ФунцтионФок преглед • ЛЕГИТ или СЦАМ? • Ажурирано априла 2020

ФунцтионФок Ревиев

ФунцтионФок има сјајне функције и једноставан за употребу интерфејс, али чини се да је више облик него функција. Платформа је атрактивна, али с неколико проблема у употребљивости и недостатку ресурса за подршку, остаје још пуно тога за пожељети.


најбољи софтвер за управљање пројектима

Видели смо неколико платформи за управљање пројектима које ствари чине забавним, али ФунцтионФок би могао бити први који смо видели који ствари чини, усуди се рећи, кул. Можда то иде предалеко, али то има личност и смисао за хумор.

У овом прегледу ФунцтионФок детаљније ћемо погледати његове занимљиве карактеристике и видети да ли му приступ даје неке предности у односу на конкуренте.

Потребан је другачији приступ од већине алата на које смо гледали фокусирајући се више на праћење времена него на управљање задацима. Ако тражите платформу за организовање својих клијената, особља и пројеката, као и за праћење времена и трошкова, то је добар избор.

За оне који желе стандардније функције управљања пројектима, као што је детаљна контрола задатака, предлажемо да прегледају наш мондаи.цом преглед.

Снаге & Слабости

Алтернатива за ФунцтионФок

Карактеристике

Већина софтвера за управљање пројектима које гледамо усредсређена је на задатке, али ФунцтионФок се више односи на задржавање података о клијенту и пројекту на једном месту и поједностављење ваших радних токова..

таскфок-таск

Управљање задацима укључено је у планове вишег нивоа, али то је више случај категорисања на шта трошите своје време, него организовања детаља о свакој ставци.

Ако желите платформу која вам даје контролу над детаљима задатка и омогућава вам додавање подврста и управљање зависностима, погледајте наш преглед Врике.

ФунцтионФок има навигациони панел са леве стране који вам омогућава приступ разним одељцима.

функцијафок-навигација

Преглед календара омогућава вам да видите шта долази. Поред месечних и недељних приказа, можете да кликнете било који дан да бисте добили детаљни преглед распореда по сату. Постоји и посебан групни календар, који дељене активности разликује од вашег личног распореда.

функцијски календар

Генерални директор компаније ФунцтионФок даје вам преглед високог нивоа свега и омогућава вам да видите ствари као што су сати потрошени за сваког клијента, трошкове и статусе пројеката. Ако будете могли да видите да ли сте превисоки или испод буџета, привући ћете шефове свуда.

Тврдоглави типови предузећа у потрази за добрим софтвером могу да ураде и горе него да погледамо и нашу Мавенлинк рецензију.

ФунцтионФок има свеобухватан генератор извештаја. Постоји више типова, укључујући извештаје о трошковима, процене, рашчламбе задатака и неколико других. То ће усрећити вашег рачуновођу, ако их то не остави без посла. Ако се то догоди, наш најбољи водич за софтвер за рачуноводство могао би им помоћи да их поново развеселимо.

фунцтионфок-репорт

Ако желите да пратите своје особље, ФунцтионФок вам нуди свеобухватни алат за управљање њима. Можете сортирати људе по одјелима, додијелити им различите нивое приступа и одабрати да ли имају приступ одређеним функцијама. На пример, можете их одредити као менаџере или им дозволити да уђу у време.

ФунцтионФок Цлиент Манагемент

Слично томе, можете пратити и управљати клијентима и чувати разне врсте информација о њима. Постоји такође детаљан систем за праћење клијента који вам омогућава да чувате пуно података.

Можете генерирати рачуне аутоматски на основу ваших података и уређивати њихова поља прије него што их пошаљете клијентима.

Не постоји много на путу интеграција, али можете сачувати ствари попут извештаја као Екцел датотеке. Ако тражите алат који можете користити са подацима похрањеним на другим платформама, прочитајте наш Подио преглед да бисте видели пример једног.

Што се тиче опција прилагођавања, постоје две теме: „светло“ и „мрак“. Све што изгледа да се мењају су тастери на врху, који не разликују много на изгледу.

Можете да ставите свој лого да радном простору дате осећај идентитета. Ако тражите начине да изградите присуство свог тима на мрежи, погледајте наше најбоље алате за виртуелни софтвер за идеје.

Постоји више избора када је у питању прилагођавање начина рада платформе, са опцијама које покривају прилагођена поља, именовање формата и детаље табеле.

опције-опције

Ако желите да промените начин на који ствари изгледају, погледајте наш преглед Таскворлд платформе која вам омогућава да користите сопствене фотографије као позадину ако вам се не свиђају његове бројне уграђене понуде.

Што се тиче комуникације у вашем тиму, ФунцтионФок има компанијски блог на вишим нивоима који планира да обавести све информисане.

Можете одлучити и ко ће добити копију билтена компаније, али нисмо могли да схватимо како да је пошаљемо или је то могуће на платформи. Ако вам је комуникација важна, прочитајте наш Басецамп преглед да бисте видели алат који вам је лак.

ФунцтионФок нуди обиље начина да будете организовани и пратите посао. Међутим, недостаје неколико ствари које су стандардне другде, зато препоручујемо да испробате приступ пре куповине да бисте видели да ли је добар за ваш тим.

