Pregled Arvixe – posodobljeno 2020

Arvixe pregled

Arvixe je drag in težko uporabljati, poleg tega pa je velika težava pri postavljanju. Priporočamo, da si ogledate drugje, saj smo imeli preveč težav, da bi omenili, da začnemo. Za popolno računovodstvo naših izkušenj si preberite celoten pregled Arvixeja.


Arvixe je ena izmed številnih blagovnih znamk spletnega gostovanja, ki je v lasti Endurance International Group, in tako kot sorodniki HostGator in Bluehost, tudi kmalu ne bo naš najboljši vodnik za spletno gostovanje. To bi dejal, tudi če bi bila samostojna ponudba, je ne bi dosegli. Vznemirljivo spletno mesto o nastavitvah in datumih nas je spraševalo, ali storitev še vedno deluje.

V tem pregledu Arvixe bomo govorili o naši večinoma negativni izkušnji, ko smo preizkusili storitev. Toliko truda je bilo vloženega v to, da je naša spletna stran delovala, da je bilo še kaj prostora za kaj drugega. Še vedno pa bomo govorili o funkcijah, hitrosti, uporabnosti in varnosti storitve, tudi če jih zasenči namestitev.

Tudi brez tega je težko priporočiti Arvixe. Cene so visoke, paketi niso privlačni, uporabnost pa je, odkrito povedano, slaba. V vseh pogledih je povprečen ponudnik, pri konfiguraciji pa ima zelo slabe zmogljivosti.

drsnik arvixe-drsnik1

arvixe-drsnik2

arvixe-drsnik3

arvixe-drsnik4

arvixe-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Moči & Slabosti

Alternativa za Arvixe

Lastnosti

Arvixe nima veliko funkcij zunaj tistega, kar je vključeno v običajno implementacijo cPanel (preberite naše najboljše spletno gostovanje z vodnikom za cPanel). Povedano je, da vključene dobrote niso slabe, in čeprav smo želeli videti več za varnost, celoten nabor funkcij zadovoljuje.

Čeprav je povprečje skoraj v vsakem pogledu, ima Arvixe eno nenavadno lastnost. Zunaj A2 Hosting je eden redkih spletnih gostiteljev, ki ponuja Linux in Windows strežnike, kar pomeni, da lahko izberete operacijski sistem, ki najbolje ustreza spletnemu mestu, ki ga gradite. Načrti za Windows so dražji, kot ponavadi, vendar radi vidimo možnost ne glede na to.

V nasprotnem primeru je to standardna cena. Dobivate namestitveni program Softaculous, ki vsebuje skripte za WordPress, Joomla, Drupal in druge, pa tudi 200 USD za oglasne dobropise, razporejene po Bingu in Googlu.

Dobiš tudi ustvarjalca spletnih strani, ki je vse pogostejši. Kot pri večini spletnih gostiteljev vas bo tudi graditelj Arvixe priskrbel, vendar vam je bolje pri enem izmed naših najboljših gradnikov spletnih mest. Priporočamo Wix (preberite naš Wix pregled).

Nekaj ​​je treba opozoriti, da smo med poskusom zagona graditelja spletnega mesta spoznali Googlovo stran, da naša povezava morda ni varna.

Manjkajo varnostne funkcije. Čeprav je varnost Arvixe na splošno dobra, so številne brezplačne varnostne funkcije pri drugih spletnih gostiteljih tukaj plačane. Na primer, standardno skupno gostovanje ne vsebuje brezplačnega SSL / TLS potrdila.

