Преглед сигурносних копија на мрежи СОС – Ажурирано 2020

СОС Онлине Бацкуп Ревиев

Иако СОС Онлине Бацкуп у целини обавља добар посао, његова шема цена требало би да купцима направи паузу. Остали проблеми су слаба сигурност, недостатак интерфејса за прегледач и друге ствари о којима можете прочитати у овом потпуном прегледу за СОС Онлине Бацкуп.


Бест Онлине Бацкуп Ревиевс

СОС Онлине Бацкуп представљен је 2001. године. Компанија је 2012. промијенила име у Инфрасцале, али је главни производ сигурносне копије у облаку задржао стари назив. Цене СОС Онлине Бацкуп-а не могу се надметати са неким услугама о којима причамо у нашим мрежним резервним прегледима, али то не значи да не добија позитивне оцене.

То укључује функције као што су подршка за НАС и мобилну копију, приватно шифровање, истинско архивирање и неограничена верзија. Упркос томе, недостају му важне карактеристике као што су приступ претраживача датотекама, непрекидно прављење резервних копија и двофакторна аутентификација, што нам даје мешана осећања.

Ако желите да направите резервне копије пословних уређаја, можете да користите канцеларијску верзију СОС Онлине Бацкуп-а, али имајте на уму да и она пати од цене која ће се свидети само онима који не сметају крварењу додатног новца.

У овом прегледу СОС Онлине Бацкуп-а ми ћемо вам дати детаље о добром и злу, па се држите нас ако желите да сазнате више о услузи. Међутим, ако мислите да су последице надмашују његове предности, требало би да се посаветујете са нашим најбољим резервним упоређивањем на мрежи за алтернативе.

Снаге & Слабости

Алтернатива за СОС Онлине Бацкуп

Карактеристике

СОС Онлине Бацкуп пружа резервне копије за ваше уређаје и паметне телефоне. Могућност прављења сигурносних копија паметних телефона је лепо јер су многи конкурентски сервиси сигурносних копија дизајнирани само за израду сигурносних копија рачунара. Ако имате резервну копију у игри, можете бити сигурни да су ваше датотеке безбедне од губитака узрокованих падом чврстог диска или другим софтверским грешкама.

Можете да правите резервне копије неограничених мобилних уређаја, али једна претплата ограничава вас на само пет рачунара. То је довољно за већину кућних корисника, али ИДриве вам даје могућност сигурносног копирања неограничених телефона и рачунара по повољнијој цени. Више о томе можете прочитати у нашем прегледу ИДриве.

СОС Онлине Бацкуп такође може направити резервне копије неограничених спољних уређаја, па чак и НАС уређаја. Ако су вам потребне друге опције, погледајте нашу најбољу сигурносну копију за преглед на мрежи.

СОС Онлине Бацкуп не ограничава ваше резервне копије на основу величине, врсте или броја датотека, што је стандардно за већину сигурносних копија на мрежи..

Континуирана израда сигурносних копија је такође основна ставка, али изненађујуће је што је не пружа СОС Онлине Бацкуп.

Једино што можете учинити је да закажете резервне копије да се изводе по сату, дневно или недељно. О томе ћемо више говорити када у каснијем одељку говоримо о поступку израде резервних копија и опоравка.

сос-бацкуп-уплоад-лимит

Још једна погрешка је што не можете да гасите брзине преноса или преузимања, што је опција коју обично нуде и савремени резервни алати. Постоји опција за подешавање дневног ограничења преноса, али то није тако корисно с обзиром на то да операције сигурносних копија могу да повежу интернет везу и спрече вас да обављате друге послове.

СОС мрежне копије за архивирање и верзију

СОС Онлине Бацкуп омогућава коришћење истинског архивирања, што значи да када обришете датотеке са рачунара, оне се неће аутоматски избрисати из облака. Постоји и опција за приватно шифровање, што значи да можете задржати кључ за шифровање тако да нико осим вас не може да чита ваше датотеке.

СОС Онлине Бацкуп такође пружа неограничену верзију датотека, али то може заузети више резервног простора. То је речено, јер сигурносне копије раде на нивоу блока, што значи да се резервно копирају само измењени делови датотека, а верзије не би требало да користе превише вашег резервног простора.

Не постоји опција коришћења резервне копије слике у огледалу са СОС Онлине Бацкуп фор Хоме. За то морате користити пословну верзију алата. Ако вам требају функције снимања и клонирања, прочитајте наш најбољи софтвер за прављење резервних копија и софтвер за клонирање за алтернативе.

