миФИЦО преглед – Ажурирано 2020

миФИЦО Ревиев

миФИЦО се издваја јединственим потезом производње крађе идентитета, али у процесу оставља неке критичне карактеристике на столу. То би могло рећи да, ако желите надзирати свој кредит, то би могла бити права услуга за вас.


мифицо-слидер1

мифицо-слидер2

мифицо-слидер3

мифицо-слидер4

мифицо-слидер5

Претходна

Следећи

Ако сте икада посудили новац у Сједињеним Државама – било да је то зајам за аутомобил, хипотека или кредитна линија – несумњиво сте упознати са ФИЦО бодовима. Овај број користе агенције за извештавање о кредитним извештајима, као што су ТрансУнион, Екпериан и Екуифак, како би сажели ризик зајмодавцима, на крају утврђујући да ли ћете испуњавати услове за кредит и која ће бити каматна стопа. 

миФИЦО, подружница корпорације за аналитику ФИЦО, пружа заштиту од крађе идентитета, ФИЦО резултате у стварном времену и осигурање од крађе идентитета. У овом прегледу миФИЦО, видјећемо да ли има одрезака који иду до пете до наших најбољих услуга заштите крађе идентитета. 

На крају заштите, миФИЦО пада равно, посебно по траженој цени. Међутим, постоји богатство кредитних увида и образовања за које ниједна друга услуга заштите крађе идентитета не може да одговара. Ако то желите, миФИЦО може бити за вас служба заштите крађе идентитета. 

Карактеристике

миФИЦО осветљава функције у поређењу са већином служби заштите крађе идентитета. Као производ институције која пријављује ваш ФИЦО резултат, претплата на миФИЦО је углавном корисна да бисте видели резултат који дају зајмодавци. Поред тога, видећете најчешће кориштен основни ФИЦО резултат – у време писања, ФИЦО оцену 8 – као и најновију верзију.

Добићете укупан резултат од Екпериан, Екуифак и ТрансУнион, али и резултате за аутоматско позајмљивање, хипотекарно кредитирање и одлучивање о кредитним картицама. Између бројева лако можете одредити да ли ће вам бити одобрен кредит или кредитна линија, као и како ће се пријављивање за зајмове или кредитне линије утицати на резултат. 

миФИЦО Цредит Репортс

миФИЦО је превасходно услуга за извештавање о кредитима, а ниво извештавања који ћете добити мењаће се у зависности од нивоа који купујете (више о томе у следећем одељку). 

Најефтинији план, „основни“, долази са месечним извештајима, резултатима зајмова и препорукама Екпериана. Такође долази са сталним надгледањем кредита и симулатором резултата, као и сталним ФИЦО резултатом. 

Ако желите извештаје из Екуифака и ТрансУниона, мораћете да надоградите на један од виших нивоа услуге. „Адванцед“ нуди тромесечне извештаје, оцене за кредите, симулатор резултата и препоруке за све три групе, док „премиер“ нуди исте, али месечне. 

Прави жреб је ваш ФИЦО резултат, који је доступан на свим нивоима. Иако свој ФИЦО резултат можете процијенити бесплатно, позајмљивачи могу видјети различите резултате. Помоћу миФИЦО-а можете прегледати стварни резултат који ће се у већини случајева користити за одређивање кредита и кредитних линија тако да можете прецизније проценити да ли ћете бити одобрени. 

мифицо-преглед-оцена-оцена

миФИЦО заштита од крађе идентитета

Поред пружања надзора над кредитом и вашег ФИЦО резултата, миФИЦО поседује и заштиту од крађе идентитета, али не на свим нивоима. Јефтином „основном“ пакету недостаје надгледање за социјалну сигурност, крађу идентитета и мрачни веб, мада и даље долази са надгледањем кредитних кредита у једном бироу и 1.000.000 долара осигурања од крађе идентитета. 

Све скупљи “напредни” и “премијер” слојеви долазе са надзором социјалне сигурности, крађе идентитета и мрачног интернета, као и надгледањем три бироа и 1.000.000 долара осигурања. 

Иако је то стандард за већину служби заштите крађе идентитета, миФИЦО се ту зауставља, недостаје му много друштвених и приватних функција услуге као што је Идентити Гуард (прочитајте нашу рецензију Идентити Гуард). 

Због тога је миФИЦО мање услуге заштите крађе идентитета и више услуге праћења кредитне способности. Иако је надзор над кредитима критични аспект заштите од крађе идентитета, то је само један део. Друштвени медији и заштита од сајбер криминала су такође критични, а миФИЦО не нуди никакву заштиту на том предњем делу, чак ни на најскупљем нивоу.

