Pregled WebHostingBuzz – posodobljeno2020

WebHostingBuzz Pregled

WebHostingBuzz obstaja že skoraj 20 let in v tistem času je naredil dostojno delo pri ustvarjanju funkcij, hkrati pa ohranjal cene nizke in visoke hitrosti. Čeprav ni popoln, si zasluži dober pogled vsakogar, ki išče novega gostitelja, kot lahko preberete v tem pregledu WebHostingBuzz.


WebHostingBuzz je majhen, neodvisen spletni gostitelj, ki gosti približno 35.000 spletnih strani za približno 28.000 uporabnikov. Kljub temu je že nekaj časa na spletnem gostovanju. Ustanovljena je bila leta 2002 za boj proti prenizki ceni, takrat premajhnem trgu spletnega gostovanja. To še danes poskuša. Večinoma tudi uspe.

V tem pregledu WebHostingBuzz bomo razložili, zakaj iti z velikim gostiteljem ni nujno dobra stvar. Po prijavi na skupni račun smo si ogledali značilnosti, cene, uspešnost in več, da smo prišli do naše razsodbe.

WebHostingBuzz naredi veliko prav, toliko, da je najboljši vodnik za spletno gostovanje. Obstaja nekaj težav, vendar jih je enostavno spregledati, glede na ceno, hitrost in lastnosti, ki jih WebHostingBuzz lahko ponudi.

webhostingbuzz-drsnik1

webhostingbuzz-drsnik2

webhostingbuzz-drsnik3

webhostingbuzz-drsnik4

webhostingbuzz-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Moči & Slabosti

Alternativa za WebHostingBuzz

Lastnosti

WebHostingBuzz ima veliko funkcij, vendar to na začetku morda ni očitno. Čeprav mu primanjkuje integracije z Cloudflare Railgun in škodami za oglasne dobropise, ki jih ponuja iPage (preberite naš pregled iPage), ima WebHostingBuzz trden seznam.

Namenski paketi vrhunskega razreda vsebujejo vse, kar bi pričakovali. Strežniki so povezani preko 10-gigabitnega redundantnega omrežja, shramba je postavljena v RAID 10 (preberite si, kaj je RAID vodič) in dobite namensko povezavo s 100 megabati na sekundo do svojega spletnega mesta. VPS in namenski paketi imajo tudi 100-odstotno pogodbeno raven storitev.

Veliko bolj zanimivi so strežniki v skupni rabi. Za razliko od številnih spletnih gostiteljev WebHostingBuzz ne uporablja strežnikov Apache. Namesto tega uporablja alternativo Apache, znano kot LiteSpeed. To je plačana, lastniška programska oprema strežnika, ki ima vse prednosti strežnikov Apache, vključno z ModSecurity, vendar z manj stroški.

webhostingbuzz-review-litespeed

Če se obremenitev strežnika zmanjša, to pomeni večjo hitrost in čas delovanja vašega spletnega mesta. Skupni strežniki se borijo proti prevelikemu številu spletnih mest in premalo virov, zato je boljše optimiziranje strežniške programske opreme lahko v boju proti tem težavam.

Obstajajo tudi druge funkcije, ki so usmerjene v varnost, vendar bomo prišli do tistih v spodnjem razdelku »varnost«. Čeprav ponuja LiteSpeed ​​strežnike in spremljajoči LiteSpeed ​​predpomnilnik, WebHostingBuzz pogreša na nekaj področjih.

Namreč, izpušča graditelja spletnih strani. Čeprav WordPress in večina drugih aplikacij podpirajo namestitveni program Softaculous, ni na voljo graditelj spletnih mest. Če nimate izkušenj z oblikovanjem in želite postaviti spletno mesto, si oglejte naš najboljši vodnik za izdelavo spletnih strani. Wix se uvršča na vrh seznama (preberite naše mnenje o Wixu).

Zunaj tega ima WebHostingBuzz impresiven seznam funkcij, vključno s cPanel, večplastnimi predpomnilniki in LiteSpeed ​​strežniki.

