Аха! Преглед – Ажурирано 2020

Аха! Преглед

Аха је флексибилан алат за управљање пројектима који има цијену. Иако функције чине цену вредном, они који се морају посебно фокусирати на управљање задацима можда неће видети додатну вредност.


најбољи софтвер за управљање пројектима
Аха је гладак алат за управљање пројектима и сарадња који је усмерен на развој производа и маркетинг. Постоје верзије табеле у обе области, али се не разликују у погледу функционалности. Није јефтино, али нуди много, а у овом прегледу Аха погледаћемо да ли његов квалитет и карактеристике оправдавају огромну цену.

Има јака филозофска начела, при чему је „респонзивна метода“ истакнута на целој веб страници. Много великих клијената верују Ахи и свом послу. Има страницу са више од 100 изјава о клијентима као што су Ред Хат, Сиеменс и ЛинкедИн.

Били смо импресионирани оним што смо видели, проналазећи много корисних функција и опција за прилагођавање. Ако можете да приуштите Аха, требало би да буде на вашем радару, јер има један од најјачих комплета функција и нема стварних слабости.

Снаге & Слабости

Алтернатива за Аха!

Карактеристике

Аха долази у два укуса: Аха за маркетинг и Аха за производ, а оба имају одвојена подручја на својој веб локацији. Међутим, оне садрже међусобно карактеристике, тако да не морате превише да се бринете шта да изаберете. То је више питање фокуса.

Аха има своју терминологију за описивање структуре његових пројеката. Поједине ставке, које се у другом софтверу често називају “задаци”, називају се “карактеристикама”. Плоча функција садржи функције, подељене у „издања“, од којих свако има своју колону.

Ако вам се не свиђа Аха-ов линго, можете то променити. Можете преименовати седам његових ознака за различите врсте функција и назвати их шта год желите. То је корисна опција прилагођавања, а не она коју смо видели другде, осим ако не рачунате софтвер отвореног кода, попут Редмине-а (прочитајте нашу Редмине рецензију).

Аха-ова плоча функција је слична приказу задатака на другим платформама. Садржи функције, приказане као картице, које се по потреби могу мењати.

Функције се могу превући из ступца у колону, као и померати се горе-доле унутар ступаца, ако им желите да одредите предност по том питању. Такође су подељени у категоријама у боји.

Са десне стране је ступац за непланиране функције и можете додати додатне категорије по потреби. Можете и да га претворите у једноставну канбанску плочу са три колоне, ако желите. То није оно што је Аха усмерено, па ако је то све што требате, прочитајте нашу Асана рецензију за једноставнију алтернативу. Ако вам се свиђа, водич за почетнике у Асани помоћи ће вам да се добро покренете.

Свакој функцији у Аха може се доделити листа обавеза, а то је начин на који додајете подврсте. Можете их коментарисати, доделити их некоме, приложити датотеке и категорисати их на различите начине. Постоји толико много начина да се то учини, у ствари, да постане збуњујуће.

Функцији се могу доделити врста, статус, циљ, ознаке, иницијатива и Аха оцена. Све то можете прилагодити, а у мени са подешавањима можете додати нова поља. Прилагођавање надилази само постављање боја и текста – неколико платформи то нуде – и омогућава вам додавање прилагођених тастера за прелазак из једног статуса у други.

То значи да можете подесити свој интерфејс тако да одражава најчешће коришћене радне токове и олакшавате уношење истих врста промена. Ово може такође помоћи новим корисницима да схвате шта би требало да раде даље.

Потребни су рад и знање платформе да бисте искористили предности таквих функција, али постоји могућност да је прилагодите да бисте урадили оно што ваш посао треба. Ако се бавите прилагодбом, погледајте наш Подио преглед. Подио вам омогућава да креирате сопствене шаблоне да ствари функционишу како желите.

аха-прикази

Поред уобичајених приказа на картицама, постоји падајући мени који вам приказује погледе који се односе на оно што гледате. Они укључују избор графикона и табела којима можете приступити једним кликом. То је добар начин да визуелизујете свој пројекат на алтернативне начине, без да сами морате да постављате било шта.

аха-сцорецард

Аха-ове напредне функције

„Аха скор“ је систем заснован на бодовима, састављен од 10 оцена за различите подкатегорије. Нисмо га продавали на почетку, али тада смо схватили да се може прилагодити, тако да можете одабрати категорије. Можете користити Аха као начин да оцените и рангирате било шта од чланова тима до, добро, софтвера за управљање пројектима.

