Pregled zaščite pred krajo identitete ADT – posodobljeno 2020

ADT pregled zaščite pred krajo identitete

Čeprav verjetno najbolje poznate ADT iz vseh znakov na dvoriščih ljudi, to dolgoletno podjetje za varovanje ponuja tudi digitalne storitve. Zaščita pred krajo identitete ADT je ​​najcenejša ponudba na trgu trenutno, vendar ostaja celovita, kot lahko preberete v tem pregledu.


drsnik drsnik1

adt-drsnik2

adt-drsnik3

adt-drsnik4

adt-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

ADT že dolgo obstaja, ustanovljen leta 1874 kot telegrafski sistem opozoril Edward A. Calahan. Idejo je imel po vlomilcu v dom Elishe Andrews, predsednika Gold and Stock Telegraph Company. 

Od takrat ADT še naprej zagotavlja varnostne sisteme za domove in podjetja, šele pred kratkim pa je prišel v področje zaščite pred krajo identitete. V tem pregledu ADT zaščita pred krajo identitete bomo videli, ali ima odrezke, da se bo uvrstil na naš najboljši seznam zaščite pred krajo identitete. 

Izdana leta 2018, cilj ADT zaščite pred krajo identitete je zagotoviti bistveno kritje po razumni ceni. Zaščita pred krajo identitete je del ponudbe „Digital Security“ edini izdelek, ki je trenutno na voljo v paketu, čeprav ADT v prihodnosti načrtuje izdajo zaščite domačega omrežja in virtualnega zasebnega omrežja.. 

Za začetek ponudbe je zaščita pred krajo identitete impresivna, čeprav manjka nekaterih kritičnih lastnosti. Spremljanje družbenih medijev ni vključeno, nekatere izobraževalne vire pa je težko najti. Vendar je teh vprašanj enostavno spregledati, saj je storitev poceni.

Lastnosti

Za ceno je ADT zaščita pred krajo identitete opremljena s funkcijami. Kot bomo prejeli v naslednjem razdelku, ADT ne ponuja več stopenj zaščite. Namesto tega je vse vključeno v osnovno stopnjo in za to ugodno ceno. Kar bi sicer predstavljalo seznam delniških lastnosti, je glede na tečaj videti veliko bolj impresivno. 

Temeljna zaščita vključuje spremljanje kreditnih kartic, bančnih računov, številke socialnega zavarovanja, potnega lista, vozniško dovoljenje, zdravstveno zavarovanje, naslov in še več. ADT poleg spremljanja uporabe vaših informacij opazuje tudi temno mrežo zaradi potencialnih goljufij, ki so gnezdišče za kibernetsko kriminaliteto. 

Če se karkoli prikaže, boste obveščeni prek svoje spletne nadzorne plošče, o čemer bomo več govorili v spodnjem razdelku »enostavnost uporabe«. Poleg opozoril na nadzorni plošči lahko nastavite tudi e-poštna obvestila in mobilna obvestila. Na žalost ni mobilne aplikacije, zato so mobilna opozorila samo prek besedila. 

Spremljanje ADT-ja je podprto za 1.000.000 USD povračila za stroške, povezane s krajo identitete, v primeru, da bodo ukradli vašo identiteto. Ne glede na to, kdaj pridejo novice, ADT na pomoč čaka tudi strokovnjake za reševanje. ADT lahko pokličete ves čas za pomoč pri ponovnem nadzoru svoje identitete. 

ADT-ovo ceno ločuje, ker vključuje letno kreditno poročilo podjetja Experian. Svoje kreditne ocene lahko mesečno spremljate tudi na nadzorni plošči. Čeprav gre za ogromno vključitev cene, ni možnosti, da bi kupili kreditno poročilo pri vseh treh kreditnih uradih.  

Manjkajo tudi nekatere druge funkcije, in sicer spremljanje in vpogled v družbene medije. Nekatere storitve zaščite pred krajo identitete, na primer Identity Guard, vsebujejo poročilo o družbenem vpogledu, ki spremlja, kako uporabljate svoje osebne podatke na socialnih medijih in če vas ta uporaba ogroža. 

ADT ne govori veliko o družbenih medijih, namesto da spremlja področja, kot so sodni zapisi in nacionalna baza podatkov o spremembi naslova USPS. Čeprav so to bistvena področja, ki jih je treba pokriti, spremljanje družbenih medijev postaja le še bolj pomembno. 

