Преглед једноставних пројеката – Ажурирано 2020

Једноставан преглед пројеката

Еаси Пројецтс је једноставан алат за управљање пројектима који вам омогућава брзо организовање великих тимова. Било би савршено, чак и да није било велике цене и ужасне подршке. Прочитајте наш комплетан преглед Еаси Пројецтс-а за детаље.


најбољи софтвер за управљање пројектима

Еаси Пројецтс је софистициран алат који се фокусира на довршавање ствари и уштеду новца тимова. Израдио га је програмер Логиц Софтваре са седиштем у Торонту, а ради се од 2004. године. У овом прегледу Еаси Пројецтс упоредићемо га са конкуренцијом.

Њени клијенти укључују ХП, Гоодиеар и Реутерс, тако да је то етаблирани играч којем верују неколико великих компанија.

Импресионирали су нас његове карактеристике, као и његов општи квалитет. Све добро функционише и пуно је корисних начина да водите табове о свом пројекту. Управљање задацима иде руку под руку са праћењем времена и наплатом рачуна, а Еаси Пројецтс би вам могли уштедети много папира.

Били смо мање импресионирани његовом подршком, која није одговорила на наша питања, упркос томе што је њен продајни тим пронашао времена да нас контактира у више наврата..

Осим његове споре подршке и трошкова, ипак нисмо много погрешили с тим. Препоручили бисмо га свима који траже квалитетан, једноставан за коришћење програм. То није најпривлачнији софтвер око њега, али његов је интерфејс читљив и посао обавља без да буде флексибилан.

Алтернатива за једноставне пројекте

Снаге & Слабости

Карактеристике

Еаси Пројецтс поседује снажан скуп функција, а њени алати и интерфејс добро раде. Нисмо имали техничких проблема или проблема током његовог коришћења.

Центар активности има листу задатака са леве стране и Ганттову таблу са десне стране која показује како се задаци међусобно уклапају. Ако желите, можете да га промените у приказ са више ступаца. Ако Канбан приказ задовољава ваше потребе, можда би било вриједно погледати водич за почетнике Трелло-а да бисте сазнали о једноставнијој алтернативи.

Генератор извештаја Еаси Пројецтс омогућава вам да креирате табеле, пите карте и бар графиконе користећи све врсте метрика. Има много опција и филтера и динамичан је, па је одличан алат за претварање података у информацију.

Ако требате да редовно генеришете извештаје, погледајте наш Смартсхеет преглед друге платформе која то добро ради.

лагани пројекти-временски дневници

Можете прегледати записнике времена који показују шта су радили чланови тима или барем оно што су евидентирали. Ако желите да сазнате како раде чланови вашег тима, нема вам недостатка опција.

лаки пројекти-време-екран

Извештаји за наплату за купце су укључени и можете да генеришете детаљне детаљне Ганттове графиконе који штампају и који ће истакнути проблеме са заказивањем за вас..

Постоје прилагођени обрасци помоћу којих можете користити различите врсте информација. Можете их креирати или користити једну од готових опција, која укључује обрасце за праћење потенцијалних клијената, кандидата за посао, спринтове и још много тога.

Ставке образаца можете претворити у разне врсте пројектних података, тако да су ово добар метод који људима омогућава да уносе информације на поуздан начин.

Улоге корисника једноставних пројеката

Једноставни пројекти дају вам огроман обим за дефинисање улога. Подразумевано је доступно пет типова и можете их додати још. Постоји више од 15 подешавања која дефинишу шта различити типови корисника могу да раде на вашем налогу у целини, као и опције да одредите шта могу да ураде у одређеним пројектима.

Можете одредити сате по дану, управљати одморима и одабрати почетак радне године. Ако сте право чудовиште, викенде можете одлучити да третирате и викенде. Поред тога, можете одредити и државне празнике или чак створити свој.

Такође можете да пошаљете лого свог тима, тако да се ваш радни простор више осећа као код куће. Међутим, постоји мало других опција визуелног прилагођавања.

Има лако подешен систем обавештавања који вам омогућава да бирате колико често људи добијају обавештења. То је корисно ако желите да одлучите да ли грицнете људе о свему или их оставите на миру да се фокусирају.

Поред тога што вам пружа више могућности обавештења од већине алата, Еаси Пројецтс вам омогућава да модификујете предлошке који се користе за преко 20 врста њих. Уређивање је техничко, али је моћан начин прилагођавања начина вашег тима у интеракцији са платформом.

