Pregled Kinsta – posodobljeno 2020

Kinsta pregled

Verjetno je ena izmed boljših možnosti spletnega gostovanja, če se boste pomerili z WordPressom, ponuja Kinsta obilo zvonov in piščal za tiste, ki svoje spletno mesto sestavljajo z najbolj uporabljanim CMS na svetu. Če pa ne grete z WP, boste morda želeli dati dovoljenje za Kinsta. Preberite vse podrobnosti v našem celotnem pregledu.


Kinsta našim najboljšim ponudnikom spletnega gostovanja nudi denar za svoj denar. Kar zadeva hitrost, lastnosti in enostavnost uporabe, je vrhunski. Kljub temu pa visoka cena ne zahteva nič manj, in čeprav Kinsta izpolnjuje obljubo, ki jo določa cena, morda ne bo na karticah za vse uporabnike.

Če je na karticah za vas, pa Kinsta ponuja čudovito izkušnjo. V tem pregledu Kinsta bomo govorili o tem, kaj nam je bilo všeč in kaj ni všeč, potem ko smo porabili čas s svojim Starter načrtom. Na poti bomo pred izdajo razsodbe stopili v hitrost, lastnosti, varnost, zasebnost in še več.

Ne preseneča, da smo oboževalci Kinsta na Cloudwards.net. V bistvu toliko, da si je na našem najboljšem spletnem gostovanju za vodnik WordPress prislužil visoko mesto. Povedano: to ni spletni strežnik za vse, še posebej, če imate tesen proračun ali domišljijo, da delate na drugi platformi kot WordPress.

kinsta-drsnik1

kinsta-drsnik2

kinsta-drsnik3

kinsta-drsnik4

kinsta-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Moči & Slabosti

Alternativa za Kinsta

Lastnosti

Kinsta ima veliko funkcij, kar ustreza, če je drag. Namesto da bi se pogovarjali o vseh njih, se bomo v tem razdelku osredotočili na varnostne funkcije. Če to iščete, preberite razdelek »Varnost« spodaj.

Za razliko od poceni gostiteljev, kot je iPage (preberite naš pregled iPage), je nabor funkcij Kinsta osredotočen na zmogljivost. Na primer, vaš načrt je opremljen s polnim pomnilnikom SSD, ki ima veliko večje hitrosti branja in zapisovanja v primerjavi s tradicionalnimi vrtečimi trdi diski. Kljub temu je shranjevanje SSD postalo standard za večino spletnih gostiteljev.

Kar ni standardno, je omrežje za brezplačno pošiljanje vsebin. Kinsta vam omogoča od 5 GB do 1TB prenosa na KeyCDN, ki je omrežje za pošiljanje vsebin, zgrajeno za HTTP / 2 in IPv6. Če vas zanima IPv6, preberite naš vodnik IPv4 v primerjavi z IPv6.

Kljub temu je najbolj značilna funkcija Kinsta podpora mrežam na več mestih. Dražji načrti vključujejo številne namestitve programa WordPress, Kinsta pa lastnikom večplastnih omrežij daje nadzor nad tem, kdo upravlja.

Uporabnike lahko ustvarite in upravljate, kar je redko vidno pri spletnih gostiteljih. DreamHost je še en primer, ki vam pride na pamet (preberite naš pregled DreamHost). Če imate več spletnih mest v programu WordPress, lahko segmentirate dovoljenja drugim v vaši skupini, ki upravljajo določena spletna mesta.

Kinsta za razvoj vključuje WordPress uprizoritev, ki jo je mogoče vklopiti s pritiskom na stikalo. Umestitev je za vaše spletno mesto ločeno okolje, kjer lahko preizkusite spremembe, preden jih potisnete na spletno mesto v živo. Čeprav je Kinsta enostavna za uporabo, sijaj ni le redka funkcija.

kinsta-pregled-uprizoritev

Nazadnje Kinsta zagotavlja predpomnjenje na strani strežnika, skupaj z lastnim vtičnim predpomnilnikom za WordPress. V praksi pomagajo pospešiti vaše spletno mesto s prikazovanjem statičnih sredstev iz predpomnilnika, namesto da bi jih prenesli s strežnika.

