1 in 1 pregled spletnega graditelja – posodobljeno 2020

1&1 Pregled spletnega graditelja

1 je zelo težko uporabljati&1 graditelj spletnih strani se preveč trudi, da bi naredil vse. Povedano je, da je to dobro orodje, če lahko podprete uporabniško izkušnjo in ponuja spodobno ceno. Oglejte si naš celoten pregled te zanimive storitve.


1&1 je ponudnik spletnega gostovanja iz mesta Montabaur, Nemčija. Čeprav v našem najboljšem vodniku za spletno gostovanje ni mogel doseči najboljšega, je podjetje še vedno nekaj časa, ustanovljeno leta 1988.

Nedavno je posodobljen seznam storitev, da vključuje tudi ustvarjalca spletnih strani. Čeprav mojster močno primanjkuje enostavne uporabe, gradbenik pod eno streho združuje nekatere najboljše graditelje spletnih mest na trgu. Ima tudi veliko možnosti in funkcij.

V tem 1&1 pregled graditelja spletnih mest, bomo govorili o tem, kaj ta graditelj dobi in kako se bori. Na splošno gre za presenetljivo gosto storitev, ki se trudi, da ne bi bila v koraku, zaradi prezahtevnega vmesnika.

Moči & Slabosti

Alternativa za 1&1 Spletni ustvarjalec

Lastnosti

Kljub skromnemu videzu in ceni 1&Ustvarjalec spletnega mesta, obstaja veliko presenetljivih funkcij. 1&1 vključuje veliko dodatnih dobrot z vsakim načrtom in čeprav tega ne boste izkoristili večine, je vsekakor napor. Nekaj ​​praktičnih lastnosti 1&1 narazen, če pa ste v kampu, ki potrebuje nekaj nišnih aplikacij, jih boste zagotovo našli tukaj.

Praktične funkcije se začnejo z odzivnimi temami. Čeprav sama izbira tem ni odlična, se lahko vse teme samodejno prilagodijo na mobilnih napravah. Če gremo naprej, je to zelo koristno za SEO spletnega mesta, saj iskalniki zdaj odzivna mesta razvrščajo v iskalne uvrstitve..

Poleg tega 1&1 vključuje popolno varnostno kopijo in obnovitev za vaše spletno mesto. Orodje deluje samodejno v ozadju in varnostno kopira spletno mesto vsakič, ko objavite spremembe. Vse varnostne kopije lahko obnovite v meniju z nastavitvami brez prepisovanja objav v spletnem dnevniku ali nastavitev e-trgovine. Blogi imajo svoje ločeno varnostno območje.

1&1 oglašuje spletne aplikacije za graditelja in, čeprav je to res, ni centra za aplikacije. Namesto tega nekateri gradniki integrirajo storitve drugih proizvajalcev z ustvarjalcem. Na primer, lahko dodate gumb za donacijo PayPal ali razdelek za pregled Yelp, kjer koli je pripomoček podprt. Nadomešča veliko zemlje, ki jo je izgubil app center.

1_1 graditelj spletnega mesta-1

Za tiste, ki plačujejo premijo za načrt Plus, obstaja nekaj dodatnih funkcij. Najbolj omembe vredni so pojavna okna, prilagodljiva pristajalna okna za vaše spletno mesto. Ustvarite lahko svoja pravila, na primer obiskovalec, ki se vrača ali nekdo, ki želi izstopiti iz strani, in prikažete katero koli okno, kot je prijava na glasilo ali kupon.

Poleg tega 1&1 vključuje varnost SSL in zaščito pred grobo silo za napade DDoS. Ta graditelj spletnih strani se bori na številnih področjih, vendar to ni eno izmed njih. Na voljo imate veliko funkcij, z nekaj dodatnimi orodji, če želite nadgraditi na premium načrt. Pomanjkanje aplikacijskega centra je razočaranje, toda le malo vključenih zunanjih orodij zlahka nadoknadi delto.

Cenitev

1&1 ima precej dobre cene ob nakupu, stroški obnove pa so višji od večine graditeljev spletnih strani. Kot je že tradicija, se zdi, da so pri spletnih graditeljih, ki jih je ustvaril spletni strežnik, cene dobro, ostale storitve pa ne. Lahko dobite poceni na 1&1 s pristojnim graditeljem, vendar se območje še vedno spopada z 1&Druge storitve.  

