Преглед ЕверСафе – Ажурирано априла 2020

ЕверСафе Ревиев

Иако је више о услузи праћења него заштити, ЕверСафе може бити савршено погодан за одређене групе којима је намењен: старије особе и породице. Погледајте наш комплетан преглед ЕверСафе да бисте сазнали више о овој занимљивој служби заштите крађе идентитета.


еверсафе-слидер1

еверсафе-слидер2

еверсафе-слидер3

еверсафе-слидер4

еверсафе-слидер5

Претходна

Следећи

ЕверСафе није услуга конвенционалне заштите крађе идентитета. Иако иде од врха до пете у особинама с најбољим службама заштите крађе идентитета, она се фокусира на старије особе и породице, а не на тржиште уопште. Иако тај фокус доноси неке јединствене карактеристике, он такође доноси одређене празнине у заштити. 

У овом прегледу ЕверСафе, детаљно ћемо описати наше искуство са услугом након што смо извели његов „плус“ план за пробни рад. Уз пут, разговараћемо о карактеристикама, ценама, једноставности коришћења, заштити и подршци, а све пре него што донесемо пресуду. 

Углавном, ЕверСафе је довољан, чак и ако се не истиче. Породице и старије особине су лепе за видети, а за оне којима су потребни, ЕверСафе је вредан тога. Међутим, ове карактеристике не вреде саме цене пријема, а када видите како ЕверСафе недостаје у другим областима, тешко је у потпуности га препоручити. 

Карактеристике

Као што ћемо ући у одељак „заштита“ у наставку, ЕверСафе није толико услуга заштите крађе идентитета колико услуга праћења идентитета. Постоји добра линија између њих двојице, а ЕверСафе нуди заштиту крађе идентитета на својим скупљим плановима. Међутим, срж услуге је једноставно надгледање. 

Када се пријавите за рачун, унећете податке о свом банковном рачуну и кредитној картици, као и свој број социјалног осигурања. ЕверСафе ће вас обавестити о свим значајним активностима на вашем кредитном извештају. Оно што је још важније, анализираће вашу потрошњу. Из тога може препознати сваку сумњиву активност и одмах вас обавестити. 

ЕверСафе ово назива “додатним сетом очију”, омогућавајући вам да идентификујете преваре или преваре код извора. Ако постоји, рецимо, необично подизање или кашњење у плаћању рачуна, обавестићемо вас путем е-поште, телефона или текста. Уз то, ЕверСафе ће вам послати недељни извештај са детаљним информацијама о свим нотификацијама које сте могли добити током недеље. 

ЕверСафе осигурање

Најјефтинији план, о којем ћемо говорити у следећем одељку, зауставља се при надгледању. Међутим, ако скочите на један од скупљих слојева, добићете и 1.000.000 УСД осигурања крађе идентитета. ЕверСафе ће покрити све трошкове изгубљене приликом покушаја враћања вашег идентитета, као и помоћи у решавању било каквих проблема. 

Пакет заштите од крађе идентитета – који се нуди на нивоу “плус” и “злато” – нуди више од осигурања. ЕверСафе ће такође надгледати мрачни веб због било каквих личних података које пошаљете, као и УСПС Националну базу података о промени адресе. Такође имате приступ кредитном извештају, било из једног бироа на плану „плус“ или три бироа на „злату“.

ЕверСафе за старије особе и породице

Све ово је стандардна цена за услугу заштите крађе идентитета. ЕверСафе ипак има јединствен спин. Дизајниран је за породице и старије особе, омогућава сваком да остане заштићен. Почевши с породицама на свој рачун можете додати онолико корисника колико желите, а сваки додатни корисник добит ће 30% попуста на вашу месечну цену. 

На пример, ако купите „плус“ 14,99 УСД за четворочлану породицу, играћете 46,47 УСД месечно, а не 60 УСД. Сви породични налози такође су смештени на једној контролној табли, па без обзира колико рачуна пратите, лако их можете пронаћи. 

