Kako izbrisati svoj Dropbox račun v letu 2020

Dropbox je priljubljena storitev, ki vam omogoča shranjevanje in upravljanje datotek v oblaku. Ponuja skupinske načrte in združljivost s sistemom Office Online. Dropbox ni edina storitev shranjevanja v oblaku, vendar boste morda želeli svoje datoteke odnesti drugam, potem ko pogledate naš najboljši vodnik za shranjevanje v oblaku.


K sreči je brisanje vašega računa Dropbox in odstranitev odjemalca Dropbox preprost postopek, ki ga bomo opisali v tem priročniku. Ne pozabite, da če izbrišete svoj račun, boste izgubili dostop do datotek, shranjenih v Dropboxu. Preden začnete ta postopek, prenesite datoteke, ki jih želite obdržati.

Če pa želite izbrisati svoj Dropbox račun, ker ne vidite storitve na drugi strani, si oglejte naš pregled Dropbox; lahko bi bili presenečeni nad nekaterimi koristmi, o katerih morda niste vedeli.

Kako izbrišem svoj Dropbox račun?

Preden izbrišete svoj račun Dropbox, se morate najprej odjaviti iz plačljivega načrta. Če že uporabljate brezplačni načrt Dropbox Basic, lahko preidete na zadnji odstavek tega razdelka. V nasprotnem primeru začnite brati.

Začnite tako, da odprete Dropbox.com in se prijavite v svoj račun. V zgornjem desnem kotu strani kliknite svoj profil ali krog. V spustnem terciarnem meniju kliknite »nastavitve« in se pomaknite do zavihka »načrt«. Tam se pomaknite na dno strani in kliknite »Prekliči načrt«.

nastavitve

S klikom na gumb “Prekliči načrt” se boste preusmerili na stran s pomanjšanjem. Pomaknite se do dna, kjer imate možnosti, da se obrnete na podporo za Dropbox, spremenite načrt ali nadgradite. Gumb za pomikanje navzdol je videti zasičen, vendar pojdite naprej in kliknite »Še vedno želim premakniti stran«.

prekliči-načrt

Ta stran vas bo pozvala, da izberete razlog, zakaj želite preklicati svoj načrt. Ta korak ne morete preskočiti, zato izberite razlog, zakaj prekličete in za nadaljevanje kliknite »Nadaljuj«.

znižanje ankete

Naslednja stran je povzetek vsega, kar boste izgubili z preklicem načrta Dropbox. Pomaknite se do dna in kliknite »Še vedno želim premakniti verzijo«. Nato vas bodo vrnili na svojo domačo stran.

res-tokrat

Zdaj, ko ste preklicali načrt, lahko izbrišete svoj račun. Vrnite se do nastavitev in se pomaknite na dno strani, nato kliknite gumb “izbris računa”. Preden kliknete »trajno izbriši«, boste morali vnesti geslo in navesti razlog za odhod. Odjavili se boste iz odjemalca Dropbox in takoj prešli na stran za prijavo.

Kako izbrišem svoj Dropbox račun?

  1. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite sliko profila ali sivi krog.
  2. V spustnem meniju kliknite »nastavitve« (če imate brezplačen račun, pojdite na korak 10)
  3. Kliknite zavihek »načrt«
  4. Kliknite »Prekliči načrt«
  5. Kliknite »Želim znižati verzijo«
  6. Izberite razlog za znižanje vrednosti
  7. Kliknite »Nadaljuj«
  8. Kliknite »Še vedno želim zmanjšati vrednost«
  9. Vrnite se na zavihek splošnih nastavitev
  10. Pomaknite se na dno strani
  11. Kliknite »izbriši račun«
  12. Vnesite geslo in izberite razlog za odhod
  13. Kliknite »trajno brisanje«

Kako odstranim Dropbox iz računalnika?

Odstranjevanje odjemalca Dropbox iz računalnika z operacijskim sistemom Windows je veliko hitrejša naloga. V začetnem meniju računalnika ali gumbu Windows kliknite ikono zobnika. Odprlo se bo meni z nastavitvami.

nastavitve za Windows

Ko v nastavitvah kliknete »apps« in se pomaknite na Dropbox. Kliknite »uninstall« in nato na pojavnem oknu kliknite »uninstall«.

odstranite

Od tu se bo pojavil čarovnik za namestitev Dropbox-a in lahko kliknete »uninstall«, da stranko odstranite iz računalnika. Mapa Dropbox bo še vedno v vašem računalniku, zato kot zadnji korak preverite, ali odstranite mapo in vse datoteke, ki jih ne želite.

Kako odstranim Dropbox iz računalnika?

  1. Kliknite gumb Start ali Windows v računalniku
  2. Kliknite zobnik ali gumb za nastavitve
  3. Kliknite »aplikacije«
  4. Poiščite Dropbox
  5. Kliknite »Odstrani«
  6. Kliknite drugi gumb za odstranjevanje
  7. V čarovniku za namestitev Dropbox kliknite »uninstall«

Končne misli

Zdaj, ko ste izbrisali svoj račun, lahko poskusite nekaj novega. Sync.com in pCloud priporočamo kot naši dve najbolje ocenjeni storitvi za shranjevanje v oblaku. Oba sta varna, enostavna za uporabo in imata odlične načrte. Če želite izvedeti več, si oglejte naš pregled pCloud in naš pregled Sync.com.

Radi vas slišimo, zato nam v komentarjih sporočite, če ste imeli težave pri brisanju računa Dropbox ali odstranjevanju stranke iz računalnika. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map