Преглед идентитета форме – Ажурирано 2020

ИдентитиФорце Ревиев

ИдентитиФорце је снажна услуга заштите крађе идентитета старе школе која постоји већ дуже време и још увек стоји тест времена. Иако није сасвим без мана, овде има пуно тога за свидети, као што можете прочитати у нашој целокупној рецензији ИдентитиФорце.


идентитет силе-клизач1

идентитет силе-клизач2

идентитет силе-клизач3

идентитет силе-клизач4

идентитет силе-клизач5

Претходна

Следећи

ИдентитиФорце је услуга заштите крађе идентитета која постоји од 2005. године, иако њено наслеђе датира много даље од тога. Изграђен од остатака више компанија за спречавање приватности и губитака које је основала породица Беарак, ИдентитиФорце носи традицију заштите личних података у модерно доба интернета. 

У овом прегледу ИдентитиФорце, видјећемо да ли има посјекотине како би га уврстио на нашу најбољу листу заштите крађе идентитета. Регистровали смо се у анонимни рачун за рачун, оцењујући његове карактеристике, једноставност коришћења, заштиту и још много тога, да бисмо видели да ли је то права услуга заштите крађе идентитета за вас.

За већину људи одговор је „да“. Традиција је очигледно имала велики утицај на ИдентитиФорце, што показује кроз своју промишљену листу бесплатних ресурса и надзорну таблу без глупости. То би могло рећи да обилазак веб странице може бити досадан посао, јер то изгледа као руља модерног дизајна са реликвијама прошлости..

Карактеристике

ИдентитиФорце нуди свеобухватну листу карактеристика у свим својим плановима. Као што ћемо ући у следећи одломак, ствари су једноставне са само два лична плана, нудећи исту језгрену заштиту између њих. Без обзира који план одаберете, бићете заштићени на свим фронтовима. 

Та заштита почиње са осигурањем од крађе идентитета од 1.000.000 долара, што је број који већина водећих служби избацује. Сви украдени трошкови или изгубљене плате покривају се ако вам је украден идентитет. 

Ипак, не бисте требали да стигнете ни близу вредности од 1.000.000 УСД. ИдентитиФорце омогућава да стручњаци за опоравак буду доступни свакодневно и они ће моћи да обраде све папире и телефонске позиве за вас. 

Надаље, требали бисте бити у могућности да брзо зауставите крварење. ИдентитиФорце непрестано надгледа ваше име, број социјалног осигурања, податке о банковном рачуну и још много тога. Ако се икада отвори рачун у ваше име или лажне активности везане за ваше личне податке, бићете обавештени одмах.

Та заштита се односи и на остала питомија подручја крађе идентитета. Поред праћења података о вашем банковном рачуну и ССН-а, ИндентитиФорце такође може да надгледа ваше Фацебоок, Твиттер, ИоуТубе, Гоогле+ и Инстаграм рачуне због лажних активности. 

Хакирање рачуна друштвених медија за ширење злонамјерног софтвера уобичајена је пракса у кибернетичком криминалу, а обично се завршава клеветом и, понекад, кривичним пријавама. 

Као што видите у нашем начину како да осигурате водич за веб камеру, пре неколико година, хакери су напали налоге на друштвеним медијима како би стекли приступ веб камери. Нападач би се инфилтрирао у кориснички рачун и искористио га за слање злонамерних веза пријатељима тог корисника. 

У 2013. години Мисс Теен УСА, Цассиди Волф, уцењивана је голим фотографијама које су снимљене њеном веб камером помоћу ових тактика.

Уз ИдентитиФорце, не треба да се бринете због тога. Иако ћете и даље бити будни да не кликате на злонамерне везе – наш најбољи антивирусни софтвер може вам у томе помоћи – нећете морати да се бринете да ли ће тај који шаље поруке.

ИдентитиФорце укључује додатну локалну заштиту у облику софтвера против крађе идентитета и анти-кеилоггинг. Пхисхинг и кеилоггинг два су главна начина крађе личних података, па је лепо видети ИдентитиФорце укључује неке рудиментарне алате. 

Упркос томе, препоручујемо вам да користите и антивирус са овим функцијама, као што је Битдефендер (прочитајте нашу рецензију Битдефендер Антивирус).