Простор за складиштење зависи од вашег нивоа, с тим да је 50 ГБ доступно на тим плану и 500 ГБ за Ентерприсе кориснике. Ако вам треба више од тога, погледајте наш најбољи чланак за складиштење на мрежи за тимове или размислите о услузи са неограниченим простором за складиштење. О једном од њих можете прочитати у нашем прегледу мондаи.цом.

Ако желите да користите податке са других платформи, то можете учинити путем интеграција Еаси Пројецтс-а. Поред директног рада са Гмаил-ом, Евернотеом и прегрштом других програма, укључујући неколико Мицрософтових алата, Запиер можете да користите и за повезивање са преко 1.000 апликација.

Еаси Пројецтс имају апликације за иОС и Андроид, тако да их можете користити у покрету, као и у прегледачу.

Све у свему, пуно је квалитетних функција које добро раде. Ради оно што вам треба и чини добро, тако да овде добија високе оцене.

Преглед значајки једноставних пројеката

Еаси Пројецтс Логоввв.еасипројецтс.нет

Почиње од 2400 долара по месецуСве планове

Карактеристике управљања

Задаци

Подврсте

Управљање зависношћу

Прилагођене позадине

Остале опције прилагођавања

Ограничење величине тима
Неограничено

Складишни простор
500 ГБ

Генерал

Плаћање
Кредитна картица

Прихваћа криптовалуте

Подршка за мобилне системе
иОС, Андроид

Бесплатна реклама
15 дана

Сигурност

Двофакторна аутентификација

Шифровање
ССЛ

СОЦ сертификат
СОЦ 1 & СОЦ 2

Подршка

Уживо ћаскање

Емаил / контакт образац

Телефонска подршка

Лакоћа

Еаси Пројецтс није једноставан алат, али дизајниран је довољно добро да његову снажну карактеристику постане употребљив. Није визуелно привлачан, али константно поправља ствари из перспективе употребљивости.

Пријављивање је једноставно, мада се његов облик увлачи у неколико додатних поља након што му дате првих неколико информација. Тражи телефонски број, али вас не присиљава да га наведете. Њени услови изгледају готово и разумљиво људима.

Постоји 10-минутни уводни видео који вам приказује основе, али има ПоверПоинт осећај према њему. Након што уђете у апликацију након што сте добили е-пошту са потврдом, биће вам понуђен избор категорисаних туторијала.

Има их пуно, и иако су скочни прозори за њих мали и лепршави, тачни су и тачни. Можете им приступити по потреби кликом на дугме у горњем десном углу екрана.

еаси-пројецтс-туториал

Његов пример пројекта укључује задатке који вам помажу да научите како да га користите. Метод смо видели у неколико алата и остаје нам омиљен за учење кориштења нових платформи.

Његов подразумевани приказ је центар активности, који, у зависности од начина на који сте га поставили, може да садржи списак задатака, Ганттов графикон или Канбан приказ.

лаган пројекат-активност-центар

Кликните на један од његових задатака и видећете опције које имате. Задаци се могу додијелити члановима тима, категоризирати их и одредити приоритете. Лако је додати зависности. То укључује клик плус дугмета, одабир са листе ваших задатака и одабир једне од неколико врста зависности.

Има хијерархијску структуру, а поткњиге се лако додају и прегледавају у проширивој листи. Вероватно ћете много користити подзадаче. Такође можете да коментаришете и додате датотеке уз сваки задатак.

Можете поставити задатке да се понављају, што је корисно ако имате редовне задатке које је потребно доделити јер вам то омогућава да креирате више идентичних ставки.

Ако вам не требају сложености подтачака или зависности, погледајте наш Подио преглед. То је моћно средство упркос својој једноставној структури.

Еаси Пројецтс Гантт Виев

Као и прикази задатака, Ганттов приказ вам омогућава да лако створите зависности повлачењем линија из алата на крају сваког задатка. То ће понекад резултирати аутоматским премештањем како би се осигурало да је распоред применљив.

Ако волите да радите са Ганттовим погледом, други алат који вреди погледати је ТеамГантт. Прочитајте нашу ТеамГантт рецензију за више информација.

Еаси Пројецтс такође има одличну „ревизорску стазу“ која приказује промене које су сви увели. Одличан је начин да се надје ко је шта радио и да привуче људе на одговорност. Ако ништа друго, то је мало превише детаљно. Били бисмо забринути због обесхрабривања људи да врше промене, јер шеф може да види сваку њихову акцију. Ипак, она је ту ако је желите користити.