Pregled funkcij Arvixe

Arvixe Logotipwww.arvixe.com

Začne od 700 $ mesečno na vse načrte

Vrste strežnikov

Skupno gostovanje

VPS gostovanje

Upravljan WordPress

Gostovanje v oblaku

Namensko gostovanje

Gostovanje preprodajalcev

Usablity

FTP dostop

SSH dostop

cPanel

Korenski dostop

Dnevne varnostne kopije

Spletna stran Builder

Storitve

SEO

Trženje

Oblikovanje spletnih strani

Varnost

Zasebnost domene

Šifriranje SSL

Odstranjevanje zlonamerne programske opreme

Požarni zid spletne aplikacije

Dvofaktorska overitev

Zaščita DDoS

sFTP

Podpora

Podpora po e-pošti

Telefonska podpora

Podpora v živo

Vadnice

Uporabniški forum

Baza znanja

24/7 Podpora

Cenitev

Arvixe je eden najdražjih gostiteljev tam z večletnimi cenami nad mesečnimi cenami nekaterih ponudnikov. Tudi datumski videz spletnega mesta prav nič ne pomaga in otežuje vedenje, kaj kupujete. Naslednji odsek je bolj zaskrbljujoč, toda prijaznost do uporabnika je še vedno tu.

Na spletnem mestu boste videli ceno, oglašeno »nizko«. To pomeni mesečno stopnjo, ki jo boste plačali, če kupite dve leti vnaprej, kar smo pokazali v zgornji tabeli. Arvixe ponuja načrte v trajanju enega, treh in šestih mesecev, pa tudi enega in dveh let, s šestimi meseci in več prejema popuste.

Popust je sicer grozen. Bluehost, ki je še en zvezdnik skupine Endurance International, se pri večletnih načrtih začne s približno 4 USD na mesec in obnavlja le pri 8 USD na mesec (preberite naš pregled Bluehost). Arvixe pri večletnih načrtih začne z visokim 7 USD na mesec in se podaljša s približno 10 USD na mesec.

Ne glede na to, kako ga rezite, je Arvixe drag. Bolj moteča kot visoka cena je nenavadna porazdelitev cen. Na primer, poslovni načrti se začnejo pri 25 USD na mesec, na voljo pa je “pro” različica za 38 dolarjev na mesec. Edina razlika med njimi je, da “pro” načrti ponujajo neomejene domene, medtem ko standardni Business ponuja le šest. Enako velja za Osebno.

Tako spletno gostovanje ne prodaja več. Vzemite na primer Hostinger. Ponuja tri stopnje gostovanja v skupni rabi in tako kot Arvixe je omejitev števila domen, ki jih lahko gostite po najcenejšem načrtu. Kljub temu dražji načrti vključujejo dodatno zmogljivost obdelave, funkcije, kot so dnevno varnostno kopiranje in višja omejitev pasovne širine (preberite naš pregled Hostinger).

Arvixeva razdelitev med različicami pro in pro ni smiselna, ogromen dvig cen med obema pa pomeni, da boste na koncu plačali veliko več, če potrebujete več kot šest domen.

K sreči obstaja spodobno jamstvo za vračilo denarja. Arvixe ima 45 dni časa, da se premislite, kar sicer ni tako radodarno kot 90-dnevno okno gostovanja InMotion Gostovanja, vendar ni slabo (preberite naš pregled InMotion Hosting).

Enostavnost uporabe

Spletno mesto Arvixe je z datumom, čeprav grdi obraz sam po sebi ne pomeni slabe uporabnosti, je v tem primeru. Na straneh izdelkov je ogromno informacij, nihanje cen za vrste gostovanja je zmedeno in večina informacij na straneh izdelkov za številne uporabnike ni pomembna..

Poenostavitev postopka bi pomagala, vendar se, na srečo, skrbi med trenutkom odjave končajo za trenutek. To je skoraj kopija kopije Hostgatorjeve odjavne strani, kar ne preseneča, če sta oba v istem podjetju. Obstajajo dodatki, ki so lahko zmedeni.

arvixe-pregled-odjava

Veliko je tudi zmede glede cene, ki jo plačujete. Najcenejši skupni načrt stane 168 let za dve leti v času pisanja. Na dnu piše, da se bo načrt obnovil za 168 dolarjev dve leti od datuma, ko se prijavite, hkrati pa piše, da “uvodne cene veljajo za prvi mandat.” To je uvodna cena, kaj torej daje?