Pregled lastnosti zaščite pred krajo identitete ADT

Cenitev

ADT ima najcenejšo storitev zaščite pred krajo identitete, ki smo jo videli. Čeprav lahko z varčevalnim načrtom Identity Guard prihranite nekaj dolarjev – o tem preberite v našem pregledu Identity Guard – ne ponuja funkcij, ki jih ima ADT. ADT namreč vključuje letno kreditno poročilo in oceno Experian.

To je ogromno v primerjavi s storitvami, kot je LifeLock, ki za tri-biro poročilo poroča o skoraj 25 dolarjih na mesec kot ADT (preberite naš pregled LifeLock). 

Čeprav ne dobite poročil in rezultatov Equifaxa in Transuniona, z ADT prihranite veliko denarja. Tudi v primerjavi z cenovno ugodnimi storitvami, kot je IdentityForce, sveti ADT (preberite naš pregled IdentityForce).

Izbirate lahko med enim načrtom, vendar lahko v ta načrt dodate največ pet članov. Cena se ne zmanjšuje, ko število uporabnikov narašča, vendar glede na to, kako poceni je ADT, to ni prevelik problem. ADT ohranja tudi vaš obračunski cikel preprost. Vse do preklica vam zaračunamo enkrat mesečno. 

Cenimo neposreden pristop, čeprav je lahko razočaranje, ko pride čas za preverjanje. ADT ne ponuja popustov na zaščito pred krajo identitete, kar pomeni, da ne morete kupiti leto vnaprej, da bi prihranili nekaj kosti. Cena je dovolj nizka, da v večini primerov sploh ni pomembna, vendar bi bilo vseeno lepo videti letni načrt.

Kljub temu pa nizka stopnja vpliva na nekatere druge vidike oblikovanja cen. Na primer, ni konkretne politike vračila. Povezali smo se s predstavnikom za podporo, ki je rekel, da moramo za več informacij poklicati službo za odnose s strankami. Po pregledu spletnega mesta nismo našli nobene vračila. 

Verjetno se vračila obdelujejo za vsak primer posebej, kar za večino ljudi pomeni, da ne obstaja politika vračila. Enostaven pristop je celo tam. Dobiš tisto, za kar plačaš, dokler se odločiš za to. Vendar pa dobite tudi popolnoma opremljeno storitev po razumni ceni.

Enostavnost uporabe

ADT kljub temu, da ponuja več varnostnih storitev, svoje spletno mesto ohranja racionalizirano. Na domači strani najdete storitev zaščite pred krajo identitete na zavihku »izdelki in rešitve«. Od tam se ne bo nič mučilo z izbiro načrta. Vse kar morate storiti je, da kliknete “kupi zdaj”, da začnete.

adt-identiteta-kraja-zaščita-pregled-odjava

Naročilo je preprosto, na nekaj zaslonih vas zahteva, da vnesete osnovne podatke za obračun in potrdite plačilo. ADT ne zahteva, da pred nakupom vnesete osebne podatke. Po potrditvi plačila boste morali počakati, da bo ADT pripravljen za vpis, kar je, kot smo videli v pregledu ID-ja, verjetno dobra stvar. 

Samo nekaj ur je prišlo, da smo prispeli naš e-poštni naslov za vpis, ki nam je rekel, da registriramo račun za zaščito. Registracija je preprosta, ADT zahteva vaše ime, e-poštni naslov, geslo in nekaj varnostnih vprašanj. Ta postopek nastavitve je namenjen samo ustvarjanju ADT računa. Za začetek zaščite boste morali narediti malo več dela. 

adt-identiteta-kraja-zaščita-pregled-vpis

Po prijavi se boste zagnali na nadzorno ploščo, na kateri so prikazane vaše razpoložljive storitve. Za zaščito pred krajo identitete vključuje štiri možnosti: povračilo stroškov, zaščito identitete, reševanje incidentov in center znanja. Če se želite zaščititi, morate pod okencem za zaščito identitete klikniti gumb »uporabi zdaj«, ki ni razjasnjen.. 

adt-identiteta-kraja-zaščita-pregled-nadzorna plošča

Od tam vas bo preusmeril na drug zaslon za vpis, ki uporablja isto uporabniško ime in geslo kot vaš standardni račun ADT. Tu boste nastavili zaščito pred krajo identitete, vključno z vnosom svoje številke socialnega zavarovanja in datumom rojstva ter odgovorom na nekaj varnostnih vprašanj. 

adt-identiteta-kraja-zaščita-pregled-nastavitev

Postopek vpisa v ADT ni težaven, vendar je frustrirajoč. Kam morate iti in kaj morate storiti, ni razjasnjeno, sistem pa lahko hitro postane zmeden in z ločenimi nadzornimi ploščami za vaš račun ADT in zaščito pred krajo identitete. Razdelitev med dve nadzorni plošči povzroči nekaj težav tudi po namestitvi.