Преглед функција миФИЦО

Цене

миФИЦО је најскупља услуга заштите од крађе идентитета коју смо прегледали, која се изједначава са лагано великом прецијењеном ЛифеЛоцк-ом (прочитајте наш ЛифеЛоцк преглед). Садржи сличну трочлану линију као и већина служби крађе идентитета, али покреће распон од готово 20 УСД. Додајте томе необичну дистрибуцију функција, а миФИЦО не изгледа превише примамљиво. 

Разлике између слојева своде се на извјештавање о кредитима. Најефтинији план долази са праћењем једног бироа, са месечним кредитним извештајем и резултатима за хипотеке, ауто-кредите и кредитне картице. Надаље, напредни и „премијерни“ долазе са праћењем три бироа, али недостају у другим областима. 

„Адванцед“ смањује извештавање на тромесечну стопу, упркос чињеници да „басиц“ обезбеђује месечне извештаје. Додатних 10 долара купују додатне извештаје, али смањују учесталост када их примите. У контексту читавог опсега, чини се да је миФИЦО покушао форсирати опцију средњег слоја, побољшавајући на неки начин основни план, али у другима погоршавајући. 

Једина супротност опцији средњег слоја је та што долази са заштитом крађе идентитета. Иако сви слојеви долазе са 1.000.000 долара осигурања од крађе идентитета, само прва два нивоа долазе са било каквим надзором, који нема много смисла. 

Уосталом, ако ће миФИЦО понудити осигурање на „основном“, али не прати евентуалну крађу идентитета, већа је вероватноћа да ће осигурање морати да се исплати.   

миФИЦО Фрее Триал

Захтевна цена миФИЦО-а је једна ствар, али је погоршана недостатком бесплатне пробне верзије. Изгледа да је миФИЦО узео неке белешке од АДТ-а, не нудећи ни бесплатну пробну верзију нити поврат новца (прочитајте наш преглед заштите крађе идентитета АДТ). Плаћате месечно, сваког месеца, док не желите да откажете, а тог новца нема заувек. 

Да је миФИЦО био сличан АДТ – нудећи један план по много нижој цени од почетне стопе – недостатак периода поврата не би настао. Међутим, када цене које су много веће од остатка тржишта чине гаранцију поврата новца или бесплатну пробну пробу, а миФИЦО не нуди ништа на том фронту. 

Лакоћа коришћења

миФИЦО олакшава почетак рада, приказујући три нивоа услуге на почетној страници веб локације. У листи се виде месечна цена и разлике између слојева, тако да је лако упоредити планове за одабир оног који је најприкладнији за вас. Поред сталног надгледања, миФИЦО нуди и једнократне кредитне извјештаје које можете купити на картици „производи“. 

страница производа мифицо-рецензија-производ

Једном када одаберете план, миФИЦО ће тражити да се пријавите за рачун и унесете неке основне податке, укључујући ваш социјални број и адресу. 

Чудно је да они траже ове информације пре него што потврдите уплату. Напуштили смо своју кошарицу усред куповине, а кад смо се вратили, унешени подаци су и даље евидентирани, што сугерише да миФИЦО чува ваш број социјалне сигурности, адресу и више пре него што се заиста пријавите за претплату. 

То је речено, наплата путем новца је једноставна, уз миФИЦО који омогућава плаћање кредитном картицом или ПаиПалом и одржавање процеса сажетим. Једино што ћете морати да урадите ван уноса података за наплату јесте потврђивање идентитета одговарањем на кратку листу питања на основу вашег кредитног извештаја. 

[тхум понуда = 40349 ноцопи = тачно]

миФИЦО Логин

Након што прођете процес пријаве, бићете усмерени директно на контролну таблу без потребе да се пријавите или чекате да се контролна табла припреми. Од почетка, надзорна табла је импресивна. Дочекали су вас резултати из Екпериан-а, ТрансУнион-а и Екуифака-е, као и недавни извештаји и упозорења. 

мифицо-ревиев-надзорна табла

Извештај се генерише за вас одмах након регистрације, тако да без обзира да ли имате месечне или тромесечне извештаје, почетни можете погледати одмах. Ваш кредитни извештај је и више него само ПДФ за преузимање. На њему можете видети резултате за различите врсте позајмљивања, ризик за зајмодавца на основу вашег резултата и начине како да побољшате резултат у будућности. 

мифицо-ревиев-кредит-извештај

Многа занимљива подручја вашег извештаја могу се и другде представити. На пример, са ваше надзорне табле можете видети теоријске стопе за хипотеке и ауто-кредите на основу ФИЦО-ове оцене. Можете чак и да симулирате промене у резултату на основу тренутног дуга који имате. 

