Pregled MyPCBackup – Nezakonita storitev – Posodobljeno 2020

Pregled MyPCBackup

Preprosta uporaba spletne varnostne kopije. Dostojni uporabniški vmesnik. Na voljo so dodatki, vendar za občasno, včasih skrito plačilo.


Pozor: Pomembna posodobitev!

Pregled

Moja spletna stran MyPcBackup

Sprijaznimo se: toliko podjetij se obrača na ponudnike pomnilnika v oblaku, da varno zaščitijo svoje pomembne podatke. Toda shranjevanje v oblaku in splet ni le nekaj za poslovne uporabnike.

S spletno varnostno kopijo lahko uživate na več načinov, od katerih boste v tem pregledu MyPCBackup našli par. MyPCBackup je podjetje, ki ponuja te storitve. Z ekonomično ceno in 99,99-odstotno natančnostjo in vzdržljivostjo je to podjetje tu, da olajša življenje in kakovost svojih strank.

Znani so po svoji zanesljivosti in večina strank se zdi resnično zadovoljna s svojimi storitvami. Ker bo skoraj 43% ljudi izgubilo svoje dragocene datoteke, vključno z e-pošto, glasbenimi videoposnetki, dokumenti in drugimi datotekami, potrebe po storitvah te naraščajo še naprej. 

Vse o mojem računalniku Back-up

MyPC Backup je ustanovitev podjetja Just Develo It Company poslovno vodilno podjetje na področju revolucije na spletu. Cilj ustanove je zagotoviti preproste rešitve za zapletene tehnične težave.

Podjetje je bilo prvič predstavljeno leta 2010 in nudijo enako količino storitev, kot jih ponujajo njuni sestrski podjetji, ZipCloud in JustCloud. Edina razlika je v tem, da imajo nekoliko drugačno vizualno privlačnost spletnega mesta, da lahko poskrbijo za drugačno občinstvo.

Načrti & Cenitev

Včasih jih je malo težko najti na njihovem spletnem mestu, tu so informacije o cenah MyPCBackup: 

Moči & Slabosti

Alternativa za MyPCBackup

Rezerva

MyPCBackup je namenjen ljudem, ki ne želijo razmišljati o svojih varnostnih kopijah datotek in o tem, kaj jih lahko varnostno kopirajo. Razumejo, kako neprijetno je lahko vedno varnostno kopirati podatke, zato to storijo namesto vas.

Vse se nanašajo na avtomatizacijo in zato njihov sistem nenehno dela spletno varnostno kopiranje, tudi ko delate. Ta postopek zelo olajšajo, tako da ste ne glede na raven računalniškega znanja varno zaščiteni.

Edino, kar boste morali storiti, je, da preprosto namestite program na svoj sistem, sistem pa bo naredil vse za vas. Lepota je v tem, da niso samo vaši vtipkani dokumenti varni, ampak bodo zaščitili fotografije, videoposnetke in vse druge vrste datotek, ki si jih lahko zamislite.

Pogosto bo po okvari računalnika morda treba znova namestiti veliko programov zaradi okvare trdega diska. Vendar teh dokumentov ali fotografij ne boste mogli prinesti nazaj, več jih ne bo več.

Prav zaradi tega je bil ustvarjen MyPCBackup. Ko se ljudje bolj gibljejo v tehnološki dobi in se manj odmikajo od otipljivih predmetov, postaja grožnja večja.

Obnova datotek

Obnovitev datotek iz MyPCBackup je preprosta na neverjetno preprosti nadzorni plošči. MyPCBackup je ustvaril izjemno strežniško mrežo, ki komunicira z Amazonom S3.

S tem se njihovi uporabniki hitro prikličejo na svoje podatke. Preprosto pojdite do datotek in poiščite tiste, ki jih želite naložiti, in sicer tako enostavno kot klik gumba. Nobenega razloga ni za agonijo in več ur za iskanje datotek, kot pri nekaterih varnostnih podjetjih, zaradi tega je vse uporabnikom prijazno za vse.

Vsakdo bi moral nekajkrat vaditi preizkusno obnovo. Tako boste lahko hitro reagirali in vedeli, kaj storiti v krizi. Izberete lahko določene datoteke ali mape, ki jih želite obnoviti, ali pa lahko obnovite vse svoje podatke, izbira je odvisna od vas.

Nalaganje 1 ali 2 dokumentov ne bo trajalo dolgo, vendar več podatkov bo treba obnoviti, dlje časa bo trajalo. Celoten postopek je precej neposreden in vsakdo bi moral biti sposoben.

Lastnosti & Doplačila

Vedno se lahko obrnete na spletno primerjavo varnostnih kopij in primerjate MyPCBackup z drugimi ponudniki. MyPCBackup še ne spreminja trga varnostnih kopij in shranjevanja, prinaša vam številne uporabne dodatke:

1. Skupna raba datotek

Izbrane datoteke ali mape lahko delite s prijatelji in družino. Zato je še posebej enostavno deliti svoje nedavne foto albume izbrani skupini ljudi. 

2. Sinhronizacija datotek

MyPCBackup ima funkcije, podobne Dropboxu, kot je sinhronizacija datotek, tako da imate lahko vedno najnovejšo različico v kateri koli napravi. 

3. Poiščite moj prenosnik

MyPCBackup lahko poišče vaš prenosnik, če je ukraden ali izgubljen. Tako imate možnost, da si ga povrnete. Dobra stvar je: če prenosnika ne morete obnoviti, so vsaj datoteke varne. 

Pravnomočna razsodba

MyPCBackup je zelo močan konkurent na trgu za shranjevanje in varnostno kopiranje v oblaku, vendar ima nekaj pomanjkljivosti. Pri primerjavi MyPCBackupa z drugimi ponudniki obstajajo nekatere omejitve. Medtem ko spletno varnostno kopiranje ponujajo dobro, ne presegajo preveč vidikov spletnega varnostnega kopiranja.

Vendar svojim uporabnikom zagotavljajo spletno varnostno kopiranje in to izjemno dobro. Upoštevati moramo tudi, da je glede na njihovo nadzorno ploščo najlažji uporabniški vmesnik. Svojo programsko opremo nenehno posodabljajo, s temi izboljšavami pa prihajajo večje in boljše stvari.

Blog je odličen način, da ostanete povezani s podjetjem in s tem, kar želijo početi v prihodnosti. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map