Главни пропуст је чињеница да СОС Онлине Бацкуп не дозвољава да користите веб интерфејс за приступ датотекама које сте направили сигурносне копије, што је најмање чудно..

СОС Онлине Бацкуп је комбинација добрих и лоших карактеристика. Посавјетујте се с нашом мрежном библиотеком сигурносних копија ако вам требају додатне информације о значајкама сигурносних копија.

Преглед значајки СОС Онлине Бацкуп-а

СОС Онлине Бацкуп Логотипввв.сосонлинебацкуп.цом

Почиње од 375 УСД месечно за 50 ГБАлл планова

Резервна копија

Бацкуп Сцхедулер

Континуирано прављење резервних копија

Инцрементал Бацкуп

Сигурносно копирање на основу слика

Вањска резервна копија диска

НАС Бацкуп

Бацкуп сервера

Хибрид Бацкуп

Сигурносна копија мобилних уређаја

Неограничено резервно копирање

Неограничени уређаји

Спеед Тхроттлинг

Копирање датотека на нивоу блока

Мултитхреадед Бацкуп

Врати

Курирска служба за опоравак

Приступ прегледачу

Приступ за мобилне апликације

Верзија

Задржавање избрисаних датотека

Сигурност

Приватно шифровање

Шифрирање у мировању

Шифрирање у транзиту
ССЛ

Енцриптион Протоцол
АЕС 256-битни

Двофакторна аутентификација

Ојачани центри података

Подешавања проки сервера

Компатибилно са ХИППА

Подршка

24/7 подршка

Ливе Цхат Суппорт

Телефонска подршка

Подршка путем е-поште

Кориснички форум

База знања

Разно

Дељење датотека

Синкронизација уређаја

Бесплатна реклама
15

Цене

СОС Онлине Бацкуп Фор Хоме има неколико слојева, почевши од слоја од 50 ГБ за 4,99 УСД месечно. Лепо је што можете да бирате између многих нивоа претплате, за разлику од већине резервних сервиса.

Поред тога, схема цена СОС Онлине Бацкупа не осваја ниједну награду. Много је скупље од оних које нуде конкуренти. Нећете моћи много да урадите са само 50 ГБ, а друга решења вам дају много више резервног простора за сличне трошкове. На пример, Бацкблазе нуди неограничену резервну копију за 6 УСД месечно. Ако вам се то чини добрим, прочитајте нашу рецензију Бацкблазе.

Ни други планови не помажу много, јер њихове цене нису ниже. План од 100 ГБ износи 7,99 УСД месечно, али нуди само 100 ГБ резервног простора. За 7 долара месечно, БигМИНД Хоме вам омогућава да уживате у 500 ГБ које можете да користите за прављење резервних копија више рачунара и мобилних уређаја, као и неограничене екстерне диск јединице. Више о томе прочитајте у нашој рецензији БигМИНД Почетна.

Слично томе, Премиум 1ТБ план компаније Ацронис Труе Имаге износи 8,33 УСД месечно, док 150 ГБ СОС Онлине Бацкупа износи 9,99 УСД месечно. Ако вам Ацронис Труе Имаге звучи привлачно, прочитајте више о томе у нашој рецензији Ацронис Труе Имаге 2018.

Цијене нису једина важна категорија, али је релевантна. СОС Онлине Бацкуп не нуди довољну вредност да би оправдао куповину преко многих решења која имају конкурентније цене.

Међутим, ако вам СОС Онлине Бацкуп буде занимљив, можете испробати бесплатно 30-дневно пробно време како бисте удовољили вашој радозналости.

Лакоћа коришћења

сос-бацкуп-пријава

Да бисте започели са коришћењем СОС Онлине Бацкуп-а на свом кућном рачунару, морате да преузмете и инсталирате десктоп клијент за ваш оперативни систем. Ради на Виндовс-у и мацОС-у, али не и у Линуку. Прочитајте наш најбољи резервни чланак за бацкуп за Линук за идеје у том одељењу.

Инсталација траје око минут. Након што завршите, потребно је да се пријавите пружањем акредитива који сте креирали приликом регистрације налога.

сос-бацкуп-десктоп-цлиент

Након што се пријавите, клијент ће од вас тражити да изаберете између наставка уобичајеног налога или преласка на управљану енкрипцију, зване „стандардна ултрасафе“, или личне енкрипције, назване „ултрасафе мак“. О њима ћемо детаљније говорити у одељку о безбедности.

