Преглед ЛеанКит – Ажурирано 2020

ЛеанКит Ревиев

ЛеанКит је занимљив алат за управљање пројектима који користи плочу канбан да извуче максимум из себе. Истовремено, то такође револуционише употребу ове плоче, стварајући интригантан програм. Погледајте наш комплетан преглед ЛеанКит за детаље.


најбољи софтвер за управљање пројектима

Планвиев ЛеанКит је платформа за управљање пројектима заснована на канбану, која нуди више на путу функција него неке конкуренте. Њени клијенти укључују ПаиПал, Адобе и Веризон, па му неке велике компаније верују. У овом ЛеанКит прегледу видећемо да ли спада међу најбољи софтвер за управљање пројектима.

На веб локацији се говори много о маркетингу, а материјал за подршку такође је усмерен на пословање. Менаџери који воле да разговарају биће код куће са ЛеанКитом. Одлично је средство за управљање пројектима на многим нивоима.

Погледајте изван говора управе и наћи ћете јаку апликацију у њеној сржи. Његова презентација није увек оно што би могла бити, али скуп алата је јак након што је упознате.

Укратко, одлична је платформа слична канбану сложенија за употребу од Трелло-а, али са неколико корисних функција. У почетку изгледа застрашујуће, али није тешко ући у то и добро вас подучава како то радите. Ако сте заинтересовани да испробате још један једноставан алат на бази канбана, једва вам је потребан приручник, погледајте водич за почетнике Трелло-а.

Алтернатива за ЛеанКит

Снаге & Слабости

Карактеристике

ЛеанКит је центриран око својих плоча на којима се налазе предмети сортирани у ступце. Ступци се покрећу с лева на десно, с радом који нисте започели са леве стране и архивираним ставкама са десне стране.

Ставке на табли обично представљају задатак, али слободно их можете користити као што је потребно. Кликом на ставку приказан је детаљни приказ.

детаљ на кредитној картици

Картицама се може дати датум почетка и завршетка, доделити кориснику, категорисати и одредити ниво приоритета. Такође се могу означити за лако сортирање. Сваком ставку можете додати пуно информација, а што више додајете, добићете више начина да их сортирате и филтрирате.

Сваком можете додати коментаре и прилоге који вам омогућавају да водите евиденцију дискусија и пратите корисне информације о ставкама на својој листи обавеза.

Сваком ставку можете доделити и родитељске и дечије картице, што вам омогућава да поставите зависности. Свака ставка има своју листу задатака, која садржи и властити мини-канбан одбор.

Преглед Леанкита

Његов приступ у три колоне („обавити, урадити, урадити“) један је од најбољих приступа подзадавама које смо видели и чини ЛеанКит одличним избором ако желите да управљате стварима на највишем нивоу, али дозволите онима који су одговорни за сваки задатак да би се сортирали густи дебели детаљи.

Ако желите да избегнете превише додељивања некој особи или тиму, можете поставити ограничења „у току рада“ за подручја одбора. На тај начин можете видети да ли је тим близу или се приближава својим границама. Ако доделите посао након што сте достигли ограничење, скочни прозор ће вас упозорити, али можете га поништити ако наведете разлог.

леанкит-вип-лимит

Ако га надјачате, цео простор ће бити означен црвеним на плочи, што ће свима показати да је притисак извршен.

упозорење на леанкит

Добијате неограничен простор за складиштење прилога уз сваки план, али појединачна величина датотеке је ограничена на 75 МБ, што може бити рестриктивно ако радите са великим датотекама, као што је видео. Ако требате да похраните веће датотеке, погледајте најбољи чланак о складишту за тимове за алтернативе за алтернативе.

Леанкит Филтери

Картице можете филтрирати користећи било који детаљ који вам се свиђа. Посебно корисна карактеристика је да можете видети које задатке блокирају други, тако да можете видети шта спречава други посао.

Када креирате плочу, можете је сами направити или изабрати из низа шаблона. Ако не изаберете предложак, подразумевана плоча је једноставан изглед са пет ступаца који можете користити као обезбеђен или модификовати у складу са вашим потребама.