Pregled funkcij Kinsta

Kinsta Logotipkinsta.com

Začne se od 3000 $ mesečno vsi načrti

Vrste strežnikov

Skupno gostovanje

VPS gostovanje

Upravljan WordPress

Gostovanje v oblaku

Namensko gostovanje

Gostovanje preprodajalcev

Usablity

FTP dostop

SSH dostop

cPanel

Korenski dostop

Dnevne varnostne kopije

Spletna stran Builder

Storitve

SEO

Trženje

Oblikovanje spletnih strani

Varnost

Zasebnost domene

Šifriranje SSL

Odstranjevanje zlonamerne programske opreme

Požarni zid spletne aplikacije

Dvofaktorska overitev

Zaščita DDoS

sFTP

Podpora

Podpora po e-pošti

Telefonska podpora

Podpora v živo

Vadnice

Uporabniški forum

Baza znanja

24/7 Podpora

Cenitev

Cene Kinsta so čudne v primerjavi s storitvami v drugih pregledih. Ker je gostitelj samo za WordPress, obstaja več ravni za isto vrsto gostovanja. Paketa Starter in Pro sta samostojna, medtem ko imata poslovni in podjetniški programi več stopenj. Zgornja tabela prikazuje najnižjo možno ceno za vsak načrt.

Omeniti velja, kako Kinsta meri porabo virov. Za razliko od načrtov na primer pri InMotion Hostingu, kjer so mesečni obiskovalci zgolj ocena za dodeljena sredstva (preberite naš pregled InMotion Hosting), mesečni obiski merijo, kako Kinsta meri porabo vaših virov. Kinsta meri število edinstvenih naslovov IP, ki se v določenem mesecu povežejo z vašo spletno stranjo.

To je pomembno razlikovanje. Za razliko od številnih spletnih gostiteljev vam lahko pri Kinstu zaračunajo previsoke pristojbine. Če presežete mesečne obiske – ki štejejo samo edinstvene naslove IP – vam bomo zaračunali 1 USD na 1.000 obiskov. Kljub temu je pomembno upoštevati, da če nadgradite načrte, se mesečna omejitev obiskovalcev uporabi takoj.

Zdaj pa pogovorimo o načrtu. Najlažji načrt za prebavo sta Starter in Pro. Starter je, kot kaže, odličen za začetek. Za primerno ceno boste dobili eno samo namestitev WordPressa, 20.000 obiskov in 10 GB SSD prostora. Imate tudi vse funkcije drugih načrtov, zmanjšane za število PHP delavcev.

Načrti Kinsta Pro

Pro načrti vas spremljajo dve namestitvi programa WordPress, 40.000 obiskov in 20 GB prostora za shranjevanje. Presenetljivo je, da je dvakrat višji načrt za zagon za dvakratno ceno. Poleg tega dobite brezplačno selitev s programi Pro, ki so brezplačno na voljo samo pri Starterju, če kupite leto dni.

Poslovni in podjetniški načrti imajo štiri stopnje od 100 do 1500 dolarjev na mesec. Načrt, na katerega boste pristali, bo odvisen od nekaj dejavnikov: števila namestitev programa WordPress, ki jih potrebujete, vašega mesečnega prometa in količine prostora za shranjevanje, ki ga potrebujete. Če potrebujete podrobnosti, priporočamo, da se obrnete na spletno mesto Kinsta.

Načrte ponujamo mesečno in letno, za razliko od večine spletnih gostiteljev pa ni večletnih shenaniganov (preberite si pregled našega Bluehosta, da vidite, kako to izgleda). Namesto različnih stopenj je mesečna cena enaka, ne glede na to, ali kupujete mesec ali leto. Povedano je to, če vam kupite leto dni brezplačno dvomesečno storitev.