аха-гантт

Можете да користите Аха-ов приказ календара да видите шта вам се појављује у текућем месецу или недељи. Ту је и Ганттов приказ који вам пружа временски основан поглед на то како се задаци зближавају. Можете превући стрелице између ставки да бисте створили зависности и премештали ствари да бисте преуредили свој распоред.

аха-стратегија

Поред управљања детаљима пројеката можете добити преглед на високом нивоу. Аха има стратешки поглед који вам показује ваш укупни план.

Као што очекујете, постоји доста за маркетинг људе који ће ценити Ахове „персоне“ и „конкуренте“, који вам омогућавају да дефинишете своју типичну публику као и вашу конкуренцију. Постоји много простора за дефинисање циљева и планирање ствари које ће ваше маркетиншке и развојне тимове довести на исту страницу.

Аха се интегрише са многим платформама укључујући Трелло, Асана, Дропбок и Слацк. На располагању је преко 30 и пошто је Запиер један од њих, можете приступити подацима са пуно више. Такође можете да увозите податке директно из многих њих или из .цсв датотеке.

Ако размишљате о употреби Трелло-а, прочитајте водич за почетнике Трелло-а да бисте сазнали више о њему.

Подешавања налога Аха

Неке карактеристике Аха сакривене су у поставкама налога. На пример, можете позвати нове кориснике. Током суђења можете да додате онолико људи колико желите, али ће они морати да буду плаћени након што је суђење завршено. Морате платити само за људе који могу да изврше активне промене, и који могу имати толико гледалаца колико желите на свом нивоу предузећа..

аха-адд-корисници

Постоји дневник активности за евидентирање онога што је урадио. То је корисно ако имате и захтеве за ревизију, јер ћете имати податке о свему. Погледајте наш ПроВоркфлов преглед да бисте сазнали о још једној платформи са јаким ревизорским карактеристикама.

Што се тиче тимске комуникације, можете да користите „емитовање“ да бисте додавали поруке на врху екрана сваког корисника. Ипак, Аха нема интегрисани цхат у реалном времену. Ако желите да користите платформу која добро комуницира, прочитајте наш Басецамп преглед.

Аха укључује планирање капацитета и праћење времена. Морате их омогућити у подешавањима ако их желите користити. Ако желите да будно пратите финансијску страну ствари, о још једној доброј опцији можете прочитати у нашој Мавенлинк рецензији.

Можете да додате и прилагођени логотип и други лого за наставак .пдф датотека. Ипак, нема много опција за визуелно прилагођавање. Погледајте наш преглед Таскворлд ако желите алат који вам омогућује додавање прилагођених позадина.

Аха не намеће ограничења величине датотеке или простора за складиштење, али подршка нам је указала да то није алат за дељење датотека и да је коришћење спољне услуге било типичније. У том случају, прегледавање нашег најбољег интернетског простора за складиштење тимова може бити корисно.

Постоје и мобилне апликације за Андроид и иОС, тако да Аха можете користити где год да се налазите.

Аха има толико карактеристика, да смо једва имали простора да о њима разговарамо. Били смо у искушењу да срушимо оцене да имамо превише, али нисмо. Остварили смо неповољне бодове због недостатка алата за комуникацију, али то и даље оставља Аха одличним резултатима.

Аха! Преглед функција

Аха! Логоввв.аха.ио

Почиње од 492 долара месечноСви планови

Карактеристике управљања

Задаци

Подврсте

Управљање зависношћу

Прилагођене позадине

Остале опције прилагођавања
Прилагођени логотип

Ограничење величине тима
5

Складишни простор
Неограничено ГБ

Генерал

Плаћање
Кредитна картица, фактурирање доступно на годишњим плановима са 5+ корисника

Прихваћа криптовалуте

Подршка за мобилне системе
иОС, Андроид

Бесплатна реклама
30 дана

Сигурност

Двофакторна аутентификација

Шифровање
АЕС-256

СОЦ сертификат

Подршка

Уживо ћаскање

Емаил / контакт образац

Телефонска подршка

Лакоћа

Аха је лако започети с, а пријављивање траје свега неколико минута. Дали сте опцију да позовете колеге и питали сте како желите да започнете. Већина апликација вас води кроз уводни поступак или вас једноставно убацује у дубину, тако да је освежавајуће бити понуђен избор.