Težave se tu ne končajo. Po prijavi se nismo mogli prijaviti. Geslo, ki smo ga postavili, ni delovalo, po zahtevi za ponastavitev gesla pa nam je poslalo e-poštno sporočilo, da preverimo svojo identiteto, kar v tem primeru pomeni nalaganje polne barve , ID fotografije. Pregledali smo veliko ponudnikov spletnih gostovanj in niti enkrat nismo videli takšnega postopka preverjanja.

Odgovarjanje na e-poštno sporočilo ni delovalo, kljub temu, kar so nam povedali. Nazadnje smo se obrnili na podporo, da smo vprašali o tem, zaradi česar smo morali znova naložiti dokument. Po tem celotnem fiasku smo se lahko prijavili.

Vendar z našim gostovanjem ne bi mogli storiti ničesar. Kot da ukvarjanje s preverjanjem ni bilo dovolj, je bil naš račun “v čakanju”, brez obrazložitve, kaj to pomeni. Še enkrat smo potrebovali podporo, tokrat pa je trajalo dva kroga, ker agent za podporo ni prvič aktiviral našega računa.

arvixe-pregled-območje stranke

Ko smo se prijavili, nismo mogli dostopati do cPanela. V odjemalskem območju, kar je pravzaprav dobro, je povezava za prijavo v cPanel preusmerjena nazaj na stranko. Tretjič smo se obrnili na podporo in še enkrat počakali pet do 10 minut, medtem ko je predstavnik povlekel podatke o našem računu.

Uporabnost po prijavi ni slaba. Nadzorna plošča računa Arvixe prikazuje najpomembnejše informacije, vključno s pasovno širino in uporabo diska, v enostavno berljivi obliki, skupaj s hitrimi povezavami do pomembnih elementov cPanel. Poleg tega prikazuje podatke za obračun, vključno s plačilom naslednjega plačila in koliko bo stalo.

V cPanelu ni treba opozoriti drugega, kot je dejstvo, da je cPanel. Gre za kar največ zaloge, ki jo lahko dobite, kar tudi ni slabo, a tudi nič posebnega. Če želite videti, kako izgleda strašna nadzorna plošča, preberite naš 1&1 Pregled spletnega gostovanja.

arvixe-review-cpanel

Kljub temu je morebiten dobiček od Arvixe na nadzorni plošči zasenčen z groznim postopkom nastavitve. Domnevamo, da to, kar smo šli, ni postopek za vsakogar, ampak zgodilo se nam je, in to je na splošno dober znak, da se je zgodilo že prej. Vznemirljiva nastavitev nam je želela knjigo zapreti v zgodbo, ki se je šele začela, in to nikoli dobro.

Vrste gostovanja

Arvixe ponuja skupno gostovanje, VPS, namensko in gostovanje v oblaku. Linija je bolj zapletena, saj je razdeljen na dve vrsti skupnega gostovanja, vendar se v bistvu splača k temu. Žal upravljan WordPress ni na voljo, zato preberite naše najboljše spletno gostovanje za vodnik za WordPress, če vas to zanima.

Tudi naš pregled Kinsta je lahko koristen, če upoštevamo, da za WordPress ni dovolj moči zunaj skupnega gostovanja. Arvixe razdeli svoje skupno gostovanje na osebne in poslovne razrede, od katerih je vsak v dveh ravneh z Linuxom ali Windowsom, podobno kot A2 gostovanje (preberite naš pregled A2 gostovanja).

Kot rečeno, je edina razlika med obema stopnjama število domen, ki jih lahko gostite. V nasprotnem primeru so enaki. Kljub temu nam je všeč, da lahko izbirate med operacijskim sistemom Windows in Linuxom.