Zaradi tega je postava Kinsta čista pri določanju cen. Na primer, Starter je 30 dolarjev na mesec ali 300 dolarjev na leto. Tudi preglednost ne bi smela biti podcenjena. Kinsta je morda draga, vendar se paketi počutijo dobro zaokrožene glede na svoje cene.

Poleg tega so vsi nakupi podprti s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja, ki je, na srečo, razjasnjeno med odjavom.

Enostavnost uporabe

Kinsta je tako enostavna za uporabo, da smo bili s svojo spletno stranjo pripravljeni v krajšem času, kot je običajno potreben za preverjanje. Nadzorna plošča ni cPanel, ampak je lastniška zasnova, ki poudarja uporabnost. V petih minutah smo kupili načrt, nastavili svojo domeno in namestili najnovejšo različico WordPress-a.

kinsta-pregled-nadzorna plošča

Čeprav običajno pokrivamo blagajno, Kinsta govori sama zase. Ni nobenih neumnih dodatkov, ki jih morate počistiti, ali izrazov, ki jih morate na novo oceniti. Videli boste svojo mesečno ceno, skupaj z dogovorom, da dobite dva meseca brezplačno, če kupujete letno, in gumb za plačilo.

kinsta-pregled-odjava

Armaturna plošča je enako čista. Po nakupu vašega gostovanja se morate za nastavitev domene obrniti na zavihek »spletna mesta«. Med tem lahko namestite tudi WordPress, skupaj z bistvenimi vtičniki, kot je Yoast SEO.

kinsta-review-add-site

Ta integracija z WordPressom Kinsta stopa v korak s konkurenco. Čeprav ni edini gostitelj, ki je usmerjen v WordPress, preberite našo stran Pagely za drugega – ta presega gostitelje, ki oddajajo široko mrežo, kot je HostGator (preberite naš pregled HostGator). Na primer, ko dodate svoje spletno mesto, si lahko ogledate in upravljate vtičnike WordPress na nadzorni plošči.

Obstajajo tudi druge majhne podrobnosti, zaradi katerih izstopa armaturna plošča. Na primer, lahko spremenite svoje spletno mesto iz živega v postopno iz spustnega menija v upravljanju spletnega mesta. Poleg tega je preprosto dodati IP naslove na seznam blokov in preusmeriti nastavitve, ne da bi se WordPress kdaj odprl..

kinsta-pregled-preusmeritve

Kinsta sija z ravnovesjem moči in uporabnosti. Čeprav Kinsta ni tako dostopen kot Hostinger (preberite naš pregled Hostingerja), se pod pokrovom dogaja še veliko več. Namesto da bi privlačil novorojenčke, je Kinsta izdelal nadzorno ploščo, ki omogoča tistim, ki vedo, kaj počnejo, hitro.

Nikoli ni bilo vprašanje, kje je kaj, ali kako to spremeniti. Namesto tega nadzorna plošča Kinsta spodbuja raziskovanje in vas nagrajuje z integracijami, ki jih pri spletnih gostiteljih le redko opazimo. Reakcija “oh, to je super” se je pojavila več kot enkrat.

Vrste gostovanja

Kinsta ponuja samo eno vrsto gostovanja: gostovanje v oblaku. Čeprav morda ne ponuja poceni gostovanja v skupni rabi ali konfiguracije namenskega gostovanja, gostovanje v oblaku je nov kompromis, ki spletnim mestom omogoča hitrost in varnost za nizko ceno.

Gostovanje v oblaku je način konfiguriranja strežnikov. Še vedno gostujete na enem strežniku, vendar ta strežnik črpa računalniške vire iz mreže osnovnih strežnikov. Ker je strežnik tako nastavljen, vaše spletno mesto dobi večjo razširljivost, odvečnost in varnost. Vaše spletno mesto je centralizirano, vendar uporabljeni viri niso.

