ДреамХост преглед – ажурирано 2020

ДреамХост преглед

ДреамХост је једина услуга веб хостинга која заиста пружа приватност, што је сврстава високо на нашу листу. Остале предности укључују трошкове и једноставност коришћења, мада би интерфејс могао да користи неки посао, као што би то могле и његове брзине. Прочитајте наш потпуни ДреамХост преглед за детаље.


ДреамХост је један од необичнијих домаћина на мрежи. Први утисци то ипак не показују. Уместо тога, чини се да седе поред наших најбољих пружатеља услуга веб хостинга, нудећи добру брзину, солидан распон планова и импресивне функције по ниској цени. Упркос томе, његов нагиб према сигурности и приватности чини га лидером у индустрији када је у питању ваша заштита.

У овом ДреамХост прегледу говорићемо о томе шта нам се допало и шта нам се није свидело након што смо покренули веб локацију са једним од својих заједничких планова. Поред тестирања брзине и употребљивости, разговараћемо о функцијама, сигурности, приватности, ценама и више током прегледа пре него што донесемо пресуду.

ДреамХост би могао бити бољи у областима, али када га посматрамо у целини, то је импресивно. Брзина је солидна, цена ниска, а сигурност велика. Уз то, није тестиран најбржи веб хостинг провајдер, нити је најлакши за употребу. Иако је узет у обзир и недостатке, ДреамХост је одличан.

дреамхост-клизач1

дреамхост-клизач2

дреамхост-клизач3

дреамхост-клизач4

дреамхост-клизач5

Претходна

Следећи

Снаге & Слабости

Алтернатива за ДреамХост

Карактеристике

ДреамХост има пуно функција, па уместо да покушавамо да их покријемо, фокусираћемо се на заједнички крај ствари. Како планови постају скупљи, функције постају специјализованије, па ако тражите нешто специфично што нисмо покрили, препоручујемо вам да посетите веб локацију ДреамХост за детаље.

Услуга је изграђена око, па, услуга. Уместо да пружа бљештаве функције, већина понуда ДреамХоста усмерена је на унапређење искуства са веб хостингом. То укључује пуну ССД меморију, неограничену пошту на вашем домену и бесплатан ССЛ сертификат.

Као што ћемо се дотакнути у одељку „безбедности“, ДреамХост има посебан начин размишљања када је у питању безбедност и приватност. Тамо где друге услуге наплаћују безбедносне и приватне функције, ДреамХост их види као право. Због тога она води главну улогу у промјени многих застарјелих идеја у индустрији веб хостинга.

Изгледа да ДреамХост није плодан изван тога. Сви корисници добијају Ремикер веб локацију која користи интерфејс блока који подсећа на Вебноде (прочитајте нашу рецензију Вебноде). Иако је респонзиван и моћан за уграђеног градитеља веб локација, Ремикер је само неколико клина испод наших најбољих градитеља веб локација.

дреамхост-ревиев-ремикер

То је углавном зато што не долази са интеграцијама Вик-а или Веебли-а, који су на врху прегледа наших градитеља веб-страница (прочитајте наш Вик преглед и Веебли преглед). Моћан је и способан је да састави веб локацију одличног изгледа, али ако тражите велику продавницу апликација или напредне функције, најбоље је да се држите наменског програмера.

Упркос томе, Ремикер има једну велику предност. Иако веб локацију коју креирате помоћу Ремикера можете једноставно објавити, можете је извести и у ВордПресс. То вам омогућава да искористите одличан интерфејс зграде и распон предложака, а да не одустанете од флексибилности коју нуди ВордПресс.

Остале функције су углавном усредсређене на планове у које су укључени. На пример, ДреамПресс планови, о којима ћемо говорити у одељку „Врсте хостинга“, укључују неку верзију Јетпацка и хостинг у облаку нуди потпуни приступ роот-у.

