ГетДата Рецовер Ми Филес Преглед – Ажурирано 2020

ГетДата Рецовер Ми Филес Преглед

Чврста услуга опоравка података која мало разочара кад је у питању брзина, ГетДата Рецовер Ми Филес је одличан све док вам не требају опорављати избрисане партиције. Прочитајте наш комплетан ГетДата преглед за детаље.


Најбољи софтвер за опоравак података

Без обзира да ли сте случајно избрисали датотеку или имате већих проблема попут оштећене или форматиране партиције, прави алат за опоравак података обично вас може избацити ако занемарите стварање резервне копије. Изаберите погрешан, а вероватно ћете гледати изгубљени трошак.

Током овог прегледа ми ћемо измерити предности и недостатке ГетДата Рецовер Ми Филес. ГетДата је развио низ алата намењених корисницима са озбиљним потребама за опоравком података, било да су потрошачи, власници предузећа или ИТ професионалци. Ово је створило софтвер са неколико корисних функција и јаких опција прилагођавања.

Током нашег прегледа открили смо да алат обично обавља посао, али имамо неке недоумице у вези са његовом способношћу опоравка података са избрисаних партиција. Уз то, Рецовер Ми Филес ради много спорије од осталих професионалних фаворита и није у стању да открије изгубљене партиције, али такође не нуди дискове за покретање система за машине које се не покрећу..

За већу слику погледајте како се разне могућности опоравка података међусобно спајају, прочитајте даље како бисте тачно схватили шта ГетДата може да предузме да бисте сазнали да ли је за вас најбољи алат за опоравак података..

Претходна

Следећи

Алтернатива за ГетДата Рецовер Ми Филес

Цене и лиценцирање

Рецовер Ми Филес долази само у ПЦ рачунару. Корисници Мац рачунара мораће да потраже негде другде. Иако можете бесплатно да преузмете и покренете скенирање помоћу Рецовер Ми Филес, да бисте уствари опоравили датотеке, мораћете да купите лиценцу. Цијене су у складу с сличним алатима и долазе с три различите опције лиценцирања.

Карактеристике

Следећа табела ће вам дати брзи преглед онога што добијате са ГетДата лиценцом.

ГетДата Рецовер Ми Филес Логотипввв.рецовермифилес.цом

Почиње од 194 долара месечноСви планови

Верзија

Верзија
Виндовс

Опције скенирања

Брзо скенирање

Дубоко скенирање

Поредај по врсти датотеке

Скенирање према врсти датотеке

Могућности скенирања

Потпуно скенирање тврдог диска

Избрисано / изгубљено опоравак датотека

Опоравак оштећене партиције

Избрисан опоравак партиција

Боотабле УСБ уређај

ЦД за опоравак

Клонирање

Спољни опоравак

Обнављање екстерног погона

Опоравак медија који се може уклонити

Опоравак СД картице

Обнова оптичког складиштења

Подршка

Листа карактеристика добро се упоређује са већином осталих опција опоравка података. Посебно нам се свиђа што његово издање Профессионал Лиценсе подржава опоравак РАИД складиштења, одговарајуће услуге попут Прософт Енгинееринг Дата Ресцуе и ЕасеУС Визард Визард (прочитајте наш преглед ЕасеУС Визард Визард прегледа).

Ипак, има неколико ствари које бисмо волели да додамо. Они укључују опоравак диска за покретање система за машине са оштећеним партицијама за покретање и опоравак оптичких медија.

Ако тражите ове функције, погледајте наш преглед „Стеллар Дата Рецовери“. Рецовер Ми Филес подржава све датотеке датотека које желимо да видимо.

Ово укључује типове Мац датотека, иако немају Мац клијент:

 • ФАТ 1, ФАТ 16, ФАТ 32 (Виндовс)
 • екФАТ (Виндовс)
 • НТФС, НТФС5 (Виндовс)
 • ХФС, ХФС + (Мац)

Алат такође подржава опоравак више од 200 различитих типова датотека, што је у складу са осталим алаткама. Било би лепо када бисте могли да дефинишете нове типове датотека за скенирање. Међутим, једини „топ“ алати који нуде ту могућност су Стеллар (ПЦ и Мац верзије) и Дата Ресцуе (само за Мац верзију). Прочитајте нашу рецензију Прософт Енгинееринг Дата Ресцуе за више информација о овом сјајном алату.