Zaradi tega je težko doseči računalniško omejitev ali zrušiti strežnik zaradi preveč zahtev. Če je oblak dovolj masiven, bo vaš strežnik vedno lahko poklical druge strežnike v omrežju za večjo računalniško moč.

V primeru Kinsta je mreža dovolj velika. Napaja ga Google Cloud, ki je skorajda neomejen, ko gre za računalniško moč. Ne kupujete prostora v oblaku. Namesto tega je Kinsta razvila platformo, ki vam omogoča, da razširite svojo uporabo Google Cloud, kot to potrebuje vaše spletno mesto.

Poleg tega po vsem svetu obstaja 20 podatkovnih centrov, ki jih lahko izberete za gostovanje. Vsako spletno mesto, ki ga dodate, ima lahko svoj podatkovni center, kar pomeni, da če postavite več različic istega spletnega mesta, ga lahko pritrdite v podatkovni center blizu lokacije, na katero ciljate.

Rezultat je fleksibilna oblika gostovanja, ki kljub višjim stroškom prinese veliko večjo zmogljivost v primerjavi s tradicionalnim skupnim paketom. Čeprav je na drugi strani poceni ograje za spletno gostovanje, Kinsta zagotavlja hitro in zanesljivo gostovanje z razmeroma nizkimi stroški.

Hitrost & Občasni čas

Ker ga poganja Google Cloud, ne preseneča, da Kinsta deluje hitro, ko gre za hitrost. V času pisanja je z izjemno hitrimi časi nalaganja in presenetljivo doslednostjo meril z našim šampionom A2 Hosting (preberite naš pregled A2 gostovanja).

Preizkusili smo prazno namestitev programa WordPress z uporabo Pingdom Speed ​​Test in Load Impact. Naše testiranje je bilo izvedeno z načrtom Kinsta Starter, vendar je edina razlika med načrti mesečni obiskovalci in prostor za shranjevanje, uspešnost pa predstavlja vse ponujene načrte.

Naše testiranje je prineslo 96 od 100 iz Pingdom Speed ​​Test, kar je dovolj impresivno, da je Kinsta zaslužil mesto v našem najhitrejšem vodniku za spletno gostovanje. Če vkopljete podrobnosti, ki jih vidite v spodnjem grafikonu, ni ničesar. Meritev povezave je daljša od običajne, vendar le za majhno količino, čas čakanja pa je nizek. Nič se ne morete pritoževati.

kinsta-pregled-hitrostni test

Učinek obremenitve je dal podobno impresivne rezultate. Na strežnik smo kot stresni test poslali 50 virtualnih uporabnikov v petih minutah. Skupno je bilo poslanih nekaj več kot 9.000 prošenj, Kinsta pa je te zahteve lahko obdelala v povprečju 31 na sekundo. Poleg tega smo imeli ves čas preskusa skoraj enak odzivni čas, kar je super.

kinsta-pregled-vpliv na obremenitev

Tudi HTTP napak ni bilo, kar kaže, da je vaše spletno mesto na voljo veliko virov (če želite videti napake, preberite naš pregled GreenGeeks). Glede na strukturo gostovanja v oblaku to ne preseneča, vendar kaže napretek pri dražji platformi.

Iskreno, noben od naših rezultatov ne preseneča. S Kinsto plačujete za izjemno hitro gostovanje in naše testiranje kaže, da ponuja Google Cloud.

Kar se tiče uptime, bo vaše spletno mesto spremljano ves čas. Kinsta ima sklenjen sporazum o ravni storitev, ki bo vašemu spletnemu mestu zagotovil 99,9-odstotno podaljšanje časa. Garancija za nadomestni čas daje Kinsta 30 minut za odzivanje na nujne primere, za vsako uro, ko je vaše spletno mesto propadlo, pa bo Kinsta vrnil 5 odstotkov vaše mesečne storitve.

