SOS Online Backup Review – posodobljeno 2020

SOS Online Backup Pregled

Čeprav SOS Online Backup na splošno dobro opravlja delo, bi moral njegov sistem cen kupcem narediti premor. Druge težave so šibka varnost, pomanjkanje vmesnika brskalnika in druge stvari, o katerih si lahko preberete v tem celotnem pregledu SOS Online Backup.


Najboljše spletne varnostne kopije

SOS Online Backup je bil predstavljen leta 2001. Leta 2012 je podjetje spremenilo ime v Infrascale, vendar je njegov glavni izdelek za varnostno kopiranje v oblaku ohranil staro ime. Cene SOS Online Backup ne morejo konkurirati nekaterim storitvam, o katerih govorimo v naših spletnih varnostnih rezervacijah, vendar to ne pomeni, da ne dobiva pozitivnih ocen.

To vključuje funkcije, kot so podpora za NAS in mobilno kopiranje, zasebno šifriranje, resnično arhiviranje in neomejeno različico. Kljub temu manjka pomembnih funkcij, kot so dostop brskalnika do datotek, nenehno varnostno kopiranje in dvofaktorska avtentikacija, kar nam daje mešane občutke.

Če morate varnostno kopirati poslovne naprave, lahko uporabite pisarniško različico spletnega varnostnega kopiranja SOS, vendar upoštevajte, da tudi ta cena velja za tiste, ki ne marajo krvavitve dodatnega denarja.

V tem pregledu SOS spletnega varnostnega kopiranja vam bomo dali podrobnosti o dobrem in slabem, zato se držite nas, če želite izvedeti več o storitvi. Če pa menite, da so njegovi mnenji večji od prednosti, se za alternativne rešitve posvetujte z najboljšo spletno primerjavo varnostnih kopij.

Moči & Slabosti

Alternativa za SOS Online Backup

Lastnosti

SOS Online Backup zagotavlja varnostno kopijo za vaše naprave in pametne telefone. Sposobnost varnostnega kopiranja pametnih telefonov je lepo, ker so številne konkurenčne storitve varnostnega kopiranja zasnovane samo za varnostno kopiranje računalnika. Če imate varnostno kopijo, ste prepričani, da so vaše datoteke varne pred izgubami, ki jih povzročijo zruši trdi disk ali druge programske težave.

Varnostno kopirate lahko neomejene mobilne naprave, vendar ena naročnina vas omeji na samo pet računalnikov. Za večino domačih uporabnikov je to dovolj, toda IDrive vam daje možnost varnostne kopije neomejenih telefonov in računalnikov po ugodnejši ceni. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu IDrive.

SOS Online Backup lahko varnostno kopira tudi neomejene zunanje pogone in celo NAS naprave. Če potrebujete druge možnosti za slednje, si oglejte našo najboljšo spletno varnostno kopijo za pregled NAS.

SOS Online Backup ne omejuje varnostnih kopij glede na velikost, vrsto ali število datotek, kar je standardno za večino spletnih varnostnih kopij..

Nenehno varnostno kopiranje je tudi glavno, a presenetljivo je, da ga ne zagotavlja SOS Online Backup.

Edino, kar lahko storite, je načrtovati varnostne kopije, ki se bodo izvajale urno, dnevno ali tedensko. O tem bomo več govorili, ko bomo v nadaljnjem razdelku govorili o postopku varnostne kopije in obnovitve.

sos-backup-upload-limit

Druga napaka je, da hitrosti prenašanja ali prenosa ne morete ustavljati, kar je tudi v navadi sodobnih orodij za varnostno kopiranje. Obstaja možnost nastavitve dnevnega omejitve prenosa, vendar to ni tako koristno, ker lahko varnostne kopije prekinejo internetno povezavo in preprečijo, da bi opravljali drugo delo.

SOS spletno varnostno kopiranje in arhiviranje

SOS Online Backup vam omogoča uporabo pravega arhiviranja, kar pomeni, da ko izbrišete datoteke iz računalnika, se ne bodo samodejno izbrisale iz oblaka. Obstaja tudi možnost zasebnega šifriranja, kar pomeni, da lahko shranite šifrirni ključ, tako da nihče razen vas ne more brati datotek.