Pregled funkcij WebHostingBuzz

Logotip WebHostingBuzzwww.webhostingbuzz.com

Začne se od 499 dolarjev mesečno Vsi načrti

Vrste strežnikov

Skupno gostovanje

VPS gostovanje

Upravljan WordPress

Gostovanje v oblaku

Namensko gostovanje

Gostovanje preprodajalcev

Usablity

FTP dostop

SSH dostop

cPanel

Korenski dostop

Dnevne varnostne kopije

Spletna stran Builder

Storitve

SEO

Trženje

Oblikovanje spletnih strani

Varnost

Zasebnost domene

Šifriranje SSL

Odstranjevanje zlonamerne programske opreme

Požarni zid spletne aplikacije

Dvofaktorska overitev

Zaščita DDoS

sFTP

Podpora

Podpora po e-pošti

Telefonska podpora

Podpora v živo

Vadnice

Uporabniški forum

Baza znanja

24/7 Podpora

Cenitev

WebHostingBuzz se ne trudi z zavajajočimi shemami cen. Za razliko od Bluehosta (preberite naš pregled Bluehost) WebHostingBuzz prikazuje ceno, ki jo boste plačevali na mesec, ne pa mesečno ceno v večletnem načrtu. To je bilo prvič pisanje pregleda spletnega gostovanja, kjer nismo bili presenečeni, ko je prišel čas za odjavo.

Presenetljivo je tudi cena dobra. WebHostingBuzz je dražji od 1&1 IONOS (preberite naš 1&1 pregled IONOS-a), vendar je cenejši od skoraj vsakega ponudnika, ki smo ga pregledali, ko gre za obnovo. V primerjavi s stopnjo obnavljanja Arvixe v vrednosti 15 USD na mesec je WebHostingBuzz kradla (preberite naš pregled Arvixe).

Glede na to nima večletnih popustov, recimo, Hostinger (preberite naš pregled Hostinger). Skupni načrti so na voljo mesečno in letno, in če se odločite za slednje, boste dobili dva meseca gostovanja brezplačno. Čeprav ni strm popust, je popust in glede na pregleden model cen WebHostingBuzz smo v redu s tem.

Model prikazovanja mesečne cene in dodajanje dveh mesecev storitve, če kupite letne ponudbe na celotnem spletnem mestu. Izjema je gostovanje preprodajalcev, ki jih lahko kupite en mesec, eno leto ali dve leti, z majhnim popustom pri premikanju navzgor po verigi.

Zunaj preglednih cen ima WebHostingBuzz pri tem razdelku še nekaj nenavadnega. Obstajajo proračunski načrti za skupne, VPS in namenske pakete, ki lahko manjšim spletnim mestom prihranijo nekaj kovancev.

Možnosti WebHostingBuzz Economy

Na primer, ponuja gostujoče skupno gostovanje, ki uporablja strežnik NGINX namesto LiteSpeed ​​strežnika za 24,99 USD na leto ali 39,99 USD za dve leti. Načrt je omejen, le 512 MB RAM-a in 10 GB prostora na disku, vendar je to solidna možnost za spletna mesta, ki nimajo skoraj nobenega prometa.

Obstajajo tudi proračunski strežniki, ki se začnejo pri 50 USD na mesec. V času pisanja besedil so bili edini namenski strežniki na voljo. Čeprav ima WebHostingBuzz celotno stran izdelka, ki je namenjena 16 namenskim konfiguracijam strežnika, so bili vsi preverjeni, ko smo preverili.

Kljub temu je v tem delu vse palce navzgor. WebHostingBuzz je poceni in pregleden. To celo sega do ponudbe proračunskih načrtov za tiste, ki jih potrebujejo. Nakupi so podprti tudi s 45-dnevno garancijo vračila denarja. Čeprav to še ni tako dolgo kot InMotion Hosting (preberite naš pregled InMotion Hosting), WebHostingBuzz prednjači pred večino trga spletnega gostovanja.

