Pregled Simvoly – posodobljeno 2020

Simvoly pregled

Simvoly je ustvarjalec spletnih strani, osredotočen na vodilne konverzije skozi ciljne strani in prodajne tokove. Vendar je v vseh drugih pogledih dokaj značilna funkcija, zato na primer ne boste mogli optimizirati SEO. Preberite naš celoten pregled Simvoly za podrobnosti.


Simvoly je nov na sceni za izdelavo spletnih strani. Ima čudovit dizajn in je optimiziran za mobilne naprave, najpomembneje pa je, da je usmerjen v ustvarjanje tokov konverzije in ciljnih strani.

Njegova ciljna publika so ljudje, ki želijo prodajati prek spleta. Sistem tokov – ki vam pomaga ustvariti načrt strani za vaše obiskovalce, ki jim bodo sledili med brskanjem po spletnem mestu – zasnova ciljne strani in testiranje A / B sta inovativna in brezhibna. Na žalost Simvoly tega ne bo zmanjšal za veliko spletnih podjetij, zato priporočamo Namestitev namesto za oblikovanje ciljne strani.

Razlog za to je preprost: njegove lastnosti niso izčrpne. Izvedete lahko le malo optimizacije iskalnikov in ne obstaja trg aplikacij, ki bi se lahko integriral s programsko opremo drugih proizvajalcev. Kljub temu lahko še vedno deluje, če ne potrebujete vseobsegajočega paketa, zato preberite v tem pregledu Simvoly, da ugotovite, ali lahko še vedno pristane med našimi najboljšimi graditelji spletnih strani.

Moči & Slabosti

Alternativa za Simvoly

Lastnosti

Funkcije podjetja Simvoly niso izčrpne. Ne glede na to lahko zaradi dobro izdelanega lijakastega sistema deluje dobro za določeno vrsto uporabnika.

Trgovina Simvoly

S Simvolyjem je prodaja preko spleta enostavna. Preprosto odprete zavihek “trgovina” in nastavite trgovino na podlagi svoje predloge. Na primer, tema prodaje tečajev vsebuje tri izdelke, ki so že bili dodani v vašo trgovino, z navidezno vsebino, cenami in strukturo za prodajo tečajev.

simvoly-trgovina

Dodate lahko izdelke, ki spadajo v štiri kategorije: digitalni izdelek, fizični izdelek, storitev in članstvo.

Ko ustvarite pot za nov izdelek, lahko stran izdelka uredite s pripomočki, ki jih uporabljate za navadno stran. To zagotavlja prilagodljivost in ustvarja veliko priložnosti za trženje vaših edinstvenih prodajnih mest.

Elektronsko poslovanje je s Simvolyjem enostavno, saj lahko sledite naročanjem in ponujate popuste ali kupone. Vse skupaj je popolna funkcija trgovine, čeprav je za velika naročila ali industrijska podjetja pomanjkanje paketne obdelave lahko problematično.

Če želite te funkcionalnosti, poskusite Shopify. Njegov urejevalnik je težje uporabiti, vendar je platforma narejena za prodajo preko spleta. Poleg tega je začetek z njim enostavno, če preberete naš vodič za začetnike Shopify.

Simvoly tokovi

Nima smisla imeti lepe trgovine, če ne prodate ničesar. Tu prihajajo tokovi Simvoly.

simvoly-lijaka

Ustvarjanje toka, s katerim bodo stranke šle skozi, je enostavno. Ko prvič dostopate do sistema, si boste ogledali razlagalni videoposnetek, v katerem so podrobno opisane vnosi in izhodi. Lahko ustvarite svoj lijak iz nič ali pa lahko izbirate med številnimi vnaprej pripravljenimi, ki vam pomagajo spremljati, kako stranke premikajo po vašem spletnem mestu.

To je na trgu neprimerljivo. Če želite razumeti svoje stranke na tej ravni, običajno potrebujete napredno znanje o storitvi Google Analytics in trženju, vendar lahko vsakdo stori s Simvolyjem.