Процес опоравка

Покретање опоравка мојих датотека и чаробњак ће вас провести кроз поступак опоравка, корак по корак. То је у складу с његовом конкуренцијом, но Рецовер Ми Филес нуди низ избора при подешавању скенирања које чине неки други сервиси.

Прво што ћете морати да урадите је да одаберете врсту опоравка.

Можете одабрати или „рецовери филес“ или „рецовери дриве“. Опција опоравка датотека пронаћи ће датотеке које сте избрисали, програм или чак вирус. Опорави погон, а Обнови моје датотеке реконструисаће количину података изгубљену због форматирања, оштећења или обнове система.

Прво завиримо у „обнављање датотека“. Притисните “нект” и од вас ће се тражити да одаберете партицију датотеке. Одабрали смо нашу диск јединицу, „Д.“

Постоје и тастери за „додавање слике“ и „додавање РАИД-а“. Додавање слике омогућава скенирање из клониране копије ваше партиције. Додавање РАИД-а омогућава вам да се опоравите из РАИД меморије, иако ће вам бити потребна професионална или техничка лиценца за употребу ове функције.

Следећи корак поставља питање да ли желите да потражите избрисане датотеке (оне које сте испразнили из корпе за смеће) или избрисане и изгубљене датотеке, што укључује датотеке које су избрисани програми и изгубљене током искључивања.

Прва опција огледа „брзо скенирање“, што је терминологија коју користи већина других програма за опоравак података. Друга опција је аналогна „дубинском скенирању“, јер скенира слободан простор у волумену да реконструише датотеке на основу образаца типа датотеке.

Ако се одлучите за скенирање помоћу друге опције, чаробњак додаје још један корак пре него што покрене скенирање: пита вас које врсте датотека желите да скенирате.

Можете провјерити категорије датотека или феед Рецовер Ми Филес одредити екстензију датотеке. Обожавамо додавање овог корака, јер многи алати за опоравак података не дозвољавају вам да одаберете које ће се датотеке скенирати реконструисати.

Сужавање претраге убрзаће скенирање ако тражите нешто одређено. То помаже, јер као што ћемо видети у нашем сегменту „тестирања“, Рецовер Ми Филес ради много дуже од конкурентских алата попут Стеллар и ЕасеУС.

Без обзира да ли идете на брзо или дубоко скенирање, поступак након овог корака понаша се слично: скенирање се иницијализира и чекање започиње. Трака напретка на врху интерфејса даје вам неку идеју колико је далеко дуж скенирања, али то је све. Не постоји „преостало време“ бројача као што ћете добити са већином других алата.

Када се скенирање заврши, можете прегледати опорављене датотеке користећи навигациону таблу на левој страни алата. Рецовер Ми Филес ради добар посао тако што вам омогућава да прегледавате датотеке на основу стабла датотека партиције или сортирате садржај на основу врсте датотеке или статуса избрисаних. Многи други алати не чине тако лако сортирање података.

Ставке које сте избрисали налазиће се у фасцикли „кош за смеће“ ако сортирате податке по стаблу датотека. Када кликнете на било коју дату фасциклу у навигационом окну, садржај те мапе ће се приказати у великом окну „листа датотека“ са десне стране. Кликните на било коју датотеку у овом окну и можда ћете моћи да прегледате њен садржај у нижем окну испод.

Кликните радио дугме поред било које мапе или датотеке да бисте је означили за опоравак. Ако нисте спремни да вратите податке, можете да сачувате скенирање да бисте га поново учитали кликом на „сачувај“. На тај начин не морате све поново да покрећете.