To se verjetno ne bo pojavilo. Glede na to, da Kinsta ponuja brezplačen CDN in je narejen na Googlovem oblaku, je verjetnost, da bo vaše spletno mesto izpadlo, zaradi težav s strežnikom, majhna.

Varnost

Kinsta ima impresiven nabor funkcij, in čeprav niso bliskovite, vam bodo pomagali zagotoviti, da je vaše spletno mesto hitro in dosledno. Tudi varnostne lastnosti so odlične, saj je Kinsta zakrpal vse bistvene ranljivosti v infrastrukturi spletnega mesta.

To se začne z samodejnimi dnevnimi varnostnimi kopijami, ki jih je mogoče z enim klikom brskati, prenesti in obnoviti s nadzorne plošče računa. Čeprav ima Kinsta varnostne kopije samo 14 do 30 dni, odvisno od vašega načrta, možnost prenosa varnostnih kopij pomeni, da jih lahko imate skoraj za vedno.

Če boste šli po tej poti, poskrbite za zanesljivo spletno varnostno kopijo za shranjevanje kopij spletnega mesta. Priporočamo Backblaze (preberite našo Backblaze recenzijo).

Kljub temu lahko ročne varnostne kopije ustvarite tudi, če poskušate spremembe na svojem spletnem mestu. Število ročnih varnostnih kopij, ki jih lahko ustvarite, je odvisno od vašega načrta, vendar jih ne bi smeli ustvarjati. Kinsta za doplačilo ponuja šesturne in urne varnostne kopije, kar je idealno za spletna mesta, ki se pogosto menjajo.

kinsta-pregled-urno varnostno kopiranje

V vaš načrt je vključeno tudi brezplačno potrdilo šifriranja protokola SSL. Čeprav je certifikat nizke ravni, vam bo omogočil, da odprete šifrirano povezavo med obiskovalcem in strežnikom. Če potrebujete čebelji SSL / TLS certifikat, ki je pomemben za, na primer, spletno mesto za e-trgovino, vam Kinsta omogoča enostavno uvoz enega na nadzorno ploščo.

Kinsta nima odstranjevanja ali skeniranja zlonamerne programske opreme ali vsaj ne tako, kot to ponuja Arvixe (preberite naš pregled Arvixe). Namesto da oglašuje orodje za skeniranje, kot je SiteLock, Kinsta svojo infrastrukturo zavaruje s porazdeljenim odkrivanjem napadov za zavrnitev storitve, strojno opremo in požarnim zidom ter nadzorom nadzorov.

To ni samo dim in ogledala. Kinsta ima na voljo varnostno garancijo, ki vam bo pomagala očistiti spletno mesto, če postane ogroženo. Skupina bo popravila ali ponovno namestila jedro programa WordPress, ponastavila vsa gesla baze podatkov in FTP ter ugotovila, od kod prihaja zlonamerna programska oprema. Ta zlonamerna koda bo odstranjena tudi s čiščenjem vašega spletnega mesta.

Kinsta bo vaše podatkovne baze in vsebino ohranila nedotaknjena, vi pa boste odgovorni za ponovno namestitev vtičnikov in tem. To je storitev, ki lahko pogosto porabi na stotine dolarjev na spletnem mestu, in dejstvo, da jo Kinsta vključuje brezplačno, kaže jasno zaupanje v svojo infrastrukturo.

Glede na to, boste morali svoje spletno mesto najprej poiskati na Kinsta. V okviru procesa migracije bo Kinsta pregledal vaše spletno mesto in ugotovil, ali ima zlonamerno programsko opremo. V nasprotnem primeru boste morali plačati 100 USD za čiščenje, preden ga boste lahko gostili na strežnikih Kinsta.