Značilnost tokov je testiranje A / B, s pomočjo katerega lahko ustvarite dve različici iste strani in vidite, katera deluje bolje. Z njim lahko greste čim globlje k ​​optimizaciji svojega spletnega mesta, da bo privlačna strankam.

Skupno funkcija zelo pomaga pri digitalnem trženju. Čeprav strokovnjaki še vedno uporabljajo naprednejša orodja, kot je Google Analytics, za mala podjetja in samoprevoznike, Simvoly lahko dela trženjska čuda.

Simvoly Blogging

S Simvolyjem lahko pišete blog, vendar sistem ni konkurenčen popolnemu sistemu za upravljanje vsebine.

Do orodja lahko dostopate tako, da odprete zavihek »strani« in nato kliknete stran spletnega dnevnika. Po vmesniku je enostavno krmariti in lahko hitro dodate, upravljate, načrtujete in oblikujete nove objave.

Prav tako je koristno, da lahko uredite glavo in stransko vrstico svoje strani spletnega dnevnika, kar daje vašemu spletnemu mestu enoten videz.

Če želite spodbuditi organski promet v svoje objave na spletnem dnevniku, lahko na kartici »nastavitve« uredite metapodatke vsake strani. Poleg tega lahko urejate zemljevid spletnega mesta, tako da je skupno blogiranje s Simvolyjem enostavno in daje kakovostne rezultate, vendar tudi ni popolno.

Če želite popoln sistem za upravljanje vsebine, poskusite WordPress, ki je narejen za bloganje. Za razliko od Simvolyja pa ne vključuje spletnega gostovanja, zato, če ga želite preizkusiti, preverite tudi naše najboljše spletno gostovanje za vodnik za WordPress.

Pregled funkcij Simvoly

Simvoly logotipsimvoly.com

Začne se od 1200 dolarjev mesečno Vsi načrti

Oblikovanje

Prednastavljene teme

Obrazec za oblikovanje obrazcev

HTML urejevalnik

Podpora forumu

Vektorska umetniška galerija

Zvok

HD Video

Uporabnost

Vmesnik povleci in spusti

SEO urejevalnik

Podpora za mobilne naprave

App Center

Blog Podpora

Podpora za e-trgovino

Urejevalnik strani

Storitve

SEO

Trženje

Oblikovanje spletnih strani

Doplačila

SSL potrdilo

Domena

Krediti za oglase

Pregled spletnega mesta

Podpora

Center pomoči

Forum

Klepet v živo

Telefon

E-naslov

24/7 Podpora

Video vadnice

Vadnice za besedilo

Razno

Brezplačni načrt

Cenitev

Osebni načrt ni impresiven, vendar je cenovno ugoden. Ne morate dodati prodajnih tokov, vendar lahko uporabite sistem toka in A / B orodje za testiranje. Dobite domeno po meri in lahko prodate do pet izdelkov, vendar je to dobro le za majhne osebne projekte ali testiranje programske opreme.

Poslovni načrt je najboljša izbira za vsako majhno podjetje, ki želi spletno povezati s Simvolyjem. Ima vsa orodja in spodobno ceno. Količinska je omejena – dodate lahko na primer le pet tokov – vendar to za večino uporabnikov ne bi smelo biti problem. Večja podjetja bi lahko načrt uporabila za delni projekt ali kampanjo.

Načrt za rast + je drag in vse, kar prinese na mizo, je več tokov in izdelkov. Trideset tokov je preveč za večino uporabnikov. Če ste dovolj donosni za plačilo načrta Growth +, ste dovolj donosni, da najamete ekipo spletnih razvijalcev in pozabite na ustvarjalce spletnih strani, tako da cena nima smisla.