Ваш налог такође садржи више ресурса на контролној табли, укључујући калкулатор упоређивања зајма, калкулатор упоређивања кредитне картице, глосар појмова и примера слова. О њима ћемо више говорити у одељку „једноставност употребе“.

Преглед могућности ИдентитиФорце

Цене

ИдентитиФорце чини линију једноставном за личне планове. Постоји основни план, УлтраСецуре, који пружа потпуни пакет заштите по повољној цени, као и УлтраСецуре + Цредит, који пружа исте карактеристике поред потпуне заштите и праћења кредита, праћења кредитних бодова и симулатора кредитног рејтинга.

У поређењу са ЛифеЛоцк-ом, линија је одлична. Као што можете прочитати у нашој рецензији ЛифеЛоцк, ова услуга користи психологију цена да би вас погурала ка скупљим плановима, нудећи субпарну заштиту на доњим слојевима. Са ИдентитиФорце то није проблем. У основни план долази све што вам је потребно, укључујући покриће крађе идентитета од 1.000.000 УСД. 

Цена је солидна, мада смо видели и јефтиније опције (пример примере прочитајте у нашој рецензији Идентити Гуард). Можете да одлучите да плаћате месечно или годишње, а ако дођете по годишњем плану, добићете два месеца заштите бесплатно. Прве две недеље вам се не наплаћује, тако да можете испробати без ризика.

УлтраСецуре и УлтраСецуре + Цредит су два лична плана која ИдентитиФорце нуди, али имају и друге услуге на располагању. ЦхилдВатцх је услуга заштите деце ИдентитиГуард, а иако се нуди као посебан производ, користи исту структуру цена као и лични планови. Такође постоје породични план и пословни план. 

Породични и пословни планови нуде се само путем контакта, што има смисла, имајући у виду јединствене потребе сваке породице и предузећа. Упркос томе, било би лепо видети основну структуру цена на веб локацији. 

Међутим, генерално, цене су солидне. ИдентитиФорце кошта мање од скупих услуга попут ЛифеЛоцка, упркос томе што не нуди буџетски ниво као што је Идентити Гуард. Међутим, гура се испред конкуренције, с двонедељним бесплатним пробним временом и могућношћу да се плаћа сваке године. 

Лакоћа коришћења

Веб локација ИдентитиФорце је модерна, али више личи на Б2Б услугу него на било шта друго. Уз више опција у заглављу и безброј подупирача испод њих, може бити тешко пронаћи куда требате да одете, без обзира колико укупна естетика била привлачна. 

То је зато што ИдентитиФорце укључује пуно образовних страница у главној навигацији. Странице попут “ИРС пореске преваре” & Крађа ИД-а ”треба да буде резервисана за базу знања, а не за главни мени. Свидја нам се колико је веб локација одзивна и брига која се ставља на израду сваке странице, али има много масти у погледу навигације.

Срећом, неколико тастера на почетној страници усмераваће вас у правом смеру. Кликом на „придружи се бесплатно за 14 дана“ или „постани заштићен“, послат ће вас на страницу производа, показујући два лична плана ИдентитиГуарда. И поред сваке опције постоји проширива листа функција, тако да их је лако упоредити. 

идентитет-преглед-страницу-производ

Након што одаберете план, бићете пребачени на екран за наплату где можете одабрати свој циклус наплате и унети своје личне податке. На овом екрану можете додати чланове породице. 

Иако ће чланови ваше породице бити везани за ваш рачун, не постоји попуст за груписање свих заједно. Све што месечно плаћате за заштиту односи се на све чланове породице које додате. 

идентитет-преглед-одјава

На крају, можете унијети податке о кредитној картици и довршити пријаву. ИдентитиФорце на овој завршној страници јасно даје до знања да се пријављујете за 14-дневно бесплатно пробно раздобље које ће се аутоматски обнављати изабраним циклусом наплате, и који ће ићи све до датума када ће вам бити наплаћено. Чак и на овој последњој страници можете променити циклус наплате.

Подешавање идентитета

Након што платите, ИдентитиФорце ће вас довести до последње странице помоћу дугмета које ће вас послати на вашу контролну таблу. Иако се може чинити да је ваша регистрација завршена, подешавање налога је тек почело. Кликом на дугме послаћете дугу форму у коју ћете морати да унесете све своје личне податке.

