Dropbox je služba úložiska v cloude, ktorá ponúka veľa užitočných funkcií a plánov, ale to neznamená, že je to pre každého. Ak ste sa zaregistrovali do Dropboxu a zistili ste, že váš plán čo najlepšie nevyužívate, alebo ak Dropbox nevyhovuje vašim potrebám, môže nastať čas zrušiť túto službu..


V tomto článku vás prevedieme krok za krokom zrušením vášho individuálneho alebo tímového plánu. Pokúsime sa tiež pokryť, ako získať vrátenie peňazí a či máte nárok alebo nie.

Ako môžem zrušiť predplatné služby Dropbox?

Zrušenie vášho individuálneho plánu Dropboxu je jednoduché. Ak chcete začať, kliknite na kruh – alebo na svoj profilový obrázok – v pravom hornom rohu domovskej stránky. Potom kliknite na „nastavenia“ z rozbaľovacej terciárnej ponuky. Odtiaľ sa dostanete v ponuke nastavení na hlavnú kartu „Všeobecné“.

nastavenie

Po nastavení kliknite na kartu „plán“. V dolnej časti stránky kliknite na možnosť „Zrušiť plán“, čím sa dostanete na stránku s downgrade. Prejdite na spodnú časť stránky s downgrade a kliknutím na položku „Stále chcem prejsť na nižšiu verziu“ a prejdite na ďalší krok.

cancel-plan

Táto ďalšia stránka predstavuje prieskum, ktorý nemôžete preskočiť. Vyberte dôvod zníženia vášho plánu a pokračujte kliknutím na tlačidlo „Pokračovať“. Zrušením prejdete na záverečnú stránku s informáciami o tom, čo vám bude chýbať.

downgrade mapovanie

Ak ste si istí, že chcete prejsť na nižšiu verziu, prejdite na spodnú časť a kliknite na položku „Stále chcem prejsť na nižšiu verziu.“ Ak ste dosiahli tento bod a prechádzate na vyššiu úroveň, pretože si nie ste istí, čo získate s plateným programom, pozrite si v našej recenzii Dropbox úplné zhrnutie toho, čo ponúka a výhody, o ktorých nemusíte vedieť..

Ako môžem zrušiť predplatné služby Dropbox?

  1. Kliknite na kruh v pravom hornom rohu domovskej obrazovky Dropboxu
  2. V rozbaľovacej ponuke kliknite na položku „nastavenia“
  3. Kliknite na „plán“
  4. Posuňte zobrazenie do dolnej časti stránky a kliknite na tlačidlo Zrušiť plán.
  5. Prejdite na spodnú časť stránky a kliknite na položku „Stále chcem prejsť na nižšiu verziu“
  6. Vyberte dôvod odchodu
  7. Kliknite na „Pokračovať“
  8. Prejdite na spodnú časť stránky a kliknite na položku „Stále chcem prejsť na nižšiu verziu“

Ako zrušiť Dropbox podnikania

Predtým, ako sa dostaneme k zrušeniu vášho obchodného účtu Dropbox, pozrite si našu recenziu firmy Dropbox Business, aby ste sa uistili, že zrušenie vášho obchodného plánu je tým správnym krokom..

Zrušenie obchodného plánu Dropboxu je trochu odlišné od zrušenia individuálneho plánu. Najprv sa uistite, že ste prihlásený / -á do svojho účtu správcu. Na domovskej stránke je vľavo zoznam s možnosťou „správcovská konzola“. Začnite kliknutím na to.

dropboxbusiness-admin

V správcovskej konzole kliknite na položku „Fakturácia“ z terciárnej ponuky naľavo od obrazovky. Keď ste v ponuke fakturácie, posuňte zobrazenie nadol a kliknite na tlačidlo Zrušiť plán. Ak ste uprostred bezplatnej skúšobnej verzie, môžete skúšobnú verziu zrušiť rovnakým spôsobom.

dropboxbusiness-billing

Keď sa nachádzate na stránke zrušenia, prejdite naspodok a začiarknite políčka s potvrdením, čo stratíte, prejdením na bezplatný tímový plán a kliknutím na možnosť „Úplné zrušenie“. Teraz, keď máte voľný program, sa môžete vrátiť späť do správcovskej konzoly a odstrániť tím, aby ste sa vrátili k samostatnému účtu..

Ako zrušiť Dropbox podnikania

  1. Prihláste sa do Dropbox ako správca
  2. Kliknite na položku „správcovská konzola“.
  3. Kliknite na položku Fakturácia.
  4. Posuňte zobrazenie do dolnej časti stránky
  5. Kliknite na tlačidlo Zrušiť plán.
  6. Začiarknite potvrdzovacie políčka
  7. Kliknite na položku „úplné zrušenie“

Ako môžem zrušiť svoj účet Dropbox?

Ak nestačí jednoduché preradenie na bezplatný základný program Dropbox a radšej svoj účet úplne zrušíte, postup je jednoduchý. Kliknite na kruh v pravom hornom rohu domovskej obrazovky a prejdite na „nastavenia“ z terciárneho menu. Odtiaľ prejdite do dolnej časti stránky a kliknite na položku Odstrániť účet.

zmazať účet

Zobrazí sa výzva na zadanie hesla a výber dôvodu zrušenia. Potom stačí kliknúť na „natrvalo odstrániť“ a váš účet bude navždy odstránený. Pred týmto krokom nezabudnite zálohovať všetky súbory, ktoré si chcete ponechať, pretože po odstránení účtu k nim nebudete mať prístup.

Ako môžem zrušiť svoj účet Dropbox?

  1. Kliknite na kruh v pravom hornom rohu domovskej obrazovky Dropboxu
  2. V rozbaľovacej ponuke kliknite na položku „nastavenia“
  3. Posuňte zobrazenie do dolnej časti stránky
  4. Kliknite na položku „odstrániť účet“
  5. Zadajte svoje heslo a vyberte dôvod zrušenia

Mám nárok na vrátenie peňazí?

Ak ste zaplatili za účet Dropbox a chceli by ste získať vrátenie platby, musíte do 14 dní od zakúpenia plánu zrušiť a musíte žiť v EÚ alebo Turecku. Ak tieto požiadavky splníte, môžete kontaktovať Dropbox a požiadať o vrátenie peňazí.

Ak ste si zakúpili svoj plán prostredníctvom aplikácie pre iOS alebo Android, Dropbox navrhuje, aby ste požiadali o vrátenie prostriedkov prostredníctvom obchodu Google Play alebo Apple App Store. Viac informácií nájdete v celej politike vrátenia platby Dropbox.

Záverečné myšlienky

Aj keď existuje veľa služieb ukladania v cloude, nie všetky sú určené pre každého. Ak ste zrušili Dropbox a hľadáte ďalšie riešenie v oblasti cloudového úložiska, odporúčame vám Sync.com a pCloud ako najlepšie služby cloudového úložiska, ktoré sme skontrolovali. Ak chcete získať viac informácií, pozrite si našu recenziu na serveri Sync.com a našu recenziu na pCloud.

Môžete sa tiež pozrieť na nášho sprievodcu najlepším cloudovým úložiskom, kde hodnotíme všetkých 28 našich poskytovateľov cloudového úložiska. Teraz to obrátime na vás. Podarilo sa nám vám pomôcť zrušiť váš účet? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie a ďakujeme za prečítanie.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me