу никаква ограничења, тако да ако једна веб локација вреба ресурсе, можда ћете имати спори рад.

То вриједи за било који заједнички план, а ИнМотион Хостинг добро ради на томе да своје дељене планове опреми функцијама. Добићете бесплатну регистрацију домена и прављење резервних копија података, као и приступ програму за прављење веб локација и неограничену адресу е-поште на вашем домену.

ИнМотион Хостинг укључује више инсталатера једним кликом за платформе као што је ВордПресс, али требало би да купите ВордПресс план ако на тај начин желите да направите веб локацију. Иако су нешто скупљи од пословног хостинга, ВордПресс планови укључују много функција специфичних за платформу које би иначе морали потражити сами.

инмотион-хостинг-ревиев-вордпресс-планови

Знак да купујете хостинг вишег квалитета је када ствари попут простора на диску одмичу од неограничености, а такав је случај и са ВордПресс пакетима ИнМотион Хостинг-а. Добијате одређену количину наменских ресурса, па иако је вероватно да је ваша веб локација хостирана на неком серверу са другима, не морате да бринете да ће неко други покурити ваше податке.

Поред тога, ВордПресс плановима се управља, што значи да ИнМотион Хостинг бави се техничким аспектима услуге. То укључује прединсталирање ВордПресс-а када се пријавите, аутоматско прављење сигурносне копије и аутоматски ажурирање веб локације.

Изван тога постоје ВПС и наменски планови. ВПС планови долазе као управљани пакет са Линуком и цПанелом или као сервер са голим костима који системски администратори или програмери могу прилагодити.

Посвећени планови су ипак импресивнији, углавном због тога што ИнМотион Хостинг омогућава конфигурирање сервера како желите. Можете да укључите до 512 ГБ меморије и 8ТБ ССД меморије, заједно са осталим функцијама, попут ваше РАИД конфигурације. Процесор је диктиран нивоом наменског хостинга који одаберете, који иде до двоструког Интел Ксеон Силвер 4110с.

Једини недостајући начин хостинга је хостинг у облаку који шири вашу веб локацију преко мреже сервера ради вишка и сигурности. Нажалост, то је пропуст који смо видели од других независних веб домаћина, наиме А2 Хостинг.

Брзина & Уптиме

За тестирање брзине веб локације користимо тест брзине Пингдом-а и утицај оптерећења. Пингдом тест брзине омогућава нам да уђемо у детаље и видимо где су потенцијални проблеми, док Лоад Импацт мери колико добро сервис делује под симулираним оптерећењем. Оба теста извели смо на празној веб локацији ВордПресс користећи пословни план ИнМотион Хостинг-а.

ИнМотион Хостинг вратио је пристојне резултате, али видели смо и боље (види наш најбржи водич за веб хостинг). На тесту брзине Пингдом-а имали смо у просеку 1,04 секунде за време учитавања, али укупну оцену од 84 од 100. То је вероватно зато што изгледа да не постоји кеширање на страни сервера у пословним плановима или, бар, ништа. која се може контролисати у цПанелу.

тест брзине инмотион-хостинг-ревиев-ревиев

Гледајући кроз кораке у ланцу, све је било тамо гдје треба бити. ДНС захтеви су имали мало времена, као и повезивање са сервером. Мерик “чекај”, који мери колико времена треба да прегледач почне да прима податке, рачуна се више времена него обично.

Брзина није лоша, али може се побољшати. А2 Хостинг је, на пример, зарадио резултат од 96 од 100, углавном због више врста кеширања које користи у одређеним дељеним плановима (прочитајте нашу А2 Хостинг рецензију).

Учинак оптерећења произвео је сличне разочаравајуће резултате. Током пет минута које смо тестирали, Лоад Импацт је послао 50 виртуелних корисника на нашу веб локацију, али са високим нивоом варијанце у временима учитавања. Између најнижих и највиших тачака ИнМотион Хостинг имао је јаз од 300 милисекунди, што је значајно. Да бисте видели све резултате, можете видети наш графикон у наставку.

инмотион-хостинг-ревиев-лоад-импацт

Што се тиче продуженог времена, ИнМотион Хостинг каже да гарантује 99,9 одсто продуженог времена, али услови услуге кажу 99,999 одсто, што је значајна разлика. Ако вам услуга падне испод тог прага, ИнМотион Хостинг ће вам доставити рачун на рачун вредан месец дана.

Речено је да је начин на који добијате тај кредит чудан. ИнМотион хостинг каже да можете контактирати тим за подршку не више од једном на сваких 30 дана о физичком продужетку. Затим, ако ваша услуга падне испод прага, можете затражити кредит.

То је чудан начин да се то уради, а замислимо да ће много људи пропустити процес. Срећом, то не би требало бити проблем. Нисмо имали застоја током тестирања, а уз гаранцију ИнМотион Хостинг-а, мало је вероватно да ћете.

Сигурност

ИнМотион Хостинг има солидан сигурносни пакет. Почиње са ССЛ / ТЛС сертификатом, који је некада био реткост, али је све чешћи последњих месеци. ССЛ сертификат у основи показује да је веб локација верована и као таква омогућава корисницима да се повежу на њу користећи шифровану везу.

Иако је бесплатан ССЛ / ТЛС сертификат уобичајен, бесплатна заштита од злонамјерног софтвера није. У свим плановима ИнМотион Хостинг укључује заштиту од злонамјерног софтвера, који је у основи антивирус за вашу веб локацију (прочитајте наш најбољи антивирусни софтверски водич).