ЕверСафе је још боље опремљен за сениоре. Поред тога што је врло прилагођен корисницима – ући ћемо у то у одељку „једноставност коришћења“ – ЕверСафе вам омогућава да одредите адвокате за свој налог. 

На пример, ако старији жели заштиту од крађе идентитета, али не може да користи рачунар, адвокат може приступити контролној табли, управљати налозима и примати обавештења за корисника..  

Упркос свим карактеристикама погодним за породице и породице, ЕверСафе нема у другим областима. Може да прати ваше банковне рачуне и кредитне картице, али то је све у вези с тим. Не прати било које друге податке, као што су полиса осигурања, пасоши или медицинске информације.

Преглед карактеристика ЕверСафе-а

Цене

ЕверСафе има одличне цене, посебно у поређењу са јако прецењеном ЛифеЛоцк-ом (прочитајте наш ЛифеЛоцк преглед). Међутим, ЕверСафе подлеже истим замкама ЛифеЛоцка-а на који начин израђује своје планове. Можете уштедети неколико долара ако идете са основним „основним“ планом, али тада заправо не купујете заштиту од крађе идентитета. 

Основна услуга “основне” је систем учења АИ који прати ваше банковне рачуне и кредитне картице због потенцијалних превара. Иако овај систем учења помаже у спречавању крађе идентитета, он не штити од њега. Планови „плус“ и „злато“ долазе са правом заштитом, укључујући услуге покривања и враћања идентитета у износу од 1.000.000 УСД. 

Идентитет Гуард има сличну трочлану структуру, са буџетским планом око 7,50 долара месечно. Међутим, као што можете прочитати у нашој рецензији Идентити Гуард, он и даље нуди покривеност у свом основном плану 1.000.000 УСД. Виши слојеви укључују додатне могућности праћења, али покривеност је иста без обзира на то што плаћате. 

ЕверСафе чини супротно, чинећи своју линију сличнијом ЛифеЛоцк-у. Иако су „основни елементи“ доступни онима који желе да уштеде неколико долара, то не пружа никакву заштиту, што присиљава кориснике да надограде на виши ниво ради било какве покривености. Радије бисмо волели систем сличан Идентити Гуард-у, где имате исту заштиту широм света. 

Ипак, цена није лоша. ЕверСафе “плус” је неколико долара јефтинији од сличног плана са ИдентитиФорце и исте цене као ИД Ватцхдог (прочитајте нашу рецензију ИдентитиФорце и ИД Ватцхдог рецензије). Задовољни смо са стопама „плус“ и „злато“. Питање лежи у “основним стварима”, које би требало да обухватају покривеност или уопште не постоје. 

Можете уштедети нешто новца на плановима вишег нивоа куповином дужег трајања. ЕверСафе наводи своје тарифе за месечну претплату, али нуди и кварталне и годишње обрачуне, од којих сви добијају попуст. За “плус”, тромесечна претплата ради 13,49 УСД месечно, а годишња претплата траје 12,74 УСД месечно.

ЕверСафе Фрее Триал

ЕверСафе је једна од ретких служби заштите крађе идентитета која нуди бесплатно пробно суђење. Имате 30 дана да испробате услугу, без обзира који сте ниво одабрали. Као и код већине бесплатних суђења, приликом одјаве мораћете да унесете податке о кредитној картици, али биће вам наплаћено тек када се покрене 30-дневно суђење без ризика.. 

Постоје и други подстицаји за цене. Као услуга усмерена на породице и старије особе, на располагању су попусти. Сениори добијају 10 посто попуста од било које претплате, а чланови породице почетног корисника 30 посто. Такође можете да заштитите некретнине за додатних 4,99 УСД месечно по некретнини.

Лакоћа коришћења

Почетак рада са ЕверСафе-ом је једноставан, што је добро с обзиром да се фокусира на старије особе и породице. На почетној страници све што требате да кликнете је „започните бесплатно пробно раздобље“. 

Бићете усмерени на страницу која вам поставља основна питања о томе шта желите да заштитите, олакшавајући проналазак плана који вам је потребан. Ако желите да прегледате своје могућности, такође можете увек да одаберете картицу „цене“ у горњем менију. 