Zasebnost

Kinsta ne ponuja registracije domen, zato na zasebnost domen običajno gledamo kot na ključni del tega razdelka, to tukaj ni tema. Kljub temu zasebnost še vedno velja in jasna politika zasebnosti Kinsta kaže, da ni na slabi strani ograje.

Kot vsi spletni gostitelji tudi Kinsta ob nakupu zbira vaše osebne podatke in dnevnike strežnikov. Te informacije ne obravnavajo tretje osebe, razen če to zahteva zakon. Kar zadeva prodajo vaših podatkov, Kinsta ne objavlja ničesar, le nekaj specifičnih tretjih oseb lahko v strogih okoliščinah dostopa do vaših podatkov.

Te tretje osebe so opisane v politiki zasebnosti, vendar so tam le običajni osumljenci. Na primer, vaši podatki za obračun se delijo s storitvijo Stripe za obdelavo plačil, Google Cloud pa vidi podatke vašega spletnega mesta, ker je dobro, da je vaše spletno mesto tam.

Zaradi tega je zasebnost v veliki meri izven nadzora Kinsta. Čeprav ima Kinsta enostavno politiko zasebnosti, nekateri njeni partnerji posegajo po sivih območjih.

Presenetljivo je, da to ne prihaja od Googla. V pravilniku o zasebnosti Google Cloud je jasno, da se vaši podatki ne bodo uporabljali v oglaševalske namene in omrežje nikoli ne bo postalo zaledje za vladni nadzor.

Nasploh vas Kinsta ali celo Google Cloud ne skrbijo. Kljub temu imajo lahko druga podjetja lačne politike. Za to je težko krivdo Kinsta, vendar glede na modularnost spletnega gostovanja in koliko storitev je mogoče vključiti v postopek.

Podpora

Kinsta ima odlično podporo, če veste, kaj počnete. Neposredna vrsta podpornih predstavnikov je koristna v zmešanem in pogosto nejasnem svetu spletnega gostovanja, če lahko prevedete, kaj govorijo. Novinci pa bodite pozorni, ker Kinsta ni tam, da bi vas držala za roko.

To ne pomeni, da je podpora slaba. Kinsta ni osredotočena na spletna mesta za začetnike, zato tudi podpora ni. Ko smo se pogovarjali v klepetu v živo, je bil predstavnik znan in koristen, tako da nas je usmeril k branju v bazi znanja, hkrati pa je odgovarjal na naše vprašanje.

kinsta-pregled-klepet v živo

Zbirka znanja lahko pomaga začetnikom, da se umaknejo od tal. Kinsta poleg več vodnikov in vadnic za odpravljanje napak vključuje tudi glosar, ki določa skupne izraze v svetu spletnega gostovanja, kot sta PHP in DNS.

kinsta-pregled-baza znanja

Poleg tega so objave podrobne. Vzemite na primer vodnik o kazalcih strežnikov imen. Kinsta prikazuje, kako ustvariti naslove strežnika imen na nadzorni plošči vašega računa in jih uporabiti za priljubljene registratorje domen, na primer GoDaddy (preberite naš pregled GoDaddy).

Zunaj tega je e-poštna podpora, toda nobene telefonske podpore. Kinsta pojasnjuje, da sistem za spletno sporočanje pogosto deluje bolje in v tem primeru se strinjamo. Ko smo uporabljali sistem za sporočanje, smo težave lahko rešili v nekaj minutah in dnevnik pogovora je bil samodejno poslan na naš e-poštni naslov.

Razsodba

Kinsta je dragocena, vendar ima kotlete, da tekmujejo z najboljšimi od najboljših. Z odlično hitrostjo, svetovno varnostjo in hitro podporo, je odlična izbira za uveljavljena ali razporejena spletna mesta WordPress. Povedano je, da je spletni nišni gostitelj, zato morda ne boste izbrali, če želite graditi na drugi platformi ali vstopiti po nižji ceni.

Kaj misliš o Kinsti? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map