Obstaja tudi gostovanje prodajalcev, vendar je to samo skupni paket, ki ga lahko, tudi preprodajate. Cene niso najslabše, vendar nam je veliko bolj všeč pristop SiteGround k prodajnemu prodajalcu, ki temelji na kreditnih ocenah (preberite naš pregled SiteGround).

Na voljo so načrti VPS, ki zagotavljajo namenske vire na skupnem strežniku, vendar jih ne priporočamo. Cena je veliko višja od konkurence, specifikacije pa so povprečne. Razvijalci ne bodo mogli prihraniti niti denarja, saj Arvixe ponuja samo upravljane načrte VPS.

Na voljo sta tudi namensko in gostovanje v oblaku, mi pa jih le skušamo skupaj, ker to počne Arvixe. Na zavihku »DedicatedClass« boste našli namenske strežnike in strežnike v oblaku, pri čemer se zdi, da je bil v nekem trenutku zasidran. Specifikacije niso grozne, cena pa je visoka, zato je najbolje, da poiščete drugje. Naš Pagely pregled je dobro mesto za začetek.

Linija ni slaba, cene pa so vsekakor visoke. Predstavljene so glavne vrste gostovanja in z veliko prilagodljivosti zahvaljujoč izbiri v OS. Kljub temu pa visoka cena in pomanjkanje upravljanega WordPressa izgleda, da je postava videti manj kot zaželena.

Hitrost & Občasni čas

Hitrost je eno prvih področij, ki ga sodimo s spletnim gostiteljem. Vstati in teči je enostavno, zagotavlja trdno podlago, na kateri lahko temelji preostala storitev in je za razliko od večine področij objektiven.

To je bilo zadnje vprašanje, kar smo lahko napisali za Arvixe. Naše spletno mesto je trajalo štiri dni za dostop do spleta, saj smo se večkrat morali obrniti na podporo. Del težave so predstavljali strežniki imen. Razširjanje DNS – kar je bolje razloženo v našem priročniku o zapisih DNS – ne bi smelo trajati več kot 24 ur, vendar smo minili več kot tri dni, preden smo videli kaj.

Razlog je bil, da kljub izplačilu plačila in dvakratni podpori za potrditev našega računa, naše spletno mesto ni bilo nikoli nastavljeno na strežniku. Skoraj cel delovni teden smo porabili za to, da bi služba delovala in potrdila, da mora biti, le povedati nam je treba, da so nam vzeli denar, vendar storitev ni bila aktivna.

pregled arvixe-neaktiven

Ko smo spletno stran začeli delovati, smo hitrost preizkusili z uporabo Pingdom Speed ​​Test in Load Impact. Na začetku je Pingdom Speed ​​Test vrnil popoln rezultat, čas nalaganja je bil približno 200 milisekund in 100 od 100. Izkazalo se je, da to ni resnična predstavitev spletnega mesta.

Test smo opravili s prazno različico WordPress-a, vendar iz kakršnega koli razloga WordPress ni bil nameščen v korenu spletnega mesta. To pomeni, da vas ob obisku naše preizkusne domene namesto WordPressa prejme indeks spletnega mesta. Zakaj je WordPress nameščen tako, je zunaj nas.

Ko smo preizkusili ponovno, smo dobili bolj razumne rezultate, saj je Arvixe dosegel 90 od 100. To je povedalo, da je večina čakalnega časa izhajala iz gostovanja, ne pa zahtevkov DNS ali stiskanja SSL-ja. Zaradi tega naši rezultati kažejo, da bi Arvixe lahko bil hitrejši.

arvixe-pregled-hitrostni test

To je podprto z našim testiranjem obremenitve. Na spletno mesto smo v petih minutah poslali 50 navideznih uporabnikov, in čeprav je bil Arvixe sprva soliden, je z večanjem povprečnega števila napak HTTP, ko se je uporabniška obremenitev povečala, kar kaže na to, da se viri strežnika potisnejo na njihovo mejo.

arvixe-pregled-vpliv na obremenitev

Kar zadeva produktivnost, obstaja 99,9-odstotno jamstvo za čas, ki vam bo zagotovil en mesec storitve, če vaše spletno mesto pade pod ta prag. Glede na to, da nismo imeli štiri dni nobenega servisiranja, bi to spadalo pod garancijo, ko pa smo dosegli podporo, ni bilo nobenega omembe dobropisa. Ne zadrži diha.