еверсафе-ревиев-планови

Након што прођете кроз процес, мораћете да унесете неке личне податке, укључујући ваш социјални број, адресу и телефонски број. Такође ћете морати да поставите лозинку за налог, коју препоручујемо да генеришете код једног од наших најбољих менаџера лозинки. Ако желите одређени предлог, 1Пассворд је увек сигурна опклада (прочитајте нашу рецензију 1Пассворд). 

Коначно, мораћете да потврдите свој идентитет кратком списком питања, слично као за подношење захтева за кредитну картицу. Након свега тога можете унијети своје податке о плаћању. Врхунско учитавање поступка на овај начин чини безболним да се пријавите за рачун, јер сте унели већину својих података пре него што сте преузели претплату..

еверсафе-ревиев-цхецкоут

ЕверСафе Сетуп

Иако ЕверСафе прикупља пуно информација током регистрације, мораћете да унесете више података након што потврдите плаћање да бисте га у потпуности заштитили. Након што унесете своје податке о плаћању, доћи ћете на страницу на којој можете купити надзор над некретнинама, као и додати чланове породице, адвоката поверења и рачуне за надгледање. 

еверсафе-ревиев-сетуп

Најважнији корак је додавање банковног рачуна, што ЕверСафе чини једноставним. Уместо да захтева податке о вашем налогу и смернице, ЕверСафе вас моли да се пријавите на апликацију за интернет банкарство. 

Није било ни банке коју нисмо могли да нађемо. Велика имена су присутна, укључујући Банк оф Америца и ПНЦ, али нашли смо и регионалне америчке банке, попут Греат Соутхерн. 

Након што притиснете „заврши“, бићете покренути на контролној табли налога. Било је лијепо видјети ЕверСафе у тренутној акцији, извлачећи одмах неке обавијести из нашег кредитног извјештаја. За разлику од заштите од крађе идентитета АДТ, одмах можете видети шта ЕверСафе прати (прочитајте наш преглед заштите од крађе идентитета АДТ).  

АЛТ = увек сигурна контролна табла

ЕверСафе Дасхбоард 

Управљачка плоча ЕверСафе фокусирана је на једноставност, али чак и са тим не презира ниједну критичну опцију. Можете се кретати помоћу четири картице у горњем менију, од којих прва даје преглед вашег налога. На главном екрану можете видети рачуне које сте повезали, ваш кредитни извештај и било каква обавештења. 

На картици изнад, наћи ћете своје налоге. Можете повезати нове помоћу горе описаног поступка, али ЕверСафе ће такође користити ваш кредитни извештај за тражење рачуна. Ако пронађе нове налоге – рецимо, кредитну картицу за коју сте се управо пријавили – приказаће се мали искачући прозор где можете лако да повежете тај нови налог. 

еверсафе-ревиев-адд-аццоунт

С десне стране од тога пронаћи ћете свој кредитни извештај, уколико сте купили чланство у „плус“ или „злато“. „Плус“ долази са једним извештајем из Екуифака, који приказује све ваше отворене налоге, као и временску траку плаћања и упита. Ако сте купили „златни“ план са извештајем три бироа, видећете и податке компаније ТрансУнион и Екпериан. 

Све остало налази се у менију подешавања, коме можете приступити кликом на дугме „подешавање“ у горњој траци. Можете да додате чланове породице и адвокате, као и да управљате својом претплатом у подешавањима. Ипак, најважнија картица је „како примам обавештења“. Тамо можете подесити текстуалне и гласовне упозорења, као и недељни резиме. 

подешавања еверсафе-рецензије-упозорења

Заштита

Као што смо споменули у горњем одељку за функције, ЕверСафе је одличан за надгледање ваших банковних рачуна, кредитних извештаја и кредитних картица. Међутим, у другим областима пада равно. Недостаје подршка за пасоше, медицинске личне карте, информације о осигурању и још много тога, ЕверСафе не нуди потпуну заштиту. 