Osebni načrti so ob zagonu dražji, po obnovi pa cenejši. Kljub temu ta stopnja za večino uporabnikov absolutno nima smisla. Preprosto imate dostop do graditelja in nič drugega, niti do tem. Kupiti boste morali tudi svojo domeno, zato priporočamo, da se načrtu v celoti izognete.

Basic ima veliko več smisla. Uvodna stopnja je cenejša kot pri vseh ustvarjalcih spletnih mest, vendar stroški obnavljanja pomenijo, da boste plačali več v skladu. Podoben načrt pri Webnode (preberite naš pregled Webnode) se začne že pri 5,95 USD, vendar ostane tako, tako da 1&1,99-odstotna stopnja podaljšanja se zdi nekoliko visoka.

Tako kot pri mnogih ustvarjalcih spletnih mest tudi večina uporabnikov ne bo pristala na nobenem od teh načrtov. Namesto tega je načrt Plus najbolj smiseln. Edina razlika je v tem, da dodajajo novice in SEO možnosti, vendar so te zelo zajetne. Medtem ko je osnovna obrestna mera cenejša od neomejenega načrta Wix (preberite naš pregled Wix-a), je stopnja podaljšanja skoraj dvakrat višja od stroškov.

Končni nivo doda Hamilton stroškom zagona in obnove ter doda RankingCoach Pro. To orodje je vse v enem prednja SEO za spremljanje tekmovalcev, ključne besede in več za vaše spletno mesto. To je lep dodatek, toda nič, kar vam dela noga in Mozy ne more prihraniti nekaj denarja.

1_1 graditelj spletnega mesta-2

Prava pomanjkljivost 1&1 kot graditelj spletnega mesta je pomanjkanje kakršnega koli brezplačnega načrta. Številni spletni gostitelji so graditelja spletnih mest vrgli na svoje storitve in 1&1 ustreza tistemu pasu s samo plačanimi načrti. Skoraj vsi namenski graditelji spletnih strani ponujajo nekakšno brezplačno opcijo, pomanjkanje te storitve pa storitev naredi veliko manj privlačno.

Če 1&1 je že vaš izbrani spletni strežnik, potem je morda cena smiselna. Dobite nekaj funkcij, kot sta SEO in RankingCoach, če ste pripravljeni obrniti račun, vendar zunaj tega ne dosti. Namesto tega se bo večina počutila premalo načrta, ki je še vedno kompetenten, vendar veliko predrag za trg ustvarjalcev spletnih mest.

1&Načrt e-trgovine

Če ste osredotočeni na prodajni cilj, 1&1 ima tudi namenskega ustvarjalca e-trgovine. Splošni videz je enak, vendar dodatne funkcije resnično upravičujejo ceno 9,99 USD. Imate popolno integracijo z eBay, Amazon in Google Shopping, s sinhronizacijo na vseh platformah. Poleg tega imate na voljo aplikacije, kot je SendCloud za upravljanje pošiljk.

Kljub temu je izbor načrtov za e-trgovino osrednji, zato ne pričakujte tako lepega pogleda. Kljub temu je težko imeti toliko funkcij pod tako nizko cenovno ceno. Če želite prodati prek spleta, ne da bi porabili preveč, vam vsekakor priporočamo te načrte.

Oblikovanje & Orodja

Urednik na 1&1 je ena najgostejših, kar smo jih pregledali. Pod eno streho združuje elemente Webnode, SquareSpace in Weebly (prepričajte se, da si oglejte naš SquareSpace pregled in Weebly pregled) in vam predstavlja veliko moči. Več o tem, kako to vpliva na uporabnost, bomo govorili v naslednjem razdelku, toda za zdaj morate vedeti, da je graditelj dokaj močan.

Vendar izbira teme ni. 1&1 upravlja s široko izbiro, vendar se vsi videzi nekoliko umirajo. Pisave zaloge so videti sijajne, navadne, dvo- do tri-barvne zasnove pa ne zdijo, da bi v celoti izkoristile graditelja. Teme niso idealna izhodišča za vaš celotni videz, vendar bi vam morale biti dovolj podlage za izdelavo spletnega mesta.

1_1 graditelj spletnega mesta-3

Na srečo imate moč, da popolnoma razstavite teme. 1&1 razdeli njegov urejevalnik na razdelke in vsebino. Odseki upravljajo s sestavitvijo celotne strani. Različne odseke zlagate drug na drugega, da se premikate navzdol kot drsnik uporabnika.

1_1 graditelj spletnega mesta-4

Vsebine ali v tem primeru pripomočki so tisti, ki sestavljajo te razdelke. Lahko je karkoli, od preprostega besedilnega polja ali slike do pričevanj in integracije TripAdvisorja. Na vaši strani je na voljo več možnosti pripomočkov, ki ustrezajo večini podjetij, ki želijo izdelati spletno mesto.