Ако имате забринутости око тога ко води табеле о вашим мрежним активностима, погледајте наше чланке о ПРИСМ-у, Едварду Сновдену и државном надзору за занимљиве информације.

задатак-лаган пројекат

Пројекти укључују праћење времена и информације везане за трошкове од самог почетка. Многи алати вам омогућавају да поставите те функције, али ако их желите без оквира, Еаси Пројецтс је добар избор.

За још један алат који поправља пословне ствари, погледајте нашу рецензију Мавенлинк-а.

Еаси Пројецтс ради оно што обећаје, лако се користи, углавном без грешака и омогућава уношење и праћење корисних пословних информација. Око нас постоје једноставније платформе, али Еаси Пројецтс добро ради на сложености управљања и овде постиже добре резултате.

Трошак

Еаси Пројецтс тврди да ће се платити за три месеца. Да бисте омогућили да тестирате његово потраживање, он нуди калкулатор приноса улагања на страници са ценама, што процењује време које ћете уштедјети у новчаном износу.

За тим од 11 људи, укључујући једног менаџера, који достиже скоро 7.000 долара користећи подразумеване податке Еаси Пројекта. То је добра илустрација како алати засновани на облаку могу уштедети новац. Вриједно је нагласити да, по свему судећи, његове цифре не укључују обавезни програм обуке.

План цена је једноставан, са само два нивоа. Тимски план кошта 24 УСД по кориснику месечно, а Ентерприсе цена је по договору. То није најјефтинији алат, али постоји бесплатна пробна верзија, као и 30-дневна гаранција поврата новца.

Необично, програм обуке „Пут до успеха“ је обавезан уколико на тимском плану имате више од 10 корисника. За цену ћете морати да добијете цену продавца.

Вероватно ћете контактирати продаваче током суђења и пошто не можете да видите колико кошта његова обука на страници са ценама, мораћете да разговарате са њима ако желите да је користите. Из наше истраге вероватно је једнократна исплата од око 1.000 долара за 10 корисника.

Еаси Пројецтс такође нуди велике попусте ако се пријавите дуже од једне године, тако да има смисла обавезати се на дужи рок ако је то оно што желите. Васпитачи и непрофитне организације такође могу добити попусте ако се обрате продајном тиму.

Ако желите да видите колико ће ствари коштати унапред, постоје платформе са јаснијим ценама. О алтернативи која је фокусирана на пословање можете прочитати у нашем ЛеанКит прегледу.

Да будемо фер, међутим, установили смо да су продавци компанија Еаси Пројецтс корисни. Одговорили су на упите које његов тим за подршку није урадио. Плаћање је само путем кредитне картице, колико смо могли да кажемо.

Еаси Пројецтс добија пристојан резултат по цени. Није јефтино, али нуди много. Међутим, будите сигурни да узимате у обзир трошкове његовог програма обуке приликом његовог повећања.

Сигурност & Приватност

Алат који је фокусиран на пословање треба да осигура да су подаци њихових клијената безбедни, а Еаси Пројецтс пружа довољно да вас увери.

Користи Мицрософт Азуре за своју инфраструктуру и пружа му бројне функције, попут балансирања оптерећења мреже и уграђене софтверске закрпе. Еаси Пројецтс такође има неколико сертификата, укључујући СОЦ 1, СОЦ 2 и ХИПАА.

Користи континуиране сигурносне копије, које су неискоришћене гео и обећава да ће вратити податке из било које тачке у последњих 30 дана, све до тачне секунде. То је импресиван ниво тачности и значи да не треба да бринете због губитка података.

Можете одабрати да ли се ваши подаци налазе у САД-у, Канади или Европи, што би могло бити корисно ако преферирате законе о приватности одређене јурисдикције. Често постављана питања спомињу само сигурне центре података у САД-у и Канади, па су зато њени документи застарели или европски европски податковни центри нису безбедни..

Политика приватности пројеката

Има дугу, али читљиву политику о приватности и посебну страницу у којој се детаљно наводе њени напори да буде усаглашена са Опћом уредбом о заштити података до маја 2018. Изгледа да је и ова страница закасњена за ажурирање. Нисмо пронашли спомињање ЕУ-а. или Свисс-У.С оквире заштите приватности, али изгледа да ни америчка влада не усваја то.

Веб локација Еаси Пројецтс-а не изгледа ажурирано, али покрива већину основа у погледу приватности и сигурности. Наш чланак о томе како заштитити своју приватност такође нуди савете.