SOS Online Backup ponuja tudi neomejeno različico datotek, vendar lahko to vzame več prostora za varnostno kopiranje. Glede na to, ker varnostne kopije delujejo na ravni blokov, kar pomeni, da so varnostno kopirane samo spremenjeni deli datotek, različice ne bi smele porabiti preveč prostora za varnostno kopiranje.

Ni možnosti uporabe varnostne kopije zrcalnih slik s SOS Online Backup for Home. Za to morate uporabiti poslovno različico orodja. Če potrebujete funkcije slikanja in kloniranja, preberite naš najboljši članek s programsko opremo za varnostno kopiranje in programsko opremo za kloniranje.

Glavna napaka je dejstvo, da SOS Online Backup ne omogoča, da do spletnega vmesnika dostopate do datotek, ki ste jih ustvarili varnostno kopijo, kar je najmanj nenavadno..

SOS Online Backup je kombinacija dobre in slabe funkcije. Če potrebujete več informacij o funkcijah za varnostno kopiranje, se posvetujte z našo spletno knjižnico varnostnih kopij.

Pregled funkcij SOS Online Backup

SOS spletni rezervni logotipwww.sosonlinebackup.com

Začne od 375 dolarjev mesečno za 50 GBAll načrtov

Rezerva

Rezervni planer

Nenehno varnostno kopiranje

Postopno varnostno kopiranje

Varnostno kopiranje na podlagi slik

Varnostno kopiranje zunanjega pogona

NAS Backup

Varnostno kopiranje strežnika

Hibridna varnostna kopija

Varnostno kopiranje mobilnih naprav

Neomejeno varnostno kopiranje

Neomejene naprave

Hitro ustavljanje

Kopiranje datotek na ravni bloka

Multithreaded Backup

Obnovi

Kurirska služba za obnovitev

Dostop do brskalnika

Dostop do mobilnih aplikacij

Različica različic

Hramba izbrisanih datotek

Varnost

Zasebno šifriranje

Šifriranje v mirovanju

Šifriranje med tranzitom
SSL

Šifrirni protokol
256-bitni AES

Dvofaktorska overitev

Utrjeni centri podatkov

Nastavitve proxy strežnika

Združljiv s HIPPA

Podpora

24/7 Podpora

Podpora v živo

Telefonska podpora

Podpora po e-pošti

Uporabniški forum

Baza znanja

Razno

Deljenje datotek

Sinhronizacija naprave

Brezplačen preizkus
15

Cenitev

SOS Online Backup For Home ima več stopenj, začenši s stopnjo 50 GB za 4,99 USD na mesec. Lepo je, da lahko izbirate med številnimi stopnjami naročnine, za razliko od večine rezervnih storitev.

Poleg tega shema cen SOS Online Backup ne osvaja nobenih nagrad. Je veliko dražja od tiste, ki jo ponujajo tekmovalci. Z le 50 GB ne boste mogli veliko storiti, druge rešitve pa vam omogočajo veliko več rezervnega prostora za podobne stroške. Na primer, Backblaze ponuja neomejeno varnostno kopijo za 6 USD na mesec. Če se vam zdi to dobro, preberite naš pregled Backblaze.

Tudi drugi načrti ne pomagajo veliko, saj njihove cene niso boljše. Načrt za 100 GB znaša 7,99 USD na mesec, ponuja pa le 100 GB rezervnega prostora. Za 7 USD na mesec vam BigMIND Home omogoča uživanje v 500 GB, ki ga lahko uporabite za varnostno kopiranje več računalnikov in mobilnih naprav ter neomejeno število zunanjih pogonov. Več o tem si preberite v našem pregledu BigMIND Home.

Podobno velja, da program Acronis True Image Premium 1TB znaša 8,33 USD na mesec, 150 GB od SOS Online Backup pa 9,99 USD na mesec. Če se Acronis True Image sliši privlačno, več o tem preberite v našem pregledu Acronis True Image 2018.

Cene niso edina pomembna kategorija, je pa pomembna. SOS Online Backup s svojo visoko ceno ne zagotavlja dovolj vrednosti, da bi upravičil nakup preko številnih rešitev, ki imajo bolj konkurenčne cene.