Преглед карактеристика ДреамХост-а

ДреамХост Логоввв.дреамхост.цом

Почиње од 259 долара месечноСваки планови

Типови сервера

Дељено гостовање

ВПС хостинг

Управљани ВордПресс

Цлоуд Хостинг

Намјенски хостинг

Хостинг продавача

Усаблити

ФТП приступ

ССХ приступ

цПанел

Роот Аццесс

Дневне сигурносне копије
Специфични за план

Вебсите Буилдер

Услуге

СЕО

Маркетинг

Веб дизајн

Сигурност

Приватност домена

ССЛ шифрирање

Уклањање злонамјерног софтвера
Плаћено

Заштитни зид веб апликација

Двофакторна аутентификација

ДДоС заштита

сФТП

Подршка

Подршка путем е-поште

Телефонска подршка
Плаћена подршка

Ливе Цхат Суппорт

Туториали

Кориснички форум

База знања

24/7 подршка

Цене

ДреамХост је јефтинији од осталих провајдера ако погледате промотивне цене. Хостингер вам може омогућити нижу цену на дељеном хостингу ако купите унапред три или четири године (прочитајте нашу рецензију Хостингер-а), али већим делом ДреамХост је у линији са другим провајдерима када су у питању промотивне цене.

То је само за почетни термин ДреамХост на крају постаје много јефтинији од конкуренције након обнављања, а захваљујући својој лако разумљивој и транспарентној шеми цена, јасно је шта купујете када одјавите. Кад је све речено и учињено, ДреамХост је једноставан начин да добијете јефтин веб хостинг.

За разлику од иПаге-а, који вам, као што можете видети у нашој иПаге рецензији, омогућава само заједнички план за око 2 УСД месечно. То је једино ако купите унапред три године. Када се заврши почетни термин, трошит ћете око 8 УСД месечно, што је основна цена за већину индустрије веб хостинга.

То није случај са ДреамХост-ом. Иако ћете ипак уштедјети највише новца куповином најдужег трајања, основни дељени хостинг обнавља се на око 6 долара месечно, што је много јефтиније од остатка тржишта. То такође прелази у планове тако да ДреамХост долази за неколико долара јефтиније од осталих добављача врхунских полица.

Поред тога, добијате избор у трајању који купујете. Ако поново користите иПаге, можете да купите само једну до три године хостинга. Кроз све ДреамХост планове можете купити месец, годину или три године. Способност одласка месечно не може се умањити, посебно на дељеним пакетима.

Сви дељени планови такође су подржани 97-дневном гаранцијом поврата новца компаније ДреамХост. Без обзира на трајање које сте изабрали, имате преко три месеца да се предомислите и вратите свој новац. ДреамХост је лидер у индустрији када је у питању период враћања новца, остављајући 90-дневни прозор ИнМотион Хостинг-а у прашини.

За цене, ДреамХост нуди све што желимо. Планови су јефтинији од остатка тржишта, цене су транспарентне у целом процесу одјаве, можете купити било које трајање и планове потпомогнути обилном гаранцијом поврата новца. За нас су све палчеве за цене.

Лакоћа коришћења

Као што је већ споменуто, ДреамХост је транспарентан у погледу цене и то ми помаже у употреби. На свакој страници производа постоји прелазак између месечних и годишњих планова, који вам јасно показује колико коштају планови пре него што дођете на страницу за одјаву. ДреамХост такође показује проценат који штедите током месечног плана.

Једном када одаберете план, бићете послат на атрактиван тродијелни поступак одјаве. Иако већина веб хостова једноставно приказује детаљни списак услуга, ДреамХост чини да се процес одјаве осјећа свјежим. Страница за одлазак има динамичне елементе који се померају преко странице док одјављујете, доводећи ниво квалитета који се ретко виђа код веб хостова.

дреамхост-ревиев-цхецкоут

Појединости о одјави приказују се на десној страни странице, а одзивност странице и чист изглед странице показују знање о дизајну веб странице какво мало других домаћина ради.

Оно што је важно јесте да се никад не осећа као да ДреамХост покушава да вас надмаши. Иако се чини да се други домаћини скривају у вишегодишњим уговорима или непотребним функцијама и накнадама са вашим планом, ДреамХост је јасан кроз све оно што купујете и коју цијену ћете платити за то.

Након што извршите уплату, ДреамХост ће вас преусмерити на страницу за креирање лозинке, а истовремено ће послати неколико имејлова на адресу коју сте регистровали. Свиђа нам се такав приступ, јер не морате да претражите своју е-пошту да бисте пронашли детаље о рачуну. Уз то, лозинка коју креирате треба да буде сачувана код нашег најбољег менаџера лозинки, Дасхлане-а (прочитајте нашу Дасхлане рецензију).