Zunaj tega se boste ukvarjali predvsem na straneh in območjih z nastavitvami. Strani imajo običajno hierarhijo strani z različnimi predlogi, kot sta ciljna stran ali meni restavracije. Premium načrti bodo videti tudi pojavni del. Ti posebni zasloni prikazujejo naključne ponudbe, kot je kupon. Na zavihku za prilagajanje lahko oblikujete pravila, kot je prvi obiskovalec za pojavne okne.

1_1 graditelj spletnega mesta-5

Na zavihku z nastavitvami je presenetljiva količina možnosti. Na voljo vam bo standardna cena vozovnice, kot sta slika favicon in začetni zaslon, pa tudi bolj napredne možnosti. Na tem področju lahko nastavite in konfigurirate varnostne kopije, uredite HTML glave glave, nastavite preusmeritve URL-ja, upravljate SEO in celo prilagodite svojo stran 404.

1_1 graditelj spletnega mesta-6

Le malo drugih graditeljev spletnih mest ima tako široko paleto, s prilagojenimi CSS in HTML za skoraj vse vidike vašega spletnega mesta ter orodja za razmik in animacije za skoraj kateri koli element. Vendar pa obstaja nekaj težav s postavitvijo graditelja.

Dotaknili se bomo predvsem tistih v naslednjem razdelku. Vendar smo zdaj želeli opozoriti na eno stvar o graditelju. Način, kako dodajate in upravljate blog, nima veliko smisla. Namesto da dodate novo stran, imate namenjen zavihek za bloganje, eden ustreza možnostim za upravljanje svojih objav, urejanju videza bloga in dodajanju novih objav.

Podpora in možnosti spletnega dnevnika zagotovo cenimo, vendar so orodja preveč razpršena. Na primer, ustvarite objavo, objavite in se nato vrnite v meni spletnega dnevnika, da uredite oblikovanje objave. Poleg tega bo urejevalnik zasedel celoten zaslon in vas prisilil, da se vrnete po svojem spletnem mestu in se vrnete k oblikovanju. To ni idealno izvajanje in čeprav deluje, kljub temu med postopkom še vedno veliko frustracije.

1&1 ima popolnoma opremljenega graditelja, ki ponuja toliko možnosti, ne glede na posledice, ki bi jih lahko imeli. V tem razdelku to pomeni graditelj, ki vam nudi vsa orodja, ki jih potrebujete za gradnjo spletnega mesta, kljub napakam postavitve in postavitve le-teh. Za popoln nadzor 1&1 ni vaša edina možnost, zagotovo pa je tam zgoraj.

Enostavnost uporabe

1&1 ima precej zapleten urejevalnik, ki je zrel z možnostmi, vendar ga je težko krmariti. Tudi v strojni opremi višjega cenovnega razreda vmesnik zaostaja in v celoti prekine vaš delovni potek. Medtem ko se vsekakor lahko pohvalimo 1&1 za njene možnosti oblikovanja v prejšnjem razdelku moramo tukaj opozoriti na posledice, ki izhajajo iz njega.

Obstaja nekaj konceptov, ki jih je v uredniku dokaj enostavno dojeti. Prav tako bo Webnode vaše spletno mesto razdelilo na vsebino in razdelke. Odseki so preprosti. Preprosto miško pretaknite ikono plus med dvema obstoječima razdelkoma in kliknite, če želite dodati novega. Vsebina ima na drugi strani nekaj vprašanj.

Za razliko od spletnega vozlišča 1&1 kliče te pripomočke. Do menija lahko dostopate na levi strani orodne vrstice, ki prikazuje mrežo vseh pripomočkov, ki so na voljo. Povlecite svoj pripomoček iz menija na spletno stran in pripravljeni ste.

Kot je 1&1 se zdi precej preprost. Vendar pa po nekaj zasnovi množična količina pripomočkov postane zlahka premočna. Vsak ima svoj pojavni meni z možnostmi za razmik, oblikovanje in še več, vendar ni nobenih osnovnih funkcij, kot sta brisanje ali podvajanje. Obstaja tako velika gostota možnosti, da zlahka postane ostudljiva, tudi za tiste, ki precej dobro poznajo tehnologijo.