Преглед функција ФунцтионФок

ФунцтионФок Логоввв.фунцтионфок.цом

Почиње од 3500 долара месечноСви планови

Карактеристике управљања

Задаци
Само врхунски ниво

Подврсте

Управљање зависношћу

Прилагођене позадине

Остале опције прилагођавања
Лого

Ограничење величине тима
Неограничено

Складишни простор
10 ГБ

Генерал

Плаћање
Кредитна картица, поруџбине & чекови за годишњу претплату

Прихваћа криптовалуте

Подршка за мобилне системе
иОС, Андроид

Бесплатна реклама
14 дана

Сигурност

Двофакторна аутентификација

Шифровање
ССЛ

СОЦ сертификат

Подршка

Уживо ћаскање

Емаил / контакт образац

Телефонска подршка

Лакоћа

Пријављивање за ФунцтионФок је лагано, али брзо сте послани на његову глатку горњу страницу. Дизајн је модеран и паметан, нагињући се на симпатичност таблета, али ипак успева да обилује екраном.

Не постоји уџбеник када се први пут пријавите, али постоји попуњени огледни пројекат за истраживање. Ако желите смернице за почетак рада, брзи почетак .пдф можете пронаћи на његовој страници за подршку. Постоји и неколико видеа. Препоручујемо вам да погледате преглед без обзира на нивоу који се налазите.

ФунцтионФок има чудан смисао за хумор у коме смо уживали. Узорак пројекта није био уобичајени носилац пословног места него пројекат Схелф Данглерс за млекара МууМуу, на чијем је челу био сам Јохнни Фок.

фунцтионфок-маин

Изнад тога, кутије са трошковима нашег пројекта и сатима евидентираним у распореду показују да лисица такође има канџе..

ФунцтионФок Интерфаце

Интерфејс је брз и брзи, са јасно означеним менијем на левој страни који вам даје обиље категорисаних навигационих опција. Можете да изаберете неколико опција које ћете користити као веће прилагодљиве тастере који се појављују на врху екрана, тако да вам не би требало да настављате лов да бисте пронашли подручја која највише користите.

Радити шта треба учинити је лако јер интерфејс изгледа добро осмишљен и интуитиван. Ипак, има их пуно, а теже је смислити како се све то уклапа. Пронашли смо појединачне области које су једноставне за навигацију, али тада смо током кретања открили да се промене које смо направили не одражавају на друга подручја.

На пример, додали смо новог клијента, а затим креирали пројекат. Када смо прешли на временски лист, могли смо одабрати клијента, али изгледа да наш пројекат не постоји. Видели смо и друге како помињу питања о употребљивости на форумима и у коментарима.

Ако желите да испробате платформу која ствари држи лепе и једноставне, прочитајте нашу Асана рецензију. Ако вам се допада оно што тамо видите, водич за почетнике Асана има савете за почетак рада.

фунцтионфок-процјене

Процјене се лако постављају. Приликом креирања пројекта бирате из низа задатака за које мислите да ће бити потребни. Сваки задатак има придружене сатнице и може се прилагодити вашим потребама. Одатле унесите колико сати мислите да ће вам бити потребно за сваки од њих.

ФунцтионФок прави посао за вас и израчунава укупне процењене трошкове за ваш пројекат.

Касније се ваше бројке могу упоредити са сатима које сте заправо пријавили, тако да можете видети како се процене слажу. То може бити корисно за побољшање ваше тачности током времена.

Да бисте пратили време, можете га унети ручно или употребити уграђени тајмер ФунцтионФок-а, који можете покренути и зауставити када радите на нечему. Међутим, једини показатељ да ради је да икона тајмера постане плава, па је лако заборавити. Нека врста увек видљивог бројача можда боље функционише.

Нажалост, нисмо могли да радимо табеле рада, па нисмо то искористили.

Дали смо ФунцтионФок-у добру оцену за прилагођеност корисницима. Његов интерфејс је читљив и прилагодљив. Ипак, не ради све за нас, а видели смо и сличне повратне информације од других корисника.

Иако смо наишли на проблеме, дизајн је добар, а ако можете пронаћи оно што вам треба, можете смислити како да га употребите.

Ако желите да испробате алат са лаким и интуитивним интерфејсом који делује чешће него не, погледајте нашу ТеамГантт рецензију.

Трошак

ФунцтионФок користи необичан приступ одређивању цена, уз велику накнаду за првог корисника, а затим мању накнаду за додатне чланове тима. То би могло убодити мале тимове, али то је коректан одраз начина на који коштају трошкови.

Са позитивне стране, можете је испробати бесплатно две недеље без давања података о кредитној картици. Непрофитне организације и академске институције могу искористити попуст, али о њима ће морати да разговарају о детаљима са продајним тимом ФунцтионФока. ФунцтионФок такође нуди бесплатан месец за сваког корисника на кога се обратите.

Такође је бесплатно за студенте, што одузима цене, а онима који још увек у образовању дају бесплатну обуку и вебинаре.