Међутим, за подручја на која се ЕверСафе фокусира, он надмашује очекивања. Током нашег тестирања, ЕверСафе нас је одмах упозорио на промене, па тако и до повлачења недавних кредитних упита приликом првог пријављивања. Поред тога што прати ваш кредитни извештај, ЕверСафе такође скенира мрачни веб и прегледава ваше банковне рачуне због сумњивих активности. 

Ако се било који проблем поквари, можете сарађивати са ЕверСафе-ом да бисте их решили уз помоћ 1.000.000 УСД у покрићу изгубљених трошкова на плановима „плус“ и „злато“. Како ћемо ући у следећи одељак, ЕверСафе не пружа подршку током целог сата, тако да ако вам украде идентитет, мораћете да сачекате док се ЕверСафе не отвори током уобичајеног радног времена. 

Међутим, прави проблем лежи у томе што ЕверСафе не може заштитити друге аспекте вашег идентитета. Надгледање кредитних и банковних рачуна само су два дијела вишестраног процеса, а када је ријеч о другим путевима, ЕверСафе пада у равно. На примјер, не постоји заштита друштвених медија или било каква врста друштвеног праћења. 

Штавише, не постоји праћење ризика. Остале услуге, као што су ИД Ватцхдог и Идентити Гуард, нуде оцену ризика, која показује колико ризикујете да вам украде идентитет. ЕверСафе не нуди сличне функције.

Подршка

Проналажење подршке с ЕверСафе-ом није лако. На надзорној табли вашег налога мораћете да претражите у подножју дугмета „контактирајте нас“. Кликом на њега доћи ћете до малог контакт обрасца и директорија за различита одељења компаније ЕверСафе. Чудно је да је ова страница обрасца унутар нормалне надзорне табле, а не на екрану за подршку. 

еверсафе-ревиев-цонтацт-паге

И даље ћете видети горњи мени надзорне табле, али тамо не постоји опција за контактирање подршке. Будући да ЕверСафе има страницу контаката направљену за контролну таблу, имало би смисла имати њу у горњем менију. Уместо тога, резервисано је за подножје, чиме је веза лако пропустити. 

Што се тиче опција за контакт, ЕверСафе вам омогућава да контактирате телефоном или е-поштом током радног времена од 9:00 до 17:00. ЕСТ, од понедељка до петка. На главном вебсајту, телефонски број за подршку прати логотип, што олакшава везу. Међутим, кад се једном вратите на командну таблу, пада телефонски број.

ЕверСафе олакшава потенцијалним купцима подршку на главној веб локацији него повратним купцима да их пронађу на инструмент табли. Једном када знате куда идете, није вам тешко пронаћи пут натраг. Међутим, с обзиром на то колико је једноставно ЕверСафе другачије користити, јасније би било назначити контакт образац. 

Што се тиче контролне табле, нема додатних ресурса за подршку. На главној веб локацији, међутим, постоје. Кроз подножје можете пронаћи листу ресурса која даје одговоре на често постављана питања, као и блог који представља значајну претњу о идентитету. Ти ресурси су добродошли, али боље одговарају за контролну таблу од главне веб странице. 

Уместо да резервише своје ресурсе подршке за подножје главног веб сајта, ЕверСафе би требало да реорганизује оно што има у лако пробављиву базу знања која је доступна са контролне табле. У свом тренутном стању, средства подршке се у најбољем случају осећају распршено и недоследно.

Пресуда

ЕверСафе нуди јединствен корак према формули заштите крађе идентитета, али у свом покушају да задовољи тржиште ниша, прескочио је суштинска подручја заштите. Иако вас брзо обавештавају о променама кредита и необичним активностима на вашим банковним рачунима, он не може да надгледа ваш пасош, информације о осигурању или друштвене мреже. 

Иако је покриће за ваш банковни рачун и кредитни извештај можда довољно за старије људе, није довољна за већину људи, посебно јер је већина претњи крађе идентитета на мрежи. Ако тражите холистичку заштиту, препоручујемо да прочитате наше друге прегледе о заштити крађе идентитета. 

Шта мислите о ЕверСафе? Хоћете ли да узмете бесплатно пробно издање? Обавестите нас о вашем искуству у коментарима испод и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map