Pregled identiteteForce – posodobljeno 2020

Pregled identitete

IdentityForce je zmogljiva storitev za zaščito pred krajo identitete v stari šoli, ki že dolgo obstaja in še vedno predstavlja preizkus časa. Čeprav ni povsem brez napak, je tukaj veliko všeč, kot lahko preberete v našem celotnem pregledu IdentityForce.


identiteta-drsnik1

identitetna sila-drsnik2

identitetna sila-drsnik3

identitetna sila-drsnik4

identitetna sila-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

IdentityForce je služba za zaščito pred krajo identitete, ki obstaja že od leta 2005, čeprav njena zapuščina sega daleč naprej. Izdelana iz ostankov več podjetij za preprečevanje zasebnosti in preprečevanja izgub, ki jih je ustanovila družina Bearak, IdentityForce nosi tradicijo varovanja osebnih podatkov v moderno dobo interneta. 

V tem pregledu IdentityForce bomo videli, ali ima odrezke, da se uvrsti na naš najboljši seznam zaščite pred krajo identitete. Za beleženje računa smo se prijavili v beleženje, ocenili njegove značilnosti, enostavnost uporabe, zaščito in še več, da vidimo, ali je to prava storitev zaščite pred krajo identitete za vas.

Za večino ljudi je odgovor pritrdilen. Tradicija je očitno močno vplivala na IdentityForce, kar kaže v svojem premišljenem seznamu prostih virov in neumnosti na nadzorni plošči. Glede na to je obiskovanje spletne strani lahko sitnost, saj se zdi, da je mishmash modernega dizajna z relikvijami preteklosti..

Lastnosti

IdentityForce ponuja obsežen seznam funkcij v vseh svojih načrtih. Kot bomo predstavili v naslednjem razdelku, je stvari preprosto s samo dvema osebnima načrtoma, saj med njima ponuja enako zaščito. Ne glede na načrt, ki ga izberete, boste zaščiteni na vseh frontah. 

Zaščita se začne z zavarovanjem za krajo identitete v višini 1.000.000 ameriških dolarjev, kar je največ, kar odvrže večina vodilnih storitev. Vsi ukradeni stroški ali izgubljena plača se krijejo, če vam ukradejo identiteto. 

Vendar ne bi smeli biti nikjer blizu znaka 1.000.000 USD. IdentityForce zagotavlja strokovnjake za obnovitev neprekinjeno in bodo urejali vse papirje in telefonske klice za vas. 

Poleg tega bi morali imeti možnost hitro zaustaviti krvavitev. IdentityForce nenehno spremlja vaše ime, številko socialnega zavarovanja, podatke o bančnem računu in še več. Če se v vašem imenu kdaj odpre račun ali goljufiva dejavnost, povezana z vašimi osebnimi podatki, boste takoj obveščeni.

Ta zaščita se nanaša tudi na druga bolj ukrojena področja kraje identitete. Poleg sledenja podatkov o vašem bančnem računu in SSN lahko IndentityForce spremlja tudi vaše račune Facebook, Twitter, YouTube, Google+ in Instagram zaradi goljufivih dejavnosti. 

Hrepenenje računov družbenih medijev za širjenje zlonamerne programske opreme je običajna praksa v kibernetskem kriminalu, ki se običajno konča z obrekovanjem in včasih tudi s kazenskimi ovadbami. 

Kot lahko vidite v našem načinu, kako zavarovati svoj vodnik za spletno kamero, so pred nekaj leti hekerji napadli račune družbenih medijev, da bi pridobili dostop do spletnih kamer. Napadalec bi vdrl v uporabnikov račun in ga uporabil za pošiljanje zlonamernih povezav prijateljem tega uporabnika. 

Leta 2013 je Miss Teen USA, Cassidy Wolf, izsiljevala s fotografijami golih fotografij, ki so jih s pomočjo te taktike posneli s svojo spletno kamero.

Z IdentityForce vam ni treba skrbeti za to. Čeprav boste morali biti še naprej pozorni, da ne boste kliknili zlonamernih povezav – naša najboljša protivirusna programska oprema lahko pri tem pomaga – vam ne bo treba skrbeti, če boste pošiljali sporočila.

IdentityForce vključuje dodatno lokalno zaščito v obliki programske opreme za preprečevanje lažnega predstavljanja in preprečevanja zapovedi. Lažno predstavljanje in zapisovanje po dnevnikih sta dva glavna načina ukradbe osebnih podatkov, zato je lepo videti, da IdentityForce vključuje nekaj orodij. 

Kljub temu priporočamo, da uporabite tudi protivirusni program s temi funkcijami, na primer Bitdefender (preberite naš pregled Bitdefender Antivirus).