Било је, међутим, нечег чудног током одласка. Првобитно смо планирали да укажемо на домен који смо већ поседовали према ДреамХост-у, али то није успело током одјаве. Уместо тога, рекли смо да ћемо домен регистровати касније. Међутим, након уласка на контролну таблу било је јасно да је ДреамХост за нас генерирао поддомену и тамо инсталирао ВордПресс.

Оно што није било јасно је да још увек морамо да додамо домен, а то није било једноставно. Не само да смо требали да избришемо поддомену коју је ДреамХост генерисао, већ смо морали и да сачекамо да се покрену послужитељи имена нашег регистрара пре него што смо је могли додати. Укратко, најбоље је да региструјете домен у ДреамХост-у ако се пријављујете за налог.

ДреамХост контролна табла

ДреамХост нема цПанел. Уместо тога, он има свој став на контролној табли, и иако нема приступ заснован на апликацији који има цПанел, он добро функционише. Ако вас занима цПанел, погледајте наш најбољи веб хостинг са цПанел водичем.

дреамхост-ревиев-цонтрол-панел

На много начина, цПанел је блистав. Иконе су велике и шарене, са спецификацијама се осећате као да пилотирате сложени брод, а огромна количина детаља сигурно значи да је моћан. Постављајући забаву на страну, цПанел је моћан, али може бити мало, поготово ако покушавате да обавите једноставне задатке.

ДреамХост-ова контролна табла је потпуно пословна, бацајући бљештаве иконе ради пространијег изгледа. Иако није тако узбудљиво, контролна табла је направљена за употребљивост. Мени са леве стране управља навигацијом око вашег контролног панела, јасно приказујући начине за прављење веб локације или управљање услугом.

Уз то, на контролној табли се може осећати раздвојено у одређеним тачкама. На пример, картица „ВордПресс“ започиње са „инсталацијом једним кликом“, која приказује готово празан екран са неколико опција, а непосредно испод тога је „ДреамПресс“, који више личи на рекламу него на било шта.

дреамхост-ревиев-дреампресс-цонтрол панел

То је естетска брига, тако да нема велике разлике када је у питању употребљивост. Добављачи попут Блуехоста доказују да можете имати изглед и функционалност (прочитајте нашу рецензију Блуехост).

То је рекло да се труд ДреамХоста на дизајнирању контролне табле исплати. Сучеље је поједностављено, управљајући детаљима вашег хостинга и рачуна под једним кровом, без да се осећате неодољивим. Упркос томе, јасно је да су неке области привукле више пажње од других, са чудним, датираним изборима дизајна на неким страницама и модерним приступом на другим.

Врсте хостинга

ДреамХост има збуњујућу линију између паузе између дељеног и ВордПресс хостинга. Упркос томе, врсте хостинга које можете купити лако се кваре. Можете купити дељени, ВПС, наменски и цлоуд хостинг.

Разговараћемо више о ВордПресс пакетима за минут, јер је понуда ДреамХоста достојна свог поглавља.

Заједнички планови се лако могу пробавити. Када купујете један, купујете простор на серверу на којем су сачуване друге веб локације, што смањује укупни трошак по веб локацији. Иако су одлични за уштеду новца, дељени планови углавном нису тако брзи или доследни као наменска опција.

ДреамХост нуди две верзије: Стартер и Унлимитед. Планови су идентични изван броја домена које можете угостити. Стартер вам омогућава да имате један домен и пет поддомена, док Унлимитед нуди, ко би погодио, неограничене домене.

Свиђа нам се како ДреамХост има подељене планове. За разлику од других веб хостова који нуде збуњујућу, слојевиту структуру – за пример прочитајте нашу рецензију ХостГатор – ДреамХост вас пита колико веб локација требате да будете.

ВПС планови су слични дељеним плановима у томе што користите сервер са другим веб локацијама, али пре него што делите ресурсе, добијате своје. Уместо да нуди више дељених планова, ДреамХост нуди више ВПС планова, омогућава вам јефтину куповину ако имате малу веб локацију или купите велики пакет ако вам треба више енергије.

дреамхост-ревиев-впс-планови

Да бисте се посветили хостингу, морате директно контактирати ДреамХост. Као што име имплицира, намјенски хостинг пружа вам сервер за себе. Иако можете да прегледате доступне сервере како бисте пронашли онај који ради за вас, разговор са агентом ДреамХост-а је генерално најбоља опклада. Такође можете да инвестирате у наменски сервер ако сте заинтересовани да препродајете хостинг.