Če pa se vam zdi SOS Online Backup zanimiv, lahko preizkusite brezplačno 30-dnevno preskusno različico, da zadovoljite svojo radovednost.

Enostavnost uporabe

sos-backup-prijava

Če želite začeti uporabljati SOS Online Backup v domačem računalniku, morate prenesti in namestiti namizni odjemalec za svoj operacijski sistem. Deluje v operacijskem sistemu Windows in macOS, ne pa tudi v Linuxu. Preberite si naš najboljši spletni backup za Linux članek za ideje v tem oddelku.

Namestitev traja približno minuto. Ko končate, se morate prijaviti z vpisom poverilnic, ki ste jih ustvarili ob registraciji računa.

sos-backup-desktop-odjemalec

Po prijavi vas bo stranka pozvala, naj izberete med nadaljevanjem običajnega računa ali prehodom na upravljano šifriranje, imenovano »standardna ultra varna«, ali osebnim šifriranjem, imenovanim »ultrasafe max«. O teh podrobneje bomo govorili v varnostnem razdelku.

Po tem bo vaš račun pripravljen in lahko začnete varnostno kopirati datoteke. Namizni vmesnik je minimalen, jasen in enostaven za uporabo. Tudi na privlačni strani je Takoj na netopirju boste prebrali trdi disk in podali priporočila za ustvarjanje varnostnega načrta. V glavnem oknu je povezava, ki vas vodi do spletnega portala.

sos-backup-web-odjemalec

Ko se prijavite, bo spletni odjemalec prikazal vašo nadzorno ploščo, ki prikazuje vaše statistike varnostnih kopij, na primer skupno porabljen prostor in obvestila. Naročnik je preprost in enostaven za uporabo. Za premikanje med stranemi boste uporabljali navigacijsko vrstico na vrhu. Za dostop do menija vašega računa morate potrditi polje s svojim registriranim e-pošto, ki je nad glavnim menijem.

Stranka ima tudi poglede za spremljanje procesov in ustvarjanje poročil. Omogočili vam bodo pregled vaših dnevnikov in zgodovine varnostnih kopij. Lahko jih izvozite v Excel, kar je lep dotik. Večina domačih uporabnikov teh funkcij ne bo potrebovala, so pa zanimiva prednost pri konkurenci.

sos-backup-web-account-čiščenje

Druga uporabna lastnost spletnega odjemalca je zmožnost čiščenja rezervnega prostora z nastavitvijo pravil o zadrževanju in različicah. Prav tako lahko dostopate do portala za podporo SOS Online Backup in poiščete svojo napravo.

Spletni odjemalec ima veliko funkcij, a nima možnosti dostopa do datotek, ki ste jih shranili v oblaku. Ta opustitev je presenetljiva, ker vam večina varnostnih kopij omogoča to. Pri SOS Online Backup je edini način za uporabo namizne aplikacije ali mobilne naprave.

sos-mobile-home

Mobilna aplikacija SOS Online Backup ponuja funkcije, ki jih pričakujemo od mobilnih odjemalcev varnostnih kopij. Meni domačega zaslona mobilne aplikacije vam omogoča dostop do shrambe v oblaku, ogled podatkov, ki ste jih prenesli, brskanje po najljubših datotekah in ustvarjanje varnostnega kopiranja načrta.

sos-mobile-backup

Kot to počnejo številne rešitve, mobilni odjemalec SOS Online Backup zahteva, da izberete vrste datotek, ki jih želite varnostno kopirati. Ko to storite, lahko takoj zaženete varnostno kopijo ali ga načrtujete. Načrtovanje vam omogoča, da izberete, kateri dnevi v tednu in kdaj se bo varnostno kopiranje izvajalo.

Aplikacija ima oceno 3,8 zvezdice in nekaj več kot 10 000 prenosov za Android. Obstaja veliko pregledov, v katerih se uporabniki pritožujejo nad hrošči. Število prenosov pripisujemo dragi storitvi. Na voljo je za Android in iOS.

SOS Online Backup ponuja uporabniško izkušnjo, vendar manjka priročnih funkcij, kot je dostop do datotek iz brskalnika. Zaradi tega je uporabniška izkušnja nekoliko omejujoča, vendar je kljub temu dostojna in enostavna za uporabo.

