Pregled Dude – Posodobljeno 2020

Duda Review

Duda je zelo prijeten graditelj spletnih strani, ki hitro ustvari dobre strani. Vendar je prilagajanje stvari težko, zato je značilnosti malo. Na splošno pa menimo, da ga priporočamo večini podjetij, kar lahko preberete v našem celotnem pregledu Dude.


Duda ima močan urejevalnik kod, dobro orodje za SEO in veliko različnih prilagodljivih blokov in elementov. Njegove funkcije sicer niso posebej izčrpne, vendar boste v večini našli vse, kar potrebujete. Težave lahko nastanejo, ko poskušate drastično spremeniti postavitev strani, saj je vsak element, ki ga uporabljate, lahko nameščen le v vnaprej določenih razdelkih.

Dodajte v mešanico pomanjkanje trga aplikacij in za orodje se začnejo videti slabo. Ne glede na to lahko večina malih in srednje velikih podjetij ali osebnih projektov koristi lepo spletno stran, ustvarjeno s tem ustvarjalcem. Če želite videti, ali je Duda pravi za vas, preberite nadaljevanje ali preizkusite sami z brezplačnim preskusom.

Moči & Slabosti

Alternativa za Duda

Lastnosti

Značilnosti Dude so izčrpne. Koristno je, da lahko kadar koli dodate odrezke HTML-ja in CSS-ja, blog je enostavno upravljati, njegove statistike in funkcionalnosti za optimizacijo iskalnikov pa so blizu popolnemu SEO asistentu. Glede na to ima pomanjkljivosti.

Urednik kode Duda

Kliknite simbol “” v zgornji vrstici urejevalnika za dostop do kode za vaše spletno mesto.

duda-urejevalnik kode

Za razliko od večine ustvarjalcev spletnih mest je Dudajev urejevalnik kod v pomoč. Še vedno potrebujete napredno znanje HTML in CSS, da izkoristite orodja za razvijalce, vendar je Dudaova moč v tem, da je do kode enostavno dostopati in z njim manipulirati v koščkih velikosti.

Vsi razdelki spletnega mesta so ločeni v kategorije, tako da, če želite na primer spremeniti velikost enega samega elementa, se lahko naučite, kako spremeniti float in urediti ta element, tudi če nimate celovitega razumevanja HTML ali CSS.

Če je kodiranje nekaj, kar lahko počnete skupaj z rednim urejanjem povleci in spusti, preberite naš Mobirise pregled. Njegov urejevalnik kod ni tako brezhiben kot Duda, vendar je njegova podpora razvijalcem vrhunska.

Duda blogging

Orodje za bloganje je tudi dobro narejeno.

duda blogging

Poleg lepe zasnove vam upravitelj blogov omogoča hitro dodajanje, odstranjevanje ali urejanje objav. Vse, kar objavite, je priložen RSS, vendar komentarjev ne morete integrirati z ničemer.

Najbolj zanimivo orodje za bloganje Dude je, da lahko kadar koli uredite postavitev spletnega dnevnika. Čeprav večina ustvarjalcev spletnih mest izbere temo spletnega dnevnika ali vas nalepi na temo spletnega dnevnika, Duda omogoča, da spremenite strukturo svojega spletnega dnevnika tudi po objavi spletnega mesta.

Urejanja veljajo za vse objave, kar je dvorezni meč. Čeprav to pomeni zmanjšano prilagodljivost, vaše spletno mesto ohranja dosledno, kar je dobro za uvrstitev višje v Googlu.

Duda SEO

Ker smo že omenili razvrstitev v Googlu, govorimo o SEO. Duda je zgrajena tako, da je lažje dobro uvrščati. Dobite brezplačno šifriranje SSL z vsemi načrti in lahko urejate metapodatke. Dodajte odličen urejevalnik kode in večina ljudi z znanjem o Googlovem algoritmu bi morala biti opremljena tako, da se uvrsti na prvo mesto.

Če ste začetnik, je morda težje začeti. Še vedno lahko naredite, da deluje z raziskavami, vendar postopek ni optimiziran za nove uporabnike.

Če želite čarovnika za SEO, ki vam bo pomagal, preberite pregled Wix-a. Poleg tega, da je naša najboljša izbira, ima tudi super čarovnika za SEO.