Након тога, ваш налог ће бити спреман и можете почети са прављењем резервних копија датотека. Интерфејс за радну површину је минималан, јасан и једноставан за употребу. И на атрактивној страни Одмах по батину скенират ћете ваш чврсти диск и дати препоруке за израду резервног плана. Главни прозор садржи везу која вас води до веб портала.

сос-бацкуп-веб-цлиент

Након што се пријавите, веб клијент ће приказати вашу контролну таблу, која приказује статистику резервних копија, као што су укупно искоришћени простор и обавештења. Клијент је једноставан и лаган за употребу. Користићете навигациону траку на врху за прелазак између страница. Да бисте приступили мени свог налога, морате да потврдите оквир са регистрованом поруком е-поште, која се налази изнад главног менија.

Клијент такође има ставове за надгледање процеса и генерисање извештаја. Они ће вам дозволити да прегледате ваше евиденције и историју сигурносних копија. Можете их извозити у Екцел, што је леп додир. Већини кућних корисника те функције неће требати, али су занимљива предност да надвладају конкуренцију.

сос-бацкуп-веб-аццоунт-чишћења

Још једна корисна карактеристика веб клијента је могућност чишћења резервног простора постављањем смерница за задржавање и верзију верзија. Такође можете да приступите порталу подршке за СОС Онлине Бацкуп и пронађете свој уређај.

Веб клијент има много функција, али му недостаје могућност приступа датотекама које сте чували у облаку. Тај је пропуст изненађујући јер вам већина резервних решења то омогућава. Уз помоћ СОС Онлине Бацкуп-а, једини начин за то је путем апликације за десктоп или мобилног уређаја.

сос-мобиле-хоме

Мобилна апликација СОС Онлине Бацкуп пружа функције које очекујемо од мобилних клијената резервних решења. Мени почетног екрана мобилне апликације омогућава вам приступ складишту у облаку, видите шта сте преузели, прегледајте омиљене датотеке и креирате резервни план за мобилне уређаје.

сос-мобиле-бацкуп

Као што многи решења чине, СОС Онлине Бацкуп мобилни клијент тражи да одаберете врсте датотека које желите да направите резервну копију. Када то учините, можете одмах покренути сигурносну копију или заказати. Заказивање вам омогућава да одаберете који дани у недељи и у које време ће се изводити резервна копија.

Апликација има оцену 3,8 звезде и нешто више од 10 000 преузимања за Андроид. Постоји много прегледа у којима се корисници жале на грешке. Број преузимања приписујемо скупој услузи. Доступна је за Андроид и иОС.

СОС Онлине Бацкуп нуди у реду корисничко искуство, али недостају му практичне функције, попут приступа датотекама из прегледача. То чини корисничко искуство помало ограничавајућим, али је ипак пристојно и лако за коришћење.

Резервна датотека & Ресторатион

Морате да кажете СОС Онлине Бацкуп које датотеке желите да правите резервне копије да бисте могли да започнете процес прављења резервних копија. Десктоп клијент вам помаже у томе што аутоматски скенира датотеке које може направити сигурносна копија. Скенирање можете покренути кликом на икону кључа да бисте конфигурирали резервну копију.

Након завршетка скенирања видећете датотеке које су пронађене и колико резервног простора требате да их направите. Дугме „Напредно“ омогућава вам да измените скенирање тако да изузмете датотеке на основу величине или типа или можете да изаберете одређене датотеке. Мапе можете искључити само њиховим одабиром. Такође постоји опција за укључивање прилагођених типова датотека.

Процес скенирања можете прескочити ако већ знате које датотеке желите да направите резервну копију, али за то нам је требало око 30 секунди. Ваше време може бити другачије у зависности од количине података које имате. Без обзира на то, притисните “нект” да бисте наставили постављање резервног плана.

сос-бацкуп-избор

Сљедећи корак захтијева ручно означавање садржаја за израду сигурносних копија. То можете учинити на нивоу фасцикле или датотеке. Резултати скенирања су црвене боје и изабрани су.

Могуће је да имате много више резервних датотека него што имате простора за резервне копије, тако да морате да повећате складишни простор или искључите неке од датотека које су аутоматски укључене. То је слично конкурентским услугама, као што је карбонит.