Prijava ADT

Glavna težava izhaja iz dejstva, da se boste morali nenehno prijavljati na dve področji. Najprej se morate prijaviti na nadzorno ploščo ADT, kjer si lahko ogledate svoje aktivne storitve, nato pa se prijavite na nadzorno ploščo za krajo identitete, če si želite ogledati opozorila in dodati dodatne informacije. 

Čeprav lahko razumemo, da ima združujoča nadzorna plošča, glede na to, koliko storitev ponuja ADT, je med uporabo storitve veliko obročkov, na katere lahko skočite.. 

adt identiteta-kraja-zaščita-pregled-identiteta-nadzorna plošča

Na primer, če prejmete opozorilo in se morate obrniti na ADT o morebitni kraji identitete, se boste morali vrniti na nadzorno ploščo ADT, vendar se boste morali prijaviti na nadzorno ploščo za krajo identitete, da boste opozorilo videli prvi kraj. 

Ena stvar bi bila, če bi bilo vse, kar je povezano s krajo identitete, na eni nadzorni plošči, druga pa je imela podatke o celotnem računu ADT, vendar to ni tako.. 

Nekatere funkcije, kot so povračilo stroškov in reševanje incidentov, so na glavni nadzorni plošči, opozorila pa v kraji identitete. Za naprej in nazaj morate imeti odprta dva zavihka, če želite karkoli doseči, kar postane še bolj moteče, saj se boste po obeh minutah nedejavnosti odjavili iz obeh.. 

Kljub temu je identitetno nadzorno ploščo enostavno obiti. ADT prikazuje vašo kreditno oceno, vsa nova opozorila, vaša trenutna poročila, nekaj pogostih vprašanj in mesečna opozorila. Zlahka je preskakovati in poiskati poročila za različna področja monitorjev ADT ter v razdelku »urejanje profila« dodati nove informacije.. 

Zaščita

ADT, kot je omenjeno v zgornjem razdelku »značilnosti«, prikazuje osnovna načela vsakršne dobre zaščite pred krajo identitete in za primerno ceno. Manjkajo pa nekatere zaščitne funkcije, kar pojasnjuje stopnjo nižje od povprečne. ADT vas bo varoval, ko gre za temni splet in javne evidence, vendar ste zunaj tega še vedno ranljivi. 

Najočitnejša pomanjkljivost je zaščita družbenih medijev, vendar je več kot to nekakšen sistem za obvladovanje tveganj. Zaščita pred krajo identitete pomeni upravljanje tveganj, ne glede na to, kako temeljito je spremljanje sumljive dejavnosti. ADT ne prikazuje nobene meritve za merjenje tveganja na nadzorni plošči, kar bi lahko pomenilo, da nehote ogrožate svojo identiteto. 

Preventivne ukrepe je v najboljšem primeru težko najti. Ni podatkov o tem, da bi bili vaši osebni podatki varni znotraj nadzorne plošče. Namesto tega ADT deluje v ozadju, skenira nekatera pomembna področja, vendar v procesu manjkajo druga kritična področja. 

Cena je dobra, in čeprav lahko ADT pohvalimo, koliko ponuja po tekočem tečaju, še vedno dobite tisto, za kar plačate. 

ADT je ​​bolj osredotočen na to, če se kaj zgodi, v prvi vrsti ne preprečuje, in na tej fronti mu uspe. Načrt vam prinaša 1.000.000 ameriških dolarjev povračil sredstev in storitve celostne obnove kraje identitete. Vsaj, če vašo identiteto ukradete med uporabo ADT, boste imeli veliko pomoči pri njeni obnovitvi. 

Obstajajo preventivna orodja, čeprav to ni očitno. Skozi center znanja, o katerem bomo več govorili v naslednjem razdelku, si lahko ogledate članke o preprečevanju kraje identitete. Tveganje lahko izmerite tudi z orodjem RiskCompass, ki bo predstavilo oceno tveganja na podlagi vaših odgovorov na nekaj osnovnih vprašanj. 

adt-identiteta-kraja-zaščita-pregled-tveganje-kompas

To orodje je mogoče, če to verjetno ni, popolnoma zgrešiti, kar je dobro, če jih ne vključite. RiskCompass, na primer, je na voljo izključno prek središča znanja, čeprav je to orodje, posebej izdelano za zaščito pred krajo identitete. Zaradi tega bi ga bilo smiselno vključiti na nadzorno ploščo za krajo identitete, ne na podporno območje.