аха-позив

Можете да разговарате са стручњаком или добијете подршку од почетка, као и да погледате видео који објашњава основе. Да бисте започели са апликацијом, можете почети од нуле или одабрати унапред насељени демо пројекат. Ставке у демонстрацији дају вам основу за Аха-ове основе и помажу вам да вас науче о његовим карактеристикама.

аха-демо

Ми смо изабрали да радимо кроз његов туториал, који користи корак по корак да вам покаже шта треба да радите. У једном тренутку, речено нам је да додамо још ступаца „померањем у десно“, што се чинило да није тачно. Могли бисмо схватити како то учинити – кликом на дугме додавања колоне – али то је била изненађујућа грешка с обзиром на Аха-ову цену.

Водич је такође нестао након тога, тако да нисмо успели да довршимо све кораке, мада су се савети појавили касније док смо претраживали алатку.

Наши први утисци да смо га користили били су да је све добро функционисало. Изгледа функционално него привлачно, али његов интерфејс успева да пренесе много информација. Постоји пуно контрола, али интерфејс је реагован и можете се играти око тога како бисте схватили ствари без да се бринете да ли ће поћи по злу.

Постоји пуно одељка и збуњујуће је покушати да схватимо како се заједно слажу, посебно у почетку. Речено је да све можете прилагодити, па чак и ако вам се не свиђа приступ који Аха предузима, можете то прилагодити тако да ради како вам треба.

Осим што све преименујете, можете одабрати који ће се елементи навигације приказати, тако да их можете усмјерити тако што ћете се ријешити свега што не желите. Ако проводите вријеме са Ахом, можете га учинити много фокусираним.

Ако желите да производ са интерфејсом који чини сложеност изгледа лаганим, погледајте наш најбољи алат за управљање пројектима у класи у нашој ревизији мондаи.цом.

У Аха-у постоји пуно пословног говорног и маркетиншког језика, који ће се некима свидети, а други сматрати атрактивним, али алат можете окренути од њега ако није по вашем укусу..

Његова веб локација је квалитетна и нешто је од снова рецензената, пружајући нам све информације које тражимо и олакшава нам да ствари потражимо. Било је времена када смо желели да знамо како нешто учинити, али претраживањем базе знања могли смо пронаћи оно што нам је потребно.

Открили смо да је Аха добро функционисао, али то није био баш гладак производ без грешака, због чега се цена надала. Ипак је још увек добро, а поједине компоненте добро функционишу, упркос целокупној структури која треба времена да се утврди. Овде се добија добар резултат.

Трошак

Аха добија доста права, али долази по цени, а цене Аха се крећу у распону од 59 до 149 УСД по кориснику месечно (а то је попуст од 20 процената за плаћање годишње). То је најскупља платформа коју смо погледали.

На плановима Ентерприсе и Ентерприсе + морате да плаћате само сараднике и власнике производа. Можете имати толико гледалаца и рецензената колико желите, тако да размислите о томе када одлучите за који ниво да идете. Могуће је да ће Предузеће бити за вас боља вредност од Премиум нивоа.

Ако тражите нешто јефтиније, не можете учинити много боље од Фреедцампа (прочитајте нашу рецензију Фреедцамп), али готово све што је у прегледима софтвера за управљање пројектима јефтиније је од Аха.

Аха нуди 30-дневно бесплатно пробно време без захтеване картице, тако да имате довољно времена да све тестирате и донесете одлуку.

Долази у два укуса: један за развој производа и један за маркетинг. Морате га одабрати приликом пријаве, али можете и покушати ако се касније предомислите. Будући да можете да прелазите између њихових карактеристика, не морате да губите сан над којим бисте могли да бирате.

Аха је превише скупо да бисте овде постигли добар резултат, али добијате оно што платите. То је платформа високог квалитета.

Сигурност & Приватност

Аха има свеобухватан сет безбедносних и приватних функција, укључујући све што тражимо у овој области. Одељак о безбедности на његовом веб месту оставио нас је престрављен у име било ког потенцијалног криминалца.

Користи ССЛ за заштиту сесије пријаве, шифрира податке у транзиту са 128-битним АЕС-ом и користи 256-битни АЕС за мировање података на својим серверима.