ФунцтионФок је више за праћење времена него за управљање задацима, а његов класични слој не нуди много тога. Ако сте усредсређени на уређивање и организовање задатака, препоручујемо да избегавате његову најјефтинију опцију.

Простор за складиштење је такође ограничен, с 10 ГБ на располагању на најскупљем плану и додатним простором за 10 УСД месечно по 10 ГБ на свим плановима. Ако вам треба више од тога, погледајте чланак о најбољем складишту за екипе у мрежи.

Годишње планове можете платити кредитном картицом, чеком или налогом за куповину. Ако нисте задовољни функцијом ФунцтионФок, постоји 30-дневна гаранција поврата новца.

Ако гледате пеније и желите да испробате нешто са бесплатним слојем и нижим ценама, погледајте нашу рецензију Фреедцамп.

ФунцтионФок добија пристојан резултат у трошковима. Добијате неколико опција да их прилагодите својим потребама, као и бесплатно пробно и низ уступка. Ово ипак није најјефтинија платформа.

Сигурност & Приватност

ФунцтионФок на својој веб локацији има страницу која се бави питањима безбедности и приватности, што нас уверава да се не мијеша са вашим подацима или информацијама, осим ако није затражено.

Међутим, он испуњава ваш град и земљу на основу његове процене локације. Такође је користила нашу адресу е-поште да утврди нашу веб локацију. Нисмо заинтересовани за апликације које чувају податке о нама које нисмо изричито пружили.

Ако желите знати више о заштити ваших података, погледајте наше упуте за заштиту приватности.

Са позитивне стране, нуди континуирано прављење сигурносних копија и похрањује ваше податке у објекат који је ван безбедности ван локације. Такође користи ССЛ за податке у транзиту, а пружа вам одређену заштиту од кибернетичког криминала.

Нажалост, не нуди двофакторну аутентификацију. Да бисте сазнали више о томе зашто је то важно, прочитајте наш водич за аутентификацију са два фактора.

Да бисте видели алтернативу која се добро сналази у безбедности и приватности, погледајте наш преглед Смартсхеет-а.

ФунцтионФок добија добар резултат у сигурности и приватности. Не иде у превише детаља и немате много могућности да сами управљате стварима, али основе су на свом месту, тако да не морате превише да бринете.

Услуга & Подршка

Ако кликнете на „контакт“ дугме, биће вам дат број телефона, адреса е-поште и образац за контакт који ћете изабрати. Многе платформе сакривају своје директне контакт информације, ако их и нуде, па је лепо видети како вам платформа пружа вишеструке могућности подршке без потребе за потрагом за њима.

ФунцтионФок је посвећен да одговори на позиве и захтеве е-поште одмах, али само током америчких уредских сати. Изван тога, обећава да ће вам се наредног радног дана вратити прво.

То смо ставили на тест са упитом о нашем проблему са новоствореним пројектима који се не појављују на екрану. Било је касно вече у Сједињеним Државама када смо питали, па смо очекивали одговор следећег јутра.

Чини се да одговор недостаје, али је грешка о којој смо извештавали исправљена следећи пут када смо се пријавили, па је можда особље за подршку чекало да се јави од програмера који су решили проблем.

Да бисте сазнали о алтернативној платформи са брзом подршком, погледајте нашу ревију мондаи.цом. То је наше омиљено средство у овој категорији.

Кликом на мени помоћи појављује се скочна веб страница са детаљним описом текста странице коју гледате у интерфејсу. То је оскудан приступ и изгледа са датумима, али ми смо открили да је ефикасан. Неки корисници можда више воле видео или слике, али текст је детаљан, тако да добијате обиље информација.

Имате видео смернице ако га потражите, с неколико дугих, детаљних ИоуТубе видеозаписа који вам приказују око платформе.

Тражење нечег конкретног је теже, а нашли смо се и покушавали да пронађемо ствари у неколико наврата безуспешно. То је било још озбиљније јер смо открили да ствари не функционишу за које смо сумњали да су грешке.

ФунцтионФок добија добар резултат за своју услугу и подршку. Има начина за помоћ, али они нису толико темељни колико би могли бити.

Пресуда

ФунцтионФок има одличне карактеристике за праћење трошкова током више пројеката и одличан је алат за менаџере и руководиоце високог нивоа да прате ствари. Његово управљање задацима је ограничено, тако да бисте вероватно требали потражити негде другде ако вам је то у фокусу.

Наш преглед најбољег софтвера за управљање пројектима је сјајно место за почетак ако желите да упоредите шта је тамо. Прочитајте нашу ЦлицкУп рецензију за производ који много ствари исправно погађа када је у питању основно управљање задацима.

ФунцтионФок изгледа добро. Генерално је атрактивно и добро осмишљено, али имали смо проблема са тим да функционише како смо желели. Када смо се изгубили, опције подршке нису биле довољне да нам помогну да се вратимо на прави пут.

ФунцтионФок нуди нешто другачије од већине платформи које смо гледали, али препоручујемо да их испробате пре куповине како бисте били сигурни да одговара вашим потребама.

Ако сте испробали ФунцтионФок, јавите нам ваше мисли у коментарима испод. Хвала за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map