Разлика је, међутим, у томе што је Царбоните неограничен сервис и по избору подразумева одабире најчешће типове датотека. Такође је јефтинији од СОС Онлине Бацкупа, тако да ако вам се чини као добар посао, прочитајте наш преглед карбонита да бисте сазнали више о њему.

Након што завршите, кликните „следеће“. Отвориће се следећи прозор који вам омогућава подешавање поставки, али већина их може бити конфигурисана касније.

СОС Онлине Бацкуп Сцхедулинг

сос-бацкуп-опције

Морате одлучити распоред по коме ће се изводити сигурносне копије. То морате учинити јер се не можете ослонити на непрекидно прављење сигурносних копија које би заштитиле ваше датотеке док су уређиване.

Уместо тога, СОС Онлине Бацкуп подразумева дневни распоред. Можете да га подесите да се изводи сваког сата ако желите, али најмањи интервал је само један сат, што значи да непрекидно прављење сигурносних копија само није опција. То је једна од најважнијих карактеристика и већина коју имају већина решења, тако да СОС Онлине Бацкуп нема такав проблем. То је добар разлог за разматрање других опција.

Ако желите, можете да омогућите ручно прављење резервних копија ако поништите ознаку опције „прављење резервних копија чак и без интервенције корисника“.

Пре него што започне процес израде резервних копија, такође можете да изаберете да направите резервну копију и у облаку и у локалној мапи, која може бити спољни диск. То је хибридно резервно решење које вам омогућава да искористите предности облака и локалног складиштења. Такође вам помаже да примените 3-2-1 правило резервне копије.

Такође можете прилагодити своју политику задржавања датотека које су избрисане са рачунара. Опција је подразумевано искључена, што значи да СОС Онлине Бацкуп нуди истинско архивирање. Корисно је ако желите да очистите простор на рачунару, али немате неограничен резервни простор, па ћете вероватно желети да подесите клијент да уклања избрисане датотеке из облака после 30 дана или тако нешто.

Након што сте га поставили, кликните на „нект“ да бисте започели израду сигурносних копија. Појавиће се нови прозор и показаће вам напредак резервне копије, али ако га затворите, СОС Онлине Бацкуп и даље ће се покретати у позадини.

Клијент вас обавештава о брзини преноса ваше датотеке, али не приказује никакве друге корисне информације, као што је дуговање резервне копије. Погледајте следећу категорију, „брзина“, како бисте сазнали колико је времена требало да се заврши процес израде резервних копија.

Обнављање датотека за сигурносне копије СОС на мрежи

сос-бацкуп-старт-рецовери

Да бисте обновили датотеке, морате да кликнете на дугме „погледај / обнови“. Клијент вам омогућава прегледавање датотека сачуваних у облаку или коришћење траке за претраживање да бисте их брзо пронашли ако знате њихова имена. Такође вам омогућава филтрирање датотека према величини и датуму израде резервне копије.

сос-бацкуп-Ресторе-виндов

Можете вратити датотеке на њихову оригиналну локацију или нову. Ако сте омогућили лично шифровање, морате да унесете лозинку да бисте довршили враћање.

сос-бацкуп-Ресторе-лоцатион

Као што смо рекли, датотеке можете вратити само са радне површине и мобилних апликација. То је озбиљан недостатак за СОС Онлине Бацкуп јер је прегледач датотекама главна карактеристика већине онлине алата за израду резервних копија.

Брзина

Почетне сигурносне копије могу потрајати доста времена ако имате стотине гигабајта за сигурносно копирање. Време које ће вам требати зависиће и од тога колико је добра веза и колико сте блиски са сервером. Ближе ли вам боља брзина.

Вероватно је да нећете бити превише удаљени од податковног центра јер се СОС Онлине Бацкуп 16 проширио по целом свету. Земље које их држе су САД, Канада, Аустралија, Велика Британија, Аустралија и Јужна Африка.

Да бисмо видели како се СОС Онлине Бацкуп упоређује са другим резервним решењима, извели смо неколико тестова израде резервних копија и опоравка користећи мапу са 1 ГБ компримираним мапама. Тестове смо обавили ВиФи везом ван Београда, у Србији, брзином преноса од 10 мегабита у секунди и брзином преноса од 31 Мбпс..

Са тим брзинама треба да нам је потребно око 14 минута за учитавање и нешто више од четири минута за преузимање без прекомерних процеса, као што су дедупликација, шифровање или дешифровање. Наши резултати испитивања нису били блиски тим, иако смо онемогућили поступак шифровања.