Dokler govorimo o nesmiselnih načrtih cen, paket Pro samo ni vreden. 149 USD na mesec, ki se zaračunajo letno, je preveč za neomejene tokove in izdelke. Za skoraj 2000 dolarjev obstajajo boljše alternative.

Wix lahko na primer prinese ravno toliko k mizi za precej nižjo ceno. Če želite izvedeti več, preberite naš Wix pregled.

Oblikovanje & Orodja

Simvolyjev dizajn je lep in skoraj primerljiv z estetiko Squarespace. Če vam to ne pomeni veliko, preberite naš pregled v kvadratu.

Orodje za urejanje, ki ga boste največ uporabljali v Simvolyju, je urejevalnik na strani. Vsak blok in element lahko med urejanjem urejate, če s kazalcem miške pritisnete nad njim, tako da je mogoče hitro spremeniti.

simvoly-on-page

Večina gradbenikov ima tako orodje, vendar je Simvolyjev preprost za uporabo, saj na strani ni veliko možnosti.

Kartica, ki jo boste največ uporabljali, je »gradniki«.

simvoly-widgeti

Tu boste povlekli elemente, ki so pripravljeni, in ima zapleteno zbirko blokov. Ni jih toliko kot recimo Duda, ampak to naredi svoje delo. Če vam je pomembna raznolikost elementov, preberite naš pregled o Dudi.

Odrezke kode lahko dodate kjer koli na svojem spletnem mestu. To vam omogoča, da greste veliko globlje s spremembami, ki jih želite narediti, ker lahko spremenite vse, kar želite.

Razume se, da boste za to v največji meri potrebovali veščine kodiranja, na splošno pa jih ne uporabljate. Na primer, za spreminjanje velikosti ali dodajanje učinka lebdenja potrebujete štiri do pet vrstic kode, tako da jih lahko preprosto kopirate in prilepite, nato pa spremenite vrednost slikovnih pik.

Še en kul element, ki ga lahko izkoristite, je odštevanje. Če ostanete zvesti pri prilagajanju izdelavi odličnih tokov in ciljnih strani, vam Simvoly omogoča odštevanje, da ustvarite občutek nujnosti svojega izdelka.

Kartice »Slogi« in »Strani« niso zapletene. Prva omogoča globalno spreminjanje barvne palete ali tipografije, druga pa omogoča upravljanje strani na vašem spletnem mestu.

Pri teh zavihkih je edino navdušujoče to, da razvijalci delajo tudi na tem, da omogočajo tudi globalne možnosti oblikovanja obrazcev in gumbov. Razen tega posluje kot običajno.

V razdelku z nastavitvami imate dostop do strežnika in upravitelja datotek, orodja SEO in orodij za razvijalce. Tudi to ni zapleten zavihek, vendar ima zanimive možnosti. Na primer, lahko hitro uredite glave za boljše indeksiranje. Ni dovolj, da vas poletijo na vrh Googlovih rezultatov iskanja, vendar je to dober začetek.

Poleg tega lahko preklopite gumb, ki bo ustvaril pojavna okna za vaše spletno mesto, ki bodo ohranila skladnost s predpisi EU o zasebnosti podatkov. Skladnost s splošnimi predpisi o varstvu podatkov ne predstavlja velikega bremena za spletna podjetja, ampak Simvoly obravnava dodatne težave.

Razdelek »predogled« je tisto, kar vidite pri večini ustvarjalcev spletnih mest, z manjšo izjemo. S pritiskom na gumb lahko spletno mesto odprete na drugem zavihku in si ga ogledate brez nadzorne plošče ali nadzorne plošče na strani.  

Čeprav elementom ne morete preprečiti prikazovanja elementov na različnih platformah, vam ta funkcija hitro omogoča, kako napredujete.

Končno so predloge, s katerimi lahko delate, odlične. Vsi so optimizirani za mobilne naprave, kar je v Googlovih očeh pomembno, in vsi so optimizirani za nišo, ki jo izberete. Predloge agencij imajo ponudbe in „portfeljne“ strani, medtem ko podjetja, ki delujejo brez povezave, povezujejo Google Maps in nas kontaktirajo.