симулација мифицо-ревиев-сцоре-сцоре

Управљачка плоча је углавном образовни алат. Изван прегледавања упозорења, функционише као начин да вас обавести о месту где стојите пред зајмодавцима, што је корисно. Ипак, нема много тога што би се додало у погледу заштите идентитета. Као што ћемо ући у следећи одељак, миФИЦО је фокусиран на ваш ризик у очима зајмодавца, а не на ризик за себе..

Заштита

Као што је горе поменуто у одељку „карактеристике“, миФИЦО је више услуга праћења кредита него услуга заштите крађе идентитета. Заштитне карактеристике су присутне, почевши од непрекидног надгледања кредита и стварања преко мрачног интернета и надгледања социјалне сигурности док се крећете према распону. Међутим, по цени која је тражена, заштита је осредња. 

Не постоји начин да визуализујемо потенцијални ризик од крађе идентитета као што је то, рецимо, ИД-ов чувар паса (прочитајте нашу рецензију ИД-а чувара). Уместо тога, миФИЦО делује у позадини, обавештавајући вас о било каквим чудним активностима на вашем кредитном извештају или личним подацима који се појављују на дарк веб-у, али вам не каже како да се заштитите од њега. 

То миФИЦО сам по себи не чини лошу услугу, већ лошу услугу заштите крађе идентитета. То је незамјењиво за разумијевање вашег кредита, али због заштите од крађе идентитета, то је у реду. Надгледање тамног веба је лепо видети, као и покривеност од 1.000.000 УСД, али миФИЦО је заборавио на неке друге области. 

Не постоји надзор пасоша, надзор осигурања или општи надзор преваре. Иако миФИЦО може пронаћи ако се ваше име, адреса или број социјалног осигурања појаве на мрачном вебу или негде другде, не може вас обавестити да ли постоје други делови личних података. Штавише, он не нуди никакво надгледање друштвених медија, што је уобичајено средство које се користи за крађу нечијег идентитета. 

Подршка

Велики аспект претплате на миФИЦО је образовање, тако да постоји пуно извора подршке. На инструментној табли можете пронаћи више рута подршке на бочној траци „треба помоћ“ која садржи везе на миФИЦО форуме, базу знања и страницу контаката.

База знања гласи попут ФАК-а, објашњавајући како се израчунавају ФИЦО резултати, који аспекти утичу на њих и како се пријављују зајмодавцима. За количину обухваћених информација, база знања се не осећа претерано. миФИЦО је увек на месту, нуди довољно детаља, тако да на питања у потпуности одговарамо, не прелазећи у техничке глупости. 

Ако имате додатних питања, можете се упутити на страницу с контактима, која служи као врста друге базе знања. Садржи одвојене чланке за најчешћа питања, укључујући колико често се мења ФИЦО и како отказати чланство. Опције контаката доступне су и на страници, укључујући телефонски број и образац за контакт. 

миФИЦО се полако враћа на питања. Одговори на упит путем е-поште захтијевају два радна дана, а телефонска подршка ограничена је на радно вријеме (од 18:00 до 18:00 ПСТ од понедјељка до петка, и од 07:00 до 16:00 у суботу). Иако цијенимо двије контактне руте, подршка 24/7 је критична за услугу заштите крађе идентитета. 

миФИЦО Форумс

Једини начин да се добије подршка током дана је путем миФИЦО форума, који је, срећом, врло активан. У тренутку писања текста има скоро 280.000 чланова и више од 4 милиона постова. Скоро сваки пост такође има одговор, при чему су неке теме добиле више од милион прегледа.  

форуми за мифицо-ревиев

Иако смо разочарани недостатком 24/7 директне подршке, форум је добра алтернатива. С обзиром на то колико је заједница активна, требало би да очекујете одговор на већину питања у року од неколико минута од слања поруке, што је једнако добро колико и за услуге заштите крађе идентитета..  

Пресуда

миФИЦО је одлична услуга за надгледање вашег кредита, али не толико за заштиту вашег идентитета. Иако пружа заштиту на површини надгледањем вашег кредитног извештаја и броја социјалног осигурања, недостају му друштвени медији, пасош и надзор осигурања. Упркос томе, осигурано је индустријско стандардно 1.000.000 долара осигурања. 

Веће питање је цена. миФИЦО пружа мање функција од осталих водећих служби заштите крађе идентитета, док наплаћује већу стопу. Такође нема ни бесплатну пробну верзију или политику повраћаја новца, тако да ћете се морати потпуно обавезати ако сте заинтересовани. Ако миФИЦО није продао, препоручујемо да прочитате наше друге прегледе о заштити крађе идентитета. 

Шта мислите о миФИЦО? Да ли су довољне функције за надгледање кредита? Јавите нам у доњим коментарима и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me