1_1 graditelj spletnega mesta-7

Za tako nežne spletne strani so tako oblikovani modeli in 1&1 vam predstavlja možnosti, da spremenite absolutno vse. Nesrečni del tega je možnost ohromelosti, ki ima za posledico. Kot je navedeno zgoraj, 1&1 je kot kombinacija številnih različnih ustvarjalcev spletnih strani, kar ima za posledico prenatrpan vmesnik, ki ne upošteva tistih, ki morda ne razumejo vseh področij oblikovanja spletnih strani.

Zagotovo lahko dobite podlago v vmesniku in za to boste plačani. Vendar pa preprosto ne stoji dobro v primerjavi z drugimi gradbeniki, ki predstavljajo enako raven moči, ne da bi se poglobili v pretirano veliko možnosti.

Preden nadaljujemo, želimo opozoriti na določeno težavo, s katero smo se srečali med tem pregledom. V sistemu Windows 10 z brskalnikom Google Chrome 1&Spletno mesto 1 se popolnoma ne odziva, vključno z domačo stranjo. Na kratko naloži, zastoji in na koncu zruši celoten brskalnik.

Testirali smo ga z različnimi operacijskimi sistemi in brskalniki in vse je delovalo v redu. Če želimo, da je Windows najbolj priljubljen OS, Chrome pa najbolj priljubljen brskalnik, je vseeno nekaj, kar moramo opozoriti.

Podpora

1&1 ima precej osnovno podporo. Center za pomoč se osredotoča predvsem na vprašanja o spletnem gostovanju z nekaj članki, ki temeljijo na ustvarjalcu spletnega mesta, številka podpore pa je na voljo 24/7. Kljub temu se podpora bori z dolgotrajnimi čakalnimi obdobji in članki, ki ne odgovarjajo veliko na vaše vprašanje..

Namesto tega je podporni center veliko bolj osredotočen na konec spletnega gostovanja. Obstaja nekaj osnovnih člankov, ki se vrtijo z uporabo graditelja spletnih strani, vendar ti sodijo bolj v kategorijo vaj in manj v kategorijo podpore. Kljub temu je vodnikov dokaj enostavno slediti, če imate kakršna koli vprašanja.

1_1 graditelj spletnega mesta-8

Vendar bo na večino vaših vprašanj verjetno odgovoril sam urednik. Skoraj vsako orodje ima ikono za pomoč, ki bo razlagala, kaj počne. Če niste novi ustvarjalci spletnih strani, bo to zagotovo dobro. Kljub temu ne podpira veliko ničesar, ampak samo razloži.

1_1 graditelj spletnega mesta-9

To so največje pomanjkljivosti, ki smo jih opazili pri večini ustvarjalcev spletnih strani. Navodilo za odpravljanje napak ni na 1&1 ali večina ustvarjalcev spletnih mest z izjemo presenetljivega (preberite naš osupljiv pregled). Čeprav odpravljanje težav ni nekaj, kar morate pogosto narediti pri katerem koli ustvarjalcu spletnih mest, zagotovo lahko pomaga v nekaj primerih, ki se nanašajo na.

Poleg tega se boste morali obrniti na podporo. Glavni obrazec je 24/7 vroča linija, ki je zelo koristna. Sredi noči so agenti spodobni, a še vedno dovolj kompetentni, podnevi pa vse teče brez težav.

To je, če jih lahko dobite. Med tem pregledom smo poklicali 1&1, da preizkusite telefonsko številko za podporo. Klic se ni vzpostavil trikrat in nenadoma je delovalo. Vsakokrat je bila uporabljena enaka številka, zato nismo preveč prepričani, zakaj klic ni bil prvič povezan.

1&1 ponuja tudi klepet v živo, vendar le občasno. Včasih se na mestu pojavijo ikone za klepet, včasih pa ne. Med tem pregledom kljub številnim poskusom nikoli nismo mogli odpreti klepeta v živo, medtem ko je bil agent na spletu. Glede na to bi morali trditi, da je klepet v živo na voljo kdajkoli.

Kot pri mnogih razdelkih v tem pregledu moramo tudi tukaj izpostaviti posebno težavo. 1&1 vam ob prijavi ponuja tri številke. Videli boste ID stika, ID stranke in podporni pin. Vse tri morate shraniti, ko jih boste potrebovali, da se obrnete na podporo, ponastavite geslo ali celo prijavite.

To mora biti ena izmed bolj nadležnih oblik varnosti. Ni 2FA ali kaj takega. Namesto tega vam bo ostala preprosta vrstica številk, ki jih morate vnesti za dostop do katerega koli področja storitve. Vaš e-poštni naslov, ki bi moral delovati, ne bo.