Нуди многе интеграције, тако да добро служи онима који желе да користе податке похрањене на другим платформама. Постоји пуно избора у вези са развојем софтвера, укључујући Бугзилла, ГитХуб, Висуал и Јира, као и интеграције за управљање захтевима, управљање тестовима и десетине опција за ДевОпс.

Са тим опцијама погодно је за употребу у многим ситуацијама, али нарочито програмери ће наћи пуно тога за волети.

Његов ток активности ефективно је листа недавно завршених акција и користан је за праћење онога што други раде.

Има корисну могућност генерисања графикона која се може користити за анализу учинка вашег тима. На пример, можете добити слику која приказује брзину попуњавања ваше картице.

брзина леанкита

Такође можете пратити ток задатака аналитиком протока. Укупно их је девет, укључујући временску траку и графикон који показује колико задатака је додељено сваком кориснику. Сви ће се користити у различитим пројектима.

проток леанкита

Има пуно опција за праћење активности. На пример, можете извозити .цсв датотеке које приказују различите врсте информација које корисник може приказати.

леанкит-извоз

Подржана је подршка за прегледач за мобилне уређаје, али изгледа да нема мобилних апликација. Пост на блогу на њеној веб локацији сугерирао је да јесте, али везе нису радиле за нас и нисмо пронашли ништа приликом претраживања продавница апликација, па претпостављамо да су пензионисани.

Његове могућности комуникације нису најјаче, па ако тражите алат који подстиче тимске разговоре, погледајте нашу Басецамп рецензију.

ЛеанКит има јак избор функција које добро раде заједно. Може се лако прилагодити и даје вам бројне могућности да пратите тачно шта се дешава са вашим пројектом. Његова највећа слабост је ограничено складиштење, али чак и ако се узме у обзир то овде добро успева.

Преглед карактеристика Леанкита

ЛеанКит Логолеанкит.цом

Почиње од 1900 долара по месецуСве планове

Карактеристике управљања

Задаци

Подврсте

Управљање зависношћу

Прилагођене позадине

Остале опције прилагођавања

Ограничење величине тима
Неограничено

Складишни простор
Неограничено ГБ

Генерал

Плаћање
Кредитна картица

Прихваћа криптовалуте

Подршка за мобилне системе

Бесплатна реклама
30 дана

Сигурност

Двофакторна аутентификација

Шифровање
ТЛС 1.2 (транзит)

СОЦ сертификат
СОЦ 1, СОЦ 2 & СОЦ 3

Подршка

Уживо ћаскање

Емаил / контакт образац

Телефонска подршка

Лакоћа

Пријављивање је брзо и једноставно. Након што попуните формулар за регистрацију, ЛеанКит вас шаље директно на њену турнеју.

леанкит-тоур

Након што вам покаже неколико контрола, можете погледати таблу са примерима. Прва скочна помоћ говори о тумачењу изгледа. То је све добро и добро, али већина апликација заснованих на канбану је довољно интуитивна да то учини без помоћи.

Описи како вертикални и хоризонтални делови плоче раде нису били тако јасни колико су могли. У тексту уџбеника смо нашли и погрешке при упису, што не помаже. Међутим, ствари су се од тамо побољшале.

леанкит-канбан

Поближим увидом установили смо да све ставке на плочи имају сугестије и објашњени текст, а рад кроз њих је био од помоћи. Ако користите ЛеанКит, препоручујемо да их погледате уместо да одмах креирате сопствени пројекат.

Ко год је дизајнирао уводни одбор, заслужује аплауз. Обилази вас око многих елемената и функција корисничког интерфејса и одлично вас подучава како да брзо користите платформу.

Леанкит Канбан Боард

Након што вас упознате са канбан таблом, даје вам линк до његовог кратког водича који је пун добрих савета, као и линкове до других извора за учење.

Презентација је датирана и не изгледа тако глатко попут сличних производа. Функционално ипак добро функционише. Нисмо наишли на велике грешке или проблеме током његовог коришћења и ствари су углавном радиле онако како се очекивало

ЛеанКит није лоше, али управљање пројектима је препуно тржиште и многи његови конкуренти имају наопаку употребљивост. Прочитајте нашу рецензију мондаи.цом за апликацију која чини сложеност лаганом.