Varnost

Varnost ni med številnimi napakami, ki jih ima Arvixe. Vsi načrti so z impresivno paleto varnostnih funkcij, ki so videti kot nekaj, kar je bilo preneseno iz Arvixevih dni slave.

Vaš strežnik je zaščiten z grobo silo zaznavanja napadov, požarnim zidom, odvečnimi nosilci napajanja, stalnim nadzorom omrežja in nočnimi varnostnimi posodobitvami.

Če rečem, nekaj let nazaj je bilo videti privlačno. Na primer, Arvixe ponuja porazdeljen odziv na zavrnitev storitve. Je odziv, ne zaščita, kar pomeni, da lahko ublaži napad DDoS, ko se je začel, vendar ne sprejme proaktivnih ukrepov, da se prepreči, da bi se pojavili.

Drug primer je s SSL / TLS certifikati. Pred nekaj leti so bili SSL certifikati skoraj izključno plačani, vendar večina spletnih gostiteljev vključuje brezplačno potrdilo za zdaj. DreamHost in InMotion Hosting sta med tistimi, ki sta, vendar tudi Arvixejeva partnerja Bluehost in HostGator vključujeta enega.

Tudi samodejnih varnostnih kopij ni, kar je še posebej pomembno za WordPress. Preberite naš vodič o ročni varnostni kopiji spletnega mesta, da ne izgubite dela.

Glede na to obstaja nekaj sodobnega udobja s stvarmi, kot je brezplačna integracija Cloudflare. Varnost je trdna, a nekatere dobrote, ki jih brezplačno vključijo drugi gostitelji, vas bodo stali v Arvixeju.

Edini očiten izpust je odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Čeprav je plačljiva storitev skoraj povsod, Arvixe sploh ne ponuja načina skeniranja vašega spletnega mesta. Glede na to, da je SiteLock del skupine Endurance International, kot je Arvixe, bi bilo lepo videti globljo integracijo s to platformo.

Zasebnost

Arvixe je last Endurance International Group, in če ste prebrali naš pregled HostGator, veste, da to pomeni, da zasebnost uporabnikov ni najbolj zaskrbljujoča. Ker vse blagovne znamke Endurance International Group uporabljajo politiko zasebnosti, se pomisleki, ki smo jih imeli s HostGator, Bluehost in iPage, nanašajo tudi na Arvixe.

Začnimo z zasebnostjo domene. Ko registrirate domeno, registrirate tudi veliko osebnih podatkov, ki so znani kot WHOIS zapis. Ti zapisi so na spletu, kar pomeni, da so vaše ime, naslov, telefonska številka in več mogoče javno iskati in jih je mogoče povezati z domeno, ki jo imate.

Zasebnost domen se tako obide z nadomeščanjem vaših podatkov s registrarjem in podobno kot DreamHost jih je Arvixe ponujal brezplačno (preberite naš pregled DreamHost). Vnos v zbirko znanja Arvixe, ustvarjen leta 2009, govori o zasebnosti brezplačne domene, vendar je bil leta 2015 urejen tako, da odraža, da storitev ne ponuja več.

zasebnost domene arvixe-review-pregled

Vendar to ne prinaša toliko presenečenja. Endurance Insurance Group je konec leta 2014 pridobila Arvixe, kar kaže, da je sprememba zasebnosti domene izhajala iz pristojnosti, ki so bila. Zdaj zasluži 10 dolarjev na leto za posamezno domeno, kar je, čeprav ni drago, od zgoraj navzgor.

