Ucraft pregled – posodobljeno 2020

Ucraft pregled

Ucraft je zanimiv graditelj spletnih mest, ki opravi nalogo, čeprav bi tu in tam lahko uporabil nekaj pljuvalnega laka. Resnično žrebanje je njegov izdelovalec logotipov, vgrajeno orodje, s katerim lahko oblikujemo privlačne modele, s katerimi lahko svoje podjetje ločimo, kar zanimiva funkcija. Oglejte si naš celotni pregled Ucraft za podrobnosti.


Ucraft, ki je bil predstavljen leta 2015, počasi pridobiva na popularnosti med ustvarjalci spletnih strani. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete za zagon spletnega mesta, vključno z e-trgovino, bloganjem in zbiranjem obrazcev. Manjka mu poglobljena prilagoditev Wix-a ali Weeblya, vendar ga lahko z delom uvrsti na naš seznam najboljših graditeljev spletnih strani.

Kljub temu Ucraft izstopa iz množice po zaslugi svojega Izdelovalca logotipov. Orodje vam omogoča ustvarjanje lastnega logotipa, zaradi česar je ta graditelj dobra izbira za lastnika podjetja ali podjetnika, ki želi, da je vse poskrbljeno na enem mestu.

V tem Ucraft pregledu bomo razpravljali o tem, ali je platforma prava za vas.

Moči & Slabosti

Alternativa za Ucraft

Lastnosti

Ucraft ne ponuja možnosti prilagajanja, vendar je dovolj, da lahko objavite spletno mesto. Nekatera orodja zaostajajo v primerjavi z drugimi gradbeniki, zato poglejmo, ali ima Ucraft tisto, kar potrebujete.

Ucraft e-trgovina

Čeprav je na voljo samo s plačljivim načrtom, je Ucraftjev motor za e-trgovino dobro zaobljen. Naročil ne morete paketno obdelati, platforma pa lahko počne zanimive stvari.

Glavna nadzorna plošča e-trgovine deluje kot čarovnik, ki vas vodi skozi postopek vzpostavitve spletne trgovine. To je dobro, ker začetnikom olajša stvari.

Super pri Ucraftovem motorju za e-trgovino je, da lahko v svojo trgovino dodate popuste ali kupone. To je mogoče z drugimi gradbeniki, vendar Ucraft to olajša. To je velik plus za nastajajoča podjetja, ki želijo narediti svoje ime.

Lahko se integrira tudi s spletnimi prodajnimi platformami, na primer eBay ali Amazon, kar vam pomaga priti do širše publike.

Medtem ko Ucraft tekmuje z velikimi igralci v spletnem poslovanju, ne ponuja istega nadzora kot Shopify. Če prodajate prek spleta svoj kruh in maslo, priporočamo, da preizkusite Shopify, vendar ne, ne da bi prebrali navodila za Shopify za začetnike. To je zapletena platforma, ki jo je težko obvladati.

Ucraft Izdelovalec logotipov

Ucraft-ov proizvajalec logotipov je odlična funkcija, ki je večina ponudnikov spletnih strani ne ponuja.

ucraft-logo-maker

Lahko naložite svoj logotip, vendar je Ucraft Izdelovalec logotipov enostaven za uporabo in lahko v kratkem času zagotovi kakovostne rezultate. Ni krivulje učenja, zato lahko vsakdo stopi in se nauči narediti svoj logotip.

Med drugimi vizualnimi elementi lahko urejate pisave, velikosti pisave, barve, naslove in oblike. Postopek je podoben uporabi Canve, tako da, če imate izkušnje s tem, boste lahko zadeli tla.

ucraft-logo-maker-vadnica

Če s Canvo niste seznanjeni, ne poudarjajte. Ucraft vam daje navodila po korakih, kako uporabljati njegov izdelovalec logotipov, da se lahko začetniki vključijo v to.