Куцање и мање грешке у њеним саветима и саветима такође могу бити збуњујуће. То је речено, није превише тешко радити кроз те грешке и смислити шта треба учинити.

ЛеанКит-ове ресурсе засноване на вебу обезбеђује Планвиев, који је недавно стекао платформу. Много критичних страница се дели са другим производима. Као резултат тога, осећају се гужва и тешко је пронаћи оно што желите. Такође понекад није јасно да ли су оно што читате или линкови које пратите релевантни за производ који користите.

Понекад се чини да користи сложенији језик него што је потребно. На пример, видео о интеграцијама говори о „двосмерној интеграцији“, која изгледа више као покушај да звучи импресивно него да даје корисно објашњење шта је на располагању.

Ипак, ако сте менаџер и желите да импресионирате своје вршњаке на састанцима, наћи ћете доста тога да им кажете. Без обзира на то, ми бисмо радије гледали ствари које су једноставне у видео клиповима.

Требали бисте бити спремни за криву учења помоћу ЛеанКита. У почетку се осећа раздвојено, али ако пажљиво погледате, наћи ћете одличне алате за учење који ће вам помоћи.

Ако желите нешто што поједностављује ствари из речи, а не треба вам превише напредних функција, прочитајте нашу Асана рецензију.

Ако би ЛеанКит очистио веб страницу и туторијале, овде би добро дошао. Постоје погрешни кораци, али и позитивни елементи, укључујући одличну таблу за узорке. Оно што је најважније, ЛеанКит није тешко користити, па добија пристојну оцену.

Трошак

Као и већина сличних алата, ЛеанКит нуди троструку структуру цена. Ако се пријавите на најјефтинији план, Тимови, добићете неограничене табле, приступ алаткама за колаборацију и филтрираним приказима рада, као и метрике и извештаје, приступ ЛеанКит АПИ-ју и неколико других функција.

По цени од 19 долара месечно кошта више од многих алата, али добијате много за цену.

Наредни ниво навише, Скалирани тимови, додаје прилагођена поља, персонализоване приказе рада и напредно извештавање, као и више безбедносних функција.

Једина додатна карактеристика за Ентерприсе клијенте је Планвиев Ентерприсе Оне интеграција, коју нисмо тестирали, али би требало да буде занимљива онима који желе да оптимизирају своју пословну стратегију.

Постоји 30-дневно суђење ако желите да истражите шта ЛеанКит може да учини за вас. Омогућава вам карактеристике плана Размерене екипе. Ни приликом регистрације за пробу није потребно регистровати кредитну картицу. Ако се одлучите за регистрацију, можете платити кредитном картицом или, ако одаберете годишњи план плаћања, налог за куповину.

Морамо посебно напоменути његову страницу са главним корисничким уговорима током регистрације. Садржи везе до више десетина докумената, пореданих по плану и региону, и заболи смо наш ум кад смо га видели. Погледали смо један од докумената, али га убрзо затворили. Поред тога, пријава је ветар.

ЛеанКит није јефтин, с тим да је његов улазак скупљи од већине ривала. Ипак нуди доста, а можете бесплатно испробати 30 дана без кредитне картице, тако да овде добијате пристојан резултат.

Сигурност & Приватност

ЛеанКит је мешана торба када је у питању безбедност и приватност. Има добре опције за кориснике, али недостају функције.

Његова опсежна политика приватности каже да је она у складу са ЕУ-САД. Приваци Схиелд. Такође има страницу која описује подршку за Општу регулацију заштите података и шта чини да се она придржава. Имамо чланак о ГДПР-у ако желите да сазнате више о томе.

Ако имате план за скалирање тимова или предузећа, добијате унапређену безбедносну администрацију која вам омогућава да подесите смернице за закључавање налога.

Можете закључати кориснике истовремено на неколико минута или дана. Ово радије волимо зато што вам даје времена да истражите потенцијалне сигурносне проблеме. То не нуде сви алати и они који не омогућавају увек да закључате кориснике на дуже време.