Varnostno kopiranje datotek & Restavriranje

SOS Online Backup morate povedati, katere datoteke želite varnostno kopirati, da lahko začnete postopek varnostne kopije. Namizni odjemalec vam to pomaga s samodejnim iskanjem datotek, ki jih lahko varnostno kopirate. Optično branje lahko začnete s klikom na ikono ključa in konfigurirate varnostno kopijo.

Ko se optično branje konča, boste videli datoteke, ki so jih našli, in koliko prostora za varnostno kopiranje, ki jih potrebujete za varnostno kopijo. Z gumbom »Napredno« lahko uredite optično branje tako, da izključite datoteke glede na velikost ali vrsto ali pa izberete določene datoteke. Mape lahko izključite le tako, da jih izberete. Obstaja tudi možnost vključitve vrst datotek po meri.

Postopek skeniranja lahko preskočite, če že veste, katere datoteke želite varnostno kopirati, vendar je trajalo le približno 30 sekund. Vaš čas je lahko drugačen, odvisno od količine podatkov. Ne glede na to, pritisnite “naslednjo”, da nadaljujete z nastavitvijo rezervnega načrta.

sos-backup-izbor

Naslednji korak mora ročno označiti vsebino za varnostno kopiranje. To lahko storite na ravni mape ali datoteke. Rezultati skeniranja so rdeče barve in so izbrani.

Možno je imeti veliko več datotek za varnostno kopiranje, kot jih imate, zato morate povečati prostor za shranjevanje ali izključiti nekatere datoteke, ki so samodejno vključene. To je podobno konkurenčnim storitvam, kot je karbonit.

Razlika je le v tem, da je Carbonite neomejena storitev in po privzetku izbere najpogostejše vrste datotek. Je tudi cenejši kot SOS Online Backup, tako da, če se vam to zdi dobro, preberite naš pregled o karbonitu, če želite izvedeti več o tem..

Ko končate, kliknite »Naprej«. Prikaže se naslednje okno, ki vam omogoča konfiguriranje nastavitev, večino pa jih lahko konfigurirate pozneje.

SOS spletno načrtovanje varnostnih kopij

sos-backup-možnosti

Določiti morate razpored, po katerem se bodo varnostne kopije izvajale. To morate storiti, ker se ne morete zanesti na stalno varnostno kopiranje, ki bi zaščitilo datoteke, ko so urejene.

Namesto tega SOS Online Backup privzeto uporablja dnevni program. Lahko ga nastavite tako, da se izvaja vsako uro, če želite, vendar je najmanjši interval le eno uro, kar pomeni, da neprekinjeno varnostno kopiranje preprosto ni mogoče. To je ena najpomembnejših lastnosti in večina rešitev, tako da SOS Online Backup ni, kar je glavna napaka. To je dober razlog, da razmislite o drugih možnostih.

Če želite, lahko omogočite ročne varnostne kopije tako, da počistite polje “varnostno kopiranje tudi brez uporabnikovega posredovanja”.

Preden se postopek varnostne kopije začne, lahko izberete tudi varnostno kopijo v oblak in lokalno mapo, ki je lahko zunanji pogon. To je hibridna varnostna rešitev, ki vam omogoča, da izkoristite prednosti oblakov in lokalnega pomnilnika. Pomaga tudi pri izvajanju pravila za varnostno kopiranje 3-2-1.

Prav tako lahko prilagodite pravilnik o zadrževanju datotek, ki so bile izbrisane iz računalnika. Možnost je privzeto izklopljena, kar pomeni, da SOS Online Backup ponuja resnično arhiviranje. Koristno je, če želite počistiti prostor v računalniku, vendar nimate neomejenega prostora za varnostno kopiranje, zato boste verjetno želeli, da odjemalec nastavi izbrisane datoteke iz oblaka po 30 dneh oz..

Ko ga nastavite, kliknite »Naprej«, da začnete varnostno kopijo. Odpre se novo okno in pokaže napredek varnostne kopije, če pa ga zaprete, bo SOS Online Backup še naprej deloval v ozadju.