Da Duda spremlja, kako si ljudje ogledajo vaše spletno mesto, je orodje za statistiko vključil. Žal je večinoma neuporaben, ker je naravna in do več podatkov lahko dostopate z integracijo v Google Analytics.

Duda e-trgovina

Če za e-trgovino začenjate spletno mesto, se izognite Dudi. Nima slabega sistema trgovine, vendar je funkcija nepopolna.

duda-trgovina

Za dodajanje več kot 10 izdelkov na vaše spletno mesto morate doplačati. Glede na to bi bila funkcija e-trgovine odlična za tiste, ki prodajajo le nekaj tečajev ali digitalnih izdelkov, še posebej, ker lahko brezplačni računi prodajo prek spleta.

Platforma za e-trgovino je preprosta za uporabo – Duda za vas ustvari trgovino z navidezno vsebino in gumbi za nakup – vendar ni platforma za gradnjo velikih spletnih trgovin na.

Trgovina Duda lahko deluje v nekaterih primerih, vendar za celovito platformo za e-trgovino razmislite o Shopify. Zasnovan je za prodajo prek spleta, vendar je težje za uporabo, zato pred poskusom preglejte naš vodič za začetnike Shopify..

Pregled funkcij Duda

Duda Logowww.duda.co

Začne se od 1400 dolarjev mesečno Vsi načrti

Oblikovanje

Prednastavljene teme

Obrazec za oblikovanje obrazcev

HTML urejevalnik

Podpora forumu

Vektorska umetniška galerija

Zvok

HD Video

Uporabnost

Vmesnik povleci in spusti

SEO urejevalnik

Podpora za mobilne naprave

App Center

Blog Podpora

Podpora za e-trgovino

Urejevalnik strani

Storitve

SEO

Trženje

Oblikovanje spletnih strani

Doplačila

SSL potrdilo

Domena

Krediti za oglase

Pregled spletnega mesta

Podpora

Center pomoči

Forum

Klepet v živo

Telefon

E-naslov

24/7 Podpora

Video vadnice

Vadnice za besedilo

Razno

Brezplačni načrt

Cenitev

Če bi naredili posamično analizo, ali boste kupili Dudo, bi se splačalo. V primerjavi s tržnim standardom pa je drago.

Osnovni načrt je urejevalnik, ki ga boste lahko preizkusili v brezplačnem 30-dnevnem preskusu, zmanjšanem za orodja za sodelovanje, na primer zavihek za komentarje. Če ste zagonski izvajalec, bi morali biti s tem načrtom v redu, ne glede na velikost vašega podjetja. Še posebej dobro je za portfeljska spletna mesta ali za vas.

Timski načrt prinaša sodelovanje na mizi. Ni veliko povedati, samo prepričajte se, da ste sklenili posel, če imate radi Dudo, vendar potrebujete globoko prilagoditev in nekoga, ki vam bo pomagal pri kodiranju ali naprednih nastavitvah.

Načrta agencije ni vredno. Za 74 dolarjev na mesec, ki jih letno zaračunate, dobite le nekaj več, kot to storite na ravni ekipe. Če potrebujete ustvarjalca pripomočkov, vam bo bolje, da uporabite drugo platformo, kot sta Wix ali Weebly.

Oblikovanje & Orodja

Urednik Dude je osupljiv in omogoča ustvarjanje čudovitih spletnih mest.

duda-urednik

Ko se naročite na storitev, lahko izbirate med veliko predlogami. Vsi so lepi, odzivni in jih je enostavno delati. Poleg tega so opremljene s strukturo spletnih strani in navideznimi vsebinami, ki omogočajo hitro objavo nečesa.

Preden se odločite, brskate po temah. Kasneje lahko svojo temo spremenite, vendar bo vse vsebine od začetka do konca težje. Lahko je na pol zapreti oči in najprej prijeti, ker so predloge dobro narejene.

Ko izberete predlogo, boste poslani v urejevalnik.

Zgornja vrstica ima kul orodja. Na primer, levi pomikalni meni omogoča, da se pomikate po obstoječih straneh. To je koristno, ker vas večina ustvarjalcev spletnih strani vrne na nadzorno ploščo in urejate strani. Z Dudo je postopek racionaliziran.