идентитет присиле-преглед-подешавање

Неке информације, као што су ваше име, адреса е-поште и датум рођења, већ су попуњени за вас, али то ћете морати проширити помоћу вашег броја социјалне сигурности, адресе и више. 

Иако је то гњаважа, постављање било које службе за заштиту крађе идентитета је. Позитивно је то што вас ИдентитиФорце шаље директно на екран за подешавање, уместо да вас баци на контролну таблу и нада се да ћете пронаћи свој пут. 

Ова страница за подешавање није само за унос ваших личних података. ИдентитиФорце такође тражи од вас да поставите лозинку и даје вам могућност покретања двофакторне аутентификације. Поред тога, можете поставити мобилна упозорења. 

Имати све на једној страници је посластица. Уместо да копате по њима да бисте пронашли оно што вам треба, ИдентитиФорце пружа свеобухватну страницу за подешавање на начин контролисаног пописа. Потребне су неке информације, попут лозинке и броја социјалног осигурања, али друга поља су необавезна, попут вашег медицинског рачуна и броја пасоша. 

Иако није опционалан, ИдентитиФорце вам показује да се ови подаци могу заштитити. ИдентитиФорце чак иде толико далеко да каже „можете да ажурирате или додате недовршене податке на вашој контролној табли“ под дугметом „саве“. Постављање заштите од крађе идентитета представља бол, али ИдентитиФорце процес чини много лакшим.

Контролна табла ИдентитиФорце

Након што испуните образац, бићете подигнути на контролну таблу, стављени са низом скочних прозора који објашњавају шта свако дугме ради. Поред ваших личних података и било каквих упозорења, ИдентитиФорце приказује најновије вести о крађи идентитета – укључујући све веће повреде података – као и ваш статус заштите.

идентитет-преглед-контролна табла

На контролној табли се приказује и колико идентитетских елемената сте унели, као и поља података које још нисте унели. На контролној табли можете брзо додати, рецимо, број возачке дозволе једним кликом. 

Поред тога, можете да повежете своје налоге на друштвеним мрежама под картицом „друштвене информације“. Ако сте се пријавили са Гмаил налогом, ваш Гоогле+ налог ће се аутоматски надгледати. 

идентитет снаге-преглед-повезивање-рачуна

Ако сте већ унијели све своје податке, надзорна плоча је једноставно алат за праћење. Међутим, постоји разлог да се пријавите на свој налог. Картица „Ресурси“ у менију са леве стране послаће вас на дугу листу бесплатних алата. Они укључују калкулаторе за рефинансирање хипотеке, ауто-закуп наспрам куповине, упоређивање кредитне картице и хипотеку.

калкулатори за преглед идентитета силе

Овај одељак је ризница доброте. Поред калкулатора, ИдентитиФорце укључује везе за преузимање мобилне апликације ИдентитиФорце и алате за заштиту рачунара, примере писама за одјаву од нежељене поште и спорове о кредитима, комплетан приручник за поступање са потрошачима и опсежни глосар финансијских услова. 

ИдентитиФорце пружа курс за несметано чување вашег идентитета уз надгледање ваших личних података. Уместо да се надате најбољем, ИдентитиФорце вам даје алате потребне да бисте остали заштићени, па ако се нешто догоди, тачно ћете знати шта да радите.

Заштита

Као што је горе поменуто у одељку „цене“, ИдентитиФорце не ограничава заштиту на основу износа новца који потрошите. План основног нивоа, УлтраСецуре, укључује све што вам је потребно, са 1.000.000 долара осигурања крађе идентитета у центру. То је стандард за већину служби заштите крађе идентитета (пример прочитајте у прегледу компаније ИД Ватцхдог).

Међутим, мало је вероватно да ћете морати да поднесете захтев. Базни план прати преваре, промену адресе, судске евиденције, мрачни веб, зајмове за плаће, листе починитеља сексуалних права и рачуне на друштвеним мрежама за било какву употребу ваших личних података. У било чему што вам се појави, бићете обавештени путем текстуалне поруке и е-поште. 

ИдентитиФорце вас је заштитио у областима које такође није могуће надгледати. На пример, можете прегледати медицински документ са контролне табле како бисте били сигурни да сте једини који користи медицинске бенефиције. Поред тога, ИдентитиФорце вам омогућава да брзо откажете кредитне и дебитне картице ако изгубите новчаник.