Пре него што откријемо резултате нашег тестирања, вратимо се првом кораку у процесу опоравка и проверите другу опцију, „опоравите погон“. Ако одаберете ову опцију и притиснете следећи, можете скенирати или ваш пуни чврсти диск или партицију.

Изгубљене или избрисане партиције не морају се приказивати у овом кораку (наши нису), па ће вам требати скенирати цео чврсти диск да бисте видели да ли га може вратити. Нисмо били импресионирани овим ограничењем јер су други алати за опоравак података били у стању да повуку наше избрисане податке о погону из табеле партиције ради скенирања, уместо да нас натерају да прођемо кроз потпуно скенирање..

Следећи корак поставља питање да ли желите да опоравите све датотеке или да изаберете датотеке, што ће убрзати скенирање неких.

Притисните “нект” и скенирање започиње. Једном када будете довршени, у теорији би требали бити у могућности да изгубите погон партиције у навигацијском окну. Како ћемо даље расправљати, Обнова мојих датотека била је једна од ретких тестираних алата који нису могли да испунимо овај задатак.

Перформансе

Кренули смо темељно до Рецовер Ми Филеса и погледали како је то у поређењу са другим решењима у простору за опоравак података. Наши тестови укључују брзо и дубоко скенирање наше партиције података од 518 ГБ и потпуно скенирање чврстог диска.

Направили смо тестну партицију од 10 ГБ, напунили је подацима и избрисали да видимо да ли можемо да вратимо њен садржај. На нашој партицији података такође смо креирали и избрисали три тест датотеке: .јпг слику, .мп4 видео и Ворд документ.

КарактеристикеРезултат
Време брзог скенирања10 секунди
Време дубоког скенирања11 сати, 30 минута
Ворд Доц је опорављен
Видео датотека је опорављена
Слика је опорављена
Потпуно скенирање чврстог диска17 сати
Враћена је избрисана партиција

Дубље скенирање помоћу Рецовер Ми Филес траје много дуже него скенирање са већином других алата које смо тестирали. Треба напоменути да дуље скенирање по нашој процени не значи темељитије скенирање.

То је речено, свидело нам се колико је Рецовер Ми Филес успео на одређеним задацима, попут опоравка података са нетакнутих партиција. То значи да би алат требао радити у реду за враћање података с неприступачних партиција.

Међутим, алат није радио тако добро када је вратио изгубљену партицију. Потпуно скенирање тврдог диска потребно за покушај ове операције траје предуго, а заправо није успело у задатку.

Подршка муштеријама

Подршка за опоравак мојих датотека садржи добре ресурсе знања и три различита начина директног контакта.

Веб локација за подршку укључује водич за брзи почетак, ПДФ водич и видео водиче. Вишеструка „поглавља“ подршке представљају и упутства за употребу, кораке за решавање проблема и често постављана питања. Дивимо се не само ширини ресурса ГетДата, већ и колико су детаљни њихови материјали.

Ако више волите директно разговарати с ГетДата-ом о својим питањима или техничким проблемима, можете се обратити путем е-поште, телефона или ливе цхат-а. И телефонска и жива подршка доступна су само током радног времена. Такође, у неколико наврата затекли смо њихов ливе цхат чак и средином радног дана.

Време преговора путем е-поште је врло добро. Послали смо им неколико е-маилова о општим питањима која смо имали и добили смо одговор у року од 24 сата.

Последње мисли

ГетДата Рецовер Ми Филес има бројне особине врхунских услуга опоравка података. Чаробњак је једноставан и пружа много опција за скенирање и сортирање. Мрежа подршке ГетДата такође је јака.

Нажалост, услуга се нашла на две прилично велике вредности у нашем тестирању: алгоритми за дубинско скенирање су спори и не може да обнови избрисану тестну партицију. С обзиром да се Рецовер Ми Филес не може користити за опоравак података са машина које се не покрећу због непокретања диска за покретање, препоручујемо вам да погледате остале софтверске прегледе софтвера за опоравак података.

Јесте ли користили Рецовер Ми Филес? Какво је било наше искуство? Јавите нам у коментарима испод и хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map