Дељено, ВПС и наменско гостовање стандардна су цена за најбоље домаћине веб локације. Оно што је узбудљиво за ДреамХост је хостинг у облаку. Цлоуд хостинг или ДреамЦомпуте како га ДреамХост назива, дистрибуира вашу веб локацију у облаку. Будући да не постоји централизована локација, цлоуд хостинг пружа бољу брзину и сигурност од традиционалних облика хостинга.

ДреамХост је то преокренуо. Уместо да плаћате месечну накнаду, плаћате само за сате које користите. То ипак није неограничено. ДреамХост ће вам наплаћивати само до 600 сати (25 дана) месечно, тако да знате шта плаћате. Поред тога, због структуре цлоуд хостинга можете додати више ресурса колико вам треба.

ДреамПресс

Ако кликнете на „ВордПресс“ на врху веб странице ДреамХост-а, биће вам приказане опције из дељених и ВПС планова. Ипак ћемо се фокусирати на ВордПресс-ексклузивне планове зване ДреамПресс. ДреамПресс је управљано ВордПресс решење које користи цлоуд хостинг за најбољу брзину и продужење рада за најнижу могућу цену.

дреамхост-ревиев-вордпресс

Постоје веб хостинги који су се специјализирали за вођени ВордПресс хостинг – прочитајте наш Пагели преглед и Кинста преглед ради примера – али ретко виђамо добављача који има одличан управљани ВордПресс хостинг поред импресивне линије. Не изненађује да је ДреамПресс зарадио место у нашем најбољем веб хостингу за ВордПресс водич.

Спецификације су одличне, али карактеристике су још импресивније. Поред аутоматизованих дневних сигурносних копија, добијате неограничене сигурносне копије на захтев за заштиту веб локације, избегавајући потребу да ручно правите резервне копије ВордПресс-а. Будући да се ДреамПрессом управља, добијате и аутоматизоване ВордПресс исправке.

Поред тога, добијате одређени ниво Јетпацка са сваким планом, а ДреамПресс Про и ДреамПресс Плус претплатници могу користити било коју од премиум ВордПресс.цом тема.

ДреамПресс комбинује вредност и моћ у управљаном ВордПресс пакету, што је тешко пронаћи. Иако Пагели нуди моћан ВордПресс хостинг, скуп је. Са друге стране, можете да сачувате неколико костију заједничком опцијом, попут Арвике-а, али жртвућете много снаге (прочитајте наш Арвике преглед).

ДреамХост постиже импресиван баланс који је савршен за већину ВордПресс корисника. Ако сте тек започели са ВордПресс-ом, прочитајте нашу серију туторијала:

  • Водич за почетнике за коришћење ВордПресс-а.
  • Прелазни водич за коришћење ВордПресс-а.
  • Напредни водич за коришћење ВордПресс-а.

Брзина & Уптиме

За тестирање брзине веб локације користимо тест брзине Пингдом-а и Учитавање утицаја. Пингдом тест брзине даје изоловано време учитавања за појединог корисника који приступа веб локацији, као и детаљан дневник повезивања, тако да можемо видети где се лом, ако постоји, налази. Лоад Импацт симулира како веб локација може да функционише у стварном свету.

Тестови су рађени помоћу најскупљег заједничког плана компаније ДреамХост на празној верзији ВордПресс-а. На тај начин можемо осигурати да ниједна блесава тема или елементи не искриве резултате.

ДреамХост је имао добре резултате, али не и врхунски перформанс, попут А2 Хостинг-а (прочитајте нашу А2 Хостинг рецензију). Ни то, није било далеко. Са оцјеном 90 од 100, ДреамХост је импресиван када је у питању брзина, мада, као што видите на доњем графикону, метрика „чекај“ има више времена него што бисмо жељели.

тест снова-брзина-брзина

Та метрика мери време прегледача који чека да прими податке са сервера. На основу нашег тестирања, можемо видети да већину времена учитавања само чека да подаци почну тећи, што сугерише да би ДреамХост могао учинити више за оптимизацију свог времена учитавања. Упркос томе, резултати нису лоши.

Утицај оптерећења дао је добре резултате, али видели смо и боље. Током учитавања дошло је до неколико шиљака како се оптерећење корисника повећавало, али ДреамХост се увек успевао вратити тамо где је започео. У перформансама је сличан ИнМотион Хостингу (прочитајте нашу рецензију ИнМотион Хостинг) по томе што постоји мала количина недоследности, али ништа због чега.