Stranka vas obvesti o hitrosti prenosa vaše datoteke, vendar ne prikazuje nobenih drugih koristnih informacij, na primer, koliko časa lahko traja varnostno kopiranje. Oglejte si naslednjo kategorijo, “hitrost”, da ugotovite, koliko časa je trajalo, da se je končal postopek varnostne kopije.

Obnovitev datoteke SOS Online Backup File

sos-backup-start-obnovitev

Če želite obnoviti datoteke, kliknite gumb “pogled / obnovi”. Odjemalec vam omogoča brskanje po datotekah, shranjenih v oblaku, ali uporabo iskalne vrstice za hitro iskanje, če poznate njihova imena. Omogoča tudi filtriranje datotek glede na velikost in datum varnostne kopije.

sos-backup-recovery-window

Datoteke lahko obnovite na prvotno ali novo. Če ste omogočili osebno šifriranje, morate vnesti geslo za dokončanje obnovitve.

sos-backup-Restore-location

Kot rečeno, datoteke lahko obnovite samo z namizja in mobilnih aplikacij. To je resna pomanjkljivost za SOS Online Backup, saj je dostop brskalnikov do datotek glavna značilnost večine spletnih orodij za varnostno kopiranje.

Hitrost

Začetne varnostne kopije lahko trajajo kar nekaj časa, če imate na stotine gigabajtov za varnostno kopiranje. Čas, ki bo potreben, bo odvisen tudi od tega, kako dobra je vaša povezava in kako blizu ste strežniku. Bližje ko boste bližje, hitrejša bo vaša hitrost.

Verjetno ne boste predaleč od podatkovnega centra, ker se je SOS Online Backup razširil po vsem svetu. Države, ki jih imajo, so ZDA, Kanada, Avstralija, Velika Britanija, Avstralija in Južna Afrika.

Če si želite ogledati, kako se SOS Online Backup primerja z drugimi varnostnimi rešitvami, smo izvedli več preskusov za varnostno kopiranje in obnovitev z uporabo zadrge v 1 GB. Naše teste smo izvedli z WiFi povezavo iz Beograda, Srbija, s hitrostjo prenosa 10 megabitov na sekundo in hitrostjo prenosa 31 Mbps..

Pri teh hitrostih naj bi naša datoteka prenesla približno 14 minut za nalaganje in nekaj več kot štiri minute za prenos brez nadzemnih postopkov, kot so dedukcija, šifriranje ali dešifriranje. Rezultati testiranja niso bili blizu rezultatov, čeprav smo onemogočili postopek šifriranja.

Prvi poskus: Drugi poskus: Povprečno:
Čas nalaganja00:34:1600:34:3200:34:24
Čas nalaganja00:08:0100:08:3000:08:16

SOS Online Backup je v povprečju potreboval 34 minut in 24 sekund. Spletne varnostne kopije pogosto naložijo skoraj eno uro, da se naloži gigabajt, tako da je nič manjše od povprečja.

Rezultati prenosa so primerljivi. SOS Online Backup je potreboval osem minut in 16 sekund za prenos naše datoteke. To je dvakrat toliko časa, kot bi si moralo vzeti. Če potrebujete storitev, ki ima visoke in enakomerne hitrosti, poskusite s Acronis True Image.

Hitrosti prenosa so čudne, saj je SOS Online Backup hitro varnostno kopiral našo preskusno mapo in ima strežnike po vsem svetu. Vsaj uporablja algoritem za kopiranje datotek na ravni blokov, ki pomaga pri prenosu že naloženih datotek s prenosom spremenjenih delov.

SOS spletno varnostno kopiranje ne omogoča hitrosti ročice, kar je koristna funkcija, če varnostno kopiranje ali obnavljanje procesov obremenjuje vaš računalnik. Prav tako ne nudi storitve za obnovitev ali varnostno kopiranje za kurirje za domače uporabnike, kot to počne IDrive. Kurirske službe pomagajo, ko morate obnoviti ogromne količine podatkov.