Zraven tega zavihka so ikone naprave. Z njimi lahko vidite, kako bo sprememba videti v napravi. Skupni paket bi bil, če bi se tudi odločili, da ne bi prikazovali določenih elementov v eni ali drugi napravi, vendar je še vedno lep dodatek.

Na tej kartici lahko dostopate tudi do orodij za razvijalce. Čeprav je ikona lahko kontrainitivna, če veste dovolj o CSS-ju, boste ugotovili, da “” vam omogoča kodiranje.

Nazadnje, Duda shrani vaše revizije. Če se zmotite, lahko med isto sejo kliknete »razveljavi« ali »znova«, da posodobite spletno mesto za hitre spremembe. Duda nima celotne zgodovine revizij, kot je Elementor, vendar je še vedno v pomoč.

Inovativna lastnost Dude so njeni komentarji.

Na desni strani urejevalnika je majhna orodna vrstica, ki vam omogoča dodajanje in upravljanje komentarjev.

duda-komentarji

Lahko preverite celoten dnevnik komentarjev, da spremljate delo svoje ekipe. To pomaga, če na vašem spletnem mestu sodelujete z nekom, kar je verjetno glede na urejevalnik kod.

Plošča Duda

Večino časa boste porabili za levo ploščo. Ima večino funkcij za izdelavo spletnih mest, zato se jih lotevajmo drug za drugim.

Kartica »Oblikovanje« vam omogoča spreminjanje tipografije in vizualnih vidikov, kot so barvna paleta ali postavitev spletnega mesta. Omogoča vam le spremembe v svetu. Za posebne izbire oblikovanja se boste morali lotiti vsakega odseka posebej. To je rečeno, v primerjavi z Mobirise je Dudaova oblikovna funkcija močna. Urejate lahko številne vidike, tudi stvari, kot so teža pisave ali višina črte.

Zavihek »strani« je samoumeven. Uporabljate ga za upravljanje podstrani spletnega mesta. Prijetno je, da Duda omogoča lokalizacijo strani s tega zavihka. Dodajanje različnih različic spletnih strani na podlagi jezika je preprosto in hitro, zato bodo mednarodne blagovne znamke z lokalnimi listinami lažje sodelovale z Dudo.

Če je lokalizacija pomembna za vas, preberite naš Voog pregled. Čeprav na splošno ni izreden ustvarjalec, je odličen za prevajanje vašega spletnega mesta.

Kartica »Vsebina« deluje kot upravitelj datotek. Od tam lahko upravljate vsebino, naloženo na vaše spletno mesto, kot so datoteke, odgovori obrazca in poslovne informacije, ki jih morda potrebujete.

Kartica »personaliziraj« je ena od Dudinih inovativnih funkcij. Tam lahko procese avtomatizirate tako, da ustvarite pravila. V bistvu izberete sprožilec, ki je lahko preprost kot oseba, ki obišče vaše spletno mesto, in dejanja, ki se izvajajo, ko je ta sprožilec zaznan.

personalizacija duda

Še bolje je, da so večino dejanj, ki jih lahko avtomatizirate, na primer prikazovanje pojavnih oken ali prilagajanje vsebine za prve in redne obiskovalce, že izdelali razvijalci. Vse, kar morate storiti, je spremeniti vsebino rezerviranega mesta v nekaj, kar predstavlja vaše podjetje.

Kartica »Nastavitve« vam omogoča urejanje podatkov o zadnji strani. Na primer, lahko se igrate z metapodatki svojih strani, urejate razdelke HTML ali spreminjate sporočilo o napaki na spletnem mestu 404.

V primerjavi z drugimi ustvarjalci z zavihki z nastavitvami je Duda optimiziran, da lahko začetnikom pomaga razumeti, kaj lahko in česa ne morejo urejati. Nima zapletenih glav ali protislovne strukture. Segmentiran je samo v stvari, ki jih lahko urejate.

Kartica »gradniki« je preprosta.

duda-gradnike

To je razdelek za dodajanje predhodno izdelanih blokov in elementov. Preprosto jih povlečete v urejevalnik in spremenite na strani, kjer je to potrebno.