Enostavnost uporabe

WebHostingBuzz ima poenostavljeno spletno mesto, ki omogoča enostavno iskanje načrta kljub gosto postavo. V kosteh ima nekaj A2 gostovanja in nekaj Kinsta, kar pomeni, da je preprosto najti želeni načrt, hkrati pa prikazati tehnične podrobnosti (preberite naš pregled A2 gostovanja in pregled Kinsta).

Tudi preglednost cen ne bi smela podcenjevati. Ker WebHostingBuzz prikazuje dejansko mesečno ceno, ki jo boste plačevali, ni vprašanje, kakšen bo račun, ko ga boste odšli preveriti.

Tudi blagajna je preprosta. WebHostingBuzz vas bo pozval, da registrirate domeno, usmerite svojo obstoječo ali prenesete svojo. Po tem boste izbrali trajanje, vnesli podatke računa in se podali na pot.

Ker WebHostingBuzz pred dokončanjem nakupa zahteva podatke o vašem računu, lahko izberete načrt na nadzorni plošči, ne da bi v e-poštnem sporočilu kdaj koli prejeli poverilnice računa.

webhostingbuzz-pregled-potrditev naročila

Greš direktno na nadzorno ploščo, ki je čisto položena. Zasnova spominja na gostovanje InMotion Hostinga, ne da bi ga bilo mogoče odpraviti. Na voljo so štirje polji, ki prikazujejo vaše storitve, domene, račune in vozovnice, okno, ki prikazuje vaše aktivne storitve in majhen mehurček v desnem kotu za klepet v živo..

webhostingbuzz-review-območje odjemalca

S klikom na svoj račun gostovanja boste našli porabo diska in pasovne širine, skupaj s hitrimi povezavami do možnosti v cPanelu. To pomeni, da če želite dodati e-poštni naslov ali dostopati do upravitelja datotek, vam ni treba naložiti cPanel.

webhostingbuzz-pregled-gostovanje-upravljanje

cPanel lahko dostopate s klikom na zavihek v levem meniju. Tam se lahko podrobneje seznanite s svojim spletnim mestom, tako kot z najboljšim spletnim gostovanjem z izbirami cPanel. WebHostingBuzz ima celo poseben zavihek za namestitev aplikacije Softaculous za izvajanje pogosto uporabljenih skriptov za namestitev, kot je WordPress.

webhostingbuzz-review-cpanel

WebHostingBuzz dosega vse visoke odmevnosti za uporabnost. Čeprav ne ponuja napredne integracije WordPress, ki jo JustHost (preberite naš pregled JustHost), so blagajna, nadzorna plošča in gradnja cPanel racionalizirani in preprosti.

Vrste gostovanja

WebHostingBuzz ponuja skupno rabo, VPS in namensko gostovanje, čeprav je zadnji sketničen. Na voljo so tudi načrti preprodajalcev, ki pa so le svežnja skupnih načrtov, sestavljenih za namen, no, preprodaje. Čeprav je ponudba solidna, nam manjka upravljani WordPress in veliko gostovanje v oblaku.

Najprej so skupni načrti. V skupnem gostovanju se na istem strežniku namesti več spletnih mest in si med njimi delijo vire. Za razliko od večine načrtov v skupni rabi – za en primer preberite naš pregled HostGator – v vašem računu so omejitve glede pomnilnika, uporabe procesorja in hitrosti V / I.

Čeprav novinci na omejitve vidijo kot slabo, so dobri, ko govorijo o skupnem gostovanju. Pogosto neomejeni načrti vodijo do tega, da se nekaj spletnih mest loti virov, medtem ko se drugi trudijo, da ne bi sledili. Z uvedbo omejitev lahko WebHostingBuzz zagotovi, da vsi na strežniku dobijo pravičen delež.