Први покушај: Други покушај: Просек:
Време слања00:34:1600:34:3200:34:24
Време слања00:08:0100:08:3000:08:16

СОС Онлине Бацкуп трајао је у просеку 34 минута и 24 секунде за учитавање наше датотеке. Услугама израде резервних копија на мрежи често је потребно скоро сат времена да би се учитао гигабајт, тако да је ништа мање боље од просека.

Резултати преузимања су упоредиви. СОС Онлине Бацкуп трајао је осам минута и 16 секунди да би преузели нашу датотеку. То је двоструко дуже него што би требало. Ако вам је потребна услуга која има велике и сталне брзине, испробајте Ацронис Труе Имаге.

Ове брзине преузимања су чудне с обзиром да је СОС Онлине Бацкуп брзо направио резервну копију наше тестне мапе и има сервере широм света. Бар користи алгоритам копирања датотека на нивоу блока, који помаже у преносу датотека које су већ пренесене само преношењем измењених делова.

СОС Онлине Бацкуп не дозвољава вам да гасите брзине што је корисна функција ако прављење резервних копија или обнављање оптерећују рачунар. Такође не нуди услугу опоравка или сигурносне копије за кућне кориснике као што то ради ИДриве. Курирске службе помажу када вам је потребно да вратите огромне количине података.

Сигурност

Подразумевано, СОС Онлине Бацкуп не шифрира ваше датотеке. Поред тога, можете додати АЕС 256-битну енкрипцију, што препоручујемо да урадите.

сос-енкрипција

Можете дозволити да СОС Онлине Бацкуп генерише и задржи кључ за шифровање за себе или га сами можете обрадити. Ако то урадите, имат ћете приватну, крајњу енкрипцију, познату и као шифрирање са нултим знањем. То осигурава да само ви можете читати датотеке.

Ако желите да контролишете свој кључ за шифровање, то морате да омогућите пре него што започнете прављење резервних копија датотека. Касније га не можете променити, што је нормално за услуге које нуде приватну енкрипцију.

Приватно шифровање је сигурније, али СОС Онлине Бацкуп неће моћи да ресетује вашу лозинку ако је заборавите. Обавезно га запишите негде или га користите један од најбољих менаџера лозинки.

ССЛ / ТЛС протокол штити датотеке у транзиту од напада човека у средини, што је уобичајено међу интернетским резервним сервисима.

У центрима података датотеке се чувају на серверима. СОС Онлине Бацкуп користи напредне РАИД конфигурације за редунданцију и надгледање мреже у реалном времену. Сигурност податковног центра укључује 24-часовно особље и видео надзор, приступ значкама, системима окружења са контролисаном температуром, конструкцијом сеизмичког карактера и редундантним резервним системима напајања.

Највећи пропуст у сигурности је недостатак двофакторске аутентификације, што би вам помогло да осигурате своје вјеродајнице.

Приватност

Од самог почетка, политика приватности нас обавештава да је СОС Онлине Бацкуп усклађен са ЕУ-УСС-ом. и Свисс-У.С оквири заштите приватности. Ови оквири помажу у управљању прикупљањем, употребом и чувањем личних података које преносите из ЕУ-а и Швајцарске у САД.

Инфрасцале поседује СОС Онлине Бацкуп, па се њена политика приватности налази на веб локацији Инфрасцале. Иако вам СОС Онлине Бацкуп омогућава омогућавање приватног шифрирања, политика приватности је и даље важна у погледу личних података корисника.

Шта СОС Онлине Бацкуп прикупља

Инфрасцале прикупља стандардне информације које прикупља већина онлине сервиса за израду сигурносних копија. Своди се на две категорије корисничких информација. Прво, подаци које обрађује њихов хардвер и апликације у резервне, архивске или сигурносне сврхе.

Друго, Инфрасцале прикупља корисничке податке који се односе на корисничке рачуне и њихово управљање, као што су информације о представницима и контактима у организацијама корисника, укључујући њихова имена, адресе, телефонске бројеве, е-маил адресе, називе послова и име свог послодавца.

Инфрасцале такође прикупља податке о платним картицама за обраду плаћања за своје производе и услуге. Компанија генерише метаподатке и системске податке и у вези са испоруком својих услуга.

Инфрасцале прикупља личне податке које дајете када користите веб локацију СОС Онлине Бацкуп да бисте комуницирали са представницима, поднели карту за подршку или такође користили функцију за ћаскање.