Vaš račun vključuje tudi več virov na nadzorni plošči, vključno s kalkulatorjem primerjave posojil, kalkulatorjem primerjave kreditne kartice, glosarjem izrazov in vzorčnimi črkami. Več o tem bomo govorili v spodnjem razdelku o “enostavni uporabi”.

Pregled funkcij identitete force

Cenitev

IdentityForce ohranja linijo enostavno za osebne načrte. Obstaja osnovni načrt, UltraSecure, ki zagotavlja celoten paket zaščite po razumni ceni, pa tudi UltraSecure + Credit, ki ponuja enake lastnosti poleg popolne zaščite in spremljanja kreditne sposobnosti, sleditelja kreditnih točk in simulatorja bonitetnih ocen.

V primerjavi z LifeLockom je postava odlična. Kot lahko preberete v našem pregledu LifeLock, ta storitev uporablja cenovno psihologijo, da vas spodbudi k dražjemu načrtu in nudi spodnjo zaščito na spodnjih stopnjah. Pri IdentityForce to ni vprašanje. Osnovni načrt vsebuje vse, kar potrebujete, vključno s pokritjem kraje identitete 1.000.000 USD. 

Cena je solidna, čeprav smo videli cenejše možnosti (primer si lahko preberete v pregledu Identity Guard). Lahko se odločite za plačilo mesečno ali letno, in če boste pripravili letni načrt, boste dobili dva meseca zaščite brezplačno. Prva dva tedna vam tudi ne bodo zaračunali, tako da lahko preizkusite brez tveganja.

UltraSecure in UltraSecure + Credit sta dva osebna načrta, ki jih ponuja IdentityForce, na voljo pa so tudi druge storitve. ChildWatch je služba za zaščito otrok IdentityGuard in čeprav se ponuja kot ločen izdelek, uporablja isto cenovno strukturo kot osebni načrti. Obstajata tudi družinski in poslovni načrt. 

Družinski in poslovni načrti se ponujajo le prek stikov, kar je smiselno glede na edinstvene potrebe vsake družine in podjetja. Kljub temu bi bilo lepo videti osnovno strukturo cen na spletnem mestu. 

Na splošno pa so cene solidne. IdentityForce stane manj kot drage storitve, kot je LifeLock, čeprav ne ponuja proračunske stopnje, kot je Identity Guard. Kljub temu pa se dviga pred konkurenco z dvotedenskim brezplačnim preizkusom in možnostjo plačila letno. 

Enostavnost uporabe

Spletno mesto IdentityForce je sodobno, vendar je bolj kot storitev B2B. Z več možnostmi v zaglavju in nešteto podobami pod njimi je težko najti, kam morate iti, ne glede na to, kako privlačna je celotna estetika. 

To je zato, ker IdentityForce vključuje veliko izobraževalnih strani v glavni navigaciji. Strani, kot je „Davčna goljufija IRS“ & Kraja ID-ja “mora biti rezervirana za bazo znanja, ne za glavni meni. Všeč nam je, kako odzivno je spletno mesto in skrb, ki je vložena v izdelavo vsake strani, vendar je v navigaciji ostalo veliko maščobe..

K sreči vas bo nekaj gumbov na domači strani usmerilo v pravo smer. S klikom na “pridruži se brezplačno za 14 dni” ali “zaščiti se zdaj” vas bo poslal na stran izdelka, kjer bosta prikazana dva osebna načrta podjetja IdentityGuard. Pod vsako možnostjo je tudi razširljiv seznam funkcij, zato jih je enostavno primerjati. 

identiteta-pregled-izdelek-stran

Po izbiri načrta se prikaže na zaslonu blagajne, kjer lahko izberete svoj obračunski cikel in vnesete svoje osebne podatke. Na tem zaslonu lahko dodate tudi družinske člane. 

Čeprav bodo člani vaše družine vezani na vaš račun, ni popustov za združevanje vseh skupaj. Ne glede na to, koliko mesečno plačujete za zaščito, velja za vse družinske člane, ki jih dodate. 

identiteta-pregled-odjava

Končno lahko vnesete podatke o svoji kreditni kartici in dokončate registracijo. IdentityForce na tej zadnji strani jasno pove, da se prijavljate na 14-dnevno brezplačno preskusno različico, ki se bo samodejno podaljšala z izbranim obračunskim ciklom, kolikor bo prikazan datum, ko vam bomo zaračunali. Tudi na tej zadnji strani lahko spremenite obračunski cikel.

Namestitev identitete

Po plačilu vas bo IdentityForce z gumbom, ki vas bo poslal na nadzorno ploščo, pripeljal do končne strani. Čeprav se morda zdi, da je vaša registracija končana, je nastavitev računa pravkar začela. S klikom na gumb boste poslali dolg obrazec, v katerem boste morali vnesti vse svoje osebne podatke.

identiteta sile-pregled-nastavitev

Nekateri podatki, kot so vaše ime, e-poštni naslov in datum rojstva, so za vas že izpolnjeni, vendar jih boste morali razširiti s številko socialnega zavarovanja, naslovom in več. 