Ucraft blogging

Upravljanje vsebine v storitvi Ucraft ni zapleteno, vendar naredi svoje delo.

ucraft-blogging

V rubriko “članki” lahko dodate objave na spletnem dnevniku. Na žalost ni veliko možnosti za optimizacijo posameznih objav in moramo reči, da rezultat ni estetsko prijeten.

ucraft-blog-objava

Če se želite osredotočiti na bloganje, poskusite s WordPressom. Ta platforma je sistem za upravljanje vsebine s polnim delovnim časom. Težko je obvladati, zato najprej preberite vodnik za WordPress za začetnike.

Na splošno sistem Ucraft ni tako dober kot sistem Voog ali WordPress, vendar bo deloval dovolj dobro, če bo vaš blog za vas pomemben.

Osebe lahko komentirajo vaše posodobitve z Disqusom, ne pa s Facebookom (ali katero koli drugo platformo socialnih medijev). Če iščete interakcijo na družabnih medijih, boste morda želeli pogledati drugje kot Ucraft.

Ucraft Optimizacija iskalnikov

Koda spletnega mesta bo negativno vplivala na vašo uvrstitev v Googlu. Ker je koda podobna drugim spletnim mestom, ustvarjenim z Ucraftom, v Googlovih očeh ne boste tako verodostojni.

Temu se je mogoče izogniti z dobrim orodjem za optimizacijo iskalnikov, ki ga Ucraft nima. Ima majhno orodje za SEO, vendar še zdaleč ni tisto, kar bi moralo biti.

ucraft-seo

Če imate spletno podjetje in se za pridobitev prometa zanašate na organsko iskanje, vam bo bolje pri drugem ustvarjalcu. Oglejte si naš pregled Wix-a za alternativo.

Če želite to narediti v stari šoli, bi lahko bila tudi WordPress dobra izbira. Uvrstitev v WordPress je učinkovita, vendar težka, zato preberite vmesni vodnik za uporabo WordPress-a in naš napredni vodnik za uporabo WordPress-a..

Pregled funkcij

Ucraft logotipwww.ucraft.com

Začne se od 1000 $ mesečno na vse načrte

Oblikovanje

Prednastavljene teme

Obrazec za oblikovanje obrazcev

HTML urejevalnik

Podpora forumu

Vektorska umetniška galerija

Zvok

HD Video

Uporabnost

Vmesnik povleci in spusti

SEO urejevalnik

Podpora za mobilne naprave

App Center

Blog Podpora

Podpora za e-trgovino

Urejevalnik strani

Storitve

SEO

Trženje

Oblikovanje spletnih strani

Doplačila

SSL potrdilo

Domena

Krediti za oglase

Pregled spletnega mesta

Podpora

Center pomoči

Forum

Klepet v živo
24/7

Telefon

E-naslov

24/7 Podpora

Video vadnice

Vadnice za besedilo

Razno

Brezplačni načrt

Cenitev

Ucraftjev brezplačni načrt je lahko dolgoročna možnost za nekatere uporabnike, saj omogoča povezovanje lastne domene. Med ustvarjalci spletnih mest je to redko, saj boste večino uporabili poddomena, če ne boste plačali.

Brezplačno vsebuje tudi varnost SSL in omogoča dodajanje osnovne vsebine na vaše spletno mesto. Lokalno podjetje, kot je restavracija ali servisna delavnica, bi se s tem prav dobro odrezalo.

Če ste pripravljeni zapraviti denar za Ucraft, lahko nadgradite na načrt spletnega mesta Pro. Vključuje omejene možnosti e-trgovine, možnost sodelovanja s partnerji na vašem spletnem mestu in trg aplikacij.

Če imate radi Ucraft, priporočamo, da nadgradite na Pro Spletno mesto. Omogoča vam, da platformo v celoti uporabljate. Načrta Pro Shop in BigCommerce nista zapletena. Ponujajo povečano pasovno širino in podporo za e-trgovino, zato jih priporočamo ljudem, ki že uporabljajo Ucraft in želijo nadgraditi svojo spletno trgovino.

Všeč nam je, da imamo pri cenah družbe Ucraft to, da lahko poljuben načrt preizkusite 14 dni brezplačno. Na splošno ima eno najbolje oblikovanih ponudb tam.

