Kako preklicati Dropbox Easy Way v letu 2020

Dropbox je storitev za shranjevanje v oblaku, ki ponuja veliko koristnih funkcij in načrtov, vendar to še ne pomeni, da je namenjena vsem. Če ste se prijavili v Dropbox in ugotovili, da ne uporabljate najbolje svojega načrta ali če Dropbox ne ustreza vašim potrebam, je morda čas, da prekličete storitev.


V tem članku vas bomo vodili po postopnem postopku preklica vašega individualnega ali skupinskega načrta. Razkrili bomo tudi, kako pridobiti vračilo in ali izpolnjujete pogoje.

Kako prekličem naročnino na Dropbox?

Preklic vašega individualnega načrta Dropbox je preprost. Za začetek kliknite krog – ali sliko vašega profila – v zgornjem desnem kotu domače strani. Nato na spustnem terciarnem meniju kliknite na “nastavitve”. Od tam boste v meniju z nastavitvami prešli na glavni “splošni” zavihek.

nastavitve

Ko ste v nastavitvah, kliknite na zavihek »načrt«. Na dnu strani kliknite »Prekliči načrt«, ki vas bo preusmeril na stran z znižanjem. Pomaknite se do dna strani za pomikanje in kliknite »Še vedno želim premakniti stran«, da preidete na naslednji korak.

prekliči-načrt

Ta naslednja stran je anketa, ki je ne morete preskočiti. Izberite razlog, da znižate načrt in za nadaljevanje kliknite »Nadaljuj«. Preusmerjeni boste na zadnjo stran, na kateri boste povedali, kaj boste zamudili s preklicem.

znižanje ankete

Če ste prepričani, da želite znižati stopnjo navzdol, se pomaknite do dna in kliknite »Še vedno želim premakniti verzijo«. Če ste dosegli to točko in znižate ceno, ker niste prepričani, kaj dobite s plačanim načrtom, si oglejte naš Dropbox pregled za popolno razčlenitev o tem, kaj ponuja in prednosti, za katere se morda ne zavedate.

Kako prekličem naročnino na Dropbox?

  1. Kliknite na krog v zgornjem desnem kotu začetnega zaslona Dropbox
  2. V spustnem meniju kliknite »nastavitve«
  3. Kliknite “načrt”
  4. Pomaknite se na dno strani in kliknite »Prekliči načrt«
  5. Pomaknite se na dno strani in kliknite »Še vedno želim premakniti stran«
  6. Izberite razlog za odhod
  7. Kliknite »Nadaljuj«
  8. Pomaknite se na dno strani in kliknite »Še vedno želim premakniti stran«

Kako preklicati Dropbox Business

Preden se lotimo preklica vašega poslovnega računa Dropbox, si oglejte naš pregled podjetja Dropbox Business in se prepričajte, da je preklic vašega poslovnega načrta prava poteza.

Preklic poslovnega načrta Dropbox se nekoliko razlikuje od preklica posameznega načrta. Najprej se prepričajte, da ste prijavljeni s svojim skrbniškim računom. Na vaši domači strani je na levi strani seznam z možnostjo »skrbniška konzola«. Za začetek kliknite to.

dropboxbusiness-admin

V skrbniški konzoli kliknite “zaračunavanje” v terciarnem meniju na levi strani zaslona. V meniju za obračunavanje se pomaknite navzdol do dna in kliknite »Prekliči načrt«. Če ste sredi brezplačne preizkuse, lahko preskus prekličete na enak način.

dropboxbusiness - zaračunavanje

Ko ste na strani o odpovedi, se pomaknite do dna in potrdite polja, ki jih boste izgubili, tako da se premaknete na brezplačni timski načrt in kliknite »popolna odpoved«. Zdaj, ko imate brezplačen načrt, se lahko vrnete na skrbniško konzolo in izbrišete svojo ekipo, če se želite vrniti na posamezen račun, če želite.

Kako preklicati Dropbox Business

  1. Prijavite se v Dropbox kot skrbnik
  2. Kliknite »skrbniška konzola«
  3. Kliknite »zaračunavanje«
  4. Pomaknite se na dno strani
  5. Kliknite »Prekliči načrt«
  6. Potrdite potrditvena polja
  7. Kliknite »popolna odpoved«

Kako prekličem svoj Dropbox račun?

Če preprosto premaknete na brezplačni načrt Dropbox Basic ne zadostujete in raje v celoti prekličete svoj račun, je postopek preprost. Kliknite na krog v zgornjem desnem kotu začetnega zaslona in se v terciarnem meniju pomaknite do »nastavitve«. Od tam se pomaknite na dno strani in kliknite »brisanje računa.

Izbriši račun

Pozvani boste, da vnesete geslo in izberete razlog za preklic. Po tem kliknite “trajno izbriši” in vaš račun bo za vedno izbrisan. Poskrbite za varnostno kopijo datotek, ki jih želite obdržati pred tem korakom, saj do izbrisa računa ne boste imeli dostopa do njih.

Kako prekličem svoj Dropbox račun?

  1. Kliknite na krog v zgornjem desnem kotu začetnega zaslona Dropbox
  2. V spustnem meniju kliknite »nastavitve«
  3. Pomaknite se na dno strani
  4. Kliknite »izbriši račun«
  5. Vnesite geslo in izberite razlog za preklic

Ali se lahko kvalificiram za nadomestilo?

Če ste plačali za račun Dropbox in želite prejeti vračilo, morate v 14 dneh po nakupu odpovedati program in živeti morate v EU ali Turčiji. Če izpolnite te zahteve, se lahko za vračilo obrnete na Dropbox.

Če ste svoj načrt kupili prek iOS ali Android, vam Dropbox predlaga, da zahtevate vračilo prek trgovine Google Play ali Applove trgovine Apple. Za več informacij si lahko ogledate celoten pravilnik o vračilu kupcev Dropbox.

Končne misli

Čeprav je zunaj veliko storitev za shranjevanje v oblaku, niso vse namenjene vsem. Če ste odpustili Dropbox in iščete drugo rešitev za shranjevanje v oblaku, priporočamo Sync.com in pCloud kot najboljše storitve za shranjevanje v oblaku, ki smo jih pregledali. Za več informacij si lahko ogledate naš pregled Sync.com in naš pregled pCloud.

Oglejte si tudi naš vodnik o najboljšem prostoru za shranjevanje v oblaku, kjer uvrstimo vseh 28 naših ponudnikov za shranjevanje v oblaku. Zdaj vam ga obračamo. Ali smo vam lahko pomagali pri preklicu računa? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map