АлтДриве преглед – неисправна услуга – ажурирано 2020

АлтДриве преглед

Једноставно сигурносно копирање и архивирање података. Недостаје неколико функција за прилагођавање. Све у свему, лако је за употребу.


Пажња: Важно ажурирање!

АлтДриве планови цена

За кога је АлтДриве?

Произвођачи АлтДриве-а препознају да се у данашњем увек увек укљученом убер свету живот одвија баш толико као и преко интернета. То значи да је доступност једноставног, ефикасног и приступачног начина обезбеђења, чувања и преузимања података, важнија него икад раније.

Ипак, иако сигурност и складиштење података уједињују већину људи данас, компанија која стоји иза АлтДривеа схвата да су сами корисници и подаци које ти корисници стварају само монолитни – и зато програм долази и у корпорацијским и индивидуалним / кућним корисницима.

Добра страна је што АлтДриве нуди неограничен простор за складиштење датотека. Не верујете да је то могуће? Можда желите да погледате наш чланак о неограниченим мрежним услугама израде резервних копија или користите нашу упоредну табелу за складиштење у облаку. Неограничена сигурносна копија на мрежи ослобађа вас бриге о томе колико података имате или ћете створити у будућности. Увек знате да је на серверима АлтДриве-а доступно пуно простора без да морате више да плаћате. 

Звучи превише добро од посла? Прочитајте да бисте добили све детаље. 

Алтернатива за АлтДриве

АлтДриве Хоме

АлтДриве Хоме је управо оно што звучи – једноставан услужни програм за израду сигурносних копија датотека за појединачног и малог пословног купца, без обзира на њихову старост или захтеве. Барем је то теорија.

Било да се ради о бакиним фото албумима, библиотекама иТунес-а ваших тинејџера или о вашој магистарској тези, АлтДриве Хоме пружа гладак и беспоштедан начин да то све остане сигурно и доступно. Није важно ни који оперативни систем користите. Када је о томе реч, Мац-ови и ПЦ-и се могу лепо играти… и не само један са другим, већ и са Линуком.

АлтДриве нуди сличне функције као што су Бацкблазе и остале неограничене интернетске сигурносне копије. У нашим тестирањима, показао се врло добро у поређењу са брзим отпремањем датотека и без проблема у позадини. 

85

Планови у линији АлтДриве Хоме укључују Голд (складиштење, сигурност и резервно копирање / преузимање датотека на једној машини) за 4,95 УСД / месечно. или 44,50 УСД / год. и АлтДриве Платинум, који укључује све карактеристике Голд пакета, али са додатном погодношћу простора за највише три рачунара и / или друге уређаје.

Ако потенцијални корисник утврди да сваки пени уистину рачуна у потрази за најбољим решењем за своје потребе, пронаћи ће ниво платине најбољу вредност компаније, при чему месечни планови коштају 9,95 УСД, док се годишњи планови постављају на 99,50 УСД, или само косе преко два долара месечно.

Што се тиче скупа функција АлтДриве Хоме-а, „робустан“ је можда најбоља реч која би се могла описати. На пример, постоји питање безбедности: АлтДривеова двострука ССЛ / АЕС 256-битна енкрипција, њени ауторизацијски протоколи који користе кључеве које генерише корисник и дешифровање циљног уређаја осигуравају да и најосетљивије датотеке остану сигурне и на вашим машинама и на АлтДриве-у сопствени сервери.

Хоме-ови планови АлтДриве-а долазе с неограниченим капацитетом и двомјесечним роком задржавања, док његов јединствени алгоритам прати промјене и постепено их ствара, повећавајући брзину приступа крајњем кориснику. Наравно, то нису једине функције које су доступне код АлтДриве Хоме, али исцрпан списак би био готово немогућ дати у овом кратком прегледу; Корисник се охрабрује да искористи бесплатну пробну верзију АлтДриве, која траје 30 дана и довољно је времена да се истражи све што АлтДриве систем може да понуди.

АлтДриве Биз

АлтДриве Бусинесс – за озбиљне предузетнике и мала предузећа

Да ли сте власник или водите посао компаније Фортуне 500 нивоа средње величине? Можда сте администратор система одговоран за свакодневно технолошко пословање таквог ентитета. Ако је то случај, знате колико је пресудан правовремени и поуздан приступ вашим датотекама и програмима. АлтДриве можда добро одговара вашим потребама. Да видимо зашто. 

Поред свих горе описаних функција у одељку АлтДриве Хоме (и многих које нису биле, али још нису стандардно у њему), АлтДриве Биз долази са сопственим сетом специфичних и јединствених карактеристика за предузећа..

На пример, купци АлтДриве Биз уживају у нулама максималних ширина опсега, брзине преноса и тако даље, као и без ограничења датотека. Оно што вам треба је оно што вам је потребно, а АлтДриве је ту да вам осигура да га имате, без обзира на то шта је, у којој величини би могао бити или о којем ОС-у се налазите. У истом смислу, стопе складиштења и трансфера су високо конкурентне; цене за једноставно складиштење су око петнаест центи (УСД) месечно, док се читавим машинама може управљати само северно од 3 УСД месечно. 