Oblikovanje & Orodja

Ucraft urejevalnik je brezhiben in enostaven za učenje. Njegov sistem povleci in spusti je samoumeven in za zavihki se skrivajo močne funkcije.

Da bomo lažje razumeli, kako sistem deluje, bomo govorili o vsakem odseku posebej.

Gumb za predogled je zelo intuitiven in obiskovalcu omogoča ogled vašega spletnega mesta. V primerjavi z drugimi ustvarjalci spletnih strani je blag, ker ne morete preprečiti, da bi se elementi prikazovali na določenih platformah, vendar ni grozno.

ucraft-predogled-zavihek

Zavihek “nadzorna plošča” je kot vaš ukazni center. To bo zavihek, ki ga najbolj uporabljate, zato poglejmo, kaj lahko naredi.

ucraft-armaturna plošča

Kliknite ga in poslali se boste zaslonu s pododdelki možnosti. Od tam lahko upravljate strani, bloganje, e-trgovino, SEO in druge funkcije. Ker vas popelje na drug zaslon, prekine delovni potek. Čeprav je to nadležno, to ni veliko in se boste čez nekaj časa navadili na sistem.

Poleg tega je armaturna plošča dobro organizirana. Omogoča vam hitro reševanje težav z dostopom do ustreznega razdelka.

Na kartici »bloki« so vnaprej oblikovani deli strani, ki jih lahko vstavite kamor koli, na primer glave ali razdelki »o nas«.

ucraft-bloki-zavihek

Kot večina graditeljev spletnih mest, ima Ucraft veliko orodij, s katerimi lahko začetniki hitro objavijo spletno mesto. Oddelek “bloki” ni izjema, zato bi bil Ucraft lahko dobra izbira za vas.

Kartica »elementi« je napolnjena s pripomočki, kot so obrazci, slike, besedilna polja in gumbi.

ucraft-elementi-zavihek

Čeprav ni tako obsežen kot Wix, je Ucraftova zbirka elementov spodobna. Poleg dodajanja rednih elementov, kot so obrazci, lahko spletno mesto integrirate s PayPal, Typeform, Instagram in drugimi aplikacijami na zavihku »elementi«..

To vam omogoča hitro nastavitev strani spletnega dnevnika, saj lahko integrirate platforme, ki uporabnikom omogočajo, da so na tekočem s tem, kar počnete.

Zavihek “barve” je preprost. Slog strani lahko spremenite, predvsem s spreminjanjem barve ozadja.

Spremembe na kartici »barve« je enostavno spremeniti, spremembe, ki jih lahko izvedete, pa so odvisne od predloge, ki jo uporabljate. Naš problem pri razdelku “barve” je, da so možnosti, ki jih imate, omejene, zato ne jamči za pododdelek urejevalnika.

Kartica »Učinki« vsebuje animacije, ki jih lahko uporabite za elemente na vaši strani.

ucraft-zavihek-zavihek

To je lep dodatek, saj takšno orodje ne uporablja veliko ustvarjalcev spletnih mest. Elementi lahko s predstavitvijo PowerPoint-a zbledijo navzven ali navzven, kot bi bilo, in vse je samoumevno.

Zavihek »napredek« je še ena inovativna funkcija, ki vam pomaga, da se med spletom zatečete po tleh.

ucraft-napredek-zavihek

V razdelku »Napredek« lahko spremljate naloge, ki vam pomagajo objaviti dostojno spletno mesto. Vsebuje mejnike za vašo spletno prisotnost in navodila, kako jih doseči. Skupno funkcija omogoča novincem, da optimizirajo svoj potek dela, za kar moramo pohvaliti Ucraft.

Poleg armaturne plošče se Ucraft ponaša s 63 predlogami, ki jih lahko uporabite za začetek oblikovanja spletnega mesta.

ucraft-predloge

Ucraft predloge se imenujejo teme. Oni so osupljivi in ​​optimizirani za mobilne naprave, vendar svetujemo, da bodite pozorni pri izbiri. Ko začnete urejati spletno mesto, teme ne morete spremeniti.