Ако идете за УлтраСецуре + кредитни план, добићете и праћење кредита, извештаје и резултате три бироа. ИдентитиФорце такође пружа овај алат за праћење кредитних бодова и симулатор. 

Иако ИдентитиФорце покрива све базе које би требало, основни пакет заштите није оно што нас највише импресионира у услузи. Напокон, стандард за било коју услугу заштите крађе идентитета требао би бити потпуна заштита, тако да ИдентитиФорце не разбија калуп када је у питању надзор ваших података. Оно што посебно истичу су укључени ресурси. 

Све, од искључивања маркетиншких е-порука до решавања аутомобилских спорова, обимно је покривено у одељку „ресурси“ на табли. ИдентитиТхефт не пружа ништа ново изван калкулатора поменутих у одељку „једноставност коришћења“, али комбинује све на једном месту. 

Ови ресурси вам дају потребне информације за решавање било каквих проблема које имате, али осим тога, помажу у спречавању тих проблема да се не догоде на првом месту. Иако већина служби заштите крађе идентитета једноставно надгледа ваше личне податке, ИдентитиГуард пружа проактивне алате тако да на првом мјесту можете бити сигурни.

Подршка

ИдентитиФорце пружа картицу „подршка“ на вашој контролној табли, што олакшава проналазак онога што вам је потребно. Кликом на њега отвориће се три језичка. Прва два, „обнављање“ и „осигурање“, дају неке основне информације о томе шта треба учинити ако требате да вратите свој идентитет или поднесете захтев за осигурање. Последњи, „центар за подршку“, води вас до базе знања. 

идентитет-страна-рецензија-страница за подршку

База знања не дели исту милост као и остатак веб локације, али то није очигледно на почетку. Чланци подршке су подељени у девет категорија, а кликом на категорију биће приказан кратак списак питања која се тичу ње. ИдентитиФорце поставља све као ФАК, што значи да свако питање има кратак одговор који можете пронаћи кликом на питање.

идентитет снаге-преглед-база знања

За осам од девет категорија, страница ће се једноставно ажурирати са списком питања, а горња навигација ће остати нетакнута. Међутим, кликом на категорију „нови ресурси надзорне плоче“ бићете одведени на посебну страницу са списком видео записа, а не у формат ФАК-а који се види са другим категоријама. 

База знања је сјајна, углавном одговара на једноставна питања и усмерава вас ка подршци за било шта више укључено. Чудно је да вас једна од категорија води на засебну страницу. То је мали проблем, свеукупно, али чини да се област подршке – као што је главна навигација на веб локацији – осећа неспретно.. 

Ако вам је потребна подршка, мораћете да позовете ИдентитиФорце. Можете послати е-пошту или оставити поруку користећи дугме „питања” на дну екрана, али за ништа озбиљно, пожељна метода контактирања с неким је телефон. Срећом, представници подршке чекају да вас преузму сваки дан. 

Изван чудног дизајна базе знања, подршка је одлична. Као и ресурси који се налазе на вашој контролној табли, ИдентитиФорце комбинира образовање и подршку у једно подручје. 

Постоје одговори на питања која се односе на услугу, попут „како могу да прилагодим прагове за рад своје банке и кредитне картице“, уз општеобразовне одговоре, као што је „могу ли добити бесплатну копију свог кредитног извештаја“.

Пресуда

У погледу цијена и заштите, ИдентитиФорце је једноставно још једна могућност заштите крађе идентитета. Међутим, издваја се с обилном списком бесплатних ресурса и дивно дизајнираном надзорном плочом. Стоји изнад осталих служби заштите крађе идентитета, али више не наплаћује, што чини очигледним избором за осигурање ваших личних података. 

Можете прегледати нашу архиву прегледа заштите идентитета крађе, али нећете наћи услугу робусну попут ИдентитиФорце. Означава све кутије које би служба за заштиту крађе идентитета требала, и то чини модерним интерфејсом и разумном ценом. 

Да ли планирате да искористите двонедељно бесплатно пробно коришћење ИдентитиФорце? Обавестите нас о вашем искуству у коментарима испод и, као и увек, хвала вам на читању. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me