Čeprav je težava, je vzpostavitev zaščite pred krajo identitete. Pozitivno je, da vas IdentityForce pošlje neposredno na nastavitveni zaslon, namesto da vas vrže v nadzorno ploščo in upa, da boste našli pot.. 

Ta stran za nastavitev pa ni samo za vnos vaših osebnih podatkov. IdentityForce vas tudi prosi, da nastavite geslo in vam da možnost, da začnete dvofaktorsko preverjanje pristnosti. Poleg tega lahko nastavite mobilna opozorila. 

Imeti vse na eni strani je priboljšek. Namesto da bi iskali, da bi našli tisto, kar potrebujete, IdentityForce ponuja celovito stran za nastavitev na način, ki je na voljo na kontrolnem seznamu. Potrebne so nekatere informacije, na primer geslo in številka socialnega zavarovanja, druga polja pa niso obvezna, na primer številka vašega zdravstvenega računa in številka potnega lista.. 

Kljub temu, da je IdentityForce izbiren, vam pokaže, da je te podatke mogoče zaščititi. IdentityForce celo sega tako, da na gumbu „shrani“ lahko posodobite ali dodate nepopolne podatke na nadzorni plošči. Vzpostavitev zaščite pred krajo identitete je bolečina, vendar IdentityForce postopek precej olajša.

Nadzorna plošča IdentityForce

Ko izpolnite obrazec, se boste zagnali na nadzorno ploščo, opremljeni s številnimi pojavnimi okni, ki razlagajo, kaj počne vsak gumb. Poleg vaših osebnih podatkov in morebitnih opozoril, IdentityForce prikazuje najnovejše novice o kraji identitete – vključno z vsemi večjimi kršitvami podatkov – kot tudi vaš zaščitni status.

nadzorna plošča identiteta

Na nadzorni plošči je prikazano tudi koliko identitetnih elementov, ki ste jih vnesli, in polja za podatke, ki jih še niste vnesli. Na nadzorni plošči lahko z enim klikom hitro dodate, recimo, številko vozniškega dovoljenja. 

Poleg tega lahko na kartici »socialne informacije« povežete svoje račune v družbenih medijih. Če ste se prijavili z Gmailovim računom, bo vaš račun Google+ samodejno nadzorovan. 

identitetna sila-pregled-povezovanje-računov

Če ste že vnesli vse svoje podatke, je nadzorna plošča preprosto orodje za spremljanje. Vendar pa obstaja razlog, da se prijavite v svoj račun. Zavihek »viri« v levem meniju vas bo poslal na dolg seznam brezplačnih orodij. Ti vključujejo kalkulatorje za hipotekarno refinanciranje, najem avtomobila v primerjavi z nakupom, primerjavo kreditne kartice in hipotekarno kvalifikacijo.

kalkulatorji za pregled identitete

Ta odsek je zakladnica dobrot. Poleg kalkulatorjev IdentityForce vključuje povezave za prenos mobilne aplikacije IdentityForce in orodja za zaščito osebnih računalnikov, vzorčna pisma za odvzem pošte in kreditne spore, celoten priročnik za ukrepanje potrošnikov in obsežen slovar finančnih pogojev. 

IdentityForce zagotavlja hiter potek varovanja vaše identitete poleg spremljanja vaših osebnih podatkov. Namesto da bi upali na najboljše, vam IdentityForce nudi orodja, ki jih potrebujete za zaščito, tako da če se kaj zgodi, boste natančno vedeli, kaj storiti.

Zaščita

Kot je omenjeno v zgornjem razdelku »določanje cen«, IdentityForce ne omejuje zaščite glede na količino denarja, ki ga porabite. Osnovni načrt, UltraSecure, vključuje vse, kar potrebujete, v centru za zavarovanje kraje identitete 1.000.000 USD. To je standard za večino storitev zaščite pred krajo identitete (primer si preberite v pregledu ID-ja za nadzor).

Vendar verjetno ne boste morali vložiti zahtevka. Osnovni načrt spremlja goljufije, spremembo naslova, sodnih evidenc, temnega spleta, posojila za plače, sezname kršiteljev spol in račune v družbenih medijih za vsako uporabo vaših osebnih podatkov. Če se pojavi karkoli, boste obveščeni prek besedilnega sporočila in e-pošte. 

IdentityForce vas je zaščitil na območjih, ki jih tudi ni mogoče nadzorovati. Na primer, lahko na svoji nadzorni plošči pregledate zdravniški ID in se prepričate, da ste edini, ki uporablja svoje zdravstvene koristi. Poleg tega vam IdentityForce omogoča hitro preklic kreditnih in debetnih kartic, če izgubite denarnico.