дреамхост-ревиев-лоад-импацт

Ако желите да видите како изгледају недоследне перформансе у нашем тесту Лоад Импацт, прочитајте наш ГреенГеекс преглед.

Што се тиче продуженог времена, ДреамХост гарантује много више од већине веб домаћина. Уместо 99,9 одсто продуженог времена, има стопостотну гаранцију продужења рада, што је значајна разлика, као што можете видети у нашем водичу за гаранцију продужења рада. Срећом, ДреамХост дефинише шта гаранција значи у погледу услуге.

Ако ваша веб локација, базе података, е-пошта, ФТП, ССХ или веб пошта падну због квара у системима ДреамХост-а, добићете кредит на један дан хостинга за сваки сат када услуга падне. Нажалост, надокнадит ћете вам само до 10 посто свог сљедећег периода хостинга, за разлику од СитеГроунд-а, који ће вам бесплатно дати мјесец дана хостинга (прочитајте нашу рецензију СитеГроунд).

Важно је напоменути да се ова гаранција односи само на ненајављени прекид рада. Ако из било ког разлога уклоните своју веб локацију ван мреже, било да је у питању злонамерна датотека или било шта друго, гаранција се не примењује. Ни то се не односи на планирано, најављено одржавање.

Генерално, ДреамХост је брз и еластичан, чак и ако се бори да буде у току с нашим најбољим извођачима. Речено је да је то брже од већине, а уз солидну гаранцију за продужење рада, овај одељак ће се добро решити за то.

Сигурност

Сигурност је главни фокус за ДреамХост. Док га други домаћини виде као услугу, ДреамХост то види као право. Многи сигурносни алати су укључени у ваш план бесплатно, осигуравајући да је ваша веб локација безбедна од нешифрираних веза и злонамјерног софтвера.

Почиње са бесплатним шифрирањем ССЛ / ТЛС сертификата Лет’с Енцрипт. Иако су бесплатни ССЛ цертификати све чешћи, ДреамХост је био један од првих провајдера који су бесплатно укључили и њега. Када користите ССЛ / ТЛС сертификат, у суштини кажете прегледачу који се повезује на вашу веб локацију да вам можете веровати, шифрујући везу посетиоца.

Иако су сјајни за заштиту података у транзиту, ССЛ сертификати су посебно важни ако прикупљате личне податке на својој веб локацији, било да је контакт образац или страница за одјаву. Са једном инсталираном, лични подаци који пролазе између вас и посетиоца се шифрирају, о чему можете прочитати у нашем опису шифрирања..

Иза кулиса, ДреамХост користи МодСецурити, који је заштитни зид веб апликација отворених кода намењен Апацхе серверима. Због своје отворене природе, ДреамХост је способан да дода стотине прилагођених правила у фиревалл како би осигурао да свака веза коју треба прекинути је.

Сигурносни пакет заокружује ДреамСхиелд, ДреамХост-ов алат за уклањање злонамјерног софтвера. Нажалост, то није укључено у ваш план. С обзиром на то колико функција безбедности и приватности ДреамХост укључује бесплатно, само има смисла да би и ДреамСхиелд био, али то није случај.

Уместо тога, трошићете вам 3 УСД месечно, што није лоше, али боље је бесплатно. Упркос томе, он је бољи од већине уграђених алата за скенирање. ДреамСхиелд ће покренути недељно скенирање на вашој веб локацији и аутоматски очистити све што нађе. Део заштите за уклањање је важан јер већина алата са малваре-ом скенира само вашу веб локацију.

Дјелује попут антивируса за вашу веб локацију (прочитајте наш најбољи водич за антивирусни софтвер) штитећи вас од непријатности везаних за кибернетички криминал. ДреамСхиелд је довољно јефтин и довољно импресиван да би га се исплатило, али ако ДреамХост жели да закупи свој безбедносни пакет, укључујући ДреамСхиелд бесплатно, било би добро место за почетак.

Приватност

Безбедност ДреамХоста можда је импресивна, али његова приватност се истиче још више. Иако у нашим ВПН рецензијама обично причамо о приватности, важно је и за веб хостинг, не само за поштовање права грађана у слободним државама, већ и за заштиту података корисника који комуницирају са веб локацијама.