Заштита од злонамјерног софтвера ИнМотион Хостинг свакодневно ће скенирати и закрпити веб локацију због рањивости. Ако било шта открије, биће такође под карантином. Иако није уклањање злонамјерног софтвера само по себи, карантински претње су чврст компромис с обзиром да ИнМотион Хостинг бесплатно укључује заштиту од злонамјерног софтвера уз сваки план.

У мало вероватном случају да се ваша веб локација зарази, ИнМотион вас и даље покрива. Аутоматска израда сигурносних копија такође је укључена у све планове бесплатно. Можете и сигурносно копирати, али ИнМотион Хостинг ће аутоматски створити копију дељеног окружења. И рестаурација је бесплатна, све док је не обновите више од једном у четири месеца.

ИнМотион Хостинг није једини домаћин који укључује те безбедносне функције, али је један од ретких који то чине у свим плановима. Без обзира који ниво хостинга купујете, добићете ССЛ / ТЛС сертификат, заштиту од злонамерног софтвера и псеудо-уклањање и аутоматизоване резервне копије веб локације.

Приватност

Веб хостинг до сада није добио третман приватности који су имали наши ВПН прегледи. С толико личних података повезаних са вашом веб страницом, важно је остати у приватности, посебно ако ваша веб локација ризикује став о одређеним питањима.

На пример, у имену вашег домена вежу се сви ваши лични подаци. ВХОИС записи показују ваше име, адресу, број фотографије, адресу е-поште и још много тога, а ти записи су јавно доступни на мрежи. Поред тога, можете да региструјете приватно свој домен, што замењује ваше податке регистраторима.

ИнМотион Хостинг нуди регистрацију приватног домена, али по цени. Добиваћете око 13 УСД по домену годишње. Није тешко купити – ИнМотион Хостинг пружа везу у АМП-у – али то и даље кошта. ДреамХост, на пример, нуди приватност домена бесплатно.

Међутим, политика приватности ИнМотион Хостинг-а је солидна. Као и већина веб хостинга, задржава право да дели неке личне информације са другим компанијама или органима за спровођење закона. Његова политика приватности ипак каже да не може продати ниједну од тих информација.

Одељак 4.6 политике о приватности каже да „не продајемо или изнајмљујемо адресе е-поште никоме ван компаније. Компанија такође неће делити е-маил адресе неповезаним трећим лицима или повезаним лицима. “

Следећи одељци такође говоре да можете да приступите, прегледате, ажурирате и обришете своје личне податке слањем е-поште [заштићено е-поштом].

Ниједна бесплатна регистрација приватног домена не представља проблем, али политика приватности ИнМотион Хостинг-а је звучна – колико год веб веб локације иду. У складу с тим, надамо се да ћемо видети још веб домаћина који следе ДреамХост и укључују бесплатно регистровање приватног домена.

Подршка

На врху веб странице ИнМотион Хостинг налазе се линкови до вишеструких облика подршке. Корисничка услуга је важна за веб хостинг с обзиром на то колико је услуга сложена, а ИнМотион Хостинг не представља потешкоће око тога како контактирати свој тим. Доступне су адресе е-поште, ливе цхат, телефон и Скипе, а одлични чланови тима су распоређени по њима.

Рецензент је разговарао са ИнМотион Хостингом пре покретања своје услуге ВордПресс пре око годину дана, а представник не само да је пружио тачне и потпуне детаље, већ је такође радио на томе да цена буде што нижа. Продајни тим ИнМотион Хостинг-а отежава одбацивање куповине хостинг плана.

Изван директног контакта постоји база знања и форум. ИнМотион Хостинг бази података доступна је са почетне странице без потребе да се пријавите кликом на картицу „Центар за подршку“. База знања је одвојена у ФАК, водиче за производе и туторијале, а сваки део је испуњен детаљима.

инмотион-хостинг-ревиев-база знања

Када процењујемо базу знања за веб хостинг, волимо да видимо добру комбинацију туторијала, упутстава за подешавање и делове за решавање проблема, а ИнМотион Хостинг не разочара. Постоји импресивна количина образовних ресурса, као и општи водичи за решавање проблема који покривају многа потенцијална питања.

Нисмо могли да приступимо форуму, упркос вишеструким упитима да се пријавите.

инмотион-хостинг-ревиев-заједница

Испод центра за подршку налази се веза до питања заједнице, која функционишу на сличан начин. Не постоји много интеракција заједнице, али јасно је да ИнМотион хостинг надгледа питања заједнице. Чак и без интеракције заједнице, архива питања је добра референца за потенцијална питања на која није одговорено у бази знања.

Пресуда

ИнМотион Хостинг је чврст, независан веб домаћин који би могао да ради на својој брзини. Није споро, али постоје домаћини са бољом оптимизацијом. Упркос томе, дугачак списак функција и више врста хостинга чине га достојним противником. Најимпресивнији је тим за подршку и низ сигурносних функција.

Подршка за ВордПресс такође је сјајна. У ствари је толико добро да је ИнМотион Хостинг спреман за наш најбољи веб хостинг за ВордПресс водич. Ако ИнМотион хостинг за вас, међутим, не изгледа као домаћин, погледајте наше друге рецензије веб хостинга.

Шта мислите о ИнМотион хостингу? Јесте ли га користили? Обавестите нас о вашем искуству у коментарима испод и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map