У оквиру апликације, њена безбедносна подешавања дају вам велику контролу. Добијате фантастичан избор опција и можете променити захтеве за лозинком својих корисника, поставити листу забрањених лозинки и управљати истеком лозинке.

подешавања једноставних пројеката-лозинки

Можете закључати кориснике након било ког броја неуспелих покушаја пријаве и одабрати да ли ће их аутоматски откључати након одређеног времена или навести корисника на обнављање лозинке. Корисници се такође могу искључити након периода неактивности.

Пријава путем САМЛ јединствене пријаве доступна је и онима који одаберу план предузећа. Међутим, не постоји двофакторска аутентификација.

Били смо задовољни нашим могућностима овде. Двофакторна аутентификација била би плус, али добијате мноштво подешавања за прилагођавање интеракције вашег тима са платформом. Осим што имају више сертификата, Еаси Пројецтс пружају сигурност и приватност пажњи коју заслужују.

Услуга & Подршка

Једноставни пројекти нуде подршку кроз различите методе. Можете да му се обратите путем телефона, е-поште или тренутне поруке, као и да му омогућите даљински приступ својим пројектима, тако да они који преферирају људски додир имају обиље могућности.

Седмична сесија на броду је доступна, иако се увек почиње у исто време, тако да вам локација и радно време могу отежати присуство.

Постоји и форум заједнице, али није пуно питања која добивају одговоре, тако да не изгледа као нешто на шта се можете ослонити.

У доњем десном екрану скочни прозор нуди савете и видео записе када први пут уђете у подручја платформе. Многи екрани такође имају детаљан скочни прозор који приказује пример шта екран може да ради са саветима како да то урадите.

Поставили смо питање о начинима плаћања коришћењем система за слање порука у апликацији, али нисмо добили одговор, упркос особи коју смо питали да нам наставља да нам шаље, очигледно аутоматизоване, предлоге за помоћ.

Постоји и образац за контакт који можете да користите. Покушали смо помоћу њега да питамо о цени његовог програма „Пут ка успеху“ и да разјаснимо неколико других ствари у које нисмо били сигурни. Ни тамо нисмо добили одговор, па смо након стрпљивог чекања неколико дана поново покушали да поставимо своја питања, али овај пут је то било као одговор на е-пошту о продаји који смо добили од његовог саветника за производе..

Та особа нам се вратила са одговорима на већину наших питања, али разочаравајуће је било не добити одговор путем два канала подршке које смо испробали, посебно зато што форуму недостаје. Такође смо добили неколико продајних порука путем е-поште и порука путем апликације, што је било додатно неугодно након што смо тихи третман добили од подршке.

Ако желите да видите услугу која се брзо реагује, прочитајте нашу Басецамп рецензију. На наш упит одговорила је за само три минута, што је најбржи одговор који смо видели од тима за подршку пројектима.

Разочарани смо лаким пројектима у овој области. Нисмо добили одговор када смо контактирали његов тим за подршку у било којем од метода које смо покушали. Ни његова заједница није тако јака. Постоји брод, али је обавезан и скуп. Појавни прозори и видео снимци у апликацији нису лоши, али генерално смо се осећали смањеним у овој области и наша оцена одражава то.

Последње мисли

Једноставни пројекти изненадили су нас својим импресивним сетом функција и интерфејсом који добро функционише, и пружа вам пуно начина управљања пројектима. Иако не изгледа најбоље, то је употребљиво и ефикасно средство.

Време реакције подршке било је разочаравајуће, па ако цените услугу која вам се брзо и поуздано враћа, предлажемо да потражите негде друго.

Штета, јер поред тога, Еаси Пројецтс најбоље ствари већину и имају сјајне карактеристике. Основна платформа је снажна и ефикасна, са одличним праћењем времена и ревизијом. Израда извештаја је добра, сложени односи између задатака се лако постављају и ви добијате доста контроле над нотификацијама и безбедношћу.

Ако је платформа добра, али има слабу подршку, обично је можемо препоручити онима који више воле да смисле ствари. То је речено, не можемо видети такву особу која би пожелела поновљене продајне контакте и обавезну обуку. Иако нам се нису свиђали Еаси Пројецтс, сматрамо да ће се многи добро уклопити у наш скуп најбољег софтвера за управљање пројектима..

Ако сте испробали Еаси пројекте и имате шта да поделите са нама, молимо вас да то учините у коментарима. Хвала за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map