Што се тиче сертификата, он има најјачи избор који смо видели у алатима за управљање пројектима. Има три врсте СОЦ сертификата, ИСО сертификате и још неколико.

У складу је с ЕУ-ом. Штит приватности и Општа уредба о заштити података о којима можете више прочитати у нашем ГДПР чланку.

Уз то, нуди двофакторску аутентификацију, што вам даје додатни слој сигурности ако вам се лозинка угрози. Прочитајте наш чланак о аутентификацији са два фактора за више информација. Такође можете да користите једнократну пријаву путем САМЛ 2.0 или Гоогле-а.

Постоје антикорупцијске, анти-мито, па чак и анти-ропарске праксе. Не можете послати особље поклон без да прођете строг поступак. Ако сте забринути због тога што ваши конкуренти плаћају поглед на ваше податке, Аха је добар избор.

Дата центри су заштићени 24 сата дневно од стране обучених чувара који, иако то не каже, сматрамо да су добро наоружани.

Они на његовом Ентерприсе + плану могу такође искористити ИП контролу приступа, што ће упропастити дан многих потенцијалних хакера. Прочитајте наш чланак о безбедности веб локација да бисте сазнали више о мерама које можете предузети за спречавање цибер криминала.

Овде дајемо врхунске оцене Аха и сматрамо га најбољим у класи за сигурност и приватност. Покрива сваку базу и иде даље него што бисмо очекивали на свакој тачки коју проверимо.

Услуга & Подршка

Ако се заглавите и желите да ступите у контакт са Аха-ом, ваша прва опција је једноставан контакт образац, који је доступан у целој апликацији и омогућава вам лако слање упита. Постоји и адреса е-поште ако желите да директно контактирате компанију.

Његова подршка обећава да ће се вратити на већину питања у року од сат времена, а када смо то поставили на тест, са питањем о складишном простору, одговорио је за само 25 минута, доказујући да је то добра као и његова реч. Његов одговор је такође био детаљан и користан, надилазећи једноставан одговор на наш упит.

Разочарани смо што је његово истакнуто дугме за “разговор са стручњаком” само довело до контакт форме, пре него што нам је дало опцију за ћаскање уживо, али уз подршку ове брзине која и није тако велики проблем. Ако више волите разговор уживо, погледајте нашу рецензију Врике.

Ако више волите да помажете себи, Аха-ова страница за подршку нуди вам велики избор помоћних материјала. У његовој бази знања постоји на десетине чланака за претраживање и има добар распон видео упутстава. Детаљне напомене о издању такође вас обавештавају о новим функцијама.

Његова заједница омогућава вам да постављате питања. Међутим, немају сви одговоре. Постоји и портал идеја, тако да можете да обавестите Ахов тим да ли имате предлоге. Можете гласати и за идеје других људи.

Ту је и страница на којој се приказује време и статус Аха-ових услуга, што је корисно знати.

Аха овде добро успева јер његов тим реагује брзо и тачно и чини одличним избором материјала за подршку.

Пресуда

Аха је врхунски производ са ценом која одговара, али многе ствари добијају како треба. Изгледа да сте нешто добро платили.

Има изванредне безбедносне карактеристике и приватност и прешао је додатну миљу како би сачувао ваше податке. Ако желите да користите услугу са свеобухватним избором сертификата, нећете наћи много бољи избор од Аха.

И интерфејс је јак, а иако се на његову сложеност и жаргон навикавате, можете да прилагодите све да би он функционисао баш како желите.

Није толико фокусиран на густу збрку управљања задацима као други алати, већ фантастичан посао омогућава вам да планирате ствари на различитим нивоима и видите како се заједно уклапају. Ако се желите само фокусирати на управљање задацима, додатни трошкови не вреде, али ако цените да људи деле визију вашег пројекта одозго према доље, то би могло бити идеално.

Препоручујемо вам да проверите његово суђење како бисте били сигурни да је добро уклапање пре него што почнете, јер његове карактеристике разликовања делују одређеној публици. Они који им нису потребни, моћи ће да пронађу бољи комад за мање на нашој листи најбољег софтвера за управљање пројектима.

Ако сте пробали Аха, молимо вас да поделите своја размишљања о томе у коментарима испод. Хвала за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map