To je težava, ker lahko predloge urejate. Lahko spremenite širino strani, sloge gumbov, pisave in celo razdaljo med elementi, vendar nikoli ne boste vedeli, ali je tema primerna za vaše spletno mesto po urejanju, dokler ne bo prepozno.

Če želite podobne estetske rezultate, lahko poskusite Weebly ali Squarespace. Oba ponujata osupljive rezultate in več nadzora, zato ne pozabite prebrati našega pregleda Weebly in Squarespace.

Enostavnost uporabe

Če želite začeti z Ucraft, morate samo izbrati predlogo in izpolniti nekaj polj. Platforma je enostavna za uporabo. Lahko se prijavite prek družbenih medijev ali Google računov, ne začnete s praznim platnom in platforma ima kul kontrolni seznam za zagon.

ucraft-kontrolni seznam

Mejniki na kontrolnem seznamu so stvari, kot so dodajanje logotipa, nastavitev metapodatkov ali uporaba blokov. Za navdušence nad kontrolnim seznamom bo dobro delovala gamificirana različica vadnice. Do teh mejnikov lahko dostopate na zavihku »napredek« v urejevalniku, kar je koristno, ker večina ljudi ne bo mogla nekaj objaviti v enem zasedanju.

Ko končate s tem, boste preusmerjeni v urejevalnik. Za orodja Ucraft ne potrebujete učenja in vsako oviro lahko premagate, dokler imate na voljo pet minut. Enostavnost uporabe podjetja Ucraft je eno največjih prednosti.

Vmesnik je odziven in izgleda moderno. Ena od težav, ki jo imamo pri tem, je, da so nekatere možnosti prilagajanja dostopne v urejevalniku, druge pa lahko najdemo le pod “orodji za oblikovanje”. To ni velika težava, vendar deluje hitro proti urejanju.

Če želite nekaj preprostejšega, preberite našo stran123. Ni povleci in spuščaj, temveč samo binarne spremembe določenih parametrov, kar olajša uporabo.

Podpora

Ucraftova podpora ni nagrajena, ni pa tudi slaba. Če med uporabo programske opreme naletite na težave, lahko preverite njeno bazo znanja.

ucraft-center znanja

Vsebuje 10 kategorij, ki vsebujejo članke, ki podrobno opisujejo procese in orodja za vsak razdelek. Čeprav ni dovolj globoka, ste pokriti na večini front. Članki, ki obstajajo, so dobro napisani in podpirajo točke iz informativnih slik in .gifov.

Če zbirka znanja ne deluje za vas, se lahko obrnete na Ucraft. V klepetu boste odgovor prejeli v nekaj minutah, na zahtevo pa boste odgovorili v nekaj urah do nekaj dneh.

ucraft-klepet

Odgovori agentov Ucraft so hitri in koristni, zato se ni veliko pritoževati. Nekaterim ni všeč, da ne bodo mogli poklicati pomoči, vendar se večina ljudi lahko obrne na razpoložljive kanale.

Če je za vas pomembna podpora v živo, Voog ponuja podobne rezultate kot Ucraft, ponuja pa tudi klepet v živo in klicanje v živo. Če se vam to sliši odlično, preberite naš Voog pregled.

Razsodba

Ucraft je funkcionalno orodje. Hitro lahko dobite dostojno spletno mesto, zatem pa je še nekaj prostora za retuširanje in poliranje.

Zaradi tega SEO, e-trgovina in oblikovalske omejitve programsko opremo predstavljajo sekundarno izbiro za ljudi, ki vodijo spletno podjetje. Nimate enakega nadzora kot pri Wixu ali Squarespaceu.

Če želite nekaj drugačnega, preberite članek o naših najboljših ponudnikih spletnega gostovanja. Priporočamo WordPress, vendar preberite naš vodič in preverite, ali vam še kaj pomaga.

Se strinjate z našim pregledom Ucraft? Če ne, nam v spodnjih komentarjih sporočite. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map