Načrti VPS prevzamejo to idejo in jo vodijo. Navidezni zasebni strežniki so virtualni strežniki, ki gostujejo na fizičnih. Na primer, če obstaja fizični strežnik z 8 GB RAM-a, štirimi jedri moči CPU in 100 GB prostora za shranjevanje, bi lahko obstajali štirje navidezni strežniki, vsak z 2 GB RAM-a, enim jedrom CPU-ja in 25 GB prostora za shranjevanje.

Namenski viri vas izolirajo od drugih uporabnikov. Če kupujete skupno gostovanje, živite v velikem apartmajskem kompleksu, nakup VPS strežnika kupi mestno hišo.

WebHostingBuzz ima tudi vrsto načrtov VPS. Na izbiro je osem stopenj, od poceni enojedrnega, 1 GB osnovnega načrta RAM-a do štirijedrnega elektrarna, 8 GB RAM-strežnika. Kot rečeno, obstajajo tudi proračunske možnosti, če želite shraniti kovance.

Omenili smo tudi pomanjkanje namenskih strežnikov. Obstaja stran z izdelki, vendar so bile vse ponudbe razprodane ob zadnjem preverjanju. Proračunski strežniki, ki so v primerjavi z namenskimi strežniki WestHosta premajhni, so edini na voljo (preberite naš pregled WestHost).

strežniki webhostingbuzz-review-review

Vendar to ne gori toliko kot opustitev oblaka in upravljane možnosti WordPressa. Upravljani WordPress, o katerem lahko izveste v našem najboljšem spletnem gostovanju za WordPress vodič, je vse bolj pomemben, še posebej za naša spletna mesta. Če vas zanima, preberite naš pregled strani.

Hitrost & Občasni čas

Za merjenje hitrosti spletnega mesta uporabljamo dve orodji: test hitrosti Pingdom in vpliv nalaganja. Naši testi se izvajajo z najcenejšim razpoložljivim načrtom in nameščeno prazno različico WordPress-a. Z oblikovanjem našega testiranja tako upamo, da zmanjšamo čim več spremenljivk, da dobimo natančen rezultat.

Tukaj kaže moč LiteSpeed ​​strežnikov. WebHostingBuzz je s testom hitrosti Pingdom zaslužil 96 od 100 in sedi poleg MDDHostinga, ki uporablja tudi strežnike LiteSpeed ​​(preberite naš pregled MDDHosting). Kljub temu WebHostingBuzz ne ponuja toliko plasti predpomnjenja v svojem najcenejšem skupnem načrtu, zato bo vaša hitrost počasna, ko bo vaše spletno mesto napolnjeno z vsebino. Zato smo izpustili naš najhitrejši vodnik za spletno gostovanje. 

webhostingbuzz-test hitrosti

Učinek obremenitve je imel tudi solidno zmogljivost. Namesto da bi preizkusil eno podatkovno točko, je Load Impact na spletno mesto v petih minutah poslal 50 virtualnih uporabnikov, ki so preizkusili število izpolnjenih zahtev in odzivne čase za vsakega uporabnika. WebHostingBuzz je presenetljivo dobro izpolnil vsako poslano zahtevo in ohranil dosleden odzivni čas.

Kljub temu je še vedno zaznala omejitev prepustnosti, kar pomeni, da je bil strežnik preobremenjen. Običajno, ko se to zgodi, opazimo zmanjšanje števila izpolnjenih zahtev, vendar se omejitev preprosto sproži vsakič, ko se število dokončanih zahtev izravna, medtem ko zahteve med letom naraščajo.

webhostingbuzz-pregled-vpliv na obremenitev

V netehničnem smislu to pomeni, da je WebHostingBuzz izpolnil vsako zahtevo, hitrost, po kateri so bili izpolnjeni, pa je bila po približno 40 sočasnih povezavah določena. To je tisto, kar pričakujemo od osnovnega skupnega paketa, za razliko od splošnih linij, ki smo jih videli z GreenGeeksom (preberite naš pregled GreenGeeks).