Zasebnost

1&1 IONOS je eden redkih gostiteljev, za katere se zdi, da skrbijo za zasebnost uporabnikov. Sodi v isto kategorijo kot DreamHost, ponuja brezplačno zasebnost domene in jasne pogoje za ravnanje s podatki (preberite naš pregled DreamHost). Kar zadeva zasebnost, je daleč od senčnih praks skupine Endurance International (preberite si naš pregled HostGator, če jih želite videti).

Najpomembnejši del je zasebnost brezplačne domene. Ko registrirate domeno, morate podatke shraniti v evidenco. Te informacije so na voljo v spletu, kar pomeni, da lahko vsakdo najde vaše ime, naslov, telefonsko številko, e-pošto in več.

Zasebnost domen nadomešča vaše osebne podatke z informacijami registrarja, tako bi na primer v zapisu bilo prikazano “1&1 IONOS “kot ime namesto tvojega. Nekaj ​​spletnih gostiteljev vključuje brezplačnost zasebnosti domen in dejstvo, da 1&1 IONOS govori veliko.

Zdi se, da 1&1 IONOS vas na vsakem koraku skuša spomniti na vašo zasebnost. Na nadzorni plošči računa je razdelek, ki je namenjen varstvu podatkov in zasebnosti, ki prikazuje, s čim soglašate, z uporabo storitve in informacij o splošni uredbi o varstvu podatkov..

Tako kot pri vseh spletnih gostiteljih se vaši podatki zbirajo iz več razlogov, vključno s skladnostjo z lokalno zakonodajo, overitvijo potrdil in registracijo domene. Zaradi tega politika zasebnosti jasno določa, da „1&1 IONOS ne bo prodajal ali drugače delil teh informacij s tretjo osebo za tržne namene tretje osebe. “

O zasebnosti se ne govori veliko, ko gre za spletno gostovanje, in to pomeni, da so velika podjetja za gostovanje lahko izkoristila prednosti svojih uporabnikov. Podjetja, kot je DreamHost, to spreminjajo in veseli smo 1&1 IONOS se pridruži naboju.

Podpora

Obstaja veliko podpornih možnosti z 1&1 IONOS, vendar naša kratka izkušnja s klepetom v živo ni bila preveč prijetna. Registriranje nove domene ali prenos obstoječe domene vas bo spodbudilo, zato smo vprašali o nastavitvi zunanje. Podpornik je bil nesramen, saj je odgovarjal le z “da” in “nastavitev zunanje domene.”

1 & 1-ionos-pregled-klepet v živo

To je verjetno rezultat sistema osebnih svetovalcev. Ko odprete račun, lahko izberete osebnega svetovalca, ki bo na vprašanja odgovarjal po telefonu ali v klepetu v živo. Kakovost podpore trpi, čeprav je odličen koncept. Morda veste, s kom govorite, vendar to ne izboljša podpore.

SiteGround je odlična primerjava. Kot lahko preberete v našem pregledu SiteGround, nudi odlično podporo, eden od razlogov pa je, da sta ime in obraz povezana s tem, s kom govorite. Za razliko od 1&1 IONOS pa je podpora že dobra, zato dodajanje imena s predstavnikom preprosto poveča izkušnjo.

To je reklo 1&1 IONOS ima veliko neposrednih stikov, če želite pripraviti odgovore. Ne bi rabili preveč. Baza znanja je velika s temami, ki segajo od osnovnega upravljanja računa do kompleksnega spletnega razvoja.

1 in 1-ionos-pregled-baza znanja

Tudi skozi to je enostavno priti, nekateri članki pa so kratki. 1&1 IONOS je v tem, ko gre za podporo, in to kaže v zbirki znanja. Zapletene članke preprosto obdelamo s seznamom korakov, namesto dolge vadbe obrazca s posnetki zaslona.

Pri tem trpi kakovost podpore. Obstaja veliko možnosti in oni opravijo delo, drugod pa imamo boljše izkušnje s podporo.

Razsodba

1&Rebranding in redizajn 1 sta naredila čudeže za storitev. Namesto nerodne zmešnjave, kakršna je bila prej, se IONOS počuti kot eden najboljših konkurentov, saj ponuja poceni, celovito gostovanje, ki je hitro. Podpora bi lahko koristila delo, vendar je vse ostalo pri storitvi odlično.

Kljub temu manjka VPS gostovanje, naši rezultati za vpliv obremenitve pa so bili manj kot zaželeni.

Kaj mislite o 1&1 IONOS? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me