Употреба личних података

Инфрасцале обрађује корисничке информације прикупљене својим услугама како би корисницима пружио сигурносне копије, архивирање и сервиси за грешке и функције. Осим тога, користи информације у вези са рачунима за услуге на тржишту, успоставља односе, добија плаћање за услуге, пружа подршку и на други начин комуницира са купцима.

Инфрасцале такође користи метаподатке и податке других система да би покренуо своје услуге и доставио их купцима. Чува ваше личне податке само онолико колико је законом допуштено.

Упркос томе, Инфрасцале може открити информације о корисницима и учитати податке запосленима, агентима, представницима, саветницима, повезаним лицима и независним добављачима. У политици приватности пише да је то повезано са њиховим услугама за или у име корисника Инфрасцале-а, али то значи да би неко могао да приступи вашим подацима уколико не омогућите приватно шифровање.

Такође може делити податке са пружаоцима услуга који му помажу у пословном пословању, продаји и маркетингу, информационим технологијама или професионалним услугама. Такође може делити податке са органима за спровођење закона ако се то затражи.

Инфрасцале може користити Амазон Веб Сервицес, Гоогле Цлоуд или друге пружатеље услуга облака да угоштају његова облачна решења и прикупљају и одржавају корисничке податке отпремљене у услуге.

Због тога Инфрасцале склапа споразуме са трећим лицима која су домаћин тих података. Ти споразуми захтевају од трећих страна да поштују приватност података, користе их само за потребе испоруке услуга на Инфрасцале, а не да их откривају без одобрења и придржавају се праксе приватности сажето у политици приватности.

Ваша права

Услуге Инфрасцале-а омогућавају вам приступ и ажурирање података које сте поставили. Можете да прегледате, ажурирате, додате и исправите податке које сте поставили у услуге Инфрасцале-а или сопствена јавна или приватна решења у облаку.

Можете да прегледате податке о вама који су сачувани у базама података Инфрасцале-а и исправите, обришете или блокирате нетачне податке, како то дозвољавају применљиви закон и смернице Инфрасцале-а. У таквим случајевима можете да измените своје податке тако што ћете се пријавити на профил налога или контактирати Инфрасцале.

Морате да поднесете писмени захтев Инфрасцале-у да бисте га избрисали.

Ако агенција за провођење закона или трећа страна затраже приступ вашим подацима, Инфрасцале ће вас обавестити. Такође ће одбити све захтеве ако не важе по закону или уговору.

Већина клаузула у политици приватности постоје како би вас заштитиле, али чињеница да агенти и други могу да приступе вашим подацима је кршење приватности. Као што је већ поменуто, најбоље је омогућити приватну енкрипцију и управљати вашим кључем.

Подршка

сос-бацкуп-хелп-центер

Ако вам је потребна помоћ, можете да приступите центру за подршку СОС Онлине Бацкуп преко веб интерфејса. Можете да претражите чланке који су вам потребни помоћу траке за претрагу или помоћу водича, који вам помаже да одаберете свој уређај, оперативни систем, категорију проблема и затим приказује чланке о подршци.

У време писања текста било је 90 чланака за кућне кориснике. Они су танки, али лако их прате и приказују видео записе како би вам помогли.

Ако не можете да пронађете одговор на своје питање, такође можете да се обратите тиму за подршку корисницима СОС Онлине Бацкуп-а. Да бисте то учинили, можете користити ливе цхат или подршку за улазнице. Телефонска подршка резервисана је за пословне кориснике.

Неколико пута смо покушали да уђемо у ливе цхат, али у оба наврата агенти за ћаскање били су заузети. Због тога смо послали карту за подршку. Одговор смо добили следећег дана, а то је колико времена треба да одговори већина служби.

Пресуда

СОС Онлине Бацкуп има преокрете, укључујући приватну енкрипцију, НАС и мобилну израду сигурносних копија, велике брзине преузимања и могућност извођења хибридних сигурносних копија. Речено је да су негативне стране препуне више удараца.

Недостатак непрекидне израде сигурносних копија, никакав приступ сигурносној копији из прегледача и стрма цена спречавају је да се такмичи против услуга на нашој најбољој листи сигурносних копија на мрежи. Ако можете прогутати цену, договор није тако лош, али препоручујемо да прво искористите бесплатну пробну пробну верзију.

Јавите нам шта мислите о СОС Онлине Бацкуп-у у коментарима испод. Хвала вам за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map