Za produktivnost je 99,9-odstotna garancija za produkcijo, objavljena na straneh izdelkov. To je dejalo, da ko smo se vkopali v pogoje storitve, nismo našli nobenega podaljšanja. Čeprav je WebHostingBuzz izbral, da ne bo dal pisno garancijo za pisni čas, je to za nas enakovredno, da ga sploh ne bomo imeli.

Glede na to, med testiranjem nismo imeli izpadov in glede na zanesljivo delovanje WebHostingBuzza v tem oddelku tudi ne bi smeli pričakovati.

Varnost

WebHostingBuzz ponuja trdno varnostno linijo v načrtih, veliko bolj kot njeni konkurenti. Tako kot pri varnostnih funkcijah tudi ta pokriva večino njegovih osnov, kar zagotavlja, da obiskovalci hitro in varno prispejo na vaše spletno mesto.

Vaše spletno mesto mora ostati na spletu, da se to zgodi. Za to ponuja WebHostingBuzz brezplačne varnostne kopije spletnih strani. Čeprav boste za dostop do dnevnih varnostnih kopij morali nadgraditi na poslovno stopnjo v skupni rabi, vsi načrti za gostovanje prihajajo z vsaj dodatnimi varnostnimi kopijami računa za gostovanje in cPanel.

To pomeni, da je varnostna kopija vašega spletnega mesta narejena ob prvem zagonu. Ko se spremembe na spletnem mestu spremenijo, se te spremembe posodobijo v varnostno kopijo, od tod tudi „inkrementalni“ nosilec. Svojo zbirko podatkov MySQL, domači imenik ali celotno varnostno kopijo spletnega mesta lahko kadar koli prenesete s cPanela.

V načrtih je vključeno tudi potrdilo SSL / TLS, ki brskalnikom, ki obiščejo vaše spletno mesto, v bistvu pove, da vam je treba zaupati. To potrdilo omogoča brskalniku, da odpre šifrirano povezavo med vašim spletnim mestom in obiskovalcem ter tako varuje osebne podatke, ki prehajajo skozi.

Vendar je to potrdilo o nadomestnih znakih, kar pomeni, da ni primeren za nekatere aplikacije, kot je e-trgovina.

Glede zaščite pred kibernetsko kriminaliteto se pri WebHostingBuzz dogaja veliko. Strežniki so zaščiteni z ModSecurity, ki je odprtokodni požarni zid spletne aplikacije za strežnike Apache. Ker strežniki uporabljajo LiteSpeed, alternativo Apache, je ModSecurity še vedno na voljo.

Zaščiteni ste tudi s ClamAV in SpamAssassin. Nekdanja spletna stran pregleda zlonamerno programsko opremo ali viruse, vendar je ne očisti. Kljub temu je pol bitke preprosto vedeti, da obstaja težava na vašem spletnem mestu. SpamAssassin se bori proti pošiljanju neželene pošte in lažnemu predstavljanju na poštnih strežnikih.

Čeprav vedno želimo odstraniti zlonamerno programsko opremo, se le redko odobri. WebHostingBuzz je še vedno nenavaden. Ponuja popolno varnostno zbirko, vključno z varnostno kopijo spletnega mesta, odstranjevanjem neželene pošte in skeniranjem zlonamerne programske opreme v vseh načrtih, kar je redko vidno pri ponudnikih spletnih gostovanj.

Zasebnost

Zasebnost je običajno tema naših VPN pregledov, pomembna pa je tudi za spletno gostovanje. Videli smo množično zbiranje podatkov konglomeratov spletnega gostovanja, kot je Endurance International Group – preberite naš pregled FatCow in si oglejte primer blagovne znamke EIG v akciji – kar jasno kaže, zakaj je zasebnost pomembna za zagon spletnega mesta.

To se začne z vašo domeno. Ko registrirate domeno, vpišete svoje ime, naslov in več v WHOIS zapis, ki ga je mogoče javno iskati po spletu. Zapis je sicer mogoče skriti z zasebnostjo domene.