Delo s predlogami Simvolyja bo enostavno, če pa so za vas pomembne odlične predloge, preberite naš Voog pregled. Ta graditelj ni najostrejši, ima pa tudi odlične predloge.

Enostavnost uporabe

Simvoly je enostaven za uporabo. S svojim dizajnom je lažja navigacija. Barvna paleta urejevalnika je prijetna, kar olajša prepoznavanje pomembnih območij na strani, kot so jezički in gumbi. Poleg tega je vse označeno dobro in organizirano. Ni vam treba brskati po funkcijah, kot so nore, da bi ugotovili, kje lahko upravljate strani ali dodate urnik.

Ko na primer pokažete kazalec nad elementi, se bodo prikazale oznake »stolpec« ali »distančnik«, s katerimi boste vedeli, kje morate urediti ustrezni element.

Ko začnete z orodjem, bo predvajana kratka vadnica. Za večino uporabnikov to morda ne bo potrebno, ker je vse že tako enostavno za uporabo, vendar je lepo, da Simvoly pokriva svoje osnove. Končno je urejevalnik kode tudi brezhiben.

simvoly-code

Preprosto povlecite blok z zavihka »widgeti«, da začnete kodirati na glavnem zaslonu.

Podpora

Simvolyjev center za podporo je slabši od tistega, ki ga dobite od drugih graditeljev.

simvoly-podpora

Vsebuje samo devet kategorij Q&Kot je na primer majhna številka v primerjavi s podpornim centrom Site123, vendar so na voljo le štirje. Ostalih pet je v teku.

Platforma ni nova, zato je videti, da je podpora za Simvoly šele nedavno postala prednostna naloga. Kljub majhnemu številu oddelkov za pomoč so kategorije, ki so na voljo, dobro narejene. V njih so obsežne vadnice besedila, ki jih spremljajo nazorne slike in videoposnetki.

Dober vidik podpore Simvolyja je pogovorno okno na strani.

simvoly-klepet

Ne glede na to, kje ste v urejevalniku, lahko odprete pogovorno okno in stopite v stik z razvijalci. Odzivni časi niso izredni – odvisno od časa dneva lahko traja tudi nekaj ur – vendar je pomoč, ki jo nudijo njeni agenti, dragocena.

Do odgovorov na vprašanja in vadnice Simvolyja lahko dostopate tudi s tega zaslona. To vam veliko pomaga, ker vam ni treba preklapljati med zavihki, če gre kaj narobe in morate slediti navodilom.

Po drugi strani pa, ker Simvoly ni dobro znan, okoli njega ni skupnosti, ki bi vam pomagala pri težavah z napravo..

Če ste oseba, ki se pogosto obrne na skupino za podporo, poskusite nekaj drugega. Site123 ima odlično podporo, zato pred izbiro preberite naš pregled Site123.

Razsodba

Simvoly je odličen, če želite ustvariti tokove in ciljne strani za majhno podjetje ali stranski projekt. V mešanico dodajte spodobno trgovino in čudovit dizajn, ki bi lahko spadala med naše najboljše graditelje spletnih strani.

Vendar ni popoln. Manjka mu globoka prilagoditev in blokiranje različnih Wix in Weebly. Poleg tega ni orodja, ki bi pomagalo pri pripomočkih tretjih oseb ali podpori forumov. Bloganje je preprosto s Simvolyjem, vendar bi lahko imelo več funkcij. Če vam je to pomembno, preberite naš najboljši vodnik o spletnem gostovanju.

Priporočamo WordPress, vendar bo morda drug CMS deloval v redu. Če se odločite za WordPress, preberite vodnik za WordPress za začetnike, ker je to močna platforma, ki jo je težko obvladati. Se strinjate z našim pregledom Simvolyja? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me