Сигурност

Наравно да је сигурност најважнија у контексту пословних информација, због чега пословни ниво производа АлтДриве користи двоструку ССЛ / АЕС 256-битну енкрипцију, сигурне просторе за складиштење ван локације и редундантне сигурносне карактеристике (кавезни серверски сталци, вишеструки слојеви надзора, итд.) итд.

Поред тога, системски администратори могу ситд. Прилагођени профили приступа на појединачном и на нивоу групе, боље је контролисати ко може видети и комуницирати са чиме. Задржавање података је сувишно, са подразумеваним прозорима за брисање постављеним на 30 дана, седам година и отвореним – односно ваши подаци остају заувек. Шта год да одаберете, подаци се поново праве сигурносну копију на потпуно засебном серверу. Више се не треба бојати губитка онога што је најважније за вас и ваше клијенте. 

Као и код АлтДриве Хоме услуге, исцрпна листа карактеристика једноставно је превелика обавеза за ревизију ове врсте. Радозналост потенцијалног клијента може се најбоље ублажити коришћењем бесплатног пробног периода од 30 дана који је доступан свим новим клијентима.

О АлтДриве-у

Компанија АлтДриве основана је 2005. Као што је то често случај са технолошким напретком, њен оснивач – инжењер – увидио је сопствену потребу за једноставним и сигурним решењем за свој списак података за складиштење датотека и одлучио је да нешто учини по том питању..

Осам година касније, овај некоћ скромни старт-уп покреће се у црном и бољи него икад, што није мала ствар у граду попут Сеаттлеа – само питајте све компаније које је град преварио и пљунуо! Само вам показује шта компанија изграђена на етосу помагања другима може постићи.

Резервна копија & Врати

Како израдити сигурносну копију и вратити датотеке помоћу АлтДриве-а

Наравно, најважнији део веб сервиса израде резервних копија је колико он прави резервне копије ваших података. Али резервна копија није довољна ако је поступак обнове неисправан, можете заборавити на фантастичне карактеристике и лепе безбедносне предности. 

АлтДриве израђује резервне копије и аутоматске и хандсфрее руке, и може се обавити било у корисничком распореду или једноставно препустити аутоматским програмским подешавањима.

Враћање датотека је на сличан начин интуитивно – само одаберите било шта од појединачних датотека до ваше читаве машине, а АлтДриве ће поступати са осталим, а све под строгим сигурносним протоколима. Корисници могу једноставно уживати у шалици кафе или нереда на Фацебооку, а АлтДриве нека ради у позадини, при чему већина корисника не пријављује значајно заостајање или пад брзине интернета. Све је оволико блиско једном клику колико може да се деси операцији попут ове. 

У поређењу са другим резервним програмима, радо ћемо извести да АлтДриве ради беспрекорно, враћајући наше тестне датотеке без већих инцидената. 

Коначна пресуда

Није тајна да на тржишту данас постоји мноштво алата за прављење резервних датотека. Међутим, многи од њих трпе различита ограничења, од којих нека могу бити прилично озбиљна.

АлтДриве настоји да буде доступан свима, било да су млади или стари, богати или не, велики биз или мали помфрит, а њихова услуга то одражава. Дно црта је следећа: Можда нећете остати са њима заувек, али ако тражите приступачно, елегантно решење за потребе складиштења датотека, сигурност и приступ који ће вам одговарати без обзира ко сте (а који због вашег лошег третмана неће узети новчаник), онда би свакако требали погледати АлтДриве. 

Алтернатива за АлтДриве

 • «
 • {број стране}
 • »

Провајдер
цлоудвардс оцена
$ месечно

врхунске карактеристике
Више

 1. 1
 2. АлтДривеАлтДриве Лого
  ввв.алтдриве.цом
 3. $ 371
  Уштедите 17% месечно
  • Континуирано прављење резервних копија
  • Инцрементал Бацкуп
  • Вањска резервна копија диска
  • НАС Бацкуп
  • Неограничено резервно копирање
  • Верзија
  • Приватно шифровање
 4. Посетите АлтДривеАлтДриве преглед
 1. 2
 2. ЈустЦлоудЈустЦлоуд Лого
  ввв.јустцлоуд.цом
 3. $ 761
  Уштедите 29% месечно
  • Континуирано прављење резервних копија
  • Инцрементал Бацкуп
  • Вањска резервна копија диска
  • НАС Бацкуп
  • Неограничено резервно копирање
  • Верзија
  • Приватно шифровање
 4. Посетите ЈустцлоудЈустцлоуд преглед
 1. 3
 2. ЦрасхПлан за мала предузећаЛоготип ЦрасхПлан фор Смалл Бусинесс
  ввв.црасхплан.цом
 3. 1000 УСД месечно
  • Континуирано прављење резервних копија
  • Инцрементал Бацкуп
  • Вањска резервна копија диска
  • НАС Бацкуп
  • Неограничено резервно копирање
  • Верзија
  • Приватно шифровање
 4. Посетите ЦрасхПлан за БусинессЦрасхПлан фор Бусинесс Ревиев
 1. 4
 2. КарбонитЦарбоните Лого
  ввв.царбоните.цом
 3. 600 УСД месечно
  • Континуирано прављење резервних копија
  • Инцрементал Бацкуп
  • Вањска резервна копија диска
  • НАС Бацкуп
  • Неограничено резервно копирање
  • Верзија
  • Приватно шифровање
 4. Посетите ЦарбонитеЦарбоните Ревиев
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me