Če se boste lotili kreditnega načrta UltraSecure +, boste prejeli tudi nadzorno poročilo, poročila in ocene za tri biroje. IdentityForce s tem načrtom zagotavlja tudi sledilnik bonitetnih ocen in simulator. 

Čeprav IdentityForce zajema vse podlage, ki bi jih morali, pa osnovni zaščitni paket ni tisto, kar nas pri storitvi najbolj navduši. Konec koncev mora biti standard za katero koli storitev zaščite pred krajo identitete popolna zaščita, zato IdentityForce ne zlomi kalupa, ko gre za nadzor vaših podatkov. Izstopajo vključeni viri. 

Vse, od izključitve marketinških e-poštnih sporočil do reševanja avtomobilskih sporov, je obsežno opisano v razdelku „Viri“ nadzorne plošče. IdentityTheft ne ponuja ničesar novega, razen kalkulatorjev, omenjenih v zgornjem razdelku „enostavna uporaba“, ampak združuje vse na enem mestu. 

Ti viri vam dajejo potrebne informacije za reševanje morebitnih težav, poleg tega pa preprečujejo, da bi se te težave najprej pojavile. Medtem ko večina storitev zaščite pred krajo identitete preprosto spremlja vaše osebne podatke, IdentityGuard ponuja proaktivna orodja, tako da boste na prvem mestu lahko varni.

Podpora

IdentityForce ponuja zavihek »podpora« na vaši nadzorni plošči, kar omogoča enostavno iskanje tega, kar potrebujete. Če kliknete, se prikažejo trije jezički. Prva dva, “obnovitev” in “zavarovanje”, ponujata nekaj osnovnih informacij, kaj storiti, če želite obnoviti svojo identiteto ali vložiti zavarovalni zahtevek. Zadnji, “center za podporo”, vas bo pripeljal do baze znanja. 

identitetna sila-pregled-podpora-stran

Zbirka znanja nima enake milosti kot ostala spletna stran, vendar to na začetku ni očitno. Članki o podpori so razdeljeni na devet kategorij in s klikom na kategorijo se bo pojavil kratek seznam vprašanj, ki se nanašajo nanjo. IdentityForce določa vse kot FAQ, kar pomeni, da ima vsako vprašanje kratek odgovor, ki ga najdete s klikom na vprašanje.

identitetna sila-pregled-baza znanja

Za osem od devetih kategorij bo stran preprosto posodobljena s seznamom vprašanj, da zgornja navigacija ostane nedotaknjena. Če pa kliknete kategorijo “novi viri na nadzorni plošči”, boste prišli do ločene strani s seznamom videoposnetkov in ne v obliki pogostih vprašanj, ki jih vidimo pri drugih kategorijah. 

Baza znanja je odlična, večinoma odgovarja na preprosta vprašanja in vas usmerja k podpori za kaj bolj vpletenega. Nenavadno je, da vas ena od kategorij vodi na ločeno stran. Na splošno je to majhna težava, vendar se zaradi tega območje podpore – kot glavna navigacija na spletnem mestu – počuti nerodno. 

Če potrebujete podporo, boste morali poklicati IdentityForce. Lahko pošljete e-poštno sporočilo ali pustite sporočilo s pomočjo gumba »vprašanja« na dnu zaslona, ​​toda za vse resno je najboljši način stika telefon z nekom. K sreči čakajo podporniki, ki vas bodo poklicali vsak dan. 

Zunaj čudne zasnove baze znanja je podpora odlična. Tako kot viri na nadzorni plošči tudi IdentityForce združuje izobraževanje in podporo na eno področje. 

Obstajajo odgovori na vprašanja, ki se nanašajo na storitev, na primer “kako lahko prilagodim mejne vrednosti svoje bančne in kreditne kartice” poleg splošnih odgovorov, na primer “ali lahko dobim brezplačno kopijo svojega kreditnega poročila.”

Razsodba

Kar zadeva ceno in zaščito, je IdentityForce preprosto še ena možnost zaščite pred krajo identitete. Vendar pa se ločuje z bogatim seznamom brezplačnih virov in čudovito oblikovano armaturno ploščo. Stoji nad drugimi storitvami za zaščito pred krajo identitete, vendar ne zaračunava več, zato je očitna izbira za varovanje vaših osebnih podatkov. 

Brskate lahko po našem arhivu pregledov zaščite pred krajo identitete, vendar storitve ne boste našli tako robustne kot IdentityForce. Vse škatle označi storitev zaščite pred krajo identitete in to stori s sodobnim vmesnikom in razumno ceno. 

Ali nameravate izkoristiti dvotedensko brezplačno preskusno različico IdentityForce? Sporočite nam vaše izkušnje v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map