леанкит-сецурити

Такође можете да одлучите која правила о лозинкама намећете свом тиму и да управљате која су проширења датотека дозвољена. Ако имате проблема са управљањем свим тим лозинкама, прочитајте чланак о најбољем менаџеру лозинки који ће вам помоћи да донесете неки ред у хаос.

Међутим, то не пружа много детаља у вези са његовом безбедношћу. Чак и након контактирања подршке, сазнали смо само да користи неки облик ТЛС-а за податке у транзиту и шифрира похрањене податке, али прилози који се чувају у Амазон С3 кантама нису шифровани..

Недостатак шифрирања је велики недостатак јер је шифрирање датотека стандардно и укључено на већину, ако не и на све платформе у овом подручју. Не шифрирање датотека значи да их други могу потенцијално читати.

Ако сте забринути због тога што ће људи прегледати ваше податке, наш водич за заштиту приватности помоћи ће вам да избегнете радознале очи на мрежи. Нажалост, двофакторска аутентификација није доступна. Ако вам је потребан, погледајте нашу критику Врике за алтернативу врхунског квалитета која нуди ту могућност.

ЛеанКит нуди јаке опције, али губи ознаке због недостатка енкрипције привитка и двофакторне аутентификације, дајући му овде просечан резултат.

Услуга & Подршка

ЛеанКит-ова услуга и подршка су велике предности, уз брза времена одзива и пуно материјала за учење.

Даје вам се број за подршку током његовог обиласка, што је још један плус. Многе платформе држе своје бројеве скривене или их крију. Ако више волите људски додир, ЛеанКит је добра опција.

Такође има контакт образац ако желите на тај начин да ступите у контакт. Послали смо тестно питање и добили одговор у пет сати, што је изузетно време с обзиром да смо поставили шкакљиво питање о шифровању.

Такође вам нуди е-књигу која је добро написана и препуна корисних информација. То је само око 30 страница, али вам даје добар увод у употребу платформе.

Његов центар за учење препун је материјала који ће вам помоћи да упознате платформу и пређете даље од основа. Ипак, веб страница је посвуда, а дизајн се мења готово сваки пут кад будете пратили везу. Ипак, вреди истрајати, јер постоји тона корисног, бесплатног садржаја.

Икона центра за помоћ у апликацији нуди вам неколико опција, укључујући везе до чланака и странице помоћи која има више опција. Они укључују много видео снимака који приказују како се користи већина ЛеанКит функција.

Постоји ФАК, али је ограничен, са кратким одговорима на уски распон питања. ЛеанКит такође нуди обуку и саветовање ако желите практичну помоћ у убрзавању вашег тима. Постоји добар водич са текстом и видео записима који вас води кроз платформу корак по корак, као и везе до упутстава за употребу у апликацији која користе скочне прозоре да вам покажу.

Ако користите његов АПИ, постоји доста документације за њега, што је још један разлог да програмери воле своју платформу.

ЛеанКит нуди одличну подршку, омогућавајући вам више начина да ступите у контакт, мноштво опција за учење платформе и брза времена одзива. Има раздвојен осећај у начину приказивања материјала за подршку, али шта је ту добро, тако да то високо оцењујемо у овој области.

Последње мисли

Што смо више користили ЛеанКит, то нам се више свиђало. У почетку је изгледао прекомерно сложено, али није требало дуго да се навикнемо, док смо копали около, стално смо проналазили корисне карактеристике које су добро функционисале.

Осим презентацијских погрешака, ЛеанКит има пуно тога. Није много гледати, али изненадит ће вас својим квалитетом ако му пружите прилику.

Ово није најјефтинији алат за управљање пројектима, али има дуго, бесплатно пробно време и добро је погледати ако тражите нешто за управљање Вашим пословањем. Његов систем подметања чини га посебно корисним за оне који желе делегирати и пустити људе да самоуправљају.

Ако сте користили ЛеанКит, молимо вас да поделите своје мисли са нама у коментару испод. Хвала за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map