Сваки домен регистрован на ДреамХост-у укључује приватност домена, која личне податке које региструјете у домену замењују подацима регистрара. Скоро сваки веб домаћин наплаћује приватност домена, што није у реду. Уз мање од 1 УСД месечно, наплата приватности домена изгледа као јефтин начин да се купци никнују и униште.

ДреамХост схвата да приватност корисника не треба да буде услуга већ право, па укључује приватност домена бесплатно. Иако је то за нас велика ствар, још већи посао је компанија која се у име својих купаца бори за одржавање њихове приватности.

У 2017. години, ДреамХост је контактирао Министарство правде САД-а ради пружања информација о дисруптј20.орг, веб страници која је сачињена око организовања политичких протеста Трумпове администрације у САД-у. Важно је напоменути да веб локација није говорила о насиљу или било шта слично. Уместо тога, она је била усмерена на протест и отпор.

Без обзира на ваша политичка становишта, ДОЈ је учинио нешто неописиво, захтевајући да ДреамХост не преда само податке о власнику веб локације, већ ио свима који су је посетили. ДОЈ је укупно захтијевао 1,3 милиона ИП адреса и лично идентифицирајуће податке хиљада регистрованих корисника.

Недостатак тога је да је након што је ДреамХост одбио захтев, ДОЈ поднео захтев Врховном суду Васхингтон Д.Ц.-а да затражи документе, на што је ДреамХост одговорио опозиционим аргументима.

Након слога, податке је још увек требало предати, али са већином личних података које је ДреамХост уредио. Суд је признао да влада „нема право да копа по информацијама које се налазе на веб локацији ДреамХост“.

Исход овог случаја не говори ништа о ДреамХост-у, али чињеница да се компанија залагала за приватност корисника говори много. То је један од главних домаћина, ако не и једини, који брине о приватности корисника, а који се не може занемарити.

Подршка

Никада нас није нервирала подршка, и иако нас тим ДреамХост-а не нервира, робот на почетној страници јесте. Када слети на веб локацију, дочекат ће вас продајни робот питајући вас зашто посећујете и усмеравају вас ка различитим услугама које ДреамХост нуди.

У страну, робот вас може усмјерити ка стварној подршци. Са контролне табле вашег налога можете приступити подршци кликом на картицу „подршка“ у левом менију или у горњем менију. У менију са леве стране можете покренути поступак подршке за ДреамХост на основу карата, као и прегледати статус вашег сервера и базе података.

дреамхост-ревиев-цонтацт

Подршка на бази карата је добра. ДреамХост прво тражи да опишете свој проблем који ће покушати да реши коришћењем базе знања. Ако не можете да пронађете одговор, моћи ћете да пошаљете е-пошту или ћаскате са представником подршке. Такође је доступна и телефонска подршка, али по цени. Добијаћете вам 10 УСД по повратном позиву или 15 УСД месечно за три позива месечно.

Међутим, не би требало да посежете за великом подршком, што је добро с обзиром да поступак није једноставан. База знања је густа и лака за кретање, покривајући основне и напредне теме са истом пажњом.

дреамхост-преглед-база података

Поред тога, постоји форум корисника, што је реткост у свету веб хостинга. То није најбоље средство за подршку – брз поглед показује само совање одговора на недавна питања – али ако не можете да пронађете подршку било где другде, она је доступна.

Све у свему, подршка је добра, али могла би бити одлична са поједностављенијим контактним процесом. Пуњење за телефонску подршку такође гори. Поред тога, понављања с којима смо разговарали били су љубазни и корисни, а база знања нуди добру количину средстава за самопомоћ.

Пресуда

ДреамХост је нешто посебно. Са ниским ценама, импресивном брзином и добрим распоном функција, може се држати себе против било ког добављача врхунских полица (као што је то учинио у нашој поређењу са ДреамХост-ом и Блуехостом). Међутим, ДреамХост није само још један висококвалитетни веб домаћин. Уместо тога, он има посебан интерес за сигурност корисника и приватност, раздвајајући га од препуног тржишта.

Све у свему, могли бисте потрошити више и учинити пуно горе. ДреамХост ради све што желимо да веб домаћин уради, чак и ако су неки провајдери бољи у одређеним областима. Ако вас занима нешто што ДреамХост не нуди, прочитајте наше рецензије веб хостинга.

Шта мислите о ДреамХост-у? Јавите нам у доњим коментарима и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me