Elementi Dude so v primerjavi z drugimi gradbeniki številni in polirani, zato bo poskrbljeno za večino potreb po gradnji spletnih strani. Vse, kar vam je na voljo, od gumbov za donacijo PayPal do vrtičkov za slike in poročil.

Končno sta tu še zavihki “trgovina” in “blog”. Dotaknili smo se, kaj lahko naredijo pod funkcijami, vendar smo vseeno želeli omeniti, da so, tako kot vsi razdelki urejevalnika Duda, lepo oblikovani.

Čeprav se to ne sliši kot najpomembnejši vidik, je ustvarjanje spletnega mesta včasih težje.

Poleg vseh teh možnosti lahko urejate strani. Za stvari, kot so pojavna okna, lahko elemente prilagodite z le nekaj kliki. To ni revolucionarno, vendar omogoča optimiziran potek dela.

Enostavnost uporabe

Vse o Dudi je enostavno za uporabo. Celo urejevalnik kode je razbit na koščke velikosti ugriza.

Želimo poudariti, da je Duda kljub močnim lastnostim enostaven za uporabo. Ni veliko vidikov, ki jih kot začetnik ne morete spremeniti, in s poznavanjem HTML in CSS je meja nebo.

To je zato, ker je Duda dobro organiziran in označen. Ni vam treba iti skozi vaje, da bi ugotovili, katere možnosti so pod katero kategorijo. Poleg tega možnosti, kot so ponovitev in razveljavitev, urejanje strani in vmesnik povleci in spusti, omogočajo neoviran potek dela.

Edino, kar ni enostavno narediti, je organiziranje elementov na strani tako, kot si jih predstavljate. Da preprečite, da bi se koda vašega spletnega mesta zmešala, lahko bloke zlagate samo v vnaprej določene dele strani, zato se pred vpisom v Dudo prepričajte, da se bo vaš idealni dizajn domače strani prilegal v mrežo.

Če vam je enostavna uporaba pomembna, vendar želite poskusiti nekaj cenejšega, preberite našo stran123. Nima urejevalnika za povleci in spusti, je pa preprost za uporabo.

Podpora

Dudina podpora ni izjemna, a vseeno naredi svoje delo. Glede na načrt, ki ga kupite, obstajajo različne ugodnosti in posodobitve vaše podpore, a pogovorimo se o tem, kaj vsakdo dobi.

Za začetek lahko vsi uporabljajo Dudin center za pomoč.

duda-center za pomoč

Tam boste našli sedem kategorij Q&Kot in vaje za lažjo navigacijo po urejevalniku. Čeprav je Duda preprost za uporabo, nam ni bilo treba uporabljati centra za pomoč.

Če se znajdete v težavah z orodjem, se lahko obrnete na razvijalce po e-pošti. Povprečni odzivni čas je nekaj delovnih ur v ZDA in približno en dan, če se spopadate sredi noči.

Če nadgradite na načrt ekipe ali agencije, se lahko prek klepeta ali telefona obrnete tudi na agente Duda. Poleg tega bo vsako e-poštno sporočilo, ki ga pošljete, označeno in obravnavano prednostno.

Dudina podpora je močna. Pokriva svoje osnove, vendar ni veliko inovacij ali kaj izjemnega.

Razsodba

Duda je dostojna izbira za vse, ki si želijo spleta. Kar zadeva e-trgovino, je omejeno, toda vsako majhno podjetje ali agencija naj bi z orodjem naredila prav. Zaradi lepega oblikovanja, močnih funkcij in enostavne uporabe se Duda uvršča tam z našimi najboljšimi graditelji spletnih strani.

Če ste navdušeni nad bloganjem, preberite članek o naših najboljših ponudnikih spletnega gostovanja. Duda ima dobro funkcijo blogiranja, vendar je WordPress morda bolje usklajen s tistim, kar potrebujete. V tem primeru preberite vodnik za uporabo WordPress-a za začetnike in vmesni vodnik za uporabo WordPress-a..

Se strinjate z našo recenzijo Dude? Če ni, se prepričajte, da se pomaknete navzdol v razdelek s komentarji in nas obvestite. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me