Podpora

Podporo najlažje poiščite prek nadzorne plošče ADT. Na nadzorni plošči za krajo identitete je prikazana telefonska številka, vendar je to to. S pomočjo navadne nadzorne plošče lahko odprete center znanja, ki, kot že omenjeno, vključuje podporo in orodja za preprečevanje kraje identitete. 

adt-identiteta-kraja-zaščita-pregled-center znanja

Izraza, kot sta »baza znanja« in »center znanja«, sta ponavadi hiperbolična, saj sta ta področja samo podporna sredstva. Vendar pa ADT zasluži zaslužek. Center znanja je prostor za pridobivanje znanja. ADT ponuja nasvete za zaščito, viri za vzpostavitev stika s finančnimi institucijami in drugo. 

Vendar je center znanja ravno to. Tam ni nobenih resničnih podpornih virov. Pogosta vprašanja na primer vključujejo vprašanja, kot je “kaj je kršitev podatkov”, vendar ne govorijo o upravljanju računa ali nastavitvi storitve.

Tradicionalna zbirka znanja je na voljo prek centra za pomoč in na vaši nadzorni plošči žal ni povezave do nje. Ponovno se boste morali vrniti na glavno spletno mesto, ki uporablja drug URL kot na nadzorni plošči, in v zgornji vrstici spletnega mesta kliknite gumb »podpora«. 

adt-identiteta-kraja-zaščita-pregled-pomoč-center

Zajete teme so koristne, čeprav osnovne, na primer, kako si ogledate zgodovino zaračunavanja ali spremenite storitev. Čeprav cenimo segmentiranje centra znanja za zaščito pred krajo identitete, je težko podpirati med dvema področjema za podporo. Podobno kot dve nadzorni plošči za upravljanje računa, je iskanje virov za samopomoč mogoče čutiti okorno. 

Vendar je kontaktiranje ADT vse prej kot to. Ne glede na to, kje ste na spletnem mestu, vas ADT ves čas opominja, da lahko kadar koli pokličete. Številka, predstavljena na spletnem mestu, je splošna podporna vrstica, ki je na voljo ves dan. Če potrebujete pomoč pri obnovi identitete, obstaja ločena številka, ki si jo lahko ogledate na nadzorni plošči. 

Če imate preprosto vprašanje, lahko vedno pokličete tudi prek klepeta v živo. ADT ponuja sprotno klepetanje v živo, ki ga lahko sprožite prek mehurčka v zgornjem desnem kotu glavnega spletnega mesta. Med tem pregledom smo se srečali kar nekajkrat in odziv smo vedno našli v manj kot minuti. 

Razsodba

Zaščita pred krajo identitete ADT je ​​poceni in učinkovita storitev zaščite pred krajo identitete za večino namenov. Če želite zavarovanje, ki vas bo zaščitilo, če vam bodo ukradli identiteto in bo spremljalo javne evidence in temni splet za primerno ceno, prinaša ADT. Vendar je za socialne značilnosti bolje iskati drugje. 

Te lastnosti so sicer zajetne, kot lahko vidite v naših pregledih zaščite pred krajo identitete. ADT se na večini poti odpravi tam precej manj, tako da če to zveni kot da ste igra, je to verjetno prava storitev za vas. 

Kaj menite o ADT? Ali se boste prijavili na račun? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Pogosta vprašanja o zaščiti pred krajo identitete ADT

  • Kaj pomeni ADT?

    ADT pomeni ameriški daljinski telegraf. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1874 kot eno od 57 okrožnih telegrafskih podjetij, sčasoma pa je sistem za dostavo telegrafa uporabljal kot sredstvo za zagotavljanje stanovanjske varnosti.

  • Kaj je ADT?

    ADT je ​​varnostna korporacija, ki nudi električno varnost, spremljanje alarmov in zaščito pred požarom za velika in mala podjetja ter stanovanjske naslove.

  • Koliko stane ADT?

    Varnost ADT, požarna zaščita in nadzor je samo s citiranjem. Cena se bo razlikovala glede na lokacijo, velikost in obseg zaščite. ADT ponuja tudi storitve zaščite pred krajo identitete za 9,99 USD na mesec.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me