Tudi politika zasebnosti je slaba. Stališče Endurance International Group ni v korist kupca. Pravilnik o zasebnosti določa, da bo vaše osebne podatke prodal in jih delil z vsakim, ki ga želi. Med seznamom podjetij, s katerimi deli vaše podatke, so Facebook, Google, Amazon Web Services, WPBeginner, Bing in Yahoo.

Tudi veliko notranje izmenjave. Endurance International Group je množično podjetje z več spletnimi gostitelji in registratorji domen. Obstajajo tudi obrobni izdelki, vključno s SiteLock in MOJO Marketplace.

Skratka, to pomeni, da Endurance International Group ve, da ste pravkar kupili domeno in morda potrebujete spletno gostovanje ali da ste pravkar zagnali spletno mesto WordPress in potrebujete temo MOJO Marketplace. Pravilnik o zasebnosti omogoča, da v notranjosti deli toliko informacij, kolikor želi, kar je videti, da je poskus, da ste zaprti v sistemu, ki ga je ustvaril..

Edina skrb tukaj je prodaja več izdelkov, ne pa zaščita vaše zasebnosti. Sprememba zasebnosti domene je jasen dokaz tega.

Podpora

Podpora je spodobna, a nič posebnega. Podobno kot druge blagovne znamke Endurance International Group je podporno osebje koristno, če je živahno in neosebno. Kljub temu lahko takoj najdete odgovore na vprašanja.

Na Arvixe se lahko obrnete prek klepeta v živo ali e-pošte, vendar ni jasno, kdaj je ta podpora na voljo. Na strani »pišite nam« piše, da je podpora na voljo 24 ur na dan, oddelki za obračunavanje, migracije in zlorabe pa ne. Zlasti za prva dva bi jih uvrstili med splošne podpore, zato je potrebno pojasnilo.

arvixe-pregled-kontaktna stran

Zunaj neposrednega stika obstaja baza znanja, do katere lahko dostopate s klikom gumba „center za podporo“ kjer koli na spletnem mestu Arvixe. Moteče baza podatkov odpira ločeno poddomene, brez možnosti, da se vrnete na domačo stran.

Zbirka znanja sicer ni slaba, vendar je z zastavljeno navigacijo težje priti, kot je to pri drugih ponudbah. Kljub temu je težava ublažena z jasnimi kategorijami in iskalno vrstico. Na žalost ne boste našli veliko pomoči. Čeprav je v bazi znanja veliko člankov, jim pomanjkanje podrobnosti in vizualnih referenc težko sledi.

arvixe-pregled-baza znanja

Zraven gumba „center za podporo“ je gumb „plošča za razprave“, za katerega smo predvidevali, da vodi do foruma. Ni šlo. Namesto tega je forum za razprave nekaj kot oglasna deska, ki podrobno določa stanje strežnikov in prihajajoče vzdrževanje.

Na splošno podpora ni slaba, vendar drugi gostitelji zagotavljajo več oomph. Zdi se, da je Arvixe postavljen na najnižji minimum, ko gre za ustvarjanje podpornih virov, in čeprav to pomeni, da lahko najdete odgovore, to ni najbolj prijetna izkušnja.

Razsodba

Arvixe ni impresiven, a tudi ni slabo. Hitrost je spodobna, čeprav lahko uporaba v resničnem svetu povzroča težave, varnostne funkcije pa niso grozne.

Glede na to naše izkušnje z vzpostavitvijo spletnega mesta ni mogoče prezreti, in ker se nam je to zgodilo, si ne moremo predstavljati, da smo prvi. Uporabnost je čudovita, kar ne bi predstavljalo težave, če ne bi bilo, da naše spletno mesto nikoli ne bi dodali strežniku..

Na splošno je Arvixe drag in ni vreden stroškov, tudi če se naše izkušnje ne upoštevajo. Bolje boste prebrali druge ocene spletnega gostovanja.

Kaj menite o Arvixeju? Je bila naša izkušnja zunanja? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me