Varnost

SOS Online Backup privzeto ne šifrira datotek. Kljub temu lahko dodate AES 256-bitno šifriranje, kar priporočamo.

sos-enkripcija

SOS spletno varnostno kopijo lahko dovolite, da ustvari in shrani šifrirni ključ za vas, ali pa sami ravnate z njim. Če to storite, boste imeli zasebno, končno šifriranje, znano tudi kot šifriranje z ničelnim znanjem. Zagotavlja, da lahko datoteke berete samo vi.

Če želite nadzirati šifrirni ključ, ga morate omogočiti, preden začnete varnostno kopirati datoteke. Kasneje ga ne morete spremeniti, kar je običajno za storitve, ki ponujajo zasebno šifriranje.

Zasebno šifriranje je bolj varno, vendar SOS Online Backup ne bo mogel ponastaviti gesla, če ga pozabite. Poskrbite, da ga nekje zapišete ali uporabite enega najboljših upravljalcev gesel.

Protokol SSL / TLS ščiti datoteke med prevozom pred napadi človeka v sredini, kar je običajno med spletnimi storitvami varnostnega kopiranja.

V podatkovnih centrih so datoteke shranjene na strežnikih. SOS Online Backup uporablja napredne konfiguracije RAID za odvečnost in spremljanje omrežja v realnem času. Varnost podatkovnega centra vključuje 24-urno osebje in video nadzor, dostop do značk, temperaturno nadzorovan okoljski sistem, potresno zasnovano gradnjo in odvečne rezervne napajalne sisteme.

Največja pomanjkljivost varnosti je pomanjkanje dvofaktorske overitve, ki bi pripomogla k zaščiti vaših poverilnic.

Zasebnost

Že od začetka nas politika zasebnosti obvešča, da je SOS Online Backup skladen z EU-ZDA. in Swiss-U.S. okviri zasebnosti ščit. Okviri pomagajo pri upravljanju zbiranja, uporabe in shranjevanja osebnih podatkov, ki jih prenašate iz EU in Švice v ZDA.

Infrascale ima v lasti SOS Online Backup, zato njegova politika zasebnosti gostuje na spletni strani Infrascale. Čeprav vam SOS Online Backup omogoča omogočanje zasebnega šifriranja, je politika zasebnosti še vedno pomembna glede osebnih podatkov o uporabnikih.

Kaj zbira spletna varnostna kopija SOS

Infrascale zbira standardne informacije, ki jih zbira večina spletnih varnostnih kopij. Vsebuje dve kategoriji uporabniških informacij. Prvič, podatke, ki jih obdeluje strojna oprema in aplikacije za varnostno kopiranje, arhiviranje ali prehajanje.

Drugič, Infrascale zbira podatke o uporabnikih, ki se nanašajo na račune strank in njihovo vodenje, na primer podatke o zastopnikih in stikih v svojih organizacijah za stranke, vključno z njihovimi imeni, naslovi, telefonskimi številkami, e-poštnimi naslovi, naslovi delovnih mest in imenom svojega delodajalca.

Infrascale zbira tudi podatke o plačilnih karticah za obdelavo plačil za svoje izdelke in storitve. Podjetje ustvarja metapodatke in sistemske podatke tudi v zvezi z izvajanjem svojih storitev.

Infrascale zbira osebne podatke, ki jih posredujete, ko spletno mesto SOS Online Backup uporabljate za komunikacijo s predstavniki, predložite vozovnico za podporo ali uporabite tudi funkcijo klepeta..

Uporaba osebnih podatkov

Infrascale obdeluje informacije o uporabnikih, ki jih zbirajo njegove storitve, da uporabnikom nudi varnostno kopiranje, arhiviranje in prehajanje in storitve. Poleg tega podatke, povezane z računom, uporablja za tržne storitve, vzpostavlja povezave, pridobi plačilo za storitve, nudi podporo in drugače komunicira s strankami.

Infrascale uporablja tudi metapodatke in podatke drugih sistemov, da zažene svoje storitve in jih dostavi strankam. Vaše osebne podatke hrani le toliko časa, kolikor to dovoljuje zakon.

Ob tem lahko Infrascale razkrije podatke o uporabnikih in naloži podatke zaposlenim, agentom, predstavnikom, svetovalcem, podružnicam in neodvisnim izvajalcem. V pravilniku o zasebnosti piše, da je to povezano z njihovimi storitvami za stranke Infrascale ali v njihovem imenu, vendar to pomeni, da bi nekdo lahko dostopal do vaših podatkov, če ne omogočite zasebnega šifriranja.