Koncept je preprost: informacije WHOIS zamenjajte s podatki registrarja domene. Čeprav so podjetja, kot je DreamHost, običajno plačljiva storitev, brezplačno ponujajo zasebnost domene (preberite naš pregled DreamHost). Veseli smo, da je WebHostingBuzz to ogledalo.

Zasebnost domen je vključena v katero koli domeno, ki jo registrirate pri WebHostingBuzz, osebne podatke, ki jih shranite, pa podpira trden pravilnik o zasebnosti. Čeprav WebHostingBuzz še vedno deli informacije z oglaševalci, politika zasebnosti jasno določa, da podatki niso osebno identifikacijski.

To pomeni, da lahko WebHostingBuzz oglaševalcem proda splošne demografske podatke, vendar ti oglaševalci ne bodo nikoli vedeli, da ste kliknili oglas ali celo uporabili WebHostingBuzz. Poleg tega WebHostingBuzz ne spremlja, kaj počnete na njegovem spletnem mestu, zato se ne dogajajo šenenigani, ko gre za podatke, ki jih ni mogoče prepoznati “.

Čeprav je cilj resnična anonimnost, to ni mogoče za večino spletnih gostiteljev. WebHostingBuzz naredi korak v pravo smer z zasebnostjo domen, vendar imamo še vedno težave s prodajo podatkov o strankah – osebno prepoznavanje ali ne – oglaševalcem.

Podpora

Majhen mehurček v spodnjem desnem kotu zaslona vas bo spremljal okoli WebHostingBuzza. Odpre se klepet v živo in WebHostingBuzz sega tako, da vključi majhen pojavni in klik zvok, da vas opomni, da je tam. Neintenzivno je, medtem ko še vedno prikazuje, kje dobiti podporo.

webhostingbuzz-pregled-klepet v živo

Med pregledom smo nekajkrat govorili s klepetom v živo. Čeprav je v spletu WebHostingBuzz klepet v živo soliden, ni tako poln kot SiteGround (preberite naš pregled SiteGround). Odgovore smo prejeli takoj, pri čemer so bili odgovori natančni in natančni.

Obstaja tudi e-poštni sistem na podlagi vozovnic, vendar je klepet v živo veliko hitrejši. Zunaj tega je podpora videti neplodna. Obstaja zbirka znanja, vendar do iskanja ne bi mogli najti načina, da bi dostopali do nje.

Prav tako se ne imenuje baza znanja. Wiki WebHostingBuzz najdete članke, ki pa so zastareli. WebHostingBuzz od leta 2014 ni objavil novega članka, v katerem je razloženo, zakaj je ta del spletnega mesta skrit v globinah Googlovega indeksa.

webhostingbuzz-pregled-baza znanja

Glede na to, da je WebHostingBuzz majhen spletni gostitelj, bi bilo smiselno ponuditi forum ali druge vire za samopomoč, s katerimi lahko sodelujete v skupnosti in zmanjšate obremenitev s predstavniki pogovorov v živo. V sedanji obliki se mu zdi, da je podpore manjkalo, tudi če smo imeli izkušnjo klepeta v živo nad par.

Razsodba

WebHostingBuzz ima nekaj napačnih korakov; ni ustvarjalca spletnih strani, upravljani načrti WordPress odsotni in zbirka znanja bi se lahko razvila. Glede na to je vrednost nesporna. S stopnjami, ki so daleč pod tržnimi in zmogljivostjo daleč zgoraj, WebHostingBuzz zagotavlja nekaj, kar je v svetu spletnega gostovanja težko najti: odlične zmogljivosti in spodobno ceno.

Za naš denar je slabosti mogoče enostavno spregledati, vendar pa je novincem morda bolj všeč gostitelj, ki zagotavlja upravljan WordPress in ustvarjalec spletnega mesta.

Kaj menite o WebHostingBuzz? Se strinjate, da je to velika vrednost? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map