МиПЦБацкуп преглед – неисправна услуга – Ажурирано 2020

МиПЦБацкуп преглед

Једноставна употреба интернетске сигурносне копије. Достојан кориснички интерфејс. Додаци доступни, али по скупој, понекад скривеној накнади.


Пажња: Важно ажурирање!

Преглед

МиПцБацкуп Почетна страница

Суочимо се с тим: тако се многе компаније окрећу добављачима складишта у облаку како би безбедно заштитили своје важне податке. Али складиштење у облаку и мрежна мрежа нису само нешто за пословне кориснике.

Од резервне копије на мрежи можете имати користи на више начина од којих ћете у овом МиПЦБацкуп прегледу пронаћи пар. МиПЦБацкуп је компанија која нуди ове услуге. Уз економичну цену и гаранцију од 99,99% тачности и продуженог времена, ова компанија је ту да им олакша живот и живот бољим.

Познати су по својој поузданости и већина купаца изгледа заиста задовољна својим услугама. Пошто ће скоро 43% људи изгубити своје драгоцене датотеке, укључујући е-пошту, музичке видео снимке, документе и друге датотеке, потреба за услугама ове природе и даље расте.. 

Све о Бацк-уп-у за мој рачунар

Стварање компаније Јуст Девело Ит, МиПЦ Бацкуп је лидер у области револуције на мрежи преко Интернета. Циљ установе је да пружи једноставна решења за замишљање техничких потешкоћа.

Компанија је први пут покренута 2010. године и пружају исту количину услуга коју нуде њихове сестринске компаније, ЗипЦлоуд и ЈустЦлоуд. Једина разлика је у томе што имају мало другачију визуелну привлачност веб страница тако да могу разонодити другачију публику.

Планови & Цене

Понекад их је тешко пронаћи на њиховој веб локацији, ево информација о ценама МиПЦБацкуп-а: 

Снаге & Слабости

Алтернатива за МиПЦБацкуп

Резервна копија

МиПЦБацкуп је дизајниран за људе који не желе да размишљају о својим резервним копијама датотека и о томе шта треба да резервне копије. Они разумеју како фрустрирајуће може бити увек прављење резервних копија података, па то раде и за вас.

Све се тичу аутоматизације и зато њихов систем стално прави резервне копије на мрежи, чак и док радите. Овај поступак чине врло једноставним, тако да без обзира на ниво вашег рачунарског знања можете бити заштићени.

Једино што ћете морати учинити је да једноставно инсталирате програм на свој систем, а систем ће учинити све за вас. Лепота је у томе што нису само ваши укуцани документи безбедни, већ ће заштитити фотографије, видео записе и било коју другу врсту датотека које можете да замислите.

Често, након рушења рачунара, можда ће бити потребно поново инсталирати пуно програма због квара чврстог диска. Међутим, нећете моћи да вратите те документе или фотографије, они ће заувек нестати.

То је управо разлог зашто је МиПЦБацкуп креиран. Како се људи више крећу у технолошко доба и мање се удаљавају од опипљивих предмета, претња постаје већа.

Обнављање датотеке

Враћање датотека са МиПЦБацкуп-а је лако са невероватно једноставне контролне табле. МиПЦБацкуп је створио изванредну мрежу сервера који комуницира са Амазоном С3.

Ово омогућава њиховим корисницима да брзо обрате своје податке. Једноставно идите на датотеке и пронађите оне које желите да отпремите, то је једноставно као клик на дугме. Нема разлога да вас муче и претражују сатима покушавајући да пронађу датотеке попут неких резервних компанија, а ово чини све корисним за све.

Сви би требало да вежбају неколико пута да обављају тест обнављања. То ће вам пружити могућност да брзо реагујете и знате шта да радите у кризи. Можете одабрати одређене датотеке или мапе које желите да вратите или можете да вратите све своје податке, избор је на вама..

Неће требати дуго да се учитају 1 или 2 документа, али што више података треба да се обнови, то ће дуже требати. Читав процес је прилично јасан и свако би то могао да уради.

Карактеристике & Додаци

Увек можете да одете у наше упоређивање на мрежи за резервно копирање и упоредите МиПЦБацкуп са другим провајдерима. МиПЦБацкуп још није револуционарно тржиште сигурносних копија и складиштења, доноси вам разне корисне додатке:

1. Дељење датотека

Можете да делите изабране датотеке или мапе са пријатељима и породицом. Због тога је посебно лако делити недавне албуме са фотографијама одабраној групи људи. 

2. Синкронизација датотека

МиПЦБацкуп има функције сличне Дропбоку као што је синхронизација датотека тако да на сваком уређају увек можете имати најновију верзију. 

3. Пронађите мој лаптоп

МиПЦБацкуп може лоцирати ваш лаптоп ако је украден или изгубљен. На тај начин имате потенцијал да је повратите. Добра ствар је: ако не можете да повратите лаптоп, барем су ваше датотеке на сигурном. 

Коначна пресуда

МиПЦБацкуп је врло јак конкурент на тржишту складиштења и резервних копија облака, а ипак има неких пропуста. Када упоређујете МиПЦБацкуп са другим провајдерима, постоје одређена ограничења. Иако нуде интернетску израду сигурносних копија, они не прелазе превише само аспекте мрежне израде сигурносних копија.

Међутим, корисницима пружају резервне могућности путем интернета и то изузетно добро. Такође, морамо приметити да је, с обзиром на њихову командну таблу, најлакши кориснички интерфејс около. Они стално ажурирају свој софтвер, а са тим побољшањима долазе и веће и боље ствари.

Блог је одличан начин да останете повезани са компанијом и оним што желе радити у будућности. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me