Podatke lahko deli tudi s ponudniki storitev, ki jim pomagajo pri poslovanju, prodaji in trženju, informacijski tehnologiji ali profesionalnih storitvah. Podatke lahko deli tudi z organi pregona, če to zahteva.

Infrascale lahko uporablja storitve Amazon Web Services, Google Cloud ali druge ponudnike oblačnih platform za gostovanje njegovih oblačnih rešitev in zbiranje in vzdrževanje uporabniških podatkov, naloženih v storitve.

Zaradi tega Infrascale sklene sporazume s tretjimi osebami, ki gostijo te podatke. Navedeni sporazumi zahtevajo, da tretje osebe spoštujejo zasebnost podatkov, uporabljajo jih le za namene zagotavljanja storitev na Infrascale, da jih ne razkrijejo brez dovoljenja in upoštevajo prakse zasebnosti, povzete v pravilniku o zasebnosti.

Vaše pravice

Storitve Infrascale omogočajo dostop do posodobljenih podatkov in njihovo posodabljanje. Ogledate si lahko, posodobite, dodate in popravite podatke, ki ste jih naložili v storitve Infrascale ali lastne javne ali zasebne rešitve v oblaku.

Lahko pregledate podatke o shranjenih v zbirkah podatkov Infrascale in popravite, izbrišete ali blokirate napačne podatke, kot dovoljujejo veljavni zakon in pravilniki Infrascale. V takšnih primerih lahko podatke uredite tako, da se prijavite v profil računa ali kontaktirate podjetje Infrascale.

Če želite izbrisati svoje podatke, morate Infrascaleu poslati pisno zahtevo.

Če organ pregona ali tretja oseba zahteva dostop do vaših podatkov, vas bo Infrascale o tem obvestil. Prav tako bodo zavrnjene vse zahteve, če ne veljajo po zakonu ali pogodbi.

Večina klavzul v politiki zasebnosti je namenjena varovanju vas, vendar dejstvo, da lahko agenti in drugi dostopajo do vaših podatkov, navadna kršitev zasebnosti. Kot že omenjeno, je najbolje, da omogočite zasebno šifriranje in upravljate svoj ključ.

Podpora

sos-backup-center za pomoč

Če potrebujete pomoč, lahko prek spletnega vmesnika dostopate do podpornega centra SOS Online Backup. Po člankih, ki jih potrebujete, lahko iščete z iskalno vrstico ali s pomočjo vodnika, ki vam pomaga izbrati napravo, operacijski sistem, kategorijo težav in nato našteti članke o podpori.

V času pisanja je bilo 90 člankov za domače uporabnike. Tanki so, vendar jih je enostavno spremljati in predstavljati videoposnetke, ki vam bodo v pomoč.

Če ne najdete odgovora na svoje vprašanje, se lahko obrnete tudi na skupino za podporo strankam SOS Online Backup. Če želite to narediti, lahko uporabite klepet v živo ali podporo za vstopnice. Telefonska podpora je rezervirana za poslovne uporabnike.

Nekajkrat smo poskušali vnesti klepet v živo, vendar smo bili obe agenciji zasedeni. Zaradi tega smo oddali vozovnico za podporo. Naslednji dan smo dobili odgovor, koliko časa traja večina odgovorov.

Razsodba

SOS Online Backup ima prednosti, vključno z zasebnim šifriranjem, NAS in mobilno varnostno kopijo, velikimi hitrostmi prenosa in zmožnostjo izvajanja hibridnih varnostnih kopij. Glede na to je, da je na spodnji strani zbranih več udarcev.

Pomanjkanje neprekinjene varnostne kopije, brez dostopa do varnostne kopije iz brskalnika in strma cena preprečujejo, da bi tekmoval proti storitvam na našem najboljšem spletnem seznamu varnostnih kopij. Če lahko pogoltnete ceno, dogovor ni tako slab, vendar priporočamo, da najprej uporabite brezplačno 30-dnevno preizkusno različico.

V komentarjih spodaj nam sporočite, kaj mislite o SOS Online Backup-u. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map